Tandprothetische Praktijk Van der Schaft

Jacob van Campenplein 59, 3067LA Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 12:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 15:00

 

Uw gebit verdient deskundige zorg en

persoonlijke aandacht


Bij tandprothetische praktijk Van der Schaft staan wij voor u klaar. We nemen voor iedere behandeling uitgebreid de tijd, van advies tot nazorg. Samen zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw gebit. 

 

Neem een kijkje op de website om te zien hoe wij de behandelingen voor u zo gemakkelijk en prettig mogelijk maken. 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Team

tandarts
0.0
J.J. Bakker
Tandarts
BIG nummer: 29019776802
tandarts
0.0
J. Van Der Schaft
Tandprotheticus

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
5.0
10
Kees van Trigt 11 Mrt 2022 - 09:51

Geweldig geholpen door zeer vakkundige mensen. Nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen. Echt een aanrader.

Bert van den dungen 03 Mrt 2022 - 07:02

Nieuw klikgebit laten maken Van der Schaft Prima geholpen, mooi nieuw gebit past perfect. Mr van der Schaft neemt de tijd is zeer vakkundig heeft een luisterend oor en neemt de klant serieus.

Rick van der Linden 21 Dec 2021 - 08:37

Na mijn ongeluk was mijn gebit onwijs beschadigd. De tandarts heeft mij doorverwezen naar van der Schaft, en gelukkig maar! Ik ben onwijs goed geholpen door de Joery. Een aardige vent en erg kundig. Ik ben ontzettend blij met mijn prothese. Nu durf ik weer te lachen!

Margreet Poort 27 Okt 2021 - 12:27

Geweldig geholpen. Super aardig en zeer vakkundig. Ben echt blij dat ik bij Joeri ben geweest. Dit is echt de mooiste gebitsprothese die ik gehad heb.

Laura Price 04 Okt 2021 - 19:56

(Vertaald door Google) Onlangs kreeg ik problemen met mijn gebit die dringend behandeld moesten worden. Een vriend van mij raadde Van der Schaft aan. Ik nam contact met hen op met het verzoek om een ​​dringende afspraak waarop onmiddellijk werd gereageerd - met een afspraak de volgende dag, wat zeer op prijs werd gesteld. Na 3 vervolgafspraken op mijn verzoek en op korte termijn - die dezelfde dag gefaciliteerd werden, is de klus zeer succesvol geklaard. Ik vond de tandtechnicus Youri ook zeer professioneel en zachtaardig in zijn werk en omgang met mij. Het totale geleverde werk was uitstekend. Ik vond de totale kosten voor de tijd en het uitstekende werk dat ermee gemoeid was, zeer redelijk. Ik zou hem zeker aanraden aan al mijn vrienden. Nogmaals bedankt Youri. Met vriendelijke groet Dominic Price (Origineel) Recently I developed problems with my teeth which required urgent treatment. A friend of mine recommended van der Schaft. I contacted them requesting an urgent appointment which was responded to immediately - with an appointment the following day, which was much appreciated. After 3 follow up appointments at my request and at short notice - which were facilitated on the same day, the job was very successfully completed. I also found the dental technician, Youri, to be very professional and gentle in his work and dealings with me. The overall work delivered was excellent. I found the overall cost for the time and excellent work involved very reasonable. I would certainly recommend him to all my friends. Thanks again Youri. Sincerely Dominic Price

Erik Vroom 08 Sep 2021 - 07:48

Ik kwam aan met een paarhandjes schroot. Gebroken gewiebel nog nooit goed gepast wat men noemt een kunstgebit. Ik had de moed jaren geleden al opgegeven. Zo zij de heer van der Schaft na een paar keer happen half 3 is deze in orde. Half 3 passen. Dit gebit is als nieuw en als ik het in heb zit het zo comfortabel en vast dat het eruit halen met veel moeite pas lukt. Tis nu een Rolls royce.

marion van kesteren 23 Jun 2021 - 12:40

Ik heb in maart een onder en boven prothese laten maken in deze praktijk. Op implantaten. Ik heb al vele jaren ervaring met het aanmeten van mijn prothese en ik moet zeggen dat joeri het geweldig heeft gedaan. Rustig en hij neemt de tijd om dingen te bespreken. Ook evt pijn na het passen neemt hij serieus en verhelpt dat prima. Dus ik zou deze praktijk van harte aanbevelen.

Helga Ouwehand 15 Jun 2021 - 10:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

JelleMartine Zuidervaart 07 Apr 2021 - 20:21

Joeri en zijn vader Rene... heeft mij over mijn angst heen geholpen, vooral het happen, ik weet nog wat hij zei..al doe je het staand! Ik baalde zo dat hij bij de andere weg was, totdat ik een reclame folder in de bus kreeg en ik een paar weken later op zaterdag middag een krak hoorde.. Ik kon nergens anders terecht.. Joeri zei.. Ik ben over een kwartier op de zaak. Top!!! Hij is zo lief, aardig, geruststellend.. zoon en vader zijn mijn helden(en ik kwam van ver!) Toppers en ik zeg vaak tegen mensen met angst en het is zo ver dat ze een kunstgebit moeten.. vertel ik ze van deze heren! Dank jullie wel! En nog steeds!

J. Polderman 07 Apr 2021 - 19:24

Prima service en kwaliteit van een bekwame tandprotheticus altijd berijkbaar zeker een aanrader

Riki Riekwel 07 Apr 2021 - 18:35

Na veel getrek bij andere tandtechnicus, heeft v.d. Schaft mijn oude schroef uit een prothese eruit gekregen( deze was afgebroken). Dit met heel veel begrip en veel geduld voor de patiënt ontzettend vriendelijke mensen.

Sonja M 24 Feb 2021 - 10:53

Mijn eerste klikgebit aangemeten gekregen door René van der Schaft toen nog werkzaam bij Implantpoint. Toen al zeer tevreden. Voor mij een logische stap om mee te verhuizen naar René en zijn zoon Yoeri toen zij besloten samen een praktijk te beginnen voor het aanmeten van een nieuwe klikprothese. Moderne en ruime behandelkamers. Er wordt zeer veel aandacht aan je wensen besteed en je stapt pas de deur uit als je gebit aan al je wensen voldoet. Ben er weer zeer tevreden over. Niet twijfelen als je toe bent aan een nieuwe prothese. Maak een afspraak zou ik zeggen er wordt naar je geluisterd en ze zullen alles in het werk stellen aan je wensen te voldoen (mits mogelijk)

annette lanoy 23 Feb 2021 - 19:52

(Vertaald door Google) Mijn ervaring bij deze tandheelkundige kliniek was de beste ooit. Professionele service en advies, vriendelijk, attent en hij zal mijn tandheelkundige prothese-arts zijn, ik werd aanbevolen door onze zoon, hij was erg blij, daarna ging ik persoonlijk erg blij mee, en nu komt mijn man ook op bezoek. Dus om jullie allemaal te laten weten. We raden deze TPP Van der Schaft ten zeerste aan.​ (Origineel) My experience at this dental clinic, was the best ever. Professional service and advice, friendly, attentive and he will be my Dental Prosthesis Practitioner, I was recommended by our son, he was very happy, then I personally went was very pleased, and now my husband will also be visiting. So to let you all know. We highly recommend this TPP Van der Schaft. 👍

John Schilder 27 Jan 2021 - 11:14

Goede service, vakmensen,meedenkend, deze praktijk levert nog echt vakwerk.

Maggy Waalboer 27 Dec 2020 - 11:17

ik ben ontzettend blij, dat ik de stap heb genomen om bij Joeri n nieuwe klikprothese te laten aanmeten. Ik had de hoop al laten varen na wat nare ervaringen te hebben meegemaakt bij mij in Zeeland, tot ik van TPP van de Schaft in Rotterdam, hoorde. Mn Angst overwonnen, door t geduld en de duidelijke uitleg van Joeri. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om bij deze protheticus uw prothese te laten aanmeten. Het is t reizen waard, al moest ik van Groningen komen. Bedankt Joeri!

A Kaihatu 24 Dec 2020 - 19:39

Vanaf de eerste afspraak tot laatste afspraak zeer goede service. Vakmanschap.

Alie Nissen 23 Dec 2020 - 19:03

Een prettige en vakkundige tandtechnieker. Ik ben blij dat ik voor mijn prothese hier ben terecht gekomen . Je krijgt alle aandacht, alle zorg, maar ook de na zorg is prima.

Sjoerd Nolf 23 Dec 2020 - 14:56

Mooie, goed verzorgde praktijk met ruime behandelkamers. Genoeg parkeerruimte en vlakbij een bushalte, dus ook makkelijk bereikbaar met OV. Vriendelijke ontvangst door Joeri, die alle tijd nam, niet alleen tijdens dit eerste bezoek maar ook bij de daaropvolgende afspraken. De uiteindelijke prothese past prima en bevalt goed. Een extra vermelding waard vind ik dat Joeri mij ongeveer drie maanden na aflevering belde om te vragen of de protheses nog steeds naar wens was. Dat is aandacht hebben voor je klant! Kortom, ik beveel tandprothetische praktijk Van der Schaft van harte aan: 5 sterren, volkomen verdiend.

arie de jong 23 Dec 2020 - 14:47

heel vakkundige mensen , top geholpen en zit perfect..beter als eerdere .aanrader.

Suleyman Sencan 23 Dec 2020 - 14:44

Ik ken Rene al een paar jaar.Hij en zijn zoon leveren altijd goed werk en staan altijd klaar om je te helpen.ik wil hun feliciteren met hun praktijk en goede zaken toewensen.Zeker een aanrader echt een praktijk die ik bij iedereen zal aanraden

ingrid stofbergen 04 Dec 2020 - 09:58

Goed geholpen met alle aandacht! Joeri luistert goed naar mijn wensen. Mooie praktijk. Heel schoon. Echt een aanrader.

Joke Van Roosmalen 17 Nov 2020 - 18:28

Wilde dat ik deze praktijk eerder had leren kennen. Dit adres van mijn ook zo fantastische mondhygiëniste prescilla gekregen. Joeri v. der Schaft ik ben nog niet klaar maar ik ben jou nu al zo dankbaar.

Patrick Vo 31 Aug 2020 - 18:38

Zeer snel een afspraak kunnen maken. Goed en professioneel geholpen, alle behandelstappen goed uitgelegd. Mooi werk afgeleverd, gebit zat in 1x goed.

Andrea Verbeek 15 Aug 2020 - 09:17

Hier moet je echt zijn, je wordt direct op je gemak gesteld en alles wat ze doen wordt uitgelegd! Als je iets niet wil of meer tijd nodig hebt dan krijg je die hier! Joeri heeft me echt geweldig geholpen ik ben geen held maar hier voel je je echt op je gemak! Een professionele praktijk met vakmensen! Dank je wel voor de goede zorgen!

peter de lange 11 Aug 2020 - 23:47

Bij van der Schaft ben je op de juiste plaats voor je prothese. Er wordt goed naar je wensen geluisterd,en fantastisch uitgevoerd. Implantaten laten plaatsen, steg laten plaatsen en vervolgens klik gebit plaatsen. Fantastisch resultaat. Ik zou iedereen voor een prothese Van der Schaft willen aanbevelen.

Marianne van der Maden 29 Jun 2020 - 20:20

Een aanrader ik ben zeer tevreden. Ik kan na 20 jaar eindelijk mijn nieuwe frame de hele dag inhouden, het klikgebit zit ook geweldig en levert veel complimenten op. Ze luisteren naar je wensen, zijn vriendelijk, nemen alle tijd en geven goed advies. Bedankt Rene en Joeri

DC van den Hooven 28 Jun 2020 - 11:20

Zeer mooi werk geleverd nemen alle tijd voor je goede service.

Dini Kars 11 Jun 2020 - 12:43

100% aan te bevelen. René en Joeri nemen op een rustige manier alle tijd en aandacht voor je, waardoor je je erg op je gemak voelt.

Marian Laving 03 Jun 2020 - 22:56

Fijne en ontspannen sfeer. Je voelt je onmiddellijk op je gemak en je krijgt 100% persoonlijke aandacht. Echt aan te raden!

Renee Ketelaar 03 Jun 2020 - 15:08

De praktijk is makkelijk te bereiken zowel met het OV als met de auto. Je voelt je hier welkom en er wordt naar je geluisterd en ook meegedacht. Zoals de aanvraag bij de zorgverzekeraar. Ik ben blij met mijn nieuwe en aangepaste prothese. 100% zal het niet worden, maar ik ben al blij met 90%. Ik kan deze praktijk zeer zeker aanbevelen.

tineke philipsen 03 Jun 2020 - 11:52

Zeer vriendelijke mensen en erg leuke en verzorgde praktijk nemen alle tijd voor je en het eindresultaat is zeer goedbedankt

Agnes Boegheim 22 Mei 2020 - 14:46

Deze Google-recensie is zonder tekst