Fraai Tandartsen

Scheepmakershaven 33, 3011VB Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
8.0
Google
4.4
Zorgkaart
9.2
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 20:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 20:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 15:30

 

Fraai Tandartsen is een innovatieve tandartspraktijk, goed bereikbaar, in het hart van Rotterdam. In de modern ingerichte praktijk werken wij met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste behandelmethodes.

Wij doen er alles aan om u als patiënt op uw gemak te stellen en realiseren ons dat niemand voor zijn of haar plezier naar de tandarts gaat.

Naast de reguliere tandheelkunde zijn onze specialisaties; implantologie, esthetische tandheelkunde (o.a. facings), wortelkanaalbehandelingen (endodontie) en tandvleesproblemen (parodontologie).

Kortom, indien nodig en gewenst kunnen wij altijd een passende totaal oplossing bieden.

De praktijk is in onze ogen succesvol wanneer u, als patiënt, gerust bij ons binnenkomt en tevreden naar buiten gaat.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een fraai en duurzaam gebit.

Een fraai gebit is een kostbaar bezit!

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
H. Kianzad
Tandarts
BIG nummer: 39912412002
tandarts
8.0
S.G.J. Peulen
Tandarts
BIG nummer: 29910137102

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Spoed
8.0
4.4
9.2
waardering icon
Thelma 28 Jun 2022 - 19:32 S.G.J. Peulen (Tandarts)
Geweldige artsen ik ben geen fan van de tandarts in het algemeen maar sinds ik bij Fraai kom geen probleem iedereen heeft daar betrokkenheid met de patient en daar gaan ze ver in. Fijne tandartsen en overig personeel. Chapeau. Beer en Stephan.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
2
Aanbeveling
10
8.0
waardering icon
mevrouw G.A.Spek- van der Hoeven 21 Jul 2020 - 12:09
Het was heel aangenaam om u te bezoeken. Ik ben door de receptioniste heel vriendelijk ontvangen en een leuk gesprek gevoerd. Ook bij de tandarts is het heel plezierig verlopen en een goed overleg gehad.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
8.0
Annemieke Noordzij 27 Dec 2021 - 23:14

Wat een fijne deskundige tandartsen in deze Praktijk. Zeer verzorgd, vriendelijk en ze maken de tijd om je rustig te begeleiden. Er is onderling overleg zodat ieders expertise aan bod komt om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Kortom.....een aanrader Zeer zeker voor mensen met een tandarts angst !!

Amber Elshora 08 Dec 2021 - 14:50

Beste tandarts van rotterdam en omstreken

Patrice Jongenotter 24 Jul 2021 - 17:35

Ik ben zeer content met deze tandartsen en raad ze zeker aan. Recentelijk twee implantaten laten plaatsen en wat een perfectie. Altijd vriendelijk en een goede tips. Ik raad deze tandartsen zeker aan. Chapeau heren en fijn om bij jullie klant te mogen zijn.

Rose Hondius 15 Jun 2021 - 21:01

Wortelkanaalbehandeling gehad , kon eerder terecht omdat iemand uitviel, behandeling verliep vlot en prettig, alles werd rustig uitgelegd, prettige tandarts en assistente.

Bart Smit 02 Nov 2020 - 08:04

Toppers! Werken netjes en snel. 👍🏼

Jonas Dijkstra 27 Jul 2020 - 13:47

Jarenlang hier klant geweest en helaas agv verhuizing ga ik ze verlaten. Niet alleen heel tevreden over de kwaliteit maar minstens net zo over de goede service en het meedenken met de partient. Kan Fraai van harte aanraden!

Ratna Nataliani 04 Jun 2020 - 16:30

(Vertaald door Google) Ik raad Fraai ten zeerste aan! Ik ging onlangs voor RCT en brugwerk, en het is geweldig. Ik ben zo dol op het resultaat en Stefan is een geweldige tandarts !! In het begin (ongeveer 2 jaar geleden) koos ik vanwege de kostprijs voor een andere tandheelkundige kliniek dan Fraai in de buurt. Als u nu dezelfde gedachte heeft als ik, zou ik willen zeggen dat ik bij Fraai een zeer goede investering doe voor mijn mond en tandheelkundige gezondheid. (Origineel) I highly recommend Fraai! I went recently for RCT and bridge work, and it's awesome. I love the result so much and Stefan is a great dentist!! In the beginning (about 2 yrs ago) I chose other dental clinic than Fraai around the neighbourhood due to cost price. If you now have the same thought as I did, I would like to say that at Fraai I am making a very good investment for my mouth and dental health.

Estelle R 03 Jun 2020 - 17:29

Beste tandarts ever!! Ik heb altijd angst voor de tandarts, maar B. Kianzad geeft me 100% vertrouwd gevoel. Goede uitleg met ook geruststelling, zeer kundig te werk, nieuwste apparatuur en super professioneel. Vorige week mijn eerste wortelkanaal behandeling gehad (wat een specialist!). Zag er best tegenop, maar ben zo fijn geholpen, liep lachend de praktijk uit. Voor mij nooit meer een andere tandarts, ik kom er speciaal voor uit Amsterdam, dat is het zooooo waard!!

Marianne Smitshoek 12 Mei 2020 - 18:17

Gewoon een super praktijk. Persoonlijk en meedenkend. Maar nog belangrijker: Er wordt goed werk geleverd! Ik kan niet oordelen over de ervaring van anderen, maar sommige negatieve reviews hieronder lijken mij nep en volledig onvoorstelbaar... Wat ik wel kan adviseren: * Geef -vooraf- duidelijkheid aan onverzekerde klanten. Houd dus meer rekening met mensen die het -mogelijk- niet kunnen betalen. * Draag onderling beter over zodat de patient/klant het verhaal niet nogmaals hoeft te vertellen. Tandartsbezoeken zijn al spannend genoeg; het geef rust wanneer er een grondig dossier is. Alsnog: Top! Ik ga nooit meer ergens anders....

Kik Kik 25 Apr 2020 - 00:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Juriaan Lintelo 19 Feb 2020 - 19:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rod Sin 08 Feb 2020 - 23:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

nick kousemaeker 13 Jan 2020 - 11:19

Altijd had ik een hekel aan de tandarts. Sinds 2 jaar ga ik bijna met plezier naar de tandarts. Tandarts b. kianzad is een hele fijne man. Vakbekwaam, legt alles goed uit, snel en doet altijd het juiste. Topper is het! Zie je de volgende keer!

M Timm 15 Dec 2019 - 12:17

Ik ben erg tevreden over deze praktijk. Super professioneel geholpen. Tandarts Kianzad stelt je meteen gerust, en levert kwalitatief erg goed werk. Ik zou iedereen zo'n tandarts gunnen!

Anouk Huizenga 25 Nov 2019 - 12:26

Zeer fijne tandartsen, mooie praktijk en aardige assistenten. Zeker een aanrader!!

Joey de Kruijf 25 Nov 2019 - 12:10

Al jaren cliënt bij Fraai Tandartsen. Altijd zeer content met de correctheid en juiste behandeling bij Fraai Tandartsen. Deze praktijk is modern en het volledige team is uiterst professioneel. Niet alleen de verzorging van het gebit maar ook de service daarom heen is op zeer hoog niveau.

Harrie Baas 23 Nov 2019 - 21:46

Vriendelijke en deskundige praktijk ! Tandartsen die vooruit denken. Goed advies en prettige begeleiding voor het dragen van de invisalign beugel.

Rob Maat 22 Nov 2019 - 12:46

Nel en Rob Maat hebben een zeer prettige ervaring met tandarts Beer Kianzad .Het is een zeer kundige tandarts die je op je gemak stelt en precies vertelt wat hij gaat doen tijdens de behandeling.Bovendien is het een vakman die gespecialiseerd is wortelkanaal behandelingen en kronen. Verder is hij zeer prettig in de omgang met mensen.

Joey Donker 17 Okt 2019 - 10:35

Ik heb een hoop tandartsen gehad in Rotterdam maar kom hier toch het liefste naar toe. Ze gaan zeer professioneel te werk en geven aan hoe of wat voor, tijdens en na de behandeling. Met name Stefan en Nikkie! Keep up the good work!

A. Oudijn 28 Aug 2019 - 10:24

Super fijne tandartsen, mooie praktijk en zéér professioneel. Echt een aanrader voor goede tandheelkunde

Ezio Aditore 11 Jul 2019 - 10:25

Zwaar over mijn budget heen gegaan, terwijl ik dit aan de tandarts talloze keren van tevoren aangegeven had dat hierop gelet moest worden!

Deez Nutz 11 Jul 2019 - 10:19

Geen fijne ervaring met deze praktijk. Geen service, kosten zijn verschrikkelijk hoog, en het personeel is erg onklantvriendelijk!

Boy Kortooms 06 Jul 2019 - 16:37

Fijne en verzorgde praktijk. Wellicht voor sommigen wat steriel en gelikt qua design, maar ik houd ervan. Altijd een vriendelijke ontvangst door de receptioniste en tot nu toe altijd naar tevredenheid behandeld; wat me in positieve zin opvalt: ook al heb je geen afspraak voor een specifieke behandeling, bijv. gebitsreiniging, indien het mogelijk is doet men moeite om je alsnog te helpen door wat te schuiven als je toch al in de praktijk bent. Kortom: vakkundige tandartsen en mondhygiënisten.

EvKi,S 06 Jul 2019 - 13:40

Ik ken deze tandartsen persoonlijk! In een hun streven naar perfectie gaat niet altijd alles goed maar het feit dat ze streven zegt genoeg. Dat het hier niet om adhoc tandheelkunde gaat moge een feit zijn. Het is daarom erg jammer om te lezen dat iemand die wel adhoc tandheelkunde prefereert, daarop gewezen wordt, haar frustraties met nog wel diverse accounts volledig botviert op alle sites waar een beoordeling geplaatst mag worden. Zoals geschreven deze heren zijn tandartsen en hun kennis reikt niet verder dan tandheelkunde. Gezien de vele tijd die genomen is voor alle frustraties willen we toch aangeven dat het probleem verder reikt dan alleen" mondzorg".

Azar Kortooms 05 Jul 2019 - 22:58

Ik kom al jaren bij beide tandartsen. De praktijk is netjes en schoon. Afspraken lopen bijna nooit uit. Ik voel me altijd goed en kundig geholpen. 1,5 jaar geleden heb ik nog een esthetische behandeling laten doen middels “onzichtbare beugels” waardoor mijn tanden nu perfect recht staan! Kortom zeker aan te raden.

Victor Peters 05 Jul 2019 - 21:45

Aardige tandartsen die professioneel hun werk doen! Aanrader!

Mike van der Noordaa 05 Jul 2019 - 21:43

Vakmannen! Meerdere disciplines onder 1 dak. Het is een moderne praktijk, van alle nieuwste technieken voorzien! Kianzad en Peulen zijn jonge, ambitieuze mannen die hun vak bijzonder serieus nemen! Dikke aanrader dus!

Harrold Kortedijk 05 Jul 2019 - 21:00

Tandartsen met passie voor hun vak. Ik snap dat zij misschien niet een tandarts voor iedereen zijn. In het begin moest ik wel wennen aan de strenge aanpak, maar nu terug kijken....wat wist ik nou over mijn gebit, ja alleen dat t niet goed ging. Nu 5 jaar later, nul problemen meer. Wie wensen heeft en wat kan besteden aan zn gebit is hier op de juiste plek. Dit is niet de dorpstandarts...gaatje boren tijdens de 5 min controle...Je krijgt hier maatwerk. Heren mijn dank is groot

Dennis Vermaas 05 Jul 2019 - 20:51

Al 7 jaar bij Peulen en Kianzad patiënt. De heren hebben mijn gebit gered, ik ben er toevallig terrecht gekomen omdat ik om de hoek ging wonen. Niks behalve dankbaarheid voor de vakmannen.

Ser ArtoriaZ 05 Jul 2019 - 10:01

Twee praktijkeigenaren die denken dat ze humor hebben, maar totaal niet grappig zijn en juist heel erg triest en vervelend overkomen daardoor. Service is écht maar dan ook écht slecht. Er word niet naar je geluisterd als je een opmerking over de service hebt. Zodra je die wel hebt dan word je als 'vervelend' beschouwd. Ronduit belachelijk. Ik ben nog nooit over mijn budget bij de tandarts heen gegaan behalve bij Fraai Tandarten. Dhr. Kianzad wou ook onnodig mijn vullingen vervangen, terwijl dat totaal niet nodig was. Al met al direct naar een andere tandarts gegaan, en die heeft met behulp van de foto's tot in de details aangegeven dat het vervangen van de vullingen compleet onnodig was! Ik ken trouwens ook diverse mensen in mijn omgeving die dezelfde meningen delen betreft de prijs en service, dus aan de onderstaande toegevoegde bijdehandse review-opmerkingen te lezen van de eigenaren, doe maar geen moeite. Mijn review staat vast en is ook op eerlijke basis zo ingediend. Leer van je fouten, leer naar je klant te luisteren en verbeter je service.

Babak Basharirad 14 Mei 2019 - 10:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Damir 11 Jan 2019 - 23:24

Zeer deskundige en ervaren tandarts S. Peulen (tevens implantoloog). Vriendelijk en professioneel personeel. Bijzonder mooie praktijk.

Leon Joziasse 03 Dec 2018 - 13:11

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel (zowel tandartsen als mondhygiënisten). De praktijk ziet er keurig en modern uit.

Chierre C. 02 Okt 2018 - 15:30

(Vertaald door Google) Ik ga er altijd heen. Na zoveel mensen te hebben zien klagen over tandartsen in Nederland en mijn man de slechtste ervaringen met andere tandartsen heeft gehad, gaan we naar deze. Perfect, voor mij en mijn gezin. Hij wees ons ook een plek aan voor onze kinderen (echt goed). Ik moet ook een siso verwijderen als ik zwanger ben en ze deden het goed, ik heb geen pijn na en zelfs niet bloeden. Voor mij is de beste tandarts die ik ben geweest, want in elk land is een goede tandarts als een lotto, Blij dat we vinden. Helaas kan ik niet meer dan 5 sterren geven. (Origineel) I always go there. After see so many peoples complain abouth dentists in Holland and my husband have the worse experiences with other dentists we going to this one. Perfect, for me and my family. He also indicated to us one place for ours kids( really good). I also need remove one siso when I'm pregnant and they did good, I have no one pain after and not even bleed.To me is the best dentist I have been, because in every country find a good dentist is like a Lotto, In glad that we find. Unfortunately I can't give more than 5 stars.

Richard Mostert 08 Mrt 2018 - 16:00

Door mijn eigen vertrouwde tandarts doorverwezen naar deze praktijk Fraai tandartsen. Dit i.v.m. De high-tech. instrumenten en moderne technieken, zeker nodig bij het bij mij te plaatsen implantaat en een ingewikkelde wortelkanaalbehandeling. Zeer vriendelijk en uiterst deskundige tandartsen vertellen je in duidelijke termen hoe het ervoor staat en wat er gaat gebeuren. Ook tijdens de behandeling als je wil. Alle lastige behandelingen gaan onder plaatselijke verdoving en ik heb ook geen napijn gehad. Helaas heb ik slechts de mogelijkheid om 5 sterren te geven, maar ik had zeker gegaan voor de 7 sterren of meer. ( ik heb hier geen aandelen. alleen lovende woorden, na prima werk) zeker aan bevolen!

Behroez Kianzad 14 Sep 2017 - 13:33

Helaas leven we in een maatschappij waarbij iedereen een review mag plaatsen zonder enige vorm van controle op de waarheid! Wij als fraai tandartsen zijn een zeer gemotiveerd team van specialisten, die zich iedere dag 100% blijft inzetten voor zijn cliënten.

Marion Joyce 17 Jul 2017 - 10:45

Ik snap niet waar de goede cijfers vandaan komen, ik vind dit een hele slechte tandarts.heeft bij mij een kroon gezet en toen due na een paar dagen losliet kon ik terugkomen en kreeg ik gewoon weer een vette rekening gepresenteerd! Heeft mij met enorm veel pijn laten lopen toen ik, nadat ik hier een paar jaar patiënt was, veel problemen kreeg. Huilend heb ik daar in de spreekkamer gezeten. Ik ben naar een andere tandarts over gegaan en heb toen voor zeker 7000 euro moeten laten opknappen. Voor ik bij deze tandarts terecht kwam had ik, behalve af en toe een gaatje, nooit problemen. Ga nooit naar deze tandarts is het enige dat ik kan zeggen.

waardering
Reactie van/namens: Fraai Tandartsen

Net als Hans en Grietje is dit ook een leuk sprookje

TomasOpReis 14 Okt 2016 - 12:16

Professioneel, vakkundig, moderne apperatuur & na hun behandeling weer pijnvrij. Perfect!

Eva-Nadine Peulen 25 Sep 2016 - 11:56

Hoi papa ik heb je alle sterren gegeven omdat je papa bent

waardering
Reactie van/namens: Fraai Tandartsen

hahahah leuk dank je! xx

Jan van Unnik 18 Jan 2016 - 13:16

Ik weet nog steeds niet of ik nou naar de tandarts of de Apple Store ben geweest, maar het was in ieder geval prima!