Tandarts En Specialisten Centrum Blaak

Groenendaal 229, 3011ZW Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
3.9
Zorgkaart
7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:30
 • arrow zaterdag
  8:30 - 17:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
A. Monjezi
Tandarts
BIG nummer: 09913901402
tandarts
0.0
Dirk Lowartz
tandarts
0.0
Nico Kamosi
Tandarts
tandarts
0.0
Elisabeth Verbij
tandarts
0.0
Ellen Roodnat
tandarts
0.0
Hasti Parvanah

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
10.0
3.9
7
waardering icon
Heinz von Appen 03 Mei 2017 - 13:15
Op zoek naar een nieuwe tandarts, nadat mijn oude tandarts met pensioen ging, kwam ik bij dr. Nic Kamosi terecht. Dit was mijn geluk. Ik moest kronen aan het bovengebit door een implantaat laten vervangen maar niemand durfde het echt aan i.v.m. verlies van bot en tandvlees in de loop der jaren. Dr. Kamosi heeft het aangekund. Van bot- en tandvleestransplantatie, kaakchirurgie tot het plaatsen van implantaten, heeft hij alles zeer vakkundig en zorgzaam uitgevoerd. Ook met veel oog voor het esthetische aspect. Hij heeft alles excellent/uitmuntend hersteld. Dr. Kamosi is gedreven in zijn werk en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied, zo is ook zijn apparatuur. Voor het onmogelijke moet je bij dr. Kamosi zijn. Hij maakt het toch mogelijk. dikke 10.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
David Smith 26 Aug 2022 - 11:25

(Vertaald door Google) Slechte communicatie. Afspraak wordt slechts 5 minuten van tevoren geannuleerd zonder voorafgaande kennisgeving. Als expat zou ik deze praktijk niet aanraden. (Origineel) Poor communication. Appointment cancelled only 5 mins in advance without prior notice. As an expat, I wouldn't recommend this practice.

FAHIMKAR 19 Apr 2022 - 23:37

Twee keer langs geweest omdat ik zo’n last had van mijn kies. Twee keer verteld dat ik moet flossen. Na de tweede keer zei ik “ kan er wat gedaan worden nu ik hier tog ben? “ Kreeg ik als antwoord met armen omhoog “ maar wat wil je dat ik doe? ” Na een bezoek van 4 minuten binnen stond ik weer voor de deur En ja hoor…. Twee weken later me halve kies afgebroken en de tandarts opeens van niets af wist. 1 ster is nog te veel voor deze wat ze noemen een “praktijk”

KeiraWillems 14 Apr 2022 - 12:22

(Vertaald door Google) Tandarts begint dingen in je mond te doen zonder het uit te leggen. Later krijg je een enorme rekening voor behandelingen die ze nooit met je hebben besproken. (Origineel) Dentist starts doing stuff in your mouth without explaining. Later you get a huge bill for treatments they never discussed with you.

AAB 08 Feb 2022 - 08:27

De tandarts is alles behalve vriendelijk, er kan geen lach van af. Elke vraag is er een teveel. Hij denkt verder ook alleen maar aan betalingen hoe en wat. Super onbeschoft hoe hij de taken overnam van de klantenservice om ervoor te zorgen dat de betaling goed verloopt. Mens doe aub rustig! Hij wil graag laten zien dat hij de baas is ook. Verder kan iedereen genieten van andermans privé zaken, zowel bij de balie als in de behandelruimte. Hij laat lekker de deur open, want het gaat immers niet om zijn eigen privacy. Hij communiceert over patiënten met de stagiaires alsof je niet bent. Misplaatste arrogante tandarts als je het aan mij vraagt.

S Tairoska 24 Nov 2021 - 08:20

Een top tandarts die een wortelkanaal behandeling heeft uitgevoerd zonder pijn en naklachten een dikke 10 en ik die paniekaanvallen heeft prima begrip ervoor gehad en heeft me zeer goed.geholpen en ondersteund een echte aanrader

Michael O'Keeffe 08 Nov 2021 - 14:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Paul Heijnen 01 Okt 2021 - 12:38

Al jaren ga ik naar deze praktijk gevestigd vlakbij het centrum te Rotterdam. Voor de overname ook al zeer te spreken over de tandartsen, bijvoorbeeld Nick. Na overname is Alex de nieuwe eigenaar geworden van het centrum. Enorm te spreken over de specialiteiten van het personeel. Vriendelijk bij binnenkomst, goede omgang met angstige patiënten, kortom twijfel vooral niet om hier aan te kloppen. Wat ik echter niet begrijp is onderstaande reactie/reviews er word hier wel degelijk op de hygiëne gelet en het personeel is enorm vriendelijk. Volgens mij beseffen mensen niet hoe intensief dit beroep kan zijn. Ik wens Tandarts & Specialisten Centrum Blaak al het beste toe. Een dikke aanrader!

Hossein Khalilnezhad 29 Sep 2021 - 12:39

(Vertaald door Google) Snelle en professionele service! Ik kom hier de afgelopen 3 jaar en tot nu toe avondmaal blij met het resultaat. (Origineel) Fast and professional service! I have been coming here the past 3 years and so far supper happy with the result.

T van B 24 Sep 2021 - 17:10

Na twee jaar gewacht te hebben, toch maar naar de tandarts gegaan. Tandarts bezoeken vind ik altijd spannend, maar gelukkig waren de tandarts en zijn assistent erg geduldig en vriendelijk. Uiteindelijk snel en goed geholpen zonder pijn o.i.d. Wat ik ook erg fijn vond is dat de tandarts samen met mij keek naar de vergoedingen van mijn verzekering en daarop advies gaf. Dan kom ik niet ineens voor rare verrassingen te staan. Ondanks dat ik geen grote fan ben van de tandarts, zou ik ze toch aanraden! Groetjes, Thierry

Tina 03 Jul 2021 - 15:04

Vreselijke hygiëne, Onprofessioneel, rekenen onnodige kosten.

Mateusz Ciekalski 01 Jul 2021 - 17:42

(Vertaald door Google) Zeer professionele en snelle jongens! Ik kan het iedereen aanbevelen (Origineel) Very professional and fast guys! I can recomend to everyone

Michelle Martin 30 Apr 2021 - 16:43

(Vertaald door Google) Slechtste ervaring bij een tandartspraktijk die ik ooit heb gehad! Ik besloot om naar deze praktijk te gaan omdat het goede recensies heeft, maar mijn ervaring was het tegenovergestelde. Deze eerste afspraak was bedoeld als kennismaking met de praktijk, maar noch de tandarts, noch de mondhygiënist stelden zich ooit voor, en ze werkten gewoon aan mijn mond zonder me te vertellen wat er aan de hand was. Ze hadden niets om mijn kleding te bedekken, dus mijn sjaal en t-shirt waren kletsnat. Na wat ongemak te hebben geuit, bleef de mondhygiënist trekken aan de plekken waar ik pijn voelde. Misschien kun je langskomen als je goed Nederlands spreekt, want nadat je meerdere keren had laten weten dat ik niet goed genoeg Nederlands sprak, gingen ze gewoon verder om in het Nederlands te spreken. Mijn hele ervaring hier was er een van ongemak en bedacht dat ze volkomen onprofessioneel zijn. (Origineel) Worst experience at a dental office I have ever had! I decided to go to this practice as it has good reviews, however my experience was the complete opposite. This first appointment was suppose to be an introduction to the practice yet neither the dentist or the hygienist introduced themselves at any point, and they just proceeded to work on my mouth without letting me know what was going on. They did not put anything to cover my clothing, so my scarf and t-shirt were soaking wet. After expressing a bit of discomfort, the hygienist continued to tug at the places I felt pain in. Perhaps if you speak good Dutch, you can get by as after letting them know multiple times that I did not speak Dutch well enough, they just continued to speak in Dutch. My entire experience here was one of discomfort and gathered that they are entirely unprofessional.

Nour Smith 30 Apr 2021 - 13:47

(Vertaald door Google) Stressvolle en onvriendelijke omgeving (Origineel) Stressful and unfriendly environment

Nathan Ghesquière 06 Apr 2021 - 11:46

(Vertaald door Google) Als niet-geregistreerde international kreeg ik een afspraak in 2 dagen, zeer snelle en effectieve service. Het werk is ook heel goed en pijnloos gedaan. Kan zowel voor de lokale bevolking als voor internationals aanbevelen! (Origineel) As a non-registered international I got an appointment in 2 days, very fast and effective service. Also, the work was done very well and painless. Could recommend for locals and internationals alike!

Harriette Zevenbergen 06 Feb 2021 - 19:23

Goedendag, Hier een medewerkster van tandarts specialisten centrum Blaak. Dhr. Jan-Jurien de Rijck en mevr. Anja Gerris staan niet in ons patiënten bestand. Waarschijnlijk gaat deze recensie over een tandartspraktijk in de buurt? Wij vinden het prettig als deze negatieve berichten worden verwijderd. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor goede, passende zorg en denken met de patiënt mee. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Bedankt! Harriet Zevenbergen.

Jan-Jurien de Rijck 28 Jan 2021 - 10:41

Ik was stipt op tijd voor mijn eerste behandeling/kennismaking bij deze tandarts. Vervolgens werd ik blaffend verzocht om voortaan op tijd te komen en toen ik mij omdraaide snauwde mevrouw met haar tropische jurk en krulharen mij ook nog even na: "het gat van de deur is daar" Ik was sprakeloos. Waarschijnlijk een prima tandarts, maar dit was voor mij voldoende reden om hier niet naar de tandarts te gaan. Ik wens overigens geen enkele werkgever dit soort personeel toe. Bleh

Anja Gerris 20 Jan 2021 - 22:37

De meeste reviews hier zijn nep. Wat een slechte service. De tandarts en de dame zijn heel erg onbeschoft en blaffen je af bij de meest normale vragen. Ongelooflijk. Zeer onhygiënisch. Nooit meer.

Andreas Kampianakis 15 Nov 2020 - 01:24

(Vertaald door Google) Nou, ik was op zoek naar een tandarts en ik heb deze gezien .. vanwege de recensies besloot ik het verder te bekijken, maar toen heb ik gezien dat de meeste van die 5-sterrenrecensies van mensen zijn die recensies voor dingen hebben gemaakt overal, van ons dorpen tot Sydney. al die recensies van elke recensent waren een vijfsterrenbeoordeling. dat is een beetje raar. Ook veel recensenten die slechts één recensie hebben voor deze tandarts. Dat is een soort visachtig deel 2. Ik ben er niet geweest, maar ik geloof dat een plaats die neprecensenten gebruikt, ook niet eerlijk zou zijn tegen zijn klanten. Ten slotte is er een groot verschil, veel mensen met 5 sterren en genoeg ook met één ster. Niets ertussen..dat visachtig vol.3 .. Al met al zou ik niet naar zo'n plek gaan omdat hun internetpraktijken slecht zijn, een plek waar niets te vrezen is en geen neprecensies gebruikt. Stel voor om te vermijden, hoewel ik nog geen persoonlijke ervaring heb, maar je hoeft niet opgelicht te worden om een ​​rode vlag over oplichting te laten uitschijnen. (Origineel) Well I was looking for a dental practitioner and I've seen this one..because of the reviews I decided to give it a look further but then I have seen that most of those 5 star reviews are from people the have made reviews for stuff all around, from us villages to Sydney. all of those reviews from each reviewer was a five star one.thats kinda fishy. Also plenty of reviewers that have just a single review only for this dental practitioner.thats kinds fishy vol.2. I haven't been there but I believe that a place that uses fake reviewers would also not be honest with its clients. Finally, there's a great difference, plenty of people with 5 stars and plenty also with one star. Nothing in between..that fishy vol.3.. All in all I wouldn't go to a place like that because their internet practices are bad, a place with nothing to fear doesn't use fake reviews. Suggest to avoid, although I have not yet a personal experience, but one doesn't have to get scammed to rise a red flag about a scam.

Julie Chan 16 Mrt 2020 - 22:30

(Vertaald door Google) 1. Ik vroeg naar mijn verstandskiezen, hij zei er niets over. Ondertussen is het nog steeds pijnlijk. 2. Ik vroeg hem om mijn voorste afgebroken tand te vullen, hij vulde de verkeerde tand in en deed toen ook de andere, betaalde voor beide. De ene is erg dik en voelt vervelend in mijn mond, ze zijn allebei te lang en een week later werd de vulling afgebroken terwijl ik niets aan het doen was. 3. Ze waren onbeleefd (Origineel) 1. I asked about my wisdomteeth, he didn’t say anything about it. Meanwhile it’s still painful. 2. I asked him to fill my front chipped tooth, he filled in the wrong tooth, then did the other one too, paid for both. One is really thick and feels annoying in my mouth, they are both too long and one week later the filling chipped while i was doing nothing. 3. They were rude

Micaela Buenemann 29 Dec 2019 - 17:52

(Vertaald door Google) Toen ik 4 jaar geleden voor het eerst naar deze praktijk kwam, was ik erg blij met Dr. Kamosi, omdat hij zeer professioneel was, alles uitlegde, me keuzes gaf en alles tegen een zeer redelijke prijs. Helaas vertrok hij en zijn opvolger is heel anders, geen uitleg, geen keuzes, slimme opmerkingen omdat IK zoveel vragen stel, terwijl dat MIJN tanden en mijn gezondheid zijn. Sorry, ik ben niet terug geweest sinds mijn laatste bezoek een jaar geleden en zal enkele sterren van mijn originele 5 moeten meenemen! Ps. Mijn tand die hij "repareerde" geeft me alleen maar problemen en ik zal een andere tandarts vinden! (Origineel) When i first came to this practice 4 years ago I was very happy with Dr. Kamosi as he was very professional, explained everything, gave me choices and all at very reasonable price. Unfortunately he left and his successor is quite different, no explanation, no choices, smart comments because I ask so many questions, while those are MY teeth and my health. Sorry i havent been back since my last visit one year ago and will need to take away some stars from my original 5! Ps. My tooth that he "fixed" is only giving me trouble and i will find another dentist!

Amar Carmody 11 Okt 2019 - 11:56

(Vertaald door Google) Meer dan twee jaar ben ik behandeld door zowel tandartsen als de hygienist. Het werk, de gebruikte materialen en de service zijn uitstekend geweest bij elk bezoek. Sterk aanbevolen! (Origineel) Over two years I have been treated by both dentists and the hygienist. The work, materials used and service have been excellent every visit. Highly recommended!

Remember Vatos 21 Sep 2019 - 23:45

mondhygienist super goed behandeld😉 en telefoniste en tandarts erg aardig lief groetjes

Tessa T. 16 Sep 2019 - 18:31

Geen fijne ervaring, de tandarts is slecht te verstaan en is totaal niet hygiënisch. Gebruikt geen handschoenen of mondkapje. Zit gewoon met zijn vingers in je mond. Brrr.... Eén keer en nooit meer!!!

Venator 02 Aug 2019 - 16:37

Slechte ervaring gehad. Veel recensies zijn nep hier.

A Kian 07 Jul 2019 - 11:40

Zeer tevreden!

Aydin Akarsu 13 Feb 2019 - 15:38

TANDARTS BLAAK, de beste tandarts praktijk die ik ooit gezien heb in Rotterdam. Goede service, goede behandeling.

H.J. Hollander 13 Feb 2019 - 15:33

Ze behandelen je goed vakkundig, vriendelijk, snel afspraak te kunnen maken, wat wil je nog meer bij een tandarts. 5 STER

Kiya Mahabier 19 Okt 2018 - 14:35

Ben superrrrr tevreden!! Op advies van familie en vrienden heb ik mij bij deze tandartspraktijk ingeschreven. De tandarts gaat zeer professioneel te werk en legt alles zeer duidelijk uit. Er is een plan van aanpak gemaakt hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was. Dank u wel!!

Varsha Sewbalaksing 18 Okt 2018 - 19:02

Een fijne tandarts met heel veel geduld, stelt mensen op gemak en licht altijd netjes toe wat hij gaat doen. Ik ben zo enthousiast bij deze tandarts omdat ik niet met veel pijn naar huis ga. Zijn assistente is zeer vriendelijk en betrokken. Mijn vriend vindt hem heel gastvrij en aardig. Hij is heel flexibel en grappig.

Payel Mahabier 18 Okt 2018 - 11:58

Super tevreden over deze tandarts. Ik kom hier al jaren en word altijd goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven advies waar je echt wat mee kan! Ik ben zeer positief !

Zara Safari 17 Okt 2018 - 21:27

Tandarts Specialisten Centrum Blaak heeft een geweldige, vriendelijke , aardige , betrouwbare , vakkundige en deskundige tandarts . Ik werd altijd goed geluisterd , tandarts overlegd alles voordat hij wat doet , Vroeger was ik als doods voor de tandarts maar deze tandarts stelt jeecht op je gemak . Ik ben zeer tevreden met die praktijk en deze zeer goede tandarts .

Drs. A . Razmjou 17 Okt 2018 - 20:44

Betrouwbare en deskundige tandarts. Eén van de weinige waar ik mijn gebit aan toe vertrouw. Helemaal top! Ik was altijd super bang, nu door hun aandacht, tijd en gesprek en uiteindelijk altijd goede behandelingen durf ik naar de tandarts te gaan.

زهرا طهماسبی 16 Okt 2018 - 14:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Babak kayvanfar 15 Okt 2018 - 20:48

(Vertaald door Google) Professionele tandarts samen met een deskundig team en uitstekende service. Zeer aan te bevelen. (Origineel) Professional dentist along with expert team and excellent services. Highly recommend.

Robert Beman 15 Okt 2018 - 14:56

Ik ben al meer dan 3 jaar patiënt bij deze tandartspraktijk in Rotterdam Blaak en ben zeer tevreden met de kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers.

Soroosh Gabriel 15 Okt 2018 - 07:29

(Vertaald door Google) Een professioneel team, met veel expertise. Hun service is geweldig en de prijs is redelijk. (Origineel) A professional team, with a lot of expertise. Their service is great and the price is reasonable.

Farhad Motae 14 Okt 2018 - 22:17

(Vertaald door Google) een van de beste tandartsen in de stad. respect (Origineel) one of the best dentist in the town.respect

sepideh sabbagh 14 Okt 2018 - 22:06

(Vertaald door Google) Goede prijs en uitstekende service (Origineel) Good prise and excellent services

Shadi Tamizi 14 Okt 2018 - 21:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Shadman Afzal 14 Okt 2018 - 20:36

(Vertaald door Google) Uitstekende ligging en uitstekende service. Zeer aan te bevelen (Origineel) Excellent location and excellent service. Highly recommend

Khosrow Davani 14 Okt 2018 - 19:09

(Vertaald door Google) Ik kreeg een goede service en ze waren betrouwbaar! Ik zou ze ook aan mijn vrienden aanbevelen! (Origineel) I got good service and the were reliable! I would recommend them to my friends too!

Mehri Haj Abbas Tabrizi 14 Okt 2018 - 18:15

(Vertaald door Google) Zeer bekwame en ervaren arts en geduldig met zijn patiënten en ik beveel hem aan iedereen aan Dank je wel dr (Origineel) Very skillful and experienced docter and patient with his patients and I recomend him to everyone Thank you dr

Venus Monjezi 14 Okt 2018 - 17:37

(Vertaald door Google) Zeer experts, uitstekend en vriendelijk team. Elke behandeling stap voor stap en een zeer redelijke prijs en service uitgelegd. Ga zo door met het goede werk dokter 👍 (Origineel) Very experts, excellent and kind team. Explained each treatment step by step and very reasonable price and service . Keep up the good job doctor 👍

John Dodge 10 Okt 2018 - 10:46

(Vertaald door Google) Vanwege tandpijn ging ik naar de tandarts en hij had een wortelkanaalbehandeling nodig. Na 3 keer behandeling vertelde hij me dat de tand gebarsten was. Ik had duidelijk het gevoel dat de laatste keer dat hij een dikkere boor had gebruikt die op de binnenwand van de tand was geperst en toen vertelde hij me dat de tand was gebarsten, moest worden verwijderd. Ik betwijfel ten zeerste of hij de scheur vóór de eerste behandeling had gevonden en hem op dat moment zou moeten verwijderen. Maar hij deed een wortelkanaalbehandeling (ging 3 keer naar de kliniek) en uiteindelijk moest ik de tand verwijderen na het verlies van geld en enkele maanden pijnlijk. Over techniek gesproken, de tandarts is gediplomeerd, maar ...... (Origineel) Due to tooth pain, I went to the dentist and he required a root canal treatment. After 3 times treatment he told me the tooth was cracked. I clearly felt that the last time he used a thicker drill compacted on the inner wall of the tooth and then he told me the tooth had been cracked, would have to be removed. I strongly doubt that he had found the crack before the fist time treatment and should take off it at that time. But, he did root canal treatment (went the clinic 3 times) and finally I had to remove the tooth after the loss of money and several months painful . Talking about technology, the dentist is qualified, but......

S 15 Sep 2018 - 01:33

Tandarts is agressief en aantastelijk elke dag ander personeel hij weet niet wat hij doet en je kan alleen contant betalen is een oplichter GA ER NIET HEEN hij heeft er geen verstand van ook nog eens slordige

Valentijn De boer 03 Sep 2018 - 20:29

Tandarts woont in zijn eigen praktijk, zijn humeur bepaalt wel even hoe goed je geholpen wordt. Uur in de stoel gelegen, omdat de tandarts tussendoor druk bezig was met zijn privé zaken regelen en het personeel afblaffen. Nooit hetzelfde personeel.

wil hemerik 31 Jul 2018 - 13:03

Fantastische tandarts super goed geholpen ondanks de vakantietijd, thank you Nick! you made me smile again😁so happy

Lu 14 Jun 2018 - 03:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Know It 10 Mei 2018 - 12:02

Ik ben super goed geholpen. Een hele lieve vakkundige tandarts. Ik ben altijd wel zenuwachtig en ga niet graag naar de tandarts maar vanaf nu ga ik gerust weer eens langs ( wanneer het weer moet). Mijn tandjes zien er weer mooi uit!

Saskia Peterson 12 Apr 2018 - 14:16

Ben zeer ontevreden over de service. Het praktijk is telefonisch heel slecht te bereiken. Er is dagelijks tot wekelijks een nieuwe balie medewerkster waardoor je je verhaal telkens opnieuw moet doen. Er wordt telkens opnieuw beloofd dat er terug gebeld zal worden wat nooit gebeurt. Zowel de balie medewerksters als tandarts beheersen het Nederlandse taal onvoldoende. Ze komen hun afspraken niet na en sturen gegevens door naar verkeerde verzekeraars. Zeker geen aanrader!

C Chang 10 Apr 2018 - 21:19

(Vertaald door Google) Ik ging vorig jaar naar deze tandarts en had een geweldige ervaring. Ik ging hier zonder afspraak, maar de dokter daar stemde ermee in om mijn situatie te controleren terwijl ik hem vertelde dat het erg pijn deed. Dit is vrij ongebruikelijk in het land waar afspraak belangrijk is. Omdat ik geen Nederlands spreek, probeerde de tandarts al het gesprek in het Engels te voeren, niet alleen met mij, maar ook met zijn assistent. Dat was echt een opluchting voor iemand die bang was voor tandartspraktijken. De prijs is redelijk en de service was geweldig! Ik ben het niet eens met de opmerking die neprecensies impliceert. Dit is mijn eerste en hoogstwaarschijnlijk alleen Google-recensie, simpelweg omdat ik lui ben geweest om dit te doen, maar de ervaring hier heeft echt veel indruk op me gemaakt! (Origineel) I went to this dentist last year and had a great experience. I went here without appointment, but the doctor there agreed to check my situation as I told him that it was hurting badly. This is pretty uncommon in the country where appointment matters. Also, since I don't speak Dutch, the dentist tried having all the conversation in English not only with me but also with his assistant. That was really a relieve for someone who has been afraid of dentist practices. The price was reasonable and the service was great! I disagree with the comment implying fake reviews. This is my first and most likely only google review simply because I have been lazy to do so, but the experience here really impressed me a lot!

Ben Groen 19 Jan 2018 - 17:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Daph sm 05 Jan 2018 - 16:58

Tandarts die zijn personeel afblaft waar patienten bij zijn en doet ook kortaf tegen sommige patienten. Hij heeft geen geduld en wordt dan onbeschoft. Telefoon staat bijna standaard op een automaat en de praktijk is vrijwel altijd onbereikbaar. Bij binnenkomst bijna nooit iemand bij de balie. Wachten totdat iemand je ziet en helpt, is regel en geen uitzondering. Ook tijdens de behandeling lig je een tijdlang te wachten in de stoel omdat deze tandarts steeds tussendoor andere dingen moet doen. Spreekt geen Nederlands en het personeel van lieve meisjes die niet voldoende capabel zijn, wisselt steeds. Medewerksters spreken onderling Slavische talen bij patiënten. Wat is dit voor praktijk en waarom is het altijd zo leeg en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe patienten?

jasmijn van pelt 23 Okt 2017 - 17:18

Ik heb angst voor de tandarts. Ik vertrouw een tandarts pas als hij of zij verstand van zaken heeft. Deze tandarts heeft duidelijk kennis van zaken en weet dit goed over te brengen. Komt betrouwbaar over en het resultaat liegt er niet om. Ben zeer tevreden.

ALEKS. NL 23 Okt 2017 - 16:53

Ik ben niet snel tevreden, heb daarom meerdere tandartsen versleten. Wat deze tandarts speciaal maakt is zijn allround kennis. Alles wat met tanden te maken heeft zoals beugels, implantaten en meer beheerst deze tandarts met grote deskundigheid. Het is een 'one stop shop'. Een aanrader.

Heinz von Appen 14 Jul 2017 - 14:36

Op zoek naar een nieuwe tandarts, nadat mijn oude tandarts met pensioen ging, kwam ik bij dr. Nic Kamosi terecht. Dit was mijn geluk. Ik moest kronen aan het bovengebit door een implantaat laten vervangen maar niemand durfde het echt aan i.v.m. verlies van bot en tandvlees in de loop der jaren. Dr. Kamosi heeft het aangekund. Van bot- en tandvleestransplantatie, kaakchirurgie tot het plaatsen van implantaten, heeft hij alles zeer vakkundig en zorgzaam uitgevoerd. Ook met veel oog voor het esthetische aspect. Hij heeft alles excellent/uitmuntend hersteld. Dr. Kamosi is gedreven in zijn werk en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied, zo is ook zijn apparatuur. Voor het onmogelijke moet je bij dr. Kamosi zijn. Hij maakt het toch mogelijk. dikke 10.

Edzevid Pejcinovic 26 Jun 2017 - 10:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Milo Renz 06 Jun 2017 - 11:10

(Vertaald door Google) De tandarts is misschien geweldig, maar het betalingsbeleid onderscheidt expats: Nederlanders hebben de mogelijkheid om via famed te betalen en een betalingstermijn te doen voor grotere bedragen, expats moeten hun facturen in één keer direct aan hem betalen. Niet bereid om betalingstermijnen toe te kennen vanwege zijn "slechte" ervaringen met expats. (Origineel) The dentist may be great but the payment policy is discriminating expats: dutch people have the possibility to pay via famed and make a payment installment for bigger sums, expats have to pay their invoices in one time directly to him. Not willing to grant payment installments because of his "bad" experiences with expats.

Fay Acone 03 Jun 2017 - 23:38

(Vertaald door Google) Ben het eens met de recensie van Phanos. Ik werd misleid door die goede recensies en ging een paar keer naar hem toe. Vanaf de eerste keer dat hij me zijn invisaline-bretels probeerde te verkopen. Ik kwam kijken of ik mijn verstandskiezen moest verwijderen, elke keer dat hij me verschillende antwoorden geeft, en beweert dat hij dat de hele tijd tegen me zegt. Ik had ook een holte die door hem was hersteld, begon veel pijn te doen dat ik niet eens kon eten, ging nog een paar keer naar hem om te controleren wat er aan de hand was, hij luisterde nooit, probeerde hem te vertellen wat ik had met deze tanden , hij stond erop dat er niets aan de hand was en weigerde te controleren. Was daardoor zo gefrustreerd. (Origineel) Agree with Phanos's review. I was tricked by those good reviews and went to him a couple of times. From the first time he was trying to sell me his invisaline braces. I came to check whether if I should remove my wisdom teeth, every time he gives me different answers, and claims that's what he's been telling me all the time. I had a cavity fixed by him as well, started to hurt a lot that i couldn't even eat, went to him a few more times to check what's going on, he never listens, tried to tell him what i had with this teeth, he just insisted that nothing is wrong and refused to check. Was so frustrated by that.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts En Specialisten Centrum Blaak

(Vertaald door Google) Geachte mevrouw Y I F E I F A N Bedankt voor uw beoordeling. We willen u nogmaals de volgende punten uitleggen: 1) Invisalign®, omdat een van de beschikbare orthodontische behandelingsopties alleen aan de patiënten wordt aangeboden wanneer zij specifiek om dit concept vragen of om een ​​andere optie dan zichtbare beugels vragen. Anders is het in Nederland algemeen bekend dat Invisalign® niet routinematig wordt aangeboden, tenzij de patiënt een grote vraag naar onzichtbare beugels stelt. 2) Volgens de nieuwe richtlijnen en empirisch onderbouwd onderzoek, wordt de benodigde extractie van verstandskiezen niet langer als routinepraktijk uitgevoerd, tenzij er aanhoudend hevige pijn en ongemak of dreigend risico voor de aangrenzende tanden wordt veroorzaakt. Daarom worden onze patiënten aanvankelijk voorzien van professionele hygiëne-instructies en antibacteriële gel en andere opties voordat ze naar het ziekenhuis worden verwezen voor chirurgische extractie. 3) Het type pijn en symptomen gepresenteerd door de patiënten kan veranderen tijdens de opeenvolgende bezoeken op basis van de aard van bestaande cariës, ontsteking van het tandvlees en groeiende verstandskiezen het weer als een individuele oorzaak of in combinatie op hetzelfde moment. Daarom volgen we volgens ons protocol altijd de symptomen van de patiënt bij elk bezoek om de juiste diagnose en behandelingsstrategie vast te stellen op basis van de nieuwe klinische en radiografische bevindingen om elke nadelige en dure overbehandeling te voorkomen. Omdat wortelkanaalbehandeling en tandextractie als eindstadiumbehandelingen worden beschouwd wanneer er geen andere opties beschikbaar zijn, worden onze patiënten consequent gevraagd om een ​​follow-up bij te wonen totdat een juiste diagnose en behandelplan van de specifieke tand kan worden vastgesteld. (Origineel) Dear miss YIFEI FAN Thanks for your review. We would like to explain to you once again the following points: 1) Invisalign®, as one of the available orthodontic treatment options is only offered to the patients when they specifically ask for this concept, or request an option other than visible braces. Otherwise, in The Netherlands it is well known that Invisalign® is not routinely offered unless patient makes a high demand for invisible braces. 2) According to the new guidelines and evidence-based research, the extraction of wisdom teeth required is no longer undertaken as a routine practice unless causing persistent severe pain and discomfort or imminent risk for the adjacent teeth. Therefore, our patients are initially provided with professional hygiene instruction and anti-bacterial gel and other options before referral to hospital for surgical extraction. 3) The type of pain and symptoms presented by the patients may change during the consecutive visits based on the nature of existing caries, gum inflammation and growing wisdom teeth weather as an individual cause or in combination at the same time. Therefore, according to our protocol, we always follow up and address patient’s symptoms at each visit to stablish correct diagnosis and treatment strategy based on the new clinical and radiographic findings to avoid any deleterious, and costly over-treatment. Since root canal treatment and tooth extraction are considered end stage treatments when no other options are available, our patients are consistently asked to attend for a follow-up until a correct diagnosis and treatment plan of the specific tooth can be stablished.

Yvonne d O 15 Feb 2017 - 20:11

Nic komt op ons over als een zeer vakbekwame tandarts. Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de manier waarop we zijn behandeld en over de kwaliteit van zijn geboden zorg. Zijn praktijk is fonkelnieuw en brandschoon en zijn apparatuur is heel modern. Tot onze verbazing is hierdoor gebitsreiniging volledig pijnloos! Van harte aanbevolen.

Phanos Anastasiou 11 Feb 2017 - 21:02

(Vertaald door Google) Valse beoordelingen ??? Ik heb deze praktijk niet gebruikt, dus wat ik ga zeggen kan verkeerd zijn. Ik probeer een tandarts te kiezen en kwam dit tegen. Er zijn veel "goede" beoordelingen hier, maar ze komen van mensen met een enkel bericht op Google maps. Ze hebben allemaal dezelfde structuur. iets lijkt fishy (naar mijn mening) Of deze tandarts smeekt hen om een ​​recensie te schrijven of ze zijn FAKE. zou goed zijn om te horen wat de tandarts te zeggen heeft als hij hiernaar kijkt. Excuses aan de tandarts als dit niet waar is, maar ik zal deze praktijk niet kiezen. (Origineel) FAKE REVIEWS??? I have not used this practice so what I am about to say could be wrong. I am trying to pick a dentist and I came across this. There are a lot of "good" reviews here but they come from people with a single post on google maps. They all have the same structure. something looks fishy (in my opinion) Either this dentist begs them to write a review or they are FAKE. would be good to hear what the dentist has to say if he looks at this. Apologies to the dentist if this is not true, but I will not be picking this practice.

Rosa 11 Nov 2016 - 10:56

Zo slecht mijn kies doet pijn terwijl ik daar niet eens pijn had. Ze zijn ook niet duidelijk en spreken amper nederlands. En de assistente die zit maar aan de telefoon te kletsen. Ze sturen me naar de ortho en we moesten bij de assistente vragen voor een goeie ortho en ze blijft door praten en later zegt ze dat ze geen idee heeft!!! Echt nooit meer

Li Boyang 16 Sep 2016 - 22:43

(Vertaald door Google) Ik ben net klaar met mijn onzichtbare behandeling hier en het resultaat is behoorlijk bevredigend. Ik koos voor deze praktijk na het lezen van zoveel positieve recensies hier in google map en alle beoordelingen zijn goed bewezen tijdens mijn behandeling. Mijn arts Nic is een perfectionist en heeft echt hoge criteria voor zijn werk (een workaholic en heel erg professioneel). Ik wil mijn tanden binnen 1 jaar "orthodontiseren" zonder enige aandacht van anderen. Na het eerste consult vertelde hij me dat het me 10 maanden zou kosten om te eindigen en het klinkt perfect voor mij. Vervolgens maakte hij een goed ontworpen 3D-model om het potentiële resultaat te laten zien en het ziet er fantastisch uit. Tijdens de behandeling heeft niemand gemerkt dat ik een "beugel" droeg als het mij niet was verteld. Ik volgde zijn advies op en kreeg bijna dezelfde vorm als getoond in het 3D-model. Hij probeerde heel hard om het precies hetzelfde te maken ("Ik heb de ambitie", zei hij), maar eigenlijk ben ik al tevreden met het resultaat. Voor andere dingen, het personeel is erg vriendelijk, het benoemingsproces is soepel en de omgeving is comfortabel. De prijzen volgen de Nederlandse prijswetgeving / regel van de orthodontie-industrie. Over het algemeen raad ik Nic en deze praktijk ten zeerste aan. (Origineel) I just finished my invisalign treatment here and the result is quite satisfying. I chose this practice after reading so many positive reviews here in google map and all the reviews are well-proven during my treatment. My doctor Nic is a perfectionist and has really high criteria for his work (a workaholic and very very professional). I wish to get my teeth "orthodontised" within 1 year without any attention from others. After the first consultation, he told me it would take me 10 months to finish and it sounds perfect for me. Then he made a well-designed 3D model to show the potential result and it looks fantastic. During the treatment, nobody has noticed that I was wearing a "brace" if they haven't been told so. I followed his advice and get almost the same shape as shown in the 3D model. He tried very hard to make it exactly the same ("I have the ambition" he said) but actually I am already satisfied with the result. For other stuff, the staff is quite friendly, the appointment-making process is smooth and the environment is comfortable. The prices follow the Dutch pricing law/rule of orthodontia industry. Overall, I strongly recommend Nic and this practice.

Robin van Kampen 03 Jul 2016 - 12:24

(Vertaald door Google) Voordat ik naar Rotterdam verhuisde, was een of twee keer per jaar naar de tandarts gaan een noodzakelijk kwaad dat bij voorkeur zo lang mogelijk werd uitgesteld. Tandarts & Specialisten Centrum Blaak hebben daar echter verandering in gebracht. Na aangenaam verrast te zijn door de vriendelijke en professionele service tijdens mijn eerste regelmatige controle, besloot ik om een ​​Invisalign-programma te starten onder toezicht van Dr. Kamosi. De tandarts voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling van 8 maanden en het resultaat is gewoon uitstekend. Ik raad iedereen ten zeerste aan om TandartsBlaak uit te proberen, naar de tandarts gaan was nog nooit zo leuk! (Origineel) Before I moved to Rotterdam, going to the dentist once or twice a year was a necessary evil that preferably, was delayed for as long as possible. However, Tandarts & Specialisten Centrum Blaak changed that. After being pleasantly surprised at the friendly and professional service when going for my first regular check-up, I decided to start an Invisalign program under Dr. Kamosi's supervision. The dentist made me feel at ease during the course of the 8-month treatment and the result is simply outstanding. I highly recommend anyone to try out TandartsBlaak, going to the dentist has never been such a pleasure!

Marcus Fernhout 10 Mei 2016 - 10:52

(Vertaald door Google) Geweldige ervaring, deze tandarts is zeer bekwaam en maakte dat ik me op mijn gemak voelde. Ik had een praktisch pijnvrij wortelkanaal, en daarna geen klachten of pijn. Ik vond het ook geweldig dat deze tandarts ook op zaterdag geopend is. (Origineel) Great experience, this dentist is very skillful and made me feel at ease. I had a practically painfree rootcanal, and no complaints or pain (at all) afterwards. I also loved that this dentist is also open on Saturdays.

Adina Nerghes 01 Mei 2016 - 23:08

(Vertaald door Google) Nu ik al een tijdje in Nederland ben en veel tandproblemen heb, heb ik moeite om een ​​tandarts te vinden die de tijd zou nemen om me te evalueren en te adviseren over de beste manier van handelen. Dr. Nic Kamosi deed precies dat en nog veel meer, vanaf de eerste dag dat ik liep in zijn praktijk. Ik ben erg blij dat hij zijn praktijk heeft gevonden en ik raad het van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een goed geïnformeerde, no-nonsense tandarts. Nic neemt de tijd om elke procedure uit te leggen, hij staat altijd klaar om aan uw behoeften tegemoet te komen en vragen te beantwoorden. Ik ben bij veel tandartsen geweest, in Nederland en elders, en Dr. Kamosi is zonder twijfel de beste tandarts waar ik ooit ben geweest! Ik ben halverwege mijn behandeling (10 voorste kronen gedaan!) En ik ben absoluut blij met de resultaten. Mijn tanden zagen er nooit beter uit en voelden nog beter! (Origineel) Having been in the Netherlands for a while now, and having many dental problems, I have struggled to find a dentist that would take the time to evaluate and advise me on the best course of action. Dr. Nic Kamosi did just that and more, from the first day I walked into his practice. I am extremely happy to have found his practice and I warmly recommend it to anyone who is looking for a knowledgable, no-nonsense dentist. Nic takes the time to explain every procedure, he is always ready to accommodate your needs and to answer questions. I have been to many dentists, in the Netherlands and elsewhere, and and Dr. Kamosi is hands down the best dentist I've ever been to! I am half way through my treatment (10 front crowns done!) and I am absolutely happy with the results. My teeth have never looked and felt better!

Mauro S 07 Mrt 2016 - 19:32

Na een verkeersongeval trauma aan de kaak en gebit. Dr Kamosi heeft mij hier goed mij van te voren goed ingelicht over de behandelplan. Tijdens de behandeling ben ik zeer kundig geholpen en goed geinformeerd. Er is sprake geweest schade aan meerdere tanden, deze zijn netjes 'bijgewerkt' (opgevuld, implantaten en kronen), opvulling van de kaak en wortelkanaalbehandelingen. We zitten nu in de eindfase en ben zeer tevreden over de resultaat

Yingelinchen 21 Okt 2015 - 20:41

(Vertaald door Google) Ik ben helemaal tevreden met mijn behandeling. De behandeling was snel en ik bloedde niet voor het eerst! Ik zou deze tandarts aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professionele behandeling. (Origineel) I am totally satisfied with my treatment. The treatment was quick and I did not bleed for the first time! I would recommend this dentist to everyone who is looking for a professional treatment.

cobie boom 07 Aug 2015 - 15:13

Prettig ontvangst, geen wachttijden, buitengewoon vriendelijke en zeer kundige tandtechnicus/tandarts en ass., en een duidelijk behandelplan in goed overleg met de patiënt. De behandeling zelf verliep erg prettig waarbij het eindresultaat voor mij een dikke 10 waard is. Kortom een tandtechnicus/tandarts met zorg voor zijn/haar patiënt.

bigmj 22 Jul 2015 - 20:21

Vanochtend moest ik vanwege een ongeluk een spoedafspraak maken bij tandartspraktijk Blaak en ik werd onmiddelijk vriendelijk te woord gestaan door de assistente waarbij ik vervolgens gelijk een afspraak kon maken om diezelfde dag nog langs te komen. In de praktijk zelf werd ik goed verzorgd door dhr Nic Kamosi, een uiterst professionele tandarts die er constant voor zorgt dat je je op je gemak voelt. Ik ben enorm tevreden over de zorg van deze tandartspraktijk en kan het dan ook van harte aanbevelen!

Natalie Williams 29 Jun 2015 - 19:04

(Vertaald door Google) Dr. Nic en zijn team bij Tandarts & Specialisten Centrum Blaak hebben me meteen thuis laten voelen sinds ik de praktijk voor het eerst bezocht om te informeren naar de behandeling met Invisalign vorig jaar. Uit dat eerste bezoek bleek dat ik niet zomaar een andere klant voor hen was; mijn zorgen werden met de grootste zorg en aandacht voor detail behandeld en aangepakt. Dr. Nic is echt een perfectionist! Als gevolg hiervan kon mijn Invisalign-behandeling niet beter zijn gegaan - het plan was duidelijk in kaart gebracht met exacte tijdstippen van wat er gebeurde en wanneer, en ook wanneer ik kon verwachten dat ik rechter tanden zou zien. De behandeling duurde in totaal ongeveer tien maanden en ik ben ongelooflijk tevreden met de resultaten. Sindsdien heb ik Tandarts & Specialisten Centrum Blaak aanbevolen aan verschillende andere vrienden en expats die in Rotterdam wonen voor algemene controles, vullingen, schoonmaken en tanden bleken, en ze hebben allemaal gezegd hoe blij ze zijn met de diensten die ze in de praktijk hebben ontvangen. (Origineel) Dr Nic and his team at Tandarts & Specialisten Centrum Blaak have made me feel right at home ever since I first visited the practice to enquire about Invisalign treatment last year. It was apparent from that first visit that I wasn't just another client to them; my concerns were listened to and dealt with with the upmost care and attention to detail. Dr Nic truly is a perfectionist! As a result, my Invisalign treatment could not have gone better- the plan was clearly mapped out for with exact timings of what was happening and when, and also when I could expect to see straighter teeth. The treatment took about ten months in total and I am incredibly pleased with the results. I have since recommended Tandarts & Specialisten Centrum Blaak to several other friends and expats living in Rotterdam for general checks, fillings, cleaning and teeth whitening, and they have all said how happy they are with the services they've received at the practice.

lucinda koeleman 29 Jun 2015 - 13:45

Ik was al 15 jaar niet naar een tandarts geweest vanwege vervelende ervaringen als kind, het was toch echt nodig om te gaan en kwam bij deze tandarts terecht. Ze stellen je goed op je gemak en kan snel terecht voor een afspraak. Vandaag is het gaatjes in mijn voortand en kies gevuld, de prik deed niet eens echt pijn en van het boren heb ik niks gevoeld. Er word continue gevraagd hoe het gaat. Ik ben met een grote smile naar buiten gelopen. Super ervaring.

Bert Stender 22 Jun 2015 - 15:26

Ondanks vele jaren trouw tandartsbezoek had ik alleen nog maar een paar afgesleten tanden om mee te kauwen, de rest was onbruikbaar. Daarom wilde ik mijn gebit laten renoveren, zonder gedoe met doorverwijzen en allerlei verschillende specialisten met allemaal eigen ideeën. Na wat zoeken kwam ik uiteindelijk terecht bij Tandarts & Specialisten Centrum Blaak, de heer Nic Kamosi. Hij was precies wat ik zocht: Iemand die meedenkt vanuit het perspectief van de klant en kijkt naar het complete functioneren van het gebit; ook zocht en vond hij mogelijkheden om de kosten omlaag te krijgen; hij is zeer deskundig op alle benodigde vakgebieden; staat altijd voor je klaar; is heel voorkomend; werkt zeer hygiënisch; is een idealist die streeft naar perfectie, zelfs een snel gemaakte tijdelijke brug zag er prachtig uit. We zijn nog volop bezig, maar ik heb alle vertrouwen in een goede afloop. Deze sympathieke tandarts en dito crew kan ik ieder warm aanbevelen.

Laleh Samadi 27 Apr 2015 - 20:40

(Vertaald door Google) Na een lange reis en het veranderen van een paar tandartsen in de afgelopen jaren heb ik eindelijk een professional die echt begrijpt het probleem van zijn patiënt. Bovendien is hij erg geduldig, hoewel effectief in zijn werk. Mr. Kamosi heeft al Helpt me met een paar oude problemen en op basis van de resultaten die ik zal zeker zijn patiënt blijven. Wat mij betreft is de hele praktijk erg mooi, schoon, verzorgd en ontspannend. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen. (Origineel) After a long journey and changing a few dentists during the last few years I've finally found a professional who really understands his patient's problem. In addition, he is very patient though effective in his work. Mr. Kamosi has already helpt me with a few old problems and based on the results I'll certainly remain his patient. As it concerns me the whole practice is very nice, clean, cared and relaxing. The personnel is friendly and professional. I would certainly recommend this practice.

Lydia Hill 31 Mrt 2015 - 17:46

Dankzij deze tandarts ben ik van mijn angst voor tandartsen afgekomen, geen koudzweet en kloppend hart meer... ik zit tegenwoordig ontspannen op de tandartsstoel, wie had dat ooit gedacht! Daarnaast kwam ik bij deze tandarts terecht met best wat achterstallig werk. Immers, de tandarts was niet mijn vriend en ik had hem iets te lang gemeden.. In rustige stappen hebben we alles weer in orde gekregen, zonder pijn of stress.. Dhr Nic Kamosi is bijzonder goed in zijn werk, vriendelijk en zachtaardig en gaat met veel precisie en geduld te werk. Ik ben onder de indruk van deze tandarts en kan hem van harte aanbevelen!!

Dina D. 23 Mrt 2015 - 19:16

Ik ben slechts twee keer bij Dhr. Nic Kamosi geweest, maar ik kan hem zeker aanbevelen. Hij is snel, efficiënt en is vriendelijk in omgang met zijn klanten. Hij maakt ook zeer aromatische en lekkere thee!

Steven Butrico 16 Feb 2015 - 17:19

(Vertaald door Google) Toen ik voor het eerst het Tandarts & Specialisten Centrum Blaak binnenliep, miste ik mijn beide voortanden na een fietsongeluk en ondervond ik veel ongemak, maar Dr. Nic Kamosi en zijn assistenten zorgden goed voor me en binnen een week was ik al in staat om weer te glimlachen zonder dat iemand de gevolgen van het ongeval kan opmerken. Nic spreekt vloeiend Engels, besteedt veel aandacht aan details, vult je in met betrekking tot elke ondernomen stap en bezocht me ook op een zaterdag. Kon het niet meer aanbevelen. (Origineel) When I first walked in the "Tandarts & Specialisten Centrum Blaak" I was missing both my front teeth following a bicycle accident and was experiencing great discomfort, but Dr. Nic Kamosi and his assistants took great care of me and within a week I was already able to smile again without anyone being able to notice the consequences of the accident. Nic speaks fluent English, pays great attention to detail, fills you in regarding every step undertaken and also visited me on a Saturday. Could not recommend more highly.

ny a 10 Jan 2015 - 09:59

(Vertaald door Google) Dr. Nic is de beste tandarts die ik ooit heb gehad, en als expat, geloof me, ik heb veel tandartsen gehad. Dr. Nic is een echte expert in zijn werk. Hij neemt altijd de tijd om zijn diagnostiek en de mogelijke behandelingsalternatieven uit te leggen. Hij spreekt perfect Engels en is erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van zijn werk. Hij verving een ontbrekende tand van mij en maakte een vulling in een van mijn voortanden. Beide waren snel en pijnloos en zien er heel natuurlijk uit. Ik raad hem ten zeerste aan. (Origineel) Dr. Nic is the best dentist I had ever have, and as an expat, believe me, I have had many dentists. Dr. Nic is a real expert in his job. He always takes the time to explain his diagnostics and the possible treatment alternatives. He speaks perfect English and is very friendly. I am very pleased with the quality of his work. He replaced a missing tooth of mine, and made a filling in one of my front teeth. Both were quick and painless, and look very natural. I highly recommend him.

Wil Buijs 06 Jan 2015 - 20:29

Een aantal decennia had ik een goede tandarts. Toen deze met pensioen ging had ik een probleem, dacht ik. Omdat aan de Groenendaal in Rotterdam sinds enige tijd een Tandartscentrum is gevestigd besloot ik mij daar als nieuwe patiënt in te laten schrijven en maakte kennis met Nic Kamosi, tandarts. Beter had ik het niet kunnen treffen. De behandelingen tot nu toe, door deze ervaren en deskundige tandarts, worden tot in de kleinste details vakkundig uitgevoerd. Na de eerste behandeling, i.v.m. terugtrekkend tandvlees, had ik aan iedereen willen laten zien hoe mooi mijn bovengebit was geworden. Inmiddels is ook mijn ondergebit hiervoor behandeld. Nic Kamosi krijgt van mij de kwalificatie "Artist". Ik had geen betere keuze voor een andere tandarts kunnen maken. Nic Kamosi, tandarts wordt door mij van harte aanbevolen

Rosa Mafi 04 Jan 2015 - 12:05

(Vertaald door Google) Ik had een lange geschiedenis van tandenklemmen als gevolg van diep bijten. Mijn versleten tanden verstoorden mijn uiterlijk en mijn zelfvertrouwen. Mijn kaakpositie was niet comfortabel en ik voelde tederheid in mijn kauw- en nekspieren. Ik kreeg van Dr. Nic Kamosi het advies dat revalidatie van de onderkaakpositie en beethoogte door middel van gefaseerde wederopbouw van verkorte versleten tanden mijn kaakpositie en het patroon van mijn kaakbeweging zou herprogrammeren, waardoor mijn symptomen worden verlicht . Nic herstelde / herbouwde al mijn boventanden door composietmateriaal tijdens 2 lange sessies en ik kon de schoonheid van nieuwe natuurlijke en full-sized niet geloven boventanden die mijn gezichtshoogte volledig transformeerden naar een aantrekkelijker vrouwelijk gezicht. Tot mijn grote verbazing, hoewel Dr. Kamosi veelbelovend was, stopte ik voor het eerst met snurken en nachtelijk slijpen (nachtelijk bruxisme), arling de nacht Eerste nacht in mijn leven. Nu, mijn onderkaak en beet, voelen mijn gezichtsspieren zo comfortabel aan dat de kwaliteit van mijn leven is verbeterd, waardoor ik meer harmonie en zelfvertrouwen heb gekregen. Met vriendelijke groet schiet ik tekort aan woorden om mijn dankbaarheid en bewondering uit te drukken voor de uitgebreide kennis en ervaring, en voor de kwaliteit van de mondverzorging, heeft Dr. Kamosi me aangeboden ... (Origineel) I had a long-term history of tooth-clenching due to deep-bite. My worn-out teeth disturbed my appearance and my self-confidence. My jaw–position was not comfortable and I felt tenderness in my chewing and neck muscles. I was advised by Dr. Nic Kamosi that rehabilitation of lower jaw position and bite-height by means of staged rebuilding-up of shortened worn-down teeth would re-program my jaw-position and the pattern of my jaw movement hence alleviating my symptoms. Nic restored/rebuilt all my upper teeth by composite material during 2 long sessions and I could not believe the beauty of new natural and full-sized upper teeth which were totally transforming my face height to a more attractive feminine face. To my big surprise even though Dr. Kamosi was promising, I stopped snoring and night-grinding (nocturnal bruxism) for the first time, arling the night First night in my life. Now, my lower jaw and bite, my face muscles feel so comfortable that have improved the quality of my life giving me more harmony and self-confidence. Sincerely I am running short of words to express my gratitude and admiration for the extensive knowledge and experience, and for the quality of oral care Dr Kamosi has offered me …

Lex Trotsenburg 30 Dec 2014 - 16:12

hierbij spreek mijn bewondering uit voor Nic wat een vakman en artiest met het hart op de juiste plaats als tandarts. Ik ga weer lachend door het leven En kijk uit naar mijn volgende afspraak Lex Trotsenburg

Tomas Kalinauskas 16 Dec 2014 - 22:28

(Vertaald door Google) Ik heb heel lang geen tandarts gezien vanwege gebrek aan vrije tijd, vertrouwen en vertrouwen in de kwaliteit van de tandartsen in de afgelopen 10 jaar. Mijn tandvlees bloedde ernstig door algemene ontsteking van het tandvlees en een plaatselijke infectie. Ik had verschillende wortelkanaalbehandelingen nodig vanwege mijn grote gaatjes en gebroken tanden. Ik herinner me nog goed, toen ik bij tandarts blaak (TSCB) aankwam, was ik erg ongerust over de pijn die ik zou doormaken, de lange behandelingssessies waarvoor ik veel vrije tijd had moeten nemen van mijn werk. Nic benaderde me met een speciale aanraking van menselijk respect en professionaliteit, terwijl hij zijn tijd nam om alle problemen in mijn mond te beschrijven, de prognose van elke tand en de meest geschikte behandelingsopties daarvan. Hij maakte tijd voor me op zaterdag en sommige late avonden tot vandaag ben ik eindelijk klaar met mijn overwerk dat ik jaren uitstelde. Ik wil mijn dank uitspreken voor al die lange behandelingssessies DR. Nic Kamosi bood me met uiterste pijnloosheid, comfort, precisie en efficiëntie. Ik zal nu al mijn onderhoudsafspraken nakomen om de hoge standaard van het tandheelkundige werk dat ik heb gekregen, te houden. Maskeren. (Origineel) I did not see a dentist for a very long time due to lack of free-time, confidence and trust to the quality of the dentists for the last 10 years. My gum was badly bleeding due to general gum-inflammation and some localised infection. I needed several root-canal treatments due to my big-cavieties and fractured teeth. I remember well, when arrived at tandarts blaak (TSCB) I was very apprehensive for the pain I would be going through, the long treatment sessions for which I should have taken lots of time-off from my work. Nic approached me with special touch of human respect and professionalism while took his time describing all the issues in my mouth, the prognosis of each tooth and the most appropriate treatment options there of. He made time for me on Saturdays and some late- evenings until today I am finally done with my over-due work I was delaying for years. I want to express my gratitude for all those long treatment sessions DR. Nic Kamosi offered me with utmost pain-lessness, comfort, precision and efficiency. I shall now keep all my maintenance appointments to keep the high standard of the dental work I have been provided with. Tomas K.

Jun Jun Chen 16 Dec 2014 - 17:40

(Vertaald door Google) Ik had echt slechte tanden voordat ik binnenkwam. Helaas had ik eerder slechte ervaringen met tandartsen, waardoor ik bang was om weer te gaan. Ik ben echt blij dat ik besloot binnen te lopen en contact op te nemen met "Tandarts & Specialisten Centrum Blaak". Ze waren nieuw . Dr. Nick en hun assistenten waren echt geduldig met mij en vertelden me precies wat zij dachten dat het beste voor mij was en legden uitvoerig uit wat ze wilden doen om mijn tanden te verbeteren! Ik voelde me op mijn gemak met de hele behandeling en het was een van mijn beste beslissingen om hierheen te gaan om mijn tanden te laten repareren. Eerste afspraak, ik was nog steeds aan het beven en bang, maar na elke afspraak kon ik allebei zien en voelen dat mijn tanden verbeterden! Dus ik keek uit naar elke afspraak. Dr. Nick was erg geduldig met me. Ondanks het feit dat ik nodig had Meerdere behandelingen en afspraken, Dr. Nick voerde ze allemaal in grote perfectie uit. In mijn thuisland zeiden ze dat sommige dingen niet konden, maar Dr. Nick bewees ze verkeerd en nu ben ik echt gelukkig en zelfverzekerd met mijn glimlach! Ik hoopte Dat het een geweldige "investering" zou zijn ... maar het bleek een levensveranderende te zijn. Bedankt voor alles ... Hek was een fantastische operatie. Ik kwam aan met een slecht gebit, maar nu heb ik een fantastisch gebit. Ik voel me hier een stuk lekkerder door, en het is ook veel hygienischer. Ik heb eigenlijk min op meer op geluk deze tandarts gekozen, Maar ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan! Als je Chinees bent, dan is Nic je eerste keus tandarts in Nederland! Ik was heel bang om eerder een tandarts te zien. Toen ik een kind was, nam mijn moeder me mee naar een tandarts in de buurt van mijn huis omdat mijn tanden waren gebroken. Maar de tandarts behandelde het niet goed en de behandeling was erg pijnlijk, wat me slecht maakte. Indruk, dus ik ben altijd erg bang geweest om een ​​tandarts te zien. Elke keer als ik een nieuwe tandarts vind, behandel ik het een of twee keer. Het behandelingsproces is niet erg comfortabel en ongemakkelijk, dus geef ik elke keer mijn tanden op! Als gevolg hiervan worden de tanden steeds slechter, krimpt het tandvlees en zijn de tanden ongelijk. Elke keer als ik lach, ben ik erg zelfverzekerd, ik laat mijn tanden niet zien en houd mijn mond dicht. Tot eind oktober van dit jaar, omdat mijn vriend zijn tanden controleerde, moedig me aan om contact op te nemen met de tandarts. Hij weet dat mijn tanden erg slecht zijn, er is een slechte slechte adem en! Dus gingen we naar Tandarts & Specialisten Centrum Blaak om Dr. Nic te controleren. Hij keek meteen naar alle problemen in mijn mond en pakte ook een aantal vragen die niet eerder door tandartsen in Taiwan waren opgemerkt. Op die dag legde Dr. Nic me heel geduldig en zorgvuldig uit en zei dat ik moest vaststellen hoe ik het moest behandelen, dus ik voel me erg opgelucht. Maar omdat ik geen verzekering in Nederland heb, zijn de behandelingskosten nog steeds erg hoog, maar je hebt wel verzekering, je zou geen probleem moeten hebben ^^ Dus ik ging naar huis om erover na te denken en ging online om een ​​zaak te vinden die werd behandeld door Dr.Nic, meer Ik heb het gevoel dat hij een zeer professionele en zeer goede tandarts is, dus besloot hij het hier snel te behandelen! Op de eerste dag voelde Dr.Nic mijn angst en nervositeit. Tijdens de behandeling repareerde ik mijn tanden altijd heel voorzichtig en voorzichtig. Ik vroeg ook of ik af en toe pijn zou doen en ik legde het hem nu uit. Wat gebeurt er met de behandeling, wat gebeurt er daarna? Vanaf het begin lag ik in de behandeling, elke keer was ik nerveus en bang om te beven. Maar met twee behandelingen kijk ik er steeds meer naar uit om een ​​tandarts te zien. Elke keer dat Dr.Nic heel voorzichtig is om me te helpen, geeft het me veel vertrouwen dat mijn tanden steeds mooier zullen worden. Na een aantal lange behandelingen was het vandaag pas 12/10.Ik begon met de behandeling vanaf 11/19. In minder dan een maand maakte Dr. Nic niet alleen mijn krimpende ongezonde tandvlees erg gezond. Ik werd zelfverzekerder en mijn glimlach op mijn gezicht was groter en groter dan voorheen. Dr.Nic is de beste tandarts die ik ooit heb ontmoet. Als je veel angst hebt om een ​​tandarts te zien, maar je tanden veel problemen hebben, aarzel dan niet, Dr.Nic zal zeker je beste keuze zijn. . Uiteindelijk word je verliefd op de dokter zoals ik ^^ Je zult niet bang zijn om je mond te openen om te praten en te glimlachen! Jun Jun (Origineel) I really had bad teeth before I came in. Unfortunately I had bad experiences with dentists before, which made me scared to go again. I am really happy I decided to walk in and check with "Tandarts & Specialisten Centrum Blaak". They where new. Dr. Nick and their assistants where really patient with me, and told me exactly what they thought was best for me and explained in great detail what they wanted to do to improve my teeth! Since my teeth and gums were in a pretty bad condition, I needed more than 1 appointment. I felt at ease with the whole treatment, and it was one of my best decisions to go here to get my teeth fixed. I remember that at the first appointment, I was still shaking and scared, but after every appointment I could both see and feel that my teeth were improving! So I started looking forward to every appointment. Dr. Nick was very patient with me. Despite the fact that I needed multiple treatments and appointments, Dr. Nick performed them all in great perfection. In my home country they said some things could not be done, but Dr. Nick proved them wrong and now I am really happy and confident with my smile! I was hoping that it would be a great "investment"..but it turned out to be a life changer. Thanks for everything... Het was een fantastische operatie. Ik kwam aan met een slecht gebit, maar nu heb ik een fantastisch gebit. Ik voel me hier een stuk lekkerder door, en het is ook veel hygienischer. Ik heb eigenlijk min op meer op geluk deze tandarts gekozen, maar ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan! 如果你是華人,那Nic醫師會是你在荷蘭第一首選的牙醫師! 我之前非常害怕看牙醫,在我童年時,因為牙齒撞壞了,媽媽帶我去家裡附近的牙醫師,但牙醫沒有好好把它治療好,又加上治療非常痛,導致給我不好的印象,所以我對看牙醫一直都是很恐懼的,每次找到新的牙醫,治療一兩次,治療過程不是很舒服 又不安心,所以每次都放棄整理我的牙齒! 導致到現在,牙齒開始越來越糟糕,牙齦也逐漸萎縮,牙齒整個參差不齊。每次我在微笑時,都非常沒有自信,總是不喜歡露出牙齒,把嘴巴閉緊緊。 直到今年十月底左月,因為我男友檢查牙齒,鼓勵我也去給牙醫師檢查一下。他知道我牙齒很不好,有很嚴重的口臭和! 所以我們去Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 給Dr.Nic檢查,他馬上一看,點出我所有口腔的問題,還抓出好幾個問題是之前在台灣牙醫師也沒有注意到的。在那天Dr.Nic非常耐心又仔細地跟我解說,說哪裡需要修復 該怎麼治療等,讓我感到很放心, 但因為我在荷蘭沒有保險,所以治療起來費用還是很高,但有保險的你們,應該就沒問題^^所以我回家考慮了一下,又上網找了一下Dr.Nic治療過的case,更加感到他是一個很專業很厲害的牙醫師,所以很快地就決定要在這裡治療! 第一天Dr.Nic感受到我的不安和緊張,在治療過程當中,總是非常細心和溫柔的去修復牙齒,也會不時的問我會不會痛,還有會跟我講解他現在在做的治療是什麼,下一步又會怎麼做! 從一開始我躺在治療已,每次都緊張又害怕到發抖。但隨著一次 兩次治療後,我越來越期待去看牙醫,每次Dr.Nic都非常仔細地幫我治療,給了我很大的信心,知道我的牙齒會越來越漂亮。 經過好幾次長時間的治療,今天才12/10,我從11/19號開始治療,不到一個月的時間,Dr.Nic不但把我萎縮不健康的牙齦,都變得很健康之外。我變得更加有自信,臉上的笑容比之前更加燦爛 更加大。 Dr.Nic是我從小到大遇過最好的牙醫師,如果你對看牙醫有很大恐懼,但是你的牙齒已經有很多問題,那不用猶豫,Dr.Nic一定會是你最好的選擇。到最後你會跟我一樣愛上看牙醫生^^你不會在害怕張開嘴巴講話和微笑了! Jun Jun

Anthony Forrest 13 Nov 2014 - 21:58

(Vertaald door Google) Wat kan ik zeggen, behalve dat TSCB de beste is als iemand die veel reist en tandheelkundig werk heeft gedaan in de loop der jaren op een aantal locaties en tandartspraktijken. De toewijding voor detail, patiëntenzorg en passie voor de kunst van de tandartspraktijk is ongeëvenaard. Van nu af aan, waar ter wereld ik ook ben, als het op mijn tandgezondheid aankomt, zal ik de reis naar TSCB maken. (Origineel) What can I say, except that as someone who travels extensively and has had dental work done in a number of locations and dental practices over the years, TSCB is the best. The dedication to detail, patient care and passion for the art of dental practice, is second to none. From now on no matter where I am in the world, when it comes to my dental health, I will be making the trip to TSCB.

Gemma B 03 Nov 2014 - 16:23

(Vertaald door Google) Al tijdens mijn eerste bezoek gaf dr. Nic Kamosi me een groot gevoel van comfort en vertrouwen. Hij beoordeelde mijn geval en legde in detail uit welke opties ik had om zowel de esthetiek als de gezondheid van mijn tanden te verbeteren. Ik leed aan tandheelkundige erosie, dus mijn tanden verloren structuur. In het verleden hebben alle tandartsen geadviseerd om minder citroenzuur te eten, omdat dit de belangrijkste reden voor tandheelkundige erosie was. Nici is de eerste tandarts ooit die een oplossing voor het probleem bood en hij herbouwde mijn tanden met composiet. Nic stelde ook voor keramische bekledingen aan de voorkant te plaatsen voor een natuurlijker effect. Het is pas een maand geleden sinds mijn eerste consult en vandaag zijn al mijn tanden mooi en gezond. Echt een geweldig meesterwerk. Ik heb nog nooit zo'n gepassioneerde en toegewijde tandarts ontmoet als Nic. Het consult is zelfs open na werkuren en in het weekend. Deze flexibiliteit is echt uniek, vooral in Nederland. Veel dank aan Nic en het team dat ze er altijd voor me zijn! (Origineel) Already during my first visit, Dr Nic Kamosi gave me a great feeling of comfort and confidence. He assessed my case and explained in detail what options I did have to improve both the aesthetic and the health of my teeth. I was suffering dental erosion so my teeth were losing structure. In the past all the dentists advised just to eat less citric fruits as these were the main reason of dental erosion. Nici is the first dentist ever that offered a solution to the problem and he rebuilt my teeth with composite. Nic also suggested placing ceramic facings in the front side for a more natural effect. It is only a month ago since my first consult and today all my teeth are nice and healthy. Really an amazing masterpiece. I have never met such a passionate and dedicated dentist as Nic. The consult is even open after working hours and in the weekends. This flexibility is really unique, especially in the Netherlands. Big thanks to Nic and the team for being always there for me!

Ivana Polovina 29 Okt 2014 - 16:10

Na 3 keer van tandarts gewisseld te hebben, ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met een persoonlijk betrokken tandarts. Dhr Nic Kamosi is zeer deskundig en professioneel. Er heerst een ontspannen sfeer in de praktijk. Ik ga voor eerste keer niet met angst naar de tandarts maar heb er volledige vertrouwen in. Bedankt en mijn complimenten aan de team van Tandarts & Specialisten Centrum Blaak.

Miep Klercq 17 Aug 2014 - 18:12

Half 2012 ben ik doorgestuurd naar de afd. Implantologie en Mondheelkunde van ACTA, universiteit van Amsterdam voor een second opinion betreffende de resterende tanden en kiezen in mijn mond. Ik had inmiddels van verschillende tandartsen voor mij –ook als leek- onzinnnige oplossingen te horen gekregen, met als hoogtepunt alles maar te laten trekken en er een kunbstgebit in te zetten. Ik kwam bij Dr. Nic Kamosi terecht. Na een inspectie van mijn gebit was hij het met me eens dat trekken geen optie was. Hij heeft me uitgelegd wat de mogelijkheden waren, samen met een mogelijke planning, tijd en kosten. Als eerste zijn mijn tanden langer gemaakt omdat die zo afgesleten waren, door het alleen maar kunnen kauwen met mijn voortanden. Dit was nodig om ruimte te kunnen maken voor de kronen, brug en implantaten. Er zijn kronen geplaatst en er is een vaste brug gemaakt. Deze is geplaast vlak voor ik naar Thailand ging. Als laatste en belangrijkste was een zeer delicate operatie om implantaten te plaatsen. Tijdens deze operatie heeft hij zijn studente bijgestaan met zijn supervisie op een heel kalme, rustige en zeer kundige manier. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat ik op geen enkele manier een onconfortabel gevoel had. Omdat mijn kaak zo dun was, was een helingsperiode nodig die langer dan normaal was. Ik overwinter in Thailand en na terugkomst zijn de kronen erop gezet. Nic heeft alles op een zeer efficiente en kundige manier voor me in orde gemaakt, zodat ik nu weer een normale kauwfunctie heb en alles kan eten zonder problemen hiervan te ondervinden. Het voelt normaal en ben zo blij dat het konijnengevoel- het eten met alleen maar voortanten- weg is. Ik heb van alle kanten complimenten gekregen over mijn gebit. Dat alles er weer zo goed uitzag. Dat heeft ook een psychologisch effect. Ik wil Nic Kamosi hierbij nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor zijn fantastische werk wat hij voor mij gedaan heeft. Nic, ik wens je heel erg veel succes toe!! Miep Klercq, Huizen

Ricardo Martinnes 10 Aug 2014 - 18:10

Gedurende de laatste 30 jaar van mijn leven heb ik problemen gehad met kauwen en bijten veroorzaakt door een klasse 3 onderbeet. Tijdens al die jaren bezocht ik mijn eigen tandarts regelmatig die mij ervan overtuigd had dat ik zou moeten leven met mijn ernstige kaak probleem. Mijn tanden waren zwaar gemalen en ingekort en mijn kaak positie verslechterde gedurende de laatste jaren waardoor ik veel ongemak ervaarde tijdens het kauwen aan mijn kaakgewricht. Een vriend raadde me aan om Dr. Nic Kamosi te bezoeken die bekend staat om zijn lange-termijn specialistische klinische opleiding en ervaring, zowel in Zweden als in Engeland op het gebied van bijten en kauwen. Hij behandelde functionele stoornissen en kauwproblemen door middel van complete mond rehabilitatie en reorganisatie occlusie waarbij de tanden van boven- en onderkaak maximaal met elkaar in contact komen Dr Nic Kamosi voerde een uitgebreide functionele analyse van mijn tanden en beet en legde uit dat mijn problemen op vele manieren konden worden opgelost door het herstel van al mijn tanden en reorganisatie van mijn beethoogte. Ik ging naar 3 lange sessies van pijnvrije reconstructie voor al mijn tanden, die op grote schaal een verbetering van de kwaliteit van mijn leven tot gevolg had na 30 jaar van toenemende mondelinge en kaak ongemak. Naar mijn mening en dat van anderen, is Nic ongetwijfeld een van de uitzonderlijke experts op het gebied van orale rehabilitatie en wederopbouw, die meer bekend zou moeten zijn bij de andere tandheelkundige collega's. Ricardo Martinnes

Hayat H. 10 Aug 2014 - 12:53

Beste Nic, Na een lange zoektocht naar een betrouwbare en fijne tandarts, heb ik in geen jaren zo een goede tandarts ontdekt als jij. Voor het op me gemak stellen, klantvriendelijkheid en correctheid geef ik je een 10. Ik geniet van een mooie fijn zittende prothese waar veel aandacht voor kwaliteit aanbesteed is. Wat ik top vind is, dat je ook in het weekend open bent. Ga zo door en ik geef het door! Lieve groet, Nel Peterse

Gerda Adriaansen 25 Jun 2014 - 18:35

(Vertaald door Google) Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met Dr. Nic Kamosi. Sinds een lange tijd Ik heb willen om mijn glimlach te verbeteren en hadden vragen over wat mijn opties zouden zijn. Na een uitgebreide beoordeling van mijn tandheelkundige gezondheidstoestand, nam Nic de tijd om me de verschillende aanbevolen opties en procedures uit te leggen die het beste aan mijn behoefte aan tandheelkundige en esthetische behandeling voldeden. Gehoord en te begrijpen al mijn vragen beantwoord in een professionele en duidelijke manier, begon ik ervan overtuigd om mijn keuze te maken voor de meest gedegen beslissing te voelen. Deze eerste ervaringen met Nic maakte me op mijn gemak te zitten in zijn stoel en voor de eerste keer niet het gevoel nerveus en ongerust over de onbekende tandheelkundige ingrepen die zijn ondernomen. Om aan mijn functionele bijtcomfort en esthetische verwachtingen te voldoen, kreeg ik aanvankelijk vier voorlopige vervangende fineerlagen die mijn glimlach al drastisch verbeterden: "mijn goede vrienden en familieleden gecomplimenteerd" Ik ben dankbaar voor mijn betere glimlach, maar de meeste van alles wat ik ben dankbaar voor de service en vriendelijkheid die ik kreeg van Nic. Dr. Nic Kamosi is een solide keuze voor iedereen die tandheelkundig werk overweegt. Gerda Adriaansen (Origineel) I can not express how pleased I am with Dr Nic Kamosi. Since a long time I have been wanting to improve my smile and had questions about what my options would be. After an extensive assessment of my dental health status, Nic took the time to explain to me the various recommended options and proceedings which would meet best my dental and aesthetic treatment need. Having heard and comprehend all my questions responded in a professional and clear manner, I began to feel confident to make my choice for the most sound decision. This initial experience with Nic made me feel at ease to sit in his chair and for the first time not feel nervous and apprehensive about the unknown dental procedures undertaken. To meet my functional biting comfort and aesthetic expectations I was provided initially with four provisional replacement veneers which already enhanced my smile drastically "my close friends and relatives complimented" I am grateful for my improved smile, but most of all I am grateful for the service and kindness I received from Nic. Dr Nic Kamosi is a solid choice for anyone considering dental work. Gerda Adriaansen