De Leukste Tandarts van Gouda

Willem Barentszlaan 26, 2803XP Gouda
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
2.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  7:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  7:00 - 22:00
 • arrow woensdag
  7:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  7:00 - 22:00
 • arrow vrijdag
  7:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 13:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
A. SanaanBensi
Tandarts
BIG nummer: 99101571402
tandarts
0.0
Marcos Casarini
Tandarts
BIG nummer: 29047101802
tandarts
10.0
S. Kazemi
Tandarts
BIG nummer: 59913560102

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
2.0
31 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Gijs Lelieveld 12 Apr 2022 - 15:28

Dit bedrijf heeft problemen met haar klantenservice, asociale houding en geen enkel probleem ligt bij hen. Klanten staan hier niet op nummer 1 en als je ergens moeite mee hebt ben je niet meer welkom. Tevens verwisselen ze zonder schaamte verkeerde persoonsgegevens met elkaar en als je hier op attendeert ligt dat niet bij hen. De AVG (privacy) Wet is bij hen nog niet geïmplementeerd. De tandarts zelf ben ik tevreden over maar de klantenservice en manager zijn helaas niet capabel genoeg om hun functie professioneel uit te oefenen. Ik zou hier ver weg blijven. Update: Na 2 maanden een reactie op mijn review. Echter was ik vergeten dat de administratie en notulaties bij dit bedrijf niet worden bijgehouden. Wanneer een klant foutieve facturen krijgt met foutieve persoonsgegevens ( van een willekeurige andere klant) dan verwachten jullie dat ik een boete betaal over een foutieve factuur. Ik denk dat jullie echt even iemand van de HR moeten inhuren om te redden wat er te redden valt. Ik heb persoonlijk nog nooit zulke wanpraktijken/wanprestaties geleverd gekregen vanuit een dienstverlening. PS: Ik ben zelf weggegaan bij deze praktijk en heb mijn foutieve facturen netjes betaald aan hun malafide partner: Mijnandersnota.nl (kijk ook even hun reviews voor de fun)

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Gijs, We vinden het jammer dat je deze negatieve revieuw plaatst nadat wij een discussie hebben gehad i.v.m. het uitblijven van een betaling. Als je client wordt in een tandartspraktijk dan ga je een overeenkomst aan; de behandelaar behandeld de client en de client (of verzekering) betaald de tandarts. Als 1 van de partijen dit verzuimd dan wordt de overeenkomst opgezegd en dat is in dit geval gebeurd. Wij vinden het erg jammer dat het zo gelopen is.

Daphne Geerlings 15 Feb 2022 - 10:54

Als je je gebit wilt ruïneren, moet je bij deze tandarts zijn! 😱 Ik plaats niet snel een negatieve review, maar voor dit bedrijf moet je gewaarschuwd zijn! Ga hier niet heen! Ik vind dat de tandarts super slecht werk leveren. Ik ben in het afgelopen jaar herhaaldelijk terug geweest voor vullingen die spontaan verdwenen zijn. Dit is bij mij nog nooit eerder gebeurd, nu 4x in 1 jaar, waarvan 3x een vulling die zij hebben gezet! De mannelijke tandarts wil na het zetten van de verdoving niet wachten tot de verdoving werkt, maar ramt er doodleuk nog een verdoving bij. Hierdoor heb ik tijdens de behandeling nog veel pijn gehad èn heb ik daarna nog 8 uur lang met een half verdoofd HOOFD rond gelopen. Ik heb nu kiespijn en zij willen mij 2 weken laten wachten, voordat de kies getrokken kan worden. Er zijn zelfs geen röntgenfoto's gemaakt om het probleem te onderzoeken! Dit vind ik totaal onacceptabel! Deze prutsers mogen zichzelf echt geen tandarts noemen! 😱 Jammer dat ik geen negatieve sterren kan geven, want deze ene ster zijn ze ook niet waard! 🤬

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Geachte mevrouw Geerlings, Wij hadden het fijn gevonden als u uw onvrede had uitgesproken, zodat we het met elkaar hadden kunnen bespreken. We hebben elkaar alleen gesproken over betalingen. We vinden het vervelend dat u dit zo ervaren heeft.

Fahed 963 26 Jan 2022 - 11:10

De slechtste tandarts van heel Nederland. Beter laat je tanden kapot gaan dan bij hun een behandeling krijgen .. als je gaat een behandeling bij hun doen dan moetje 10 afspraken hiervoor maken eentje voor behandeling en de rest zijn om je tanden te repareren na dat behandeling .. behandeling = je tanden kapot maken !!!!!

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Fahed, Graag zouden we met u in contact komen om tot een oplossing te komen.

Tim Willemsen 12 Jan 2022 - 18:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Tim, Bedank voor je positieve review.

Theo Meuldijk 06 Jan 2022 - 20:27

Wil je je geld weg gooien dan is dit een prima tandarts .... ps je gaat met een goed gebit hier heen en komt met pijn en een leuke factuur terug .... ik zeg maar zo mijn niet bellen 🤣

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Theo, Wat jammer te lezen dat je je behandelingen hier zo hebt ervaren. We hadden het graag naar ieders tevredenheid op willen lossen en recht willen zetten. Helaas is dit niet gebeurd en dat spijt ons.

LaxrUout 10 Apr 2021 - 19:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste LaxrUout, Graag zouden we, ondanks dat het al enige tijd geleden is dat u deze review heeft geplaatst, met u in contant komen om te overleggen waarom u deze 1 ster review heeft vermeld. Wij staan altijd open voor verbeteringen en horen graag iets van u.

Kleefie 22 Mrt 2021 - 16:00

Ik ben zo blij dat ik hier weg ben, wat een geklungel

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Kleefie, Graag zouden we met u in contact komen om te weten te komen wat u bedoeld met geklungel?

Marion Boerboom 12 Okt 2020 - 20:08

Mooie en leuke praktijk. Ik ben erg tevreden. Er is veel aandacht en ze zijn heel vriendelijk. Voor mij de leukste Tandarts!

Karima Khouakhi 29 Jul 2020 - 17:28

zeer ontevreden over deze tandarts en de (brutale) assistente aan de balie. Juist toen ik ze nodig had kreeg ik geen hulp en werden afspraken steeds afgezegd en werd ik naar een spoed adres gestuurd. Die konden me niet helpen omdat dit de taak van de eigen tandarts is en zij alleen trauma behandelen. Wat begon met een simpel gaatje eindigde in een fikse ontsteking en het verliezen van de hele kies!!!! Van mij dus een dikke vette 0 voor deze praktijk!!!! Als je hoofdpijn en ellende wil, schrijf je dan vooral hier in! Jullie kunnen dat praktijk beter sluiten in plaats van spelen met cliënten.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Karima, Wat vervelend dat het allemaal zo gelopen is. Ik begrijp van mijn collega's dat u in de eerste lockdown kiespijn heeft gehad. Op dat moment hadden wij helaas geen beschermende middelen en durfde wij niemand te behandelen, ook u niet. U bent toen inderdaad doorverwezen naar een andere behandelaar en ik begrijp uit uw woorden dat die behandeling ook niet naar tevredenheid is verlopen. Wij vinden het ook heel vervelend hoe het verlopen is en met de kennis van nu zouden we het ook heel anders aangepakt hebben. Wij hopen dat u bij uw huidige tandarts wel tevreden bent.

Laura Berntsen 19 Jul 2020 - 18:28

Wij zijn heel blij met de leukste tandarts van Gouda. Vakkundige tandartsen, zeer vriendelijke assistenten en een relaxte sfeer, waardoor ik helemaal niet bang meer ben om naar de tandarts te gaan. Top.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Laura, Bedankt voor je positieve review.

nouan fam 09 Jun 2020 - 14:21

Slechte praktijk Zeggen dat je je kinderen moet lokken of dat je iets moet beloven zodat ze komen.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Nouan, Wij vinden het jammer dat u denkt dat wij kinderen lokken. Wij willen graag kinderen op hun gemak stellen en met een stralend gebit de toekomst in laten gaan.

Narges Vahidi 09 Jun 2020 - 12:48

Mijn dochter heeft een vulling gekregen die na een maand en midden in onze vakantie uit was en we moesten met urgent naar een tandarts en extra kosten betalen terwijl wij heel goede tandartsverzekering in nl hadden. Verder bij iedere controle door assistent! Of mondhygiënist! Dus geen tandarts zelf kreeg ik te horen dat een kies een nieuwe vulling nodig heeft, terwijl ik helemaal geen last van had en ik heb vorige week van mijn nieuwe tandarts gehoord dat het niet nodig is en mijn kiezen zitten goed uit! geen aanrader!

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Narges, We hadden het fijn gevonden om dit met elkaar te bespreken i.p.v. het online terug te lezen en vinden het vervelend dat u dit zo ervaren heeft.

Khadija Mesaudi 03 Jun 2020 - 00:23

Slechtste kindertandarts oooit, mijn dochter heb dr een hele trauma aan overgehouden. Ze hebben haar kies gevuld en onder narcose, narcose duurde veeel te lang voor t werkte, vervolgens s de kies slecht gevuld en moest zelf 500 betalen omdat ze geen goeie code s na de verzekering opsturen. En dr viel niet over te praten enige wat ze aanbieden is betalen in termijnen en zeggen dat ze het hadden gezegd terwijl dat helemaal.niet z is.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Beste Khadija, Wat vervelend te lezen dat u dit zo beleeft heeft. De behandelingen die wij onder narcose uitvoeren worden door een specialistisch team uitgevoerd. De anesthesioloog is verantwoordelijk voor zijn deel van de behandeling n de tandarts voor haar behandeling. Of iemand snel of minder snel onder narcose gaat is per persoon verschillend en van te voren helaas niet in te schatten. Verder hebben wij geen invloed op wat een verzekering vergoed, daarvoor verwijzen wij u door naar uw verzekering. Het enige wat wij kunnen doen is een aanvraag tot vergoeding indienen en de verzekering bepaald dan of er wel of niet vergoed wordt.

Miroslaw Paczos 01 Jun 2020 - 08:51

De slechtste tandarts die ik ooit heb gezien, is op zoek naar geld en afpersende behandelingen die je niet nodig hebt. Ik had een gat in de achtste tand, de dame zei dat er een ontsteking was en dat deze verwijderd moest worden, mijn nieuwe tandarts repareerde mijn tand. Drama en ik raad het niet aan.

Youri Kollen 03 Mrt 2020 - 16:31

Blijven maar bellen ook al ben je niet naar hun gegaan en zit je bij een ander

Nancy anoniem 28 Jan 2020 - 15:19

Inmiddels overgestapt naar een nieuwe tandarts. Volgens de ''leukste'' tandarts van Gouda had ik 2 gaatjes wat volgens mijn nieuwe tandarts helemaal geen gaatjes zijn. Wel had ik ergens anders een groot gaatje. Nieuwe tandarts gaf aan dat het op een vervelende plek zit en mijn oude tandarts er waarschijnlijk geen zin in had. Hij moet het in ieder geval gezien hebben. Ook verbaasde hij zich over de foto's die daar zijn gemaakt. Volgens hem kan de ''leukste'' tandarts van gouda niks hebben gezien op de foto's omdat ze niet goed zijn gemaakt. Verder was het puzzelen want de foto van links is eigenlijk rechts en ga zo nog maar even door. Verder zijn ze ''wolkerig'' en niet scherp.

Ronald dB 01 Jan 2020 - 21:19

Gisteren is een draadje van mijn 20 jaar oude beugel losgeschoten. Ding prikt de hele tijd in mijn gehemelte. Vandaag de tandarts gebeld en doorverwezen in verband met nieuwjaar naar de leukste tandarts van Gouda. Wat een geluk de leukste tandarts van Gouda heeft dienst. De ellende is niet groot genoeg voor directe ingreep. Elke woord doet pijn zodat ik wel snel uitgesproken was. Een bevriende tandarts dan maar op zijn vakantieadres gebeld. Een paar goede tips gekregen en ik kan wel weer een dag verder. Ik ga denk ik toch voor de beste tandarts dan voor de leukste. Dergelijk handelen is mogelijk wel standaard in de gezondheidzorg maar mensen van daarbuiten kijken toch wel heel raar tegen deze gang van zaken. Het is toch niet zo gek idee om gewoon in de regio 1 tandarts een middag open te houden voor dergelijke ellendige klachtjes.

Jus Thodé 01 Jan 2020 - 16:27

Zeer slecht. Werd uitgelachen aan de telefoon terwijl mijn zoontje zat te huilen omdat zijn tand losliet met het eten van iets hards. Nog nooit zo'n slecht telefoontje gepleegd. Mevrouw vond zichzelf erg grappig en kundig geloof ik. Gelukkig was dit een plaatsvervanger. Het liefst gaf ik nul sterren.

Erdinc Incirli 29 Okt 2019 - 09:23

Slechte tandarts 2x kies laten trekken en heb er nog steeds last van. Op de tandartspraktijk heb je telkens een andere tandarts van een ander tandartspraktijk waardoor je geen vaste tandarts hebt. Dit zorgt ook er voor dat je bij andere praktijken langs moet gaan terwijl je daar niet ingeschreven staat.

Patrick Rodenburg 18 Okt 2019 - 19:24

Goede tandarts, erg tevreden.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Dank je wel!

Nico Mulders 15 Sep 2019 - 11:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Dank u wel!

Wie 25 Mei 2019 - 18:30

Praktijk zag er in eerste instantie erg leuk uit. Echter is de praktijk eigenaar maakte een paar (indirecte) rasistische opmerkingen. Hier was ik erg van geschrokken. Dit moet 'de leukste tandarts van Gouda' voorstellen. Nou eenmalig geweest, nooit meer!!

Wendy Aganer 20 Mei 2019 - 17:02

Ik was eerst heel tevreden. Tot mijn afspraak om mijn gebit te reinigen ineens een afspraak werd om gaatjes te vullen. Een extra lange afspraak zou er zijn gemaakt. Nou ik weet van niets maar goed. Besloten om 1 kies te doen. Kreeg een verdoving en de tandarts begon meteen te boren. Ik voelde pijn en deed mijn arm omhoog en maakte geluiden met mijn mond. Maar ze reageerde niet op mij en ging lekker verder. Waarna ik haar op haar arm tikte dat ze moest stoppen.. Ze werd boos dat ik niet aan haar arm moest trekken. Ik zeg de verdoving werkt niet. Ik voel alles.. Keek ze met een geïrriteerde blik naar de assistente... Ik zeg ja hallo doet toch zeer? Vraag niet voor niets om een verdoving.. Eenmaal verder is de hele behandeling niets meer gezegd. Bij het weggaan kwam er amper een gedag uit haar mond. Ik heb dit gemeld en uiteraard kiezen ze de kant van de tandarts.. Bah geen aanrader dit..

Hanna van den Berg 04 Mei 2019 - 00:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ismaël El Faiz 04 Apr 2019 - 09:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nancy 13 Mrt 2019 - 12:49

Doe jezelf een groot plezier en blijf hier ver uit de buurt! 2 gaatjes die aan dezelfde kant zitten weigert tandarts in één behandeling te repareren omdat meneer anders een gat in zijn agenda heeft als ik afbel. Iets wat ik bij mijn vorige tandarts (zelfde praktijk maar zonder bericht hoorde ik opeens dat ze weg was) nooit heb gedaan, en altijd op de afspraken ben verschenen. ''Ja, dat zeggen ze allemaal'' was zijn antwoord. Achternamen van tandartsen, mondhygiënisten weten ze niet etc. Inmiddels was ik er wel klaar mee, dus de volgende dag meteen gebeld om me uit te schrijven. Nadat ik een nieuwe tandarts had gevonden gebeld naar de leukste tandarts van gouda om mijn dossier op te laten sturen. Receptioniste gaf aan dat ze dit niet doen zolang mijn rekening van een paar dagen daarvoor nog niet betaald was. Ik gaf aan die nog niet binnen te hebben, en dat ook geen reden mag zijn om mijn dossier niet op te sturen. Volgens de receptioniste was dit HUN beleid. Ik gaf aan dat ze wel een beleid kunnen hebben, maar ze zich nog wel aan de wet hebben te houden. Ik ben toen op de website opzoek gegaan bij welke beroepsvereniging ze zijn aangesloten. Hier kon ik niets over vinden op de website, dus wederom naar de receptioniste gebeld. Die gaf doodleuk aan dat ze het ook niet wist. Toen ik hier niet mee akkoord ging, vroeg of ze het dan even na wilde vragen omdat ik toch echt een klacht wilde indienen gooide ze de hoorn erop. Contact gehad met het KNMT en het ANT, en beide waren niet bekend met betreffende tandarts. TIP adviseerde me om een melding te maken bij het landelijk meldpunt zorg, en nogmaals te bellen en aan te dringen dat ze verplicht zijn om mij te vertellen bij wie ze zijn aangesloten. Op dat moment werd ik gebeld door de manager van de leukste tandarts van Gouda dat als ik mijn nieuwe tandarts even op de mail zet ze mijn dossier die dag nog zouden versturen. Blijkbaar werd het ze iets te heet onder de voeten.

Luc van den Berge (Nevalim) 14 Feb 2019 - 13:28

2 sterren omdat de receptioniste wel betrokken is bij haar klanten en een extra stap wil zetten voor pijnverlichting en antibiotica. De rest van deze praktijk waar ik mee te maken had zijn onprofessioneel, niet secuur en peperduur voor elke behandeling, die die daarna weer opnieuw door een andere tandarts moet laten doen. Verschrikkelijke ervaring op de receptioniste na. Ontstoken wortelkanaal behandeling, veel pijn en onnodige afspraken die me wel geld hebben gekost. Belachelijk slechte praktijk

Nicole van Eck 20 Jul 2018 - 12:23

Hieronder een 5 maanden oude positieve review over de Leukste Tandarts van Gouda. Inmiddels een stuk minder positief. De manier waarop je door de baliemedewerker wordt behandeld is ronduit niet prettig. Bovendien is het advies van mijn nieuwe tandarts, nadat ik hier een second opinion had aangevraagd, compleet anders dan het advies van Sara. Ik heb op FB ook een negatieve review afgegeven, en daarop ben ik door Sara benaderd met het verzoek om deze te verwijderen omdat ik anders zou worden vervolgd voor 'smaad en laster'. Ik heb inmiddels contact met veel personen die ook op deze manier worden benaderd na een negatieve review. Ik geef hierbij dus alleen mijn persoonlijke eerlijke mening weer en ga ervan uit dat iedereen zijn eigen mening kan vormen over deze tandartspraktijk. Mijn review van 5 maanden geleden: Sara is een ontzettend kundige tandarts. Daarnaast ook zeer betrokken bij patiënt en bovenal heel rustig. Ook mijn angstige zoontje en vriendin gaan zonder problemen naar de tandarts dankzij haar!

Angelique dekok 13 Apr 2018 - 07:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Dank je wel!

Jamaica Outshoorn 21 Feb 2018 - 13:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Ondanks dat het erg lang geleden is zou ik toch graag van u vernemen waarom u de praktijk 1 ster gegeven heeft. Kunt u dit aan ons doormailen (info@deleukstetandartsvangouda.nl)?

Marjolein Heij 11 Dec 2017 - 16:59

Het is alsof je in een warm bad terecht komt, de manier hoe ze met jou als persoon om gaan is fantastisch, ik kan de praktijk iedereen aan raden.

waardering
Reactie van/namens: De Leukste Tandarts van Gouda

Bedankt!