Tandzorg Vogelenzang

Rigolettostraat 105, 3208PK Spijkenisse
Neemt patiënten aan
Tandarts
6.0
Google
4.8
Zorgkaart
9.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Protheses-kunstgebit

Team

tandarts
0.0
A.G.A. Shaikhani
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
6.0
3 waarderingen
4.8
46 waarderingen
9.5
16 waarderingen
waardering icon
Jansen 01 Nov 2020 - 10:22
Heel veel koppel verkoop zo als elke keer als je komt voor controle foto's maken. De mondhygiënist gaat sterk en dringend aan geprezen worden. Maar ze hanteren een een heids prijs en die is best duur
Duidelijke uitleg
3
Behandeltijd
3
Is deskundig
3
Aanbeveling
1
2.5
waardering icon
M Ritskes 19 Jun 2020 - 14:45
Zeer vakkundig stelt je op je gemak, zeer vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Marcel 06 Dec 2018 - 12:33
sinds de overname hard achteruitgegaan. Lijkt snel de overname terug te willen verdienen. Iedere keer een ander die in je mond aan het rommelen is waarbij er bij mij al twee keer flinke fouten zijn gemaakt. Ik stap over en weet ook van anderen dat ze na decennia oversatappen.
Duidelijke uitleg
6
Behandeltijd
8
Is deskundig
4
Aanbeveling
4
5.5
Thea Schouten 08 Apr 2022 - 10:08

Er zijn bij mij twee implantaten geplaats. Behalve het verdovingsspuitje heb ik niets van de behandeling gevoeld en ook geen napijn gehad. Dit was bij mijn eerste implantaat wel anders. Die was geplaatst in het ikaziaziekenhuis, daar een opgezwollen kaak en veel napijn. Intussen zijn nu ook twee geprintte kronen kronen geplaatst. Ik ben heel tevreden met het resultaat en ook de vriendelijke en rustige behandeling van de tandarts. Ik zou het zeker iedereen aanraden. Thea Schouten

The Samara 12 Jan 2022 - 13:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

Esther Tamara Appeldoorn 20 Nov 2021 - 17:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Claudia Solis 26 Apr 2021 - 10:17

Ik kan niets anders zeggen dat beide tandartsen die hier werken zijn zeer bekwamd, assertief en ze komen hun afspraak altijd na! Hoe fijn is dat??? Ze houden rekening mee als je angstig of bang bent, dat is voor kinderen ideaal! Dankzij jullie heb ik mijn mooie glimlach terug gekregen!

Frans Broekzitter 25 Mrt 2021 - 12:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

Peter van der Burgh 14 Jan 2021 - 14:32

Afgelopen maandag is mijn vrouw voor het eerst in lange tijd naar de tandarts gegaan dit omdat ze behoorlijke kiespijn had. Ze kwam huilend de praktijk binnen en de tandarts stelde haar echt op haar gemak en heeft toen de controle gedaan en foto's gemaakt. Ze moest een wortelkanaalbehandeling ondergaan en moest hiervan even flink slikken. Vandaag was de afspraak om de behandeling te ondergaan. De tandarts en ook de assistent stelde haar gerust en op haar gemak en nam echt de tijd voor haar omdat de tandarts wist dat ze een traumatische ervaring had mee gemaakt bij een andere tandarts en hierdoor haar nog beter begreep waarom ze zo bang was. Dhr Shaikhani legde stap voor stap uit wat hij ging doen en heeft haar goed verdoofd. Hij had zelfs de tv voor haar aangezet met een leuke tekenfilm erop zodat ze dat als afleiding punt kon gebruiken. Na de behandeling nam hij ook nog tijd voor haar om erover te praten hoe ze het had ervaren en ze zei ook tegen hem het is toch niet zo dat ik over een half jaar bij de controle je collega krijgt en hij zei ook tegen haar van je word enkel door mij behandeld en ben ik ziek dan maken we een nieuwe afspraak. Dit omdat ik nu je vertrouwen aan het winnen ben en dit wil ik voor mezelf maar vooral voor jouw zo houden. Ze vertelde ook tegen de tandarts dat ze niets heeft gevoeld van de behandeling en daar heel blij om is. Daarom raad ze ook echt andere mensen die net zo angstig zijn als haar om naar tandzorg Vogelenzang te gaan en ze weet zeker dat je net zo goed word behandeld als haar en op je gemak word gesteld.

Rosanne J 23 Dec 2020 - 23:38

Ik heb een enorme angst voor de tandarts. Hierdoor was ik al 6 jaar niet geweest. Ik kwam huilend de behandelkamer binnen maar ging met een goed gevoel weg! Ontzettend lieve en kundige assistente die begrip toont. Ook de tandarts legt alles goed uit en toont begrip voor mijn situatie. Ze nemen echt de tijd voor je. Over een half jaartje durf ik zeker terug te komen. Dankjewel daarvoor :)

Martin Breugem 21 Dec 2020 - 17:17

Vandaag gebeld kon gelijk langs komen. Zeer vriendelijke assistente die mij heeft geholpen en foto's gemaakt van kies. Daarna de tandarts beoordeeld. Moest een wortelkanaalbehandeling en gaatje laten behandelen. Ik was erg bang maar deze tandarts heeft mij super geholpen en zijn assistente . Tandarts M.Khalilzada erg bedankt voelde bij niks van de gehele behandeling. Hij had alle tijd voor mij als angst patient.

Esther MM 05 Nov 2020 - 18:52

Ik ben ontzettend blij met jullie, heel aardig en professionele. Dankjewel voor jullie service!

Rob Bunte 21 Okt 2020 - 19:44

Vandaag super goed geholpen. Had veel kiespijn en kon gelukkig direct terecht. Tandarts stelt je echt op je gemak maar zeker ook complimenten naar de assistent vandaag!! Weg kies, weg pijn maar ook de angst voor de tandarts is verdwenen. Dikke 10!!! Gr. Joyce

Osama Sham 01 Sep 2020 - 21:50

Uitstekende behandeling en uitstekende doktoren Dank je 🌹🌹🌺🌹🌹

Chiara Van Der Linde 02 Aug 2020 - 10:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

Joop Kooreman 21 Jul 2020 - 17:41

Ik ben heel erg tevreden over tandarts Shaikhani. Hij heeft begrip en geduld voor mijn overdreven kokhalsneigingen. Het is hem gelukt om een 3D Cerec kroon zonder problemen bij mij te plaatsen en inmiddels ook 3 implantaten. De tandarts en zijn team zijn goed op elkaar ingespeeld en vertellen precies wat zij gaan doen. De behandelingen zijn pijnloos. Ik beveel tandarts Shaikhani zeker aan als u een goede tandarts zoekt.

Tshantee Tando 21 Jul 2020 - 09:02

Heel goed en perfect tandarts. Heel vriendelijk praktijk. Hij is de beste tandarts voor mij en voor veel mensen. Ik ben heel tevreden over die tandartspraktijkpraktijk.

Patrick Versloot 20 Jul 2020 - 09:41

Bij tandarts M. Khalilzada 2 wortelkanaal behandelingen ondergaan. Van heel de behandeling niks gevoeld, en alles met vakmanschap uitgevoerd zeer tevreden.

Dennis Sebastian 28 Mei 2020 - 16:51

Sinds kort is dhr. Shaikhani mijn tandarts, ik had al enige tijd geen tandarts bezocht dus er waren wel een aantal te vullen gaatjes. De behandeling is heel soepel verlopen, de tandarts legt goed uit wat hij aan het doen is, vraagt regelmatig of het pijn doet (wat niet het geval was) en het resultaat is erg goed. De tandartsenpraktijk is netjes en het personeel is vriendelijk, zeker een aanrader!

Mathilde Meijer 14 Mei 2020 - 13:25

Vanmorgen naar de tandarts geweest. Ben al een poos onder behandeling van tandarts Shaikhani. Ben heel tevreden over de aandacht en tijd die hij voor mij neemt. Hij legt alles duidelijk en geduldig uit , en is goed op de hoogte van allerlei nieuwe technieken. Ik zou dr. Shaukhani zeker aanbevelen als je angstig bent en er tegen op ziet om naar de tandarts te gaan. Mathilde Meijer.

henk wimmenhove 06 Feb 2020 - 15:03

Vandaag donderdag 6 februari '20 is het team van tandarts Shaikani begonnen met de renovatie van mijn inmiddels bijna zeventig jaar oude gebit. Als gevolg van slijtage moet en moest er wel het een en ander gebeuren. De behandelingen worden met de meeste zorg en onder prima hygiënische omstandigheden uitgevoerd. In het algemeen zijn bezoeken aan een tandarts niet plezierig. Echter door de vriendelijke en professionele behandeling van de tandarts en zijn team hoef ik niet op te zien tegen behandelingen. Deze tandarts is verder in staat alle noodzakelijke handelingen in de eigen praktijk uit te voeren. Opvallend daarbij bijvoorbeeld het in eigen beheer maken van kronen en het plaatsen van implantaten. Dus 's ochtends een wortelkanaalbehandeling en 's middags al een nieuwe kroon.

Angelique van den Nouwland 06 Feb 2020 - 12:16

Vroeger was ik bang voor de tandarts. Maar ook voor de mondhygiënist. Want beide behandelingen gingen altijd met enorme pijn gepaard. Die ik adem, in uitzat tot ze klaar waren. In deze praktijk heb ik nooit pijn. Iedereen neemt enorm de tijd voor je. En stelt je erg op je gemak. Ze lezen ontzettend goed je lichaam, want zien meteen wanneer je pijn hebt. En gaan dan op een andere manier verder.

Jacqueline de Wit 31 Jan 2020 - 19:29

Heel goed behandeld door Tandarts A.G.A. Shaikhani en zijn assistente. Een speet tussen mijn tanden weggewerkt. Heel netjes gedaan. Ben er heel blij mee.

John Valk 30 Jan 2020 - 16:13

De beste tandarts die ik heb gehad. Ik vind de behandelingen maar niks (überhaupt naar de tandarts gaan niet) maar zij nemen alle tijd om alles rustig en pijnloos uit te voeren. Hierdoor ga ik hier elke keer naar terug.

Salina Rensman 24 Jan 2020 - 15:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

Petra v Braam 23 Jan 2020 - 16:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

will zoomer 13 Dec 2019 - 13:06

Geweldig 👍 en ook bij even er tussendoor mij te helpen 👍💖je word er direct op je gemak gesteld 💖

Marcel Vermeer 19 Nov 2019 - 15:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tina Uings 12 Nov 2019 - 18:47

Ben je net als mij heel bang van de tandarts dan ben je bij Tandzorg Vogelenzang op het juiste adres. De tandarts heeft veel begrip voor angst-patiënten . De tandarts en de assistenten nemen ook echt de tijd voor jou als client om je gerust te stellen en de handelingen stap voor stap uit te voeren. Voorheen had ik spierverslappers nodig of kalmeringstabletten. Tegenwoordig ga ik makkelijker naar de tandarts zonder pillen omdat ik weet dat de tandarts en assisitenten mijn angst serieus nemen. Zo fijn dat het ook zo kan. Dus ben je al een tijd niet naar de tandarts geweest of ben je op zoek naar een nieuwe tandarts dan zijn jullie welkom bij Tandzorg Vogelenzang. Niemand hoeft met stress naar de tandarts als je goed word behandeld en bij deze praktijk word iedereen goed en met respect behandeld.

Ina Wieland 06 Nov 2019 - 19:14

Vorige week een behandeling gehad voor een kroon! In 1 dag helemaal klaar in korte tijd. Pijnloos en erg mooi geworden! Ik zag er erg tegenop maar het is zo enorm meegevallen! Zeer tevreden!

jannie kiewiet 04 Nov 2019 - 20:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hennie Wimmenhove 31 Okt 2019 - 20:25

Vandaag heeft mijn tandarts, dhr Shaikhani, met behulp van een prachtig computerprogramma een nieuwe kroon voor mij gemaakt. Het ziet er heel mooi uit en past perfect. Het leuke aan hem is dat hij zo enthousiast is en zichtbaar plezier in zijn werk heeft. Hij stelt je op je gemak, vraagt tussendoor steeds hoe het gaat en komt zeer vertrouwenwekkend over. Binnenkort gaat hij mijn gebit wat witter maken. Kun je blij zijn met een tandarts? Nou, ik wel!

R.B. Knoppien 24 Okt 2019 - 23:00

Wat te zeggen dan alle lof voor deze meester tandarts tevens kaakchirurg en implantaat specialist. Deze man kan toveren met gebitten en veelal volledig pijnloos. Open, eerlijk en transparant....gewoon top!

Shivani R 04 Okt 2019 - 20:32

Team Tandzorg Vogelenzang, ga zo door!

nine koedoot 02 Okt 2019 - 13:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ineke Karreman 18 Jun 2019 - 22:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rosalie Aerts 14 Jun 2019 - 16:14

Een heel vrolijke tandarts en personeel voor mijn kinderen. De filmpjes van Tom & Jerry hebben bijna altijd effect. De kinderen vinden naar de tandarts gaan nu zelfs een uitje. Heel veel geduld en goed uitleg. Het ziet er naar uit dat ze veel ervaring hebben met kinderen. Ben heel erg opgelucht.

Rita Van Vliet 05 Jun 2019 - 14:26

Ik ben een nieuwe patiente, overgekomen uit Schiedam . Conplimenten voor het geduld en op gemak stellen. Na 25 jaar andere tandarts gehad hebbende, overstap gemaakt naar tandartspraktijk Vogelenzand. Pijnloos geholpen. Dikke 10

Bianca Lekx 19 Feb 2019 - 13:03

Hele fijne tandarts je word goed en netjes geholpen alles word uitgelegd

Rab Arber 06 Feb 2019 - 23:03

Een compleet praktijk met preventie-arts en mondhygiënist. Ik ben erg te spreken over de uitstraling ván en principes achter dit praktijk. De balie assistent staat mij beleefd en uitnodigend te woord.

Carlijn SMEETS 06 Feb 2019 - 20:07

Een hele fijne praktijk met een goed team. Tandarts legt alles goed uit voordat hij behandelt.

Roya Aslam 30 Jan 2019 - 16:53

Twee vullingen en 1 composiet facing pijnloos ervaren. Aardige tandarts, leuke werknemers en ik hoefde niet te wachten. Toppie!

Frits Frits 30 Jan 2019 - 14:55

Goede communicatie en feedback. Leuk personeel en altijd vrolijk.

Mit Wazi 30 Jan 2019 - 14:46

Tandarts verstaat zijn vak en legt goed en aandachtig uit. Een heel fijn praktijk. Ik kom er graag.

Fa As 22 Jan 2019 - 11:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ilse de Groot 02 Dec 2018 - 20:12

slecht, rekenen vaak kosten voor een behandeling die je niet hebt gehad. Ook slecht qua communicatie, veel discussie aan de telefoon en geen terugkoppeling na het maken van afspraken. Ik ga hier nooit meer heen.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Vogelenzang

Geachte mevrouw de Groot, Bedankt voor het kenbaar maken van uw klacht. Wij erkennen de grond van uw frustratie en delen de mening dat er fouten gemaakt zijn met de administratie. Graag willen wij toelichten dat wij destijds in een transitiefase bevonden, waarbij er enkele facturen niet correct verwerkt zijn. Deze transitie is inmiddels al geruime tijd voltooid en het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat een dergelijk scenario wéér zal voorkomen. Mocht u in de toekomst ons weer willen aanstellen als uw vertrouwde zorgverlener, dan staat onze baliemedewerker klaar voor u. Met vriendelijke groet, Team Tandzorg Vogelenzang

Robert van Schaik 25 Okt 2018 - 10:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Margreet - Van Os 23 Aug 2018 - 18:37

Vandaag mijn nieuwe kunstgebit gekregen ,echt top ziet er prachtig uit ,behandelingen prima ...

Carlos C 01 Sep 2017 - 08:30

Deze Google-recensie is zonder tekst