Tandartspraktijk Fokke

Tandartspraktijk Fokke
Hof van Roomburgh 4, 2314ZB Leiden
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 16:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 16:00

Welkom bij tandartspraktijk van tandarts Fokke in Leiden. Wij nemen nog nieuwe patienten aan.

Een goede gezondheid begint bij een gezonde mond, gezond tandvlees en een mooie glimlach.
Als tandarts vind ik het belangrijk optimale zorg te leveren binnen de wensen en mogelijkheden van de patiënt. Die zorg bestaat in eerste instantie uit voorlichting over gezonde voeding en hoe de mond schoon te houden. Het is een uitdaging om mensen zo te motiveren dat uiteindelijk kan worden volstaan met een periodieke controle en evt. gebitsreiniging.
Tandheelkunde is mijn hobby. Altijd weer leuk om uitdagende klussen te doen, een mond op te knappen, mooi werk en van goede kwaliteit af te leveren. Het blijft ook steeds leuk om me verder te verdiepen in het vak d.m.v. nascholing, studieclubjes, lezingen om nieuwe tips en tricks te leren .Of de nieuw aangeschafte spullen uit te pakken.
Tijdens mijn opleiding heb ik een half jaar in Toulouse, Frankrijk gestudeerd, alwaar ik o.a. als tandarts gewerkt heb in een psychiatrisch ziekenhuis, en me daarnaast verdiept in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Vandaar dat er sinds lange tijd een microscoop aanwezig is in de praktijk.
Om netjes en schoon te kunnen werken gebruik ik altijd Cofferdam (een rubberen lapje om de te behandelen tand/kies te isoleren). Voor de patiënt is dat ook comfortabel, wang, lippen en tong worden zo beschermd en er komt niets in de mond terecht.
Naast mijn werk in de praktijk heb ik zitting in het Centraal Tuchtcollege, waar klachten in de tandheelkunde behandeld worden. Leerzaam en een leuke afwisseling.
In mijn vrije tijd ben ik fanatiek wedstrijdzeilster, golfster en zit ik graag op de racefiets.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
M. Fokke
Tandarts
BIG nummer: 79032503502

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
5.0
0.0
Arman Akşit 09 Nov 2022 - 12:33

(Vertaald door Google) Geweldige tandarts! Zeer professioneel, vriendelijk en er om u te helpen zonder iemands tijd of geld te verspillen. To the point, doet haar werk perfect, stelt je op je gemak en geeft instructies/adviezen ter verbetering van de mondhygiëne. U betaalt voor de geweldige service zonder te veel te betalen. De behandeling is van hoge kwaliteit en de prijs is eerlijk.

(Origineel)
Great dentist! Very professional, friendly and there to help you without wasting anybody's time or money. Straight to the point, does her work perfect, makes you feel comfortable and gives you instructions/advice on how to improve the oral hygiene. You pay for the great service without being overcharged. The treatment is high quality and the pricing is fair.

Rintse van de Vlasakker 25 Okt 2022 - 16:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ellen Langeveld 24 Nov 2021 - 20:59

(Vertaald door Google) Een professionele, no-nonsense en toegewijde tandarts. Met een beetje pijn in mijn hart weggegaan, aangezien ik naar een andere stad ben verhuisd te ver weg.

(Origineel)
A professional, no nonsense and dedicated dentist. With a bit of pain in my heart leaving, since I moved to a different city to far away.

Jeanet Lammers Lisnet 28 Jul 2020 - 23:44

Vandaag geweest het is een top tandarts heel kundig en erg snel en doet wat je vraagt bij angst alles is te bespreken zeker aan te bevelen. Ik ben erg tevreden ☺

Charlotte Haag 22 Jun 2020 - 15:22

Kundige tandarts die zorgzaam en kordaat handelt. Duidelijk aangeeft wat er gaat gebeuren. Goede zorg zonder onnodige poespas.
Onlangs geweest met kiespijn. Ik kon er snel terecht en ben goed geholpen. Verstandskies is getrokken en het viel me alles mee.

Ik kan je deze tandarts van harte aanraden.

Murat Kivrakdal 27 Jul 2019 - 10:39

Ongeveer 25 jaar al patiënt. Heb zelfs toen ik een aantal jaren in Tiel woonde, op en neer gereden. Zeer deskundige en eerlijke tandarts.

Daan de Jong 27 Jul 2019 - 10:29

Zeer prettige en persoonlijk gevoelige tandarts. Zeker aan te bevelen!

Nina Verschoor 20 Jun 2019 - 16:56

Erg professionele, vakkundige, goede tandarts!

F. Minke 01 Mrt 2019 - 18:57

Al jaren uitstekend en persoonlijk behandeld door tandarts Fokke. Ik zou deze tandarts iedereen aanbevelen 👍🏻

Dirk Claassen 28 Feb 2019 - 15:31

Echt de prettigste tandarts die ik ooit heb gehad, super..... ik rij er zelfs vanuit Den Haag voor naar Leiden, heel blij mee! Een echte aanrader dus!

Ciska Mulder 15 Jan 2019 - 15:02

Een geweldige tandarts, die altijd met je meedenkt. Ondanks mijn angst voor de behandeling is het bij haar toch altijd gezellig

Trijnie Vlietstra 15 Mrt 2018 - 16:06

Deze Google-recensie is zonder tekst