Tandheelkunde Vleutenseweg

Tandheelkunde Vleutenseweg
Vleutenseweg 492, 3532HZ Utrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
7.2
Google
3.4
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00

TANDHEELKUNDE VLEUTENSEWEG

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht? Wij nemen nieuwe patienten aan! Onze kracht is de directere samenwerking tussen tandarts en tandtechnieker op 1 lokatie. Wij kunnen u sneller en effectiever van dienst zijn. Ons team bestaat uit 4 tandartsen,  1 mondhygieniste, 2 baliemedewerkers, praktijkmanager, tandtechnieker.
 
Wij bieden u optimale tandheelkundige zorg, met persoonlijke aandacht en adviezen voor uw gebit. Want een goede mondverzorging is belangrijk voor uw mondgezondheid. Wij streven naar een langdurige relatie waarbij kwaliteit, vertrouwen en respect een hoofdrol spelen.
 
SAMEN ZORGEN VOOR EEN GEZOND GEBIT!
Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
9.4
Tandarts
BIG nummer: 59922790102
tandarts
0.0
Tandarts
tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 59923443102
tandarts
9.8
Tandarts
BIG nummer: 9925687802

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Mondhygiënist met voedingsadvies
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Rolstoel vriendelijk
 • Spoed
7.2
3.4
0.0
waardering icon
Leoni 08 Mrt 2023 - 21:00 Review voor de praktijk
Ondeskundig, niet betrouwbaar praktijk
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
2
Aanbeveling
1
1.3
waardering icon
Gijs 07 Mrt 2023 - 12:54 B. Issa (Tandarts)
Rechttoe rechtaan, hij heeft mij snel en efficiënt geholpen.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Irene 06 Mrt 2023 - 12:20 D. Donoso (Tandarts)
deskundig, duidelijke toelichting van de tandarts over de behandeling
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
ellen joor 05 Mrt 2023 - 17:27

professioneel, deskundig en vriendelijk

Simon 28 Feb 2023 - 12:05

Ik ben voorgelogen over zogenaamde ontstekingen in mijn tandvlees. Daarnaast is mijn wortelkanaalbehandeling matig uitgevoerd. Verder bemoeit de receptionist zich bij elke afspraak met het advies van de tandarts, heel merkwaardig.
Ga naar een andere tandarts is mijn advies.
Hieronder posten zij een reactie waarin ze de feiten verdraaien. De uitleg bij de foto’s van m’n tanden klopten niet en ik kwam zelf met het idee om een second opinion aan te vragen.

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Beste Simon, de tandarts heeft geconstateerd dat je pockets hebt van 5 mm, dit is echter ook al eerder aan je gecommuniceerd, ook door de mondhygiënist. Dus je bent niet voorgelogen betreffende de ontstekingen aan je tandvlees. De receptionist bemoeit zich niet met de behandeling van de tandarts maar heeft je alleen advies gegeven, dat als je niet tevreden bent, dat je een second opinion kunt laten uitvoeren. Uit de review blijkt dat je wel dit advies hebt aangenomen.

nell 23 Feb 2023 - 20:06

The treatment was absolutely poor quality that the filling fell out after four days. In addition, I've been lied to about the treatment and they charged me for treatments that did not take place. Not recommended!

(Vertaald door Google)
De behandeling was van absoluut slechte kwaliteit dat de vulling er na vier dagen uitviel. Bovendien ben ik voorgelogen over de behandeling en hebben ze me kosten in rekening gebracht voor behandelingen die niet hebben plaatsgevonden. Niet aangeraden!

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Beste Nell, u bezocht onze praktijk omdat uw kies was afgebroken. Deze is echter hersteld en na een paar dagen was de vulling weer losgekomen. De tandarts heeft aangegeven deze vulling onder garantie te willen herstellen. U wenst hier echter geen gebruik van te maken. We hebben geen extra kosten berekend die niet uitgevoerd zijn. We hebben u aangegeven dat u geen tandartsverzekering heeft en dus de kosten zelf moet betalen. Om uw vraag te beantwoorden we kunnen dit niet declareren onder de tand ongevallenverzekering, omdat er geen ongeval heeft plaatsgevonden. Als u alsnog de vulling onder garantie wil laten herstellen dan kunt u ons bellen voor een afspraak.

Leoni Conrady 18 Feb 2023 - 19:10

Ze sturen facturen voor behandelingen die nooit hebben plaatsgevonden en kosten die van te voren waren vastgelegd worden opeens verhoogd. Niet aan te raden!

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Beste mevrouw Conrady, de behandelingen zijn uitgevoerd en van te voren heeft u een begroting ontvangen, maar doordat u in gebreke bent gebleven ons niet te vertellen dat u bent verhuisd zijn er extra kosten in rekening gebracht voor herinneringen. Dus dit is niet ons aan te rekenen dat wij de rekening verhoogd hebben.

Julia Hoevenaar 20 Jan 2023 - 14:40

Let op dat je hier niet opgelicht wordt! Adviezen die worden gegeven zijn onjuist en de behandelingen van slechte kwaliteit. Vraag bij twijfel altijd een second opinion bij een andere praktijk.
edit: zelf ga ik hier gelukkig niet heen, en dat zou ik ook niemand aanraden n.a.v. de dingen die ik heb gehoord.

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Uit onze administratie blijkt dat u geen patiënt bij onze tandartspraktijk bent!

Clara Meijs 22 Sep 2022 - 16:46

Fijne praktijk waar zowel de receptionisten alswel de tandtechnicus en mondhygienisten supervriendelijk zijn en met je meedenken.

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Dank je wel voor deze positieve feedback.

Saïda Kouchamï Zoundri 29 Nov 2021 - 10:12

Uitstekende service en oog voor detail en de klant! Blinken uit in professionaliteit. Goede begeleiding ten aanzien van kinderen en altijd meedenkend. Zeer tevreden!

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Beste mevrouw Kouchami, hartelijk dank voor uw mooie recensie! Fijn dat u zo tevreden bent. We zijn hier erg blij mee. Groetjes Ellen Joor

Beertje de Jager 07 Jun 2021 - 10:51

Beste Tandheelkunde Praktijk tot nu toe!! Wat een ontzettend vriendelijke, duidelijke, rustige mensen, zowel aan de balie als de tandarts en mondhygiënist! Ze namen de tijd voor me, waren oplossingsgericht en beantwoordden al mijn vragen. Ze benoemen niet alleen wat er nog beter kan, maar geven ook complimenten over wat er juist goed gaat! Ik gaf aan geen geld te hebben voor een elektrische tandenborstel en toen kreeg ik er een als welkomstcadeau! Daarbovenop kreeg ik ook nog een aardigheidje vanwege Pasen. Voorheen vond ik naar de mondhygiënist gaan altijd enorm vervelend, maar dat was het nu niet! Hij legde duidelijk uit wat hij ging doen en wat ik kon verwachten. Ook vroeg hij heel netjes naar mijn gezondheid. Fijn dat ze breder kijken dan alleen je tanden!

M. Op den kamp 04 Jun 2021 - 08:57

Great dentist, friendly and professional staff. Easy to make an appointment.

(Vertaald door Google)
Prima tandarts, vriendelijk en deskundig personeel. Makkelijk een afspraak maken.

Marinke van Rijn 23 Feb 2021 - 14:25

Fijne praktijk, van de persoonlijke ontvangst bij binnenkomst door de baliemedewerkers tot de punctualiteit en duidelijke toelichting van tandarts Jildou Oldersma bij alle handelingen die zij verricht.

Ruben Leonardus 04 Jan 2021 - 11:04

Ongevraagd en ongeadresseerd goedkope plastic tandenborstels als reclame verspreiden in tijden waar duurzaamheid al lang een topic is, is zéér onhandig en onwelkom. Niet meer doen dus.

Greet Schrijver 23 Okt 2020 - 11:53

na een angst te hebben gekregen voor de tandarts, door een andere tandarts veroorzaakt helaas... ben ik op advies naar deze praktijk gegaan , waar ik geheel op mijn gemak gesteld werd en zeer vakkundig ben geholpen. voor mij nooit geen andere praktijk meer! ook bij praktijk Joor super geholpen en duidelijke afspraken over de kosten!

waardering
Reactie van/namens: Tandheelkunde Vleutenseweg

Beste Greet, ontzettend bedankt voor het schrijven van deze review. We zijn hier heel erg blij mee. Een motiverend bericht voor het hele team. Met vriendelijke groet, Rene en Ellen Joor

N G 30 Sep 2020 - 10:12

Na 10 jaar en drie tandartsen in Utrecht op advies van een vriend bij deze terecht gekomen. Wat een opluchting. Eerlijk, rustig, vriendelijk en maakt een heel betrouwbare indruk! Absoluut een aanrader.

Hennie Lijffijt 04 Sep 2020 - 18:04

Vandaag intake gehad, super tevreden.
Goede hygiëne., zeer blij.

Leilei Chen 31 Aug 2020 - 14:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sjender De Bender 09 Mrt 2020 - 11:49

Eerste tandarts waar ik niet als de dood ben om in de stoel plaats te nemen, maar me zelfs op mijn gemak voel. Complimenten aan de maandag tandarts en het personeel.

Maurice Joor 01 Aug 2019 - 09:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Majd Al Homsi 30 Jul 2019 - 14:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

aresu gilani 18 Mei 2019 - 00:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Claudia Steenmeijer 11 Dec 2018 - 15:36

I was today a patient of Erdem Celal - I was fixing my corona and I can absolutely recommend him - very patient but concrete, very pleasant as a person and very proffesional as a dentist. Also the personal in the reception in the clinic! Very professional service! bravo!

(Vertaald door Google)
Ik was vandaag een patiënt van Erdem Celal - ik was mijn corona aan het repareren en ik kan hem absoluut aanbevelen - zeer geduldig maar concreet, zeer aangenaam als persoon en zeer professioneel als tandarts. Ook het personeel bij de receptie in de kliniek! Zeer professionele bediening! Bravo!

jojo 01 Nov 2018 - 11:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Koen U. 05 Jul 2018 - 14:07

Vriendelijke tandarts waar ik gelukkig op kort termijn terecht kon. Erdem Celal heeft een rustige, professionele werkwijze en is transparant in de kosten. Kortom een aanrader.

Maxim Synilo 31 Okt 2017 - 10:58

A great clinic. Very professional, attention to details, new equipment. Highly recommended!

(Vertaald door Google)
Een geweldige kliniek. Zeer professioneel, aandacht voor details, nieuwe apparatuur. Sterk aanbevolen!