Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Tandartsenpraktijk Ivoren Toren
Hoge Naarderweg 3b, 1217 AB Hilversum
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.3
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 20:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 20:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 20:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 20:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 15:30
 • arrow zaterdag
  9:00 - 16:00

De tandartsenpraktijk “Ivoren Toren Hilversum” is een praktijk waar u kunt ervaren dat “naar de tandarts gaan” ook een prettige ervaring kan zijn. Dus zoekt u een tandarts in Hilversum, kom dan eens vrijblijvend kennismaken. Wij nemen nog nieuwe patienten aan. Het team van tandartsenpraktijk Ivoren Toren Hilversum bestaat bijna geheel uit vrouwen.

Tandartspraktijk Ivoren Toren in Hilversum

Tandartsenpraktijk Ivoren Toren Hilversum is een gewone tandartspraktijk waar persoonlijke aandacht en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten tevreden zijn met het resultaat van de behandeling bij ons en dat zij met een stralende lach de tandartspraktijk verlaten. Door structurele nascholing, intercollegiaal overleg en nauwe banden tussen de specialisten in Hilversum leveren onze tandartsen vakbekwame kwaliteit en service op het gebied van tandheelkunde.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Ellen Pluymen
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Greet van de Brom
Assistent
tandarts
0.0
Hassan Ghaznavi
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Mina Aziz
Assistent
tandarts
0.0
Monique Mol
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Pieter Pluymen
Tandarts
BIG nummer: 29023286902
tandarts
0.0
Rosha Shojaeian
Tandarts
BIG nummer: 19926672202
tandarts
0.0
S.S. Gianfreda
Tandarts
BIG nummer: 29044885402
tandarts
0.0
Sevim Özturk
Assistent
tandarts
0.0
Tara al Kadi
Tandarts
BIG nummer: 79913433102
tandarts
0.0
Ursula Verbeek
Assistent
tandarts
0.0
Zari Toloe Yeganeh
Assistent

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
9.8
4.3
9.8
waardering icon
Martin Hollander 16 Dec 2020 - 12:26 Review voor de praktijk
Ivoren Toren is de fijnste tandartsenpraktijk van Hilversum, met vriendelijk en deskundig personeel. Zeer geschikt voor kinderen die bang zijn voor de tandarts. Aanrader!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Conno van Wijk 25 Mrt 2019 - 08:04 Review voor de praktijk
Ik kom hier al 15 jaar en ben zeer tevreden. Er wordt de tijd voor je genomen en zowel bij simpele als ingewikkelde behandelingen ben je hier in kundige handen. Aanrader!
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.3
waardering icon
Jessy 10 Jul 2017 - 18:30 Review voor de praktijk
Een prettige benadering in een plezierige praktijk
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Nuosi H 03 Mrt 2023 - 15:44

Een fijne praktijk met toppers in dienst zoals Rosha en Hassan die gewoon de tijd voor je nemen en alles duidelijk uitleggen.Ik voelde mij direct op mijn gemak ❤️

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Dankjewel Nuosi, voor je mooie compliment. We blijven als team graag ons best voor je doen!

Michel Berclouw 29 Dec 2022 - 12:16

Prima tandartspraktijk en ze werken naar mijn mening pijnvrij.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

We streven er altijd naar om u zo plezierig en pijnvrij mogelijk te helpen, dus het is fijn om te horen dat u het ook zo ervaart!

Julia M 07 Jul 2022 - 07:48

Good dental practice is created by good specialists. I have been visiting Ivoren Toren for more than 5 years and I am very satisfied. Pieter Pluymen and Monique Mol are the super for me.

(Vertaald door Google)
Goede tandartspraktijken ontstaan ​​door goede specialisten. Ik bezoek Ivoren Toren al meer dan 5 jaar en ben zeer tevreden. Pieter Pluymen en Monique Mol zijn voor mij de toppers.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Dank Julia, we zijn blij met deze mooie woorden.

Jan Pecník 02 Mrt 2022 - 20:25

Having lived in multiple countries across Europe, finding a good dentist was always one of the most annoying things after moving over to the new one (took me 2 years to finally start searching in Hilversum, I've rather always taken a trip across half the continent instead...). To me, a good dentist requires a very narrow balance between a thorough & precise work and a gentle care to avoid pain and developing negative feelings in the long run. Rosha of Ivoren Toren manages to strike that balance very well, I'm almost looking forward to the visits (or at least definitely not being scared of them :) thanks to her kind and fun approach and genuine care she provides. Clean environment, patient explanations and a lot of flexibility (which is rather important with my long working hours) complement the strong base. 10/10 recommend :)

(Vertaald door Google)
Omdat ik in meerdere landen in Europa heb gewoond, was het vinden van een goede tandarts altijd een van de meest vervelende dingen na de overstap naar de nieuwe (het kostte me 2 jaar om eindelijk te gaan zoeken in Hilversum, ik heb eigenlijk altijd een reis gemaakt door de helft van de continent in plaats daarvan...). Voor mij vereist een goede tandarts een zeer nauw evenwicht tussen een grondige & nauwkeurige werk en een zachte zorg om pijn en het ontwikkelen van negatieve gevoelens op de lange termijn te voorkomen. Rosha van Ivoren Toren slaagt er heel goed in om die balans te vinden, ik kijk bijna uit naar de bezoeken (of ben er in ieder geval zeker niet bang voor :) dankzij haar vriendelijke en leuke benadering en oprechte zorg die ze biedt. Schone omgeving, geduldige uitleg en veel flexibiliteit (wat best belangrijk is met mijn lange werktijden) vullen de sterke basis aan. 10/10 aanbevelen :)

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Thank you so much for your compliments!

(Vertaald door Google)
Heel erg bedankt voor je complimenten!

Rudie Braasbeek 12 Feb 2022 - 10:01

Met de familie komen wij in deze praktijk. Goede tandartsen. Snel beschikbaar voor acute problemen. Bijvoorbeeld mijn zoontje die gevallen was op zijn tanden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Beste Rudie, we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent!

Jaring Werkhoven 19 Jan 2022 - 20:40

Veel te lang niet geweest maar Pieter Pluymen heeft met veel geduld, vakmanschap en humor mijn gebit pijnloos weer helemaal optimaal gemaakt! Met de modernste technieken en vaardige assistenten.
Deze tandarts en praktijk zijn echt aan te bevelen!

afshin mori 18 Jan 2022 - 21:48

Super fijne ervaring gehad! Krijg eerst uitleg wat ze gaan doen en alles in goed overleg! Kan snel terecht bij klachten. Zeker een aanrader!

Marcella Lubken 18 Jan 2022 - 21:18

Zeer fijne tandarts, ik met mijn angst durfde echt niet. Maar ze slepen je der echt door heen. Vakbekwame personeel! Zowel tandarts als de mondhygiënisten!

Esther Ravenhorst 18 Jan 2022 - 21:15

Hele fijne tandarts , heb al meerdere tandartsen en mondhygiënste gehad maar bij hun was het heel kundig

Serife Arioz 25 Okt 2021 - 15:53

Heel aardig en al, maar.. Ik heb nu al 2-3 keer vullingen laten zetten, waar mijn vlos niet doorheen ging.. dus ze moesten het weer gaan verbeteren.. Het is niet echt fijn om telkens terug te moeten gaan door een fout dat niet aan jou ligt. Wel werd ik teruggeroepen om dit te verbeteren waar ik niet voor hoefde te betalen. Dat is wel fijn, want ze staan altijd open.

Aart de Groot 28 Sep 2021 - 14:38

Heel vroeger, in de jonge jaren, had ik een soort tandartsen- en diagnosevrees. Die tijd ligt ver achter mij. Naar de Ivoren Toren gaan is voor mij altijd een uitje. Eerst naar de mondhygiëniste, we starten met een small talk, na een half uur zijn mijn tanden weer goed gereinigd en blijven ontstekingen plak en andere narigheid weer voor een tijdje weg. Daarna door naar de tandarts. Altijd gezellig, en de paar zwaardere behandelingen die er ook ooit waren goed doorstaan. Vakkundig uitgevoerd. EN de praktijk ligt op een prachtige plek, uitziet op het Dudok Raadhuis. Wat wil je nog meer.....

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Ivoren Toren

Beste Aart, wat een mooie complimenten; daar zijn we blij mee!

Vincent Veenenberg 13 Jan 2021 - 18:57

Na jaren bij dezelfde tandarts in mijn nieuwe woonplaats hier gekomen. Zeer vriendelijk en tot nu toe goede dienstverlening. De mondhygenieste deed zelfs voor het eerst ooit geen pijn, toppers dus. Fijne controleherinneringen en afspreken gaat snel en eenvoudig.

Tjasse Woltjer 25 Sep 2020 - 09:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bestellen 11 Sep 2020 - 21:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

eline kerklingh 14 Mei 2020 - 15:08

Hele fijne tandarts. Ik ben tot nu toe elke keer erg goed geholpen.

Gewoon Srecko 21 Nov 2019 - 17:50

Super slechte tandarts vooral die Pieter pluymen😒 mijn moeder heeft 2 tanden verloren door Pieter pluymen en een heel klein beetje fluoride gekregen en geen tanden geseilt. super veel tandplak en tandsteen *ZEKER GEEN AANRADER*

thomas erdtsieck 03 Okt 2019 - 08:07

Ik heb uitstekende ervaringen met endodontoloog Pieter Pluymen. Hij heeft een lastige wortelkanaalbehandeling met abces zeer deskundig en pijnloos uitgevoerd. Ook totaal geen napijn. En je kunt nog met hem lachten ook! Terwijl hij met me bezig was zei hij ineens "Gaat het wel goed met je? Je zegt zo weinig." Hahahaha...... dan lig je daar met opengesperde mond! Ook bij tandarts Tara al Kadi heb ik een prettig en deskundig consult gehad. Mijn vrouw is al jaren uiterst tevreden over Sabrina Gianfreda, hoofd van de maatschap.

Conno van Wijk 25 Mrt 2019 - 08:00

Ik kom hier al 15 jaar en ben zeer tevreden. Er wordt de tijd voor je genomen en zowel bij simpele als ingewikkelde behandelingen ben je hier in kundige handen. Aanrader!

q0w0p compgen -ac Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ 31 Jan 2019 - 15:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

K Opus 12 Okt 2018 - 13:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Meat love 24 Jul 2018 - 20:20

In het verleden heeft mijn gezin al eens met de rare streken van deze praktijk te maken gehad.
Zo wouden ze mijn vrouw tijdens de zwangerschap verdoven terwijl zij van mening was dat dit een risico voor het ongeboren kind kon zijn. Dit werd weggelachen door de invaltandarts.

Een andere tandarts wou een voortand van mijn zoon, die na een val grijs werd, maar waarvan hij geen last had, er wel even uittrekken.

Wij waren over onze eigen tandarts (Anne) altijd wel te spreken. Die is echter vertrokken naar een andere praktijk.
Zodoende was het vandaag mijn beurt om de 'dienstverlening' nader te ervaren.
Ik had al een paar keer meegemaakt dat een afspraak 'niet in het systeem stond'. Vandaag zat ik bij blijkbaar mijn nieuwe tandarts. Die ging mijn dossier nalopen en wou mij niet behandelen vanwege mijn medicijngebruik. Die medicijnen zouden, icm de verdoving, allerlei schokkende bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Vreemd, ik gebruik het al jaren en de vorige tandartsen hebben hier nooit een opmerking over gemaakt. Dus of deze tandarts doet maar wat, of alle voorgaande artsen hebben mij bewust een risico laten lopen.

Wat mij vooral steekt is dat dit van tevoren ondervangen had kunnen worden. Ze weten dit al jaren en leggen alle verantwoordelijkheid neer bij de patiënt. Alle gevolgen overigens ook, want of ik even een nieuwe afspraak wil maken. Nou, ik heb ook een planning op mijn werk. En nu loop ik de hele vakantie met kiespijn vanwege deze beslissing.

Ik heb opgebeld om mij uit te schrijven. Ik ben helemaal klaar met de slechte service en het slechte meedenken van deze praktijk. In het gesprek zegt men dat men de vorige tandarts verantwoordelijk acht voor mijn gezondheid. Dat zal lekker voelen voor haar, zo'n mes in je rug!

Dus 1 ster. Maar dat is eigenlijk nog veel te veel.
Volkomen waardeloze, niet meedenkende, backstabbende praktijk die het belang van de patiënt op de allerlaatste plaats heeft staan

Bijzonder trouwens dat de tandarts zelf een 5 sterren-review geeft. Tja, zo kun je misschien de ontevredenheid nog wat verbloemen.

Martin Hollander 19 Jan 2015 - 16:55

Zeer fijne tandartsenpraktijk! Sabrina Gianfreda neemt goed de tijd om alles uit te leggen voordat de behandeling begint. Een aanrader!