Tandartsenpost Eindhoven

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108, 5615CJ Eindhoven
Neemt patiënten aan
Tandarts
5.0
Google
3.7
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow zondag
  8:00 - 8:00
 • arrow maandag
  8:00 - 8:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 8:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 8:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 8:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 8:00
 • arrow zaterdag
  8:00 - 8:00

Dé noodtandarts voor regio Eindhoven
die 24/7 voor u klaar staat. Bel direct:
Snel uw tandpijn weg?  Aalsterweg!

 

Met spoed een tandarts nodig? Bel voor een afspraak en u kunt meestal direct terecht.

Acute spoedbehandelingen

 • Afgebroken en/of uitgevallen tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Losse tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Bloeding/nabloedingen na het trekken van tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking met slikklachten en koorts
Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Angst behandeling
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
 • 24/7-365
5.0
3.7
0.0
waardering icon
Lieselot 16 Apr 2024 - 08:48 Review voor de praktijk
Kijkt twee seconden, maakt een verkeerde beslissing en heeft een waardeloze overdracht aan de eigen tandarts gegeven, waardoor de eigen tandarts ook nog een keer moet kijken om te kijken of er sprake is van een ontsteking of infectie. Los daarvan vind ik het schandalig dat je alleen maar geholpen wordt als je direct betaalt. Ook als je verzekerd bent voor de behandeling. Hierdoor kunnen sommige mensen gewoon geen afspraak maken omdat ze het bedrag niet kunnen voorschieten voor de verzekering. Schandalig! Meerdere telefonische afwijzingen gehoord toen ik in de wachtkamer zat. Ook geven ze op de recorder al meteen aan dat je geen afspraak kunt maken voor pijnbestrijding. Alsof je als client zelf de oorzaak van de pijn altijd kunt vaststellen.
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
2
Aanbeveling
1
1.3
waardering icon
Marjolein 26 Aug 2023 - 00:16 Review voor de praktijk
Fijne tandarts, duidelijk over kosten en snel geholpen!
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
7
Aanbeveling
7
7.5
waardering icon
Anita 01 Sep 2022 - 00:22 Review voor de praktijk
Van het weekend mijn tand gebroken. Omdat ik jaren in het buitenland ben gewoond heb ik nog geen tandarts in nl. De tandartsen in mijn buurt rade mij tandartsen post Eindhoven aan. Ik ben ontzettend bang voor de tandarts maar vandaag alle moed bij elkaar geraapt en toch gebeld. Wat een ontzettende lieve tandarts. Hij beheerste de Nederlandse taal niet uitstekend maar ik begreep hem goed zat. En hey hij probeert tenminste om Nederlands te spreken soms schoot hij over naar het Engels helemaal prima.Ik legde uit dat zaterdag mijn bruiloft is en hij heeft ruim de tijd genomen om mij te laten glimlachen met tand. Het is voor nu een tijdelijke oplossing want ik moet waarschijnlijk wel een stifttand zei hij. Maar ben zo ontzettend blij dat hij de tijd nam en de tand ziet er ondanks hij tijdelijk is prachtig uit. De assistente was ook erg vriendelijk en ze stelde me echt gerust.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Helene Kastelijn 01 Apr 2023 - 22:41

Na al veel te lang pijn gehad te hebben afgelopen week naar Eindhoven geweest. Ze vonden wat mijn eigen tandarts niet vond. Een bacterie in de kaak. Wat ben ik fijn en vakkundig geholpen én meteen van de pijn af, wat zou ik graag willen dat dit mijn tandarts kon worden....helaas alleen met spoed!

Deborah Santos 28 Mrt 2023 - 16:31

I called the dentist today because my daughter had an small infection on her gum, and because we arrived here recently she did not had yet her own dentist. the woman who spoke with me was not friendly, lack of empathy, and because I don’t speak Dutch only English I could notice a difference the way she was speaking. if we call for an emergency we hope that people could have more empathy, professionals should have more care with people not treat with lack of support, very disappointed.

(Vertaald door Google)
Ik heb vandaag de tandarts gebeld omdat mijn dochter een kleine ontsteking aan haar tandvlees had, en omdat we hier onlangs zijn aangekomen had ze nog geen eigen tandarts. de vrouw die met mij sprak was niet vriendelijk, gebrek aan empathie, en omdat ik geen nederlands alleen engels spreek merkte ik verschil in de manier waarop ze sprak. als we bellen voor een noodgeval hopen we dat mensen meer empathie zouden kunnen hebben, professionals zouden meer zorg moeten hebben met mensen die niet behandelen met gebrek aan ondersteuning, zeer teleurgesteld.

Andra E 27 Mrt 2023 - 13:00

Worst doctor ever. I had a root canal treatment in there and I really can't say anything good, apart from the fact that I had to wait almost 2h, it was the worse pain I had felt in my entire life going to a dentist, the best part is that the doctor made the treatment wrong so he made a hole in my gums, not to say the pain was horrible after I finally could go to another dentist to fix the mess he made, of course, I had to pay even more because of that. I give one star cause
I can't give less.

(Vertaald door Google)
Slechtste dokter ooit. Ik heb daar een wortelkanaalbehandeling ondergaan en ik kan echt niets goeds zeggen, afgezien van het feit dat ik bijna 2 uur moest wachten, was het de ergste pijn die ik in mijn hele leven had gevoeld toen ik naar een tandarts ging, het beste deel is dat de dokter de behandeling verkeerd heeft uitgevoerd, dus hij heeft een gat in mijn tandvlees gemaakt, om niet te zeggen dat de pijn vreselijk was nadat ik eindelijk naar een andere tandarts kon gaan om de rotzooi die hij had gemaakt te repareren, ik moest natuurlijk nog meer betalen vanwege Dat. Ik geef één ster oorzaak
Ik kan niet minder geven.

Ola Kaźmierczak 25 Mrt 2023 - 15:37

1 star for cooperation with DR SMILE! It’s a scam!!

(Vertaald door Google)
1 ster voor samenwerking met DR SMILE! Het is oplichterij!!

Wendy Maria Blankers (Geloof, hoop, liefde!!!) 25 Mrt 2023 - 07:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kübra Alici 24 Mrt 2023 - 13:54

Na 5 dagen kon ik bij de spoedpost terecht. De dames aan de balie waren heel brutaal. Ze wouden ook de afspraak verzetten. Enige wat top was, is de kaakchirurgie zelf geweest. Heel goed behandeld door hem! In 10minuten was mn kies eruit, en ook pijnloos!

P B 15 Mrt 2023 - 07:12

Was als belgische vrachtwagen chauffeur op 13 maart net vertrokken naar Italië toen mijn tand in 2 brak tot aan de wortel . In Venlo waar ik stond , had ik alle tandartsen afgebeld en kon mij niemand helpen . Maar hier in Eindhoven kon ik 3 uur later al terecht. De 3 toffe dames hebben er veel werk aan gehad , maar het is ze toch gelukt om de tand te trekken . Nu , 2 dagen later nog helemaal geen pijn gehad . Ook de balie was super vriendelijk . Dus hartelijk bedankt allemaal om mij zo snel verder te helpen . Groetjes uit Italië

sam bruyninckx 12 Mrt 2023 - 16:05

mooie plaats, vriendelijk ontvangst en de arts zelf was heel duidelijk en rustig waardoor ikzelf geen stress kreeg.

Dennis M 10 Mrt 2023 - 20:02

Een paar dagen rondgelopen met een ontsteking bij mijn tand. Heb een tandartsenfobie dus ik moet wat overwinnen voordat ik echt ga bellen. Vanmorgen gebeld kon de pijn niet meer verdragen. Kreeg om 13.30 uur een afspraak. Geweldig geholpen door de tandarts en de assistenten. Deed een beetje pijn met het zetten van de verdoving, maar achteraf geen pijn meer. Dolgelukkig. Nogmaals bedankt

Roel van Koppenhagen 07 Mrt 2023 - 11:08

Verschrikkelijke tent, onprofessioneel personeel.
Ik kwam voor Dr. Smile en ze hebben me tanden daar mega slordig aan gort geholpen.

Eleni Poniraki 21 Feb 2023 - 12:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

Γιασμίν Αναστασίου 21 Feb 2023 - 12:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dauleia Spiti 21 Feb 2023 - 12:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

virginia efstathiadi 21 Feb 2023 - 12:57

The best dentist in Eindhoven !!

(Vertaald door Google)
De beste tandarts van Eindhoven!!

Ioanna Dimitriou 21 Feb 2023 - 12:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Suzanne Jans 06 Feb 2023 - 10:52

Dochter van 2 een tand los door een valpartij. Stond helemaal scheef. Kan geen kwaad, laat maar zitten en even geen hard voedsel eten. Geen goed gevoel bij. Maandag naar eigen tandarts. Moest meteen getrokken worden anders had het grote consequenties voor het volgende gebit. Willen even snel geld binnenharken en doen helemaal niets.

Bushra Othman 28 Jan 2023 - 11:27

Heel slecht 👎 praktijk dat heb ik gezien in Nederland van gisteren hij heeft niet geslapen door de pijn en ze hebben ons terug gestuurd door dat wij hebben geen geld met ons gebracht 👎👎👎

Martine Sommen - Donker 23 Jan 2023 - 09:20

Afgelopen woensdag brak mijn kies af. Omdat ik bij mijn eigen tandarts niet terecht kon werd ik hier naartoe doorverwezen. De tandarts sprak onvoldoende Nederlands. En bij mijn vraag of we niet beter in het Engels konden communiceren zei hij: Ik begrijp je wel. Ik dacht bij mezelf maar ik jou niet.

Hij maakt een foto wat overigens niet goed lukte. Hij kreeg de wortels niet goed in beeld maar wilde wel een wortelkanaalbehandeling uit gaan voeren. Nou weet ik dat dat een kostbare ingreep is daarnaast vond ik het nogal heftig omdat ik eigenlijk helemaal geen pijn had alleen wat last van het scherpe randje.

Mijn vertrouwen was weg. Uiteindelijk weg met een noodvulling en een afspraak gemaakt bij mijn eigen tandarts. Daar is kies gewoon gerepareerd door hem opnieuw op te metselen.

Ook al vielen de kosten van +/- 45 EUR mee. Maar die hadden me bespaard kunnen blijven als hij de kies meteen definitief gerepareerd had.
Het gebrek aan Nederlandse taal en het feit dat hij mij totaal niet heeft kunnen overtuigen maken deze tandarts incapabel voor zijn vak. Niet gaan dus tenzij je echt niet anders kunt.

Luna Daanje 21 Jan 2023 - 21:05

Super snel geholpen, vriendelijke tandarts en assistente!

Joost Bekkers 21 Jan 2023 - 11:30

Zeer vriendelijke en kundige tandarts. Hij legt goed uit wat er aan de hand is en wat hij gaat doen.

Patryk G 21 Jan 2023 - 11:00

(Vertaald door Google) Waardeloze klantenservice, 2 bezoeken op rij geannuleerd vanwege systeemproblemen. Dames die bij de receptie staan, werken als voor straf. Ik raad het niemand aan!!!!

(Origineel)
Beznadziejna obsługa klienta, 2 wizyty pod rząd odwołane z powodu problemów z systemem. Panie które są w recepcji pracują jakby za karę. Nie polecam nikomu!!!!

Kajetan GAME 19 Jan 2023 - 15:00

(Vertaald door Google) Hele fijne en vriendelijke tandarts. Tanden snel en pijnloos verwijderen. De vragenlijst die voor het bezoek moet worden ingevuld is in het Pools en dit maakt het makkelijker bij acute pijn. Tandverwijdering + foto … minder dan 69 EUR.

(Origineel)
Bardzo miła i sympatyczna dentystka. Usunięcie zęba szybko i bez boleśnie. Ankieta którą należy wypełnic przed wizytą jest w języku polskim a to przy ostrym bólu ułatwia sprawę. Usunięcie zęba + zdjęcie …niecałe 69 EUR.

Ad van de Nieuwenhof 15 Jan 2023 - 20:55

Super professioneel geholpen op 30-12 met een kroon die los liet net voor mijn wintersportvakantie. Om 12.30 uur gebeld en om 15.30 uur was het opgelost.

Lisa Langerak 29 Dec 2022 - 09:13

Vreselijke assistente, ik werd doorverwezen door mijn tandarts voor spoed en dat een tandarts meedacht en deze mevrouw gaf aan dat ik het maar moest googlen en zij niets konden doen. Waardeloze service, totaal geen gevoel van ontvangen of gehoord/geholpen worden.

Peteris Peteris 25 Dec 2022 - 12:29

Unfortunately, I can't leave a good review. Because I had root canal treatment in this clinic, which was finished on the first June. But even six months after I still felt pain in that tooth. So I made an appointment to a 3D x-ray (not the regular x-ray) in my home country, and in the 3D x-ray, there was a visible when one tiny channel was left untreated. And now I am in a situation where I need to receive root canal treatment again, which is not so cheap.
One star I gave to this clinic because the staff who is working there is really polite and kind.

(Vertaald door Google)
Helaas kan ik geen goede beoordeling achterlaten. Omdat ik in deze kliniek een wortelkanaalbehandeling heb ondergaan, die op 1 juni was afgerond. Maar zelfs zes maanden later voelde ik nog steeds pijn in die tand. Dus maakte ik een afspraak voor een 3D-röntgenfoto (niet de reguliere röntgenfoto) in mijn thuisland, en op de 3D-röntgenfoto was te zien wanneer een klein kanaaltje onbehandeld bleef. En nu zit ik in een situatie waarin ik weer een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan, wat niet zo goedkoop is.
Eén ster heb ik aan deze kliniek gegeven omdat het personeel dat daar werkt erg beleefd en vriendelijk is.

harry reuten 19 Dec 2022 - 11:30

Ik had mijn tand afgebroken. Dus ik belde de tandartsenhulp omdat mijn eigen tandarts op vakantie was. Ik kon de volgende dag on half twee vrijdag, gelukkig terecht. Ik ging daar naartoe met alle pijn in mijn lichaam van een ongeluk die ik had gehad. Ik voelde me super down en depri door twee schouderbreuken. Ik ben meteen liefdevol opgevangen door een Super kundige Roemeense tandarts. En door liefdevolle kundige assistenten. Ik waande me even een kerstkind. Ik kreeg een super kundige spoed behandeling. Resumee Bij deze even ik ging down een depri binnen en pijnloos en up to date naar buiten. Bedankt lieve kundige medewerkers van tandartsenpost Eindhoven. Merry Christmas and a Happy New Year, Harry

فرحان الثامر 11 Dec 2022 - 15:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dagnya Stabulniece 10 Dec 2022 - 21:38

Had an emergency saturday in the evening, called the clinic and made appointment hour later, dentist and girl in the reception was very kind, friendly and professional.

(Vertaald door Google)
Had zaterdagavond een spoedgeval, belde de kliniek en maakte een uur later afspraak, tandarts en meisje bij de receptie waren erg aardig, vriendelijk en professioneel.

Thomas Prijs 07 Dec 2022 - 15:34

Pijnloze behandeling en alles netjes zoals afgesproken 👍

Ania & Pablo Klussenbedrijf 04 Dec 2022 - 11:10

Rampendienst!!!! Ondanks veel pijn wilden ze me zondag niet zien en zeiden dat ik pillen moest slikken waar ik ben na een maagoperatie!!!!! Tabletten hielpen niet!!!! Tot ziens in de rechtbank amateurs!!!!

Adje Boubtax 03 Dec 2022 - 09:18

Ik had hen eerst gebeld om te vragen hoeveel mij een duur behandeling gaat kosten ,mevrouw zei max € 150.
Volgende dag om 19:30 was ik bij hen
En krijg ik idd een kanaal behandeling met een slordig afwerking voor maar € 437, meneer had ook geen assistent en moet ik zelf met mijn linkerhand het mond stofzuigertje vasthouden , echt belachelijk
😱😱😱😱, Mijn advies is: Niet naar deze praktijk gaan , een week daarna moest ik op een zaterdagavond naar het Catharinaziekenhuis gaan omdat ikheel veel pijn had, wat blijkt? Waren Drie kanalen die behandeld moeten worden ,maar meneer had alleen twee en de helft van de andere gedaan🙆🏻‍♂️, het advies van de tandarts om weer terug te gaan naar die rot praktijk, anders gaat het mij weer een paar honderdjes kosten die ik opdat moment niet had, en daarom had ik ervoor gekozen met pijn in mijn hart 💔 om hem te laten uittrekken 😞

PS: papier hebben allemaal nog als bewijs

Michael Van Rengs 27 Nov 2022 - 19:37

Zaterdagmiddag voor de eerste keer sinds lange tijd naar tandarts gemoeten. Kies gebroken en niet meer te redden pijn was niet te harden en dus in de ochtend gebeld voor afspraak. De tandarts en de assistente waren superlief, behulpzaam en correct. Ze hebben me gerust gesteld, vertelden wat ze gingen doen en met veel hard werk de kapotte kies eruit gekregen! Echt helemaal netjes en super geregeld. Geen pijn gehad ook niet daarna (natuurlijk wel de “normale pijn” na het trekken van een tand) en fijne uitleg. Super bedankt: top team!

Emiel Odijk 27 Nov 2022 - 18:29

Had hevige pijn aan kies. Foto gemaakt en in overleg de kies laten trekken. Goede, duidelijke informatie en snel geholpen. Vriendelijke tandarts. Van harte aanbevolen.

Melanie Jansen 11 Nov 2022 - 21:01

Vandaag super goed geholpen nadat ik bij mijn eigen tandarts niet terecht kon. 'S ochtends gebelt en kon 's middags terecht. Top tandarts die goed luisterde naar mijn voor geschiedenis. Eerst foto gemaakt van het probleem, daarna de keus tussen 2 opties... aan mij liet hij de beslissing..
Meer dan tevreden!!

C M 21 Okt 2022 - 21:09

(Vertaald door Google) Een!

(Origineel)
Eng!

Dpm Delvoux 12 Okt 2022 - 17:57

Slechte tandarts. Belde naar deze praktijk omdat ik verging van de pijn. De praktijk waar ik normaal naartoe ga was gesloten. Ik kon binnen een halfuur terecht. Röntgenfoto gemaakt en een test uitgevoerd om te kijken waar ik precies pijn had. Dit kwam overeen met de röntgenfoto's en waar ik zelf al aangaf waar ik pijn had. Het waren namelijk twee kiezen rechtsboven. Ik aangeven dat ze maar een wortelkanaalbehandeling moesten uitvoeren of medicatie moeten voorschrijven. Dit deden ze echter niet. Volgens de tandarts twijfelde ze aan de pijn die ik had en of het wel zin had om een wortelkanaalbehandeling uit te voeren. Ik moest maar terug gaan naar mijn eigen tandarts en het daar maar laten doen. Met een hoop gezucht werd ik de behandelkamer uitgekeken. Wel moest ik een rekening van €70 euro betalen, dat voor een röntgen en 5 minuten werk voor de pijn test. De Nederlandse taal is ook ver te zoeken. Voor mij hier nooit meer!

Mijn eigen tandarts bevestigde dat er inderdaad een ontsteking in de kaak zat waardoor nu toch bij beide kiezen een wortelkanaalbehandeling is uitgevoerd.

Niek G 12 Okt 2022 - 01:21

Meerdere keren gebeld. Men wordt niet serieus genomen. Gesmeekt om geholpen te worden omdat men vriendin het uitschreeuwde van de pijn nadat een tand was afgebroken. Meerdere Paracetamols en ibuprofen geslikt. Jammer succes ermee morgen terugkomen. Echt verschrikkelijk totaal geen begrip en niet vriendelijk. Spoedpost bedankt. Je mag het zelf oplossen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Beste Niek, zoals op onze website staat aangegeven zijn wij 's avonds na 22u tot 's ochtends enkel bereikbaar voor acute spoedgevallen zoals trauma (ongevallen) of hevige nabloedingen. Voor alle andere spoedgevallen (zoals kiespijn) zijn wij weer 's ochtends vanaf 8u bereikbaar.

Ugomuoh Tochukwu 10 Okt 2022 - 18:56

Very professional service.. waiting time could seem frustrating sometimes but the dentists are great... highly recommended 👌

(Vertaald door Google)
Zeer professionele service.. wachttijd kan soms frustrerend lijken, maar de tandartsen zijn geweldig... een echte aanrader

tim snelleman 09 Okt 2022 - 12:06

Heel aardige tandarts.
Een kies moest getrokken worden zeer goed uitgevoerd.

maarten klinckenberg 24 Sep 2022 - 09:42

Doordat mijn eigen tandarts door persoonlijke situatie geen spoed afspraken kan maken, ben ik nu 2x geholpen door tandartsenpost Eindhoven. 1ste keer een dag voor vakantie last van tandpijn, tandarts een foto gemaakt en zorgen weggenomen daardoor top vakantie.👍 2de keer vulling eruit, tandarts schoongemaakt en nieuwe vulling geplaatst, perfect afgevlakt ziet er weer geweldig uit👍
Dus mijn conclusie, tandartsenpost Eindhoven een echte aanrader.

Ritchie Lodewijks 23 Sep 2022 - 22:11

Gebeld voor een afgebroken vulling, kon nog geen uur later snel terecht bij hele vriendelijke en professionele mensen. Er werd goed gecommuniceerd over wat de bedoeling was, en stopten ook als het even vervelend werd. Erg fijn en snel geholpen. Bedankt!

Henk Vanlier 07 Sep 2022 - 01:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marcel Maas 31 Aug 2022 - 18:23

Ik ben gister geweest met mijn dochter.12 jaar en bang van de tandarts.maar helemaal goed gekomen.praten wat minder Nederlands maar super verlopen.bedank voor de goede service.

Rien Verschueren 27 Aug 2022 - 12:04

Voorste tand afgebroken. Bij eigen tandarts in België kon ik pas 2 weken later komen, hier kon ik direct terecht. Super lieve mensen die me geholpen hebben en de kosten vielen ook zeker mee.

Victor Bursuc 23 Aug 2022 - 15:43

(Vertaald door Google) Ik was daar als expat. Ik belde om 12.00 uur, kreeg de afspraak om 14.00 uur. De dokter was een heer, 1. professioneel 2. beleefd 3. snel en accuraat 4. goede prijs. 5/5 geweldige service.

(Origineel)
I was there as an Expat. I called at 12pm, got the appointment at 2pm. The doctor was a gentleman, 1. professional 2. polite 3. fast and accurate 4. good price. 5/5 great service.

Herman Smits 22 Aug 2022 - 15:22

Voordat ik op vakantie ging met kiespijn langs gekomen. Ben prettig, vriendelijk en vakkundig geholpen. Kon daarna zorgeloos op vakantie!

Petre Radu Tudor 21 Aug 2022 - 21:39

(Vertaald door Google) Ging naar binnen voor een noodvulling, de vulling was slecht gedaan en blokkeerde helemaal geen voedsel dat binnenkwam.

Ik heb expliciet aangegeven dat ik niet snel naar de tandarts zou kunnen omdat ik op vakantie zou gaan, maar de tandarts leek er helemaal niets om te geven. Ik heb de hele vakantie intense pijn en ongemak geleden.

Incompetente tandartsen en hoge prijzen, blijf weg.

(Origineel)
Went in for an emergency filling, the filling was done poorly and did not block food entering at all.

I explicitly stated that I would not be able to visit a dentist soon as I would go on vacation, but the dentist didn't seem to care at all. I have suffered intense pain and inconvenience all vacation.

Incompetent dentists and high prices, stay away.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Beste heer/mevrouw, zou u met ons contact kunnen opnemen aub aangezien u bij ons niet gekend staat als patiënt?

Ad Fijan 21 Aug 2022 - 19:12

Op zaterdag acuut kiespijn gekregen, ging niet weg met pijnstilling. Gebeld met de tandartsenpost en kon na een uur komen. Er bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk die direct verricht werd. Direct van de heftige pijn af.
Vriendelijk contact aan de telefoon, zeer deskundige tandarts. #Opgelucht.

J dK 17 Aug 2022 - 20:03

Ivm vakantie van onze eigen tandarts afspraak gemaakt. Al wachtende komt een patiënt naar buiten gestormt met de tandarts er achteraan... wat was er gebeurd. Verkeerde tand getrokken bij deze man. Eigenaar was tijdelijk even gevlucht en de nauwelijks Nederlands sprekende tandarts was niet in machte de rust terug te krijgen. Bij de geschrokken baliemedewerksters hebben we onze afspraak maar geannuleerd ivm gebrek aan vertrouwen in deze praktijk. Geen persoonlijke ervaring met de tandarts maar de ervaring in de praktijk zal zeker zorgen voor vele extra bange tandartsbezoekers. 0 sterren is niet mogelijk, daarom 1.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Beste J dK,

Bij Tandartsenpost Eindhoven staan onze gekwalificeerde en gespecialiseerde tandartsen elke dag voor iedereen klaar bij spoed- of pijnklachten. Tot tevredenheid van het overgrote deel van onze patiënten die we de voorbije jaren reeds mochten behandelen. Soms komen subjectieve verwachtingen van een patiënt echter niet helemaal overeen met de objectieve medische vaststellingen van onze tandartsen wat kan leiden tot een emotionele reactie van de patiënt. Omwille van privacyredenen kunnen we hierover helaas geen verdere duiding geven.

Richard Engelen 14 Aug 2022 - 10:22

Net met afgebroken kies bij spoedpost geweest. Werd heel vriendelijk en super snel geholpen. Ook de kosten vielen mee. Super bedankt voor de snelle behandeling. I

Nienke Peereboom 06 Aug 2022 - 21:02

Awesome! Was there on a Saturday evening, could get an appointment within an hour and left smiling without pain half an our later!
They are my heroes!

(Vertaald door Google)
Geweldig! Was er op een zaterdagavond, kon binnen een uur een afspraak krijgen en vertrok een half uur later zonder pijn lachend!
Het zijn mijn helden!

Bienias 03 Aug 2022 - 13:30

(Vertaald door Google) Zeer slechte service bij de receptie. Daarnaast een uur wachten op opname waar ik een afspraak had. ik raad het niet aan

(Origineel)
Bardzo nie miła obsługa na recepcji. Dodatkowo godzina czekania na przyjęcie gdzie termin miałem umówiony. Nie polecam

audreychayenne 02 Aug 2022 - 12:30

Behandeld door een hele lieve tandarts. Echter is het Nederlands gebrekkig en moest de hele lieve moslima tandarts assistente mij vertellen wat er werd gezegd. Zij is een topper trouwens! Over de behandeling zelf heb ik niets te zeggen.

Echter werd de nabehandeling dus niet gepland, dit moest ik bij mijn eigen tandarts doen terwijl mijn tandarts deze behandeling niet uitvoert. Verder hoorde je een andere mannelijke tandarts regelmatig langskomen , dingen pakken en dingen dicht doen (wat knap is met een glazen wand achtig ding ertussen) waarna ik ook nog hoorde dat die erg boos en agressief aan het doen was. Zelfs al gaat dit om spullen pakken etc. Dit is niet oké. Die tandarts is met de gezondheid van mensen bezig.

frank elshout 31 Jul 2022 - 22:00

Heeft gedaan wat er gedaan moest worden

Natalie Senders 31 Jul 2022 - 08:41

Ik ben blij met ze hebben mij gister avond van mij zenuw en tandpijn af geholpen . Tandarts veel geduld en de assistent ook kei lief . Echt super ik ben blij dat ik ben gegaan

Theodor Koporec 29 Jul 2022 - 14:14

Fast help, really nice personnal. I can recommened only with 5*.

(Vertaald door Google)
Snelle hulp, erg aardig persoonlijk. Ik kan alleen aanbevelen met 5 *.

familie schraven 18 Jul 2022 - 19:49

Ben nog nooit zo besodemieterd en bedrogen als bij de Tandartsenpost Eindhoven! Ik maak speciaal een afspraak op advies van een collega tandarts (die dadelijk ook een negatieve review krijgt) omdat ze in Eindhoven een heel bang meisje zouden kunnen behandelen met lachgas. Afspraak gemaakt. Kom je daar, blijkt degene die lachgas mag toedienen en zijn assistente er helemaal niet te zijn. En nog erger: ook niet bereid om te komen! De arrogantie!

L T 17 Jul 2022 - 20:49

Afgelopen zondagavond langs geweest met een doorkomende verstandskies die in mijn wang aan het prikken was.

Direct geholpen (ik was nog geen 5 minuten binnen). Direct waren er 4 tandartsen bij me. Ze hebben een foto gemaakt en de situatie samen beoordeeld. Het was een moeilijke “operatie” dus in overleg met mij besloten om hem niet uit te voeren.

Alles bij elkaar dus een zeer aangename, vlotte en vooral professionele ervaring!

Vivi GamePlays 29 Jun 2022 - 02:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jolanda van den Putte 23 Jun 2022 - 22:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Max Evers 14 Jun 2022 - 06:20

Gisteren werd ik geholpen door een tandartsassistente met flinke verkoudheidsklachten. Nu ga ik ziek mijn vakantie in. 100% zeker dat ik het bij jullie heb opgelopen. Verschrikkelijk.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Jammer dat u dit zo hebt ervaren. De incubatie is echter minimaal 48 uur. Bovendien hanteren wij een streng testbeleid op dat vlak. En zijn hooikoortsklachten gelukkig niet besmettelijk.

Steph Me 09 Jun 2022 - 22:50

Geweldige tandarts en assistent. Hier met mijn extreem angstige zoontje geweest. Ze hebben hier echt engelengeduld en zijn ontzettend kindvriendelijk. Er werd zeer ruim de tijd genomen om alles helemaal uit te leggen. Nog nooit zo fijn ergens geholpen.

Phuong Thao Nguyen 05 Jun 2022 - 21:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

José De Leeuw 05 Jun 2022 - 15:40

Net naar de weekend tandarts geweest, tand afgebroken wat al vaker is gebeurt omdat het een opgemetselde tand is. Deze word elke keer opnieuw opgemetseld tot vandaag, terwijl ik duidelijk aangaf dat dit nodig is. Nu gelijmd, moet naar mijn eigen tandarts terug, om het te laten metselen. Voor mij kwam hij nogal onhandig over en de Nederlandse taal liet te wensen over, wat in dit beroep toch wel belangrijk is, voor mij hier niet meer.

Melissa van Rosmalen 31 Mei 2022 - 23:27

Ik ging hier met mijn partner naar toe omdat hij heel veel tandpijn had. Vanuit onze eigen tandarts doorverwezen naar deze spoed post.
Er moest een foto gemaakt worden, dit was niet mogelijk omdat het systeem eruit lag. Wat volgens het personeel maandelijks voor komt. Er werd als alternatief pijnstilling of een wortelkanaal behandeling zonder foto voorgesteld met daarbij de kans dat het niet de juiste kies zou zijn. Voor pijnstilling gekozen omdat een wortelkanaal behandeling zonder foto ons geen goede optie leek te zijn. We zijn goed en wel 5 minuten in de behandel kamer geweest, waarbij ze enkel een keer in zijn mond hebben gekeken. Daarvoor mochten we maar liefst €50 euro betalen voor een consult dat maar 5 minuten heeft geduurd. Nu op weg terug naar huis met tandpijn.

Rudi 23 Mei 2022 - 18:14

Snel geholpen maar als de reparatie van een spalkje binnen drie weken weer kapot is, kan ik er niet veel meer positiefs over kwijt. :(

Filomeen Slaats 17 Mei 2022 - 15:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Immanuel Dhanasingh 13 Mei 2022 - 19:33

Fast and efficient. Great!

(Vertaald door Google)
Snel en efficiënt. Super goed!

Bob Verhoeven 30 Apr 2022 - 00:43

Noodvulling geplaatst en viel er binnen 24 uur weer uit ! Meer hoef ik niet te vertellen.

1988marela 29 Apr 2022 - 22:16

Slechte tandarts geen geduld.verdoving was niet eens ingewerkt. Spuit gezet en meteen mijn verstandskies getrokken.niet eens die tijd gegeven zodat de verdoving goed was ingewerkt. Heb zelf angst voor de tandarts met moeite gegaan en dan krijg je dit dankjewel. Nu ga ik kapot van de na pijn omdat het zo slordig en gehaast gedaan is.

M Feb 07 Apr 2022 - 16:54

Gebroken kies veel irritatie..afspraak gemaakt..Geholpen door een Spaanse tandarts. Zeer bekwaam. Geen pijntje niks en stond binnen een kwartier weer buiten

Montana Schultz 29 Mrt 2022 - 19:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

I VdM 27 Mrt 2022 - 13:19

Heel goed geholpen!

Tandarts was een dame, ze was heel voorzichtig en de assistente was super zorgzaam. Veel minder pijn gehad dan bij mijn eigen tandarts.

Sem Kuis 07 Mrt 2022 - 13:02

Plannen je afspraak specifiek op de minuut in. Maar laten je vervolgend zonder moeite een half uur of langer wachten. Erg vervelend. Parkeerkosten zijn enorm hoog in omgeving.

Ekscentryczny Dżejk 06 Mrt 2022 - 12:58

(Vertaald door Google) Ik ben zeer tevreden, toen ik me voor het eerst registreerde, ontving ik een enquête om in te vullen in mijn moedertaal, Pools. Ze trokken 4 van mijn tanden tegelijk uit, denkend dat 4 veel is, maar met hun hulp trokken ze er elegant uit :))

(Origineel)
Jestem mega zadowolony, przy pierwszej rejestracji otrzymałem ankietę do wypełnienia w moim języku ojczystym polskim. Wyrwali mi 4 zęby odrazu, myśląc 4 to dużo, ale z ich pomocą wyrwali elegancko :))

Whisky Club 25 Feb 2022 - 15:51

Afgelopen zaterdag beet ik een stuk van mijn achterste kies. Meteen dacht ik aan Tandartsenpost Eindhoven
Ik belde even om te informeren wat ik het best kon doen. Ik mocht eigenlijk onmiddellijk af komen maar omdat ik zelf geen pijn of last had en het persoonlijk beter uitkwam op een ander moment, konden we direct een afspraak maken.
Woensdag ging ik dan naar de zeer mooie praktijk te Eindhoven, van begin tot het einde werd ik er super vriendelijk ontvangen & geholpen, de behandeling ging zeer vlot & werd door Tandarts Sophia perfect uitgevoerd.
Ik zou zeggen, bij acute tandpijn of stukken aan je tanden, niet twijfelen en gewoon naar #tandartsenposteindhoven bellen!
Effenaf contentaf! #topbehandeling #topservice #professionaliteit #spoedtandarts #Bedankt 😀👍🏻

Arminas Šimaitis 18 Feb 2022 - 17:31

(Vertaald door Google) Kwam dinsdag binnen met 4 gebroken tanden, waarvan er één verschrikkelijk pijn deed. Had een afspraak 16:45, kwam 16:30... Sommige mensen kwamen later binnen hadden een afspraak na 5, maar gingen toch voor me uit, ik heb gewacht tot 18:00. Heb een röntgenfoto gemaakt, zei dat ze kunnen verwijderen of aanbevelen aan een specialist die binnen 1-2 dagen contact met me opneemt. 3 dagen later geen telefoontje. En de specialist werkt op woensdag en vrijdag... Later bieden ze aan om de tand te verwijderen, wat in de eerste plaats had kunnen gebeuren, maar ik kreeg de verzekering dat ik niet langer dan 2 dagen hoefde te wachten. Dus waarom heb ik in de eerste plaats gewacht als ik zelfs na herhaaldelijk bellen om naar de specialist te vragen nog een dag moest wachten...

(Origineel)
Came in on Tuesday with 4 broken teeth, one hurting like hell. Had an appointment 16:45, came 16:30... Some people came in later had an appointment after 5, but still went in front of me, I waited till 18:00. Did an x-ray, said they can remove or recommend to a specialist which will contact me in 1-2 days. 3 days later no call. And the specialist works Wednesdays and Fridays... Later they offer to remove the tooth, which could've been done in the first place, but I was assured that I will not have to wait longer than 2 days. So why did I wait in the first place if even after repeat call to ask about the specialist I was told to wait one more day...

by E 10 Feb 2022 - 23:42

Een zeer goede tandarts is geduldig en attent om u te troosten, bang om u pijn te doen, en zal u vertellen wat u voor uw tanden moet doen

Tenley Jane Ammerdorfer 02 Feb 2022 - 01:59

Zbel tandarts zehma spoed toch ik zit met pijn zeggen ze we kunnen u nu niet behandelen dus bel maar morgen om 8👍🏽

Teun DC 02 Jan 2022 - 17:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kelly Ingeveld 02 Jan 2022 - 07:12

Afgelopen week hier geweest met mijn zoontje omdat zijn vulling los zat. Mijn zoontje werd bang. Tandarts had totaal geen geduld en begrip. Maakte vervelende opmerkingen en was heel geïrriteerd. Assistent was wel rustig en geduldig.

susan van de kimmenade 25 Dec 2021 - 23:29

Super fijne tandarts en tandartsassistent. Mijn dochter had al een paar dagen last van haar tand. Ik belde kon vrij wel meteen terecht. Mijn dochter is erg bang voor de tandarts
Maar ze waren super lief, behulpzaam, en deden de behandeling heel voorzichtig. Mijn dochter haar tand moest eruit gehaald worden. En nam haar tand vol trots mee naar huis. Want de tandarts had haar tand in een mooi schatkistje gedaan.😀 ze was helemal blij en opgelucht naar huis gegaan. Mijn complimenten aan deze tandartspraktijk.

John Van rooij 25 Dec 2021 - 14:06

Blij dat ze me willen ontvangen op eerste kerstdag,

Mariella Eijkenboom 21 Dec 2021 - 10:42

Met een ontzettend angstig kind( trauma door noodtandarts Den Bosch dezelfde ochtend) met heel veel geduld en begrip geholpen op een zondagavond. Wat een kanjers daar!!! Ze zijn anderhalf uur bezig geweest om een zeer moeilijke kies eruit te halen waarvan meer dan de helft van de tijd in geruststelling van zoontje ging zitten... iedereen hielp mee!! Na de vreselijke ervaring van die ochtend heb niet genoeg woorden om deze kanjers te bedanken!! Met ons zoontje gaat het helemaal goed en het is allemaal heel mooi genezen.
Dank jullie wel!! Thank you all!!

Marius Marian 08 Nov 2021 - 23:18

EMERGENCY.....HOW YOU HELP!?
WHIT APPOIMENT EMERGENCY,YOU HELP ME WHIT ONE NUMBER PHONE FOR I CALL SOMMEBADY .....IT IS FIRS TIME WHEN I SEE SOMMETHING LIKE THAT IN NETHERLANDS....ONE TANDARTSENPOST,WHIT EMERGENCY,WHAT SEND ANATHERWHAI ONE WOMAN WHIT PAIN......BECOUSE IT HAVE TO MACH APPOIMENT......

(Vertaald door Google)
NOODGEVAL ..... HOE HELPEN JE!?
WHIT AFSPRAAK NOODGEVAL, JE HELPT MIJ WHIT EEN NUMMER TELEFOON WANT IK BEL SOMMEBADY ..... HET IS DE EERSTE KEER WANNEER IK IETS ALS DAT ZIE IN NEDERLAND.... EEN TANDARTSENPOST, WHIT EMERGENCY, WAT STUUR EEN VROUW MET PIJN. .....WANT HET MOET AFSPRAAK MAKEN......

Cynthia van der Knaap 23 Okt 2021 - 19:44

Een speciaal bedankje aan Tandarts Didier Sebrechts, wie mijn vriend kundig en pijnloos geholpen heeft met het verwijderen van een kies nadat deze afgebroken was. Zelfs een aantal uur later, waarin we met twijfels zaten over het verloop van de aankomende dagen, heeft Didier mij persoonlijk telefonisch te woord gestaan en alle vragen beantwoord die ik had, en alle zorgen weggenomen. Geweldige tandarts met hart voor het vak! Zo zouden we het bij meer tandartsen willen zien 👍

Abou Marwan 18 Okt 2021 - 08:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marleen Arras 08 Okt 2021 - 11:49

Ik ben geholpen door een Griekse tandarts. Ik ben zo blij.. Jullie hebben me heel goed geholpen en tot rust gesteld. Lag zelfs bijna te slapen. Nogmaals bedankt Griekse tandarts en assistente met haar mooie ogen.. 😊

Elisabeth Mathijssen 22 Sep 2021 - 19:40

(Vertaald door Google) Service voorop!

(Origineel)
Prima service!

Femke de Tollenaer 22 Sep 2021 - 16:39

Tandarts spreekt de taal heel erg slecht en beweerde dat mijn spalkje "helemaal intact" was ookal was er al een heel stuk van af geknipt. Vervolgens na het zelf aan te wijzen te horen gekregen dat ze niks kunnen doen en toch het consult moeten betalen.. incapabel

Norbert Rostas 29 Aug 2021 - 20:19

(Vertaald door Google) Zondagmiddag met vreselijke pijn naar binnen gegaan. Het personeel was super aardig, hoewel ik geen Nederlands spreek. Zeer professioneel werk, ik kreeg een wortelkanaalbehandeling in ongeveer 30 minuten in en uit de deur. Ik raad ten zeerste aan hierheen te gaan

(Origineel)
Went in on Sunday afternoon with terrible pain. The staff was super nice even though i don't speak dutch. Very professional work, i got a root canal in around 30min in and out the door. I highly recommend going here

Cassandra Verplak 17 Aug 2021 - 14:54

Ontzettend fijne, professionele en aardige medewerkers.

karina van der looij 14 Aug 2021 - 00:40

vond slechte onslordig en niet vriendelijk daar en tandarts sprak slecht nederlands en assistente was ook slecht en tandarts nam mijn niet serieus tandarts had slecht verdoofd en voelde na verdoving zenuwpijn tijdens boren en gilde van pijn en hij ging tegenzin weer bij verdoven niet op goeie plek had hij hele linker wang zodat ik mijn linker oog niet dicht kreeg en niet kon knipperen verdoofd terwijl ik gaatje had in onderin kies links achterin daar heeft hij niet goed verdoofd vooral niet bij kies en tandvlees deed hij nog keer boren dat deed erg pijn ik gilde en was boos en erg overstuur assistente geloofde mijn niet toen stopte tandarts ermee en stuurde mijn naar huis en zeide dat ik maar naar mijn eigen tandarts moesten gaan moet tot 23e augustus wachten tot mijn eigen tandarts terug is echt schandalige vent was t ik wil nooit meer naar dat praktijk voel daar niet op mijn gemak ze gingen slecht met mijn beperkingen autisme en lichte verstandelijke beperking om echt schandalig dit

Esther Leemans 09 Aug 2021 - 10:36

Zondag 18.30 uur: spalkje van mijn dochters (17 jaar) beugel is los. Mijn dochter meldt zich bij Tandartsenpost Eindhoven (omdat orthodontist Greter tot 30-8 op vakantie is en zijn vervanger niet aanwezig is).

Helaas weet ze haar BSN nummer niet. Ze mag naar huis haar BSN nummer gaan halen omdat ze anders niet geregistreerd en dus niet geholpen kan worden... Half uur fietsen maar dan heb je ook wat.

Terug dus, ditmaal met t nummer. Nu kan ze wel worden geholpen godzijdank omdat ze nu een nummer is. T spalkje wordt verwijderd. Er moet direct ter plaatse afgerekend worden. 22,91 euro omdat t zondag is. 22,91 euro omdat t avond is en 22,91 voor probleemgericht consult.

Michelle Biemans 30 Jul 2021 - 15:26

Snelle hulp en goede tandarts!

Bart van Hout 27 Jun 2021 - 21:48

Snel en deskundig werd een diagnose gemaakt naar aanleiding van röntgenfoto's en een onderzoek.
De tandarts denkt erg goed mee en komt direct met behandel opties.
Bijzonder vriendelijke tandarts en assistente.

Ralf ‘BlueKoviC’ Smits 19 Jun 2021 - 17:50

Had een noodgeval, Kies afgebroken. Me vrouw was hier ook geweest voor nood. Geholpen door iemand die de Nederlandse taal niet machtig was. Maar is zeer deskundig en efficiënt.Halve kies was weg. 30 a 45 min op de stoel en helemaal gerepareerd. Heb angst voor de tandarts maar daar helemaal niet. Jammer dat ze geen mensen aannemen voor normale tandarts afspraken. Want ik vind die tandarts goed! Voor noodgevallen ga ik daar naartoe!

Frank van Halteren 06 Jun 2021 - 07:37

Super goed geholpen op zaterdagavond. Wortelkanaalbehandeling was noodzakelijk.

Malou Box 15 Mei 2021 - 15:53

Eigenlijk kwam ik voor een dure beugel, maar na een goed gesprek met Femke ga ik toch voor een ander soort beugel. Heel erg bedankt voor het eerlijke advies!

Rian Heinrich 14 Mei 2021 - 19:22

Doorverwijzing gekregen via mijn tandarts die op dat moment was gesloten. Mijn klacht kon gelijk behandeld worden en super tevreden ben ik naar huis gegaan. Héle fijne tandarts en tandarts assistente.
Wat een onzettend fijne spoed praktijk is dit.

Martijn Van Tongeren 05 Mei 2021 - 18:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

JeePee DLH 03 Mei 2021 - 11:14

Super service door dimitri, een Griekse tandarts die na 4 maanden reeds goed Nederlands spreekt. Een echte vakman met goed advies!

HL v Tartwijk 26 Apr 2021 - 19:05

Last van een kies het hele weekend en kon niet terecht bij eigen tandarts.
Hier konhet wel en er moest getrokken worden.
Heb hier weinig van gevoeld en na dat verdoving weg was totaal geen last.
Dit is een aanrader , Top artsen.

Ernest Lobo 20 Apr 2021 - 23:54

(Vertaald door Google) Zeer efficiënt. Ging naar binnen met vreselijke pijn in een derde kies. 2130 afspraak, in ongeveer 20 minuten of zo, werd een echo gemaakt en de tand werd getrokken... pijnloos. Vriendelijk en professioneel personeel. Aanbevolen voor het geval u een noodgeval heeft.

(Origineel)
Very efficient. Went in with a terrible pain in a third molar. 2130 appointment, in about 20 minutes or so, a sonogram was done and the tooth was extracted... painlessly. Friendly, and professional staff. Recommended in case you have an emergency.

Yanis Sioras 18 Mrt 2021 - 22:27

(Vertaald door Google) Vriendelijk, professionals, mensen

(Origineel)
Friendly, Professionals, Humans

Giada Lambiase 11 Mrt 2021 - 16:45

(Vertaald door Google) Vriendelijke en professionele dingen + eerlijke prijzen= Mijn nieuwe tandarts 😄

(Origineel)
Kind and professional stuff + fair prices= My new dentist 😄

Maani Pels 07 Mrt 2021 - 16:41

Vanaf zaterdag hevige pijn aan de linkerkant van mijn gebit. Zondag gebeld en zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik kon meteen smiddags terecht en voel me nu zoveel beter. Heel aardig en meedenkend personeel.

kelvin Aongola 06 Mrt 2021 - 16:18

(Vertaald door Google) Geweldige klantenservice - geleverd in het Engels 😅.

Geen spijt en ten zeerste aanbevolen.

(Origineel)
Great customer service - delivered in English 😅.

No regrets and highly recommended.

Derya Punar 02 Mrt 2021 - 21:23

MELIKE EN DIMITRIS hebben mij vandaag in de avonduren perfect van mijn pijn afgeholpen. Enorm dankbaar. Kanjers !!!!

Cool Dude Scooter 10 Jan 2021 - 13:51

Natuurlijk kreeg ik op vrijdagavond tandpijn. Hele nacht niet geslapen. 's Ochtends meteen gebeld met tandarts. Gesloten natuurlijk... Werd doorverwezen naar deze tandarts. Werd aan de telefoon al vriendelijk geholpen en kon vrijwel direct terecht. Probleem snel opgelost en heb daarna heerlijk 's middags bijgeslapen. Top geregeld en aardige, kundige mensen. Aanrader.

Mara Mara 25 Dec 2020 - 18:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

Boudewijn Charite 18 Dec 2020 - 20:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chih-Yin Chen 08 Dec 2020 - 13:59

There was an emergency happened to my tooth late night few weeks ago. The dentist was nice to wait 15 minutes for me as I was the last patient. The whole process was fast and everyone in the clinic was nice. I'd recommend this dentist especially when you have emergency at late night as they are welcome and helpful.

(Vertaald door Google)
Een paar weken geleden gebeurde er 's avonds laat een noodgeval met mijn tand. De tandarts was aardig om 15 minuten op me te wachten omdat ik de laatste patiënt was. Het hele proces ging snel en iedereen in de kliniek was aardig. Ik zou deze tandarts aanraden, vooral als je 's avonds laat een spoedgeval hebt, omdat ze welkom en behulpzaam zijn.

Andjela Paunovic 19 Nov 2020 - 13:49

Clenched my teeth one evening and the day after I called and got an appointment for that afternoon. The dentist was super nice! The injury wasn't too bad, and it costed around 85e. Other dentist told me it would be 150! I am really satisfied with their service!

(Vertaald door Google)
Op een avond mijn tanden op elkaar geklemd en de dag erna belde ik en kreeg een afspraak voor die middag. De tandarts was super aardig! De blessure viel mee en kostte ongeveer 85euro. Andere tandarts vertelde me dat het 150 zou zijn! Ik ben echt tevreden met hun service!

Mieke Groeneveld 25 Okt 2020 - 18:33

Mijn probleem met mijn tanden is perfect opgelost!
Complimenten daarvoor!👍

Miekje Groeneveld 25 Okt 2020 - 13:53

Ga niet naar deze tandartsenpost, onkundig!

Leah 22 Okt 2020 - 12:05

Zeer onkundige tandarts, kies is slecht afgewerkt en niet eens gepolijst. De "tandarts" spreekt taal slecht. Ongelooflijk dat zo'n onkundig iemand te werk mag gaan als tandarts.

Hein Strijbosch 12 Okt 2020 - 11:00

Zeer vriendelijk ontvangen, kon snel terecht, en klacht naar tevredenheid behandeld.

Milena Ka 11 Okt 2020 - 13:41

Ik brak een stukje van mijn voortand af op maandagavond. Dit was erg vervelend en dit wou ik zo snel mogelijk laten bijwerken. Ik had nog geen tandarts in EIndhoven aangezien ik kort geleden naar Eindhoven ben verhuisd en ik ging opzoek. Ik kwam uit bij Tandartsenpost Eindhoven en dit is super bevallen. Ik kon op dinsdag om 1 uur gelijk terecht en mijn tand is weer als nieuw! Het personeel is erg vriendelijk en zeer bekwaamt in het vak. Ook is het zo gezellig als een tandarts kan zijn en heeft het personeel het beste met je voor. Mijn tanden zien er weer prachtig uit en ik ben dus super tevreden. Ik raad iedereen Tandartsenpost aan!!

Wesley Claes 10 Okt 2020 - 12:47

Vorig weekend tijdens een etentje in Turnhout een stuk van mijn tand afgebroken..
Probeer dan maar eens een tandarts in Turnhout of omstreken te vinden waar ge onmiddellijk terecht kunt🤔 Ne kameraad van mij stelde voor om best meteen naar de tandartsenpost in Eindhoven te rijden.. dat was inderdaad gemakkelijk.. Nog geen half uurke rijden en ik werd onmiddellijk geholpen. Is blijkbaar van mensen die zelf in Turnhout wonen. Superhandig en super goed geholpen! Een aanrader!!!

Hellen Groenendijk 10 Okt 2020 - 10:48

Een mooie nieuwe praktijk, centraal gelegen met enthousiast en zeer vriendelijk personeel. Fijn dat er 24 uur per dag een tandarts bereikbaar is waar je terecht kunt als je pijn of een probleem hebt. Superfijn dus dat zij in dit gat in de markt zijn gesprongen. Je wordt heel netjes telefonisch te woord gestaan en er wordt meteen een tijdstip voor behandeling gepland. Bij binnenkomst staan ze voor je klaar, ze stellen je op je gemak en voor de behandeling nemen ze alle tijd. Voordat je weggaat geeft de assistente ook nog aan dat je altijd nog mag bellen als je vragen of problemen hebt. Echt 24-uurs service waarbij ik me koning klant voelde. Ik kan het iedereen aanraden en wens dit leuke team veel succes voor de toekomst!

Lenneke Cuijpers Maessen 02 Okt 2020 - 10:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wesley Bruininks 24 Sep 2020 - 14:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

K v L 22 Sep 2020 - 11:35

Wat een geweldige verrijking voor Eindhoven! Eindelijk een spoedpost. Wat een vriendelijke mensen die in een zeer hachelijke situatie mijn dochter moesten helpen. Empathisch lief en zorgzaam, TOP!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Beste Karin, dankjewel voor jouw leuke bericht! Een glimlach toveren op ieders gezicht: daar gaan we voor!