Tandartspraktijk Grinberg

Beeklaan 322
2562AW
Den Haag

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • maandag
  8:15 - 21:00
 • dinsdag
  8:15 - 18:00
 • woensdag
  8:15 - 20:00
 • donderdag
  8:15 - 18:00
 • vrijdag
  8:15 - 20:00

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Lasertherapie

Wat vinden de patiënten

8.7

4 waarderingen
Duidelijke uitleg
8.0
Behandeltijd
9.0
Is deskundig
9.3
Aanbeveling
8.3

4.7

74 waarderingen

9.6

12 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Alexandra Fedorova 12/04/2019 - 10:13

Het afspraak was een beetje uitgelopen, maar verder ben ik uitstekend geholpen. er was een vervelende gaatje die al 2 keer was gevuld, maar steeds er uit vloog. bij deze tandarts zit ie vast (al 2 jaar). Heel vriendelijk en hartelijk man, ook receptionisten zijn heel aardig. Het is zo groot verschil met de anderen, dat zelfs na het verhuizing op het Noorden blijf ik bij deze tandarts! Ik heb gelukkig niet zo moeilijke tanden, een klein gaatje in een paar jaar - hoef niet te vaak naar Den Haag. Voordeel voor mij, dat hij zelf en receptionisten spreken Russisch, ik voel me veel meet thuis, begrepen en vrij, dan bij anderen. De tandarts stelt zich niet dominant (zo als ik vroeger heb gehad bij de andere tandartsen), geeft goed uitleg en laat de keuze aan de patiënt. Ik vind dat zeer belangrijk, het is mijn lichaam en ook mijn geld, dus ik mag beslissen. En dat gaat niet ten koste van kwaliteit!

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
8
9.5
Esther 13/09/2017 - 11:39

Zo'n slechte tandarts heb ik nog niet eerder meegemaakt. De heer Grimberg keek hooguit een minuut in de monden van mijn dochters om te constateren dat zij een perfect gebit zonder gaatjes hadden. Bij één dochter schreef hij direct een verwijsbrief voor de orthodontist uit. Bij mijn man keek hij een paar minuten en wilde hij gelijk een afspraak maken voor het maken voor een protese. Bij mij zag hij het verschil niet tussen een vulling en een gaatje. Mensen dit is niet verzonnen, ga dus nooit naar deze tandarts

Duidelijke uitleg
2
Behandeltijd
6
Is deskundig
7
Aanbeveling
5
5.0
hassan abdulkader 27/10/2021 - 16:42

Vandag gewsit compliment

Ernst Prosman 01/10/2021 - 13:49

Uitstekende tandarts en vriendelijke mensen.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Dankjewel!

Kasper 30/05/2021 - 20:59

Ik ben hier altijd heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en professionele werkwijze. Helemaal top 👍

Jeroen van Heck 11/03/2021 - 14:14

Deze man is een hele hele hele goede tandarts, een vakman zonder bla bla. Door een ongelukje was mijn kroon afgebroken op een hele nare manier. Mijn tandarts kon er niks meer mee dus ben ik op aanraden naar tandarts Lev Grinberg gegaan. Lev had het gefikst in exact 29 minuten. Ik ben enorm blij en kan zeggen dat deze man een echte maestro is! Aanrader!

Alena van der Ende 25/02/2021 - 19:23

Ik ben vandaag heel goed geholpen! Snel, professioneel en creatief!👍

jevgeny elstershamis 24/02/2021 - 10:55

Geen idee, hoe de behandelingen zelf zijn. Recent een afspraak gemaakt en na 20 min te lang wachten vroeg , hoe lang nog wachttijd was . 5-10 min, was het antwoord. Na 45 min vertraging was nog steeds niet aan de beurt , dus maar weggegaan. Gezien het aantal bezoekers in de wachtkamer kon men de situatie van tevoren inschatten en de klanten over de vertraging bellen. Jammer , moest helemaal uit Rotterdam komen . Ook geen excuus van de receptionist aangeboden gekregen. De receptionist ging elke 5-10 minuten naar buiten om te roken, ook niet het beste gezicht van de zaak .

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Beste jevgeny elstershamis, Bedankt voor uw feedback. Het is jammer om te lezen over uw ervaring in onze praktijk, nog voordat u in de tandarts stoel kon zitten. Bij elkaar zorgden meerdere dingen ervoor dat u een stuk langer moest wachten dan gebruikelijk, daarvoor onze excuses. Ook de receptionist is aangesproken over uw ervaring. In de tandheelkunde kan het voorkomen dat behandelingen langer duren dan van tevoren gedacht. Soms zijn er complicaties of doet een onverwachte situatie zich voor. Het is erg moeilijk om dit van tevoren in te schatten. Daarbij was uw afspraak aan het einde van de avond, wat een erg gewild tijdstip is. Wij hopen dat als u besluit een nieuwe afspraak te maken, wij een duidelijker beeld kunnen bieden van de praktijk en dat u dan tevreden het gebouw verlaat. Met vriendelijke groeten, Tandartspraktijk Grinberg

Adrian P. 03/02/2021 - 15:08

Zeer tevreden. Snel, vriendelijk en zeer professioneel. Voor het eerst als klant en toch in 1 dag geholpen. Verstandskies werd snel en zonder pijn eruit gehaald. Top team!

Irena Pakula 28/01/2021 - 15:17

Polecam z czystym sumieniem,miły personel ,profesjonalna obsługa ...szybko odpowiadają na email ...Bardzo Polecam!!!

Imraan Niamat 25/01/2021 - 19:45

Er werken professionals hier met hart voor de zaak. Dhr. Ramsi heeft mij uitstekend behandeld met top kwaliteit werk en Mevr Abrahamian is een uniek mondhygienist. Vriendelijkheid en oprechte interesse in de patient is deze mensen niet vreemd. Wat een verademing om zo behandeld te worden. PROFICIAT!!! BLESSINGS!!!

Maimounatou Diallo 19/01/2021 - 18:34

Tandarts en mondhygiënist op dezelfde locatie. Allebei goed ervaren. Super vriendelijk en doen hun werk goed. Zeker een aanrader

R Van leerdam 25/12/2020 - 16:53

Goede vriendelijke praktijk. Houden goed rekening met mijn angst en zeer behulpzaam. Zeker een aanrader!

Migle Bernotaite 15/11/2020 - 06:29

Wat een fijne ervaring! Ik vind het altijd erg spannend om naar de tandarts te gaan en stel m’n afspraken altijd uit. Het werd tijd om mijn gebit te laten controleren dus ik probeerde dit bij een nieuwe praktijk. En wat ben ik blij deze keuze te hebben gemaakt. Een warm welkom met een vriendelijke lach en een ‘hoe gaat het’?, ik voelde mij meteen op mijn gemak. De dame bij de receptie was onwijst vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik werd behandeld door Hojad en zijn onwijs lieve en enthousiaste assistente. Ze stelden mij op mijn gemak en gaven aan welke procedures zij gingen uitvoeren. Alles werd gecommuniceerd en ze konden de duizenden vragen die ik had beantwoorden. Het feit dat ik al een aantal jaar niet meer naar de tandarts was geweest zorgde niet voor ongemak en dat vond ik erg fijn. Het was oprecht een chille ervaring. Wat een top team!

Elena Lebedeva 12/10/2020 - 15:42

Vernica Octavian 10/09/2020 - 00:52

Would not recommend the clinic. The service was hit and miss but that was not the main problem for me. What really bothered me was that my personal data as well as details on medical procedures performed were transferred without my consent to a 3rd party factoring company (Netpoint Factoring) that contacted me to collect the bill. While I understand this can be a practice for outstanding invoices, it was not the case, I received the first bill from them. Beware of this practice.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Dear Vernica Octavia, We are sorry to hear that you were not satisfied with your experience with us. We would like to emphasize that we do not share patient's data with third parties without a patient's permission. Everyone is asked at their first intake appointment for written permission to share data with Netpoint, a company that sends invoices to patients. Data is never provided to Netpoint without a patient's consent and we are very well aware of and follow all data protection regulation. Furthermore, it is very common amongst dentists and other medical professionals to outsource invoices (with patient consent) to a specialized third party, therefore you will find this to be standard practice amongst many dental practices. Of course, we are open for feedback and we would like to get in touch with you to hear how we could improve your experience. Kind regards, Tandartspraktijk Grinberg

Bas Jacobs 11/08/2020 - 17:00

Gisteren had ik mijn eerste consult bij deze tandarts. Ik weet niet meer precies wie mij geholpen heeft, maar hij kwam rustig en bekwaam over. Hij nam de tijd voor me, en besprak na afloop rustig en duidelijk de resultaten van het consult. Op basis van mijn intake en zijn advies ben ik vandaag bij Mondhygieniste Elina geweest. Het was geen prettige behandeling, maar dat is meer de aard van haar werk dan de schuld van Elina zelf, en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou deze tandarts zeker aanraden. Toevoeging: De mondhygieniste nam uitgebreid de tijd om me voor te lichten over hoe ik het beste mijn gebit kan verzorgen. Technieken van poetsen, flossen en het gebruik van tandenstokers tot in de puntjes besproken.

Vitaliya Tomm 17/07/2020 - 01:27

Dr. Grinberg and his team were amazing. I had several appointments last year and each time it was a pleasant experience. The hygienist Elina really takes the time to make sure everything is perfect before you leave. Thank you and good luck!

Jennifer Solta 26/06/2020 - 13:45

1 van de beste tandarts ! Ik Heb een afgesproken laten herstellen, en hij heeft het Zo snel en Zo mooi gedaan, je ziet niet eens het verschil ! Ik ben super onder de indruk !

shai Laloe 13/06/2020 - 15:47

Mark Schouten 15/04/2020 - 18:18

Jastreb Pavel 25/02/2020 - 12:15

One big catastrophe. Its looks more like a joke then a clinic. Dentist never have enough time for you. And if you will need a crown - they will offer to do your new tooth by (!!!) photo on smartphone.... and i hear more and more stories like this about this clinic. One big disappointment

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Dear Jastreb Pavel, We are sorry to hear you were not satisfied with your experience. Sadly our side of the story does not match yours. Unless the case is an emergency, every appointment in our practice is planned beforehand to make sure the dentist has enough time for each treatment. Sometimes an appointment takes longer than planned, but this will not result in the shortening of another patients appointment. As for your treatment: one of the crown treatments we offer is known as the CEREC crown. It is made out of a very strong ceramic and is designed, created, and installed using computer-assisted technology, all on the same day. Contrary to your alleged experience, at no point during the treatment is a smartphone involved, as is the case with all of our treatments. Kind regards, Dental Practice Grinberg

królowa. 15/10/2019 - 15:47

Jestem bardzo zadowolona z usług dentysty. Osobiście byłam u Ricardo i Marianny. Bardzo miła atmosfera, znajdują czas na dokładne wytłumaczenie ofert i zabiegów. Robienie plomby lub kanałowego leczenia jest bezproblemowe i bezboleśnie. Również wyrywanie zęba nie stanowi żadnego problemu. Napewno tam wrócę z każdym problemem.

Daniel apostolovic 03/10/2019 - 17:49

Olga Grig 15/08/2019 - 02:32

Mariana Bakum 25/07/2019 - 15:04

Tynako Brommer 27/06/2019 - 08:50

gewoon beste

Tamira van der Horst 29/05/2019 - 22:03

Serieus onder de indruk van deze tandarts. Kundig, innovatief, duidelijk en lief. Net een kroon laten plaatsen, voelde me net Robocop met al die techniek. Klaar terwijl je wacht door middel van scanner in je mond en soort van 3D printer die de kroon maakt. Veel lof en dank van deze vrij bange patiënt :) Nu zonder zorgen naar de tandarts voortaan!

ирина соловьева 23/05/2019 - 10:00

Сделали коронку на 3 d принтере. Русскоговорящая клиника. Уровень сервиса супер. Просто в восторге

Mieke Rijkers 16/04/2019 - 22:44

Toppie! Ben blij dat ik bij hen onder behandeling ben!

Suzanne Nelemans 11/01/2019 - 17:08

Echt een hele fijne tandarts! Er wordt duidelijk gecommuniceerd over wat er gaat gebeuren en iedereen is vriendelijk en professioneel.

Peter van der Ham 30/11/2018 - 15:20

Ben hier nu al enkele jaren patiënt en altijd word ik prettig en professional geholpen. Als ik pijnklachten heb kan ik altijd de zelfde dag komen en er wordt altijd verteld wat er gaat gebeuren. Ze houden rekening met je als je angstig en bang voor de tandarts bent. Deze tandarts kan ik je aanbevelen.

Kateryna Yarova 24/11/2018 - 01:27

Sara Monaco 10/11/2018 - 13:23

DE beste tandartspraktijk. Ze zijn zo proffesioneel. Mondhygiëne is hier ook super. Als ik bij de Nederlandse mondhygiënist kom en mijn tanden beginnen te bloeden, zeggen ze gelijk na 10 min "sorry ik kan zo niet verder schoonmaken, kom een andere keer terug". Hier gaan ze gewoon door. En natuurlijk de tandartsen zijn hier ook super. Bedankt voor jullie dienst en hopelijk blijft de kwaliteit altijd goed.

Katarina Krivonosova 01/10/2018 - 19:45

Очень приятная клиника. 😊💜

Natasha Caraman 19/09/2018 - 18:03

Zeer tevreden! We konden gelijk de volgende dag terecht bij hem. Binnen 10 min was de tand eruit! Zonder pijn!!! Hoge kwaliteit en een goede prijs!! Zal het aanraden.

Den R 18/06/2018 - 16:52

Zarko Trakaliev 15/06/2018 - 07:11

Aleksandr Semjonov 18/05/2018 - 14:41

Antje L.A. 15/05/2018 - 19:24

Sharon Norbert 28/04/2018 - 19:59

Ik raad tandarts Grinberg echt iedereen aan. Hij heeft niet alleen mijn angst voor de tandarts helemaal laten verdwijnen, maar ook mij weer zeker gemaakt over mijn gebit!

Secret 12/04/2018 - 17:29

Very satisfied

Dillip Autar 24/02/2018 - 01:20

Siham Daoudi 02/01/2018 - 12:28

David Holthuijsen 29/11/2017 - 12:45

Roos Wiggermans 02/10/2017 - 12:39

Paul Consten 28/09/2017 - 19:22

Wij waren niet tevreden over het consult en vonden dat de heer Grinberg wel erg snel conclusies trok. Er is hooguit een minuut in de monden van mijn dochters gekeken om te constateren dat zij een perfect gebit zonder gaatjes hadden. Bij één dochter schreef hij direct een verwijsbrief voor de orthodontist uit. Bij mijn man keek hij een paar minuten en wilde hij gelijk een afspraak maken voor het maken voor een prothese. Bij mij zag hij het verschil niet tussen een vulling en een gaatje. Wij hadden dus geen goed gevoel bij het consult en zouden deze tandarts niet aanraden.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk Grinberg

Geachte heer Consten, Ik vind het zeer spijtig om uw recensie te lezen en wil graag opmerken dat naar mijn mening de feiten niet juist zijn weergegeven. Ik heb in totaal een uur besteed aan het intake consult voor uw familie, waarbij ik langer ben doorgegaan dan mijn werktijden eigenlijk zijn. Naar mijn mening heb ik alle gezinsleden uitgebreid bekeken en de adviezen die ik heb gegeven aan uw dochter én aan uw man waren het gevolg van medisch onderzoek en mijn professionele kennis. Als een patient daar geen gevolg aan wil geven, dan staat dit hem geheel vrij. Uw opmerking over dat ik het verschil niet zie tussen een vulling en een gaatje is helaas foutief en misleidend. Uiteraard weet ik dit na mijn vele jaren werkervaring uitstekend en ik heb u ook persoonlijk uitgebreid informatie gemaild over wat er precies aan de hand was en het verschil uitgelegd. Ten slotte vind ik het onbegrijpelijk dat u de behoefte heeft om u ongenuanceerde mening en foutieve interpretatie van feiten op meerdere websites (en onder verschillende namen) te publiceren. Met vriendelijke groeten, Lev Grinberg

Laura Mulder 28/09/2017 - 09:26

A perfect dentist!

Cill Bakker 28/09/2017 - 00:11

Ik ben al jaren bij tandarts Grinberg en na iedere behandeling weer tevreden hoe meneer en zijn medewerkers mij behandelen.

Anna Philipoom 27/09/2017 - 23:49

Anouk S 27/09/2017 - 18:46

Sharona Danielsson 27/09/2017 - 18:41

Persoonlijk vind ik het altijd fijn als een tandarts geduld heeft, de tijd voor je neemt en zorgt dat je je wat gemakkelijker voelt. Vroeger was ik altijd bang voor de tandarts, inmiddels ben ik nu een paar keer geweest en is de angst een stukje minder geworden, daar ben ik onwijs blij mee. Wat mij betreft dus een top tandarts!

Katinkaeleonore 27/09/2017 - 18:30

Hele fijne tandarts en ben geweldig geholpen!!!

S Roof 27/09/2017 - 18:24

Ontzettend fijne tandarts!

Samantha Joanne Boef 27/09/2017 - 18:09

Angst voor de tandarts is helemaal weg! Hele fijne praktijk

Linsey Noordeloos 27/09/2017 - 17:56

Machteld de Jong 27/09/2017 - 17:53

Fantastische praktijk! Ik ben enorm bang voor de tandarts, maar ik werd zo gerustgesteld. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Meer dan tevreden!

Ragna Van Der Valk 27/09/2017 - 17:50

Sanne Raben 27/09/2017 - 17:45

Merel van der Mullen 26/09/2017 - 23:49

Hegine Asatryan 14/09/2017 - 12:20

Zeer tevreden

mirella smith 13/09/2017 - 18:00

Al 15 jaar niet bij een tandarts geweest. En ja hoor me kies breekt af waardoor ik erg veel pijn had. Maar door de angst heb ik het geprobeerd uit te stellen. Toen kwam ik op Google dhr. Ginberg tegen. Wat een geweldige tandarts is hij. Samen met zijn lieve assistente hebben ze mij hier doorheen gepraat. Ze waren zo lief voor me. De angst werd steeds minder. Ik heb totaal geen pijn gehad en ben verlost van mijn afgebroken kies. Dhr. Grinberg heeft er een nieuwe en tevreden klant bij. Heel erg bedankt.

Winfried Treu 30/08/2017 - 14:41

Nooit eerder in meer dan 70 jaar had ik een zo goed en deskundig tandartsteam. Het team levert hoge kwaliteit tegen zeer aanvaardbare kosten en goede adviezen. Dr. Grinberg en zijn team denkt echt met je mee voor de beste oplossingen

Marwah Mohammed 27/06/2017 - 17:00

Sonny Danso 21/04/2017 - 16:16

Marcel Rajewicz 17/02/2017 - 22:06

The best dentist! Fast and no pain!

auke wigcheren 27/01/2017 - 14:56

Het team van tandartsen en mondhygiënisten is erg erg goed. Door hen ben ik bovendien van mijn 'angst' voor de tandarts afgekomen.

Coen Brasser 28/09/2016 - 15:18

First time here, came with a sore wisdom tooth. Quickly made some time for be because the pain I was in and did a really clean extraction of a difficult tooth. Great expertise and no pain, really glad I went here.

///Big_BOSS 21/06/2016 - 12:36

Super praktijk en professioneel personeel!!!! Dr Grinberg heeft gouden handen en top tandartsassistente!!!

Julia Kozakovskaja 11/04/2016 - 01:05

Because of the well qualified and professional dentists I don't have to come in often! I've been here for years, and very satisfied with the quality of work and knowledge of the staff. Very recommendable!!!

Antje La Angel 11/04/2016 - 00:37

top praktijk!

Ashley vl 11/04/2016 - 00:15

Ik kwam er in het weekend met spoed omdat mijn verstandskies eruit moest en ze hebben zonder moeite tijd voor mij vrij gemaakt. Het was mijn eerste kies die getrokken werd en ik was heel erg bang, maar de lieve tandartsassistente heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld. Echt een top tandartspraktijk!

K.S 12/02/2016 - 13:09

Suppppeeer praktijk. Ik loop er stage als tandartsassistente, en ze doen alles precies zo als ik op school heb geleerd. En er word echt heel goed gelet op hygiëne.

Tim Hanegraaf 16/09/2015 - 14:56

Ondanks mijn lichtelijke fobie voor tandartsen ben ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld door het vriendelijke en behulpzame personeel, zeker een aanrader dus !

Gijs “gysgoldenboy” D 03/02/2015 - 04:22

Vriendelijk en professioneel personeel, altijd top service en kom er zonder tegenzin!

Mahmut Sorgucu 01/12/2013 - 02:37