Tandarts Finedent in Houten | Tandarts.nl

Finedent

Waardering: 7,5

Welkom bij FineDent! Een periodiek bezoek aan de tandarts verkleint de kans op schade aan uw gebit. Want door een regelmatige controle kunnen problemen vroegtijdig worden ontdekt, en kan er tijdig worden ingegrepen om erger te voorkomen.

Naast het repareren van (kleine) beschadigingen geven de experts van tandartsenpraktijk FineDent te Houten ook adviezen om uw gebit zelf beter te kunnen onderhouden. Wij nemen nog nieuwe patienten aan!

Waardering

7
waarderingen
Duidelijke uitleg
7.3
7.3
Hygiëne
6.9
6.9
Klantvriendelijkheid
7.9
7.9
Komt afspraken na
7.7
7.7
7,5
Demi  18/10/2019 - 09:53

Kortom WAUW! door veel verhalen kwam ik terecht bij finedent, na wat research gedaan te hebben een afspraak gemaakt voor mijn vriend. Helaas stonden er een paar negatieve recensies, maar bij deze kan ik zeggen dat die voor mij totaal NIET kloppen!! Ze waren geweldig, vanaf de angst tot de behandeling zelf en het resultaat kortom geweldig. Onwijs mooi! Bedankt Finedent!

Duidelijke uitleg
10
10
Hygiëne
9
9
Klantvriendelijkheid
10
10
Komt afspraken na
10
10
9,8
marjoelin van Herwijnen  12/07/2018 - 10:32

Ik ben zo blij met tom. ik loop er nu 6 0f 7 jaar. heb echt veel tandartsen gehad in houten en vele doorverwijzingen naar kaakchirurg om dat ze mij kiezen afbraken en met dikke ontstekingen. sinds ik bij Finedent loop alleen maar lof. hij heeft me van chronische ontsteking afgeholpen waar niemand raad mee wist en veel kiezen heeft aangetast. Enig oplossing was trekken een een 5 delige brug plaatsen ben er nog steeds blij mee. ik wil mijn voortanden laten doen. heeft hij 4 prachtige kronen opgezet.
En met mijn implantaat ook helemaal blij.
Net weer een kies getrokken, dat was bij een ander weer afgebroken en naar kaakchirurg. hij trekt hem eruit. echt top.
Ik snap niet dat mensen zo negatief over de praktijk spreken.
Ik vind de tandarts een nachtmerrie om naar toe te gaan.
maar ze zijn daar correct vriendelijk. wat ze zeggen over kosten klopt ook altijd Maar ik wil alleen mijn Tom

Duidelijke uitleg
10
10
Hygiëne
10
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Komt afspraken na
10
10
10,0
anoniem  07/11/2017 - 22:14

Tandarts Carlo is zeer professioneel, geduldig en hij legt alles goed uit.
De andere tandarts vond ik minder goed.

Duidelijke uitleg
8
8
Hygiëne
8
8
Klantvriendelijkheid
9
9
Komt afspraken na
8
8
8,3
Joke van Helden  19/03/2017 - 12:12

Via Internet gezocht naar een tandarts welke goede referenties kreeg
Vanuit Zwijndrecht naar Houten voor 5 implantaten met kroon.
Het was zeker de moeite waard zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Tom en de rest van het team bedankt voor alle goede zorg.

Duidelijke uitleg
9
9
Hygiëne
9
9
Klantvriendelijkheid
10
10
Komt afspraken na
10
10
9,5
R. Koster  20/02/2017 - 15:40

Sta versteld van de eerdere negatieve recenties die ik las aangezien ik totaal het tegenovergesteld ervaar. Zeer behulpzame tandarts die met je meedenkt en zeer duidelijk de behandellingsopties met je doorneemt. Daarnaast zijn de prijzen zeer gunstig en is werkt de tandarts zeer nauwkeurig. Ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad en 2 kronen laten plaatsen. Voor de behandeling ben ik perfect voorgelicht wat ik tijdens en na de behandling kan verwachten. In vergelijking met mijn vorige tandarts die een kroon heeft geplaatst merk ik dat deze 2 nieuw geplaatste kronen veel beter aansluiten waardoor voedselresten niet meer hinderlijk tussen mijn tanden blijven zitten. In alle opzichten merk ik dat ik hier met een specialist te maken heb met oog voor detail.

Duidelijke uitleg
9
9
Hygiëne
10
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Komt afspraken na
9
9
9,5
Rahiem  25/11/2016 - 08:28

- slecht
-amateuristisch
Ga hier niet naartoe. Ik heb hier een aantal kronen laten plaatsen, althans dat was de bedoeling maar na een aantal ontstekingen en 3x een verkeerde kroon heb ik de boel maar gestaakt en ben naar een andere tandarts gegaan. Ze zijn niet serieus te nemen, ik heb in 3 bezoeken met 3 verschillende tandartsen te maken gehad die de Nederlandse taal haast of haast niet machtig waren en zeer slordig te werk gingen. Dit is mijns inziens een gevaarlijke tent.

Duidelijke uitleg
3
3
Hygiëne
1
1
Klantvriendelijkheid
3
3
Komt afspraken na
5
5
3,0
Geoffrey van Bronkhorst  19/10/2016 - 09:24

Bizarre taferelen....in drie maanden tijd vier verschillende tandartsen gehad bij deze praktijk, waarvan er een aantal zomaar schijnen te verdwijnen en nooit meer terugkomen. Na gisteren snap ik het! Stukje afgebroken van mijn kies, er werd meteen een heel plan voor 8 (!) kronen gemaakt, allemaal heel onduidelijk, verhaal van 50 minuten tot de grote baas binnenkwam. Die gaf aan gewoon alles boren en vullen. Ik heb nog aangegeven dat ik geen pijn heb, alleen glazuurerosie (al jaren) en daarvoor niet kwam, maar voor mijn afgebroken kies. Vervolgens ging de tandarts zonder handschoenen en met vieze vingers in mijn mond wroeten. Uiteindelijk ben ik heel boos geworden en ben woedend de praktijk uitgelopen zonder geholpen te zijn waarna er nog wat sarcastische dingen door de baas zelf werden nageroepen. Vandaag heeft mijn vriendin nog gebeld om verhaal te halen maar dat liep helemaal op een drama uit. Ze werd niet aan het woord gelaten en beticht van bedreiging. Wat een slechte praktijk zeg! Nog nooit zo'n wanorde meegemaakt. NIET NAARTOE GAAN!

Duidelijke uitleg
2
2
Hygiëne
1
1
Klantvriendelijkheid
3
3
Komt afspraken na
2
2
2,0