Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht
Daltonlaan 400, 3584BK Utrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.4
Google
4.1
Zorgkaart
9.9
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow zondag
  8:00 - 23:00
 • arrow maandag
  8:00 - 23:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 23:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 23:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 23:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 23:00
 • arrow zaterdag
  8:00 - 23:00

De Mondzorg Poli is er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft.

Dé tandartsenspoedpost voor Amsterdam, Almere, Den Bosch, Utrecht, Haarlem en Geleen (Limburg)
Voor alle tandheelkundige pijn- en spoedklachten kunt u voor een behandeling bij ons terecht. Spoedbehandelingen worden, op afspraak, 365 dagen per jaar uitgevoerd. Geen directe nood, wel (pijn)klachten? U krijgt altijd binnen 24 uur een afspraak bij onze spoedtandarts. Voor eventuele vervolgbehandelingen, controles, preventie en reguliere behandelingen verwijzen wij u door naar uw eigen tandarts.

De spoed tandarts van Mondzorg Poli is altijd bereikbaar, ook in de avond en in het weekend.


De spoed tandarts van Utrecht en omstreken. 


Amersfoort, Zeist, Barneveld, Ede, Veenendaal, Nieuwegein, Woerden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Gorinchem, Tiel, Leusden, Maarssen, Breukelen, Culemborg, Baarn. 

- Ongelukken met tanden en kiezen
- Kiespijn
- Pijn van gaatjes
- Afgebroken kiezen, vullingen of kronen
- Bloedend of ontstoken tandvlees
- Zwelling
- Abces
- Dikke wang
- Scherpe randjes aan tanden of kiezen
- Loszittende spalk of beugeldraad
- Pijn aan kaakgewricht of kauwspieren
- Pijn van gaatjes
- Pijnlijke verstandskiezen
- Bloeding of nabloeding na een behandeling bij tandarts
- Kaak uit de kom
- Loszittende tanden of kiezen
- Spontane klachten bij kunstgebit of prothese
- Wondjes in de mond
- Zenuwpijn (endodontische klachten)
- Pijnklachten die slecht zijn te onderdrukken is met pijnstillers
- Pijn na het trekken van een tand of kies
- Beugelklachten die niet langer kunnen wachten
- Tand eruit
- Los of scherp spalkje

Need an emergency dentist in Utrecht? Whatever the dental emergency may be, we can offer emergency dental care 365 days a year during the day, in the evening and at the weekend. We treat everybody, even if you don’t have your own dentist in Utrecht. If you have an emergency, please call us immediately and schedule an appointment to cut down on unnecessary waiting times.

 

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
10.0
Tandarts
tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 19064829702
tandarts
9.1
Tandarts
BIG nummer: 09914069902
tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 19917714502

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
 • 24/7-365
9.4
4.1
9.9
waardering icon
Birgit 18 Jun 2024 - 18:43 S.A. Steenen (Tandarts)
Prima praktijk, accuraat, vriendelijk ennn het belangrijkste goede, zeer goede tandzorg. Afspraken inplannen gaat ook zeer gemakkelijk en je krijgt vlot reactie op je mails.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Patricia 06 Jun 2024 - 18:26 Review voor de praktijk
Ik ben met een gebroken voortand naar de tandartsspoedpraktijk in het Mondzorg Poli gegaan en ben uitstekend geholpen. De telefonische afspraak verliep zeer vriendelijk en behulpzaam, na 5 uur kon ik al komen. De tandarts was duidelijk en legde het proces goed uit. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe voortand!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Alex 17 Mei 2024 - 12:18 M.S.A. Muijen (Tandarts)
Mijn tandarts is op vakantie, dus ik ben hier terecht gekomen na een nacht niet geslapen door koorts en pijn. Prima, vriendelijk en professioneel geholpen! Ben verder goed en vlot geholpen! Dank voor uw hulp
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Hans Mulder 25 Mrt 2023 - 23:06

Geweldig goed geholpen! M'n beste tandartservaring ooit. Op zaterdagavond kon ik terecht met een zere kies. Direct foto gemaakt. En vervolgens een pijnloze wortelbehandeling gehad. Nu is de verdoving er uit. En nul pijn. Super bedankt hier voor!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Graag gedaan Hans en dank voor ‘t delen van uw positive ervaring met onze weekend tandarts in Utrecht en goed te lezen dat de wortelkanaalbehandeling zou goed is gegaan!

Yara Daalmans 24 Mrt 2023 - 15:08

Behandeling was weer erg fijn. De kies die gevuld is lijkt wel volledig nieuw. Ik kan deze praktijk bij iedereen aanraden

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze spoedtandarts in Utrecht Yara en goed te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde behandeling aan uw kies!

micky klaassens 25 Feb 2023 - 16:18

Waardeloos! Om 19:00 een afspraak gemaakt en om 19:30 kwam eens een tandarts aan zetten, heel raar onderbuik gevoel bij het bezoek aan deze tandarts locatie. Nadat ze een foto gemaakt hadden konden ze niets doen en gaven me pijnstillers mee en antibiotica, zonder nog maar iets te hebben gedaan.

Vervolgens de hele nacht enorme pijn gehad, smorgens maar een tandarts gebeld in de buurt van centrum Utrecht, hier kon ik terecht en heeft de verstandskies getrokken waardoor de pijn ook veel minder werd. Mijn dank is groot aan wel de juiste hulp bij deze tandarts.

En wat blijkt de factuur die ze naar de zorgverzekeraar sturen bevat 2x consultskosten en röntgenfoto. Dus hier ga ik ook met de verzekering over bellen.

Mensen ik zou naar deze tandarts echt niet gaan!! en ben niet de enigste met het zelfde gevoel aan de reviews te lezen

Reply >

Ik was de eerste in het gebouw, alles was pikkedonker. omstreeks 19:15 kwam eens iemand op het gemak het pand binnenlopen, en 19:30 pas een tandarts.

Toch staat er op de nota die ik kan inzien van de zorgverzekeraar 2x consult kosten, terwijl er alleen een foto is gemaakt en is niet eens mijn gebit aangeraakt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor de feedback. Uitloop is op een eerste hulp helaas onoverkomelijk. Ondanks dat we altijd communiceren dat de afspraak tijd een indicatie is moeten we desalniettemin uitloop altijd minimaliseren. Als u ons een mail stuurt naar info@mondzorgpoli.nl kunnen we de nota bekijken. 2x een consult invoeren zou technisch niet mogelijk moeten kunnen zijn.

Esther Braam 15 Feb 2023 - 15:57

Een fijne praktijk, goede mondhygieniste en een aardige bekwame tandarts. Netjes, schoon altijd vriendelijk en uitgebreid geholpen. Echt een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Graag gedaan Esther en dank voor de positieve feedback over onze spoedtandarts in Utrecht! Mondhygiënist is overigens in opleiding en werkt bij ons als tandartsassistent ☺️👍

Angelique van de Weerd 09 Feb 2023 - 10:04

Vijf sterren! Ik was gewoon tevreden. Professioneel, vriendelijk en kundig personeel. Goede behandeling

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Heel erg bedankt voor de positieve review Angelique. Goed te lezen dat u zo tevreden bent 😷🤲👏

Attila Nagy 14 Nov 2022 - 22:02

We wanted to make an appointment to the dentist in Woerden urgently, unfortunately they didn't have any appointments available, but they immediately redirected us to Utrecht because they saw in the system that there were still appointments available in the evening. In Utrecht everything went smoothly, I told them my complaint, they examined me, took x-rays and then I could choose whether I wanted to have my tooth extracted here or in the hospital. I don't regret my decision, the assistant lady was very nice and the doctor worked perfectly, it was a big struggle but he took out that wisdom tooth! Thank you so much for the precise and confident service, I can only recommend you!!

(Vertaald door Google)
We wilden met spoed een afspraak maken bij de tandarts in Woerden, helaas hadden ze geen afspraken beschikbaar, maar ze hebben ons direct doorverwezen naar Utrecht omdat ze in het systeem zagen dat er nog afspraken beschikbaar waren in de avond. In Utrecht verliep alles voorspoedig, ik vertelde mijn klacht, ze onderzochten me, maakten röntgenfoto's en toen kon ik kiezen of ik hier of in het ziekenhuis mijn kies wilde laten trekken. Ik heb geen spijt van mijn beslissing, de assistente was erg aardig en de dokter werkte perfect, het was een grote strijd maar hij heeft die verstandskies eruit gehaald! Heel erg bedankt voor de nauwkeurige en zelfverzekerde service, ik kan je alleen maar aanbevelen !!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Thanks for sharing your positive experience with our emergency dentist. Glad we could help and again, thank you for sharing!

(Vertaald door Google)
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze spoedtandarts. Blij dat we konden helpen en nogmaals, bedankt voor het delen!

Rik Kel 07 Nov 2022 - 17:16

Heel fijn dat je terecht kan MAAR zeer onprofessioneel gesprek tussen de tandarts en de assistent over hun thuisbezorgd lunch bij binnenkomst. De lunch leek belangrijker dan het helpen. Uiteindelijk naar huis gegaan met pijnstillers op recept. Die hielpen uiteindelijk niet. De volgende dag naar eigen tandarts gegaan en er bleken gegevens te zijn gedeeld van een andere patiënt. In de brief stond vermeldt dat er was begonnen met een wortelkanaalbehandeling wat totaal niet het geval is. Al met al lijkt het dat de zaakjes niet zo goed op orde zijn bij dit bedrijf. Ik zal verder zoeken als ik de volgende keer een spoedtandarts zoek.

Nora 10 Sep 2022 - 13:20

Gisteravond met kiespijn naar deze mondpoli gegaan nadat ik gebeld had. Bleek een stevige zenuwontsteking te zijn. Wortelkanaalbehandeling gehad nadat er foto's zijn gemaakt. Communicatie was zeer helder, en hoewel ik wat angstig ben, heb ik me er goed doorheen kunnen werken met royale verdoving. Nu nog last van napijn, maar daar was ik voor gewaarschuwd. Niks te klagen dus. Mocht ik vaker acute tandproblemen krijgen dan zal ik deze plek zeker overwegen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze spoedtandarts in Utrecht en goed te lezen dat de behandeling zo goed is verlopen bij u! 😷👍

Charlene Cott 25 Jul 2022 - 18:24

Zeer professionele en aangename tandartspraktijk. Je wordt goed behandeld, gerustgesteld en alles wordt keurig uitgelegd.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons Charlene, goed dat we hebben kunnen helpen! 😷👍

Marcelo Ataíde 20 Jun 2022 - 19:29

30 minuten wachten en geen tandarts, gewoon geen respect voor de klant

angelica Cardinale 27 Mei 2022 - 17:54

Net gebeld voor een spoedafspraak ivm met heftige kiespijn ondanks dat er op de site staat wij helpen iedereen wordt je gewoon afgewezen zoek maar een andere die u kunt helpen 👍😡

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

[update reactie 21:47 uur] We hebben nog geen mail mogen ontvangen. Indien u nog een afspraak wilt maken ontvangen we graag uw contactgegevens via info@mondzorgpoli.nl zodat we dit voor u kunnen organiseren. Anders kunt u ons ook altijd bellen via ons telefoonnummer.

[update reactie 20:31 uur] Als u uw telefoonnummer zou kunnen mailen kunnen we u nu direct bellen om nog voor vanavond een afspraak in te plannen. Heel graag een reactie.

[oorspronkelijke reactie 19:40 uur] Uw tandarts heeft de opvang niet via ons georganiseerd en derhalve was het advies naar de andere locatie te gaan. Desondanks kunnen we alsnog helpen. Wij zijn vanavond gewoon geopend. Heel graag het telefoonnummer waarop u nu bereikbaar bent sturen naar info@mondzorgpoli.nl zodat we u direct kunnen bellen.

Kewan Falahi Firouzi 19 Mrt 2022 - 11:32

(Vertaald door Google) gekke absurd slechte service, ging met pijn in mijn tanden tandarts dhr. Issa zei dat ik een wortelkanaalbehandeling nodig had, bleek een zenuwontsteking in mijn gezicht te zijn, stuurde me het verkeerde rapport van een vorige patiënt, moest 10 keer bellen en mailen voor het juiste rapport ontving het na 1 maand, kreeg nooit de röntgenfoto.

(Origineel)
crazy absurd bad service, went with pain in my teeth dentist mr. Issa said I need a root canal treatment, turned out to be a nerve infection in my face, sent me the wrong report from a previous patient, had to call and mail 10 times for the right report received it after 1 month, never got the x-ray.

Zsuzsanna 12 Jan 2022 - 23:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Hartelijk dank voor de 5-star rating van onze spoed tandarts in Utrecht 😷👍

Josephine Kiewiet de Jonge 03 Jan 2022 - 10:52

Donderdag (30 januari) langs geweest omdat ik al een week lang enorme pijn had aan linkergedeelte van de mond, ondanks dat ik al een goede spiegel had opgebouwd aan pijnstillers (1000 mg paracetemol met 3x300 mg ibuprofen per dag). Er werden foto's gemaakt en volgens de tandarts was er niks aan de hand, 'kijkt u maar zelf op de foto'. Ik ben geen tandarts dus ik zou niet weten wat ik op de foto had moeten zien. Die zondag ben ik naar de mondpoli in Den Bosch geweest, waarbij ze gelijk zagen dat mijn vulling te dicht op mijn zenuw zat en ze daar schrokken dat ze dit niet in Utrecht hadden gezien.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Goed te lezen dat wij u uiteindelijk wel bij Mondzorg Poli Den Bosch van uw klachten hebben kunnen afhelpen. Helaas is niet altijd is even duidelijk wat de klachten veroorzaakt. Dank voor de feedback en we zullen contact met u opnemen.

Mark Fanfan 30 Dec 2021 - 14:36

Ik ben ontzettend blij met Tandarts Mondzorg Poli en haar hele uber-vrolijk professionele team.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor je positieve review Mark! Goed te lezen dat je zo enthousiast bent over onze tandarts en het team! 😷👍

Angela Schoordijk 07 Aug 2021 - 13:13

Ben daar heel goed geholpen en ze hebben mij gerustgesteld en de tijd genomen aangezien ik bang ben voor de tandarts. Echte toppers 💪💪👍👍

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Goed te lezen dat onze tandarts je, ondanks je angst, zo goed heeft kunnen helpen in Utrecht! Dank voor de positieve review! 🤲👏

Karin Egberink 04 Aug 2021 - 11:33

prima geholpen

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Heel erg bedankt voor je positieve review Karin! Goed dat onze spoedtandarts je heeft kunnen helpen bij ons op Mondzorg Poli Utrecht! 😷👍

Martin Roosjen 28 Jun 2021 - 04:32

Totale oplichters die handelingen in rekening brengen die niet verricht zijn

Irma Jacobson 21 Jun 2020 - 13:05

Arriveerde gisterenavond bij Mondzorg Poli b.v. Utrecht. Had al dagen last van enorm pijnlijke kies
Kon niet terecht bij mijn eigen tandarts.. De zeer professionele en sympathieke spoed tandarts van Mondzorg Poli heeft de kies, na het maken van een röntgenfoto op mijn verzoek verwijderd.
Veel dank 🙏🙏

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Fijn te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze spoedtandarts in Utrecht! We wensen je een spoedig herstel 🙏😷👍

Bahar Afshari 11 Mei 2020 - 19:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor de 5-star rating van onze spoedtandarts in Utrecht 👍

VU Uni 21 Sep 2019 - 19:27

Experts in hun vakgebied!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor je 5-star rating van onze spoedtandarts in Utrecht 🙌

Philip Van Der Beek 21 Sep 2019 - 14:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor je 5-star rating van onze spoedtandarts in Utrecht 👍

Matt Demonceau 09 Sep 2019 - 00:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

(Vertaald door Google) Bedankt voor de vijfsterrenreview Matt Demonceau 👍

(Origineel)
Thanks for the five-star review Matt Demonceau 👍

Constanza Chirio 31 Aug 2019 - 21:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor de rating 😉

Marc Dementier 22 Aug 2019 - 23:43

Enige spoedtandarts in Utrecht waar ik vanavond nog terecht kon 🙏 + Goed bereikbaar + Zeer vriendelijke tandarts en tandartsassistent ondanks de drukte + Professioneel + Pijn nu al stuk minder 🙂👍

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor je positieve review over de spoedtandarts in Utrecht! Goed te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en wat fijn dat het al zo snel beter ging 👍

claudia ysendoorn 12 Aug 2019 - 07:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor de rating Claudia!

Murry Larry 29 Jul 2019 - 17:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Bedankt voor de 5-sterren rating 👍

alyssa de gier 17 Mei 2019 - 08:18

In de ochtend hebben we een telefonische afspraak gemaakt. Ik had er last van een kies en we konden 19:30 terrecht. We hebben een uur in de wachtkamer gezeten. We zagen en hoorde niemand en konden niemand aanspreken waardoor we weer telefonisch contact opnamen en toen kwam de mededeling dat we terug gebeld werden. Uiteindelijk hebben we ze weer zelf terug gebeld en kregen we te horen dat de tandarts ziek was. Ze konden niks betekenen voor ons. Die avond kon ik nergens terrecht en nu zit nog met me kiespijn. Ik heb er geen woorden voor..

Tania Hakim 17 Mrt 2019 - 00:49

Goede hulp en je kan er altijd terecht

D 11 Sep 2018 - 15:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoed Tandarts Utrecht

Dank voor de 5-star rating van onze spoedtandarts te Utrecht! 😷🤲👏

HoiikbenJoy 11 Sep 2018 - 09:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nina van Gils 06 Sep 2018 - 08:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Thijs Van Velzen 01 Sep 2018 - 15:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

arno nijhof 13 Aug 2018 - 18:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kim de Vlieger 03 Jul 2018 - 13:04

Absolute aanrader! Zeer professionele en deskundige werknemers waardoor ik mij ondanks de pijn (en angst), op mijn gemak voelde. Top!

Jeremy Haustels 27 Jun 2018 - 23:27

Was al eerder bij de Mondzorg Poli in Amsterdam geweest. Ben blij dat ik nu in Utrecht ook direct terecht kon. Vriendelijke hulp vooraf via de telefoon over kosten en waar de spoedtandarts in het Diakonessenziekenhuis zit. De tandarts en medewerkers waren professioneel, een absolute aanrader!