Tandartspraktijk Westergouwe

Burg van Dijkesingel 49, 2809RB Gouda
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden


Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. Heeft u dat ook, dan is het goed te weten dat u niet de enige bent. Laat dit u er niet van weerhouden om toch te komen.

Stel een tandartsbezoek niet uit. We vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is. Door bijvoorbeeld een lichte verdoving en nieuwe technieken hoeft u geen pijn te voelen. We zorgen ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Angst voorkomen is belangrijk. Wij adviseren om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers. Kinderen vanaf 2 jaar worden geadviseerd in de behandelstoel hun tanden te laten zien.

ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Tandvlees behandeling
  • Mondhygiëne
  • Angst behandeling
  • Kindertandheelkunde
  • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Team

tandarts
10.0
S. Kazemi
Tandarts
BIG nummer: 59913560102

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
  • Narcose (intraveneuze sedatie)
0.0
0 waarderingen
4.0
4 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Malvina Poelvoorde 26 Jan 2022 - 11:05

Mijn beide afspraken waren onprettig. Alles mag dan wel 'correct' gedaan zijn, maar er is geen menselijk contact. De tandarts en tandartsassistente waren bvb gezellig hun weekend aan het bespreken tijdens het vullen van een gaatje. Hoewel ik had aangegeven angstig te zijn, was er 0 aandacht voor mij op de stoel. En terwijl mij was gezegd dat ik 1 klein gaatje had vlak naast een oud gaatje, werden uiteindelijk toch 2 aparte behandelingen doorgerekend. In de zorg is iets meer aandacht voor de mens wenselijk, vind ik.

Frances de Jong 14 Sep 2021 - 10:33

Na lang zoeken een fijne tandarts en mondhygiëniste gevonden. Ben erg bang voor de tandarts maar ze stellen je enorm op je gemak, nemen alle tijd. Alles wordt goed doorgesproken. Sara en Tessa jullie zijn top!!

Marion Boerboom 12 Okt 2020 - 20:13

Ik kan niet anders zeggen als erg tevreden. Kundige vriendelijke tandarts, en vriendelijk en fijne medewerkers.

Laura Berntsen 19 Jul 2020 - 18:44

Hele fijne praktijk, Sara en Tessa zijn toppers!