Tandartsenpost Eindhoven

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108, 5615CJ Eindhoven
Neemt patiënten aan
Tandarts
1.0
Google
3.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 8:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 8:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 8:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 8:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 8:00
 • arrow zaterdag
  8:00 - 8:00
 • arrow zondag
  8:00 - 8:00

Dé noodtandarts voor regio Eindhoven
die 24/7 voor u klaar staat. Bel direct: 040 - 31 11 915
Snel uw tandpijn weg?  Aalsterweg!

 

Met spoed een tandarts nodig? Bel voor een afspraak en u kunt meestal direct terecht.

Acute spoedbehandelingen

 • Afgebroken en/of uitgevallen tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Losse tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Bloeding/nabloedingen na het trekken van tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking met slikklachten en koorts
https://www.tandartsenposteindhoven.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Angst behandeling
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • 24/7-365
1.0
1 waarderingen
3.9
67 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
L 04 Apr 2022 - 21:14
In januari bij deze tandartspost geweest. "Geholpen" door een buitenlandse tandarts die nauwelijks de Nederlandse taal machtig was. Geen probleem, als hij zijn werk maar kundig uitvoert. Eerst ontstond er een discussie. Trekken of een wortelkanaalbehandeling. Het ging om een kies die dusdanig kapot was dat het mij de wortelkanaalbehandeling niet waard was. Ik had telefonisch al doorgegeven dat hij eruit moest. Sterker nog, ik had op dat moment de middelen ook niet voor een wortelkanaalbehandeling. Er werden gauw een aantal spuiten naar binnen gedrukt en de tandarts begon al meteen met trekken. Ik verging van de pijn dus nog wat extra spuiten en een kaakverdoving. Ook dat verminderde de pijn niet. Ook was deze tandarts erg ongeduldig en een kwartier later stond ik buiten met een nog kapottere kies, tig verdovingen in mijn mond en een recept voor antibiotica. Daar waar een vorige tandarts zonder moeite 2 uur langer in zijn praktijk bleef om mij te helpen was deze tandarts na 15 min al klaar en mocht ik eerst een kuur slikken, omdat het hem met een aantal verdovingen niet makkelijk genoeg ging. Tijd om de verdovingen in te laten werken was er nauwelijks en de druk werd enorm opgevoerd. Met tranen in mijn ogen heb ik gesmeekt om te stoppen en dat was dan ook gelijk het noodsein denk ik want toen wilde hij niet meer verder. Inmiddels was mijn tand dermate afgebroken dat er erg scherpe randen aan zaten maar daar moest ik het maar mee doen. De rekening van 47,- mocht ik wel geheel afronden. Inmiddels heb ik enige tijd pijnloos op zoek kunnen gaan naar een tandarts, aangezien bijna de volledige regio een patiëntenstop had. De afspraak staat, maar ik kan niet eerder terecht als eind mei en kreeg wéér pijnklachten. Om te voorkomen dat ik nog eens naar Eindhoven moest ben ik begonnen met diclofenac, ibuprofen en paracetamol afgewisseld. De tandarts in Eindhoven die mij behandelde heeft een dermate hoge angst voor de tandarts ontwikkeld dat ik kostte wat kost vermijdt dat ik naar Eindhoven moet. Ook als dit betekend dat ik met pijn rondloop. Anyhow, Diclofenac 12.5 mg doet zijn werk niet meer, dus ik werd door de huisartsenpost naar de Spoedpost in Eindhoven verwezen. Zij moesten maar 50mg uitschrijven. De spoedpost zelf weigert in alle toonaarden. Mijn vriendin heeft gebeld, ik heb gebeld. Het is mij wel duidelijk. Je bent voor deze mensen gewoon een verdienmodel. Betaal je niet, wordt je simpelweg niet geholpen. Ik vraag me af of ze wel ineens pijnstillers uit willen schrijven als ik ze een tikkie van € 47,00 eur betaal. Ik ben er wel klaar mee, deze tent verdient geen cent meer aan mij.
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
Max Evers 14 Jun 2022 - 06:20

Gisteren werd ik geholpen door een tandartsassistente met flinke verkoudheidsklachten. Nu ga ik ziek mijn vakantie in. 100% zeker dat ik het bij jullie heb opgelopen. Verschrikkelijk.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Jammer dat u dit zo hebt ervaren. De incubatie is echter minimaal 48 uur. Bovendien hanteren wij een streng testbeleid op dat vlak. En zijn hooikoortsklachten gelukkig niet besmettelijk.

Steph Me 09 Jun 2022 - 22:50

Geweldige tandarts en assistent. Hier met mijn extreem angstige zoontje geweest. Ze hebben hier echt engelengeduld en zijn ontzettend kindvriendelijk. Er werd zeer ruim de tijd genomen om alles helemaal uit te leggen. Nog nooit zo fijn ergens geholpen.

Eva Zegelaar 09 Jun 2022 - 19:04

(Vertaald door Google) Geweldig (Origineel) Great 👍🏻

Phuong Thao Nguyen 05 Jun 2022 - 21:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

José De Leeuw 05 Jun 2022 - 15:40

Net naar de weekend tandarts geweest, tand afgebroken wat al vaker is gebeurt omdat het een opgemetselde tand is. Deze word elke keer opnieuw opgemetseld tot vandaag, terwijl ik duidelijk aangaf dat dit nodig is. Nu gelijmd, moet naar mijn eigen tandarts terug, om het te laten metselen. Voor mij kwam hij nogal onhandig over en de Nederlandse taal liet te wensen over, wat in dit beroep toch wel belangrijk is, voor mij hier niet meer.

Melissa van Rosmalen 31 Mei 2022 - 23:27

Ik ging hier met mijn partner naar toe omdat hij heel veel tandpijn had. Vanuit onze eigen tandarts doorverwezen naar deze spoed post. Er moest een foto gemaakt worden, dit was niet mogelijk omdat het systeem eruit lag. Wat volgens het personeel maandelijks voor komt. Er werd als alternatief pijnstilling of een wortelkanaal behandeling zonder foto voorgesteld met daarbij de kans dat het niet de juiste kies zou zijn. Voor pijnstilling gekozen omdat een wortelkanaal behandeling zonder foto ons geen goede optie leek te zijn. We zijn goed en wel 5 minuten in de behandel kamer geweest, waarbij ze enkel een keer in zijn mond hebben gekeken. Daarvoor mochten we maar liefst €50 euro betalen voor een consult dat maar 5 minuten heeft geduurd. Nu op weg terug naar huis met tandpijn.

Rudi 23 Mei 2022 - 18:14

Snel geholpen maar als de reparatie van een spalkje binnen drie weken weer kapot is, kan ik er niet veel meer positiefs over kwijt. :(

Filomeen Slaats 17 Mei 2022 - 15:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Immanuel Dhanasingh 13 Mei 2022 - 19:33

Fast and efficient. Great!

Bob Verhoeven 30 Apr 2022 - 00:43

Noodvulling geplaatst en viel er binnen 24 uur weer uit ! Meer hoef ik niet te vertellen.

1988marela 29 Apr 2022 - 22:16

Slechte tandarts geen geduld.verdoving was niet eens ingewerkt. Spuit gezet en meteen mijn verstandskies getrokken.niet eens die tijd gegeven zodat de verdoving goed was ingewerkt. Heb zelf angst voor de tandarts met moeite gegaan en dan krijg je dit dankjewel. Nu ga ik kapot van de na pijn omdat het zo slordig en gehaast gedaan is.

M Feb 07 Apr 2022 - 16:54

Gebroken kies veel irritatie..afspraak gemaakt..Geholpen door een Spaanse tandarts. Zeer bekwaam. Geen pijntje niks en stond binnen een kwartier weer buiten

Montana Schultz 29 Mrt 2022 - 19:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

Iris Van der meer 27 Mrt 2022 - 13:19

Heel goed geholpen! Tandarts was een dame, ze was heel voorzichtig en de assistente was super zorgzaam. Veel minder pijn gehad dan bij mijn eigen tandarts.

Sem Kuis 07 Mrt 2022 - 13:02

Plannen je afspraak specifiek op de minuut in. Maar laten je vervolgend zonder moeite een half uur of langer wachten. Erg vervelend. Parkeerkosten zijn enorm hoog in omgeving.

Ekscentryczny Dżejk 06 Mrt 2022 - 12:58

(Vertaald door Google) Ik ben erg blij, bij de eerste registratie ontving ik een vragenlijst die in mijn moedertaal Pools moet worden ingevuld. Ze trokken er meteen 4 tanden uit, denkend dat 4 veel is, maar met hun hulp trokken ze er elegant uit :)) (Origineel) Jestem mega zadowolony, przy pierwszej rejestracji otrzymałem ankietę do wypełnienia w moim języku ojczystym polskim. Wyrwali mi 4 zęby odrazu, myśląc 4 to dużo, ale z ich pomocą wyrwali elegancko :))

Filomeen Slaats 01 Mrt 2022 - 09:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Whisky Club 25 Feb 2022 - 15:51

Afgelopen zaterdag beet ik een stuk van mijn achterste kies. Meteen dacht ik aan Tandartsenpost Eindhoven Ik belde even om te informeren wat ik het best kon doen. Ik mocht eigenlijk onmiddellijk af komen maar omdat ik zelf geen pijn of last had en het persoonlijk beter uitkwam op een ander moment, konden we direct een afspraak maken. Woensdag ging ik dan naar de zeer mooie praktijk te Eindhoven, van begin tot het einde werd ik er super vriendelijk ontvangen & geholpen, de behandeling ging zeer vlot & werd door Tandarts Sophia perfect uitgevoerd. Ik zou zeggen, bij acute tandpijn of stukken aan je tanden, niet twijfelen en gewoon naar #tandartsenposteindhoven bellen! Effenaf contentaf! #topbehandeling #topservice #professionaliteit #spoedtandarts #Bedankt 😀👍🏻

Arminas Šimaitis 18 Feb 2022 - 17:31

(Vertaald door Google) Kwam dinsdag binnen met 4 gebroken tanden, waarvan een heel erg pijn deed. Had een afspraak 16:45, kwam 16:30... Sommige mensen kwamen later binnen hadden een afspraak na 5, maar gingen toch voor me uit, ik wachtte tot 18:00. Heeft een röntgenfoto gemaakt, zei dat ze het kunnen verwijderen of aanbevelen aan een specialist die binnen 1-2 dagen contact met me opneemt. 3 dagen later niet gebeld. En de specialist werkt op woensdag en vrijdag... Later bieden ze aan om de tand te verwijderen, wat in de eerste plaats had kunnen gebeuren, maar ik was verzekerd dat ik niet langer dan 2 dagen hoefde te wachten. Dus waarom heb ik in de eerste plaats gewacht als zelfs na herhaalde oproep om te vragen naar de specialist mij werd verteld om nog een dag te wachten... (Origineel) Came in on Tuesday with 4 broken teeth, one hurting like hell. Had an appointment 16:45, came 16:30... Some people came in later had an appointment after 5, but still went in front of me, I waited till 18:00. Did an x-ray, said they can remove or recommend to a specialist which will contact me in 1-2 days. 3 days later no call. And the specialist works Wednesdays and Fridays... Later they offer to remove the tooth, which could've been done in the first place, but I was assured that I will not have to wait longer than 2 days. So why did I wait in the first place if even after repeat call to ask about the specialist I was told to wait one more day...

黄xiaoli 10 Feb 2022 - 23:42

Een zeer goede tandarts is geduldig en attent om u te troosten, bang om u pijn te doen, en zal u vertellen wat u voor uw tanden moet doen

Tenley Jane Ammerdorfer 02 Feb 2022 - 01:59

Zbel tandarts zehma spoed toch ik zit met pijn zeggen ze we kunnen u nu niet behandelen dus bel maar morgen om 8👍🏽

T DC 02 Jan 2022 - 17:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kelly Ingeveld 02 Jan 2022 - 07:12

Afgelopen week hier geweest met mijn zoontje omdat zijn vulling los zat. Mijn zoontje werd bang. Tandarts had totaal geen geduld en begrip. Maakte vervelende opmerkingen en was heel geïrriteerd. Assistent was wel rustig en geduldig.

susan van de kimmenade 25 Dec 2021 - 23:29

Super fijne tandarts en tandartsassistent. Mijn dochter had al een paar dagen last van haar tand. Ik belde kon vrij wel meteen terecht. Mijn dochter is erg bang voor de tandarts Maar ze waren super lief, behulpzaam, en deden de behandeling heel voorzichtig. Mijn dochter haar tand moest eruit gehaald worden. En nam haar tand vol trots mee naar huis. Want de tandarts had haar tand in een mooi schatkistje gedaan.😀 ze was helemal blij en opgelucht naar huis gegaan. Mijn complimenten aan deze tandartspraktijk.

John Van rooij 25 Dec 2021 - 14:06

Blij dat ze me willen ontvangen op eerste kerstdag,

Mariella Eijkenboom 21 Dec 2021 - 10:42

Met een ontzettend angstig kind( trauma door noodtandarts Den Bosch dezelfde ochtend) met heel veel geduld en begrip geholpen op een zondagavond. Wat een kanjers daar!!! Ze zijn anderhalf uur bezig geweest om een zeer moeilijke kies eruit te halen waarvan meer dan de helft van de tijd in geruststelling van zoontje ging zitten... iedereen hielp mee!! Na de vreselijke ervaring van die ochtend heb niet genoeg woorden om deze kanjers te bedanken!! Met ons zoontje gaat het helemaal goed en het is allemaal heel mooi genezen. Dank jullie wel!! Thank you all!!

Marius Marian 08 Nov 2021 - 23:18

(Vertaald door Google) NOODGEVAL.....HOE HELPT U!? MET AFSPRAAK NOODGEVAL, HELPT U ME MET EEN TELEFOONNUMMER VOOR IK BEL SOMMEBADY ..... HET IS DE EERSTE TIJD ALS IK IETS ALS DAT IN NEDERLAND ZIET .... EEN TANDARTSENPOST, WIT NUMMER, WAT VERSTUR ANATHERWHAI P AN . ..... OMDAT HET EEN AFSPRAAK MOET MAKEN...... (Origineel) EMERGENCY.....HOW YOU HELP!? WHIT APPOIMENT EMERGENCY,YOU HELP ME WHIT ONE NUMBER PHONE FOR I CALL SOMMEBADY .....IT IS FIRS TIME WHEN I SEE SOMMETHING LIKE THAT IN NETHERLANDS....ONE TANDARTSENPOST,WHIT EMERGENCY,WHAT SEND ANATHERWHAI ONE WOMAN WHIT PAIN......BECOUSE IT HAVE TO MACH APPOIMENT......

Cynthia van der Knaap 23 Okt 2021 - 19:44

Een speciaal bedankje aan Tandarts Didier Sebrechts, wie mijn vriend kundig en pijnloos geholpen heeft met het verwijderen van een kies nadat deze afgebroken was. Zelfs een aantal uur later, waarin we met twijfels zaten over het verloop van de aankomende dagen, heeft Didier mij persoonlijk telefonisch te woord gestaan en alle vragen beantwoord die ik had, en alle zorgen weggenomen. Geweldige tandarts met hart voor het vak! Zo zouden we het bij meer tandartsen willen zien 👍

Abou Marwan 18 Okt 2021 - 08:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marleen Arras 08 Okt 2021 - 11:49

Ik ben geholpen door een Griekse tandarts. Ik ben zo blij.. Jullie hebben me heel goed geholpen en tot rust gesteld. Lag zelfs bijna te slapen. Nogmaals bedankt Griekse tandarts en assistente met haar mooie ogen.. 😊

Elisabeth Mathijssen 22 Sep 2021 - 19:40

(Vertaald door Google) Eerste dienst! (Origineel) Prima service!

Femke de Tollenaer 22 Sep 2021 - 16:39

Tandarts spreekt de taal heel erg slecht en beweerde dat mijn spalkje "helemaal intact" was ookal was er al een heel stuk van af geknipt. Vervolgens na het zelf aan te wijzen te horen gekregen dat ze niks kunnen doen en toch het consult moeten betalen.. incapabel

Norbert Rostas 29 Aug 2021 - 20:19

(Vertaald door Google) Zondagmiddag met vreselijke pijn naar binnen gegaan. Het personeel was super aardig hoewel ik geen Nederlands spreek. Zeer professioneel werk, ik kreeg een wortelkanaalbehandeling in ongeveer 30 minuten in en uit de deur. Ik raad ten zeerste aan om hierheen te gaan? (Origineel) Went in on Sunday afternoon with terrible pain. The staff was super nice even though i don't speak dutch. Very professional work, i got a root canal in around 30min in and out the door. I highly recommend going here

Cassandra Verplak 17 Aug 2021 - 14:54

Ontzettend fijne, professionele en aardige medewerkers.

karina van der looij 14 Aug 2021 - 00:40

vond slechte onslordig en niet vriendelijk daar en tandarts sprak slecht nederlands en assistente was ook slecht en tandarts nam mijn niet serieus tandarts had slecht verdoofd en voelde na verdoving zenuwpijn tijdens boren en gilde van pijn en hij ging tegenzin weer bij verdoven niet op goeie plek had hij hele linker wang zodat ik mijn linker oog niet dicht kreeg en niet kon knipperen verdoofd terwijl ik gaatje had in onderin kies links achterin daar heeft hij niet goed verdoofd vooral niet bij kies en tandvlees deed hij nog keer boren dat deed erg pijn ik gilde en was boos en erg overstuur assistente geloofde mijn niet toen stopte tandarts ermee en stuurde mijn naar huis en zeide dat ik maar naar mijn eigen tandarts moesten gaan moet tot 23e augustus wachten tot mijn eigen tandarts terug is echt schandalige vent was t ik wil nooit meer naar dat praktijk voel daar niet op mijn gemak ze gingen slecht met mijn beperkingen autisme en lichte verstandelijke beperking om echt schandalig dit

Esther Leemans 09 Aug 2021 - 10:36

Zondag 18.30 uur: spalkje van mijn dochters (17 jaar) beugel is los. Mijn dochter meldt zich bij Tandartsenpost Eindhoven (omdat orthodontist Greter tot 30-8 op vakantie is en zijn vervanger niet aanwezig is). Helaas weet ze haar BSN nummer niet. Ze mag naar huis haar BSN nummer gaan halen omdat ze anders niet geregistreerd en dus niet geholpen kan worden... Half uur fietsen maar dan heb je ook wat. Terug dus, ditmaal met t nummer. Nu kan ze wel worden geholpen godzijdank omdat ze nu een nummer is. T spalkje wordt verwijderd. Er moet direct ter plaatse afgerekend worden. 22,91 euro omdat t zondag is. 22,91 euro omdat t avond is en 22,91 voor probleemgericht consult.

Michelle Biemans 30 Jul 2021 - 15:26

Snelle hulp en goede tandarts!

Bart van Hout 27 Jun 2021 - 21:48

Snel en deskundig werd een diagnose gemaakt naar aanleiding van röntgenfoto's en een onderzoek. De tandarts denkt erg goed mee en komt direct met behandel opties. Bijzonder vriendelijke tandarts en assistente.

Ralf ‘BlueKoviC’ Smits 19 Jun 2021 - 17:50

Had een noodgeval, Kies afgebroken. Me vrouw was hier ook geweest voor nood. Geholpen door iemand die de Nederlandse taal niet machtig was. Maar is zeer deskundig en efficiënt.Halve kies was weg. 30 a 45 min op de stoel en helemaal gerepareerd. Heb angst voor de tandarts maar daar helemaal niet. Jammer dat ze geen mensen aannemen voor normale tandarts afspraken. Want ik vind die tandarts goed! Voor noodgevallen ga ik daar naartoe!

Frank van Halteren 06 Jun 2021 - 07:37

Super goed geholpen op zaterdagavond. Wortelkanaalbehandeling was noodzakelijk.

Malou Box 15 Mei 2021 - 15:53

Eigenlijk kwam ik voor een dure beugel, maar na een goed gesprek met Femke ga ik toch voor een ander soort beugel. Heel erg bedankt voor het eerlijke advies!

Rian Heinrich 14 Mei 2021 - 19:22

Doorverwijzing gekregen via mijn tandarts die op dat moment was gesloten. Mijn klacht kon gelijk behandeld worden en super tevreden ben ik naar huis gegaan. Héle fijne tandarts en tandarts assistente. Wat een onzettend fijne spoed praktijk is dit.

Martijn Van Tongeren 05 Mei 2021 - 18:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

JeePee DLH 03 Mei 2021 - 11:14

Super service door dimitri, een Griekse tandarts die na 4 maanden reeds goed Nederlands spreekt. Een echte vakman met goed advies!

HL v Tartwijk 26 Apr 2021 - 19:05

Last van een kies het hele weekend en kon niet terecht bij eigen tandarts. Hier konhet wel en er moest getrokken worden. Heb hier weinig van gevoeld en na dat verdoving weg was totaal geen last. Dit is een aanrader , Top artsen.

Ernest Lobo 20 Apr 2021 - 23:54

(Vertaald door Google) Zeer efficiënt. Ging naar binnen met een vreselijke pijn in een derde kies. Afspraak in 2130, in ongeveer 20 minuten of zo, werd een echo gedaan en de tand werd getrokken ... pijnloos. Vriendelijk en professioneel personeel. Aanbevolen in geval van nood. (Origineel) Very efficient. Went in with a terrible pain in a third molar. 2130 appointment, in about 20 minutes or so, a sonogram was done and the tooth was extracted... painlessly. Friendly, and professional staff. Recommended in case you have an emergency.

Yanis Sioras 18 Mrt 2021 - 22:27

(Vertaald door Google) Vriendelijk, professionals, mensen (Origineel) Friendly, Professionals, Humans

Giada Lambiase 11 Mrt 2021 - 16:45

(Vertaald door Google) Vriendelijke en professionele dingen + eerlijke prijzen = Mijn nieuwe tandarts 😄 (Origineel) Kind and professional stuff + fair prices= My new dentist 😄

Maani Pels 07 Mrt 2021 - 16:41

Vanaf zaterdag hevige pijn aan de linkerkant van mijn gebit. Zondag gebeld en zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik kon meteen smiddags terecht en voel me nu zoveel beter. Heel aardig en meedenkend personeel.

kelvin Aongola 06 Mrt 2021 - 16:18

(Vertaald door Google) Geweldige klantenservice - geleverd in het Engels 😅. Geen spijt en zeer aan te bevelen. (Origineel) Great customer service - delivered in English 😅. No regrets and highly recommended.

Derya Punar 02 Mrt 2021 - 21:23

MELIKE EN DIMITRIS hebben mij vandaag in de avonduren perfect van mijn pijn afgeholpen. Enorm dankbaar. Kanjers !!!!

Cool Dude Scooter 10 Jan 2021 - 13:51

Natuurlijk kreeg ik op vrijdagavond tandpijn. Hele nacht niet geslapen. 's Ochtends meteen gebeld met tandarts. Gesloten natuurlijk... Werd doorverwezen naar deze tandarts. Werd aan de telefoon al vriendelijk geholpen en kon vrijwel direct terecht. Probleem snel opgelost en heb daarna heerlijk 's middags bijgeslapen. Top geregeld en aardige, kundige mensen. Aanrader.

Adje Boubtax 07 Jan 2021 - 22:57

Ik had hen eerst gebeld om te vragen hoeveel mij een duur behandeling gaat kosten ,mevrouw zei max € 150. Volgende dag om 19:30 was ik bij hen En krijg ik idd een kanaal behandeling met een slordig afwerking voor maar € 437, meneer had ook geen assistent en moet ik zelf met mijn linkerhand het mond stofzuigertje vasthouden , echt belachelijk 😱😱😱😱, Mijn advies is: Niet naar deze praktijk gaan

Mara Mara 25 Dec 2020 - 18:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

Boudewijn Charite 18 Dec 2020 - 20:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chih-Yin Chen 08 Dec 2020 - 13:59

(Vertaald door Google) Er is een paar weken geleden 's avonds laat een noodgeval met mijn tand gebeurd. De tandarts was leuk om 15 minuten op me te wachten omdat ik de laatste patiënt was. Het hele proces ging snel en iedereen in de kliniek was aardig. Ik zou deze tandarts vooral aanbevelen als je 's avonds laat een noodgeval hebt, omdat ze welkom en behulpzaam zijn. (Origineel) There was an emergency happened to my tooth late night few weeks ago. The dentist was nice to wait 15 minutes for me as I was the last patient. The whole process was fast and everyone in the clinic was nice. I'd recommend this dentist especially when you have emergency at late night as they are welcome and helpful.

Andjela Paunovic 19 Nov 2020 - 13:49

(Vertaald door Google) Op een avond en de dag erna belde ik mijn tanden op elkaar en kreeg ik een afspraak voor die middag. De tandarts was super aardig! De blessure viel mee en kostte ongeveer 85e. Een andere tandarts vertelde me dat het 150 zou zijn! Ik ben erg tevreden over hun service! (Origineel) Clenched my teeth one evening and the day after I called and got an appointment for that afternoon. The dentist was super nice! The injury wasn't too bad, and it costed around 85e. Other dentist told me it would be 150! I am really satisfied with their service!

Mieke Groeneveld 25 Okt 2020 - 18:33

Mijn probleem met mijn tanden is perfect opgelost! Complimenten daarvoor!👍

Miekje Groeneveld 25 Okt 2020 - 13:53

Ga niet naar deze tandartsenpost, onkundig!

Leah 22 Okt 2020 - 12:05

Zeer onkundige tandarts, kies is slecht afgewerkt en niet eens gepolijst. De "tandarts" spreekt taal slecht. Ongelooflijk dat zo'n onkundig iemand te werk mag gaan als tandarts.

Hein Strijbosch 12 Okt 2020 - 11:00

Zeer vriendelijk ontvangen, kon snel terecht, en klacht naar tevredenheid behandeld.

Milena Ka 11 Okt 2020 - 13:41

Ik brak een stukje van mijn voortand af op maandagavond. Dit was erg vervelend en dit wou ik zo snel mogelijk laten bijwerken. Ik had nog geen tandarts in EIndhoven aangezien ik kort geleden naar Eindhoven ben verhuisd en ik ging opzoek. Ik kwam uit bij Tandartsenpost Eindhoven en dit is super bevallen. Ik kon op dinsdag om 1 uur gelijk terecht en mijn tand is weer als nieuw! Het personeel is erg vriendelijk en zeer bekwaamt in het vak. Ook is het zo gezellig als een tandarts kan zijn en heeft het personeel het beste met je voor. Mijn tanden zien er weer prachtig uit en ik ben dus super tevreden. Ik raad iedereen Tandartsenpost aan!!

Wesley Claes 10 Okt 2020 - 12:47

Vorig weekend tijdens een etentje in Turnhout een stuk van mijn tand afgebroken.. Probeer dan maar eens een tandarts in Turnhout of omstreken te vinden waar ge onmiddellijk terecht kunt🤔 Ne kameraad van mij stelde voor om best meteen naar de tandartsenpost in Eindhoven te rijden.. dat was inderdaad gemakkelijk.. Nog geen half uurke rijden en ik werd onmiddellijk geholpen. Is blijkbaar van mensen die zelf in Turnhout wonen. Superhandig en super goed geholpen! Een aanrader!!!

Hellen Groenendijk 10 Okt 2020 - 10:48

Een mooie nieuwe praktijk, centraal gelegen met enthousiast en zeer vriendelijk personeel. Fijn dat er 24 uur per dag een tandarts bereikbaar is waar je terecht kunt als je pijn of een probleem hebt. Superfijn dus dat zij in dit gat in de markt zijn gesprongen. Je wordt heel netjes telefonisch te woord gestaan en er wordt meteen een tijdstip voor behandeling gepland. Bij binnenkomst staan ze voor je klaar, ze stellen je op je gemak en voor de behandeling nemen ze alle tijd. Voordat je weggaat geeft de assistente ook nog aan dat je altijd nog mag bellen als je vragen of problemen hebt. Echt 24-uurs service waarbij ik me koning klant voelde. Ik kan het iedereen aanraden en wens dit leuke team veel succes voor de toekomst!

Lenneke Cuijpers Maessen 02 Okt 2020 - 10:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wesley Bruininks 24 Sep 2020 - 14:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

K v L 22 Sep 2020 - 11:35

Wat een geweldige verrijking voor Eindhoven! Eindelijk een spoedpost. Wat een vriendelijke mensen die in een zeer hachelijke situatie mijn dochter moesten helpen. Empathisch lief en zorgzaam, TOP!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpost Eindhoven

Beste Karin, dankjewel voor jouw leuke bericht! Een glimlach toveren op ieders gezicht: daar gaan we voor!