Tandartspraktijk Bartoklaan

Bartoklaan 42
3533JA
Utrecht

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Neem contact op Bel
Spoed nummer Bel
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  7:00 - 17:00
 • dinsdag
  8:00 - 18:00
 • woensdag
  8:30 - 17:00
 • donderdag
  7:00 - 17:00
 • vrijdag
  8:30 - 17:00
 • zaterdag
  9:00 - 16:00

 

Tandarts Utrecht

In 2006 geopend en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen praktijk met een stevige reputatie en een ervaren team van tandartsen en medewerkers. Centraal gelegen in de wijk Oog in Al en zowel met het openbaar vervoer, fiets als met de auto goed bereikbaar. Met uw auto parkeert u gratis en voor de deur.

Onze praktijk heeft maar één doel: u de best mogelijke mondzorg bieden. Daarom besteden wij veel aandacht aan de communicatie met onze patiënten. Bovendien werken we met de modernste behandelingen en apparatuur.
Een mondhygiëniste maakt deel uit van ons team.

De praktijk staat nog een aantal maanden open voor inschrijvingen van nieuwe patiënten. Belt u daarvoor met telefoonnummer 030-299 36 66 of bezoek onze site en schrijf u online in.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)

Wat vinden de patiënten

3.8

60 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Sw67002 09/09/2021 - 15:01

Hele goede praktijk. Goede en vlotte service. Niks op aan te merken!

Justin Zuure 19/08/2021 - 14:20

Vriendelijke en goede tandarts! Ik kom al jaren bij Anett Wenzel en ben erg tevreden.

Georgina Lines 23/07/2021 - 15:01

I cannot recommend the Team at Tandartspraktijk Bartoklaan highly enough. My daughter and I have been patients of Tarik Duman, and my daughter was also a patient of Mohamed Attaliah, for many years. Visiting the dentist and orthodontist has always been a pleasure. They are professional and caring and I'm only sorry that we can't take them with us when we move to the UK! Thank you for looking after our dental health so well!

Tara Maria Isabel 12/07/2021 - 23:15

Het als altijd spannend een bezoek aan de tandarts. Ik ben geen held maar, toch ga ik naaar tandarts A Wenzel. Ze stelt mij gerust en weet mij er altijd doorheen te slepen. Ik ben super blij dat ik de tandarts heb gevonden die bij mij past en rekening met mij houdt. Daarnaast is ze erg kundig!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Tara! Wat ben ik blij met je recensie! Hartelijk dank hiervoor. Anett

Nicole Jongen 06/05/2021 - 20:57

Sinds 2012 kom ik al naar deze praktijk. Na een aantal wisselende tandartsen door onvoorziene omstandigheden kwam ik in 2015 bij tandarts Tarik Duman terecht die net in deze praktijk was begonnen. Voor mij even wennen, maar nu na 6 jaar ben ik nog steeds heel tevreden over deze tandarts. Hij legt alles goed uit en stelt je op het gemak. Ik ben een hele blije cliënt en beveel deze praktijk dan ook zeer aan!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Nicole, Dank je wel voor jouw recensie. Dat weten we zeer te waarderen! Ik geef je compliment door aan Tarik. We zijn blij met jou als trouwe klant. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Takfarinas BIM 15/04/2021 - 17:15

Ik ben heel blij bij Bartoklaan. Ik had slecht tandvlees, Siyar de mondhygiënist heeft het in een paar behandelingen totaal opgelost. De tandarts en de mondhygiënist van Bartoklaan hebben ze altijd een oplossing. M. Ajouaou

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Geachte meneer Ajouaou, hartelijk dank voor uw recensie! We zijn hier heel blij mee. Ik geef het door aan Siar. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Alba Domenech nicolas 13/03/2021 - 18:49

I have been in the hands of the professional Gizem and I have to say that she have the best pulse I have seen, the best with the needles, it does not hurt. She is very friendly and focus, also she makes you feel very comfortable and for a moment you forget the nerves of being at the dentist. I recommend this place.

Adrian vanA 12/03/2021 - 16:14

Goede en vriendelijk tandartsen, geen onnodige behandelingen. Comminicatie met afspraken kan soms wat beter en informatiever maar verder netjes en modern.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dag Adrian, bedankt voor het schrijven van de recensie en de constructieve kritiek! Gaan we aan werken💪🏼

Eoghan Mark Hughes 10/03/2021 - 12:21

Fantastic dentist. Normally I am very anxious about going to the dentist but Anett Wenzel and her team are both really professional and really friendly so it is a very calming atmosphere. I had a lot of work done there recently and they explained every step of the process in detail, so I was always informed and never surprised by things down the road. Really top class!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dear Eoghan, thank you so much for your trust! It was a pleasure to guide you through the process. It is more than satisfying to see you get rid of your anxiety. Anett and Myrthe

Zehra yalcin 20/02/2021 - 19:58

Mijn dochter van 7 jaar is erg bang voor de tandarts. Wij wonen in Rotterdam en zijn met haar zelfs bij een kindertandarts geweest. Ook dat lukte niet. Onze laatste optie was een behandeling onder narcose. Via bekenden kwamen wij terecht bij tandarts Tarık Duman. Een super vriendelijke tandarts die goed kan omgaan met kinderen. Binnen 30 minuten was mijn dochter klaar en ze gaf geen kick! Ik ben super tevreden en zal voortaan zonder na te denken naar Utrecht rijden voor ons tandartsbezoek.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Zehra, Dank voor de mooie reactie. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Jullie zijn altijd welkom Met vriendelijke groet, Tarik Duman

Lisa Bakker 08/02/2021 - 14:19

Normaal gesproken was ik best angstig voor de tandarts. Sinds ik bij tandartsenpraktijk Bartoklaan kom, is de angst verdwenen. Tandarts Annet is ontzettend kundig. Haar assistente Myrthe stelt mij ontzettend op mijn gemak. Hun samenwerking is als een geoliede machine. Zeer prettig! Ook de sfeer in de praktijk bij binnenkomst is gemoedelijk. Ik ga hier nooit meer weg :-)

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Lisa, Wat een motiverende recensie! Hartelijk dank. Liefs Anett en Myrthe

Rebecca Van der Westen 05/02/2021 - 17:11

Ik ben ontzettend tevreden over de tandartspraktijk en vooral de advies dat Sair geeft! Alles word heel keurig uitgelegd en ik been echt tevreden met het resultaat van mijn behandlingen. Een tandartspraktijk die ik echt kan aanraden.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Rebecca, Wat een fijn bericht om te lezen! Hartelijk dank hiervoor🙏 Ik heb uw compliment doorgegeven aan onze mondhygienist Siar. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Nuri Yucel 11/01/2021 - 14:12

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Hella Brouwer-Tempelman 23/12/2020 - 13:55

Inmiddels een paar jaar bij deze praktijk en ik ben zeer tevreden. Twee maal per jaar ga ik voor controle, altijd bij tandarts Tarik Duman. Ik ben altijd nogal gespannen en dat weet hij. De rust die hij uitstraalt heeft effect op mij en daar ben ik erg blij om. Hoop dat hij nog jaren verbonden blijft aan deze praktijk!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Hella, Wat een fijn bericht om te lezen! Wij weten dat het niet voor iedereen “één pretje” is om naar de tandarts te gaan. Ontzettend fijn om te horen dat mijn collega u gerust kan stellen. Het complimentje is doorgegeven! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

nadine bisdom 10/12/2020 - 16:39

Zowel over de tandarts Lu als mondhygiënist Siar ontzettend tevreden. Ik ben absoluut geen held als het gaat om de tandarts en dergelijke maar mijn ervaring bij hen is ontzettend positief.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Nadine, Hartelijk dank voor je recensie. Echt heel erg goed dat jij ondanks “geen held te zijn” bij de tandartsen regelmatig bij ons op bezoek komt!💪🏼 Ik heb je complimentje doorgegeven aan mijn collega’s. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Wanda van Hemert 07/12/2020 - 18:14

Deze vakkundige professionals nemen de tijd en stellen mij altijd op mijn gemak! Ik ben nooit een fan van gedoe bij de tandarts...maar kom er altijd opgelucht en stralend vandaan. Mocht er wat zijn.. denken ze zowel financieel als agenda technisch zo goed mogelijk mee. Niet wachten hoor.. gewoon gaan!! 😁

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dag Wanda, Bedankt voor je mooie reactie! Groetjes, Anett Wenzel

Lia Van Dam 04/12/2020 - 20:26

Ik heb gebeld om een afspraak te maken, zit al een half uur te wachten omdat ik 1 wachtende voor me heb, mijn man belde en krijgt te horen dat jullie gesloten zijn, ik had dit niet.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Geachte mevrouw van Dam! Wat ontzettend vervelend voor u. We probeerden u net te bellen om ons excuus aan te bieden, maar kunnen u helaas niet vinden in ons klantenbestand. De receptioniste heeft denk ik gisteren om vijf uur het verkeerde bandje op gezet. Excuus voor het ongemak. Fijn weekend. Anett Wenzel

Bartek Nowicki 02/12/2020 - 19:20

Zowel over de tandarts als over de mondhygiënist zeer tevreden. Nu 2 keer bij Mondhygiënist Siar geweest. Goede tips gekregen voor onderhoud gebit. Pijnloze en snelle reiniging!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Bartek, ontzettend bedankt voor je fijn recensie. We zijn hier hartstikke blij mee! Fijn weekend. Anett Wenzel

Frank van der Meer 24/11/2020 - 22:57

Ik ben erg tevreden over de tandartspraktijk. Anett geeft goed advies en uitleg. Top.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Frank, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Ben er heel blij mee :-)

Z Ondrackova 21/10/2020 - 17:15

Ik zit bij Anet. Een hele fijne tandarts. Al jaren zeer tevreden.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Geachte mevrouw Ondrackova, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Lydia van der Meer 15/10/2020 - 14:42

Ik ben al jaren zeer tevreden over deze praktijk. Tijdje terug, een stuk van mijn voortand eraf, in het weekend nog wel. Ik kon gelijk komen om mijn tand te laten fixen. Mijn voortanden zijn nu nog mooier als voor de val. Ben er zo blij mee. Echt super vakkundig gedaan. 👌

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Geachte mevrouw van der Meer, hartelijk dank voor uw mooie recensie! Fijn dat u tevreden bent met onze zorgverlening. Wij zullen ons ook voor de toekomst inspannen om u de beste tandheelkundige zorg te leveren. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Eva Gkioka 14/10/2020 - 16:59

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Eva, mag ik vragen waarom deze slechte beoordeling? Wij doen er alles aan om onze dienstverlening op een hoog standaard te houden en zijn benieuwd naar je ervaring. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Samir Jebbar 08/10/2020 - 01:17

Al vijf jaar klant en tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Naast dat de goed bereikbare praktijk er tip top uit ziet, heb ik alleen maar positieve ervaringen met de professionele en vriendelijke staf, welke mee denkt en daarnaast goed kunnen uitleggen wat er gebeurd of moet gebeuren. Ook heel fijn dat alles onder 1 dak te vinden is (tandarts, mond hygienist en ortho) wat ertoe leid dat de lijntjes kort zijn. Voor iedereen in Utrecht en omstreken een aanrader dus!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Samir! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Bartoklaan☺️. Wij zullen ons ook voor de toekomst inspannen om jou de beste zorg te leveren. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Oliver van der Werf 07/10/2020 - 23:41

Olav Spierings is een slechte tandarts.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Oliver, wat vervelend zeg dat je blijkbaar geen goede ervaringen had met meneer Spierings. Spijtig dat je dat nu pas laat weten; meneer Spierings werkt immers al vijf jaar niet meer op de Bartoklaan. Hoopelijk ben je ondertussen elders in goede handen. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Mirella Huijs 07/10/2020 - 00:03

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Mirella, Hartelijk dank dat jij de tijd wilde nemen voor het schrijven van een review. We zijn er hartstikke blij mee! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Angelique Van Breda 06/10/2020 - 01:53

Al een aantal jaar zeer tevreden over deze praktijk, de receptionisten en mondhygienisten denken altijd mee en zijn allemaal erg vriendelijk. Ik heb vooral contact met Tarik Duman en Virgil Dings en die mogen wat mij betreft NOOIT weg bij deze praktijk omdat ze beiden erg kundig zijn, respect voor deze twee heren. Ik ben angstig en daar is altijd rekening mee gehouden. Ondanks dat ik echt bang ben ga ik nooit met tegenzin naar deze tandarts omdat ik weet dat er begrip is en ik alles goed uitgelegd krijg. Mvg Angelique Prins-van Breda

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Beste Angelique, Wat een ontzettend motiverend bericht voor ons team! Hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Amber Vos 23/09/2020 - 14:15

Ik kan mij niet vinden in onderstaande reviews. Al jaren patient bij deze praktijk en zelfs na verhuizing nog aangehouden. Professionele praktijk. Enkele behandelingen ondergaan waarbij altijd goed werd meegedacht over de indicatie en alternatieven. Het enige nadeel vind ik de lange wachttijd om een afspraak te kunnen maken bij je eigen tandarts. Maar als je het niet erg vindt om daar verschillende tandartsen gezien te worden is mijn ervaring dat je vlot terecht kan.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Amber, ontzettend bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Mijn agenda is idd wat druk :-) maar bij collega's kom je binnen een week terecht!

Simon J 19/09/2020 - 14:28

Ik ben heel erg blij met mijn overstap naar Tandartspraktijk Bartoklaan. Ik voel mij hier erg welkom en heb echt het idee dat er naar mij geluisterd wordt. Ik had afgelopen week een probleem met mijn gebit, veel pijn. Na telefonisch contact te hebben gelegd, werd er alles aan gedaan dat ik dezelfde dag nog geholpen kon worden. Tijdens mijn bezoek voelde ik mij wederom op mijn gemak, dit in tegenstelling tot mijn vorige tandarts. Er werd goed en duidelijk uitgelegd wat het probleem was, wat de mogelijkheden waren en hoe deze behandeling zou verlopen. Daarbij vind ik het personeel super vriendelijk en klantgericht, er is echt aandacht voor mij en dat vind ik zeer prettig!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Wat een geweldige en motiverende reactie! Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Ron Londema 11/09/2020 - 12:43

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Fedde T 03/08/2020 - 17:16

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Fedde! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Pascal Wijler 29/07/2020 - 16:24

Uitstekende tandverzorging. Ga zowaar met plezier naar de tandarts.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Pascal! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met plezier naar de tandarts:-) Geweldig. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Mien A 18/06/2020 - 19:15

Rafael Baijer 17/06/2020 - 23:58

Al een aantal jaar een tevreden klant. Super vriendelijke mensen en behulpzaam!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Rafael, Dankjewel voor het schrijven van deze mooie recensie! Dankjewel, Anett Wenzel

Christijn van den Heuvel 15/06/2020 - 14:13

Hele fijne tandarts. Ik heb een vrij complex gebit met diverse bruggen en correcties met composiet en kom al een jaar of 5 bij Bartoklaan. Wordt altijd zeer professioneel, en super efficiënt, geholpen. Lekker vlot tempo in de behandeling maar ook ruimte voor uitleg wat er wordt gedaan en ruimte voor vragen. Er hangt een ontspannen, informele sfeer. Transparant in de kosten. Te maken kosten worden vooraf gecommuniceerd. Erg tevreden en een aanrader als je in Utrecht woont!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dag Christijn! Hartelijk dank voor deze uitgebreide review. We zijn hier heel blij mee. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Tom van Doorn 12/06/2020 - 00:22

Na slechte ervaringen bij een vorige tandarts ben ik al ruim 10 jaar patiënt bij deze praktijk. De laatste jaren word ik geholpen door Tarik. Goede communicatie en het behandelplan is altijd duidelijk en bespreekbaar. De praktijk en de behandelmethoden zijn modern. Ook kom ik bij de mondhygienistes, ook hier niets dan lof. Kortom, ik kan deze praktijk van harte aanbevelen.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Tom, Hartelijk dank voor het schrijven van deze motiverende reactie! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Boudewijn Schenkels 11/06/2020 - 22:39

Ik heb toch heb wat tandartsen gehad in mijn leven maar tandartsenpraktijk Bartoklaan is toch echt de meest plezierige en professionele van allemaal. Hier overwin je je eventuele angsten met gemak!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Boudewijn, hartelijk dank voor deze mooie recensie! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Boukelien Schenkels 11/06/2020 - 21:39

Zeer prettige tandartspraktijk! Altijd problemen gehad bij andere tandartsen,maar sinds ik bij de Bartoklaan ben, heel tevreden. 1.goed overleg 2.geduldig. 3.zeer vriendelijk. 4.deskundig advies. 5.snelle behandeling. 6.geen onnodige pijn. 7.ik heb weer vertrouwen om naar de tandarts te gaan.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dag Boukelien, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! We zijn hier heel blij mee! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

G.O Led 18/05/2020 - 19:06

Professionals! Flexibel! Schoon hygiënisch en erg aardig. Denken met je mee en zijn zeer transparant in hun doen en laten. Aanrader!👌

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Dat motiveert ons enorm! Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Peter Wezenberg 10/02/2020 - 17:06

Wet ter 28/11/2019 - 16:03

Na routine controle extreem gevoelig tanden. Ben terug zodat ze het fixen en werd alleen maar erger.

Alexander Van Dijk 08/11/2019 - 16:49

Droevig om te zien hoe men hier een puinhoop van maakt. #butchershop

Jeroen boom 08/11/2019 - 16:45

Zorgwekkend en slecht in communicatie. Weten verzekeraars wel hoe het gaat met deze tandartspraktijk. Het lijkt net als of dit een oefenpraktijk is voor net afgestudeerde mansen in dit sector. ALs iets fout gaat dat is de schade rampzalig.

Nadia Koning 08/11/2019 - 16:40

LET OP: Lees ook ander berichten. #Zorgwekkend. Ontzettend onprofessioneel. Mijn man heeft contact gezocht om een afspraak maken. Dit na aanleiding van klachten. eerste 5 minuten van het gesprek was hij geheel onvindbaar in het systeem. Telefoniste wekte vermoede dat wij aan onze intelligentie moeten twijfelen. Want weet u zeker dat u hier patiënt bent????? Na vele aandring van uit onze kant heeft mevrouw toch ons ineens gevonden. Fijn, Kan geburen dacht mijn man. Maar blijkt dat Miranda nog meer verrassingen voor hem had. het maken van een afspraak was ineens een ding want Miranda als receptioniste had haar eigen kijk op zaken en hoe een patiënt met pijn moet behandeld worden. Eerste gezellig een k=controle afspraak en dan zien we hoe en wat. Wij begrijpen dat want zij heeft uiteraard een PHD in ??????? god mag weten wat. Best raar toch dat je met pijn belt en dat de receptioniste in eens weet wat beste is voor jou. Nog twee keer heeft mijn mag gevraagd laat we een afspraak inplannen met tandarts Lu. Je zou denken, ze begrijpt de hint maar nee hoor Miranda is running the show. He Miranda, Your way or the Highway. Zeldens in het voor gekomen dat een Medewerker zich zo misdraagt. Blijkbaar gaan de zaken zeer goed hier want Hoffelijkheid is geheel niet te beproeven uit het dialoog van deze Miranda. Verbaast heb ik mijn man gevraagd om alles even dit laten bezinken en later bellen en dit met een verantwoordelijke te overleggen. Immers is het best raar dat je als patiënt zo benadert word aan de telefoon. Ongeacht je afkomst en achternaam. Wederom Miranda gesproken . Zij weigert om doorverbinden met een verantwoordelijke persoon. en heeft de telefoon opgehangen. Wat zegt dit in Normaal consumenten taal. 1- Wij doen wat wij willen. 2- Jij niet 10 ander 3- je bent een nummer 4-we dont care 5-jaaaaaaaa je afkomst is bepalend voor kwaliteit zorg die je van ons kan verwachten. Mijn boodschap naar alle minderheden en mensen dien enigszins anders zijn dan massa. Denk daar bij aan emigranten, Homos , Lesbiennes, Transgenders, Mesen met zwart huid of geel of groen of rood. je valt buiten standaarden van Miranda dus wees heel behoedzaam. Want als dit een werkwijze is om een afspraak maken. Ga na hoe de kwaliteit van de zorg en zeker na zorg is wat je mag verwachten. Heel trist Miranda.

Rachida Boussedra 04/09/2019 - 12:58

Heel slecht telefonisch bereikbaar, er wordt niet opgenomen, na lang overgaa , krijg je pas antwoordapparaat , als je haast hebt is dit heel vervelend .

Ohyoon Kwon 21/08/2019 - 17:01

My dentist is really good. No pain so fr and he fixed my problems.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Dear mister Kwon, Thank you very much for rating us with 5 stars. I am glad to hear that your problems could be fixed painless. Sincerely, Anett Wenzel

2Tom Schaik 18/08/2019 - 17:51

Ik heb hier een trauma opgelopen door de tandarts. Pijnlijke ervaring. Bij mijn huidige tandarts voel ik nooit wat.

Bo Mo 09/07/2019 - 18:41

Onkundige tandarts die mij veel pijn en ongemak heeft bezorgd!!

Marianne Eijnthoven 20/04/2019 - 17:17

Jarno Dekker 18/04/2019 - 16:03

Patiënt telt niet, omzet wel. Graag deel ik deze ervaring met jullie, in eerste instantie lijkt de praktijk erg goed. Nu een aantal ervaringen verder: - ik heb nog nooit zo veel behandelijken gehad als bij deze praktijk. Zou mijn gebit achteruit gaan, of behandelen ze terwijl er niks mis is en ze toch geld kunnen verdienen. - vrijwel elke keer een andere tandarts - diverse malen ondeskundige artsen gehad, gereedschap dat op de grond valt enz. - rekeningen worden verhoogd terwijl je al hebt betaald, later nog acceptgiro's. - er worden kosten in rekening gebracht van werkzaamheden die niet zijn uitgevoerd. - men declareert dubbel bij zorgverzekering - soms erg lang wachten, o-we als je als patiënt te laat komt. De bewijslast ligt ten aller tijde bij de patiënt, alleen als je met onomstootbaar bewijs komt, denken ze mee. Anders staat men niet open voor aanpassingen.

Saskia de Kruijff 25/12/2018 - 23:36

Tandarts heeft mijn tand beschadigd, onkundigheid!

S C 07/11/2018 - 18:06

Niet tevreden; Wij als gezin zijn een aantal jaren terug weg bij tandartsenpraktijk Bartoklaan (heb hiervoor elders een review geschreven). Maar dit keer betreft het mijn ouders; - Er was een afspraak voor een maandagochtend, onderweg naar de praktijk wordt dit afgezegd en wel een half uur voor afspraak. Als een patient afzegt moet er wel een boete betaald worden en andersom niet. - Vervolgens proberen wij al dagen te bellen voor een nieuw afspraak maar er wordt niet opgenomen. Hierdoor is mijn vader zelf naar de praktijk gegaan om persoonlijk een afspraak te maken. - Elke keer een andere tandarts. - Alles ziet er professioneel uit maar ze moeten zo vaak terug gaan voor korte afspraken waardoor het lijkt dat ze dit bewust doen voor de kosten. Ben blij dat wij zelf weg zijn gegaan, nu mijn ouders nog...

Rudi Zoet 29/10/2018 - 21:29

Uitstekend behandeld, aardig en kundig personeel.

Rianne Burger 17/08/2018 - 14:25

Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben vanaf het begin supertevreden. Professioneel, betrokken en flexibel. Leveren altijd goed werk en er hangt een relaxte sfeer

Nienke T 30/06/2018 - 16:08

Nette, bekwame en vriendelijke medewerkers. Stellen je zeer op je gemak als je, net als ik, angst hebt voor de tandarts.

ALEXANDRU SECAREANU 19/11/2017 - 01:30

Marten Jan Heida 15/03/2017 - 20:25

Vriendelijke medewerkers een kundige aanpak

Suyin Oldenburg 10/03/2017 - 12:46

Ze leveren goed werk en zijn deskundig maaar wat mij onzettent stoort is dat ik geen vertrouwensbinding met een tandarts kan opbouwen omdat op de eigenaar naar elke jonge tandarts binnen 1 jaar weg is. Ik wordt achtervolgt met oproepen voor een afspraak en mijn hele familie hebben het idee dat het gaat zo veel mogelijk service to slijten. Jammer want hiermee voel je je de melkkoe van de tandarts en dat hebben ze niet nodig.

Martijn van der Steen 20/02/2017 - 17:53

Hoogwaardige en moderne tandartspraktijk met goed opgeleide medewerkers.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bartoklaan

Hoi Martijn! Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Anett Wenzel

Jeroen Schilleman 10/06/2016 - 15:57

Goede tandzorg, hoef vaak niet lang te wachten en vriendelijk personeel.

Ferdi Agerbeek 21/11/2015 - 14:01

Moderne praktijk met leuke medewerkers die kwalitatief werk leveren. Top, tot over zes maanden weer!