NG-Dent, voor tandheelkunde en implantologie

NG-Dent, voor tandheelkunde en implantologie
Groest 71-3, 1211EA Hilversum
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.5
Google
3.2
Zorgkaart
3.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 21:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 21:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00

DR. NASHAT GARA EN ZIJN TEAM DOEN ALLES VOOR EEN MOOI EN GEZOND GEBIT

Daarbij Krijgt U Als Patiënt Ook Alle Aandacht.

Wilt u ook weer zorgeloos eten, praten en breeduit kunnen lachen?

Uw bezoek bij ons

Wij weten dat een bezoek aan de tandarts nauwelijks als aangenaam wordt ervaren. Juist daarom doen wij er als NG-dent praktijkteam alles aan ervoor te zorgen dat u als patiënt alle aandacht krijgt en dat de tijd bij ons zo ontspannen mogelijk is. Graag informeren wij u uitgebreid over mooie en gezonde tanden. Wij zijn ervan overtuigd dat u na de behandeling meer dan aangenaam verrast zult zijn met uw nieuwe lach.

De moderne tandheelkunde biedt vandaag de dag een breed scala aan verschillende behandelingsmethoden. Samen met u kiezen wij de optimale oplossing voor uw individuele situatie. En dat alles in een aangename en vooral ontspannen sfeer, waarin u iets van uw spanning zult verliezen.

Tandimplantaten - net zo perfect als uw originele tanden en ook nog eens betaalbaar bij NG-dent. 

Eén van de kernactiviteiten van onze tandkliniek is implantologie. Geen enkele andere vorm van tandvervanging bootst de natuurlijke situatie in de mond zo goed na als het tandimplantaat. Een implantaat vervangt de tandwortel en groeit stevig vast in het kaakbot. Op dit fundament kunnen kronen, bruggen en zelfs kunstgebitten worden bevestigd. Na de verzorging heeft u weer het comfort van een stevig verankerde tand. U ondervindt geen beperkingen tijdens het lachen, praten en eten. Ook voor patiënten uit België is het plaatsen van implantaten erg interessant.Van één ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak: voor elk tand- of gebitsprobleem hebben wij een individuele implantaatoplossing voor u. En u kunt er zeker van zijn: onze tandarts - implantoloog dr. Nashat Gara behoort tot de meest ervaren specialisten op het gebied van tandheelkundige implantologie en orale chirurgie!

U Bent Bij Ons In Goede Handen.

Openingstijden NG-Dent in Hilversum

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Extra openingstijden dinsdag en donderdag van 17:00 tot 21:00 uur
Elke tweede zaterdag van de maand van 08:30 tot 14:00 uur

Voor de implantologie zijn er extra avondopenstellingen. Belt u hiervoor met ons om een afspraak in te plannen. Tijdens onze openingstijden kunt u op afspraak terecht voor behandelingen. Wij nemen nog nieuwe patienten aan!

https://www.ngdent.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
9.5
Dr. Nashat Gara
Tandarts
BIG nummer: 49911187602
tandarts
0.0
Dr. Wouter Krommenhoek
Tandarts
BIG nummer: 49043985902
tandarts
0.0
Hayat Boulidam
Praktijkmanager

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
9.5
3 waarderingen
3.2
13 waarderingen
3.3
4 waarderingen
waardering icon
JMT 06 Mrt 2022 - 09:42 Dr. Nashat Gara (Tandarts)
Na vervelende ervaringen bij anderen terecht gekomen bij dokter Gara. Er werd naar mij geluisterd, gekeken, uitleg gegeven en nog belangrijker de tijd genomen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de meest bij mij passende oplossing en daar ben ik zeer tevreden over. Als je meer wil weten, maak gewoon een afspraak bij dokter Gara en zijn betrokken professionele team.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
G blom 03 Feb 2022 - 13:23 Dr. Nashat Gara (Tandarts)
Zeer deskundige arts, altijd op zoek naar een goed passende oplossing. Staat open voor vragen, of opmerkingen
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.3
waardering icon
Angelien van der Laan 26 Nov 2021 - 16:51 Dr. Nashat Gara (Tandarts)
Een heel fijn team, Dr Gara is heel deskundig. Ik had verschillende infecties in mijn mond en was erg bang. Ik ben achteraf blij dat ik me heb laten behandelen. Het ziet er prachtig uit en de pijnen zijn verdwenen. Ik was ook bang dat kennissen en collega’s het konden zien. Het viel niet op omdat er een kopie van mijn eigen tanden was gemaakt, het was mooier doordat ik wat minder overbeet had. Afz A. Van der Laan
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.3
Vikas Ladkat 28 Sep 2021 - 14:55

(Vertaald door Google) Ik bezocht dit centrum voor mijn dochter twee keer voor het vullen van de tanden. Beide keren was de vulling slecht gedaan en werd deze snel gebroken. Ik ben er zelf ook geweest. Ik was blij met de begeleiding die werd gegeven, maar voor de vervolgacties kreeg ik geen reactie, zelfs niet als ik het drie keer opvolgde. Ik kreeg te horen dat de arts aan het rapport werkt en zal worden gedeeld, wat helemaal niet is gebeurd. Uiteindelijk besloot ik een andere tandarts te bezoeken. (Origineel) I visited this Center for my daughter twice for the filling the teeth. Both of the times, the filling was poorly done and got it broken shortly. I also visited for myself. I was happy with the guidance given however for the follow up actions I didn’t get any response even I followed up three times. I was told that the doctor is working on the report and will be shared which didn’t happen at all. Finally, I decided to visit other dentist.

david mof 28 Aug 2020 - 12:20

vreselijk veel pijn nog altijd.

Mieke Mieke 04 Feb 2020 - 21:54

Ik moest 5 sterren geven van de balie assistente bij deze :) heb geen zaken met ze gedaan.

Steven Everaerd 16 Nov 2019 - 17:36

ik ben vol lof over het team van NG-dent. Het systeem die zij gebruiken.. is onverbeterlijk. Vroeger had ik een kunstgebit, maar daar vond ik mij te jong voor, en oncomfortabel. Dank zij de inplanten van Dr Gara heb in terug een normaal gebit,ziet er heel natuurlijk uit, en heeft me alle comfort. Vanaf het begin tot het eindresultaat super service!! Echte vakmensen, een aanrader voor wie ooit op zoek is naar een nieuw gebit. En vooral ook niet te vergeten ... de assistentes, mevrouw aan de balie die je direct een goed gevoel vertrouwd gevoel geven!! Ik hoop dat dit team ook naar België komt... Steven Gent

Suzanne Kox 18 Okt 2019 - 22:38

Ik ben op 11 januari 2017 behandeld door Dr. Gara. Na jarenlang enorme problemen te hebben gehad had ik in december 2016 contact met de kliniek gehad en ben ik door Hayat Boulidam uiterst vriendelijk ontvangen. En hebben we een fijn kennismakingsgesprek gehad. Na beoordeling van de foto's was er nog maar een optie en dat was alles eruit.. #wateendrama. Maar als het er dan toch uit moest waren implataten wel een geweldig mooie optie! En daarmee kan ik nog jarenlang genieten van een vast gebit. Maar ik kon met alle informatie naar huis en kreeg ik alle tijd om mijn eigen afwegingen te maken. Want het is natuurlijk een stevige ingreep en een stevig bedrag. Daar had ik echt even wat tijd voor nodig. Op de dag zelf ruim 7 uur in de stoel gelegen.. (had meer pijn in mijn rug dan in mijn kaak/gebit) Na zeven uur was ik zes implantaten boven verder en vier onder. Daarboven op is een tijdelijk gebit geplaatst. Eenmaal thuis (met best wel beetje trek) heel voorzichtig gegeten van wat zachte dingen. Dat ging opmerkelijk goed! Na een nachtje slapen (wederom meer pijn in mijn rug dan in mijn gezicht) voelde ik me 's morgens verrassend goed. Was wel wat blauw aan de onderkaak, maar verder niets dik en opgezet. Na drie dagen ben ik weer gaan werken en was het praten de voornaamste uitdaging. Ik sliste een beetje en wist niet zo goed dat onder controle te krijgen. Maar echt geen pijn gehad. het is ongelofelijk als je ziet hoeveel verdoving er in is gegaan en hoeveel er is gesloopt. In die maanden erna weer alles gaan eten wat ik voorheen deed. Soms wel met gepaste angst.. maar het ging allemaal echt heel goed. Na drie maanden is mijn definitieve gebit geplaatst. En dan pas zie je dat het tijdelijk gebit eigenlijk helemaal niet bij me paste. De tanden waren te groot en te breed voor mijn mond. En het uiteindelijke gebit ziet er heel erg mooi uit en is echt helemaal zoals ik dat zelf wilde. De kleur, de stand van de tanden. Het is helemaal ik! Kortom ik ben echt heel erg tevreden over de behandeling, over het personeel en de persoonlijke en vriendelijke manier waarop iedereen met mijn angst om is gegaan en ook echt leek te begrijpen dat het voor mij echt heel beangstigend was, en al helemaal met het eindresultaat! Ik kan serieus echt alles eten wat ik normaal deed! En dat is toch echt een hele dankbare situatie!

Chris Goossens 08 Apr 2019 - 17:09

Na lang zoeken in Belgie zonder resultaat kwam ik toevallig op de website van NGDent terecht. Ik mocht vrij snel op consultatie komen en werd zeer vakkundig opgevangen door Hayat Boulidam. Nadat fotos gemaakt werden kwam dr Gana metteen advies geven over wat mogelijk was. Tot mijn verrassing zei Dr Gana dat implants echt mogelijk waren Resultaat? Een 6 uur durende (pijnloze) operatie zonder een grijntje pijn achteraf, meteen een mond met prachtige tanden ( 8 implants bovenkaak, 8 implants onderkaak). Na 3 maanden de definitieve ingreep die slechts 1,5 uur duurde. Iedereen in mijn omgeving staat versteld hoe natuurlijk mijn lach weer is (vele mensen geloven niet eens dat het implants zijn!) maar nog veel beter, alles eten zonder zorgen, veel betere smaak en zo een natuurlijk gevoel dat ik echt vergeet dat dit implants zijn. Iedereen bij NGDent is vriendelijk, professioneel en begaan met de patient en zijn/haar situatie. Een echte aanrader,

Stijn Struyk 22 Mrt 2019 - 23:46

Beste bezoeker, Ik zou dit ten zeerste afraden. Tijdens de vakantie van mijn tandarts is mijn vulling eruit gevallen. Dus moest ik naar de tandarts die beschikbaar was, deze in dit geval. De vulling was klein, dus ik afspraak gemaakt en kon snel terrecht. Toen mijn kies werdt gevuld is mijn halve kies uitgehold. De tandarts die mij hielp, sleep de gehele tijd iets extra weg. Niet geheel comfortabel te noemen. Hij begreep mij niet geheel in de communicatie. Toen de tandarst klaar was, kon het gat voelen en dacht dat mijn halve kies was verdwenen. Enkele weken erna was ik bij mijn tandarts geweest. Die schrok van de hoeveelheid die was weggehaald. Mijn gedachte was dus werkelijkheid. Nu is reeds mijn vulling er uit gevallen (na 4 jaar). Het verbaast mijn tandarts nog steeds. NU is die pijnloos wel weer gevuld met enkele slijpbewegingen. Deze kliniek ziet er misschien chique uit, maar heeft weinig inhoud naar mijn ervaring en gevolgen ervan. Dikke rekening en weinig sympathie naar eigen zeggen. Hou het bij een normale tandarts. Daarnaast vind ik het bijzonder dat de reacties of heel goed zijn of heel slecht. Middenmoot bestaat blijkbaar niet bij deze tandarts

Véronique Lampens 10 Mrt 2019 - 17:33

Bijna vier jaar geleden ben ik door dokter Gara en zijn team behandeld. Door paradontitis was ik al mijn tanden aan het verliezen. Eerst had ik er voor gekozen om al mijn tanden te laten trekken bij een gewone tandarts en te kiezen voor een uitneembaar gebit. Mijn nieuw uitneembaar gebit heb ik helaas geen uur in mijn mond kunnen houden en diende ik op zoek te gaan naar een andere oplossing. Implantaten met een brug waren nog de enige oplossing. Na een paar uur opzoekingswerk op het internet kwam ik uiteindelijk terecht bij NGdent. Na een online-afspraak konden we na een tweetal weken in de praktijk terecht voor een onderzoek. Na het nemen van foto's en onderzoek werd ons meteen een offerte voorgesteld. Uiteindelijk had ik besloten om zowel mijn boven- als onderkaak te laten behandelen. Tijdens een acht uur durende operatie plaatste Dr. Gara zes implantaten in de bovenkaak en acht implantaten in de onderkaak. De behandeling is zo goed als pijnloos verlopen. Tijdens de operatie werd ik ook zeer goed bijgestaan door behulpzame medewerkers. Ook kwam Mvr. Boulidam regelmatige polshoogte nemen om te zien of alles goed verliep. Na de operatie werden meteen de voorlopige bruggen geplaatst en kon ik na een paar dagen al vrij goed eten zonder nog pijn te hebben. Zes maanden en een paar controles later werden uiteindelijk de definitieve bruggen in porselein geplaatst. Na bijna vier jaar beschik ik nog steeds over een schitterend en pijnloos gebit. Aangezien wij hier zo tevreden over waren, heeft mijn man hier dezelfde behandeling ondergaan. Hij heeft in zijn geval gekozen voor een all-on-four waarmee hij na meer dan 2 jaar ook nog steeds heel tevreden is. Tijdens onze zes maandelijkse na-controles zijn we nog steeds verbaasd hoeveel patiënten de praktijk van NGdent bezoeken.

Ja 21 Jun 2017 - 19:25

Oplichters bij een normale fatsoenlijke tandclinic hoef je geen eens te betalen voor een intake bij hun wel.adviseren mensen gezonde tanden te trekken zodat hun je nog meer geld uit je zakken kunnen trekken.het voelde al niet goed bij binnenkomst laten je lang wachten terwijl je andere mensen hoort schreeuwen van de pijn.ik ben blij dat ik niet verder ben gegaan en mij gevoel hebt gevolgd.nu ben ik bij een andere clinic en hun konden er met de pet niet bij dat een erkende clinic in nl zo te werk gaat en mensen adviseert gezonde tanden te laten trekken.geldwolven zijn het!!!

Adam Kreciu 22 Mei 2017 - 10:14

(Vertaald door Google) Ramp, oude apparatuur, schoonste niveau verre van acceptabel. Blijf weg van die onprofessionele tandartspraktijk. Mr. Stefan Markovits "tandarts" deed wortelkanaalbehandeling, kostte me meer dan 500 € (één tand). en na 6 maanden werd de tand gebroken. Verklaring: tandwand was te dun en nu kroon nodig (extra kosten). Zeer slechte klantenservice, wilde geen behandelingsdocumentatie naar mijn nieuwe tandarts sturen. Een grote fout !!! (Origineel) Disaster, old equipment, level of cleanest far from acceptable. Stay away from that unprofessional “dentist” practice. Mr. Stefan Markovits “dentist”  did root canal treatment, costed me over 500€ (one tooth). and after 6 months tooth got broken. Explanation: tooth wall was too thin, and now crown needed(extra costs). Very bad customer service, didn’t want to send treatment documentation to my new dentist. One big mistake!!!

Sanne van Dijk 21 Feb 2017 - 21:15

Slecht, ze willen alleen maar geld binnenhalen.

Gerard Houtop 12 Sep 2016 - 09:09

Geweldige tandarts.....( De mensen zijn vriendelijk, zacht, rustgevend,), een verademing.... Ik heb nog nooit zo`n tandarts gehad, Voordat ik bij dr. Gera kwam alleen maar ellende gehad met tandartsen, (hardhandig, arrogant, onbeschoft, en niet nadenkend, dom dus..) Deze man is zijn geld zeker waard....

Nel de Boer 09 Jun 2016 - 19:40

"Goede wijn behoeft geen krans" Ik kreeg de diagnose van mijn tandarts dat gezien de noodzaak al mijn tanden en kiezen getrokken moesten worden! De oorzaak was een ernstige vorm van ontstekingen en daar kwam ook nog eens bij dat mijn tanden en kiezen behoorlijk los zaten. De pockets (tussen ruimte tussen de tanden en kiezen) gingen in een snel trein vaart van 3mm naar 8mm. De grond zakte letterlijk en figuurlijk onder mij vandaan. Mijn tandarts hoopte dat zij iets voor mij kon betekenen, maar mijn verstand zei dat ik het toch hoger op moest gaan zoeken! Met Google kwam ik op een gegeven moment op de site terecht van NG Dent te Hilversum. Op de één of andere was ik gelijk overtuigt van hun kunnen. Zonder aarzeling heb ik een mail verstuurd met mijn hele verhaal! Na nog geen 5 minuten werd er vervolgens al gebeld vanuit Hilversum. Ik heb een ontzettend leuk gesprek gehad met de office manager mevrouw Hayat Boulidam. Gezien de noodzaak werd er een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Deze zou dinsdags al plaats vinden. Er moesten gelijk maatregelen getroffen worden, want ik kon mijn voedsel niet meer normaal kauwen en daar kwam ook nog eens bij, dat mijn hele gebit mee op en neer ging tijdens deze activiteiten. Het was gewoon beangstigend, want ik kon ieder moment een tand of een kies door slikken. De angst sloeg behoorlijk toe. De diagnose was, dat de hele behandeling op 22 dec 2015 zou plaats vinden. Zo gezegd zo gedaan! Op de terugweg naar het hoge noorden biggelden letterlijk en figuurlijk de tranen over mijn wangen! Het hele gebit werd getrokken, vervolgens werden er 15 implantaten geplaatst, een kaakbot verhoging zou er plaats vinden en als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog eens dezelfde dag een noodgebit aangemeten! Ongelooflijk wat een happening!! Een week later was het dan zover. De benodigde medicijnen (pijnstillers) waren door mevrouw Boulidam al geregeld om de ontstekingen wat rustiger te maken. Ze lagen keurig in gereedheid bij mijn Apotheker. De uitstekende service van NG Dent voerden al de boventoon. De complete behandeling duurde vijf en een half uur en het resultaat is gewoonweg verbluffend te noemen! Natuurlijk was de ingreep niet geheel pijnloos maar ik wist van mijzelf dat ik toch wel een hoge pijn grens had. Dhr Nashat Gara die de hele behandeling heeft uitgevoerd krijgt van mij echt de troffee. Deze man heeft echt gouden handen.... Al met al heb ik nu een vaste prothese en mijn gebit is niet van echt te onderscheiden. Wij zijn nu vier en een halve maand verder en ik ben ontzettend blij en zo trots als een pauw met een brede glimlach van oor tot oor! Héél Hartelijk bedankt Dr. Nashat Gara en Uw professionele team. Vriendelijke Groet; Nel De Boer Oude- Pekela.....