Tandarts Hilledijk

Hilledijk 261-263, 3074GC Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
7.2
Google
2.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  8:00 - 16:30
 • arrow zondag
  8:00 - 16:30

Wij heten u van harte welkom in onze tandarts & Ortho praktijk in de schaduw van de Rotterdamse Kuip in Rotterdam Zuid!

De stad "Rotterdam" heeft  7 dagen per week een bruisend stadsleven en wij hebben onze werktijden daar ook op aangepast. Door flexibel en klantgericht  te denken bent u 7 dagen per week welkom in onze praktijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat het bezoeken van een tandarts geen angstaanjagende of stressvolle ervaring mag zijn! Wij bieden een comfortabele en ontspannen ervaring voor al onze jonge en volwassen klanten!

Alles wat we doen is erop gericht u op uw gemak te laten voelen, terwijl wij zorgen voor uw mondhygiëne! Wij  betrekken u daarom, als u dat prettig vind, zoveel bij mogelijk bij de behandeling.

Onze specialisten, de tandartsen en preventie assistent stellen in veel gevallen samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u precies wat ze gaan doen, zodat u stap voor stap weet wat er gebeurt in uw mond.

Zitten er kosten verbonden aan een inschrijving?

Nee, er zitten geen kosten verbonden aan een inschrijving, wel wordt er van u verwacht dat als u zich bij ons inschrijft ook daadwerkelijk een eerste afspraak wordt ingepland.

Bent u verzekerd in Nederland voor uw tanden en kiezen dan kunnen wij de kosten rechtstreeks declareren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Indien u niet verzekerd bent voor uw tanden en kiezen dan dient u ten alle tijden de behandeling te betalen via pin of contact in onze praktijk.( Visa/ Mastercard/ Amercian Express)

Een mooie zelfverzekerde lach begint bij een bezoek aan de tandarts!

 

 

 

 

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Orthodontie

Team

tandarts
2.5
D. Mathia
Tandarts
BIG nummer: 29909039302
tandarts
10.0
Shoni Engel
Tandarts
BIG nummer: 69909840202
tandarts
0.0
W. Kharroubi- Tandarts voor orthodontie
Tandarts
BIG nummer: 49910793002

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Spoed
7.2
2.8
0.0
waardering icon
SVM 06 Sep 2022 - 15:21 D. Mathia (Tandarts)
Toen wij bij Tandartspraktijk Hilledijk kwamen waren wij meer dan tevreden met Dr. Ammon. Op een gegeven moment ging dit echter veranderen. Hij kijkt de laatste jaren ongeveer 2 minuten in je mond en dan weet hij dat alles in orde is. Regelmatig wordt te veel gefactureerd en dat geeft hij in sommige gevallen ook toe, maar een creditnota verstrekken kan niet. Bij mij is in mei 2019 voor het laatst tandsteen verwijderd en ik kreeg in juli 2022 te horen dat tandsteen verwijderen ongeveer 60 - 90 minuten zou duren :-( Op mijn vraag waarom de laatste twee jaar geen tandsteen is verwijderd kreeg ik helaas geen antwoord. Als ik vraag of Dr. Ammon of de mondhygiëniste mij terug kan bellen wordt er geen gehoor aangegeven. De praktijkmanager is niet heel erg meewerkend en heeft weinig verstand van zaken. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Denk dus goed na voordat je je in laat schrijven bij deze praktijk en als je patiënt bent, hou dan goed de tijden in de gaten en of niet te veel wordt gedeclareerd.
Duidelijke uitleg
5
Behandeltijd
1
Is deskundig
3
Aanbeveling
1
2.5
waardering icon
Giel Kartner 24 Aug 2021 - 13:27 Shoni Engel (Tandarts)
Gewoon goed. En vriendelijke mensen. En 7 dagen in de week open, zonder extra kosten.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Marja Rooderkerken 24 Jul 2017 - 11:27
De tandarts heeft het met de patient goed voor...vertel goed de voor en nadelen.en wat wel of niet kan.en hou zeker rekening met je angst.ik ben bang van de tandarts maar sinds paar jaar ben ik al een zeer tevreden patient en eerlijk top en ben zeer tevreden .over de tandarts en collega's.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.0
Mitch Verheij 26 Sep 2022 - 15:25

Zakkenvullers! Wees gewaarschuwd, facing terug laten plaatsen zelfde avond lag hij er vanaf. Vervolgens bel ik voor hulp want mijn zenuw ligt bloot, mag ik de volgende dag terug komen of naar de spoed tandarts in het ziekenhuis en daar vervolgens weer afrekenen, om de dag erna deze prutsers er weer naar te laten kijken. Wat een grap ze mogen stikken die €90,-.

Audrey Er 11 Sep 2022 - 12:01

Ik ben al jaren bij deze praktijk en heb nooit problemen gehad die niet konden worden opgelost. Ik hoefde de extra kosten van mijn brug na garantie niet te betalen. Dr. Ammon is een goede en professionele tandarts en ook sociaal, net als de rest van de medewerkers. Ik ervaar geen problemen met de medewerkers daar, fijne praktijk, denken met je mee en heel belangrijk, hygiene nemen ze hoog in vaandel! Kan niet van elke praktijk worden gezegd. Tegenwoordig schieten praktijken als paddenstoelen uit de grond, iedereen kan zich vakman noemen, maar je moet het bewijzen. Bij deze praktijk hebben ze het de afgelopen jaren bewezen. Vwb de vergoedingen, kosten etc., bij vele zorgverzekeringen maken ze het ingewikkeld en komen ze met allerlei verborgen regels, daar zou wat aan gedaan moeten worden. Met name Zilveren Kruis, dat zijn de oplichters. Trouwens als het geen goede praktijk is, waarom is het dan zo druk! Ik ben zeer tevreden.

M K 06 Sep 2022 - 15:25

Toen wij bij Tandartspraktijk Hilledijk kwamen waren wij meer dan tevreden met Dr. Ammon. Op een gegeven moment ging dit echter veranderen. Hij kijkt de laatste jaren ongeveer 2 minuten in je mond en dan weet hij dat alles in orde is. Regelmatig wordt te veel gefactureerd en dat geeft hij in sommige gevallen ook toe, maar een creditnota verstrekken kan niet. Bij mij is in mei 2019 voor het laatst tandsteen verwijderd en ik kreeg in juli 2022 te horen dat tandsteen verwijderen ongeveer 60 - 90 minuten zou duren :-( Op mijn vraag waarom de laatste twee jaar geen tandsteen is verwijderd kreeg ik helaas geen antwoord. Als ik vraag of Dr. Ammon of de mondhygiëniste mij terug kan bellen wordt er geen gehoor aangegeven. De praktijkmanager is niet heel erg meewerkend en heeft weinig verstand van zaken. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Denk dus goed na voordat je je in laat schrijven bij deze praktijk en als je patiënt bent, hou dan goed de tijden in de gaten en of niet te veel wordt gedeclareerd. Ons zien ze daar niet meer terug.

Boris van Berkum 23 Jul 2022 - 09:25

Geweldige praktijk, Ik heb alleen maar goede ervaringen met Hilledijk Goede service en goed tand heelwerk. Baliemedewerker is altijd vriendelijk

Nissah Niesje 30 Jun 2022 - 13:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ayse Byrkdr 20 Mei 2022 - 11:34

Januari beugel eruit gehaald en erna een afdruk gemaakt voor een nachtbeugel. Tot aan maart geen gehoor gekregen en zelf maar gebeld wat de stand van zaken waren. Eerst te horen gekregen dat het afdruk is opgestuurd naar het bedrijf waar mijn nachtbeugel wordt gemaakt. ‘U krijgt binnen een paar weken een berichtje van ons’. Vervolgens van de hollandse dame aan de balie te horen gekregen dat het kwijt is!! Oh en wat was ze ineens vriendelijk. Voor midden mei, ja 2 maanden later een nieuwe afspraak kunnen krijgen en deze had ik wegens omstandigheden moeten afzeggen. Meteen werd er door dezelfde dame verteld dat ik een rekening zou krijgen voor te laat afbellen, zonder te weten wat mijn reden van afbellen is!!!. Dus als het ze uitkomt is er niets aan de hand en is ze poeslief en anders een onvriendelijke onprofessionele telefoniste! Gatverdamme!

Hourr Hartje 19 Apr 2022 - 11:03

Hele onbeschofte receptioniste. Mijn man en ik waren daar heel erg behandeld. Ging in zaken bemoeien wat haar geen donder aangaat. Nog nooit zo een slechte praktijk gezien.

Merve A 11 Apr 2022 - 15:18

De tandarts heeft eerst mijn halve tand afgebroken en vervolgens moest ik zelf maar om hulp vragen bij een ander tandarts. Ik kom hier nooit meer. De Hollandse dame aan de balie, totaal niet klantvriendelijk!

Ibrahim Altintas 31 Mrt 2022 - 09:35

Heel slecht tandarts als je aan je tanden denkt kom nooit hierheen !!

Jakob van Klinken 22 Mrt 2022 - 11:53

Voor dit geld verwacht je behandeld te worden door een deskundige. Niet hier dus! Bijna de gehele procedure wordt gedaan door de secretaresse of een stagiair, de tandarts komt hoogstens tien minuten even binnen en loopt weer door naar de volgende kamer. Dit is niet een tandartspraktijk, dit is een lopende band voor maximale omzet, en jij bent er de dupe van: lange wachttijden, weinig aandacht voor jou, om maar te zwijgen over de controle-afspraken

emir a 13 Jan 2022 - 09:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Claudine Van Stralen 27 Mrt 2021 - 19:12

Ik was hier jaren patiënt bij tandarts Engel. De meest fantastische tandarts die ik tot nu toe gehad heb. Op een gegeven moment kwam ik voor een controle afspraak en werd eventjes in de wachtruimte verteld dat tandarts Engel weg was gegaan en dat ik door een ander zou worden geholpen. Ik vond dit een zeer vreemde gang van communicatie maargoed. Daarna 2 keer geholpen door tandarts Ammon en toen heb ik besloten daar weg te gaan. Ik voelde totaal geen klik met die man. Een ster voor de assistentes, die vond ik wel fijn.

Yurimylife 12 Jan 2021 - 13:36

Vond echt geweldig. Best tot nu toe. Top

Quirinia Adamus 14 Okt 2020 - 13:43

Geweldig en zeer tevreden over hun

Octavio Pereira 05 Jul 2020 - 10:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marlou Van der meer 30 Jun 2020 - 16:46

Zojuist (weer!) meer als een halfuur zitten wachten op mijn controle, voorgaande keren ook vaak lang moeten wachten. Zodra je dan eindelijk wordt gehaald mag je nog even 15 minuten in de behandelkamer wachten. Zonde van je tijd. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden over waarom het steeds uitloopt. Als ik op afspraak kom als klant verwacht ik ook wel dat ik binnen een bepaalde tijd word geholpen. Geen aanrader deze.

Abigail Widdows 28 Feb 2020 - 09:21

Ik reis heen en terug 40 minuten in totaal om bij de tandarts te komen, uiteindelijk krijg ik een "controle" wat vroeger inclusief schoonmaken was en nu niet meer. Dus ik kom om iemand even in mijn mond te laten kijken en te zeggen "mooie tanden" en daarna weg te gaan. Ik kan zelf ook in de spiegel kijken en zeggen "mooie tanden" totaal geen nut, ik reis voor niks 40 minuten. Ik kom hier al sinds ik een klein meisje was en sinds de oude tandarts weg is, zijn ze behoorlijk achteruit gegaan, alleen de receptioniste is nog aardig goed in haar werk. Ik zal verder deze tandarts afraden. Mag nu terug komen over 2 weken om apart schoon te laten maken. En daarna zal ik opzoek gaan naar een andere tandarts, helaas. Na 12 jaar.

Said Ulhadj 30 Nov 2019 - 16:03

Goede tandarts, ben daar al jaren patiënt. Altijd goed geholpen door Dr Ammon.

Ali ebu mehdi Badr 17 Jul 2019 - 10:20

Nadat Tandarts Engel was vertrokken is alles achteruit gegaan daar bij die praktijk, tandarts Engel was een fijne tandarts vriendelijk, hield rekening met patienten, luisterde altijd goed naar de wensen van de patienten. Ik heb uit 100% vertrouwelijke bron(nen) vernomen dat de tandartsen die nu daar werken, zomaar gaatjes boren om extra geld binnen te krijgen terwijl men geen gaatjes heeft of ze verzinnen een behandeling waarbij je extra kosten hebt, is mij ook overkomen, ik kreeg het advies van die bron die ik helaas niet kan vertellen vanwege privacy wie deze bron is heeft mij geadviseerd een andere goede tandarts praktijk te zoeken, ik moest naar die duitse tandarts Ammon, maar daarvoor werd mijn tand steen verwijderd door een assistente, tijdens dit behandeling heeft de assistentie niets gezegd over dat ik een gaatje zou hebben op mijn voortand, echter toen tandarts Ammon zijn controle ging doen zei hij dat er een kleine gaatje zat op mijn voortand, omdat ik zuinig ben op mijn gebied liet ik dit doen maar bedacht later dat ik erg stom ben geweest, ik had eigenlijk de gaatje niet moeten laten vullen maar laten controleren door een andere tandarts of er inderdaad wel een gaatje zat op mijn voortand. Dus kortom: MENSEN PAS OP, DEZE TANDARTSPRAKTIJK SPEELT GEMENE SPELLETJES OM GELD AF TE PAKKEN VAN MENSEN, ZE ZADELEN JE OP MET EXTRA KOSTEN TERWIJL ER NIETS AAN DE HAND IS. OF JE MOET 100% ZEKER ZIJN VAN DE BEHANDELING DIE JE NODIG HEBT OF VAN DE KOSTEN. MOCHT JE TE HOREN KRIJGEN DAT JE EEN GAATJE HEB MAAR JE TWIJFELT HIERAAN, LAAT JE NIET BEHANDELEN MAAR LAAT HET NAKIJKEN DOOR EEN ANDERE TANDARTS. PAS OP MENSEN ALS JE GEBID JE LIEF IS.

Maxi Ammon 07 Apr 2019 - 00:11

(Vertaald door Google) heel erg goede tandartsen, ik kom terug als het nodig is, bedankt Dr. Ammon (Origineel) very very good dentists , im going to come back when needed thanks Dr Ammon

Özgür Mutlu 03 Feb 2019 - 09:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Denise Noslin 02 Jan 2019 - 20:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

f j 11 Sep 2018 - 09:55

Die Matthias is een vreselijke eigenwijze tandarts! Houd totaal geen rekening met de wensen van zijn patiënt! Hij doet gewoon waar hij zin in heeft en voert zijn behandeling niet eens goed uit! Hij heeft zonder mijn toestemming een oude vulling in een kies verwijderd en een nieuwe ingezet, zonder dat ik daar last van had, hij vroeg mij of hij het moest veranderen omdat oude vulling niet mooi was. Waar ik toen heb geantwoord dat dat niet nodig was zolang ik er geen last van heb, dus wilde het niet hebben! hij heeft dat alsnog gedaan, met als smoes dat er een nieuwe gaatje zit naast die kies, maar had toch die oude gedaan! Na afloop van de behandeling ben ik erachter gekomen doordat ik mijn mond ging spoelen en er stukjes zilveren brokjes uitspuugde! Gevolg: ik kon vanaf die dag, nu bijna een jaar later, aan die zijde waar de vulling vervangen was, niet meer op kauwen! Zo'n pijn bleef ik houden, voelde gewoon dat er nog stukjes oude vulling lag onder de nieuwe. Een aantal keren terug gegaan, maar werd niet serieus genomen, werd telkens weg gestuurd met een andere smoes, dat ik wel misschien gevoelige tanden heb en ik een andere tandpasta moet gebruiken en dat de pijn op gegeven moment vanzelf overgaat.. En dan durft hij ook nog eens om een rekening te sturen voor die behandeling die ik helemaal niet wilde hebben die hij alsnog met tegenzin heeft gedaan! Ik ga naar een Tandarts die wel luistert en zijn vak goed uitvoert! Voor mij nooit meer! Doei Tandarts Hilledijk!!

Karla Pelgrims 12 Jul 2018 - 09:08

Ben al zes jaar patient bij dokter Engel en ben steeds zeer goed geholpen. Mijn gebit is niet bepaald makkelijk te verzorgen (zwakke tanden en gevoelig tandvlees) maar dokter Engel lukt het om ze netjes te houden en te behouden. Er wordt ook steeds bijgeschoold en gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

yilmaz yigidim 28 Jun 2018 - 05:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

sara ramalho 04 Apr 2018 - 17:26

(Vertaald door Google) Vreselijke tandarts! Ortho erg aardige vent maar ik twijfel aan zijn diploma. Ik heb een grote fout gemaakt door mijn beugel op deze plek te zetten. Afgelopen december had ik mijn beugel verwijderd en na een week nog steeds pijn aan mijn voortanden, zag de tandarts een tandvleesontsteking en zei dat hij er de volgende keer voor kon zorgen. Resultaat, het werd erger en mijn tanden zijn nu aangetast !!! Deze plek niet aanbevelen. (Origineel) Terrible dentist! Ortho very nice guy but I doubt about his diploma. I made a huge mistake of putting my braces at this place. Last December I had my braces removed and after one week still had pain on my front teeth, the dentist saw a gum infection and said that next time he could take care of it. Result, it got worse and my teeth are now compromised!!! Do not recommend this place.

Therese Janson 26 Dec 2017 - 00:06

Super fijne tandarts die je heel erg op je gemak stelt.

Rondy Strörmann 26 Dec 2017 - 00:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mitchell Pijl 25 Dec 2017 - 23:57

Wederom goed geholpen

Farley Libiee 27 Nov 2017 - 00:16

Zeer slechte tandarts en ortho , de grootste oplichter zijn het , jou verzekering betaald alles voor uit , als nog stuuren ze elke maand achteraf hooge rekening om het te betaalen voor je , gwn bloedzuiger zijn het, ik raad niet om daar naar toe te gaan, niet doen mensen, !!!!!!

David Slootmans 26 Okt 2017 - 21:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wauss 14 Okt 2017 - 14:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Whitley Heijmans 03 Aug 2017 - 11:30

Een fijne en professionele tandarts.