Tandartspraktijk Zuid

Mastbos 3, 1447TL Purmerend
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.5
Zorgkaart
9.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 20:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 19:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 20:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
M.F. Warner
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.5
9.3
Diana van den Berg 16 Dec 2020 - 14:05

Realistisch, duidelijk, geruststellend, begripvol. Voor iemand die angstig is voor de tandarts, daardoor al 25 jaar geen bezoek had gebracht en meteen kon gaan zitten voor een wortelkanaalbehandeling, zijn dit 4 essentiële woorden. Maar door de manier van werken en bijstaan, zal ik vanaf nu netjes 2x per jaar bij TP Zuid met een gerust hart in de stoel gaan liggen (al zal het nooit mijn favoriete bezigheid worden😉).

Albert Reuling 08 Dec 2020 - 17:47

Kom al sinds 1993 bij Michel en Louise. Het waren soms heftige behandelingen maar de zorg en zorgvuldigheid waren steeds top.

alfonso kootstra 25 Nov 2020 - 17:49

Fijne tandarts, had tandvleesproblemen en deze hebben zij met hun deskundigheid aangepakt. Heb nu geen last meer en heb goede onderhoudsadviezen gekregen. Communicatie gaat makkelijk en snel

Maarten Tieman 25 Nov 2020 - 16:26

Het is altijd lente bij de tandartsassistente. TPZ is een moderne praktijk waar mijn gebit al vele jaren in goede en ervaren handen is bij Louise en Michel en hun collega's. Goede uitleg, professionele behandeling en blij de deur uit.

Eric Geen 05 Sep 2020 - 09:23

Dit jaar overgestapt naar TP Zuid na een onprettige ervaring met oude tandarts. Uiterst tevreden, een hele fijne tandarts . Een pijnloze behandeling gehad, wat ik nog nooit bij mijn oude tandarts heb gehad ondanks verdoving Ik ben heel erg tevreden.

Jasper Rosenboom 28 Jul 2020 - 10:39

Ik ben na 10 jaar niet naar de tandarts, hier naar toe gegaan om het allemaal op te laten knappen. Zeer kundige tandarts. Heel rustig en begripvol voor de situatie. Het is nu fantastisch opgeknapt. Zou het iedereen aanraden. Ik vind alleen het incassosysteem irritant, maar dat zal bij kleinere rekeningen al minder vervelend zijn.

raymond ruiter 20 Jul 2020 - 15:43

Met een behoorlijke tandproblemathiek daar uiteindelijk terechtgekomen wat tijden speelde en ik ging daarvoor naar een andere tandarts. Waaronder mijn chronische tandvleesproblemen zijn zo goed als verdwenen. Op een schaal van kundigheid van 1 tot 10 is het beslist een 9. Het zijn toppers.

Gabriella 23 Dec 2019 - 18:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

BEV Fan 17 Okt 2019 - 13:09

Zeer slechte ervaring. M Aprodu is mijn naam.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Zuid

Beste BEV, Wat vervelend om te lezen dat u, als anoniem persoon, een negatieve ervaring heeft gehad in onze praktijk. Hierover hebben wij van geen van onze patiënten iets vernomen. Zou u via receptie@tpzuid.nl uw naam (welke via deze review onbekend is) door willen geven. Zodoende kunnen wij nagaan of u patiënt bij ons bent (geweest) en waar deze klacht eventueel vandaan komt. Wij nemen onze klant-tevredenheid zeer serieus en zouden daarom graag van u vernemen wat u niet beviel. Bedankt. Hartelijke groet, Het TPZuid team

Theo Chung 08 Okt 2019 - 23:04

Goede service, mijn gebit wordt steeds beter door hun. Ook is de service uitstekend een echte aanrader!

Eva Kroes 28 Aug 2019 - 18:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Monique Schaap 18 Mei 2019 - 12:46

Fijne tandarts én assistente! Het blijft natuurlijk een tandarts waar ik niet graag naar toe ga, maar zij maken daar een hoop van goed.

Annouk Boszhard 29 Apr 2019 - 23:48

Al van kleins af aan cliënt bij TP Zuid. Met van alles geholpen: controles, beugels, consulten en het succesvol behandelen van een beginnende paradontitis. Vriendelijk en vooral zeer kundig personeel, zowel de oude garde als nieuw. Maken graag een praatje met je, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je nooit te lang in de stoel ligt. Inmiddels twee keer verhuisd, maar ik rijd er graag drie keer per jaar Alkmaar voor heen en weer.

Anneke Abercrombie 29 Apr 2019 - 01:11

Al jaren cliënt bij deze praktijk. Kinderen en kleinkinderen komen ook in deze praktijk. Zeer bekwame en vriendelijke mensen. Zeer goede uitleg en behandeling. Kortom een praktijk die al deze sterren verdient. Van mij een tien.

Harry Kuenen 28 Apr 2019 - 16:24

"Ons gezin (de kinderen zijn de deur uit maar komen nog altijd -met hun kinderen- in de praktijk) komt al zo’n 20 jaar in de praktijk van Michel en Louise. Altijd een vriendelijke en persoonlijke benadering. Bij eventuele ‘angst voor de tandarts’ word je goed begeleid (de kinderen waren/zijn nooit angstig om te gaan). Michel is in onze ogen een zeer kundige tandarts met passie voor zijn vak. Ook met de mondhygiënistes zijn wij zeer in onze nopjes. In beveel de praktijk bij een ieder aan. "

Remco Onkenhout 24 Apr 2019 - 21:36

Al ruim 25 jaar bij deze tandartspraktijk naar volle tevredenheid. Echte vakmensen die hun werk met passie uitoefenen. Je krijgt allerlei instructies en verzorgingsmiddelen mee om je gebit optimaal te verzorgen. Echt super tevreden. 👍

Talisa Wolhoff 24 Apr 2019 - 20:40

Hele fijne praktijk! Wij zitten hier al heel erg lang en zijn altijd tevreden geweest. Iedereen is super aardig, luisteren goed, zijn flexibel en uiteraard verrichten ze uitstekend werk. Ik raad iedereen TPZuid dan ook aan!

Demi Demitri 24 Apr 2019 - 20:20

TP Zuid is een zeer professionele tandartsenpraktijk waar ik mij altijd goed geholpen voel. Als je een acuut probleem hebt dan kun je vaak snel terecht om de hoofdoorzaak weg te nemen. Ik heb helaas wat vaker dan gemiddeld last vast gebitsproblemen, maar doordat ik zo goed behandeld wordt en de klacht daarna ook niet meer opduikt maakt dat voor mij een hoop goed.

Linda Wassenaar 24 Apr 2019 - 17:14

Een fijne praktijk met prettige mensen die er werken. Bij gebitsproblemen kan je altijd snel terecht. Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Enige "minpuntje" is alleen dat de afspraken regelmatig wat uitlopen maar daar staat weer tegenover dat ze wel alle tijd voor je nemen.

Savanna Keissen 24 Apr 2019 - 16:49

Super tandarts! Ik zit er al vanaf jongs af aan. En zou ook niet ergens anders meer durven. Luisteren goed, beantwoorden je vragen of twijfels en zijn erg vriendelijk.

Karin Poort 10 Apr 2019 - 10:55

Fijne , rustige en persoonlijke benadering. Er wordt de tijd voor je genomen. Tandarts Warner is kundig en gebruikt de modernste technieken. Het is fijn dat er nu ook een mondhygieniste is.

Snaffer 18 Feb 2019 - 16:26

Heel onpersoonlijk, en je kan het gemopper van het getrouwd stel horen in de achterkamer, wat de sfeer bedrukt.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Zuid

Beste Snaffer, Jammer dat je deze review plaatst onder een pseudoniem. Waardoor wij in twijfel trekken of je tot onze patiënten behoort. We weten niet met welke bedoeling je deze review schrijft maar we nodigen je graag uit om persoonlijk bij ons langs te komen en zelf te ervaren hoe onze klanten over ons schrijven. Hierbij enkele voorbeelden: Super lieve tandarts en assistente en er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en gebeurd tijdens wat erg fijn is vooral als je voor een iets uitgebreidere behandeling komt. Ook het meedenken is altijd erg prettig en de snelle reacties op een mailtje. En ook de kinderen zijn er op hen gemak. Altijd vriendelijke mensen. willen met je meedenken. reageren snel op de mail. je voelt je welkom. persoonlijke benadering je word niet als een nummer behandeld. voor kinderen ook goed. mijn kind vind een kies trekken niet leuk maar is niet bang voor deze tandarts. Je bent bij deze van harte uitgenodigd. Met vriendelijke groet, Het TPZuid team

Hepppie Eppie 01 Apr 2016 - 11:19

Zorgvuldig en nauwgezette tandarts met oog voor wel en wee (ook financieel) van de cliënt.

Kees van Spanje 01 Feb 2016 - 12:47

Al vanaf het begin van de praktijk van Michel Warner kom ik voor mijn tandverzorging bij deze tandartspraktijk en altijd een goede professionele en persoonlijke aandacht gehad.

Diekje Postma 21 Dec 2015 - 17:00

Fijne tandarts, waar we al jaren komen. Ook prettig dat je afspraken per mail kunt annuleren of verzetten; er wordt supersnel op gereageerd!

Chris Van Den Berg 15 Dec 2015 - 16:02

een hele goede tandarts die met je mee denkt om de kosten zo laag mogelijk te houden. achteraf betalen vind ik ook heel erg fijn je krijgt de tijd om de rekening eerst in te dienen bij je verzekeraar. voor mensen die bang zijn voor de tandarts (zoals ik) zit je hier heel erg goed je wordt echt op je gemak gesteld. en de kwaliteit is uitstekend!!!!! kortom top tandarts ik geef een 10