Tandartspraktijk Grinberg

Beeklaan 322, 2562AW Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
8.9
Google
4.7
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 20:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 20:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 20:30
Tandartspraktijk Grinberg in Den Haag is een moderne praktijk voor algemene tandheelkunde. Naast de reguliere tandheelkunde is onze praktijk gespecialiseerd in het werken met angst patiënten en kindertandheelkunde. Ook cosmetische tandheelkunde, zoals bijvoorbeeld het veilig bleken van uw tanden, behoort tot de mogelijkheden. Drie keer per week staat de mondhygieniste tot uw beschikking. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer: tram 3, tram 12 en bus 21.
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist

Team

tandarts
10.0
L. Grinberg
Tandarts
tandarts
0.0
O.P. Dolbina
Tandarts

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Lasertherapie
8.9
4.7
9.8
waardering icon
Wim Simons 29 Mrt 2022 - 18:58 L. Grinberg (Tandarts)
Door langdurig specifiek medicijn gebruik moest mijn ondergebit gesaneerd worden. Ik heb direct na de sanering een noodgebit gekregen via een Tandarts en Tandtechnicus. Dit ondergebit paste aan geen kanten, het knelde erg en ik kon er niet mee eten. Het deed alleen maar pijn. Van de behandelende Tandtechnicus en ziektekosten verzekering, VGZ kreeg ik te horen dat ik maar eerst een halfjaar moest wennen en de onderkaak moest laten genezen. Drie maanden na de extractie ben ik toch voor een second opinion bij een tandprotheticus geweest maar die kon er ook niets van maken omdat, hij zei dat het noodgebit scheef op de onderkaak zat. Op het Internet heb ik de website van Tandarts drs. Lev Grinberg in Den Haag gevonden met uitstekende recensies. Bij de intake heeft de Tandarts goed naar mijn klachten geluisterd. Ik werd ook direct op mijn gemak gesteld en hij heeft een noodherstel uitgevoerd, waardoor de ergste pijn direct afnam. Ik ben direct na de intake met een gerust gevoel de vervolgbehandeling ingegaan bij de Tandtechnicus Liliia Nevenchana van de praktijk Grinberg. Ook Liliia is zeer kundig, luistert, stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaat doen. Met als resultaat een perfect passende noodgebit en geen pijn en wondjes meer op de onderkaak. Zelfs de Anna van de receptie heeft me bij het eerste telefonisch contact op het gemak gesteld, waardoor ik met een goed gevoel de stap kon nemen. Kortom een geweldig team bij tandartspraktijk drs. Lev Grinberg
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Alexandra Fedorova 12 Apr 2019 - 10:13
Het afspraak was een beetje uitgelopen, maar verder ben ik uitstekend geholpen. er was een vervelende gaatje die al 2 keer was gevuld, maar steeds er uit vloog. bij deze tandarts zit ie vast (al 2 jaar). Heel vriendelijk en hartelijk man, ook receptionisten zijn heel aardig. Het is zo groot verschil met de anderen, dat zelfs na het verhuizing op het Noorden blijf ik bij deze tandarts! Ik heb gelukkig niet zo moeilijke tanden, een klein gaatje in een paar jaar - hoef niet te vaak naar Den Haag. Voordeel voor mij, dat hij zelf en receptionisten spreken Russisch, ik voel me veel meet thuis, begrepen en vrij, dan bij anderen. De tandarts stelt zich niet dominant (zo als ik vroeger heb gehad bij de andere tandartsen), geeft goed uitleg en laat de keuze aan de patiënt. Ik vind dat zeer belangrijk, het is mijn lichaam en ook mijn geld, dus ik mag beslissen. En dat gaat niet ten koste van kwaliteit!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
8
9.5
waardering icon
Esther 13 Sep 2017 - 11:39
Zo'n slechte tandarts heb ik nog niet eerder meegemaakt. De heer Grimberg keek hooguit een minuut in de monden van mijn dochters om te constateren dat zij een perfect gebit zonder gaatjes hadden. Bij één dochter schreef hij direct een verwijsbrief voor de orthodontist uit. Bij mijn man keek hij een paar minuten en wilde hij gelijk een afspraak maken voor het maken voor een protese. Bij mij zag hij het verschil niet tussen een vulling en een gaatje. Mensen dit is niet verzonnen, ga dus nooit naar deze tandarts
Duidelijke uitleg
2
Behandeltijd
6
Is deskundig
7
Aanbeveling
5
5.0
Mindaugas Sliauteris 13 Jul 2022 - 18:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Fatima Ben Haddou 13 Jul 2022 - 10:35

Er leuk team, vriendelijke en kundige arts. Ik zie normaal altijd op tegen de verdovings injecties maar deze waren pijnloos door de techniek die werd gebruikt. Zeker een aanrader !!!!

levy katzman 17 Jun 2022 - 13:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Janus Jefferson 20 Mei 2022 - 18:38

Top team en leuke mensen allemaal

Wim Simons 31 Mrt 2022 - 11:28

Door langdurig specifiek medicijn gebruik moest mijn ondergebit gesaneerd worden. Ik heb direct na de sanering een noodgebit gekregen via een Tandarts en Tandtechnicus. Dit ondergebit paste aan geen kanten, het knelde erg en ik kon er niet mee eten. Het deed alleen maar pijn. Van de behandelende Tandtechnicus en ziektekosten verzekering, VGZ kreeg ik te horen dat ik maar eerst een halfjaar moest wennen en de onderkaak moest laten genezen. Drie maanden na de extractie ben ik toch voor een second opinion bij een tandprotheticus geweest maar die kon er ook niets van maken omdat, hij zei dat het noodgebit scheef op de onderkaak zat. Op het Internet heb ik de website van Tandarts drs. Lev Grinberg in Den Haag gevonden met uitstekende recensies. Bij de intake heeft de Tandarts goed naar mijn klachten geluisterd. Ik werd ook direct op mijn gemak gesteld en hij heeft een noodherstel uitgevoerd, waardoor de ergste pijn direct afnam. Ik ben direct na de intake met een gerust gevoel de vervolgbehandeling ingegaan bij de Tandtechnicus Liliia Nevenchana van de praktijk Grinberg. Ook Liliia is zeer kundig, luistert, stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaat doen. Met als resultaat nu een perfect passende noodgebit en geen pijn en wondjes meer op de onderkaak. Zelfs de Anna van de receptie heeft me bij het eerste telefonisch contact mij op me gemak gesteld, waardoor ik met een goed gevoel de stap kon nemen. Kortom een geweldig team bij tandartspraktijk drs. Lev Grinberg in Den Haag.

Ivan Likee 26 Mrt 2022 - 15:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aminata coulibaly 06 Mrt 2022 - 19:16

Top praktijk! Aantal keer geholpen door verschillende behandelaars, Mahmut, Ricardo en Ramzy. Allemaal bieden ze een goede service en denken met je mee. Iedereen is vriendelijk en laten je op je gemak voelen :)

Sergey Ushakov 18 Jan 2022 - 12:26

(Vertaald door Google) Geen pijn, snel en van hoge kwaliteit, heel erg bedankt (Origineel) Без боли, быстро и качественно, спасибо большое

Melissa Beunders 28 Dec 2021 - 14:30

Ideale tandarts als je angstig bent. Zeer kundig in het uitleggen van de behandeling en de kosten die erbij komen. Tevens is deze praktijk zeer multicultureel.

Blue Korat 28 Dec 2021 - 12:20

Kan deze tandartspraktijk aanraden. Eerlijke vriendelijke mensen en tot nu toe al meer dan een jaar patient in deze praktijk en zeer tevreden geholpen. Geen ervaring nog met Grinberg, wel met Mammoet en Lucine, deze werken ook prima en stellen je op je gemak. Geen onnodige behandelingen en wat wel moet gebeuren wordt pijnloos en goed gedaan. Fijn ook met een pijnklacht dat je niet nog lang hoeft te wachten, dan kan je vaak al snel terecht. Ook een vriend is nu daar onder behandeling en is ook zeer tevreden.

hassan abdulkader 27 Okt 2021 - 13:42

(Vertaald door Google) Vandaag voltooid (Origineel) Vandag gewsit compliment

Ernst Prosman 01 Okt 2021 - 10:49

Uitstekende tandarts en vriendelijke mensen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Dankjewel!

Kasper 30 Mei 2021 - 17:59

Ik ben hier altijd heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en professionele werkwijze. Helemaal top 👍

Jeroen van Heck 11 Mrt 2021 - 11:14

Deze man is een hele hele hele goede tandarts, een vakman zonder bla bla. Door een ongelukje was mijn kroon afgebroken op een hele nare manier. Mijn tandarts kon er niks meer mee dus ben ik op aanraden naar tandarts Lev Grinberg gegaan. Lev had het gefikst in exact 29 minuten. Ik ben enorm blij en kan zeggen dat deze man een echte maestro is! Aanrader!

Alena van der Ende 25 Feb 2021 - 16:23

Ik ben vandaag heel goed geholpen! Snel, professioneel en creatief!👍

jevgeny elstershamis 24 Feb 2021 - 07:55

Geen idee, hoe de behandelingen zelf zijn. Recent een afspraak gemaakt en na 20 min te lang wachten vroeg , hoe lang nog wachttijd was . 5-10 min, was het antwoord. Na 45 min vertraging was nog steeds niet aan de beurt , dus maar weggegaan. Gezien het aantal bezoekers in de wachtkamer kon men de situatie van tevoren inschatten en de klanten over de vertraging bellen. Jammer , moest helemaal uit Rotterdam komen . Ook geen excuus van de receptionist aangeboden gekregen. De receptionist ging elke 5-10 minuten naar buiten om te roken, ook niet het beste gezicht van de zaak .

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Beste jevgeny elstershamis, Bedankt voor uw feedback. Het is jammer om te lezen over uw ervaring in onze praktijk, nog voordat u in de tandarts stoel kon zitten. Bij elkaar zorgden meerdere dingen ervoor dat u een stuk langer moest wachten dan gebruikelijk, daarvoor onze excuses. Ook de receptionist is aangesproken over uw ervaring. In de tandheelkunde kan het voorkomen dat behandelingen langer duren dan van tevoren gedacht. Soms zijn er complicaties of doet een onverwachte situatie zich voor. Het is erg moeilijk om dit van tevoren in te schatten. Daarbij was uw afspraak aan het einde van de avond, wat een erg gewild tijdstip is. Wij hopen dat als u besluit een nieuwe afspraak te maken, wij een duidelijker beeld kunnen bieden van de praktijk en dat u dan tevreden het gebouw verlaat. Met vriendelijke groeten, Tandartspraktijk Grinberg

Adrian P. 03 Feb 2021 - 12:08

Zeer tevreden. Snel, vriendelijk en zeer professioneel. Voor het eerst als klant en toch in 1 dag geholpen. Verstandskies werd snel en zonder pijn eruit gehaald. Top team!

Irena Pakula 28 Jan 2021 - 12:17

(Vertaald door Google) Ik raad het met een gerust geweten aan, aardig personeel, professionele service ... ze beantwoorden snel e-mail ... Ik raad het ten zeerste aan !!! (Origineel) Polecam z czystym sumieniem,miły personel ,profesjonalna obsługa ...szybko odpowiadają na email ...Bardzo Polecam!!!

Imraan Niamat 25 Jan 2021 - 16:45

Er werken professionals hier met hart voor de zaak. Dhr. Ramsi heeft mij uitstekend behandeld met top kwaliteit werk en Mevr Abrahamian is een uniek mondhygienist. Vriendelijkheid en oprechte interesse in de patient is deze mensen niet vreemd. Wat een verademing om zo behandeld te worden. PROFICIAT!!! BLESSINGS!!!

Maimounatou Diallo 19 Jan 2021 - 15:34

Tandarts en mondhygiënist op dezelfde locatie. Allebei goed ervaren. Super vriendelijk en doen hun werk goed. Zeker een aanrader

R Van leerdam 25 Dec 2020 - 13:53

Goede vriendelijke praktijk. Houden goed rekening met mijn angst en zeer behulpzaam. Zeker een aanrader!

Migle Bernotaite 15 Nov 2020 - 03:29

Wat een fijne ervaring! Ik vind het altijd erg spannend om naar de tandarts te gaan en stel m’n afspraken altijd uit. Het werd tijd om mijn gebit te laten controleren dus ik probeerde dit bij een nieuwe praktijk. En wat ben ik blij deze keuze te hebben gemaakt. Een warm welkom met een vriendelijke lach en een ‘hoe gaat het’?, ik voelde mij meteen op mijn gemak. De dame bij de receptie was onwijst vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik werd behandeld door Hojad en zijn onwijs lieve en enthousiaste assistente. Ze stelden mij op mijn gemak en gaven aan welke procedures zij gingen uitvoeren. Alles werd gecommuniceerd en ze konden de duizenden vragen die ik had beantwoorden. Het feit dat ik al een aantal jaar niet meer naar de tandarts was geweest zorgde niet voor ongemak en dat vond ik erg fijn. Het was oprecht een chille ervaring. Wat een top team!

Elena Lebedeva 12 Okt 2020 - 12:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Vernica Octavian 09 Sep 2020 - 21:52

(Vertaald door Google) Ik zou de kliniek niet aanbevelen. De service was wisselvallig, maar dat was niet het grootste probleem voor mij. Wat me echt stoorde, was dat mijn persoonlijke gegevens en details over uitgevoerde medische procedures zonder mijn toestemming werden overgedragen aan een externe factoringmaatschappij (Netpoint Factoring) die contact met mij opnam om de rekening te innen. Hoewel ik begrijp dat dit een praktijk kan zijn voor openstaande facturen, was dit niet het geval, ik ontving de eerste factuur van hen. Pas op voor deze praktijk. (Origineel) Would not recommend the clinic. The service was hit and miss but that was not the main problem for me. What really bothered me was that my personal data as well as details on medical procedures performed were transferred without my consent to a 3rd party factoring company (Netpoint Factoring) that contacted me to collect the bill. While I understand this can be a practice for outstanding invoices, it was not the case, I received the first bill from them. Beware of this practice.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

(Vertaald door Google) Beste Vernica Octavia, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was met uw ervaring met ons. We willen benadrukken dat we geen patiëntgegevens delen met derden zonder toestemming van een patiënt. Iedereen wordt bij de eerste intakeafspraak gevraagd om schriftelijke toestemming om gegevens te delen met Netpoint, een bedrijf dat facturen naar patiënten stuurt. Gegevens worden nooit aan Netpoint verstrekt zonder de toestemming van een patiënt en we zijn ons zeer goed bewust van en volgen alle voorschriften inzake gegevensbescherming. Bovendien is het onder tandartsen en andere medische professionals heel gebruikelijk om facturen (met toestemming van de patiënt) uit te besteden aan een gespecialiseerde derde partij, daarom zult u merken dat dit in veel tandartspraktijken standaard is. Uiteraard staan ​​we open voor feedback en komen we graag met je in contact om te horen hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren. Vriendelijke groeten, Tandartspraktijk Grinberg (Origineel) Dear Vernica Octavia, We are sorry to hear that you were not satisfied with your experience with us. We would like to emphasize that we do not share patient's data with third parties without a patient's permission. Everyone is asked at their first intake appointment for written permission to share data with Netpoint, a company that sends invoices to patients. Data is never provided to Netpoint without a patient's consent and we are very well aware of and follow all data protection regulation. Furthermore, it is very common amongst dentists and other medical professionals to outsource invoices (with patient consent) to a specialized third party, therefore you will find this to be standard practice amongst many dental practices. Of course, we are open for feedback and we would like to get in touch with you to hear how we could improve your experience. Kind regards, Tandartspraktijk Grinberg

Bas Jacobs 11 Aug 2020 - 14:00

Gisteren had ik mijn eerste consult bij deze tandarts. Ik weet niet meer precies wie mij geholpen heeft, maar hij kwam rustig en bekwaam over. Hij nam de tijd voor me, en besprak na afloop rustig en duidelijk de resultaten van het consult. Op basis van mijn intake en zijn advies ben ik vandaag bij Mondhygieniste Elina geweest. Het was geen prettige behandeling, maar dat is meer de aard van haar werk dan de schuld van Elina zelf, en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou deze tandarts zeker aanraden. Toevoeging: De mondhygieniste nam uitgebreid de tijd om me voor te lichten over hoe ik het beste mijn gebit kan verzorgen. Technieken van poetsen, flossen en het gebruik van tandenstokers tot in de puntjes besproken.

Vitaliya Tomm 16 Jul 2020 - 22:27

(Vertaald door Google) Dr. Grinberg en zijn team waren geweldig. Ik heb vorig jaar verschillende afspraken gehad en het was telkens een prettige ervaring. De hygiëniste Elina neemt echt de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect is voordat je vertrekt. Bedankt en veel geluk! (Origineel) Dr. Grinberg and his team were amazing. I had several appointments last year and each time it was a pleasant experience. The hygienist Elina really takes the time to make sure everything is perfect before you leave. Thank you and good luck!

Jennifer Solta 26 Jun 2020 - 10:45

1 van de beste tandarts ! Ik Heb een afgesproken laten herstellen, en hij heeft het Zo snel en Zo mooi gedaan, je ziet niet eens het verschil ! Ik ben super onder de indruk !

shai Laloe 13 Jun 2020 - 12:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mark Schouten 15 Apr 2020 - 15:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jastreb Pavel 25 Feb 2020 - 09:15

(Vertaald door Google) Eén grote catastrofe. Het lijkt meer op een grap dan op een kliniek. Tandarts heeft nooit genoeg tijd voor je. En als je een kroon nodig hebt - ze zullen aanbieden om je nieuwe tand te doen door (!!!) foto op smartphone .... en ik hoor meer en meer verhalen zoals deze over deze kliniek. Een grote teleurstelling (Origineel) One big catastrophe. Its looks more like a joke then a clinic. Dentist never have enough time for you. And if you will need a crown - they will offer to do your new tooth by (!!!) photo on smartphone.... and i hear more and more stories like this about this clinic. One big disappointment

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

(Vertaald door Google) Beste Jastreb Pavel, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was met uw ervaring. Helaas komt onze kant van het verhaal niet overeen met die van jou. Tenzij het een spoedgeval betreft, wordt elke afspraak in onze praktijk vooraf gepland zodat de tandarts voor elke behandeling voldoende tijd heeft. Soms duurt een afspraak langer dan gepland, maar dit leidt niet tot een verkorting van de afspraak van een andere patiënt. Wat betreft uw behandeling: een van de kroonbehandelingen die wij aanbieden, staat bekend als de CEREC-kroon. Het is gemaakt van zeer sterk keramiek en is ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd met behulp van computerondersteunde technologie, allemaal op dezelfde dag. In tegenstelling tot uw vermeende ervaring, is er tijdens de behandeling geen sprake van een smartphone, zoals bij al onze behandelingen het geval is. Vriendelijke groeten, Tandartspraktijk Grinberg (Origineel) Dear Jastreb Pavel, We are sorry to hear you were not satisfied with your experience. Sadly our side of the story does not match yours. Unless the case is an emergency, every appointment in our practice is planned beforehand to make sure the dentist has enough time for each treatment. Sometimes an appointment takes longer than planned, but this will not result in the shortening of another patients appointment. As for your treatment: one of the crown treatments we offer is known as the CEREC crown. It is made out of a very strong ceramic and is designed, created, and installed using computer-assisted technology, all on the same day. Contrary to your alleged experience, at no point during the treatment is a smartphone involved, as is the case with all of our treatments. Kind regards, Dental Practice Grinberg

królowa. 15 Okt 2019 - 12:47

(Vertaald door Google) Ik ben zeer tevreden over de diensten van de tandarts. Persoonlijk bezocht ik Ricardo en Marianna. Zeer leuke sfeer, ze vinden tijd om aanbiedingen en behandelingen nauwkeurig uit te leggen. Het maken van een zeehonden- of wortelkanaalbehandeling is probleemloos en pijnloos. Een tand uittrekken is ook geen probleem. Zeker Ik ga terug naar elk probleem gaan. (Origineel) Jestem bardzo zadowolona z usług dentysty. Osobiście byłam u Ricardo i Marianny. Bardzo miła atmosfera, znajdują czas na dokładne wytłumaczenie ofert i zabiegów. Robienie plomby lub kanałowego leczenia jest bezproblemowe i bezboleśnie. Również wyrywanie zęba nie stanowi żadnego problemu. Napewno tam wrócę z każdym problemem.

Daniel apostolovic 03 Okt 2019 - 14:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Olga Grig 14 Aug 2019 - 23:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mariana Bakum 25 Jul 2019 - 12:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tynako Brommer 27 Jun 2019 - 05:50

gewoon beste

Tamira van der Horst 29 Mei 2019 - 19:03

Serieus onder de indruk van deze tandarts. Kundig, innovatief, duidelijk en lief. Net een kroon laten plaatsen, voelde me net Robocop met al die techniek. Klaar terwijl je wacht door middel van scanner in je mond en soort van 3D printer die de kroon maakt. Veel lof en dank van deze vrij bange patiënt :) Nu zonder zorgen naar de tandarts voortaan!

ирина соловьева 23 Mei 2019 - 07:00

(Vertaald door Google) Een kroon gemaakt op de 3-de printer. Russisch sprekende kliniek. Het serviceniveau is super. Gewoon blij (Origineel) Сделали коронку на 3 d принтере. Русскоговорящая клиника. Уровень сервиса супер. Просто в восторге

Mieke Rijkers 16 Apr 2019 - 19:44

Toppie! Ben blij dat ik bij hen onder behandeling ben!

Suzanne Nelemans 11 Jan 2019 - 14:08

Echt een hele fijne tandarts! Er wordt duidelijk gecommuniceerd over wat er gaat gebeuren en iedereen is vriendelijk en professioneel.

Peter van der Ham 30 Nov 2018 - 12:20

Ben hier nu al enkele jaren patiënt en altijd word ik prettig en professional geholpen. Als ik pijnklachten heb kan ik altijd de zelfde dag komen en er wordt altijd verteld wat er gaat gebeuren. Ze houden rekening met je als je angstig en bang voor de tandarts bent. Deze tandarts kan ik je aanbevelen.

Kateryna Yarova 23 Nov 2018 - 22:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sara Monaco 10 Nov 2018 - 10:23

DE beste tandartspraktijk. Ze zijn zo proffesioneel. Mondhygiëne is hier ook super. Als ik bij de Nederlandse mondhygiënist kom en mijn tanden beginnen te bloeden, zeggen ze gelijk na 10 min "sorry ik kan zo niet verder schoonmaken, kom een andere keer terug". Hier gaan ze gewoon door. En natuurlijk de tandartsen zijn hier ook super. Bedankt voor jullie dienst en hopelijk blijft de kwaliteit altijd goed.

Katarina Krivonosova 01 Okt 2018 - 16:45

(Vertaald door Google) Een heel prettige kliniek.​ (Origineel) Очень приятная клиника. 😊💜

Natasha Caraman 19 Sep 2018 - 15:03

Zeer tevreden! We konden gelijk de volgende dag terecht bij hem. Binnen 10 min was de tand eruit! Zonder pijn!!! Hoge kwaliteit en een goede prijs!! Zal het aanraden.

Den R 18 Jun 2018 - 13:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Zarko Trakaliev 15 Jun 2018 - 04:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aleksandr Semjonov 18 Mei 2018 - 11:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Antje L.A. 15 Mei 2018 - 16:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sharon Norbert 28 Apr 2018 - 16:59

Ik raad tandarts Grinberg echt iedereen aan. Hij heeft niet alleen mijn angst voor de tandarts helemaal laten verdwijnen, maar ook mij weer zeker gemaakt over mijn gebit!

Secret 12 Apr 2018 - 14:29

(Vertaald door Google) Erg tevreden (Origineel) Very satisfied

Dillip Autar 23 Feb 2018 - 22:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Siham Daoudi 02 Jan 2018 - 09:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

David Holthuijsen 29 Nov 2017 - 09:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Roos Wiggermans 02 Okt 2017 - 09:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Paul Consten 28 Sep 2017 - 16:22

Wij waren niet tevreden over het consult en vonden dat de heer Grinberg wel erg snel conclusies trok. Er is hooguit een minuut in de monden van mijn dochters gekeken om te constateren dat zij een perfect gebit zonder gaatjes hadden. Bij één dochter schreef hij direct een verwijsbrief voor de orthodontist uit. Bij mijn man keek hij een paar minuten en wilde hij gelijk een afspraak maken voor het maken voor een prothese. Bij mij zag hij het verschil niet tussen een vulling en een gaatje. Wij hadden dus geen goed gevoel bij het consult en zouden deze tandarts niet aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Geachte heer Consten, Ik vind het zeer spijtig om uw recensie te lezen en wil graag opmerken dat naar mijn mening de feiten niet juist zijn weergegeven. Ik heb in totaal een uur besteed aan het intake consult voor uw familie, waarbij ik langer ben doorgegaan dan mijn werktijden eigenlijk zijn. Naar mijn mening heb ik alle gezinsleden uitgebreid bekeken en de adviezen die ik heb gegeven aan uw dochter én aan uw man waren het gevolg van medisch onderzoek en mijn professionele kennis. Als een patient daar geen gevolg aan wil geven, dan staat dit hem geheel vrij. Uw opmerking over dat ik het verschil niet zie tussen een vulling en een gaatje is helaas foutief en misleidend. Uiteraard weet ik dit na mijn vele jaren werkervaring uitstekend en ik heb u ook persoonlijk uitgebreid informatie gemaild over wat er precies aan de hand was en het verschil uitgelegd. Ten slotte vind ik het onbegrijpelijk dat u de behoefte heeft om u ongenuanceerde mening en foutieve interpretatie van feiten op meerdere websites (en onder verschillende namen) te publiceren. Met vriendelijke groeten, Lev Grinberg

Laura Mulder 28 Sep 2017 - 06:26

(Vertaald door Google) Een perfecte tandarts! (Origineel) A perfect dentist!

Cill Bakker 27 Sep 2017 - 21:11

Ik ben al jaren bij tandarts Grinberg en na iedere behandeling weer tevreden hoe meneer en zijn medewerkers mij behandelen.

Anna Philipoom 27 Sep 2017 - 20:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Anouk S 27 Sep 2017 - 15:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sharona Danielsson 27 Sep 2017 - 15:41

Persoonlijk vind ik het altijd fijn als een tandarts geduld heeft, de tijd voor je neemt en zorgt dat je je wat gemakkelijker voelt. Vroeger was ik altijd bang voor de tandarts, inmiddels ben ik nu een paar keer geweest en is de angst een stukje minder geworden, daar ben ik onwijs blij mee. Wat mij betreft dus een top tandarts!

Katinkaeleonore 27 Sep 2017 - 15:30

Hele fijne tandarts en ben geweldig geholpen!!!

S Roof 27 Sep 2017 - 15:24

Ontzettend fijne tandarts!

Samantha Joanne Boef 27 Sep 2017 - 15:09

Angst voor de tandarts is helemaal weg! Hele fijne praktijk

Linsey Noordeloos 27 Sep 2017 - 14:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

M J 27 Sep 2017 - 14:53

Fantastische praktijk! Ik ben enorm bang voor de tandarts, maar ik werd zo gerustgesteld. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Meer dan tevreden!

Ragna Van Der Valk 27 Sep 2017 - 14:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sanne Raben 27 Sep 2017 - 14:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Merel van der Mullen 26 Sep 2017 - 20:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hegine Asatryan 14 Sep 2017 - 09:20

Zeer tevreden

mirella smith 13 Sep 2017 - 15:00

Al 15 jaar niet bij een tandarts geweest. En ja hoor me kies breekt af waardoor ik erg veel pijn had. Maar door de angst heb ik het geprobeerd uit te stellen. Toen kwam ik op Google dhr. Ginberg tegen. Wat een geweldige tandarts is hij. Samen met zijn lieve assistente hebben ze mij hier doorheen gepraat. Ze waren zo lief voor me. De angst werd steeds minder. Ik heb totaal geen pijn gehad en ben verlost van mijn afgebroken kies. Dhr. Grinberg heeft er een nieuwe en tevreden klant bij. Heel erg bedankt.

Winfried Treu 30 Aug 2017 - 11:41

Nooit eerder in meer dan 70 jaar had ik een zo goed en deskundig tandartsteam. Het team levert hoge kwaliteit tegen zeer aanvaardbare kosten en goede adviezen. Dr. Grinberg en zijn team denkt echt met je mee voor de beste oplossingen

Marwah Mohammed 27 Jun 2017 - 14:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sonny Danso 21 Apr 2017 - 13:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marcel Rajewicz 17 Feb 2017 - 19:06

(Vertaald door Google) De beste tandarts! Snel en geen pijn! (Origineel) The best dentist! Fast and no pain!

auke wigcheren 27 Jan 2017 - 11:56

Het team van tandartsen en mondhygiënisten is erg erg goed. Door hen ben ik bovendien van mijn 'angst' voor de tandarts afgekomen.

Coen Brasser 28 Sep 2016 - 12:18

(Vertaald door Google) De eerste keer hier kwam met een pijnlijke verstandskies. Snel tijd gemaakt voor zijn omdat de pijn die ik had en deed een echt schone extractie van een moeilijke tand. Geweldige expertise en geen pijn, echt blij dat ik hier ging. (Origineel) First time here, came with a sore wisdom tooth. Quickly made some time for be because the pain I was in and did a really clean extraction of a difficult tooth. Great expertise and no pain, really glad I went here.

///Big_BOSS 21 Jun 2016 - 09:36

Super praktijk en professioneel personeel!!!! Dr Grinberg heeft gouden handen en top tandartsassistente!!!

Julia Kozakovskaja 10 Apr 2016 - 22:05

(Vertaald door Google) Vanwege de goed gekwalificeerde en professionele tandartsen hoef ik niet vaak binnen te komen! Ik ben hier al jaren en zeer tevreden over de kwaliteit van het werk en de kennis van het personeel. Zeer aan te bevelen !!! (Origineel) Because of the well qualified and professional dentists I don't have to come in often! I've been here for years, and very satisfied with the quality of work and knowledge of the staff. Very recommendable!!!

Antje La Angel 10 Apr 2016 - 21:37

top praktijk!

Ashley vl 10 Apr 2016 - 21:15

Ik kwam er in het weekend met spoed omdat mijn verstandskies eruit moest en ze hebben zonder moeite tijd voor mij vrij gemaakt. Het was mijn eerste kies die getrokken werd en ik was heel erg bang, maar de lieve tandartsassistente heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld. Echt een top tandartspraktijk!

K.S 12 Feb 2016 - 10:09

Suppppeeer praktijk. Ik loop er stage als tandartsassistente, en ze doen alles precies zo als ik op school heb geleerd. En er word echt heel goed gelet op hygiëne.

Tim Hanegraaf 16 Sep 2015 - 11:56

Ondanks mijn lichtelijke fobie voor tandartsen ben ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld door het vriendelijke en behulpzame personeel, zeker een aanrader dus !

Gijs ‘gysgoldenboy’ D 03 Feb 2015 - 01:22

Vriendelijk en professioneel personeel, altijd top service en kom er zonder tegenzin!

Mahmut Sorgucu 30 Nov 2013 - 23:37

Deze Google-recensie is zonder tekst