Kies Centrum voor Tandheelkunde

Thomas A Kempislaan 86, 5643NV Eindhoven
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
3.2
Zorgkaart
8.2
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 12:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 20:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 18:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 18:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 18:00
 • arrow zaterdag
  8:30 - 13:00

Welkom bij Kies Centrum voor Tandheelkunde in Eindhoven. Wij vinden het heel belangrijk om een langdurige relatie te hebben met onze patiënten. U geeft ons uw vertrouwen en daar gaan we zorgvuldig mee om. Dat past goed bij de functionele tandheelkunde en het zorgen voor een goed onderhouden gebit zonder problemen. 

 

 

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
Emile van Leeuwen
Tandarts

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
10.0
1 waarderingen
3.2
11 waarderingen
8.2
4 waarderingen
waardering icon
dirck 12 Sep 2017 - 22:04
No-nonsense tandarts ,zegt waar het op staat en welke keuzes "we"hebben. Hij is zeer verknocht aan zijn werk, heeft geen commerciële praatjes noch adviezen uit winstbejag. Voor mij een vakman pur sang. Zeer flexibel in behandeltijden en openingstijden van de praktijk. Ik denk dat hij buitengewoon veel uren werkt, waar hij overigens zelf heel content mee is. Wel begrijpelijk als er dan, volgens deze site, een patiëntenstop is.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Jelle Versluis 11 Apr 2020 - 09:17

Goede hulp en info, fijne openingstijden.

Sunitha ram 05 Jan 2020 - 23:32

(Vertaald door Google) Een onbeleefd mens die je ooit kunt ontmoeten, legt niet uit over de behandeling of de kosten, hij zal weigeren om verder te behandelen als je zijn instructies niet volledig gehoorzaamt zonder te vragen. (Origineel) A rude human being you can ever meet, doesn’t explains about treatment or cost, He will reject to treat further if you are not obeying his instructions completely without querying.

Frank Caris 15 Nov 2019 - 03:01

Absoluut niet naar toe gaan. Ik moest ooit een afspraak afbellen. Maar kreeg de melding dat het nummer niet klopte, terwijl ik het nummer van de voorgevel van zijn praktijk had overgenomen. Dit nummer klopte niet want het nummer had 1 cijfer tekort. Desondanks kreeg ik een rekening van 125 euro voor het niet nakomen van een afspraak. Toen ik dit netjes aangaf bij van leeuwen werd ik een leugenaar genoemd en was hij heel grof. Ik ben hier zelfs mee naar de politie gegaan die mij in het gelijk stelde en een brief voor mij opmaakte. Toen hoefde ik van het rekencentrum van deze tandarts niet te betalen.

Frits Hermans 05 Aug 2019 - 10:29

Heel goede tandarts

Shirley Luijendijk 16 Jan 2019 - 22:37

Ik begrijp de negatieve reviews niet helemaal, Voor de eerste keer vandaag een bezoek gebracht aan de praktijk en het is absoluut goed en zeer duidelijk. Er wordt goed naar je geluisterd en mee gedacht met je klachten . Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en ik heb aangegeven dat ik bang was voor de tandarts. Geen probleem en alles is heel duidelijk uitgelegd tijdens de behandeling. Wij hadden een nieuwe jonge tandarts en zijn direct patiënt geworden aangezien we met ons gezin nieuw in Eindhoven zijn komen wonen. Absolute aanrader en dank jullie wel.

fabien abeille 04 Jan 2019 - 13:57

NIET VAKKUNDIG en ARROGANT. Ging voor een vulling die uit zichzelf tijdens het eten viel. Het lukte hem niet om hem er zelf uit te krijgen, dus hij wilde boren. Ik vroeg of hij iets plakkerigs had om het gemakkelijk uit te nemen zonder te boren. Hij werd kwaad en schopte me eruit...

Saskia Dorn 05 Aug 2018 - 18:06

Kundig tandarts. Betrokken bij de patiënt, zelfs al is het niet zijn vaste patiënt.

Mike Stafleu 14 Jul 2018 - 23:18

Niet naar toe gaan hij is arogant, klant onvriendelijk en niet behulpzaam. Werkt zonder handschoenen in mond. Al met al echt een prustser!!

kirsten janssen 18 Dec 2017 - 12:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aram Lee 29 Jul 2017 - 09:13

(Vertaald door Google) Ik belde om te reserveren. Gewoon eerst praten Thr dokter zei waarom ik Engels spreek, ik ben in Nederland. Ik schaamde me heel erg. En de houding was super onbeleefd. (Origineel) I called for make reservation. Just first talk Thr doctor said why i speak english i am in holland. I was very embarrased. And the attitude was super rude.

Elaine van de Loo 01 Mrt 2017 - 13:42

(Vertaald door Google) Leuke, snelle en vriendelijke hulp! Het is een beetje ver voor mij, maar ik wil overstappen naar deze tandarts nadat hij me hielp met een gebroken tand en mijn eigen tandarts zei dat ik eerst een afspraak moest maken voor een normale controle voordat ik mijn tand kon laten repareren. Heel gelukkig. (Origineel) Nice, quick and friendly help! It is a bit far for me but I want to transfer to this dentist after he helped me with a broken tooth and my own dentist said I had to first make an appointment for a normal check up before I could get my tooth fixed. Very happy.