Dental Clinics Nieuwegein

Krijtwal 15
3432ZT
Nieuwegein

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • maandag
  8:00 - 16:45
 • dinsdag
  8:00 - 16:45
 • woensdag
  8:00 - 16:45
 • donderdag
  8:00 - 16:45
 • vrijdag
  8:00 - 16:45
 • zaterdag
  8:00 - 16:45

Dental Clinics Nieuwegein is gevestigd in het prachtige en moderne stadscentrum van Nieuwegein. Deze praktijk is het 'flagship' van Dental Clinics en wordt beschouwd als een van de grootste en meest geavanceerde tandheelkundige centra van Europa. Dit ultra moderne centrum voor de tandheelkunde bestaat uit 4 verdiepingen met een zeer modern tandtechnisch laboratorium en een educatiecentrum.

Alle tandheelkundige disciplines

Alle tandheelkundige disciplines zijn aanwezig en zo kunnen we u van optimale tandheelkundige zorg voorzien volgens de nieuwste inzichten en kennis. Het team is erop gericht om u van complete mondzorg te voorzien. Patiënten zien wij als onze dierbare gasten, die wij graag willen laten stralen met hun glimlach. Ons behandelteam in Nieuwegein bestaat uit negen algemene tandartsen, opgeleid in Amsterdam en Utrecht. Daarnaast hebben we ook mondhygiënisten, preventieassistenten en kindertandverzorgsters.

Specialisten

Het team van onze specialisten bestaat uit een MKG geregistreerde Kaakchirurge, een NVVE erkend Endodontoloog, NVOI geregistreerd tandarts Implantoloog, een Parodontoloog (staflid ACTA), een bijzondere tandheelkunde & angst tandarts en een klinische tandprotheticus.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Gehandicapte patiënten
 • Snurk specialist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed

Wat vinden de patiënten

6.6

5 waarderingen
6.4
Duidelijke uitleg
8.8
Behandeltijd
6.0
Is deskundig
5.2
Aanbeveling

3.7

77 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Yvette 16/02/2020 - 11:31

Zeer tevreden over deze tandartspraktijk. We komen voor onze dochter (helaas) regelmatig bij kindertandarts Fariba Nowzari en ondanks de behandeling gaat onze dochter altijd met plezier naar de tandarts!

Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.5
Jaap Filius 27/09/2019 - 10:56

Prima tandarts (Alain Patho), die vanaf mijn allereerste bezoek altijd rekening houdt met het feit dat ik er steeds als een berg tegenop zie. Hij is ook daadkrachtig: door mijn angst waren implantaten en kronen (die al langere tijd eigenlijk gewoon broodnodig waren) altijd een onbespreekbaar taboe voor mij: alleen het hoognodige onderhoud en dan ook nog met goede verdoving. Inmiddels zijn beiden een proces dat volop aan de gang is en wat is het spijtig dat heel slechte jeugdervaringen in een tandartsstoel mij er ruim 45 jaar lang van weerhouden hebben.... want zólang heb ik constant irritatie in mijn mond gehad. Nu niet meer. Enige minpuntje (vandaar de 7 bij "afspraak"): meestal later aan de beurt dan afgesproken. Staat tegenover dat er niet wordt gehaast en dat is dan voor mij, als echte angsthaas, belangrijker dan een paar minuten langer wachten. Kortom: mijn hobby zal het NOOIT worden, maar toch tevreden.

Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
7
7.8
Kansu Erdem 26/02/2021 - 23:27

Carolien is een voortreffelijk mondhygieniste . Ook heel aardig en geduldig. Bij mijn eerste behandeling kreeg ik direct een goed gevoel. De 2de keer voelde ik me thuis bij haar. Ze geeft een goede uitleg over wat een goede mondhygiëne is en hoe deze optimaal te houden. Voorlichting is zeer duidelijk en deskundig. Kortom een zeer echte bedreven vakvrouw. Een betere heb ik tot nu toe niet gehad.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor het mooie compliment! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent😁 Met vriendelijke groet, Het Dental Clinics team

Pieter Wilhelmus 17/12/2020 - 20:21

Een niet meer te redden kies is nu implantaat geworden. De behandeling is zeer zorgvuldig uitgevoerd en de toelichting bij de tussenstappen was zeer helder. Mijn dank aan dokter Patho en zijn zeer vriendelijke assistentes. De informatie vooraf is goed; bij mij was extra botopbouw nodig. Het was helder geweest, als ook dat (als optie) in de offerte vermeld wordt.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Pieter, heel graag gedaan. We zijn blij om te horen dat je het behandeltraject prettig hebt ervaren. Bedankt ook voor de feedback; daar leren wij graag van! Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

Cindy H 24/11/2020 - 19:05

Twice my appointment wasn’t recorded correctly, a lot of my time wasted. Costs are much higher than estimated.

Yahya el Karouni 08/11/2020 - 19:32

Ik ben al jaren tevreden met Dental Clinics. Ik heb meerdere behandelingen gehad. Wortelkanaalbehandelingen, kiezen getrokken en frameprothese laten zetten. Altijd goed behandeld. Zowel de tandarts (Patho) en mondhygiënist heel vriendelijk en zeer kundig in hun vak.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor het delen!

Dirk Catoen 17/10/2020 - 20:05

Afspraken steeds op tijd nagekomen. Goede uitleg en vragen worden duidelijk beantwoord. Top!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt! Dat vinden wij heel fijn om te horen. Graag tot ziens bij de volgende afspraak. Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

eugene cooman 21/09/2020 - 19:29

Ik ben hartstikke tevreden! De tandarts de heer Steenen stelt je gerust, hij heeft mijn verlost van mijn vrees! Echt een aanrader!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor de aanbeveling, Eugene😁

Elena Louis 30/08/2020 - 17:30

Heard about Ana Hernandez from a friend. Was definitely worth the trip. Would highly recommend her to anyone!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Thank you for your recommendation!

Alp Lift 28/08/2020 - 11:04

Veel buitenlandse tandartsen die je niet verstaat Ook veel wisselingen van personeel Vaak lang wachten voordat je geholpen word je moet niet raar opkijken als je een afspraak om 15.00 en pas om 16.00 geholpen wordt Heb ook een keer aan de receptie gestaan dat ze ons vergeten waren af te bellen omdat de tandarts ziek was Nee na 3 jaar weg gegaan Geen fijn gevoel over gehouden,ook onze gegevens bij de nieuwetandarts te krijgen zijn we 5 maanden mee bezig geweest

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor uw feedback, daar leren wij graag van. Aan de hand van de naam bij uw beoordeling, kunnen we u niet terug vinden in ons systeem waardoor we geen contact met u kunnen opnemen om dit te bespreken. Het lijkt erop dat u al langere tijd geen patiënt meer bij ons bent en kunnen u dan ook alleen informeren over de huidige situatie. Ons team heeft al enige tijd weinig wisselingen ondergaan en wanneer er wel een tandarts vertrekt, dan informeren we de patiënten tijdig. Tandheelkundige kennis staat los van iemands afkomst en alle tandartsen uit ons team spreken goed verstaanbaar Nederlands. We vinden het jammer dat u hier in het verleden een andere ervaring mee heeft gehad. Zeker met de huidige coronamaatregelen is een uur wachttijd niet meer iets dat kan voorkomen. Soms hebben we geen contactgegevens van een patiënt of krijgen wij een patiënt niet te pakken, waardoor we niet tijdig kunnen afbellen als een tandarts ziek is. Uiteraard vinden we het erg vervelend dat u dit in het verleden is overkomen. Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

C.G.M. Steenman 27/08/2020 - 00:11

Duidelijke informatie over de behandeling, de keuzes daarbij, de kosten en het eindresultaat. Volgens een strakke planning uitgevoerd. Professioneel !

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

Mariska K 21/08/2020 - 17:26

Het zal nooit mijn hobby worden om in de tandartsstoel plaats te nemen maar alle keren is het me 100% meegevallen. Na het eerste onderzoek lag er een duidelijk plan met prijsofferte. De afspraken gingen altijd door en netjes van tevoren een mailtje. Tandarts Patho en assistentes zijn vriendelijk en nemen de tijd om je gerust te stellen en uitleg te geven. Geen minpunten

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hi Enzo, we begrijpen dat het niet ieders hobby is, maar we zijn heel blij om te horen dat je bezoeken aan onze praktijk je steeds zijn meegevallen. Mocht je in de toekomst nog tips voor ons hebben om het nog prettiger te laten verlopen, dan houden we ons aanbevolen. Bedankt voor de 5 sterren😁 Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

Marloes Herbrink 21/08/2020 - 14:03

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Marloes!

Majbritt Takkebos 31/07/2020 - 18:09

Weinig betrokkenheid, gaat vooral om geld binnenhalen. Onnodige procedures uitvoeren die veel geld kosten, zonder dat goed te overleggen. Na second/third opinion kreeg ik te horen dat er dingen gedaan waren die niet nodig zijn geweest. Daarnaast niet heel vriendelijk.

Mariana Orozco 08/07/2020 - 00:22

Excellent experience getting an implant. Everything well explained and professional. Not my permanent dentists due to the location, but would recommend.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hi Mariana, thank you for the recommendation! Kind regards, the Dental Clinics team

Juliette Kreeft 20/06/2020 - 19:08

Mensen die weten wat ze doen en plezier hebben in hun werk. Behandeling is goed en zonder pijn gedaan. Zo door blijven gaan.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Juliette! 😁😁

Astrid Lissenberg 17/06/2020 - 18:04

Eindelijk na jaren van tandarts wisselen in deze praktijk een tandarts gevonden met geduld en uitleg wat hij gaat doen. Een verademing, nu hopen dat hij blijft!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Astrid, fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw tandarts! Vriendelijke groet, het Dental Clinics team

Frans Geurtsen 09/06/2020 - 23:52

Hebben een hele goede tandarts, maar helaas zeer onbeschofte en klantonvriendelijke receptioniste. Helaas, deze receptioniste zorgt ervoor dat ik geen patiënt meer zal zijn.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste meneer Geurtsen, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent over uw tandarts. We vinden het uiteraard vervelend dat het contact met onze receptioniste als zodanig is overgekomen. We hopen dat we uw ontevredenheid na uw afspraak van vandaag en ons eerdere contact hebben kunnen wegnemen. We vinden het namelijk belangrijk om klachten in goed overleg op te lossen. Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

esther goes 05/03/2020 - 00:04

Mijn partner en ik zijn sinds vorig jaar bij dental clinics gekomen, we hadden altijd angst voor de tandarts, maar sinds we bij deze praktijk zijn is onze angst zo goed als weg genomen. Zowel de tandarts en mondhygiëniste zijn super vriendelijk en nemen ook echt de tijd voor je.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Esther, bedankt voor jullie aanbeveling! Super om te horen dat jullie nu met veel minder angst naar de praktijk komen. Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

Leon van den Heuvel 25/02/2020 - 15:33

Goeie dag iedereen die dit leest. Ik ben Leon van den Heuvel en ik ben me hele leven al bang om naar de tandarts te gaan maar dankzij de goede zorg bij dental clinics is mijn angst voor de tandarts een stuk minder geworden. Vooral dankzij Weiynwa Bos mijn mondhygiëniste die behulpzaam en vakkundig haar werk doet alles goed uitlegt en ook naar jou luistert heb ik bijna zin om er naar toe te gaan. De andere dames die er werken zijn ook uiterst vriendelijk en verstaan hun vak. Bij deze tandartspraktijk staan ze voor hun vak (passie) om jou als patiënt te helpen bij het hebben van een gezond gebit en dat laatste was bij mij wel nodig. Dus ben je bang en moet je echt naar de tandarts dan is deze praktijk echt een aanrader.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Leon, bedankt voor je vriendelijke bericht en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

Yvette van der Plas 16/02/2020 - 14:33

Zeer tevreden over deze tandartspraktijk. We komen voor onze dochter (helaas) regelmatig bij kindertandarts Fariba Nowzari en ondanks de behandeling gaat onze dochter altijd met plezier naar de tandarts!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Yvette, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor jullie beoordeling!

Sara El Maghraby 22/01/2020 - 22:45

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Sara, graag komen we met je in contact om je klacht te bespreken. We streven er altijd naar klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen. Daarom hebben we geprobeerd je telefonisch te bereiken, maar dat is tot dusver nog niet gelukt. Mocht je in de gelegenheid zijn om contact met ons op te nemen, dan zouden we dat op prijs stellen. Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

ko smit 02/01/2020 - 20:00

Goede praktijk en goede ervaringen gehad met onze kleinkinderen. Door omstandigheden moesten we jammer genoeg in Utrecht naar een andere praktijk op zoek, anders zeer zeker bij Dental Clinics gebleven. We willen het team bedanken voor de lieve en juiste zorg en wensen hun veel succes in de toekomst!!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Ko, nog de beste wensen voor 2020 en heel erg bedankt voor het vriendelijke bericht!

Barry Doorn 23/12/2019 - 17:57

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Barry, wat jammer dat je niet tevreden bent over onze praktijk. We staan er altijd voor open om klachten te bespreken zodat we de oorzaak van de ontevredenheid kunnen proberen op te lossen.

S 19/11/2019 - 21:27

Hallo, Ben al jaren patiënt bij dental clinics,en ben heel tevreden! Ik heb sinds een half jaar een nieuwe mondhygiëniste safaa soultana een vrolijke liefe dame waarbij je je gelijk op je gemak voelt, zij is de beste mondhygiëniste die ik ooit gehad heb!! Ze neemt de tijd en legt precies uit wat ze aan het doen is en vraagt ook of het gaat etc. Ze gebruikt instrumenten die ik nooit eerder bij de mondhygiëniste gezien heb waardoor mijn gebit er als nieuw uit komt te zien. Daarnaast geeft ze goed advies/demonstratie om je tanden zo goed mogelijk schoon te houden. Kortom ze doet haar werk als een professional en ook met haar hart. Ik hoop dat ik voor altijd bij haar kan blijven en raad iedereen die een schoon gebit en een pro. wil safaa aan! Pas als je je tanden door haar hebt laten schoonmaken ga je het verschil zien met alle vorige mondhygiënisten waar je eerder geweest bent.😁 Thanks a lot.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Saida, bedankt voor het mooie compliment! Dat waarderen wij enorm😁

Gangster 25/10/2019 - 16:23

Lang wachten

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat vervelend dat u heeft moeten wachten. We proberen zo goed mogelijk op tijd te werken, maar soms zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor we helaas moeten afwijken van de afgesproken tijd. Onze excuses en we gaan er vanuit dat het bij uw volgende bezoek beter zal verlopen.

Yuribert Capetillo Hardy 23/10/2019 - 23:27

Mijn vader is heel goed geholpen door protheticus Pablo. Heel professioneel en we zijn erg tevreden met het resultaat! Dankjewel Dental Clinics!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Heel graag gedaan! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn.

Miranda van der Mee 19/10/2019 - 15:47

Ik ben erg angstig voor de tandarts en wil niet dat mijn kinderen ook angst krijgen. De vorige tandarts had weinig geduld met mijn kinderen.. Op advies van mijn buurvouw ben ik voor de kinderen bij Saffa gekomen. Mijn kinderen kunnen niet wachten op de volgende controle beurt. Ook het gaatjes vullen was net een uitje. Ik kan haar aanraden voor de kinderen.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat fijn dat jullie nu allemaal een behandelaar hebben gevonden waar jullie je prettig bij voelen. Bedankt voor je aanbeveling!

Jos Eras 17/10/2019 - 01:12

Goede praktijk met vakkundig personeel. Altijd binnen de tien minuten wachten aan de beurt.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Jos, bedankt voor je positieve beoordeling!

Dominique de Ridder 30/09/2019 - 16:42

Hele fijne tandarts, Alain Patho, waar ik me bij op mijn gemak voel omdat hij kundig en perfectionistisch is. Hij legt uit wat hij doet tijdens de behandeling. Mijn angst wordt minder als ik maar weet dat hij me behandelt.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Dominique, bedankt voor je lovende bericht. Super dat de angst minder wordt. Graag tot ziens bij je volgende bezoek.

Dennis van engelen 30/09/2019 - 11:38

Ik had dankzij het tandenknarsen weinig tot geen glazuur meer op mijn tanden en kiezen zitten. Dankzij een complete gebitsverhoging door Alain Patho is daar niks meer van te merken. Geen gevoelige tanden meer en een veel netter gebit nu.. Al met al dik tevreden en zeker een team met vakmensen!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Dennis, super om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen!

Ceyla Tokbay 29/09/2019 - 21:45

Sinds 1,5jaar bezoek ik de praktijk in Nieuwegein. Ik ben altijd beetje angstig, maar doordat altijd rustig de tijd wordt genomen voel ik me op mijn gemak. Tandarts Patho is een kundig tandarts die zijn vak heel goed beheerst. Niet meer voortdurend pijn en geen angst meer. Heel fijn, zo kan het dus ook! Dank, tandarts Patho.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hi Ceyla, heel graag gedaan. Bedankt voor je beoordeling!

Lars Soek 27/09/2019 - 21:31

Na Alain Patho jaren geleden te hebben ontmoet bij de spoed tandarts in het Slotervaart ziekenhuis, is hij mijn vaste tandarts geworden. Hij heeft mij geholpen met mijn gebit waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen in de tandarts. Hij neemt de tijd en geeft mij een rustig gevoel doormiddel van zijn omgang en manier van uitleggen. Erg blij met hun service doormiddel van constante vernieuwen en innovaties binnen de tandheelkunde, hiermee kunnen ze je altijd helpen met al je vragen.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Lars, bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn erg blij dat we hebben kunnen helpen om weer vertrouwen te krijgen in de tandarts. Graag tot ziens bij je volgende bezoek!

Ger Meerleveld 27/09/2019 - 18:37

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Ger!

H Bradelie 27/09/2019 - 18:12

Ik ben vaker geholpen door mevrouw Safaa Soultana. Ik ben altijd erg huiverig voor de tandarts, mondhygiënist of assistent. Echter was het een hele verademing dat ik terecht kwam bij Safaa, zij stelde mij op men gemak en legde alles uit. Elke handeling of stap die gemaakt werd in mijn mond vertelde zij. Ik werd hierdoor erg gerustgesteld, je kunt echt aan haar merken dat zij professioneel te werk gaat en haar vak serieus neemt, meen ook te merken dat het haar passie is. Er wordt tijd genomen en niet zomaar afgewimpeld. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden dan haar, vertrouw niemand meer mijn mond toe. Behalve dental clinics Safaa. Bedankt voor je aanpak!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Heel erg bedankt voor het mooie compliment!😁

Nienke Klift van der 24/09/2019 - 14:48

Super fijne tandarts. Duidelijk en begripvol en houdt rekening met angsten etc. Hier mijn tandartsangst overwonnen!!!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het delen.

Patrick van Schuylenborgh 20/09/2019 - 00:29

Na 3 jaar zonder tandartsbezoek, een controle gehad bij Alain Patho. Voor mij een nieuwe tandarts en nieuwe praktijk. Alain nam uitgebreid de tijd om de zaak uit te leggen en deed dat ook zodanig dat ik het kon begrijpen. Verder mooie en schone zaak! Kom zeker terug.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Goed om te horen! Graag tot ziens bij je volgende bezoek.

mas scholtens 18/09/2019 - 00:22

Hele fijne kliniek, schoon, vriendelijk personeel en zeer kundige tandartsen. Ik kom hier al jaren en heb uitgebreide behandelingen genoten waarbij de tandarts mij keer op keer goede uitleg heeft gegeven van tevoren bij het behandelplan alsook tijdens de behandeling een zeer fijne begeleiding. Ook vriendelijke tandartsassistenten.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Mas, bedankt voor je feedback en het delen van je ervaringen. Dat is voor ons belangrijk om te horen, zodat we weten hoe patiënten hun bezoek ervaren en we kunnen blijven werken aan het verbeteren van onze service.

Familie de Jong 17/09/2019 - 22:53

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor jullie beoordeling😁

Pieter Trip 17/09/2019 - 12:15

Prettige tandarts!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Pieter!

Evelien Salomon 15/09/2019 - 11:23

Mijn tante heeft een heel mooi klikgebit gekregen. We zijn heel tevreden met protheticus Pablo en tandarts Patho!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Evelien!

Esther Van Zanden 12/09/2019 - 15:13

Ik heb bij de Tandprotheticus in Nieuwegein een gebit met 4 implantaten gekregen waardoor ik nu een heel mooi gebit heb. Bedankt Pablo

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Heel graag gedaan, Esther! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.

Marjo Stals 11/09/2019 - 14:35

Ik ben bij mevrouw Diez geweest voor een tandvleesbehandeling. Ik ben normaal gesproken bang voor de tandarts, maar zowel mevrouw Diez als mevrouw Kole hebben mij op mijn gemak gesteld en zo ga je nog eens echt fijn naar de tandarts. Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente!! In dit geval ben ik over mijn angst heen. Hartelijk dank voor uw goede zorgen tijdens mijn bezoek aan uw kliniek!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Marjo, heel graag gedaan! We vinden het erg belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en doen er alles aan om het bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Super dus om te horen dat je over je angst heen bent en het bezoek als prettig hebt ervaren.

Najah R 11/09/2019 - 14:29

Ik kom graag naar deze tandarts praktijk. Ik ben heel erg blij met de goede behandelingen zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste. De receptie is ook erg vriendelijk. Ik had laatst een vraag over een onduidelijke nota en de praktijkmanager Mevrouw Iman heeft mijn vraag fijn beantwoord.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Najah, wat fijn dat je je bij ons op je gemak voelt. Namens het hele team bedanken we je voor de mooie beoordeling.

G-unit Looijen 07/09/2019 - 00:42

Top tandarts die me bijna geheel van mijn angst heeft afgeholpen. Stelt je gerust en neemt alle tijd voor je. Had veel eerder naar hem moeten overstappen.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Gerton, beter laat dan nooit zeggen ze. Goed dat de angst nu bijna helemaal weg is en dat je zo tevreden bent over jouw tandarts. Bedankt voor het delen van je ervaringen. Dat stellen wij enorm op prijs.

Rob Elvenbier 06/09/2019 - 11:09

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor de 5 sterren, Rob😁

peter trip 05/09/2019 - 01:11

Tandarts Patho is plezierig in het contact, evenals zijn assistente Elise Wij zijn bijzonder tevreden

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat goed om te horen! Bedankt voor het mooie compliment.

Kirsten Reijnen 04/09/2019 - 10:05

Super tandarts!!!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Kirsten!

Noor Trip 04/09/2019 - 00:41

Zeer tevreden met de kwaliteit van tandheelkundige zorg. Meerdere disciplines onder één dak. Erg fijn!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Noor, super dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor.

Jan Crevels 03/09/2019 - 12:01

Prima praktijk met deskundig personeel. Afspraak = afspraak. Voor grotere behandelingen wordt een begroting opgesteld, waar in de praktijk nauwelijks van wordt afgeweken. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Geen nare ervaringen na al die jaren. Kortom: een zeer tevreden klant.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Jan, bedankt voor je feedback. Dat waarderen wij zeer! Super om te horen dat je zo tevreden bent.

hans werensteijn 03/09/2019 - 00:57

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Beste Hans, bedankt voor je positieve beoordeling😁

Bas van Engelen 01/09/2019 - 00:13

Prima verzorging en persoonlijke aandacht. Kundige artsen. Ik heb het gevoel dat ze er alles aan doen om je gebit in topconditie te houden.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Bas, bedankt voor het mooie compliment😁

Joke 31/08/2019 - 13:00

Fijne en rustige tandarts (Patho) die mij (als angstpatiënt) op mn gemak stelt en alles geduldig uitlegt. Ook is het afspraak gebeuren de laatste jaren goed verbeterd. Krijg ook altijd een herinnering.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Hallo Joke, bedankt voor de mooie beoordeling. Ontzettend fijn om te horen dat je je op je gemak voelt bij jouw tandarts. We doen ons uiterste best om onze dienstverlening continue te verbeteren. Mocht je nog verbeterpunten zien, dan kun je dat altijd aan ons doorgeven (telefonisch of per mail), want hier leren we graag van.

Bas ble 14/08/2019 - 20:22

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat jammer dat we blijkbaar niet voldoende tegemoet hebben kunnen komen aan uw wensen. We vinden het belangrijk om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat iemand ergens niet tevreden over is. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen. Heeft u uw klacht(en) ook besproken met de praktijk?

Louke 08/08/2019 - 02:28

Niet aan beginnen

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service. We vinden het belangrijk om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Ook klachten nemen we dus zeer serieus. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen. Heb je jouw klacht(en) ook besproken met de praktijk? Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

julian Vb 01/08/2019 - 20:11

Een zooitje deze tandarts het administratieve gebied van deze tandarts is zo slecht als het maar zijn kan. Aangezien deze tandarts mij op heeft gelicht en ik moet betalen voor een afspraak die niet van mij was zou ik terug gebeld worden. Ook dit gebeurd niet. Sluit hier niet aan! De tandartsen zijn goed maar het bedrijf zelf verpest het.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat jammer dat je deze indruk hebt gekregen. We zouden je beoordeling graag met je bespreken, zodat we kunnen leren van je feedback en eventueel verbeteringen kunnen doorvoeren in onze service. Zou je contact met ons kunnen opnemen? Alvast bedankt voor je medewerking.

Marcel Kochen 25/03/2019 - 15:52

Een dikke duim omhoog voor tandarts Alain Patho en zijn team van Dental Clinics Nieuwegein. 8 augustus 2016 twee afgebroken kiezen (stompjes) getrokken door Alain Patho en op 28 februari 2017 weer twee kiezen er uit gehaald door Alain Patho en op 26 maart 2018 een kies er uit gehaald door Alain Patho. Hij stelde mij tijdens al die behandelingen gerust en het deed haast geen pijn! Ook geen napijn. Om de vier maanden ben ik bij de mondhygiëniste Vivienne da Costa Peixoto. Zij reinigt dan het gebit.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat een mooi compliment😊😊 Bedankt, Marcel!

djedanilot 10/01/2019 - 16:13

Eerst héél tevreden. Iris Wernert was onze vaste tandarts, super fijne tandarts. Zou er een jaar tussenuit gaan, maar is nooit meer teruggekomen... Het verloop van tandartsen is véél te hoog. Ben je net gewend aan de 1 krijg je weer een ander. Nadat 3x onze afspraak op het laatste moment was geannuleerd was ik er helemaal klaar mee. Geen sorry niks... baliemedewerkster was verre van vriendelijk of meelevend. Moet jij je afspraak vergeten...

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat jammer om te horen dat je niet meer tevreden bent en dat je een negatieve ervaring met onze service hebt gehad. Wij werken nauw samen in een teamconcept. Dit kan betekenen dat je niet altijd wordt geholpen door dezelfde behandelaar. Bij jou was er dan helaas ook nog een tandarts die elders is gaan werken. Dat is natuurlijk vervelend, want we begrijpen dat het fijn is om een vertrouwd gezicht te zien. Geef bij het maken van de afspraak aan dat je dat belangrijk vindt, dan proberen we er natuurlijk rekening mee te houden. We zullen je opmerkingen bespreken in het team zodat we onze service kunnen verbeteren.

Jochem Evers 30/10/2018 - 11:30

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt, Jochem!

M. M. 18/09/2018 - 03:24

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat jammer dat je een slechte ervaring met onze service hebt gehad. Kun je ons een mail sturen (nieuwegein@dentalclinics.nl) en aangeven wat hier de reden van is geweest? We leren hier graag van.

Wilma Jose 13/07/2018 - 13:54

Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden. Ik vind het geen probleem dat ik af en toe een andere tandarts heb en ook helemaal niet erg dat ze soms niet perfect nederlands spreken, ik ben nog nooit ontevreden over de behandeling geweest en daar gaat het om. De mondhygiënistes zijn absoluut geweldig, bijna een feest om er elke 3 maanden heen te gaan, vooral nu ik Gizem weer 'terug heb'! :-))

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat fijn om te horen, Wilma Jose! Bedankt voor het mooie compliment en graag tot ziens bij je volgende afspraak.

Benjamin Rosenblum 06/07/2018 - 18:34

We waited 2-months for an appointment, which then started more than 1-hour late. It took 2 visits to do a basic root-canal (it seems they were too tired or busy to complete it in one go), and now my wife (who had the root canal) is in excruciating pain with a possible infection. When asked if they could help us, they suggested we call the hospital. Incompetent and uncaring to say the least. Note that all positive reviews on Google are from "local guides", while non-professional reviewers all give terrible reviews.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

We're sorry to hear you had a negative experience with our practice. When patients call with serious pain complaints sometimes the best solution for quick help is referral to the hospital where our emergency service is operated through. We always strive to offer the best dental care and take complaints very seriously. Therefore we would like to discuss this with you. Would you be able to get in touch with us through 030 - 605 70 00?

Wendy Bousché 02/07/2018 - 13:58

Jammer van slechte reviews. Waarschijnlijk schrijven alleen de mensen met de minder goede ervaring reviews. Door de wisseling van veel tandartsen kan ik het enigzins gegrijpen. Maar ik ben al jaren erg tevreden. Prima tandarts die advies geeft èn openstaat voor mijn wensen. Mijn kinderen worden behandeld door de kindertandarts wat eveneens een goede ervaring is. Ze gaan met "plezier" naar de tandarts! Ik ben daar dus ook erg tevreden over. Met de kennis en kunde is absoluut niks mis!

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Bedankt voor je mooie beoordeling, Wendy! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en de kinderen met plezier naar de tandarts gaan. We vinden alle feedback erg belangrijk want hier leren we van en zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Jannie Brood 10/06/2018 - 13:04

Carmelino Romano 23/01/2018 - 20:02

Slechte service Buitenlandse tandartsen die je soms bijna niet verstaat Rekeningen moet je goed in de gaten houden,dat je ook heb gekregen wat er op de rekening staat Na een conflict over een rekening nemen ze geen contact met je op Nu ben ik al vanaf half november bezig om mijn patiënten gegevens bij m'n nieuwe tandarts te krijgen,dit schijnt nogal een probleem te zijn Nee totaal niet tevreden! !

Dyovani Windster 22/12/2017 - 14:14

Ivm met geen plek omtrent de feestdagen, 3 weken door laten lopen met een verstandskies ! Niet eten # bedankt ivory !

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. We kunnen aan de hand van je gegevens helaas niet precies achterhalen wat er gebeurd is. Tijdens de feestdagen hebben we iedereen, die we wegens de drukte niet zelf hebben kunnen helpen, aangeboden dat ze in een van onze andere Dental Clinics praktijken in Utrecht en Schoonhoven terecht konden. Daarnaast hebben onze behandelaars langer doorgewerkt om zoveel mogelijk patiënten te zien.

Multifood B.V. 15/11/2017 - 19:10

Oplichter als tandarts: kies Dental Clinics Praktijk gebeld ivm trekken van een kies. Vooraf gevraagd wat de kosten waren. Kosteloos consult aangeboden gekregen of kies idd verloren was. Bij consult conclusie zonder te kijken: trekken Wat schets de verbazing, gratis consult word wel berekend en trekken van de kies was 50% duurder dan afgesproken. Reactie Dental Clinics: tot een bedrag van 250 euro mogen wij zonder overleg doen wat we willen. Ook de afgesproken prijs hanteren we niet, onze medewerkers mogen eigenlijk helemaal geen prijzen noemen en als dat gebeurd is dan is dat vervelend maar dan nog rekenen we wat we willen. Rico Flantua: de receptionist die de klant bewust verkeerd informeert Christina Pot: de receptioniste die het beleid van bewuste misleiding van de klant normaal vind Manon Schoon: praktijkmanager en kwade genius achter het beleid en aangeeft dat ze het normaal vind om eerst prijs a te noemen en dan b te rekenen.

Reactie van/namens: Dental Clinics Nieuwegein

Jammer, dat wij niet voldoende tegemoet hebben kunnen komen aan je wensen. We vinden het belangrijk om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat iemand ergens niet tevreden over is. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen. Hierover is contact geweest met de praktijk. De factuur voor het kosteloos consult is inmiddels ook gecrediteerd. Helaas komt het voor dat we in sommigen gevallen niet tot een oplossing kunnen komen die passend is voor beide partijen.

Legato Cloud 12/07/2017 - 21:56

Meerdere keren op het laatst afzeggen zonder reden en zonder nieuwe afspraak. Stelletje oplichters!!

Stefanie x 12/07/2017 - 21:51

VRESELIJK , had een afspraak met de kaakchirurg word ik 1 dag voor me afspraak via de mail afgezegt met geen reden heb ik een nieuwe afspraak gemaakt bellen ze me 1 dag van te voren om kwart over 6 dat me afspraak niet door kan gaan alweer omdat niemand het aandurft maar ik zou wel in het weekend terecht kunnen maar dat zou mij extra geld kosten. conclusie ga niet naar deze praktijk .

Desiree Mackaaij 12/07/2017 - 20:18

Word niet doorverwezen na een kaakchirurg willen alleen geld zien ! Advies andere tandarts zoeken loop al na een ongeluk vanaf 28 april met pijn en willen alleen maar behandeling na behandeling. Mag een consult krijgen van 20 euro niet zeker of ik die verwijzing krijg. Oplichting !!!!

Ron Van Der Kaaij 24/05/2017 - 19:38

Het bedrijf is weliswaar gefocust op geld verdienen, maar heeft wel passievolle personen in dienst. Ik word altijd zeer goed geholpen door drs. Djamaludin. En zijn individuele focus is niet altijd gericht op geld verdienen. Na een enigszins mislukte gebitsrenovatie heeft hij zelf voorgesteld om kosteloos een update uit te voeren. Dat is thans voor 50% afgerond en ik ben nu al tevreden. Ook zijn bereidheid om bij plotselinge ongemakken op gebitsgebied direct voor je klaar te staan, is ongekend. Chapeau!

Pezhman Nur 07/03/2017 - 11:37

Een groet oplichterij. Komt van zelf achter als bij deze paraktijk komt. Mijn advies is gewoon andere tandarts zoeken. Jammer voor een steer dat ik verpeligt moet geven.

Jan van Vught 23/02/2017 - 02:30

Het is goed geweest helaas voor bij

Johan van Erkel 11/01/2017 - 13:39

Super praktijk! Ze doen echt alles hier dus bij doorverwijzingen blijf je altijd binnen het gebouw. Ook erg aardig en kundig personeel.

Maurice Boxman 22/11/2016 - 18:00

Prima kundige tandartsen en specialisten. Wel vaak uitloop waardoor je altijd moet wachten.

Job Hilbers 24/10/2016 - 11:20

Kundig, maar niet altijd even vriendelijk. Behandelingen of bezoeken zijn niet heel persoonlijk, mogelijk door de grootte van de praktijk. Weinig advies over nazorg, behalve als je hier zelf specifieke vragen over stelt.

Marion Wollaars 26/05/2016 - 11:22

Deef Vink 26/11/2015 - 11:51

Many dentists and always nice. It remains a dentist so not a happy place to be.

L Kuipers 07/09/2015 - 18:13

Wat ik er goed aan vind? Helemaal niks!! Proberen je op allerlei manieren geld uit je zak te stelen. Tandartsen die geen nederlands spreken en je een kroon proberen aan te smeren terwijl dit niet eens nodig is. Conclusie heb je geld te veel en weet je niet waaraan je het moet besteden word client bij Ivory en Ivory dan weet je zeker dat je bestolen word!