Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Johann Sebastian Bachlaan 135, 2264WD Leidschendam
Neemt patiënten aan
Tandarts
6.6
Google
4.1
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 13:00
 • arrow dinsdag
  13:40 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 13:00
 • arrow donderdag
  13:40 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 13:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
Annelies Schmeitink
Tandarts
BIG nummer: 19023936502
tandarts
0.0
E. Ninary
Tandarts
BIG nummer: 99053791602
tandarts
0.0
Ronen Leder
Tandarts
BIG nummer: 19100087102

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
6.6
2 waarderingen
4.1
12 waarderingen
10
1 waarderingen
waardering icon
frits wagner 10 Jul 2019 - 13:54
Ik kom al jaren bij deze tand arts .deze is zeer loyaal naar mij en sociaal erg betrokken bij zijn patienten.door dat ik diabetes heb mag de tand arts niet trekken .dus moet ik naar de kaak chirugie in Bronevo zieken huis daar ben ik nu 2.5 jaar onder behandeling.ivm een open kaak waar door ik valse lucht binnen krijg en erg uit mijn mond ruik door een ontsteking van en in mijn kaak .de Chirurg zegt steeds laat je niet behandelen door een mondhygeniste.maar de tand arts wil dit wel.zodoende kan hij wat verdienen .want hij schrijft dan 8x5 minuten werk terwijl dat maar 6x5 minuten is verschil € 25 teveel waarvan ik 20% moet betalen teveel dus .Kaak Chirurgie zegt 70% van de behandelijngen die wij krijgen komt door de mond hygenisten ze maken het tegoedschoon.waar door er tandvlees problemen onstaan .
Duidelijke uitleg
6
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
6
7.0
waardering icon
Rens Nouris 28 Mrt 2018 - 15:35
Ik heb angst voor pijn tijdens de schoonmaken met scherpe punt van de mondhygieniste. Ik heb mijn doventolk in de arm genomen om pijn stoppen, anders erger en erger.
Duidelijke uitleg
7
Behandeltijd
4
Is deskundig
8
Aanbeveling
6
6.3
Wendy Tobeas 04 Aug 2020 - 16:43

Voor mij persoonlijk de beste tandarts waar ik bij onder behandeling ben geweest. Ik heb de laatste 2 jaar nogal pech gehad met een aantal ontstekingen die door mijn vorige tandarts niet tijdig waren ontdekt. Hierdoor heb ik twee tanden en daarmee de gehele wortels en een deel van het bot moeten laten verwijderen. Door tandarts Leder geweldig uitgevoerd, zonder pijn en met zo min mogelijk ongemak. Tandarts Leder en zijn tandarts-assistente stellen je op je gemak en leggen de te ondergane behandelingen goed uit, waardoor je weet waar je aan toe bent. Inmiddels na verwijderen, bot opbouw d.m.v. donor not, implantaten en kronen weer in het bezit van een goed gebit. Ik blijf zeker bij tandarts Leder onder behandeling. Inmiddels gaat ook een deel van de familie naar tandarts Leder, waaronder mijn schoonzus die angst heeft voor de tandarts maar zich bij tandarts Leder op haar gemak voelt.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Geachte mevrouw Tobeas bedankt voor uw recentie. We zijn blij dat de werkwijze van ons team u vertrouwen heeft gegeven. En uw positieve mond-op-mond reclame maakt ons blij en stimuleert ons om vooral op deze manier door te blijven gaan dus.

Kris van de Geer 18 Jul 2019 - 10:03

Een prettige tandartsenpraktijk met persoonlijke aandacht voor de patiënten. Goede monitoring van het welzijn en traject van je gebit en mondhygiëne.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Dit is ook een van onze doelen. Bedankt voor uw positieve recensie.

Seher Durak 05 Mei 2019 - 22:12

Een hele goede en leuke tandarts! Ik kom er al jaren en word goed geholpen geduldig, vriendelijk. Als je een goede tandartspraktijk zoekt ben je hier bij het juiste adres!👍🏻

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Bedankt voor uw recensie. namens tandarts R. Leder

Steven Lautan 14 Dec 2018 - 10:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Bedankt voor uw goede recensie. namens tandarts R. Leder

Nitzan Kaduri 05 Okt 2018 - 11:16

Mijn vrouw, ik en onze drie kinderen zitten al jaren bij het tandartspraktijk Leder in Leidschendam en zijn daar zeer over te spreken. Goede zorg, vriendelijk personeel en zeer kundig advies en goede behandelingen, zowel van de tandartsen, als van de mondhygiënisten, als van de zeer vriendelijke kindertandarts. Onlangs is een stukje van mijn kies gebroken. Ondanks dat dit geen dringend geval was, kon ik gelijk de volgende dag terecht en is het gelijk vakkundig gerepareerd. Kortom, een toppraktijk en zeer aan te bevelen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo over ons te spreken bent dit is ook zeker ons streven. met vriendelijke groet tandarts R. Leder

Kees Schaap 27 Sep 2018 - 22:27

Ik ben na veel wikken en wegen op advies van mijn tandarts-vrezende vrouw overgestapt van mijn tandarts naar de kliniek van tandarts Leder. Na reeds de eerste behandeling begrijp ik waarom zij hier zo op aandrong, niet alleen de professionaliteit , maar ook de aandacht van het vriendelijke team die uitgaat naar de patiënt is bovenmaats! Mijn kinderen worden door de ook aanwezige kinderarts behandeld, zodat ik geen drama-dag hoef te beleven voor hun controle of behandeling. Over de behandelend tandarts Leder , goede behandeling in goed overleg! TOP!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Leder Leidschendam-Voorburg

Bedankt voor uw recente wij streven naar de beste zorg voor iedereen. met vriendelijke groet tandart R. Leder

Nira Staretz 26 Sep 2018 - 22:22

(Vertaald door Google) Ik zou op deze zeer goede kliniek voor zowel volwassenen als kinderen een zeer professionele, zeer ontspannende kliniek willen aanbevelen. Goede service, we hopen dat we ze niet meer nodig hebben, maar als je een tandarts nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres. (Origineel) I would like to recommend on this very good clinic for both adults and children, very professional , very relaxing clinic. Good service, we hope we won’t need them again, but if you do need dentist this is the right place to be taken care.

HILA LEVY 24 Sep 2018 - 08:34

(Vertaald door Google) Dit is een prachtige tandartspraktijk met zeer professioneel en vriendelijk personeel en up-to-date technologie. alle doktoren zijn absoluut fantastisch! ze zijn erg geduldig en hebben aandacht voor het individu. Ik heb 2 implantaten laten doen door Dr. Lede en ook mijn kinderen hebben hun gebit gereinigd en gecontroleerd. Als u wilt dat uw tandheelkundige zorg goed wordt uitgevoerd, ga dan naar zijn kantoor. Het is onze beste tandheelkundige ervaring ooit. sterk aanbevolen !!! (Origineel) This is a wonderful Dental practice with very professional and friendly staff and up to date technolgy . all Doctors are absolutlely fantastic! they are very patient and attentive to the individual. I had 2 implants done by Dr. Lede and also my kids did thier teeth cleanings and checked . If you want your dental care done right, go to his office. Its our Best dental experience ever. highly recommended !!!

Paul Engel 13 Jul 2018 - 20:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Pim 22 Mei 2018 - 14:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Voornaamz a 08 Nov 2016 - 06:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

JASON CHRISTIE 17 Nov 2014 - 10:12

(Vertaald door Google) vriendelijke en deskundige service (Origineel) friendly and expert service