Orthodontia

Oudedijk 115, 3062AD Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.8
Zorgkaart
7.2
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
S.T.H. Tjoa
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.8
7.2
Lia Colayco 11 Nov 2021 - 17:44

(Vertaald door Google) Erg blij met hun service! Professionele service, zeer informatief over hun processen en plannen. Ik heb een dochter met een prachtige glimlach dankzij Orthodontia! (Origineel) Very happy with their service! Professional service, very informative over their processes and plans. I have a daughter with a wonderful smile thanks to Orthodontia!

Monique Blondel 03 Nov 2021 - 20:20

Ga aub nooit naar deze ortho !!! Hoop geld zo in de prullenbak. Niet doen !!! Gebit helemaal verziekt.

Amira 23 Okt 2020 - 17:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sandra Griese 01 Dec 2019 - 00:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Romy Meijer 20 Mrt 2019 - 22:10

Hele fijne ortho, fijn personeel waar je erg op je gemak bij voelt.

Louise Berendse 27 Dec 2018 - 14:22

Helaas niet zon goede ervaring; mijn zoon heeft schade aan zn deels doorkomende tanden door te vroeg een beugel te zetten. Deze orthodontist behandelt ook melkgebit met doorkomende tanden ter preventie. Dit heeft aanzienlijke schade opgeleverd door agressieve benadering en haastig werk. Onderzoek wijst uit dat starten bij volwassen gebit net zo snel gaat( 1 fasd vers 2 fasen). Uiteraard levert dit meer geld op!

Marcia Jansen 26 Jul 2018 - 10:05

Erg goede ervaringen met deze praktijk. Heb een behandeling gehad waarbij orthodontist en kaakchirug (Erasmus MC) erg goed samenwerkten. Zeer tevreden met het resultaat.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontia

Wij (Team Orthodontia en kaakchirurg EMC) zijn ook supertevreden met het resultaat. Voor ons was het heel fijn om zo'n positieve patient in de stoel te hebben. Een schouderklop als deze maakt onze dag helemaal goed :)

Hëinz Pzlô 25 Jul 2018 - 15:52

een goed ortho aardige mensen daar

waardering
Reactie van/namens: Orthodontia

Dank je wel. Het is altijd leuk om zoiets te horen. Groetjes Team Orthodontia

mette de jong 30 Mei 2018 - 11:16

Het is een goed ortho met liefe mensen in dienst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontia

Hoi Mette, wat een lieve review. Wij vinden het altijd gezellig als jij voor controles langs moet komen. Dank je wel en tot binnenkort weer :)

T Schilperoort 11 Mei 2018 - 07:27

Helaas een praktijk van het snelle geld. Kleine praktijk, geen privacy, veel herrie, veel stoelen naast elkaar, zonder afscheiding, lopende bandwerk. De orthodontist is autoritair, geen tegenspraak. Slecht op maat gemaakte beugel waardoor gebitsproblemen. Tevens hoge techniekkosten

waardering
Reactie van/namens: Orthodontia

Geachte patiënt, Ik wil u danken voor uw feedback. En ook al herken ik ons niet in alles wat u schrijft, ik waardeer de tijd die u genomen heeft om uw ervaring bij ons te beschrijven. Ik vind het vervelend om te horen dat u een teleurstellende orthodontische ervaring hebt gehad. De zorg die ik probeer te leveren eindigt niet zodra u de praktijk verlaat. Ik zou daarom graag met u om tafel willen gaan om uw ervaringen persoonlijk te kunnen bespreken. Wij hebben getracht u persoonlijk te contacteren, echter konden wij uw alias niet in onze patiëntenbestand terugvinden. Wellicht komt dat omdat u onder een andere naam bij ons staat ingeschreven. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Wij maken het graag goed tot uw tevredenheid.