Mondzorg Centrum Rotterdam

Mondzorg Centrum Rotterdam
Heer Bokelweg 216, 3032AD Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.4
Google
3.4
Zorgkaart
8.8
KV
8.4
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:30
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:30
 • arrow zaterdag
  9:00 - 17:30

Mondzorg Centrum Rotterdam | Tandarts Rotterdam

Als u bij Mondzorg Centrum Rotterdam binnenkomt merkt u het meteen: hier bent u geen nummertje. Uw gebit is belangrijk voor u en wij vinden het fijn dat u het aan ons wilt toevertrouwen. Daarom doen we er alles aan om uw bezoek zo fijn mogelijk te maken.

Alles wat we doen, doen we met aandacht. Heeft u zorgen, angsten of specifieke wensen? Dan houden we daar vanzelfsprekend rekening mee. Bij ons is uw gebit in goede handen. Ons professionele team voert behandelingen uit volgens de laatste technieken en maakt het u zo comfortabel mogelijk.

 

Alles onder één dak

Bij Mondzorg Centrum Rotterdam kunt u terecht voor alles wat met het gebit te maken heeft. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en verloopt de communicatie tussen de artsen soepeler. Wel zo fijn. Zowel voor algemene tandheelkunde als esthetische tandheelkunde zit u bij ons in de goede stoel.

 

Dé tandarts in het centrum Rotterdam

We maken het u graag makkelijk. Onze tandartspraktijk ligt midden in het centrum van Rotterdam en is goed te bereiken met de auto en het OV.

Daarnaast hanteren we zeer ruime openingstijden. Van maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00u tot 17:30u geopend. 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
D. Jadranski
Mondhygiënist
tandarts
0.0
H.J.K. Mirza
Tandarts
BIG nummer: 39914137702
tandarts
0.0
K. Yfantis
Tandarts
BIG nummer: 89921633002
tandarts
0.0
P. Acitores
Tandarts
BIG nummer: 59926898102
tandarts
0.0
P. Kalden
Tandprotheticus
tandarts
0.0
O. van Vliet Cengel
Tandarts
tandarts
0.0
M. Loh
Mondhygiënist
tandarts
0.0
H. Bauomy
Tandarts
BIG nummer: 59922430502

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Rolstoel vriendelijk
 • Spoed
9.4
3.4
8.8
8.4
waardering icon
K.Willemse 10 Jun 2020 - 00:08
Leuke gezellige praktijk met heel leuk personeel. Vooral de balie assistente die je altijd netjes en vriendelijk te woord staat. Zij neemt elke keer mijn angst weg als ik een afspraak heb en een gesprekje voer . Nette praktijk in het mooie stukje Kralingen
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.0
waardering icon
Tamra Fine 11 Mrt 2020 - 13:58
Fatima, at the reception desk, is always very kind and friendly. The dentist I have seen is very good, sensitive to if I feel any pain (hardly none), and does excellent work. I rarely have to wait more than 5 minutes for my appointment, and they got me in the next day when I broke a tooth. And they even speak English with me (my Dutch isn't very good). Very happy with this practice! Fatima, bij de receptie, is altijd erg aardig en vriendelijk. De tandarts die ik heb gezien is erg goed, gevoelig voor als ik pijn voel (bijna geen) en doet uitstekend werk. Ik hoef zelden meer dan 5 minuten te wachten op mijn afspraak en ze hebben me de volgende dag toen ik een tand brak. En ze spreken zelfs Engels met mij (mijn Nederlands is niet erg goed). Erg blij met Kralingen Tandartsen!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Diederik Sneijder 21 Nov 2019 - 13:13
Erg vriendelijk en kundig personeel. Altijd inzicht in de kosten en behandelmogelijkheden. Geven mij het gevoel dat ik zelf de baas ben tijdens de behandelingen wat mij enorm heeft geholpen met m'n angst. Deze is nu helemaal weg. Mijn hele gezin gaat met veel plezier naar Kralingen Tandartsen toe.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.8
Zubair Mahmoud 02 Sep 2022 - 23:15

Nette praktijk!

Roberto Menig 02 Jul 2022 - 10:13

Vandaag mijn 1ste behandeling gehad bij deze instelling. Gesprekken gingen goed en ze zijn Klantvriendelijk. Tot de volgende keer.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Roberto Menig, Graag wil ik u bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw intake afspraak. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw mond gezond te houden. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Rotterdam

Helen Eskandari 05 Jun 2022 - 08:58

Na een hele traumatische ervaring als jong meisje was ik erg bang om naar de tandarts te gaan. Bij Mondzorgcentrum Rotterdam heb ik het uiteindelijk toch aangedurfd. Wat ben ik enorm blij met deze praktijk. Van de baliemedewerkers tot de tandarts tot de specialisten, iedereen hier doet enorm hun best om de patiënten te helpen. Ik had erg veel pijn aan een van mijn kiezen maar de tandarts zat volgepland. Alsnog zijn de volgende dag de tandarts en alle praktijkmedewerkers een kwartier eerder begonnen om mij alsnog te kunnen helpen. Ik raad echt iedereen (vooral als je angstig bent) deze praktijk aan.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Helen Eskandari, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u ondanks uw angst toch de stap heeft gezet om naar de tandarts toe te gaan. Wij begrijpen heel erg goed dat voor heel veel mensen de tandarts toch iets "engs" is. Iets waar je liever niet naartoe gaat. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om uw bezoek zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te lezen dat iedereen zo zijn best heeft gedaan om u te helpen met uw pijn ondanks de volle agenda's. Ik hoop dat u nu ook van de pijn af bent? Wij hopen dat wij uw vertrouwen in de tandarts weer kunnen herstellen en dat u in de toekomst met een minder beladen gevoel bij ons naar binnen kunt lopen. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Rotterdam

Lieke van der Meule 13 Apr 2022 - 20:45

Ik word altijd super vriendelijk geholpen door Dr. Konstantinos! Hij is altijd erg vrolijk en gaat vakkundig te werk, legt uit wat hij doet en waarom hij iets doet. Ook de tandartsassistentes zijn altijd erg vriendelijk!

Natasja Bogaert 11 Apr 2022 - 18:49

Ga hier niet heen. Er staat paradontaal verval in mijn dossier (heb nog nooit 1 gaatje gehad)

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte mevrouw Bogaert, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Echter staat er parodontale verval: Niets erachter. Dit betekend dat dit niet van toepassing is. Zoals u verder in die tekst kunt lezen ziet u dat bij alle andere zaken waar dubbele punt achter staat een uitleg wordt gegeven wat wel van toepassing is. Parodontale verval heeft overigens niets met gaatjes te maken maar met de conditie van uw tandvlees. Ik hoop dat ik u zo de onduidelijkheid heb kunnen ophelderen. Wel jammer om te lezen dat u ons enkel gebaseerd op 1 zin, 1 ster review geeft. Wij hopen dat u verder wel tevreden bent geweest over onze tandartspraktijk. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Elise Offermans 05 Apr 2022 - 15:02

Ik was een `angstpatient` maar ik ben door deze fijne praktijk, lieve en kundige medewerkers helemaal op mijn gemak gesteld. Ik heb nu een wortelkanaalbehandeling gehad en geen enkele napijn! Bedankt Ola Top! En Charissa natuurlijk. Ik heb er nu weer vertrouwen in.

Gokhan Bulut 02 Apr 2022 - 11:27

NIET GAAN NAAR DEZE PRAKTIJK, TANDARTS DIE NIET EENS NEDERLANDS KAN PRATEN,EN DIE AMPER 30 SECONDEN JE LAAT ZITTEN EN GELIJK ALEEN ZEGT FOTO WORTELKANAAL BEHANDELING, EN WANEER JE NEE ZEGT .BETAAL JE CONCULT GELD VAN 23 EURO ZONDER DAT ER IN 30 SECONDEN IETS GEDAAN IS...

L.A.J. 24 Mrt 2022 - 12:14

Wat een top service en kwaliteit hebben ze hier bij Mondzorg Centrum Rotterdam. Alleen voor mij is dit echt te duur, ik ben verbaasd van de bedragen die ik moest afrekenen en ben me ervan bewust dat ik geluk heb dat ik dit nu kan betalen, maar dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Voor je het weet worden er meerdere foto's van je gebit gemaakt, ironische genoeg zijn deze bedragen nog mild in vergelijking met wat ik moest betalen na mijn bezoek aan de mondhygiënist. Die overigens wel echt top kwaliteit leverde. Ik ga noodgedwongen kijken of ik ergens anders terecht kan en plaats deze review om mensen er bewust van te maken dat dit niet te doen is als je het het niet breed hebt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste L.A.J, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. Dit is voor ons enorm belangrijk. Betreft de prijzen kunnen wij hier helaas weinig aan veranderen. Alle prijzen zijn wettelijk vastgesteld door het NZA zoals u hier kunt zien: https://www.tandarts.nl/mondzorg/tandartstarieven/tandartstarieven-2022 Ook worden de verzekeringen steeds ingewikkelder wat het lastig maakt om te weten wat voor eigen rekening komt en wat niet. Wij begrijpen heel goed dat dit moeilijk is voor veel mensen en zouden het liefst hebben dat niemand zich hiermee bezig hoeft te houden. Als het aan ons ligt, hebben wij ook het liefst dat de basis verzekering alles dekt en wij ons enkel bezig hoeven te houden met de mondgezondheid optimaliseren voor en met onze patiënten, maar helaas is dat niet de realiteit. Wel wil ik u enorm bedanken voor uw complimenten en hoop ik dat u toch bij ons besluit te blijven gezien de prijzen niet iets is waar wij iets aan kunnen veranderen. Overal worden dezelfde prijzen gehanteerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Elvy Hoogstad 02 Feb 2022 - 13:39

(Vertaald door Google) Super blij met mijn tandarts, zachtaardig en geen pijn. Ik heb hem als mijn tandarts sinds ik naar Rotterdam ben verhuisd, geen spijt door voor deze praktijk te kiezen. EFD Hoogstad Soeharto (Origineel) Super happy with my dentist, gentle and no pain. I have him as my dentist since I moved to Rotterdam, no regret by choosing this practice. EFD Hoogstad Soeharto

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Beste EFD Hoogstad Soeharto, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We stellen het zeer op prijs. Bedankt voor het compliment. Ik zal uw tandarts vertellen dat u een recensie over hem heeft geschreven. Bedankt voor je vertrouwen. Vriendelijke groeten, Team Mondzorg Centrum Rotterdam (Origineel) Dear EFD Hoogstad Soeharto, Thank you so much for your review. We really appriciate it. Thank you for your compliment. I will tell your dentist that you wrote a review about him. Thank you for your trust. Kind regards, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

Eva Kunst 31 Jan 2022 - 10:56

Positieve ervaring met tandarts K. Yfantis. Hij is altijd vrolijk, legt goed uit wat hij gaat doen en geeft je niet het gevoel onnodig te behandelen. Ik heb vooral ervaring met controles en de mondhygiëniste. Niet met complexe behandelingen (gelukkig!). Ik herken de negatievere reviews uit de eerdere periode (Middelland tandartsen en Karel Tandartsen) over de grote hoeveelheid wisselingen qua bezetting en het continue verzetten van alle afspraken. Dit is mij al ruim een jaar niet meer overkomen sinds de verhuizing naar Mondzorg Rotterdam. Ik kom nu weer met plezier naar de tandarts. Ik vind het prettig dat deze praktijk ook in het weekend geopend is. Op zondagochtend bijvoorbeeld. Dat kan bij andere praktijken vaak niet.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Eva Kunst, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw tandarts. Ook wil ik u bedanken voor uw vertrouwen. Ondanks de vele wisselingen in het verleden heeft u toch besloten om bij ons te blijven. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

Bartosz Ruszkowski 29 Jan 2022 - 08:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Bartosz Ruszkowski, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

BraveSirRobbin 22 Nov 2021 - 19:15

Na enkele hele nare ervaringen bij de tandarts (de verdoving werkt bij mij niet voldoende), waardoor ik een grote angst voor de tandarts heb gekregen, heb ik voor het laten verwijderen van een kies afspraken gemaakt met Mondzorg Rotterdam. Tandarts Konstantinos heeft mij bij het intake gesprek al direct gerust gesteld. Vorige week maandag is de kies verwijderd en ik heb er niets van gevoeld. Ik ben dus erg tevreden over de behandeling en de wijze waarop de tandarts met mijn angst is omgegaan. Er moeten nog vervolgbehandelingen worden uitgevoerd, maar daar heb ik nu geen angst meer voor.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste BraveSirRobbin, Allereerst wil ik enorm bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat goed om te lezen dat u, ondanks uw angst, toch de stap heeft genomen om weer naar de tandarts toe te gaan. Fijn om te lezen dat Konstantinos u al direct heeft kunnen gerust stellen en dat de behandeling pijnloos was voor u. Ook wil ik u bedanken voor uw grote compliment. U geeft aan niet meer bang te zijn voor de tandarts na uw ervaring met Konstantinos. Dat is het grootste compliment wat wij mogen en kunnen ontvangen. Daar doen wij het natuurlijk voor. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Jasper Bak 30 Okt 2021 - 03:25

Toen ik laatst ineens heel veel pijn had tijdens het kauwen heb ik gebeld en kon ik meteen diezelfde dag nog terecht. Kies bleek gescheurd. De tandarts (K. Yfantis) nam meteen de tijd om dit op te lossen. Sindsdien geen last meer van gehad, super! Bij de normale controles ook altijd zeer tevreden.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Jasper Bak, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat fijn dat onze tandarts u zo snel kon helpen van uw pijnklacht en al helemaal fijn dat u sindsdien geen last meer heeft gehad. Ook vinden wij het fijn te lezen dat u normaliter ook altijd tevreden bent over onze praktijk. Nogmaals, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

Rob Verheeg 29 Sep 2021 - 22:37

Helaas is mijn top tandarts met pensioen. Maar deze tandarts weet wel raad en ruikt onraad en gaat je flink op kosten jagen. Dus op zoek naar een andere tandarts. Iemand tips? Oude kronen vervangen? Gaatjes die geen gaatjes zijn? Toevallig 2 familie leden die ook tandarts zijn en even een second opinion hebt laten doen. Nou, ik ga een andere tandarts zoeken. Helaas is Tandarts Joosten naar Terschelling verhuisd en haar opvolgers zijn oplichters en geldwolven. Schaam je! Juridische stappen gaan t gevolg zijn.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte Rob Verheeg, Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze praktijk. Alle tandartstarieven zijn wettelijk vastgelegd door het NZA. Om deze reden kan de ene tandarts niet duurder zijn dan de andere. Ik heb uw naam gezocht in ons systeem om te kijken of ik uw casus kon inzien en u persoonlijk kon benaderen om samen te kijken waar uw reactie precies vandaan komt en hoe ik u het beste naar tevredenheid kan helpen, echter staat de naam: Rob Verheeg niet geregistreerd in ons systeem. U bent zelf dus nooit door ons behandeld. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen kijken naar het probleem? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Leen Thans 26 Aug 2021 - 16:39

Schandalig behandelt. Er diende een brug gezet te worden en kreeg hiervoor 3 offertes waarvan één met zogenaamde facings voor andere tanden. Tijdens de afspraak om de voorbereiding voor de brug te doen werd mij even medegedeeld dat alleen de brug geen optie was en ik de complete offerte, met facings, moest accepteren. Te belachelijk voor woorden en wat een klantvriendelijkheid. Heb inmiddels dus een andere tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Thans, Zeer spijtig om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk, onze excuses daarvoor. N.a.v. uw review heb ik navraag gedaan bij de tandartsen die u heeft gezien en om opheldering gevraagd. U heeft in totaal drie offertes van ons ontvangen. Helaas was enkel de brug niet mogelijk zonder de voorbereiding hiervoor (de 2e offerte). De 3e offerte was optioneel, dat waren de facings. Als ik uw verhaal zo lees, heeft u het gesprek, helaas, anders geïnterpreteerd. De tandarts heeft u duidelijk toegelicht wat uw situatie is en waarom het één niet mogelijk is zonder het ander in uw geval. Wij kijken graag met u naar een blijvende duurzame oplossing. Mocht u ervoor open staan hierover nog met ons in contact komen zodat ik u persoonlijk een toelichting kan geven, hoor ik het heel erg graag. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Rotterdam

Danial Farahani 09 Aug 2021 - 12:45

In het weekend gebeld en aangegeven dat we op zoek zijn naar een kindertandarts in verband met een gebroken tand. Duidelijk aangegeven dat het om een kind gaat gezien ook geboortedatum die we hebben doorgegeven. Maandag langs geweest zeggen ze we behandelen geen kinderen. Wel toch nog even verkeerde advies geven over een eventuele behandeling bij een ander tandarts en dan EUR 30 doorrekenen. Makkelijk geld verdienen zo schandelijk dat dit over de rug van kinderen gaat en wij ons kind nu nog langer moeten laten wachten op een behandeling bij een tandarts die er gelukkig wel verstand van heeft.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte familie Farahani, Vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze praktijk. Echter vind ik het erg vreemd dit te lezen, gezien de manier hoe de afspraak is verlopen. Hier was namelijk totaal geen ontevredenheid geuit naar ons toe, eerder het tegenovergestelde. Wel wil ik even ingaan op een aantal punten die u benoemd aangezien deze niet helemaal terecht zijn. U was door Dental365 naar ons doorverwezen, was telefonisch doorgegeven, om foto's te maken i.v.m. de gebroken tand. Hiervoor hebben wij tijd vrij gemaakt in de agenda om uw kind te kunnen zien. Er is hierin niet benoemd dat jullie een pedontoloog zochten. U zegt dat wij geen kinderen behandelen. Dat is niet waar. Gezien wij te maken hebben met de privacy wetgeving en het niet netjes vinden om de details van een afspraak te delen op het internet, zullen wij dit dan ook niet doen. Echter is het wel zo dat de reden van de doorverwijzing vanuit ons, duidelijk door de tandarts besproken is met uw vrouw die mee was met de afspraak. Uw vrouw begreep het en heeft dan ook met een glimlach de praktijk verlaten. De reden van de doorverwijzing hadden wij van te voren uiteraard niet kunnen weten. Als deze details bij ons bekend waren voorafgaande aan de afspraak, hadden we de afspraak niet met u gemaakt. U heeft geen 30 euro hoeven af te rekenen, maar een consult van 22,91 euro. Deze factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekering en zal geheel voor u worden vergoed. Mocht u verder nog vragen hebben of mochten er nog onduidelijkheden zijn, verzoek ik u te bellen naar de praktijk. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Gundega Melberga 20 Jul 2021 - 08:55

(Vertaald door Google) Heb hier altijd een geweldige, vlotte ervaring. De professionaliteit en vriendelijkheid van het hele team is uitstekend. Ik ben altijd erg angstig bij de tandarts, bij Mondzorg Centrum Rotterdam doen ze geweldig werk om me op mijn gemak en angstvrij te laten voelen. Sterk aanbevelen! (Origineel) Always have a great, smooth experience here. The professionalism and friendliness of the whole team is outstanding. I am always very anxious at the dentist, at Mondzorg Centrum Rotterdam they do a great job in making me feel comfortable and anxiety free. Highly recommend!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Beste Gundega Melberga, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw recensie over ons team en onze kliniek. We stellen het zeer op prijs. We zijn blij om te horen dat je je beter en minder angstig voelt. Met vriendelijke groeten, Team Mondzorg Centrum Rotterdam (Origineel) Dear Gundega Melberga, Thank you so much for your kind words and your review about our team and clinic. We really appreciate it. We're glad to hear that we make you feel better and less anxious. Kind regards, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

Maarten van 't Hof 02 Jul 2021 - 10:18

Ik kreeg een rekening van 100 euro voor een half uurtje mondhygiënist en als je wilt bellen is het niet eens mogelijk om een persoon aan de lijn te krijgen. Verder werd m'n rekening naar het adres van m'n broer gestuurd. Ik zoek een andere praktijk!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Maarten de Gameboy, Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze praktijk. Omdat wij onze klachten en vragen over rekeningen accuraat willen beantwoorden kunt u hierover een bericht achterlaten op de voicemail. Deze komt dan bij de juiste persoon binnen die direct kan uitzoeken hoe we je het beste naar tevredenheid kunnen helpen. Vaak moeten we voor het juiste antwoord in gesprek gaan met een behandelaar en dit kunnen wij niet wanneer wij u direct aan de lijn hebben. Aangezien u ook een email naar de praktijk heeft gestuurd, zal de mondhygiëniste hierover contact met u opnemen om u uit te leggen waar de rekening op is gebaseerd. Ik hoop dat wij u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

Theo Visser 22 Mei 2021 - 20:25

Fijne mensen, luisterende oor en goede zorg. Bedankt jongens. Door jullie kom ik weer graag bij de tandarts. Overigens, wel de mooiste praktijk van Rotterdam.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Visser, Bedankt voor uw complimenten, dat waarderen wij enorm. Het doet me goed te lezen dat u weer graag naar de tandarts toe komt, daar doen we het voor. Wat fijn om te lezen dat u de nieuwe praktijk zo mooi vind. Wij zijn er ook heel erg trots op. Met het ontwerpen van de praktijk hebben we geprobeerd overal rekening mee te houden. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Rotterdam

RL 12 Mei 2021 - 23:16

(Vertaald door Google) Ik ga nu 3 jaar naar deze tandheelkunde. Ze waren altijd buitengewoon beleefd. De huidige tandarts en mondhygieniste waren vandaag super behulpzaam. Ik ben blij met de service. (Origineel) I've been going to this Dentistry for 3 years now. They were always extremely polite. The current dentist and mondhygieniste were super helpful today. I'm happy with the service.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Beste RL, Bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze tandarts en mondhygiënist. We zijn er om je te helpen. Vriendelijke groeten, Mondzorg Centrum Rotterdam (Origineel) Dear RL, Thank you for your kind words about our dentist and hygienist. We are here to help you. Kind regards, Mondzorg Centrum Rotterdam

Zu Hal 02 Mei 2021 - 00:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Zu Hal, Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team Mondzorgcentrum Rotterdam

Ahmet Sami 26 Apr 2021 - 07:27

Oplichters, gewoon afblijven.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Sami, Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze praktijk. Mag ik u vragen waar uw mening op gebaseerd is? Wellicht kan ik hierin iets voor u betekenen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Centrum Rotterdam

jenny A 05 Apr 2021 - 13:00

(Vertaald door Google) Eerlijk! Ik geef er zelden om om naar de tandarts te gaan totdat ik een ernstige ontsteking had, en ze hebben alles opgelost, van het behandelen van de bacteriën tot de dag dat mijn tand werd getrokken. Ze zijn lief voor kinderen, vriendelijk, professioneel en transparant. Ik ben tevreden met het geven van 5 sterren. (Origineel) Honestly! I rarely care about going to the dentist untill i had a bad inflammation, and they fixed everything starting from treating the bacteria to the day my tooth was extracted. They are kind to kids, friendly, professional and transparent. I am satisfied giving 5 star.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Beste Jenny, Bedankt voor je vriendelijke woorden en je recensie! We waarderen het erg. Vriendelijke groeten, Team Karel Tandartsen (Origineel) Dear Jenny, Thank you for your kind words and your review! We really appreciate it. Kind regards, Team Karel Tandartsen

KineauX 10 Feb 2021 - 13:40

Prima tandartspraktijk! Accuraat, duidelijk en patient vriendelijk!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Mclovenuts, Ik wil u vriendelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over onze tandartspraktijk. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Kevin Smaili 10 Feb 2021 - 13:28

Gisteren bij de tandarts geweest met pijn klachten. Er werd stapsgewijs uitgelegt wat er gedaan zou worden, stelde mij heel goed op mijn gemak. Prima pratijk! Een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer Smaili, Hartelijk bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen met uw pijnklacht. Wij doen altijd ons uiterste best om onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Samato Kurdo 09 Feb 2021 - 22:45

Slechte klantenservice, respectloos. Achterlijke gedoe dit

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Seyit Akpinar, Allereerst vindt ik het jammer te lezen dat u ontevreden bent over onze tandartspraktijk. U schrijft dat onze klantenservice slecht en respectloos is. Mag ik u vragen waar uw mening op is gebaseerd? Wij leren graag van onze "fouten". Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Umar Sarfraz 09 Feb 2021 - 13:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Wat jammer om te zien dat u ontevreden bent over onze praktijk. Zou u kunnen toelichten wat ervoor heeft gezorgd dat u zo ontevreden bent? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Spino 09 Feb 2021 - 12:42

Slechtste klantenservice

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Spino Tutorials, Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze klantenservice. Mag ik u vragen waarop uw mening is gebaseerd? Wij staan altijd open voor feedback om onze services te verbeteren. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Hello Hallo 09 Feb 2021 - 12:27

Ik heb en factuur gekrijgen voor een afspraak die ik niet gehad heb. Oplichters!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Hello Hallo, Wat vervelend om te lezen dat u een factuur heeft ontvangen voor een afspraak die u niet heeft gehad. Helaas klinkt mij dit vreemd in de oren en vermoed ik dat u deze klacht nog niet heeft aangegeven bij de praktijk? Het kan natuurlijk wel zo zijn dat u een factuur heb gehad met een boete omdat u niet op uw afspraak bent verschenen. Hierover heeft u dan al eerder ons reglement ontvangen waar de regels duidelijk staan vermeldt omtrent het niet nakomen van afspraken. Graag wil ik u vragen contact op te nemen met de praktijk zodat wij dit tot de bodem kunnen uitzoeken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Okky 09 Feb 2021 - 12:18

Geldwolven! ze smeren je dingen aan en 1 facture word 2 keer opgestuurd. zielig voor een klein beetje geld! zeggen dat ze gaan helpen in het begin en daarna moeten we het opeens zelf oplossen. SCHANDALIG

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Master, Wat vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent over ons. Aangezien ik niet uw situatie kan bekijken, kan ik enkel vertellen wat onze werkwijze is en hoe er wordt gehandeld. Laten we voorop stellen dat wij allemaal mensen zijn, mensen maken (helaas) fouten, zo ook onze behandelaren. Wanneer een patiënt aangeeft dat er een fout is gemaakt met een declaratie, zoeken wij dit direct uit of dit klopt. Mocht dit kloppen wordt dit ook z.s.m. rechtgetrokken. Wanneer dit te maken heeft met een factuur van infomedics, wordt het teveel berekende bedrag of codes gestopt waarna u een nieuwe factuur krijgt toegestuurd van infomedics. Mocht u de rekening al betaald hebben, krijgt u van infomedics of van ons uw geld teruggestort. Mocht u verzekerd zijn, wordt dit door Infomedics samen met uw verzekering geregeld. Mocht hier nog een restbedrag uitkomen wat u zelf dient te betalen, krijgt u dit via infomedics thuis gestuurd. Het komt vaak voor dat mensen denken dat iets vergoed wordt, terwijl dat misschien niet het geval is. Als u twijfelt aan het bedrag dat u zelf dient te betalen, kunt u hiervoor uw verzekering bellen. Die kunnen u precies uitleggen wat onder uw eigen risico valt en wat onder uw tandartsverzekering valt. Dit kunnen wij niet voor u doen. Niet omdat wij deze service niet willen leveren, maar omdat er een privacy wet bestaat waardoor wij niet voor onze patiënten mogen praten. Ik vermoed dat dit bij u het geval is. Nogmaals biedt ik onze excuses aan voor de fout die is gemaakt. Wij proberen aan onze kant altijd alles te doen om dit recht te trekken. Mocht bovenstaand verhaal niet bij u van toepassing zijn, raad ik u aan contact op te nemen met de praktijk. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Flavia Trinidad 22 Dec 2020 - 08:58

Op een schandalige manier geprobeerd om geld uit mijn zak te kloppen met foto's maken die zogenaamd écht noodzakelijk waren terwijl er aan de hand van de foto's van een aantal weken eerder al een uitgebreid behandelplan was opgesteld. En van een bevriende tandarts die er had gesolliciteerd heb ik begrepen dat ze duurdere behandelingen claimen dan ze gedaan hebben bij de verzekering. En bovendien hebben ze me een mondwater verkocht die ver over de datum was... Edit na reactie Karel Tandartsen. Ik weet heel goed wat een houdbaarheidsdatum is en dat verhaal wat werd opgehangen over die foto's was dus een leugenachtig en ongeloofwaardig verhaal dat naar mijn gevoel alleen werd verteld om er geld aan te verdienen. En over leugens gesproken. De mondhygiëniste zou nadat ik herhaaldelijk had aangegeven dat ik narcose wilde, overleggen met de tandarts hierover. Vervolgens vertelt ze me bij de volgende afspraak dat ze had overlegd en dat de tandarts niet akkoord ging omdat die behandeling echt voor mensen is met heel erg veel angst. Toen ik het hierover had met de tandarts tijdens het 'foto gesprek' gaf deze aan dat er helemaal niet met haar overlegd was. Ik ben niet voor niks al sinds 2019 niet meer geweest...

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte mevrouw Trinidad, Allereerst wil ik u vertellen dat ik het erg jammer vindt om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Ik heb zojuist gekeken in het systeem en ik zie dat u voor het laatst eind 2019 bij ons in de praktijk bent geweest. Ook lees ik dat u duidelijk is verteld waarom de tandarts deze foto's wou maken, echter heeft u zelf besloten dit niet te willen, dit is toen ook niet gedaan. Duurdere behandelingen zijn niet mogelijk in de mondzorg. Alle kosten zijn wettelijk vastgelegd door de NZA. Enkel kan een behandeling anders zijn op het moment dat er techniekkosten bij komen kijken. Dat heeft te maken met welke kosten het lab aan een praktijk declareert. Betreft uw mondwater, dat wordt altijd streng gecontroleerd op datum. Er staan 2 datums op. Productiedatum en houdbaarheidsdatum. Mocht het toch zo zijn dat u iets met een verkeerde datum heeft gekocht, kan u altijd terugkomen en krijgt u een nieuwe. Mocht dat het geval zijn geweest bied ik daar uiteraard mijn excuses voor aan. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Karel Tandartsen

Bas Kalkman 16 Dec 2020 - 16:22

Er worden onnodig kosten in rekening gebracht! De receptie komt afspraken niet na.. Heb na 5 keer bellen eindelijk mijn factuur ontvangen en zag dat ik voor een kort advies €26,- moest betalen, terwijl de behandeling al relatief duur is. Het advies werd ook tijdens de behandeling gegeven.. Het rubberen lapje is 2 keer gedeclareerd, terwijl deze 1 keer was aangebracht. Onnodig verdoven en weer declareren. Ben blij dat ik een andere tandarts heb!

Kate Saville 07 Dec 2020 - 12:46

(Vertaald door Google) Geweldig met kinderen. Echt, echt. Uitstekende tandarts. Werk van hoge kwaliteit. Heel goed advies. Ze geven echt om tanden en tandgezondheid. De prijzen zijn hier vrij hoog (voor volwassenen). Maar de kinderen zijn natuurlijk gratis! Zodat ze hier de allerbeste zorg kunnen krijgen. (Origineel) Amazing with kids. Really, really. Excellent dentist. High quality work. Very good advice. They genuinely care about teeth and dental health. The prices here are quite high (for grown ups). But the kids are free of course! So they can have the very best care here.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Allereerst wil ik u bedanken voor uw review. Dat waarderen we enorm. We zijn erg gepassioneerd over ons vak, wat leuk om te lezen dat je dit ook gemerkt hebt. We proberen onze patiënten altijd zo goed mogelijk te helpen. Alle prijzen zijn wettelijk vastgesteld door de NZA, wij kunnen dus niet afwijken van andere tandartspraktijken. Vriendelijke groeten, Sharon Blokzijl Karel Tandartsen (Origineel) First of all, I would like to thank you for your review. We really appreciate that. We are very passionate about our profession, how nice to read that you have noticed this too. We always try to help our patients the best way we can. All prices are set by law by the NZA, so we cannot differ from other dental practices. Kind regards, Sharon Blokzijl Karel Tandartsen

Nanda Frehe - Werner 25 Sep 2020 - 07:08

Mijn vorige tandarts vond ik niet meer zo prettig, ik had nog nooit wat aan mijn gebit gehad maar toch bang voor de tandarts. Aangezien mijn man hier ook komt, bang is voor de tandarts en bijbddze tandarts al heel wat met zijn gebit heeft meegemaakt, en toch positief is, ben ik overgestapt naar hun. Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Ik had 2 gaatjes en deze heb ik zonder verdoving laten behandelen, het was compleet pijnloos. En ze kalmeren je en zijn echt heel vriendelijk.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Nanda Frehe, Wat leuk dat u foto's heeft geüpload van onze praktijk. Ook willen wij u bedanken voor uw waardering. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Jeroen Jansen 11 Sep 2020 - 08:58

Ik ga al een tijdje naar deze tandarts en heb recentelijk mijn bovenste verstandskiezen laten trekken. Dit is netjes en zorgvuldig gedaan en ik heb vervolgens absoluut nergens last van gehad. Daarnaast een hele aardige tandarts die je op je gemak weet te stellen. Echt een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Jansen, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review, dat waarderen wij enorm. Ook wil ik u bedanken voor uw complimenten. Wat fijn om te lezen dat uw behandeling goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Hapinezz Ibiza 02 Jun 2020 - 22:50

Erg goede tandartsen bert rekkers

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Rekkers, Hartelijk bedankt voor uw review over onze tandartspraktijk, dat wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Karel tandartsen

Christie Jacobs 05 Apr 2020 - 12:48

Zeer fijne tandarts. Ze zijn professioneel en stellen je erg op je gemak. Voornamelijk de Portugees/Nederlandse tandarts is zeer deskundig. Zij heeft een wortelkanaalbehandeling bij me uitgevoerd en ik voelde helemaal geen pijn.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Christie, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze tandarts. Ik wil u bedanken voor uw mooie review. Wij waarderen dat enorm! Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Ludemila L 31 Mrt 2020 - 19:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte mevrouw Lima, Bedankt voor uw review, wij waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Sarah-Jane Mccarthy 15 Mrt 2020 - 12:22

(Vertaald door Google) Ik ging naar binnen met een gebroken en zichtbare voortand en ze boekten me op dezelfde dag! Ze hebben fantastisch werk geleverd met mijn tand, hoewel ik zo zenuwachtig was om mijn voortand gevuld te krijgen! Uiterst vriendelijk en geruststellend personeel, erg schoon en super de prijs waard voor hun professionaliteit! Ik zal zeker teruggaan voor toekomstige behandelingen! HARTELIJK BEDANKT! (Origineel) I went in with a broken and exposed front tooth, and they booked me in on the same day! They did a brilliant job with my tooth, although I was so nervous about getting my front tooth filled! Extremely friendly and comforting staff, really clean and super worth the price for their professionalism! I'll defo be going back for future treatments! THANK YOU SO MUCH!

Mathijn Van GURP 05 Feb 2020 - 12:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer van Gurp, Hartelijk bedankt voor uw review. Dit wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Karel Tandartsen

Kimberley Roos 11 Dec 2019 - 19:51

Wat een geweldige tandarts, en zo ontzettend lief voor onze dochter. Dankjewel voor alle goede zorgen onze lieve Benthe, kan weer lachen. Je hebt het geweldig gedaan, ook de assistentes onzettend bedankt om ons zo snel te helpen, terwijl wij eigenlijk helemaal geen patiënt van jullie zíjn. Jullie zijn geweldig, liefs de familie Boelee uit zee land!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Familie Boelee, hartelijk bedankt voor jullie prachtige woorden. Toen wij het verhaal over Benthe hoorde wilde wij haar maar al te graag helpen. Benthe heeft het ook super goed gedaan! Mocht er ooit nog eens iets zijn, weten jullie ons te vinden. Fijne dagen toegewenst! Team Karel Tandartsen

S. Gurses 20 Nov 2019 - 21:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte S. Gurses, Wat jammer om te lezen dat u ons met maar 1 ster beoordeeld. Graag zou ik willen horen wat wij kunnen verbeteren aan onze service. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Wendy Laski 12 Nov 2019 - 12:44

(Vertaald door Google) Uitstekend tandartspraktijk, mijn beste ervaring ooit bij een tandarts! Dr. Koustautinos was zeer professioneel en hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was !! Zijn belangrijkste doel is dat je gelukkig bent. Dr. Koustautinos en zijn medewerkers waren zeer behulpzaam en zeer aangenaam. Het kantoor is state of the art en ik raad ze van harte aan !! Bedankt 😊 (Origineel) Excellent dental office, my best experience ever at a dentist! Dr. Koustautinos was very professional and he took his time to make sure everything was perfect!! His number one goal is for you to be happy. Dr. Koustautinos and his staff were very helpful and very pleasant. The office is state of the art and I highly recommend them!! Thank you 😊

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Beste Wendy, Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden over onze medewerkers! We waarderen de inspanning enorm. Team Karel Tandartsen (Origineel) Dear Wendy, Thank you so much for your kind words about our staff! We really appreciate the effort. Team Karel Tandartsen

P. Tavares 09 Nov 2019 - 23:41

Behandeld door Mr. Konstauntins. goede praktijken verricht. zeker een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Hartelijk bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over tandarts Konstantinos. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Joost Döbken 07 Nov 2019 - 09:21

Ben bij veel verschillende tandartsen geweest en ben hier zeer tevreden! Er hangt een goede sfeer, ze zijn super flexibel in het inplannen van afspraken en Konstantinus is heel nauwkeurig. Moesten behoorlijk wat oude vullingen worden gerepareerd; samen met Konstantinus een plan opgesteld en in een aantal sessies is alles behandeld met een zeer tevreden resultaat. Verbeterpunt is de oplopende wachttijden ten opzichte van de afspraak, zeker aan het einde van de dag.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Wat een ontzettend leuk bericht om te lezen! Dankuwel voor deze complimenten. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Matthijs Sandmann 03 Nov 2019 - 11:32

Ooit een goede tandarts, helaas niet meer in staat een simpele afspraak te plannen. Tot zes keer toe. Personeelsverloop is ongekend, elke keer nieuwe gezichten. En nu, tot slot, word ik op een zondagochtend door ze gebeld voor weer een afspraak afzegging, terwijl ik die zelf al had afgezegd in verband met de overstap naar een andere tandarts. Unbelievable.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte heer Sandmann, Ik begrijp inderdaad uw ontevredenheid, dat is ook niet goed te praten. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hebben inderdaad aardig wat wisselingen gehad in het personeel, waardoor wij inderdaad een onrustige periode hebben gehad. Op dit moment hebben wij gelukkig weer een stabiel team klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Sanne 02 Sep 2019 - 21:27

Slechtste tandarts waar ik ooit ben geweest!!!!!!!!!!!!! Heel vaak last minute (een half uur - 1 uur van te voren) mijn afspraak afgezegd. Een keer gaven ze als reden dat de tandarts op vakantie is. Wie weet dat niet van te voren? Daarnaast had ik al ochtend vrij genomen voor niks. Het is ook niet een keer gebeurd, bij mij is het serieus al 3 keer gebeurd. Ik bleef het maar een kans geven en dan gaan ze weer de mist in. Ze plannen de tandarts en mondhygiënist op dezelfde dag in, maar waarschuwen niet dat deze behandelingen niet samen kunnen vanwege de verzekering. Mocht ik lekker zelf mijn behandeling gaan betalen terwijl ik een super goede tandartsverzekering heb en normaal gesproken wel vergoed wordt als ik de behandelingen op een andere dag zou hebben. Het ergste is nog wel ik bel naar ze toe om te vragen of ze iets voor mij kon doen, is die manager er niet en zouden ze mij terug bellen. NOOIT meer wat gehoord. 2 weken later bel ik zelf maar nog een keer, totaal zo'n 5 keer en elke keer zelfde excuse dat de manager er niet is of in behandeling is. Nadat ik echt boos aan de lijn was, had ze ineens wel tijd. Zegt ze dat ze voor mij ging nakijken of ze iets kon doen (aangezien het hun schuld is) en mij weer terug zou bellen. Heb ik weer 2 weken gewacht, ondertussen betaaltermijn bijna overschreden, weer hetzelfde verhaal, 5 keer lopen bellen, weer hetzelfde excuus. Kost maar 2 min om mij te bellen.. Lekker belangrijk ben ik als klant, niet dus.. Ben weg hier. Kom niet meer terug.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Sanne, Wat vervelend om te lezen, dat mag ook absoluut niet de bedoeling zijn. Wij hebben inderdaad een erg onrustige periode gehad wat voor veel chaos heeft gezorgd. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij zijn op dit moment hard bezig om onze services te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Enes Özdemir 02 Aug 2019 - 17:00

Echt een slechte vieze plek jezus. Ze moeten je goed genoeg informeren per behandeling en de kosten. Ze naaien je achteraf met de kosten. NIET GAAN ZE GAAN JE NAAIEN MET DE KOSTEN ZONDER IETS TE ZEGGEN. OM GELD TE PAKKEN VAN JOU EN JE VERZEKERING PLANNEN ZE NIET NORMAAL VEEL AFSPRAKEN. GELDNAAIERS!!!!

Ligia Mafiwe 24 Jun 2019 - 11:54

(Vertaald door Google) Ik verliet mijn werk en kwam daar 10 minuten eerder voor mijn afspraak, zoals gevraagd, maar het stond NIET in hun agenda. Helaas was het geen goede ervaring. (Origineel) I left my work and got there for my appointment 10 minutes earlier as requested but it WAS NOT in their agenda. Unfortunately it was not a good experience.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Het spijt me dat te horen! Waar kunnen ze je die dag nog steeds helpen? Team Karel Tandartsen (Origineel) I'm so sorry to hear that! Where they still able to help you that day? Team Karel Tandartsen

Tina Röhricht 05 Jun 2019 - 10:08

(Vertaald door Google) Permanent veranderende tandartsen. Niet goed getrainde en uiteenlopende meningen tussen hen. Nodig om meerdere keren terug te komen, probleem opgelost slechts onvoldoende maar tegen zeer hoge kosten. Te veel gefactureerd op één factuur. Overhaaste behandeling (tandarts: "Ik zou beter kunnen werken als ik meer tijd had!"). Geannuleerde afspraken bij meerdere gelegenheden en alleen onder druk zorgden voor snelle herschikking. Niet aanbevelen. (Origineel) Permanently changing dentists. Not well trained and diverging opinions between them. Needed to come back multiple times, problem fixed only insufficiently but at very high costs. Charged to much on one bill. Rushed treatment (Dentist: "I could do a better job if I had more time!"). Cancelled appointments on multiple occasions and only under pressure provided quick rescheduling. Do not recommend.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

(Vertaald door Google) Mijn excuses voor de ervaring die u heeft gehad in onze kliniek. Kent u de naam van de tandarts nog, zodat ik er iets aan kan doen? Team Karel Tandartsen (Origineel) I apologize for the experience you had at our clinic. Do you still know the name of the dentist so I can do something about it? Team Karel Tandartsen

Lisa May 29 Jan 2019 - 00:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste mevrouw May, zou u ons misschien telefonisch of per mail kunnen toelichten waarom u ons met één ster heeft beoordeeld. Graag willen wij kijken waar u ontevreden over bent en wat wij in de toekomst eventueel beter zouden kunnen doen. U kunt ons bereiken op 010-2827206 of info@kareltandartsen.nl. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Gekke meiden Maar queens 27 Nov 2018 - 00:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer/mevrouw, ik begrijp uit uw beoordeling dat u niet tevreden bent na een bezoek aan onze praktijk. Zou u ons misschien kunnen uitleggen waarom? We proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan verbeterpunten. U kunt ons hiervoor bereiken op 010-2827206 of info@kareltandartsen.nl. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Laila Keandra 21 Nov 2018 - 20:52

Deze praktijk is niet eens 1 ster waard maar om een recensie achter te laten moest ik er HELAAS 1 aanvinken. Smerige praktijk met hele onbeschofte medewerkers. Absoluut GEEN aanrader.

bagan sardar 05 Okt 2018 - 18:06

Super tandarts die uitblinkt in het geven van persoonlijke aandacht, zorg en adviezen. Is erg vakkundig en weet kwaliteit te leveren. Ben super blij met mijn facings kan weer breed lachen!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Geachte mevrouw Bagan, bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring hier te delen. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Bas 19 Jul 2018 - 15:30

Ik heb hele goede ervaringen met tandarts Irmak en heb door haar fijne en geduldige aanpak eindelijk geen angst meer voor de tandarts. De praktijk aan de Heemraadssingel is modern en schoon, de assistentes elke keer weer supervriendelijk. Mevrouw Irmak is zeer vakkundig, professioneel en zorgzaam. De dag na de behandeling belt ze op om te vragen hoe het met je gaat. Inmiddels enkele gaatjes gevuld en een zo goed als pijnloze wortelkanaalbehandeling gehad. Voor mij nooit meer een andere tandarts. :)

William Richter 08 Jun 2018 - 13:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

AZ Onbekend 24 Feb 2018 - 21:33

-Goed geholpen - korte wacht tijden - aardige werknemers - moderne -intense sfeer

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Aziz Meng, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Onderzoek Schulden 18 Jan 2018 - 17:34

Super slecht! Deze tandartsen willen je elke week strikken voor een afspraak. De controle, dan een aparte afspraak voor het vullen etc.... vervolgens een aparte afspraak voor de mondhygienste. BIZAR! Elke keer weer een nieuwe tandarts, totaal geen fijne praktijk. De tandartsen doen zoooo hun best, dat de ‘nepheid’ niet ver te zoeken is! Leuk ja, de ruime openingtijden... maar loopt elke keer uit... lekker dan :)

Winnie Jansen 13 Jan 2018 - 11:10

Door mijn angst voor de tandarts wilde ik graag onder narcose behandeld worden. Een eerste afspraak ingepland en wat ben ik blij!!!!! De tandarts heeft mij zo gerustgesteld en was zo geduldig met mij dat ik het uiteindelijk zonder narcose heb geprobeerd, nooit verwacht maar het is gelukt!! Ik ben zoveel minder bang. Bedankt.

Gloria mendez 13 Jan 2018 - 11:04

Wilde graag facings. Mooie witte glimlach. Eindelijk een tandarts gevonden die mij kon helpen hiermee. Prachtig resultaat. Ik kan weer lachen. Bedankt.

Kim Looije 13 Jan 2018 - 10:54

Tandarts bezoek heb ik nooit prettig gevonden. Door de rust die ik hier heb gevonden, kom ik weer graag met een vrolijk gezicht naar de tandarts. Bedankt Tim.

Janine Sluiter 13 Jan 2018 - 10:51

Heb in middels meerdere tandartsen meegemaakt in Rotterdam. Als je opzoek bent naar een persoonlijke benadering en iemand die naar je verhaal wilt luisteren. Dan is dit de tandartspraktijk waar je in zich moet inschrijven. Een aanrader.

Soraya Lakchi 09 Jan 2018 - 11:14

Sharay, de balie dame vroeg me of ik mijn verhaal wou doen in een recensie voor de tandarts, maar natuurlijk wil ik dat! Ik ben bij Middelland Tandartsen binnen gekomen als een echte angstpatiënt. Nachten voor de afspraak niet kunnen slapen, moeizaam kunnen eten, huilerig in de stoel zonder dat er ook maar iets gedaan werd.. een hel vond ik het. Door de goede begeleiding van Sharay aan de balie, Tandarts Tim en zijn assistente, kom ik nu "gewoon" naar mijn afspraken. Sharay maakte mij duidelijk dat het niet stom is dat ik me zo voelde, dat er heel veel mensen bang zijn. Ze begreep me en steunde me. De tandarts en zijn assistente lieten mij zien dat ik eigen baas ben over mijn mond, ze doen niets wat ik niet wil of waar ik me niet prettig bij voel. Ik heb geen slapeloze nachten meer, kan gewoon eten en kom gewoon naar binnen. Natuurlijk, ik vind het nog steeds spannend. Maar het is zo'n verademing! Geweldig team, keep up the good work!

Diederik Sneijder 09 Jan 2018 - 10:48

Leuke moderne praktijk met behulpzame vriendelijke medewerkers. Ze zijn erg flexibel in hun afspraken, herinneren mij ook altijd netjes 2 dagen van te voren aan mijn afspraak. Super service, zowel binnen in de kamer als buiten de kamer bij de balie.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer Sneijder, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

iw an 28 Nov 2017 - 13:21

Heel goed en vakkundig geholpen top alleen de prijs ben ik niet mee eens

Malika El AJJOURI 11 Apr 2017 - 12:48

Ik ben altijd flexibel als de tandarts een afspraak wil verzetten. Maar wanneer ik afspraken vergeet ( omdat ik voor 4 personen de afspraken in de gaten moet houden) dan brengen ze liever een behandeling in rekening. Is prima. Maar dan ben je ook zo 4 klanten kwijt.

Tamarah D 08 Feb 2017 - 18:22

Je wordt hier erg fijn en op een professionele manier geholpen. Was sinds mijn jeugd altijd bang voor de tandarts. Sinds ik hier kom is die angst verleden tijd.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste Tamarah, bedankt dat u hier uw ervaring deelt. Wij zijn ervaren in het begeleiden van angstige patiënten zodat ook zij kunnen genieten van een gebit zonder pijn. Wat fijn dat u over uw angsten hebt kunnen heen stappen, wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Jasper de Nooijer 08 Feb 2017 - 17:15

Een zeer professioneel team. Gelijk ingeschreven en zal binnenkort een Try Smile behandeling ondergaan!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer De Nooijer, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en leuk dat u het TrySmile traject in gaat. Wij zijn als team erg enthousiast dat wij deze nieuwe techniek in de cosmetische tandheelkunde kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Henk metselaar 07 Dec 2016 - 23:41

Al inmiddels 4 praktijken in Rotterdam bezocht in de afgelopen 2 jaar. Ik heb meerdere tandartsen gesproken. Ik loop al een tijd rond met een enorm probleem met mijn gebit. Enorm gevoelige tanden en niemand heeft mij kunnen helpen. Inmiddels ben ik patiënt bij Karel Tandartsen! De deskundigheid en de transparantie tijdens mijn intake was werkelijk geweldig. Iemand die eindelijk tijd neemt voor de patiënt en ABN praat. Kosten begroting was erg duidelijk en toegelicht door zowel de tandarts als de receptie. Ik heb zowel de Tandarts-Implantoloog DDS Mirza als Tandarts-Parodontoloog J.Bandhoesingh gesproken ivm de complexiteit van mijn behandelingen. Beide heren zijn erg toegankelijk en vriendelijk. Kortom, Geweldig, frisse praktijk met een deskundig en eerlijk advies. Enige minpunt was het parkeren!! Keep up the good work!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer Metselaar, Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Marc Kalkman 28 Nov 2016 - 15:17

Dhr Mirza komt vooraf gemaakte prijsafspraken niet na zodat de rekening veel duurder uitvalt. Met dhr Bandhoesingh heb ik altijd goede ervaringen gehad.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer Kalkman, Allereerst bedankt voor het schrijven van een review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze kostenbespreking. Wij proberen patiënten altijd zo goed als mogelijk te informeren over de kosten middels onder andere een begroting die wordt meegegeven. Wij zullen uw punt van kritiek zeker intern oppakken zodat wij u en andere patiënten in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen.

Kar Mo 14 Okt 2016 - 13:52

Waardeloos prutsers zijn het en oplichters.

Sharon Blokzijl 04 Aug 2016 - 10:24

Mooie moderne praktijk in het centrum van Rotterdam. Ik was enorm gespannen, maar ze hadden veel geduld met me en ik ben pijnloos behandeld! Zeker een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste mevrouw Blokzijl, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden was met uw behandeling, wij doen ons best om ook angstige patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

jaysi plays 02 Mei 2016 - 14:57

je kan er snel terecht met pijnklachten maar er word te weinig gedaan om het probleem te vinden.

Casper Dorresteijn 04 Apr 2016 - 12:51

Verschrikkelijke service. Bij een jaarlijks controle 5 gaatjes vastgesteld met een bijkomend behandelplan van E367,- terwijl een second opinion slechts een gaatje kon vinden wat voor E57,- gevuld kon worden. Vervolgens een factuur van welgeteld E7,- naar een verkeerd adres gestuurd, welke een maand later is doorgezet naar een incassobureau met allerlei bijkomende incassokosten. Werkelijk niet te geloven, absoluut een afrader.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Centrum Rotterdam

Beste heer Dorrestijn, jammer om te lezen dat u niet tevreden was over uw behandeling bij Karel Tandartsen. Wij streven ernaar onze patiënten zo verantwoord mogelijk zorg te verlenen en zullen eventuele verbeter punten altijd bespreken. Graag wijs ik u op de betalingsvoorwaarden. Wij hanteren een eerste betaal termijn van 30 dagen, daarna krijgt u een eerste herinnering waar geen kosten aan verbonden zijn. Blijft betaling alsnog uit dan krijgt u een tweede herinnering waarop de helft van de wettelijk toegestane incasso kosten in rekening worden gebracht. Wij zullen te allen tijde het adres gebruiken dat ons is doorgegeven door de patiënt en waarop de patiënt ook staat ingeschreven volgens het gemeentelijk basis register. Mochten er nog onduidelijkheden bestaan dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen indien u dat wenst. Met vriendelijke groet, Team Karel Tandartsen

Fatima Ait Ahmed 29 Mrt 2016 - 17:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hardi Mirza 09 Mrt 2015 - 11:20

Een zeer moderne, innovatieve mondzorg kliniek. Waarin alle facetten van mondzorg vertegenwoordigd zijn. Mondzorg zoals het hoort, volgens de Nederlandse normen en waarden. Dit kan alleen geschieden door in Nederland opgeleide en afgestudeerde personeel. Kom eens gerust langs voor een kennismaking.

Paul Reijnders 19 Feb 2015 - 18:33

Ik zag er flink tegenop om mijn verstandskiezen te laten trekken, maar de behandeling was volledig pijnloos en was eigenlijk zo gepiept. Na afloop ook weinig tot geen last gehad. Mooie praktijk, met korte wachttijden. Aanrader!

10
Mijn zoontje van 4 vindt het super leuk om naar de tandarts te gaan, dat zegt genoeg

Het ging om mijn zoontje van 4 met zuigflescaries. Er is heel goed meegedacht, rekeninghoudend met de toekomst. Mijn zoontje vindt het leuk om naar de tandarts te gaan. Hij krijgt gelijk aandacht zodra hij binnenloopt. Gewoon top!

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Zeer goed

Zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Prettig

Keurig te woord gestaan,juiste behandeling met duidelijke uitleg

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
ik ben tevreden

ik ben tevreden

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goed.

Onze mondhygiënist mevrouw D. Jadranski is geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Allemaal goed niets om aan te merken.

Alleen als volgt: had afspraak mondhygiëniste en tandarts, achter elkaar. Krijg bericht per e-mail dat de mondhygiëniste door privé omstandigheden de handeling niet door kon. Heb toen gebeld en kon pas over drie maanden komen voor een behandeling. En tandarts. Dat is wel beetje vreemd omdat ik de tijd ertussen wel beetje lang vond.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
1
Ik ben absoluut niet tevreden

De tandarts heeft mij meerdere keren naar afspraken laten komen zonder wat te doen. Daarnaast had ik last van kiezen, die heeft ze geprobeerd eruit te trekken. Het lukte helaas niet. Ze heeft zo hard aan me tand getrokken en me naaar huis gestuurd. Ik heb maanden met heftige pijn gelopen. Zo ook bij mijn zoontje heel veel mis gegaan. Hij had last van zijn gebit. Al nu zeker 3 maanden geleden en hij is nog verholpen. Ik ben overgegaan naar een andere tandarts. Bij de eerste afspraak hadden ze al een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
5
Prima zorg geen standvastigheid in afspraken.

De zorg ervaar ik als prima. Alleen het steeds afzeggen van de gemaakte afspraken ervaar ik als zeer vervelend. Ook wij maken tijd vrij van werk of privé. En dan ineens weer een mail....helaas uw afspraak is afgezegt en vervolgens een maand later.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
Goed

Prettig

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Fijne praktijk!

Mooie schone praktijk, zeer vriendelijk personeel en kundig en snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Uitstekend

Je wordt hier altijd fijn geholpen. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Fantastisch

Ontvangst bij de receptie heel vriendelijk én gezellig. Tandarts Dhr. Yvantis en mondhygieniste Mw. Rashidi zijn geweldig. Heel lief, begaan, zorgzaam, duidelijk, geduldig en buitengewoon aardig.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
tevreden

goed

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Van een wijktandarts naar een Top locatie

mijn oude tandarts vanaf 1997 wilde maar niet met de tijd mee voor wat betreft apparatuur. toen ze ook nog eens een maand op vakantie gingen, week ik uit naar mondzorg centrum Rotterdam. daar hebben ze topapparatuur en specialisten. daar hadden al zeer snel door dat er meer aan de hand was dan de kapotte brug. ongelooflijk wat deze specialisten pijnloos met mij hebben gedaan en alle ellende van toen en in de toekomst gelijk behandelt hebben. sinds december 2021 blijf ik ben hen, ook omdat ze 7 dagen per week bereikbaar zijn. de manier waarop het hele personeel met je omgaat verdient meer dan een 10. top locatie.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Prima praktijk

Prima praktijk, zelf angstpatiënt waar goed rekening mee wordt gehouden. Wachtruimte mag misschien wat knusser

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Kundig, klantvriendelijk en lieve mensen!

Ik ben zo tevreden over deze tandarts en mondhygiënist! Na een slechte ervaring op aanraden van een vriendin overgestapt naar deze praktijk en wat een goede keuze was dat. Heel vriendelijk, super kundig en elk bezoek is zo leuk als een tandartsbezoek kan zijn. Ik voel me er welkom en veilig. Ook het overige personeel is erg vriendelijk, er hangt een goede sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Ik ben zeer tevreden over de behandeling

Ik ben netjes en gastvrij ontvangen. Verder is mijn goed uitgelegd hoe de behandeling plaats zult vinden. Ik heb al 2 behandelingen gekregen, en hebt rr nog 2 te gaan. En ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Perfect!

Deskundig. Professioneel. Klasse. Goede sfeer. Kwalitatief. Hygiënisch. Ik word hier geweldig behandeld. Tandarts Yfantis en mondhygiëniste mw. Rashidi heel erg vakbekwaam en leggen alles duidelijk uit! Ook aardige receptionisten

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Rustige behandeling

Er werd naar mij geluisterd en rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
5
Ontvreden

In 2 jaar tijd heb ik 3 verschillende mondhygiënisten gehad zonder uitleg waarom. De behandelingen worden maanden uitgesteld en de procedure kan weer opnieuw starten. Dit is dan ook de reden dat ik mij gaat uitschrijven met mijn gezin.

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
6
Gebit goed gereinigd en gecontroleerd, alleen vertrouw ik het advies niet

Bij ieder bezoek worden mij twee zaken geadviseerd: 1. om mijn amalgaam vullingen te vervangen, terwijl ik er totaal geen last van heb. Pakweg 20 jaar geleden zijn (door een andere tandarts) een aantal van deze vullingen vervangen door composiet. Die vullingen zijn inmiddels nog een keer vervangen; 2. om de bovenstaande composiet vullingen te vervangen door kronen (een stuk of 5). Nu is het me niet te doen om het geld, maar meer om de bangmakerij. Ik ga echt iedere keer met een naar gevoel weg: ik weet dat de discussie gaat komen en uiteindelijk ga ik weg met de boodschap: "u moet het zelf weten". Ik wil eigenlijk een second opinion, want ik vertrouw het gewoon niet

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Uitstekend

Fijn om de laatste tijd steeds door de zelfde tandarts te worden geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Betrouwbare praktijk

Ik ben heel tevreden over Mondzorgcentrum Rotterdam. Dat geldt zowel voor de implantoloog, tandarts als mondhygiëniste. Prettige sfeer en deskundige behandeling.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Goede oplossingen

Prima geholpen bij vervelende situaties met gebid

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
gezien, gehoord en geholpen

De tandarts is in staat om geheel dienstbaar te zijn aan het behandelproces in relatie tot mijn pijngrens en mijn verwachtingen van het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
voor een stralend gebit

door mondhygiëniste prima geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
5
Snel terecht gekund, steriele omgeving, onjuiste aanpak

Voor mijn dochter van 7 met kaaskiezen doorgestuurd. Zij zouden een tandarts hebben die vreselijk goed zou zijn met kinderen. Bij het geven van de verdoving is ter afleiding in de wang geknepen,zodanig dat er echte pijn en flink verdriet ontstond. Ik begrijp de wens voor afleiding,maar om er nou echte pijn mee te veroorzaken is belachelijk. Een overleg hierin met de ouder zou m.i. beter zijn. De pijn nadien Vd kies is gelijk gebleven.

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Heel goed en zorgzaam

Ik ben erg angstig en er werd heel goed rekening met me gehouden. Voelde me erg veilig!

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
1
Altijd maar terug komen

Sinds ik hier patiënt ben moet ik voor elk probleem 2 a 3 keer terug komen. Zo niet tevreden met deze praktijk.

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Prima hulp en uitleg

Het is een prachtige praktijk, alles gloedje nieuw en schoon. Ik ben nu een aantal keer geweest voor controle en één keer bij de mondhygiëniste. Tandarts is prima, soms niet helemaal duidelijk in communicatie, maar verder wel vakkundig. Mondhygiëniste was ook prima en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
4
Elke jaar en verhuizing word het minder

Ik ben nu al 5 jaar bij deze mond centrum. In het begin was het top want had een tandarts praktijk opgezocht special voor mensen met angst want ben bang voor de tand arts. Er werd rekening met mij angs gehouden en had steeds de zelfde mensen die mij gerust kon stellen. Na matte de tandarts praktijk groeide was er totaal geen overzicht meer van mijn persoonlijke dossier en moest ik als patiënt steeds uitleggen dat ik angs had en hoe zij met mij om moesten gaan. Nu heb ik elke maand een andere mondhygiënist ,orthodontist die niet weten angs heb voor de tand arts terwijl ik het duidelijk heb aan gegeven. Nu word er constant wat gezocht zo dat ik blijf betalen of iets moet kopen op advies van 3 verschillenden mensen die in de zelfde praktijk werken. Voel me nu meer een geld koe dan een patient. Als ik mijn inplanten er in zitten ga ik bij jullie weg. Jammen maar kan de stress niet meer aan.

 • Aanbevelen? Nee
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
Zo goed en professioneel geholpen

Ik was al een poos niet naar de tandarts geweest vanwege extreme angst. Vanwege spoed werd ik doorverwezen naar de tandarts. Ik ben op intake geweest en er is een behandelplan gemaakt. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om te gaan. Ik ben vaak geweest, maar ik werd er zo goed geholpen en ondersteunt. Ik ben nu van mijn pijn af en heb de nieuwe controle al gepland ;) Ik ben geholpen door Oylum van Vliet-Cengel. Ze heeft mij er echt doorheen geholpen, ze was erg begripvol.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
goede individuele aandacht en advisering

goed en to the point

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Goed

Keurige behandingen

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Uitstekend

Zeer aangenaam

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
prima

De tandarts stelt mij op mijn gemak. Is vooraf heel duidelijk met zijn uitleg van wat er aan de hand is, en wat hij gaat doen. Hij is ook heel erg deskundig. Tijdens de behandeling vraagt hij ook steeds of het nog goed gaat.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Deskundige praktijk

Vriendelijke medewerkers en moderne praktijk

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Professioneel, patiënt op nr. 1 en vriendelijk

De behandelaar was erg kundig, alles was duidelijk. Ze heeft goed uitleg gegeven en heeft mijn gebit goed schoon gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
tevreden gevoel

beide kinderen waren tevreden

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Professioneel maar met persoonlijke touch

Jaren getobt te hebben met goede reiniging en gezond tandvlees is met advies en behandeling van danielle alles uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
7
Verbazing

Normaal ben ik banger voor de tandarts dan voor de mondhygiënist. Bij deze praktijk is het juist andersom. Ze maakt grondig schoon. En waarom worden er altijd zoveel foto's gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
10
Zee hoog kwaliteit.

Zee hoog kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
goed

goed

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
9
zeer positieve ervaring.

Toch zou ik prefereren als de behandelende tandartsen iets minder zouden wisselen.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
 • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
 • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
 • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
 • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
8
Excelent

Bij Daniella en Mariana ging het altijd goed.

 • Aanbevelen? Ja
 • de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
 • de termijn voor het maken van een afspraak
 • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
 • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
 • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
 • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
 • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
 • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
 • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
 • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
 • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen
 • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
 • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden