Mondzorgcentrum Utrecht

Mondzorgcentrum Utrecht
Beneluxlaan 25, 3527HS Utrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.3
Google
3.5
Zorgkaart
8.7
KV
8.4
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO - 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:30
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:30
 • arrow zaterdag
  9:00 - 17:30

Welkom bij Mondzorgcentrum Utrecht. Onze tandartspraktijk is gevestigd in Kanaleneiland en wij nemen nog nieuwe patiënten aan. Wij geloven in een team dat goed samenwerkt. In een gezonde werksfeer kan iedereen het beste presteren. Voor patiënten is persoonlijke zorg heel belangrijk en dat is wat Mondzorgcentrum Utrecht hoog in het vaandel heeft staan.

Kennismakingsgesprek tandarts Utrecht

Indien u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Utrecht, dan bent u bij ons aan het goede adres. Kom gerust binnen voor een kennismaking. Ons team van professionals is vriendelijk en kundig en dat kunt u tijdens een gesprek met ons ervaren. 

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
F. Akkerman
BIG nummer: 39928235602
tandarts
0.0
H. Bauomy
Tandarts
BIG nummer: 59922430502
tandarts
0.0
H.J.K. Mirza
Tandarts
BIG nummer: 39914137702
tandarts
0.0
M. Al Hasani
Mondhygiënist
tandarts
0.0
M. Meere
Mondhygiënist
tandarts
0.0
P. Hirallal
Tandarts
tandarts
0.0
P. Kalden
Tandprotheticus
tandarts
0.0
S. Tjin Kiem Lien
Tandarts
BIG nummer: 09926663802
tandarts
0.0
Z. Roshanmal
Preventieassistent
tandarts
0.0
P. Acitores
BIG nummer: 59926898102

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
 • Rolstoel vriendelijk
 • Spoed
9.3
3.5
8.7
8.4
waardering icon
Arne 31 Okt 2020 - 02:28
Een fijne praktijk met een zeer kundig, gedreven en divers team
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.5
waardering icon
Theo 20 Mei 2020 - 15:36
Een woord. geweldig. Eindelijk een tandartspraktijk gevonden met de oprechte interesse in mij als mens. En niet behandeld wordt als een nummer.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.5
waardering icon
Johannes Patatzki 20 Okt 2019 - 20:42
Professioneel reis ik veel in West-Europa en heb ook een aantal tandartspraktijken gezien. Hier kan ik alleen maar zeggen: uitstekend. Alles klopt: het team, de uitrusting en vooral de uitzonderlijk goede resultaten van de behandeling. Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.8
Zubair Mahmoud 02 Sep 2022 - 23:14

Zeer goed en zorgvuldige gebitsreiniging gehad door Dhr. Mirza!

Leon Kippersluis 02 Sep 2022 - 18:07

Ik doorloop bij Mondzorgcentrum Utrecht een Suresmile/Invisalign beugel traject. Ik ben gedurende het traject voornamelijk geholpen door Reza wat me uitstekend is bevallen. Tijdens het traject heeft hij me continue op de hoogte gehouden hoe het proces eruit ziet en welke handelingen hij verricht. Hij werkt kundig en wekt vertrouwen. Bij onverwachte gebeurtenissen zoals het plotseling los gaan van een 'attachment' -wat nou eenmaal kan gebeuren- kon ik direct dezelfde dag bij hem terecht zodat ik geen vertraging op zou lopen. Gedurende de behandeling dacht hij continue met me mee en gaf me het juiste advies. Ook over de rest van het team ben ik erg tevreden en ik kan iedereen Mondzorgcentrum Utrecht dan ook van harte aanbevelen.

Aukje H 27 Aug 2022 - 07:29

Niet zo tevreden. Kom er nu zo'n 8 jaar en het voelt nog altijd alsof ik een nieuwe klant ben. Ontzettend onpersoonlijk, nooit een vaste tandarts of mondhygiënist. Echt een nummertje. Daarnaast vind ik het vrij onprofessioneel hoe hier op negatieve reviews gereageerd wordt. Dit was ook mijn ervaring als je kritiek had op het handelen door een tandarts. Je wordt niet serieus genomen met een klacht. Het wordt persoonlijk gemaakt en geen hand in eigen boezem gestoken. Dat gaf mij de doorslag om afscheid te nemen van deze tandartspraktijk en mij in te schrijven bij de tandartspraktijk 100m verderop. Bedankt voor alles. Mvg Aukje.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Aukje H, Hartelijk bedankt voor uw review. Zowel positieve als negatieve reviews helpen ons als bedrijf om onszelf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Wat jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over ons als praktijk. Wij nemen een klacht zeker serieus. Wij vinden het juist belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Vervelend om te lezen dat u dit anders heeft ervaren. Helaas hebben wij te maken gehad met een personeelsverloop waardoor wij inderdaad niet altijd kunnen garanderen dat u bij dezelfde behandelaar terecht komt, hoe graag we dit ook willen. Wij kunnen goed begrijpen dat u dit als erg vervelend en onpersoonlijk heeft ervaren. Wij willen u tot slot bedanken voor uw feedback. Hier gaan we zeker intern mee aan de slag. Wij wensen u uiteraard het allerbeste bij uw nieuwe tandarts. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht Wat vervelend om te lezen dat u niet zo tevreden bent en dat dit geresulteerd heeft tot een uitschrijving. Het is absoluut niet de bedoeling om onze patiënten het gevoel te geven een nummertje te zijn. Ik zal uw woorden dan ook tot mij nemen en intern kijken hoe we deze processen kunnen verbeteren. Onze excuses voor het gevoel dat wij u hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Team MCU

Mark Flederus 11 Jun 2022 - 10:21

Hele slechte communicatie. Ik ben vorig jaar naar de tandarts gegaan om een beoordeling te geven over mijn overbeet. Daaruit bleek dat ik een overbeet had die ik moet laten behandelen. Vraag ik wegens de belastingdienst een verwijsbrief van die dag. Krijg ik een antwoord met: ja meneer we kunnen u nu geen verwijsbrief geven omdat u dan opnieuw moet komen om het te laten zien. Beste mevrouw ik kreeg het advies een jaar terug, ik heb het laten behandelen dankzij jullie advies. En nu wil ik daar een verwijsbrief van hebben van die datum. Wat is daar zo moeilijk aan? Nutteloze praktijk. Zal me morgen uitschrijven!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Mark Flederus, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren Wat jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze praktijk en communicatie. Een verwijsbrief is echter maar een half jaar geldig. Daarna vervalt elke verwijsbrief en dient er een nieuw consult te komen om de verwijzing uit te schrijven. Misschien hebben zij u verkeerd begrepen bij de balie dat u specifiek een verwijzing nodig had met de oude datum erop? Helaas kan ik de naam Flederus niet vinden in ons systeem. Daarom kan ik u helaas ook niet verder helpen. Graag wil ik u vragen om een email te sturen naar: info@mondzorgcentrum-utrecht.nl met als titel: t.a.v. Sharon met hierin uw naam en geboortedatum en de vraag naar de verwijzing. Zo hoop ik u toch nog te kunnen helpen. Ik kijk uit naar uw email. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht UPDATE: Inmiddels hebben wij met elkaar gesproken en heeft u ook zelf aangegeven dat de verwijsbrief niet bestaat, maar dat u deze graag wilt ontvangen met de datum van vorig jaar erop geschreven. Ook is de behandeling die u heeft laten uitvoeren, niet het advies geweest wat toentertijd is afgegeven. Uw review bevat onjuiste informatie. Alle documentatie die wij van u hebben worden u toegestuurd, wellicht dat u hier iets mee kan. Een verwijsbrief die nooit is geschreven, kunnen wij ook niet versturen.

Yvette Visser 21 Apr 2022 - 14:19

Echt mega slechte ervaring bij deze tandarts. Geen fijne communicatie - pijn na behandeling - mocht je de tandarts ook spannend vinden kan ik hem zeker NIET aanbevelen. Na mijn verhuizing naar Utrecht ben ik ook overgestapt van tandarts. Echter na elke behandeling was er wel iets wat niet volstond. Zo was mijn ervaringen in tekortkoming in de verdienste: gaatje dat niet goed gevuld werd waardoor er makkelijk eten resten blijven hangen. - Het voelen van de boor (achterkant van de boor tegen mijn wang) - Het niet duidelijk communiceren - kleinen uitgeharde restanten van het "vul" mengsel aan de zijkanten van de gevulde kiezen aantreffen - Pijn na behandeling Communicatie zowel fysiek als via email is verre van oplossingsgericht. uiteindelijk krijg je wel aan factuur met incasso en geen antwoord meer. @Mondzorg centrum Utrecht Jammer dat ik deze review moet schrijven, ik hoop echt dat jullie gaan werken aan de kwaliteit van jullie diensten Niemand zou pijn in zijn gebit mogen ervaren van professionals en wel de rekening.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Visser, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review. Zowel positieve als negatieve berichten leren wij van en alleen zo kunnen wij onze services verbeteren. Het is voor ons erg belangrijk om te blijven leren, ontwikkelen en verbeteren. Ik zie dat u bij 2 tandartsen bent geweest waarbij u in uw laatste bezoek zelf heeft gevraagd zoveel mogelijk in 1x behandeld te willen hebben, hier heeft de tandarts gehoor aan gegeven. Er is contact geweest n.a.v. uw laatste bezoek, maar zonder zelf te kunnen kijken naar uw klachten of, wanneer u niet in Nederland bent, een second opinion, kunnen wij helaas niets, dit is u ook via de email uitgelegd. Ik hoop namelijk dat u ook begrijpt dat wij geen factuur kunnen stoppen op basis van een email. Verder neem ik uw advies zeker mee en zal ik dit bespreekbaar maken binnen de praktijk. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Olijfolie Brood 24 Mrt 2022 - 15:44

Heel tevreden.!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Olijfolie Brood, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze praktijk. Graag zou ik met u in contact willen komen om erachter te komen wat het is dat maakt dat u zo ontevreden bent. Zou u ons een email kunnen sturen via: info@mondzorgcentrum-utrecht.nl ? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Marijn van Trierum 10 Mrt 2022 - 09:29

Zeer ontevreden over deze praktijk. Ik ben hier een jaar cliënt geweest. In deze tijd heb ik 3 verschillende tandartsen gehad, omdat deze snel wisselen. Van de 4 afspraken die ik had werden er 3 afgezegd en geannuleerd, ook zeer last-minute. Een annulering door bijvoorbeeld ziekte kan natuurlijk altijd gebeuren en daarom ben ik de eerste 2 keer begripvol geweest. De laatste keer werd ik echter minder dan 48 uur afgebeld omdat de openingstijden aangepast waren, wat blijkbaar al 2,5 maand zo was. Mij zo last minute afbellen vind ik daarom schandalig. Vervolgens kon ik pas 1,5 maand later weer terecht, dus er werd geen alternatief geboden. Receptioniste/telefoniste is zeer onbeschoft en toont geen begrip. Ik heb mij per direct uitgeschreven, want hier wil ik niet meer terugkomen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Marijn van Trierum, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw afspraken zo vaak verplaatst moesten worden. Ik kan me voorstellen dat u dit als zeer vervelend heeft ervaren. Het is absoluut niet de bedoeling dat u minder dan 48uur van te voren op de hoogte was gesteld over het wijzigen van uw afspraak i.v.m. de verandering van de openingstijden. Wij hebben te maken met een enorme drukte in de praktijk en een ernstig personeelstekort. Hierdoor is het ons helaas niet gelukt om alle afspraken tijdig te verplaatsen. Tot op heden is dit nog een probleem. Zeker als het een afspraak bij de mondhygiëniste betreft is er een wachttijd van 1,5 maand. Ik heb absoluut begrip voor uw onvrede en verliezen van uw vertrouwen. Hiervoor wil ik u dan ook mijn excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Ben Benaissa 08 Feb 2022 - 12:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Ben Benaissa, Wat jammer om te zien dat u ontevreden bent over onze tandartspraktijk. Mocht er iets zijn wat wij voor u kunnen doen om uw onvrede te bespreken, horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

Stephanie Vieira 30 Dec 2021 - 11:21

Zeer goed & snel geholpen. Vriendelijke en professionele personeel. Ik zou deze plek 100% aanraden!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Vieira, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en tevreden bent met de geleverde service. Ook wil ik u bedanken voor het aanraden voor onze praktijk. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Amin Amin 27 Dec 2021 - 11:10

Zeer slechte ervaringen. Ik heb zeer slechte ervaringen met deze praktijk. Er worden om de haverklap nieuwe mensen aangenomen. Elke keer weer een andere tandarts. Er wordt nooit uitgelegd wat er gedaan wordt. De laatste keer dat ik een bezoek heb gebracht aan deze praktijk, heb ik ruim 2 weken last gehad van mijn tandvlees. Men is nooit aansprakelijk voor de fouten die zij maken. Als je er wat van zegt, dan krijg je doodleuk te horen dat zulke risico's erbij horen. Als je kritiek hebt, dan wordt je zonder pardon uitgeschreven. Daarnaast is het meer regel dan uitzondering dat je 10 minuten of langer op je afspraak moet wachten. En dit elke keer. Vaker meegemaakt dat mensen de praktijk heel boos verlieten. Ik zou de manager dan ook adviseren om een cursusje 'Hoe om te gaan met klanten/patiënte'. Godzijdank heb ik geen beugel genomen bij deze praktijk. Dit wilde ik wel doen, maar ik besloot al heel snel om het toch niet te doen, omdat de communicatie alles behalve soepel verliep. Een orthodontist die Spaans tegen je spreekt. Voordeel van de twijfel gegeven, foto's gemaakt etc. Afspraak gemaakt om verstandskiezen te verwijderen. Daar lag ik dan op de behandelstoel. Tandarts was nergens van op de hoogte en wist eigenlijk ook niet wat ze moest doen. Ging 'even' snel overleggen. Na 20 minuten kwam zij terug. Conclusie: De kiezen moesten in het ziekenhuis verwijdert worden. Ik heb meteen aangegeven dat ik niet meer wilde en heb een andere orthodontist gezocht. Waar ik zeer tevreden over ben. Mijn advies: Als jouw geld en jouw gebit je lief is, ga naar een andere praktijk. Ik raad deze ten zeerste af.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Amin Amin, Wat vervelend om te lezen dat u geen goede ervaringen heeft bij onze tandartspraktijk. Het is helaas zo dat tandartsen over het algemeen ZZP-ers zijn en hierdoor dus inderdaad niet altijd bij dezelfde praktijk blijven werken. Natuurlijk is dat wel ons streven. Gelukkig hebben wij dan ook meerdere tandartsen en mondhygiënisten die al jaren bij ons in dienst zijn. Ik kan aan de hand van uw review niet meekijken in uw patiëntenkaart om te zien wie u gezien heeft en wat de oorzaak is van uw klachten. Wel is het zo dat wanneer er bijvoorbeeld ontstoken tandvlees aanwezig is of een bacterie aanwezig is onder het tandvlees, napijn normaal is. Dit komt omdat de mondhygiëniste al het tandsteen en tandplaque moet verwijderen onder uw tandvlees. Hier kan het tandvlees op reageren. Mensen worden niet zomaar uitgeschreven bij ons in de praktijk. Wij schrijven mensen enkel uit vanuit de praktijk wanneer ze enorm brutaal zijn, zeggen dat ze geen patiënt meer willen zijn of er sprake is van een ernstig conflict waardoor het vertrouwen bij beide partijen zo ernstig is beschadigd dat er geen manier meer is om op een fijne manier samen te werken. Het is niet zo dat wanneer iemand een klacht heeft, deze direct wordt uitgeschreven. Wij doen altijd ons best om dit uit te zoeken en samen tot een oplossing te komen. Onze orthodontiste spreekt naast Spaans ook Engels en is druk bezig met de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Al met al vind ik het jammer dat u zo een negatief gevoel heeft overgehouden aan onze praktijk. Dit kan en mag nooit de bedoeling zijn geweest. Mocht u nog willen praten over uw onvrede, zouden wij dit graag met u willen bespreken. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Urnise Coats 14 Dec 2021 - 01:25

Ik herken de negatieve klachten niet van het het personeel. De eerste keer toen ik daar binnen kwam. Zaten er een stuk of 3 achter de balie....en 1 voor 1 waren het leuke dames alsof ze mij al jaren kende. Top!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Urnise Coats, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u zich niet herkend in de negatieve reviews. Wij weten heel goed dat heel veel mensen niet voor hun plezier naar de tandarts gaan. Wij doen altijd ons best om ieder bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Fijn om te lezen dat onze baliedames u zo goed hebben ontvangen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Bjorn Van der meul 13 Nov 2021 - 09:36

Bedankt voor goede zorgen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Bjorn van der Meul, Hartelijk bedankt voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Heel erg graag gedaan, wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Alicja Zaborek 18 Okt 2021 - 18:11

Van binnenkomst tot vertrek zeer proffesioneel. Tijdens een consult wordt er meegedacht aan ieder detail met oog op de patient. Aan te raden voor mensen die "bang" zijn voor de tandarts. Zelf ben ik zo'n persoon, maar ik heb geen seconde ongemak of angst ervaren tijdens mijn afspraak. Kortom: vakkundig en patientgericht, AANRADER!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Alicja Zaborek, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze praktijk. Zo ziet u maar, de tandarts hoeft lang niet altijd eng te zijn, het kan soms zelfs gezellig zijn bij de tandarts. Bedankt ook voor uw aanbeveling, daar zijn we enorm dankbaar voor. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Eline Monk 13 Okt 2021 - 22:06

Vandaag geweest voor mijn intake gesprek. Mijn complimenten voor het ontvangst en begeleiding. Ondanks mijn angst voor de tandarts ben ik zeer opgelucht naar huis gegaan.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Eline Monk, Allereerst wil ik u vriendelijk bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent na uw intake gesprek. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u. Door goed met elkaar te blijven communiceren kunnen we er samen voor zorgen dat uw angst verminderd. Graag zien wij u weer bij uw volgende afspraak. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Ivar Ragnerson 13 Okt 2021 - 21:48

Geweldige service. 7 /dagen per week. Fijne team, toegankelijke mensen waar je gewoon normaal mee kan praten. Top werk!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Ragnerson, Hartelijk bedankt voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze praktijk. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Katja Mohr 12 Okt 2021 - 18:45

Mail gestuurd als nieuwe patiënt, maar nooit reactie gekregen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte Katja Mohr, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u nooit een reactie van ons heeft ontvangen betreft uw email. Ik ben direct gaan zoeken in onze emailserver en ben erachter gekomen dat uw email in onze spamfolder terecht was gekomen. Onze excuses voor het ongemak. Mijn collega neemt vanavond nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Lukas Jorissen 12 Okt 2021 - 14:09

Top praktijk, konden mij snel helpen, en goede professionele begeleiding. Ik moest ervoor vanuit Amsterdam komen maar het was het mij waard.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Lukas Jorissen, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Wat fijn dat wij u konden helpen toen u ons nodig had. Mocht u nog eens snel een tandarts nodig hebben dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Saddik Amir 16 Sep 2021 - 15:06

Enorm lange wachttijden, ondanks de claim dat zij vanwege openingstijden daar flexibel in zullen zijn. Slechte communicatie en een chaotische en gespannen sfeer dat heerst bij de medewerkers.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer Amir, Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze services. Wij hanteren op dit moment enkel een wachttijd van ongeveer 1 maand voor de specialisaties zoals orthodontie, implantologie, Smile design en bij sommige mondhygiënisten. Helaas is het na de zomervakantie altijd wat drukker in de praktijk waardoor er wachttijden ontstaan. Ik kan begrijpen dat u dit als vervelend ervaart wanneer u snel geholpen wilt worden. U schrijft ook geen prettige sfeer gevoeld te hebben toen u bij ons aanwezig was en dat de communicatie als slecht heeft ervaren. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij nemen uw feedback serieus en gaan ons uiterste best doen onze services te verbeteren. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

scarlet johanssen 09 Sep 2021 - 12:43

Mooi praktijk, goed personeel. Bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Johanssen, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen we enorm. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Isy 02 Sep 2021 - 09:16

Dit zijn een van de tandarts praktijken waar je goed op je centjes moet gaan letten. Het gaat hier bij de praktijk om geld en niet om de patiënt. Dat is erg te merken.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Isy, Vervelend om te lezen dat u onze zorg zo interpreteert. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn als eerste zorgverleners. Wij doen ons uiterste best om onze patiënten te voorzien van een goede mondhygiëne en een gezond gebit. Helaas is tandheelkunde niet inbegrepen bij de basis verzekering en zijn de aanvullende verzekeringen voor tandheelkunde niet altijd volledig dekkend. Om deze reden is het voor ons (helaas) noodzakelijk onze patiënten te informeren omtrent de kosten van de behandelingen, aangezien wij niet in iemand zijn of haar portemonnee kunnen kijken of een behandeling bekostigd kan worden ja of nee. Alle tarieven zijn wettelijk vastgesteld door de NZA. Hier kunnen wij dan ook niets aan doen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Wouter van Rootselaar 12 Aug 2021 - 09:10

Het gebeurt niet vaak dat ik blij een tandarts verlaat, maar het team van MCU was geweldig. Ik was op vakantie in Nederland en had een spoedgeval. Binnen 6 uur was het helemaal opgelost. Nisrine aan de balie was behulpzaam, duidelijk en professioneel, alle gegevens waren netjes doorgegeven, en er was zelfs een mogelijkheid om nog binnen het uur een gaatje te vinden om geholpen te worden. De tandarts, Prashant, was snel, effectief en heeft mijn vulling pijnvrij, snel en netjes hersteld! Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen. Allemaal heel hartelijk dank!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Wouter van Rootselaar, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo snel geholpen kon worden tijdens uw vakantie. Nu kunt u weer lekker genieten van uw vakantie. Bedankt voor uw complimenten en uw review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

jane klunder 27 Jul 2021 - 18:41

Super vriendelijk personeel! echt zorgzaam en lief. Top team. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst ook, echt een sunshine achter de balie!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Jane Klunder, Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke woorden en complimenten. Dat waarderen wij enorm. Wij doen ons uiterste best om uw bezoek bij ons zo prettig mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

Kevin Masters 27 Jul 2021 - 16:53

(Vertaald door Google) vriendelijke service (Origineel) friendly service

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

(Vertaald door Google) Bedankt voor uw beoordeling. We waarderen het erg. Met vriendelijke groeten, Team Mondzorg Centrum Utrecht (Origineel) Thank you for your review. We really appreciate it. Kind regards, Team Mondzorg Centrum Utrecht

S77 Utrecht 30 Jun 2021 - 13:58

mondhygieniste is een geldwolf,

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste S77 Utrecht, Eerst gaf u ons 1 ster, daarna 5 en nu weer 1. Vervelend om te lezen dat na het gesprek met de mondhygiëniste enige tijd geleden, waar u naar tevredenheid mee was geholpen, en uw review van 1 naar 5 sterren heeft gewijzigd, toch heeft besloten om wederom uw review te veranderen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Dirk Veldhuijzen 29 Jun 2021 - 17:53

Beter communiceren

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Veldhuijzen, Hartelijk bedankt voor uw fijne review, dit wordt zeer op prijs gesteld! Fijn dat u zo tevreden bent over onze specialisten. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

E D 16 Jun 2021 - 09:00

Ik raad deze praktijk TEN ZEERSTE AF!!! Ik ben zeer ontevreden, ik raad iedereen af om zich hier als klant aan te melden. Ik sta al jaren ingeschreven, gister heb ik besloten om me uit te schrijven, na een hele vervelende, nare, onmenselijke ervaring met een nieuwe receptioniste. Ik ben niet een moeilijk persoon, ik heb al heel wat onbegripvolle ervaringen gehad op de praktijk, maar na gister was de emmer vol. In de praktijk heb je nooit een vaste tandarts of een mondhygiëniste, altijd nieuwe gezichten. Er loopt in de praktijk wel wat deskundig personeel rond, maar het is één bizarre chaos. In de meeste gevallen maken ze geen volledig gebruik van de tijd die ingepland staat voor je behandeling, ik heb heel vaak het gevoel gehad dat alles word afgeraffeld. En als je vraagt wat ze precies hebben gedaan aan je gebit en wat er is ingevoerd in de computer raken ze heel gefrustreerd en onbegripvol. Je bent een nummertje in de praktijk, de patiënt wordt niet centraal gesteld en respect is ver te zoeken, door veel personeel binnen de praktijk. Verder kan ik zeggen dat er voornamelijk, de dames achter de receptie (niet allemaal) ongelooflijk onmenselijk, onbegripvol, onprofessioneel, onvriendelijk en onzettend brutaal zijn. Heel veel gebrek aan normen en waarden en fatsoen. Ik snap echt niet hoe ze dit soort asociaal gedrag accepteren. Die ene ster verdienen ze van mij (je kan ook maar bij de reviews minimaal één ster geven), omdat ik altijd goed ben geholpen door Nisrin, een hele vriendelijke mevrouw, achter de receptie, met wie je een normaal en gezond gesprek kan voeren. Chapeau voor Nisrin. DENK twee keer na voordat je je inschrijft bij de praktijk.

pam maurits 22 Mei 2021 - 20:46

7 dagen open. 7 dagen service zonder extra kosten. Een fijne praktijk. aanrader. Bedankt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Pam, Hartelijk bedankt voor uw review voor Mondzorg Centrum Utrecht, dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze services en graag gedaan! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Aukje H 17 Apr 2021 - 16:34

Niet zo tevreden. Kom er nu zo'n 8 jaar en het voelt nog altijd alsof ik een nieuwe klant ben. Ontzettend onpersoonlijk, nooit een vaste tandarts of mondhygiënist. Echt een nummertje. Daarnaast vind ik het vrij onprofessioneel hoe hier op negatieve reviews gereageerd wordt. Het wordt persoonlijk gemaakt en geen hand in eigen boezem gestoken. Dat gaf mij de doorslag om afscheid te nemen van deze tandartspraktijk en mij in te schrijven bij de tandartspraktijk 100m verderop. Bedankt voor alles. Mvg Aukje.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Aukje, Wat vervelend om te lezen dat u niet zo tevreden bent en dat dit geresulteerd heeft tot een uitschrijving. Het is absoluut niet de bedoeling om onze patiënten het gevoel te geven een nummertje te zijn. Ik zal uw woorden dan ook tot mij nemen en intern kijken hoe we deze processen kunnen verbeteren. Onze excuses voor het gevoel dat wij u hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Team MCU

Thijs Van Tiem 10 Apr 2021 - 18:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer van Tiem, Ik wil u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team MCU

anno 9a9i 31 Mrt 2021 - 20:06

Top tandarts! Al sinds kleins af aan ingeschreven en nooit problemen gehad.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over onze tandartspraktijk. Dat waarderen wij enorm. Wat leuk om te lezen dat u al van kleins af aan bij ons in de praktijk komt. We hopen u nog vele jaren als tevreden patiënt te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

Robin Ridder 29 Mrt 2021 - 10:37

"Nieuwe patient" actie puur en alleen bedoeld om patienten te werven. Zodra je gebruik maakt van de actie (gratis electrische tandenborstel) maken zij met een slap excuus en op een onvriendelijke manier duidelijk dat de actie anders werkt dan op de voucher staat. Ik ga mij na dit voorval direct uitschrijven!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer Ridder, U bent sinds 2014 al patiënt bij ons in de praktijk. U heeft zelfs de verhuizing van Beneluxlaan 8 naar Beneluxlaan 25 meegemaakt. U bent om deze reden dan ook geen "nieuwe patiënt" en om deze reden, heeft u dan inderdaad geen recht op de actie die op dit moment loopt voor nieuwe patiënten. Ik vindt het dan ook jammer dat u deze onterechte recensie hier plaatst. Ik zal in gesprek gaan met de medewerker die u hierover heeft gesproken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze dit op een onvriendelijke manier heeft gecommuniceerd naar u. Ik wens u verder een fijne dag. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Hanneke Schrils 04 Mrt 2021 - 15:07

Tandarts Hadir (Bauomy) leukste tandarts ooit gehad. Fijn mens, neemt tijd voor wat humor en een praatje en doet ondertussen snel en kundig haar werk. Ook de assistenten en receptiemedewerkers zijn altijd vriendelijk. Blij mee!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Schrils, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Ik heb uw review net laten lezen aan tandarts Hadir en die waardeert het enorm! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze praktijk en medewerkers. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

jorine boekhorst 21 Jan 2021 - 21:35

Ik zie de negatieve reviews en herken het helemaal niet. Als eerste word ik altijd ontvangen door een heel vriendelijke receptioniste (Nisrine), dan bij de mondhygiëniste, de orthodontist en de tandarts (momenteel loop ik bij alle drie) die mij duidelijk uitleggen wat ze gaan doen en welke behandeling er eventueel nodig is, met een begroting. Ook zijn de zeer ruime openingstijden erg prettig voor mij. Ik ben zeer tevreden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Boekhorst, Ik wil u bedanken dat u een review over ons heeft achtergelaten. Dat waarderen wij enorm. Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent over onze medewerkers en services. Wij doen uiteraard altijd enorm ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht

Richard Korsten 02 Dec 2020 - 13:44

Zeer goede service. Het personeel is heel goed en neemt de tijd voor je.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer Korsten, Allereerst wil ik u vriendelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten voor onze tandartspraktijk. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en het personeel. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht

Marleen 27 Nov 2020 - 18:28

Ik raad deze praktijk TEN ZEERSTE af! Mijn spalk werd geplaatst door een orthodontist die geen Nederlands, en gebrekkig Engels spreekt. Binnen het jaar gaat de spalk kapot en moet ik terug voor reparatie. Waar eenzelfde reparatie tussen de 30-50€ kost bij een andere orthodontist in Utrecht, word je totaal afgezet in deze praktijk. ‘Materiaalkosten’ en ‘5 minuten gebit reiniging’, waarvan het laatste amper 30 seconde heeft plaatsgevonden. Er zijn ruim voldoende andere praktijken waar je niét opgelicht wordt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Marleen, Wat ontzettend jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze tandartspraktijk. Ik heb helaas enkel uw voornaam waardoor ik niet in het systeem kan kijken wat hier precies heeft plaatsgevonden. Ik zou namelijk graag met u mee willen kijken om te zien of ik u kan helpen. Mocht u hier nog voor open staan, wil ik u vragen een email te sturen naar: info@mondzorgcentrum-utrecht.nl t.a.v. Sharon Blokzijl met uw gegevens zodat ik dit kan uitzoeken. Ik hoop van u te horen en dat ik u uiteindelijk naar tevredenheid kan helpen. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht

Attila van Santen 16 Nov 2020 - 16:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Hartelijk bedankt voor uw review. Dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht

Maartje van Denderen 12 Nov 2020 - 12:39

Fijne tandarts waarbij je vakkundig en snel wordt geholpen. Een van de grootste voordelen vind ik de ruime openingstijden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Maartje van Denderen, Hartelijk bedankt voor uw mooie waardering over onze tandartspraktijk. Wij doen altijd ons best om iedereen z.s.m. te helpen. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht

Yasmin Overduin 04 Nov 2020 - 19:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

zu Hal 02 Nov 2020 - 07:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Zu Hal, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Orthodontiepraktijk Utrecht

Leon Wagenknecht 13 Okt 2020 - 13:17

(Vertaald door Google) Snelle hulp ook voor buitenlanders. (Origineel) Fast help also for foreigners.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Thank you for review. Kind regards, Mondzorg Centrum Utrecht

Robert Webbe 10 Sep 2020 - 23:55

Ik ben er zo eentje die bang is om naar de tandarts te gaan. Drie jaar geleden ging mijn vorige helaas met pensioen en daarna eigenlijk niet meer geweest vanwege de vrees. Na veel moed verzameld te hebben vond ik via Google dat ze hier goed omgaan met mensen zoals ik dus heb mij aangemeld. De dag erna werd ik keurig al gebeld, kort en vriendelijk gesprek gehad en afspraak gemaakt. Afgelopen week eerste controle gehad en naar de mondhygiëniste geweest en moet zeggen dat het mij 100% mee viel. De medewerkers zijn aardig en begripvol. Ik twijfel ook niet aan hun vakkundigheid en denk dat ik mijn nieuwe tandarts heb gevonden.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer Webbe, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Ook wil ik u bedanken voor uw complimenten. Wat ontzettend fijn om te lezen dat het u is meegevallen. Wanneer u angst heeft voor de tandarts is het enorm lastig om u zelf er toe te zetten naar een andere tandarts te gaan. Ik ben blij te lezen dat u een fijne en positieve ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Ik hoop dat wij u nog vele jaren mogen helpen met uw mondzorg. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

frankOD 24 Aug 2020 - 19:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste FrankOD, Hartelijk bedankt voor uw waardering. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Nora Bourakba 23 Aug 2020 - 16:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Bourakba, Wat vervelend om te zien dat u onze praktijk 1 ster waardig vindt. Zou u misschien willen toelichten waar dat door komt? Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Jennifer 11 Jul 2020 - 16:06

Onderweg van Groningen naar Frankrijk schiet bij onze dochter een draad van haar beugel los. Gebeld, konden meteen langskomen, direct heel goed geholpen. Iedereen opgelucht! Fantastische service!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Jennifer, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review over onze tandartspraktijk. Dat waarderen wij enorm. Wat vervelend dat er onderweg wat is gebeurt met de beugel van uw dochter! Gelukkig waren jullie nog in Nederland. Ik ben blij te lezen dat wij haar hebben kunnen helpen. Nu kunnen jullie lekker genieten van jullie vakantie. Een hele fijne vakantie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Utrecht

Maarte n 30 Jun 2020 - 11:55

Erg vriendelijk personeel en mooie, ontspannende praktijk. Maar mijn gaatje is slecht gevuld. Binnen twee jaar last gekregen precies op de plek van vullen. Een andere tandarts vertelde me dat gaatjes vaak slecht worden gevuld zodat patiënten eerder terug komen. Denk echter niet dat ik terug kom bij MCU om deze reden.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Maarten, Wat vervelend om te lezen dat er iets aan de hand is met uw vulling. Ik vindt het vervelend te lezen dat een andere tandarts zoiets zegt en u denkt dat wij zo te werk gaan. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen nooit met opzet een slechte behandeling uitvoeren zodat onze patiënten eerder terugkomen. Een vulling kan loslaten/afbreken om meerdere redenen en wanneer dit gebeurt in een korte tijd moet er altijd achterhaalt worden wat hier precies de oorzaak van is. Vertrouwen vinden wij altijd erg belangrijk. Heeft u al gesproken met de praktijk hierover? Wij gaan graag met u hierover in gesprek. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Emmett Janssen 19 Mei 2020 - 10:49

Fijne tandarts praktijk, vriendelijke onthaal door de balie medewerker. De tandarts legt ook alles fijn uit en geeft je een gerust gevoel in de stoel. Bedankt voor de ervaring. Ik kom zeker terug bij jullie. Top Team.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer Janssen, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van een review, dat waarderen wij enorm! Daarnaast wil ik u bedanken voor uw complimenten. Wij doen altijd ons best om onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

snelle jonge 22 Apr 2020 - 10:23

Er worden heel veel fouten gemaakt met documenten en communicatie. Boven dien heb ik een kies gevuld en een maand later was de vulling weg.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Snelle Jonge, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze tandartspraktijk. Graag zou ik met u in contact willen komen om uw klacht te bespreken. Ik hoop van u te horen. Met vriendelijke groet, Sharon, Mondzorg Centrum Utrecht

Naomi K 16 Apr 2020 - 19:39

Voor de personen die willen inschrijven hier, denk 100000 keer na. Super slechte service, klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Je hebt bijna nooit vaste tandarts wat ook niet altijd vertrouwd aanvoelt. Sommige spreken geen Nederlands wat natuurlijk heel handig is! Er valt niet veel te zeggen alleen dat ze zich kunnen verbeteren en proffesioneler kunnen worden. Dat hoop ik voor ze voor in de toekomst..

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Naomi, Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze tandartspraktijk. Graag zou ik met u in contact willen komen om uw klachten te bespreken zodat wij hiervan kunnen leren. Ook zou ik graag willen weten welke tandarts u heeft gezien die geen Nederlands spreekt? Ik hoop van u te horen. Met vriendelijke groet, Sharon, Mondzorg Centrum Utrecht

Dil Tey 16 Apr 2020 - 19:30

Walgelijke service. Afrader!!!!!!!!!!!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Vervelend om te lezen dat u zo negatief staat tegenover onze service. Mag ik u vragen waar u zo ontevreden over bent? Ik zou graag met u in contact komen om u bevindingen aan te horen zodat wij hier intern mee aan de gang kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Sharon, Mondzorg Centrum Utrecht

Sean Christie Prasad van Erven 10 Apr 2020 - 00:54

De KNMT hanteert andere prijzen dan deze tandartspraktijk. Daarnaast zijn ze verplicht je te informeren over de behandeling en de daarbij bijbehorende kosten. Als dit niet aan de orde is kun je de overeenkomst mijn inziens ontbinden. Inzage in de offerte is niet mogelijk en dreiging met deurwaarders duidt al op een onjuiste aanpak. Een klacht bij KNMT volgt en een bezoek aan Mondzorg Centrum Utrecht bij ontvangst van een email of brief. Tip voor iedereen: weet wat het kost voor je in de stoel zit!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte heer van Erven, Vervelend om te lezen dat u niet tevreden was met onze service. Ik zie dat u eenmalig bij ons in de praktijk bent geweest. Wij hanteren de kosten die door de NZa wettelijk zijn vastgelegd. Wij hanteren geen andere prijzen. In de Regeling Mondzorg van de Nederlandse Zorgautoriteit staat het volgende: bij een behandeling van meer dan 250,- euro is de tandarts verplicht om een prijsopgave te geven. Voor bedragen onder de 250,- euro moet een tandarts op aanvraag van de patiënt een offerte opmaken. Wij hebben voor u een offerte opgemaakt onder de 250 euro zodat u duidelijk inzichtelijk kreeg wat de kosten zouden zijn als wij de behandeling zouden starten. Een consult is niet gratis. De kosten hiervoor zijn ook op het internet te vinden. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Guusje Hulsbosch 27 Mrt 2020 - 18:36

werd super snel en goed geholpen. topservcie

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Hulsbosch, Hartelijk bedankt voor uw mooie review en uw complimenten. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Sandra Gomez 09 Mrt 2020 - 10:33

Erg vriendelijke balie assistentes aanwezig. Balie assistente Nisrine die mij al bij mijn achternaam roept bij binnekomst. Fijn dat je je welkom hier voelt als je binnenkomt. Zeer deskundige tandartsen en mondhygiënistes aanwezig! Ik kom er met plezier binnen en ga met een gerust hart weer weg. Wil je van je angst af? Schrijf je vandaag nog hier in bij deze tandartspraktijk!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Gomez, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw mooie complimenten. Nisrine is inderdaad een geweldige receptioniste! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zich zo goed voelt bij ons in de praktijk. Daar doen wij natuurlijk met z'n allen ontzettend ons best voor. Ik zal uw complimenten doorgeven aan ons team! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Anita van Hanegem 07 Mrt 2020 - 19:22

Ik heb een heel goede ervaring met mondzorg utrecht. De dames aan de bali hebben mij vriendelijk ontvangen. Daarna een heel deskundige behandeling gekregen van tandarts van der slik. Alles werd rustig en stap vóór stap uitgelegd. Tussendoor heeft de tandarts contact met mij en is er ruimte om even bij te komen. Steeds wordt er aangegeven wat hij gaat doen. Allemaal erg prettig en ook de assistente is vriendelijk. De sfeer in de praktijk is fijn. Ik ben blij hier klant te kunnen zijn als het nodig is.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw van Hanegem, Wat een ontzettend mooie review heeft u over ons geschreven, enorm bedankt! Wij doen uiteraard altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat wij duidelijk met u communiceren over onze plan van aanpak zodat wij samen kunnen werken aan een stralend gezond gebit. Het doet me goed te lezen dat u onze services zo positief ervaart, hiervoor nogmaals mijn dank. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

husna 14 Feb 2020 - 18:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Husna, Wat jammer om te zien dat je ons maar 1 ster geeft. Zou u kunnen toelichten waarom u maar 1 ster heeft gegeven? Wij gaan graag in gesprek met onze patiënten zodat wij onze services kunnen blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

anita van pelt 14 Feb 2020 - 12:39

Top service zowel de receptie als de behandelingen. Je kan snel terecht bij de tandarts en er wordt goed naar de patiënt geluisterd. Gratis parkeren voor de deur. Beter dan dit wordt het niet!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Anita van Pelt, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze services, dit wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Sanne Folkerts 27 Jan 2020 - 20:38

Zeer tevreden over de deskundigheid van mijn tandarts Dr. Parel. Hij heeft meerdere problemen aan mijn gebid heel goed verholpen en vond de behandelingen ook erg professioneel en fijn verlopen. Hoop dat hij nog jaren mijn tandarts is. En ben ook zeer te spreken over mijn mondhygiëniste M. Meere, en zie de behandelingen met volle vertrouwen tegemoet aankomende tijd. Kortom ik zou Mondzorg Centrum Utrecht zeker aanbevelen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Geachte mevrouw Folkerts, Ik wil u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review over onze praktijk te schrijven. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze tandarts en mondhygiëniste. Wij doen altijd ons uiterste best om samen met u zo goed mogelijk te werken aan uw mondgezondheid. Ik zal uw boodschap overbrengen aan dhr. Parel en mevr. Meere. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Banaz Mohamad 26 Jan 2020 - 19:06

MCU heeft mij verder geholpen toen andere praktijken dat niet konden. Hartstikke tevreden over de zorgverlening. Het personeel was super vriendelijk. Heel fijn dat er meerdere specialismen aanwezig zijn.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Banaz, Allereerst hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten, dat wordt enorm gewaardeerd! Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen op het moment dat u dat nodig had. Hartelijk bedankt voor u mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Niek Groenewold 20 Dec 2019 - 21:52

Zeer goede tandarts. Ik moest 2 verstandskiezen laten trekken en was zeer nerveus. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Het zetten van de verdoving werd heel rustig en beheerst gedaan waardoor ik daar nauwelijks iets van voelde. De eerste kies was er zo uit. Helaas bleek de 2de een stuk lastiger maar ook daarbij bleef er volle aandacht voor mij en mijn gemak. Ik ben zeker geen fan van naar de tandarts gaan. Maar als ik dan moet, dan wel naar deze.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Groenewold, Bedankt voor deze mooie recensie. Fijn dat de ervaring zo goed verlopen is. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Martijn Hol 13 Dec 2019 - 08:50

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over hen. Een fijne orthodontist en super gezellige assistentes die begrip tonen voor je situatie. Word er leuk behandeld. In het begin ging alles een beetje te snel qua uitleg voor de beugel, maar na 3 maanden bij hun te zijn geweest zeer tevreden! Echt een aanrader! Wel vaak lange wachttijden aan de telefoon, maar goed de service van ze maakt dat ik dat snel weer vergeet.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Hol, Bedankt voor de genomen moeite. Wij waarderen deze zeer prettige recensie. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Ed Terbeek 26 Sep 2019 - 19:13

gebeld en direct geholpen super praktijk echte aanrader

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Terbeek, Wat ontzettend fijn om te lezen. Bedankt voor de 5 sterren. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Bob Kauffmann 18 Sep 2019 - 19:12

Ondanks dat het plaatsen van een implantaat niet eenvoudig verliep ben ik uiteindelijk zeer goed geholpen door de heer Mirza, die onder garantie veel extra werk heeft verricht. De prijs was voor mijn gevoel niet voordeliger dan elders bij goede implantologen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste dhr Kauffmann, Bedankt voor de genomen moeite een recensie te schrijven. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht.

Alexander Victor (Budgettrainer) 31 Aug 2019 - 21:59

Hoewel ik het nog altijd vreemd vind dat dit bedrijf niet betaald wil worden op de manier dat ik als klant wil betalen is de service wel echt goed! Ik heb mijn beoordeling dan ook aangepast en geef het bedrijf nu 5 uit 5 sterren.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer van Dijl, Bedankt voor dit bericht. Jammer dat wij niet hebben kunnen voorzien in u wensen op basis van het betalen van de factuur maar wel op het gebied van tandheelkunde waar wij immers voor staan. Het is tevens een groot compliment dat u nog vele behandelingen wilde ondergaan. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Mandy Roelofs 29 Aug 2019 - 17:47

Mijn eigen tandarts was op vakantie en ik kon hier terecht, fijn! Maar mygod wat een nachtmerrie. Ik belde dat ik enorme pijn links in mijn mond had. Ik kwam daar en de tandarts zei gelijk ja ik ga je verstandskies trekken. Ik zeg er word helemaal niks getrokken maak eerst maar een foto. Afijn 2 gaatjes, vraagt hij aan mij wat we gaan doen. Ik zeg nou vullen misschien? Ja dan had je even moeten zeggen bij t maken van de afspraak dat je 2 gaatjes had ik kan er nu maar 1 doen. Naja hij met een koud spulletje gevoeld welke het meest pijn deed, hij deed dit zolang en bij zoveel tanden dat ik onderhand al geen gevoel meer had in mn mond. Afijn verdoving erin en gaan. Tijdens het boren moest ik nog extra verdoofd worden, waarom? Geen idee.. Met het vullen van de kies zo aan het rampetampen en duwen geweest dat ik gewoon naar achter schoof op de stoel. Gaatje gemaakt en "even €102,20" afrekenen. De hele middag/avond op de bank gelegen van de pijn in mijn mond, dit heb ik bij mijn eigen tandarts echt nooit. Mijn hele tandvlees was stuk, en mn tandvlees/gehemelte is anderhalve week blauw/paars geweest. Nooit maar dan ook nooit meer deze praktijk! Had ik achteraf maar eerst deze reviews gelezen. Vandaag weer fijn bij mijn eigen tandarts geweest en dit verhaal verteld, hij zei dat ik al de zoveelste was met zo'n nare ervaring.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Roelofs, Vervelend te lezen dat de ervaring zo negatief is. Reviews lezen zegt niet zoveel met name bij ons waar er voor 1 persoon 10 reviews door familieleden en vrienden worden achtergelaten. Toch wil ik u bedanken voor het schrijven van deze review. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Huug Brinkersin 23 Aug 2019 - 18:17

Door Diaconesse Ziekenhuis doorverwezen (alleen avond/weekend afspraak mogelijk) i.v.m pijnklachten tijdens vakantie eigen tandarts in Driebergen. Nog dezelfde middag afspraak. Direct (geen wachttijd) en prima geholpen. Vriendelijke assistentes en deskundige behandeling/advies. En dat tegen normaal tarief. Vijf sterren dus!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer/mevrouw Brinkers, Wat fijn om te lezen dat er zo snel actie is ondernomen en alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de genomen moeite om een bericht te schrijven. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Jana Ivanova 19 Aug 2019 - 09:54

Deze praktijk hebben GEEN officiële kindertandarts en wouden mijn zoontje van 4j behandelen onder narcose. Gelukkig liet mijn zorgverzekering dit op tijd weten, dat ze GEEN certificaat hebben om met narcose te werken . En alsnog vroegen ze €900 voor de behandeling. Het gaat niet om de geld, maar als het toch gratis is voor kinderen waarom moeten ze geld vragen? Pfff nooit meer hier naar toe!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Ivanova, Wij hebben geen certificaat nodig om kinderen onder narcose te behandelen. De anesthesioloog voert deze behandeling uit niet dit is niet de tandarts. Wij huren hier een deskundig mobiel anesthesie team voor genaamd AICservices. De tandarts behandelt enkel in de mond nadat de narcose is toegepast. Geen idee waar deze vreemde informatie vandaan komt. Voor kinderen is het inderdaad gratis met een akkoord machtiging. Narcose is voor kinderen namelijk niet standaard gratis bij de ouders meeverzekerd. Ik hoop dat u zich beter laat informeren om niet voor verassingen te staan. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Bart Koekman 13 Aug 2019 - 15:18

Geweldige ervaring. Ik kwam in het weekend ten val waardoor ik met spoed op zondag een tandarts nodig had om mij te helpen met 2 afgebroken tanden. Ik kon bij geen een tandarts terecht, maar hier binnen een uur. Ze hebben mij super netjes geholpen. Ze namen te tijd en eindresultaat erg tevreden. Wat een Service!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Koekman, Wat een mooi bericht om te lezen. Bedankt hiervoor. Heel vervelend de situatie maar wij hopen dat het nu beter gaat. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

husna genc 02 Aug 2019 - 15:49

Zeer onprofessioneel & onvriendelijk.. Ze zijn oplichtersss !!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Genc, Vervelend te lezen. Wij zijn zorgverleners en geen oplichters. Vreemde woordkeuze. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Debby - 29 Jul 2019 - 15:47

Hulphond is niet welkom.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Debby, Dit is absoluut niet de bedoeling. Het spijt ons dit te horen. U bent zeker welkom met u hulphond. Ik hoop dat u bereid bent om nog even met ons te bellen om dit recht te zetten. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Dilara Teymen 20 Jul 2019 - 18:14

Zeer onprofessioneel. Zitten wel goede tandartsen bij maar de service van de anderen zijn bagger. En als je aangeeft dat je niet tevreden bent bij hun, praten ze dat ook niet netjes met je uit maar op een brutale manier.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer/mevrouw Lara, Vervelend te lezen er is bij ons overigens geen ontevredenheid binnengekomen weet ook niet met wie dit getracht is uit te praten. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht.

S T 17 Jul 2019 - 23:17

Ik deel niet vaak mijn recensie, maar over dit praktijk wil ik wel mijn ervaringen delen met de patienten/ klanten die zich in de toekomst willen inschrijven. Vervelende zaak is dat je geen vaste tandarts hebt. Tijdens de afspraken worden de tandartsen constant veranderd, waarbij je telkens opnieuw je verhaal moet doen. Het is vervelend dat wanneer je een tandarts vertrouwt op je eerst volgende afspraak een andere tandarts moet vertrouwen. Ten tweede de tandartsen spreken niet goed nederlands. Er is te veel miscommunicatie met de tandartsen. Nu kan de praktijk wel aangeven om engels te praten, maar niet iedereen kan dit. Vooral wat oudere mensen. Ten derde de wachtijd is te lang wanneer ik nog ingeschreven was nam ik ruim 15 minuten na mijn afspraak de tijd om op de praktijk te zijn en alsnog moest ik gaan wachten. Afspraken kunnen uitlopen dat begrijp ik maar in een praktijk waar meerdere tandartsen zijn moet dit niet vaak van geval zijn. Ten vierde en als slot de behandelingen. De behandelingen en vullingen komen niet proffesioneel over. Alsof een stagiaire mijn tanden vult/behandeld. Ik zal een ervaring met jullie delen. Maanden terug zou ik een van mijn voortanden slijten. Dit is gebeurd door een tandarts die dit niet goed heeft uitgevoerd en hierdoor alsnog na de slijtage verschil zag tussen mijn voortanden. Vervolgens heb ik een rekening thuis ontvangen en dit betaald. Had mijn tweede afspraak hierdoor met een andere tandarts gepland en die heeft de slijtage behandeling beter uitgevoerd. Op deze correctie moest ik weer gaan betalen. Dus op de onvolledige behandelingen moet je ook gaan betalen! Dit moet bij geen enkel praktijk van geval zijn. Nog een ervaring om te delen. Mijn verstandskiezen zijn getrokken door een kaakchirurg van de praktijk en hiena is de tandarts/ assistent vergeten om medicijnen mee te geven! Had 3 dagen niet kunnen slapen door de pijn denkend dat ik geen medicijnen kon inslikken. Waarna mijn wang 10 cm opgezwollen was van de pijn en van de tandartspraktijk een “ oeps zijn we vergeten om mee te geven” hoorde. Nou zo zie je maar dat Klantvriendelijkheid ook ver te zoeken is. Nou tot slot heb ik nu een tandarts waarbij ik mij goed op gemak voel en alle behandelingen/ zaken goed worden uitgevoerd. Dus ik raad aan om eerst goed uit te zoeken aan welk praktijk je jou tanden over laat!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer/mevrouw, Wat fijn te lezen dat er een tandarts is gevonden die wel de wensen kan waarmaken. Vervelend allemaal te lezen het had wellicht alleen meer geholpen als dit ook bij ons bekend was geweest dan had er een oplossing gezocht kunnen worden. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht.

Angelique Hermsen 17 Jul 2019 - 22:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Hermsen, Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht

Niemand A 17 Jul 2019 - 20:28

zeer onvriendelijk !

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste Niemand, Bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Umut Tosun 17 Jul 2019 - 07:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Tosun, Wij hebben al gesproken met u zus over de klacht en is het niet nodig zelf ook nog een recensie achter te laten. Er komen nu een heleboel recensies voorbij voor 1 klacht en 1 patiënt. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Miran Tekir 16 Jul 2019 - 16:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer/mevrouw Tekir, Vervelend te lezen dat er zo een ontevredenheid heerst. Wellicht kunt u met ons bellen om te kijken wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Kadir Tosun 16 Jul 2019 - 16:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Tosun, Wij hebben al gesproken met u zus over de klacht en is het niet nodig zelf ook nog een recensie achter te laten. Er komen nu een heleboel recensies voorbij voor 1 klacht en 1 patiënt. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Zehra Mina 16 Jul 2019 - 12:18

Zeer ontevreden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Mina, Wat jammer te lezen. Wij horen graag waar er ontevredenheid over heerst. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Maaike Poiesz 10 Mei 2019 - 16:50

Ontzettend vriendelijk personeel: ook zeker achter de balie. Daarnaast gaf de tandarts van tevoren duidelijk aan welke kosten aan de behandeling verbonden waren. Erg fijn!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Poiesz, Bedankt voor de genomen moeite. Is zeker gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Lars 03 Mei 2019 - 14:21

Goede praktijk qua openingstijden, en ook personeel is als je er bent heel vriendelijk. Door de grootte van de organisatie voelt het totaal niet persoonlijk, maar daar kunnen ze zelf denk ik weinig aan doen. Zorg die ze verlenen kan ik niet veel over zeggen. Controles en gebitsreiniging is het enige waar ik tot nu toe voor geweest ben. Maar ik krijg een professionele indruk. Praktijk is erg netjes ingericht en oogt ook professioneel. Een groot minpunt waar ik zelf veel hinder van ondervind is dat nu al 2 keer in 1 jaar een afspraak op dezelfde dag is afgezegd omwille van een zieke tandarts/mondhygiëniste. Ik begrijp dat men er niks aan kan doen dat iemand ziek is, maar soms wordt dit maar een paar uur van te voren gemeld. Misschien heb ik gewoon pech gehad en gebeurt dit normaal nooit.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Senft, Bedankt voor alle complimenten en tevens ook voor de verbeterpunten. Wij streven ernaar geen afspraken te verzetten maar helaas kan het soms niet anders. Wij nemen dit zeker mee zodat er op tijd afgebeld kan worden. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Judith Hurkx 15 Apr 2019 - 11:29

Erg blij met deze tandartsenpraktijk! Ten eerste zijn ze erg flexibel met hun openingstijden: ik kan er ook s'avonds en in het weekend terecht. Ten tweede ervaar ik weinig tot geen pijn tijdens de behandelingen, zelfs de verdovingsprikken prikken ze pijnloos. Ten derde heeft de tandarts altijd even tijd om me advies te geven en/of vragen te beantwoorden. Kortom ik ben er tevreden, en ondanks dat mijn werk nu gewijzigd is naar Amsterdam blijf ik toch naar Utrecht rijden voor deze tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Hurkx, Wat een lieve boodschap. Wij waarderen de complimenten enorm. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Wendy Van Spronsen 11 Apr 2019 - 21:01

Naar de tandarts nooit echt mijn hobby, maar naar deze tandarts valt het echt allemaal reuze mee! ( zelfs als je gaatjes moet laten boren!)

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw van Spronsen, Ontzettend bedankt voor dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Suleyman Tas 08 Apr 2019 - 19:23

Ze zijn helemaal niet klantvriendelijk. Tijdens je afspraak word je niet op het afgesproken tijd behandeld. Ik heb sinds ik daar ben ingeschreven het gevoel dat ik opgelicht word. Alles wat in je rekening wordt gebracht wordt niet vooraf gezegd, maar pas later achteraf gezegd. Het wordt dan natuurlijk moeilijk om alles zelf te betalen terwijl je denkt dat alles door je verzekeraar betaald zal worden. Dat doet heel erg zeer. Ik vind het nu jammer dat ik ben weg gegaan van mijn vorige tandartspraktijk, want daar was alles netjes en er werd letterlijk alles doorgegeven aan mij. Ik heb namelijk een hele grote bedrag uit mijn zak moeten betalen. Qua prijzen en het niet doorgeven van alles is deze tandartspraktijk wat mij betreft niet aan te raden. Ik ben niet de enige die het ontevreden is over deze praktijk, want mensen uit mijn omgeving waren hier al eerder patiënt en ze zijn al eerder dan mij weggegaan. Ik ben vaak in deze praktijk ook patiënten tegengekomen die ook net als mij zich zelf op hun ongemak voelden. Ik voelde me in deze praktijk dus niet op m'n gemak. Vandaar geef ik deze praktijk een "1". Nogmaals echt, maar dan ook echt niet aan te raden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Tas, Wat vervelend dat dit de ervaring is. Helaas zegt het dossier bij ons wel heel wat anders. Ik zal daar verder inhoudelijk niet op reageren maar dit is wel een heel onterecht eenzijdig verhaal. Helaas kunnen wij als praktijk dit soort recensies alleen maar aannemen en het daarbij laten. Ondanks de 1 bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Stéphanie van Barneveld 14 Mrt 2019 - 17:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw van Barneveld. Bedankt voor de 5 sterren. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Anoniem Anoniem 04 Mrt 2019 - 23:28

vreselijke tandartspraktijk met zeer onbeschoft personeel.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Bedankt voor de genomen moeite. De recensie bevat helaas veel emotie en weinig feedback voor ons zodat wij kunnen begrijpen waardoor deze recensie is ontstaan en hier even naar kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Mondzorgcentrum Utrecht

Jan Van der Heuvel 16 Feb 2019 - 15:19

Vreselijke praktijk! Bah bah, vreselijk personeel ook! Over de behandelingen is echter weinig te spreken! 1 woord SCHANDALIG!!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer van der Heuvel, Vervelend te lezen. Ik heb in ons klanten overzicht gekeken en kan de naam niet naar voren halen. Wellicht is deze recensie niet voor ons bedoeld. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

Maryam Niko 14 Feb 2019 - 22:54

Ik was al heel lang opzoek naar een neiuwe tandarts die om kon gaan met angstige patienten. Wegens mijn werktijden had ik heel weinig keuze waardoor ik vaak naar tandarts gaan uitstelde. Ik kwam heel toevallig ze tegen en belde gelijk voor meer info. Lieve balie dame hielp me door uit te leggen wat mij allemaal te wachten stond en eenmaal in de praktijk was ik verkocht door hun deskundigheid. Ik heb inmiddels vullingen, kronen en binnenkort ook een implantaat! Ik ben zeer tevreden en erg blij dat ik met ze contact had genomen! Openingstijden zijn ideaal voor een drukke persoon als ik! Echt een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Niko, Wat een ontzettend leuk en fijne feedback waarvoor onze dank. Wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

Jan van den Berg 14 Feb 2019 - 20:29

Ben bij Mondzorgcentrum Utrecht gekomen op zoek naar een nieuwe tandarts. Ik was verbaasd over hoe professioneel het vak genomen word. Je krijgt werkelijk het gevoel dat ze je willen helpen en niet alleen behandelen! Zou deze praktijk iedereen aanraden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer van der Berg, Bedankt voor de aanbevelingen de genomen moeite. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

martina navia 14 Feb 2019 - 20:16

(Vertaald door Google) Ongelooflijke service! Zeer zorgzame mensen en zeer bereid om u te behandelen. Het personeel verwelkomde me met een enorme glimlach. Tandartsen zijn zeer professioneel en gemakkelijk om mee te praten. Zou deze mooie kliniek zeker aanbevelen aan iedereen! (Origineel) Incredible service! Very caring people and very willing to treat you. Staff welcomed me with a huge smile. Dentists are very professional and easy to talk to. Would definitely recommend this lovely clinic to anyone!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

(Vertaald door Google) Geachte mevrouw Navia, Heel erg bedankt voor de aanbeveling. We waarderen dit enorm als een team. Oprecht, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht (Origineel) Dear Mrs Navia, Thank you very much for the recommendation. We greatly appreciate this as a team. Sincerely, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

Shahla Saleh 14 Feb 2019 - 20:13

Ik kom hier altijd met een vertrouwd gevoel! Ze luisteren naar wat je wilt en geven professioneel en eerlijk advies.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Saleh, Wij zijn blij te lezen dat er een vertrouwd gevoel is. Ontzettend bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

ahmed taleb 14 Feb 2019 - 20:05

Vandaag ben ik door deze praktijk geholpen. Ik heb mijn ingeschreven om hun openingstijden. Het is een service van andere niveau. Geweldig gedaan. werkelijk een begrip in de mondzorg. !!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Taleb, Wat ontzettend fijn te lezen dat een eerste ervaring met onze praktijk zo positief is ervaren. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

Din de Mok 14 Feb 2019 - 18:02

Zo juist contact gehad met de 'manager' van de praktijk. Ene Nora. Niet te spreken over de service van de praktijk en de manier hoe ze met patiënten omgaan. beledigen patiënten waar ze bij zijn. communicatie met tandartsen ongelofelijk slecht. communiceren in het Nederlands is niet mogelijk! Daarnaast hebben ze geen klachtenprocedure en mocht er iets fout gaan dan ligt de schuld altijd bij de patiënt en moet deze zelf oplossen ( oa ijzeren onderdelen vijlen etc in de kaak laten zitten zonder het toe te geven). je wordt niet serieus genomen door assistentes en manager. lijkt alsof ze ze opgeleid zijn om de patiënten alleen maar te pesten! GEEN RESPECT voor de patienten.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Allereerst bedankt voor de moeite die je genomen hebt nadat wij als zorgverlener besloten hebben onze zorgovereenkomst met jou te ontbinden. Wij kunnen goed begrijpen dat dit niet wenselijk is met deze waardering als reactie. Elke waardering is een waardering voor ons dus ook deze hoe negatief deze dan ook is. Het is ontzettend vervelend te lezen dat de ontevredenheid zo hoog ligt en dat dit zulke emoties teweeg kan brengen. Ik hoop dat je een zorgverlener kunt vinden die jouw wensen kan waarmaken. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht

Anoniem Anoniem 14 Feb 2019 - 18:02

Hele slechte praktijk! Totaal niet tevreden. De patienten worden niet serieus genomen en word niet gewerkt na wensen! Werken niet probleem gericht en over de vulling is echter weinig over te spreken: HEEL SLECHT en slechte kwaliteit!!!!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Jammer dit te lezen. Tocht bedankt voor de genomen moeite. Wij zijn met elke vorm van feedback blij deze te ontvangen. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi Mondzorgcentrum Utrecht.

Diederik Verhoef 06 Nov 2018 - 18:24

Vanuit het buitenland (Expad in de States) een afspraak kunnen maken waarbij ik mijn actuele foto's heb door kunnen sturen als actueel dossier. Tijdens de afspraak gratis parkeren en mijn issues met totaal 3 kiezen aangepakt waarvan het 1e probleem geweldig verholpen werd door Tandarts (Sjoerd)! Voor het 2e deel een nieuwe afspraak gemaakt aangezien mijn 1e fix langer duurde om alles in een afspraak te doen. Vervolgafspraak weer met tandarts (Sjoerd) en die het 2e deel geweldig afgerond heeft. Ik kan weer lachen en iedereen deze club aanraden. Vooral vanwege deze tandarts behoudende manier van werken met bestaande kiezen/tanden. Dikke plus en zal terug komen waar vandaan dan ook in de wereld.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Verhoef, wat fijn om te horen dat u weer blij bent dat u kunt lachen en dat u onze praktijk aanraadt. Bedankt dat du de moeite heeft genomen om deze recensie te schrijven. Tandarts Sjoerd zal vast en zeker blij zijn met uw woorden. Tot ziens! Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Anke van Iersel 23 Okt 2018 - 11:53

Vorig jaar braaf alle foto’s en controles laten doen. 4 gaatjes in 4 afspraken laten maken. Nu heeft de vulling in minder dan anderhalf jaar los gelaten. De assistente zei gisteren dat dit binnen de garantie viel, echter werd mij zojuist telefonisch verteld dat dit niet het geval is. Om het te laten maken moet ik verplicht eerst op controle en dan pas kan ik de vulling laten maken. Schandalig dat dit zo gaat! Ik loop nu met een open zenuw en kan hem alleen voor €150 euro laten maken. Zo klant onvriendelijk!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw van Iersel, wat vervelend dat u zich nu zo voelt. Het is natuurlijk nooit fijn om twee verschillende verhalen te horen te krijgen, dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is juist dat wij een bepaald protocol handhaven. Met oog op controles is het normaal gezien de bedoeling dat onze patiënten halfjaarlijks bij ons langs komen om bepaalde situaties te voorkomen. Om uw specifieke situatie wat beter te kunnen beoordelen en te bespreken met uw tandarts, zou ik u willen vragen om contact met ons op te nemen via info@mondzorgcentrum-utrecht.nl. Er zal vervolgens door de praktijkmanager gekeken worden of we een passende oplossing kunnen vinden. We horen graag van u.

Bianca Vermeulen 21 Okt 2018 - 15:44

Slechte ervaring met deze tandartsen! Je bent een nummer en geen patiënt! Mijn hele gebit daar laten trekken en kunst gebit erin maar helaas was mijn kunstgebit niet goed gemaakt kon er amper mee eten en malen. 2x botsplinters gehad. Technieker zit maar 1x in de week op 4000 patienten! Dus als ik dinsdags was geweest voor mn kunstgebit moest ik 7 dagen wachten als ik er weer iets aan wilde laten doen. Ben vanaf januari 2018 tot aug. 2018 zn 25x geweest... nee voor mij nooit meer deze praktijk!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Vermeulen, bedankt voor uw recensie. Wij hebben onderling contact gehad en hierbij heb ik u onze visie op de situatie proberen toe te lichten. U bent voor ons nooit een nummertje geweest en zowel de tandartsen als de tandtechnieker hebben u uiterste best gedaan om u goed van dienst te zijn. Ik vind het betreurend dat dit niet zo op u is overgekomen. Helaas hebben wij niet altijd invloed op het genezingsproces en dat proces is dan ook bij iedere patiënt anders. Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Marjolein ter Beek 25 Sep 2018 - 18:23

Vriendelijk personeel, en een goede behandeling, alleen kostte de zin van de tandarts; "het was een grote reparatie van de vulling, even kijken hoe de zenuw reageert, anders zou het een wortelkanaalbehandeling kunnen worden" , mij €21,00 voor een wortelkanaalbehandeling consult. Eerdere vragen kunnen blijkbaar niet beantwoord worden terwijl ik er ben. Daar moet een aparte afspraak voor gemaakt worden. Kosten worden zo wel hoog!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw ter Beek, ik dank u voor uw recensie. Onze behandelaren hanteren de voorwaarden van het door het KNMT vastgestelde tarievenlijst. Het kan zo zijn dat er voor bepaalde vragen telefonisch geen advies gegeven kan worden omdat wij niet van onze receptionisten verwachten dat hun tandheelkundige kennis op het niveau van een behandelaar is en wij niet het risico willen lopen dat we iets belangrijks over het hoofd zien. De behandelaar kan dan op zijn beurt aangeven de patiënt te willen zien om de patiënt van de correcte informatie te kunnen voorzien. Indien u hierover twijfelt in uw specifieke situatie bent u natuurlijk vrij om dit ook voor de toekomst met uw behandelaar bespreekbaar te maken. Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Theo Visser 17 Sep 2018 - 14:41

Geweldige praktijk. Alles onder een dak. Gratis parkeren. makkelijk toegankelijk. Helemaal happy..

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Wat een fijne recensie, onze dank. Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Frank Muntslag 19 Aug 2018 - 18:39

Professioneel tandzorg op hoog niveau met echt alles onder 1 dak op het gebied van tandzorg. Ook bezoek mogelijk als je geen vaste tandarts hebt. Afspraak maken van te voren is noodzakelijk. Betalen via pin mogelijk na de behandeling. Ook is er een winkeltje met tand benodigdheden. Vriendelijke personeelsleden en parkeren is gratis voor de deur. Ook op zondag geopend. Op de website staan de bedragen voor behandelingen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Muntslag, hartelijk dank voor uw mooie recensie inclusief foto! Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Jan en Elsbeth Beeke 18 Apr 2018 - 10:18

Samen met onze dochter komen we al jaren naar volle tevredenheid bij deze tandartsenpraktijk. Tot nu toe alleen positieve ervaringen. Professioneel, belangstellend en erg klantvriendelijk. Een echte aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Enorm bedankt voor uw mooie recensie. Dit wordt zeer gewaardeerd. Wij hopen u en uw dochter nog lang tevreden te mogen stellen. Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Mohamed Choukti 15 Apr 2018 - 07:14

ZEER SLECHTE TANDARTS

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste meneer Choukti, wij betreuren uw recensie maar zijn er sterk van overtuigd dat uw perceptie niet de juiste is. We hadden graag de mogelijkheid gehad om netjes met u te zoeken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, A. Bejaoui

Henk metselaar 27 Jan 2018 - 11:33

Een nieuw begrip in de mondzorg, helemaal waar. Jullie zijn geweldig. Bedankt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Metselaar, Ontzettend bedankt voor de recensie. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Sasja 27 Dec 2017 - 13:05

Erg fijne praktijk met zeer professionele en vriendelijke medewerkers!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Patty, Ontzettend bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

D S 24 Dec 2017 - 11:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Omar Hamouda 03 Dec 2017 - 01:23

Super praktijk ! Zeker een ruime 15 jaar doodsbang voor de tandarts geweest, en sinds mijn laatste wortelkanaal behandeling bij deze praktijk is die angst voorgoed weg ! Ontvangst ook helemaal top!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Hamouda, Wat een ontzettend leuk bericht om te lezen en uiteraard ook dat de angst niet meer aanwezig is. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Gloria mendez 09 Nov 2017 - 22:00

Gewoon in een woord, TOP. Wat een geweldige team. Echt tandheelkunde 2.0. Een voorbeeld praktijk voor heleboel andere. Ik heb heleboel praktijken gezien, maar de ontvangst, begrip en verdere behandelingen zijn gewoon TOP. Een aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste mevrouw Mendez, Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Mark Klaassens 22 Aug 2017 - 19:08

Heeft m'n spalk scheef vastgezet. Vervolgens achteraf gemeld dat de kosten meer dan 100 euro waren. Spalk moet nu alsnog vervangen worden.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Beste heer Klaassens, Erg vervelend om dit te lezen, u heeft ons niet benaderd met dit probleem die wij uiteraard onder garantie kunnen verhelpen. Ik zal donderdag trachten contact met u op te nemen en anders wil ik u graag verzoeken contact met ons op te nemen. Het zou zonde zijn om bij u eigen tandarts weer kosten te maken die nu weg dienen te vallen gezien uw met spoed bij ons bent verschenen. Met vriendelijke groeten, Nora Ennahachi

Rachid Lagmich el Hadad 28 Jun 2017 - 09:19

Snelle spoed afhandeling kon na spoed afspraak 2 uur later behandeld worden. Top service

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Ontzettend bedankt voor deze recensie en de 5 sterren.

keysersozebartje 26 Dec 2016 - 11:19

Snel, klantvriendelijk en op 2e kerstdag open

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Bedankt voor de recensie. Zorg verlenen doen wij 365 dagen per jaar. Met vriendelijke groet, Nora Ennahachi

nick nagtegaal 19 Dec 2016 - 12:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren. Met vriendelijke groet, Nora Ennahachi

Diederik Sneijder 11 Nov 2016 - 11:08

ABSOLUTE AANRADER! Ik ben bij Mondzorg Centrum Utrecht geweest voor spoed behandeling en gelijk patiënt geworden. Het was vrijdagavond, en ineens kreeg ik steken in mijn kies, ik gegoogeld en wauw... Er was nog een tandarts open! Meteen gebeld en ik kon de volgende dag al terecht. Zaterdagochtend werd ik meteen heel vriendelijk ontvangen door het meisje bij de balie. Ze vroeg meteen begripvol of ik goed de nacht was doorgekomen. Tandarts was heel erg duidelijk. Liet me zien wat er aan de hand was en gaf elke keer aan wat hij precies deed wat ik als erg prettig heb ervaren. Ik heb een pijnloze wortelkanaalbehandeling gehad. Dit heb ik echter anders mee gemaakt bij mijn vorige tandarts! Ik raad Mondzorgcentrum utrecht aan bij al mijn familie en vrienden.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Fijn dat we hebben kunnen helpen, bedankt! Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

Sharona Verhoef 20 Jun 2016 - 12:51

Geweldige tandartsen praktijk. Ik ben al jaren doods en doods bang voor de tandarts. Als ik een afspraak had lag ik al weken lang wakker. Tot ik zwanger raakte en geen keus had en toch echt eraan moest geloven ik moest naar de tandarts ivm parodontitis. Ik ben bij deze praktijk terecht gekomen, en ben nog nooit met zo een gerust en goed gevoel een praktijk in en uit gelopen. ze Hebben begrip voor je angst hebben geduld als ik iets niet durfde spraken we erover en mocht ik na een week terug komen en het weer proberen! Ik was na 2 gesprekken helemaal op m'n gemak gesteld heb implantaten laten plaatsen ben bij de mondhygiënist geweest iets waar ik niet eens over durfde te dromen! Je hoeft maar te bellen en ze doen er alles aan om je te helpen zo snel mogelijk. Ze zijn vriendelijk eerlijk geduldig en vol humor. Voor mij nooit geen andere tandarts meer! Morgen heb ik weer een afspraak en zie Er totaal niet tegen op!! Zeer zeker een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Hartelijk bedankt en ontzettend fijn om dit te lezen. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

japke beiboer 04 Jun 2016 - 21:13

altijd vriendelijk, belangstellend. geen lange wachttijden, weekenden en ,savonds ook open.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum Utrecht

Mevrouw Beiboer ik wil uw hartelijk bedanken voor de review. Met vriendelijke groet, N. Ennahachi

10
Opluchting

Deze keer weer een bezoek aan de mondhygiëniste gebracht. Fijn dat het geen pijn deed en dat je zeer vriendelijk behandeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
Fijne zorg

Goede zorg en uitleg na de tandarts controle wat ik het beste kan doen en wat beter kan en wat goed gaat.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
prima geholpen

Jammer dat er weer een nieuwe tandarts was. Ik was juist blij met de vorige. De nieuwe lijkt wat onervaren.

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Kundige zorg

Fijne zorg, prettig contact.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Prima bezoek

Duidelijk uitleg wat er ging gebeuren

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goed

Goed tevreden

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Nieuwe patiënt

Top

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Professioneel met aandacht

Zoals altijd was de behandeling (implantaten en brug) zeer professioneel en met veel zorg gedaan! De bejegening is respectvol en gelijkwaardig waardoor ik minder angstig was! Erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
1
Comunicatie met specialisten

Comunicatie is zwake punt van zaak. Specialisten heb moeite met alternatieve aan te bieden. Wordt gezegd dat je heb probleem en verder zoek maar uit. Er wordt geen plan van aanpak opgesteld bij serieus behandelingen. Bij een probleem je wordt niet eens gestuurd naar jouste specialist. Ze zegt gewoon maak een aafspaak maar bij wie moet je zelf weten.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
een prettige sfeer om in te worden behandeld

zorgvuldig alles uitgelegd om mij met mijn angst voor de tandarts op mijn gemak te stellen, voor zover dat kan.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
vriendelijke en deskundige behandeling

Op tijd en vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg en goede behandeling

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Geweldig

Behulpzaam, lief en denken met je mee.. ik heb zelf angst, maar ze stellen je gerust en kijken met je naar de mogelijkheden om je alsnog een zo fijn mogelijk ervaring te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
Vriendelijke mensen

Mijn ervaring was okey maar ik voelde nog een beetje pijn na behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Prettig, vriendelijk en aandacht voor preventie

Prettig, vriendelijk en aandacht voor preventie

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Fantastisch

Gewoon fantastisch

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Wordt netjes geholp

Prima ervaring

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Vriendelijk en kundig!

Sinds kort bij deze praktijk gekomen en nu al herkent worden en vriendelijk geholpen. Tandarts zelf is een hele fijne communicatieve man die veel vertrouwen geeft.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Helemaal goed

Ze zijn allemaal goed

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Ik, 85jarige, ben erg tevreden.

Ik heb veel ervaringen met tandartsen achter de rug, maar moet eerlijk zeggen dat ik dit mondzorgcentrum Utrecht als de tot nu toe beste ervaring waardeer.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
Sfeer en rust

Gevoel niet in een tandarts praktijk te zijn. Rustige benadering van de specialisten. Mijn 1ste bezoek dus moet nog meer ervaring opdoen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Ontzorgend

Gezellig

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
2
Slecht

Niet professioneel behandeld

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Toegankelijk personeel. Alles prima geregeld.

Professionele medewerker. Prima service. Altijd de tijd voor de patiënt.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
prima mondhygiëniste

Kom al geruime tijd elke 3 maanden bij Milou. Werkt altijd op tijd. Is vriendelijk en deskundig. Stelt je op je gemak, en heeft de tijd voor je. Steun voor in je nek, ook fijn voor jezelf. Een aanrader om heen te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
6
voldoende

Ik ga voor controle naar de tandarts en verwacht wel een goede advies voor mijn gebit. Als je binnen 5 minuten klaar bent dan heb ik mijn twijfels over of je goed bent behandeld. Alhoewel ik geen goed gebit hebt had ik meer expertise verwacht. Zelf voel ik gaatjes aan mijn gebit en de tandarts zegt niets hierover.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
geweldig welkom

Net nieuw bji Modzorgcentrum ingeschreven in kanaleneiland. Nog nooit na inschrijving zo snel en correct behandeld en eerste afspraken/incentarisatie al gehad. Vriendelijk, adequaat professioneel en persoonlijk & hartelijk. Dat is tegenwoordig wel bijzonder.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Goede service, goed resultaat

Afgelopen week weer een volgende stap tot een implantaat. De schroef is aangebracht op een professionele wijze. Ik had van te voren paracetamol geslikt, en had vrijwel geen pijn toen de verdoving uitgewerkt wat.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Positief

Prettige ontvangst, geen wachttijd, goede behandeling door de tandarts. Ik krijg het gevoel dat ik in goede handen ben.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Blij

professionele houding en werk

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
veilige omgeving

De rest die niet met spuiten plat te krijgen, wetenzij door afleiding te minimaliseren

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goed

Vriendelijk personeel ,op tijd geholpen,goede uitleg voor ons een prima keuze geweest

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goede begeleiding

Ik loop een traject met SureSmile. Ik wordt hierin goed begeleid en professioneel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
6
tegenstrijdig

De tandarts maakte een opmerking over goed blijven stokeren, terwijl de mondhygiënist adviseerde om mijn laatste verstandskies te laten verwijderen. Zij gaf wel aan dat de tandarts uiteindelijk hierover gaat. Gek dat de tandarts zelf er niets over gezegd heeft. Ik weet niet meer hoe de mondhygiëniste heet. Ik heb vrijwel altijd een andere tandarts of mondhygiënist.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Uitstekende mondhygiëniste en een luisterende 2e tandarts

Marwa heeft mij echt vooruit geholpen met haar zorg. Hadir heeft mij opnieuw vertrouwen gegeven, rustig in haar aanpak en een luisterend oor. De dames aan de balie zijn super aardig en lief, heel zorgzaam.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
goed

Goede en zorgvuldige handeling van de mondhygiënist

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Goed

Aardige mensen en behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Top!

Oké, ik zal door het verleden altijd angstig blijven, maar ik heb nu een drempel overwonnen van 46 jaar! Door naar je te luisteren en je te begrijpen, kalmte en rust uit te stralen ( eerst de mondhygiëniste, nu de tandarts) begin ik weer te vertrouwen en mijn volgende afspraak heb ik durven maken!

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Gehoord en duidelijk

Na jaren niet meer naar een tandarts te zijn geweest ben ik bij MCU terecht gekomen. Ze luisteren echt naar je en zijn duidelijk over wat er gaat gebeuren. In een half jaar mn hele gebit weer opgeknapt en niet meer zenuwachtig om naar de afspraken te komen. Super vriendelijke en geinformeerde secetaressen die je altijd kan bellen. Drs. H. Bauomy is een hele fijne tandarts. Altijd vrolijk, luistert naar je, ze communiceert duidelijk over wat ze gaat doen, dit zorgt voor een prettig behandeling en een tiptop gebit! Mondhygiëniste M. Al Hassani heeft me veel geleerd over het onderhouden en terugbrengen van een gezond gebit. Hele gezellige en begripvolle vrouw. Kortom zeker een aanrader, je kan voor alles bij ze terecht. En ondanks dat het een drukke praktijk is voel je je zeker gehoord en zijn ze duidelijk in communiceren. En je gaat met een super gebit weer terug naar huis!

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Vriendelijk en aandacht voor de patiënt

Je wordt vriendelijk behandeld en er is aandacht voor je.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
6
Tandarts top, meer aandacht voor de klantvriendelijkheid vd assistentes

Ben in 2 weken 2 keer geweest.Tandarts Prashant top, mondhygiëniste ook. Assistente die de oorspronkelijke afspraak maakte voor bij Tandarts Prashant zeer onbeleefd, onvriendelijk. Wilde ook haar naam niet geven bij navraag en gaf duidelijk aan dat ze dat niet hoefde.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
heel goed

goed geholpen, vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Geweldig

Geweldig geholpen.. De dames aan de telefoon maar ook aan receptie altijd vriendelijk en een luisterend oor.. Maar Jens en Peter waren top voor mij ..

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Geweldige ervaring

Goede eerste indruk

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Uitstekend

Klantgericht en zeer prettig.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Heel goed behandeling

Perfect gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden