Mondzorg Scheveningen

Mondzorg Scheveningen
Renbaanstraat 75, 2586EZ Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.9
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
 • arrow zaterdag
  10:15 - 14:00

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen. We zijn makkelijk te bereiken vanuit Voorburg, Mariahoeve en Leidschendam.  Vanuit Mondzorg Scheveningen werken wij met een enthousiast en deskundig team dat bestaat uit tandartsen, een mondhygiëniste en een assistente.

De lijnen binnen ons praktijk zijn kort, we weten van elkaar waar we mee bezig zijn en daardoor kunnen we snel en flexibel reageren. We hebben plezier in ons werk en hechten veel waarde aan een tevreden klant.
Ons doel is uw gebit gezond en mooi te maken en té behouden.

Wij bieden mondzorg van A tot Z: Alle gangbare tandheelkundige behandelingen (controles, vullingen, gebitsreiniging, parodontitis, gingivitis, spoed, bleken, kindertandarts, kronen/bruggen, kunstgebitten, veneer, facings pijnklachten). Ook zijn wij een verwijspraktijk voor mondhygiëne (tandvleesproblemen, parodontitis, gingivitis)  en kindertandheelkunde.

Daarom kun je bij ons rekenen op deskundig en objectief advies, persoonlijke begeleiding en onze maximale inzet. Met deze combinatie zetten wij ons dagelijks in voor het behalen van het hoogst haalbare resultaat voor jou! Tenslotte “Ons dag begint met samen aan glimlach“

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
9.8
Mondhygiënist
BIG nummer: 79928561879
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 19929142602

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Mondhygiënist met voedingsadvies
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
9.8
4.9
9.8
waardering icon
Arie 07 Okt 2022 - 11:29 Z. Hadi-Hamza (Mondhygiënist)
Recensie tandarts Fariah Gaba Tandarts Gaba is ondanks het feit dat ze een redelijk jonge tandarts is in mijn ogen een bijzonder kundige arts. Buiten het feit dat ze zeer professioneel te werk gaat, is ze zeer klantvriendelijk en stelt ze haar patiënten gerust. Wat me bijzonder raakte was het feit dat ze mij voortdurend vertelde wat ze aan het doen was tijdens de wortelkanaal behandeling die ik moest ondergaan. Verder is ze zeer kritisch over haar eigen werk. Pas als ze zeker weet dat alles goed is en tevreden is over het resultaat is de behandeling klaar. De patiënten staan bij haar centraal en krijgen alle aandacht die nodig is. Ook de soms noodzakelijke nazorg van de patiënten wordt bij haar niet vergeten. Kortom ik ben zeer tevreden over Mondzorg Scheveningen en zeker over dr. Fariah Gaba.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
Ben Bruijn 10 Mrt 2023 - 19:46

Pas weer over gestapt.
Wat een geweldige tandarts, fantastiche humor waardoor je vergeet waarom je daar ligt..
Ik ga door dit weer lachend naar de tandarts.

Ouassima Zanzan 01 Feb 2023 - 17:34

heel goede bediening heel vriendelijk. Ik ben erg blij met ze.

Harald Nijhof 13 Jan 2023 - 11:37

Painless and friendly treatment by Mrs Hamza with clear explanations and advice given.

(Vertaald door Google)
Pijnloze en vriendelijke behandeling door mevrouw Hamza met duidelijke uitleg en advies gegeven.

Jort Slikker 25 Nov 2022 - 18:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Corrado Minardi 17 Okt 2022 - 19:22

I came here originally only looking for a second opinion, but I was so impressed with the care and attention that Dr. Fariah Gaba put into understanding the issue that I decided to register as her patient and continue my treatment here. Dr. Gaba is not only incredibly caring, but she also really takes pride in her work, and this shows. She truly goes above and beyond, even checking whether the treatment succeeded after the fact. I can only recommend Dr. Gaba and this practice!

(Vertaald door Google)
Ik kwam hier oorspronkelijk alleen op zoek naar een second opinion, maar ik was zo onder de indruk van de zorg en aandacht die Dr. Fariah Gaba besteedde aan het begrijpen van de kwestie, dat ik besloot me te registreren als haar patiënt en mijn behandeling hier voort te zetten. Dr. Gaba is niet alleen ongelooflijk zorgzaam, maar ze is ook echt trots op haar werk, en dat blijkt. Ze gaat echt tot het uiterste en controleert zelfs of de behandeling achteraf is gelukt. Ik kan Dr. Gaba en deze praktijk alleen maar aanbevelen!

Maaike Baelde 11 Okt 2022 - 16:20

Vandaag heeft Dr. Fariah Gaba mijn tanden (en met name mijn glimlach) prachtig gemaakt met een laagje van composiet. Ik schaamde me altijd voor mijn tanden, maar nu ben ik echt mega trots. Het ziet er heel natuurlijk uit en ik ben echt super blij. Ik had dit echt jaren eerder moeten bespreken. Ik ben haar heel dankbaar.

nazim mokrane 11 Okt 2022 - 09:21

Very experienced and professional practicians. Fast support even for emergencies

(Vertaald door Google)
Zeer ervaren en professionele beoefenaars. Snelle ondersteuning, zelfs voor noodgevallen

Halil Bagci 07 Okt 2022 - 18:15

Dr. Gaba is a kind professional. I don’t like it much to go to the dentist, but I have to say that it went well for me here. She is taking care of her clients very well

(Vertaald door Google)
Dr. Gaba is een vriendelijke professional. Ik vind het niet leuk om naar de tandarts te gaan, maar ik moet zeggen dat het me hier goed is bevallen. Ze zorgt heel goed voor haar klanten

Okey Ihedigbo 17 Sep 2022 - 16:28

A tooth had just been extracted from my set of teeth and I just could not believe that the fear that I had before the extraction was for nothing. The efficiency and professionalism of the dentist, Dr Fariah Gaba, are most commendable. The communication between her and her assistant is superb; her communication with me, client, is excellent; her genuine respect and service are so comforting. A visit to this Practice gives access to an efficient and excellent Mouth Hygienist, and an efficient and excellent Dentist. Very highly recommended!!!

(Vertaald door Google)
Er was net een tand uit mijn gebit getrokken en ik kon gewoon niet geloven dat de angst die ik had voor de extractie voor niets was. De efficiëntie en professionaliteit van de tandarts, Dr. Fariah Gaba, zijn zeer prijzenswaardig. De communicatie tussen haar en haar assistent is super; haar communicatie met mij, klant, is uitstekend; haar oprechte respect en service zijn zo geruststellend. Een bezoek aan deze praktijk geeft toegang tot een efficiënte en uitstekende mondhygiënist en een efficiënte en uitstekende tandarts. Zeer sterk aanbevolen!!!

Angelique van Osch-Bakker 11 Sep 2022 - 19:37

Dr Fariah Gaba top tandarts, ik ben trots dat ik haar mijn tandarts mag noemen. Zeer bekwaam, erg vriendelijk, noemt alles wat ze doet, denkt mee in oplossingen. Nazorg helemaal top, elke dag bericht hoe het ging. Ben zelf erg bang voor de tandarts, maar niet bij haar.

Rick Kanters 19 Aug 2022 - 11:09

Fantastische tandartsen. Ik ben snel,pijnloos en vakkundig geholpen. Ik raad ze zeer zeker aan voor mensen met angst voor de tandarts. Ook complimenten naar de assistenten, professionals in actie.

Mircea Burtan 14 Aug 2022 - 00:44

Dr. Gaba heeft 3 oude vullingen gerepareerd over twee afspraken. De resultaten zien er geweldig uit en voelen goed aan, en beide procedures zijn pijnloos en met veel zorg en aandacht uitgevoerd. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een tandarts die de tijd neemt voor een perfect resultaat, en Dr. Gaba is dat ook.

Marlies Willemze 11 Aug 2022 - 21:53

Dr. Fariah Gaba is de meest fantastische tandarts die ik ooit heb ontmoet. Ze is ontzettend vriendelijk, neemt uitgebreid de tijd, de sfeer tussen haar en haar assistent is bijzonder hartelijk, heeft humor en toont oprechte interesse. Ik ben nu drie keer bij haar geweest voor een behandeling en ze levert uitzonderlijk goed werk af: praat je door de hele behandeling heen, masseert de verdoving goed in, stelt je gerust en levert goed werk af. Normaal gesproken heb ik na een tandartsbehandeling toch wel één of meerdere pijnstillers nodig, dat was deze keren niet nodig. Ik kan oprecht zeggen dat ik het jammer vind dat ik haar het komende half jaar (waarschijnlijk) niet zie en pas in januari weer bij haar in de stoel lig. Veel dank Fariah voor de fijne bezoeken - ik heb echt enorme waardering voor je fijne werkwijze!

Ralph L. Benz 11 Aug 2022 - 14:40

Voor het eerst in mijn leven (ben 63) ga ik vrolijk naar de tandarts dankzij dr Lady Gaba.
Ze is deskundig en esthetisch bekwaam en daarbij kom ik tot rust als ze me behandelt.
De passie en liefde voor haar vak voel je gewoon, voor mij elke keer weer een geweldige positieve ervaring.

Monika Figura 07 Jul 2022 - 20:25

I am so pleased with Monzdorg Scheveningen and with Dr. Gaba! I was terribly afraid of dental treatments and I have been avoiding a check ups for many years. But truly, no more thanks to Dr. Gaba! She cares so genuinely and makes the treatment as pleasant as possible. Dr. Gaba is very professional, but also empathetic and very friendly! Entire stuff truly care for patient. I feel so comfortable for the future appointments and feel so grateful that dr. Gaba helped me to overcome my fear. I honestly recommend Monzdorg, I expercienced the best dental treatment with them!

(Vertaald door Google)
Ik ben zo blij met Monzdorg Scheveningen en met Dr. Gaba! Ik was vreselijk bang voor tandheelkundige behandelingen en ik vermijd al jaren een controle. Maar echt, niet meer dankzij Dr. Gaba! Ze geeft zo oprecht om haar en maakt de behandeling zo aangenaam mogelijk. Dr. Gaba is zeer professioneel, maar ook empathisch en zeer vriendelijk! Het hele spul zorgt echt voor de patiënt. Ik voel me zo comfortabel voor de toekomstige afspraken en ben zo dankbaar dat dr. Gaba heeft me geholpen mijn angst te overwinnen. Ik raad Monzdorg echt aan, ik heb de beste tandheelkundige behandeling bij hen ervaren!

Roba Z 28 Jun 2022 - 15:12

I have tried and been to many dentists in The Hague, but in my experience this is undoubtedly the best one. The staff are super friendly and very skilled. They immediately make you feel at home and at ease. I would never want to leave Mondzorg Scheveningen and recommend it to anybody in search of dental care!

(Vertaald door Google)
Ik heb veel tandartsen in Den Haag geprobeerd en ben er geweest, maar in mijn ervaring is dit ongetwijfeld de beste. Het personeel is supervriendelijk en zeer bekwaam. Ze zorgen ervoor dat je je meteen thuis en op je gemak voelt. Ik zou Mondzorg Scheveningen nooit meer willen verlaten en het iedereen aanbevelen die op zoek is naar tandheelkundige zorg!

Aarti Dhoen 25 Jun 2022 - 17:50

Beste tandartspraktijk die ik ken!

Normaal altijd een angst gehad voor tandartsen, hier voel ik me goed en helemaal thuis. Krijg een goede uitleg over wat er gaat gebeuren, en wat ze gaan doen voor me. Verder houden ze goed contact met klanten en ze zijn altijd heel vriendelijk.

Vooral een shoutout naar Dr. Fariah Gaba.
Ze heeft mij behandeld en geholpen de afgelopen keren. Echt super blij met de service! :)

Mariska Van Der Kolk 09 Jun 2022 - 22:15

Tandarts Fariah Gaba:
Deze tandarts verdient het om de moeite te nemen om een review voor te schrijven. Zelden heb ik zo'n oprecht, warm en bevlogen mens ontmoet. Ze neemt de tijd voor je, luistert goed, vraagt door en levert alleen werk af waar ze zelf volledig achter staat. Ze communiceert daarbij ook nog eens heel helder. Ze komt uit Londen en spreekt goed Nederlands en Spaans. Eindelijk een professioneel waar ik me echt op mijn gemak voel en gehoord voel. Gezien haar passie voor haar vak twijfel ik ook niet over haar professionaliteit. Echt een top-tandarts!

P. vd Meulen 17 Apr 2022 - 10:39

Fijne praktijk,stellen je goed op je gemak als dat nodig is en ee werken leuke,vlotte en jonge meiden!👍

Elena Gidikova 11 Apr 2022 - 15:41

I was offered the best service and the best attitude from the Dr Fariah Iram Gaba. She helped me out quickly and painless, accepting me last minute on a Friday afternoon when every other clinique rejected me when I was desperately looking for a way to reduce my pain. Definitely recommend!

(Vertaald door Google)
Ik kreeg de beste service en de beste houding aangeboden van dr. Fariah Iram Gaba. Ze hielp me snel en pijnloos en accepteerde me op het laatste moment op een vrijdagmiddag toen elke andere kliniek me afwees toen ik wanhopig op zoek was naar een manier om mijn pijn te verminderen. Absoluut een aanrader!

simone Hartjes 28 Mrt 2022 - 11:56

Mevr. Hamza, mondhygiëniste, is erg prettig en professioneel. Normaal ervaar ik veel pijn en daardoor ook angst om afspraak te maken, maar sinds ik hier kom heb ik geen angst meer en ben ik heel blij met mijn tanden!

Ambra Scardino 21 Dec 2021 - 23:26

the hygienist did a top job! fast and accurate .. very comfortable

(Vertaald door Google)
de mondhygiëniste heeft top werk geleverd! snel en nauwkeurig .. zeer comfortabel

Gerard Van Tilburg 26 Nov 2021 - 11:21

Als 75 jarige met een eigen gebit en daardoor ruime tandarts ervaringen beveel ik mondzorg scheveningen aan. Buitengewoon tevreden met behandelingen.

Diana Hendrikse 26 Okt 2021 - 15:50

Ik heb een superfijne behandeling gehad bij mondzorg Scheveningen. Ik ben normaal gesproken wel een beetje angstig voor de behandelingen bij de tandarts of mondhygiënist. Ik ging nu best wel een pittige behandeling tegemoet. Ik werd goed op mijn gemak gesteld, alles werd helemaal uitgelegd en uiteindelijk is het me reuze meegevallen. Ik heb ook goede adviezen meegekregen voor thuis.
Ik zou iedereen aanraden om naar deze praktijk te gaan, zeker ook wanneer je het spannend vindt. Deze mensen doen er alles aan om van een niet fijne ervaring het allerbeste te maken.

Angela Dutchlady 19 Mei 2021 - 09:24

Een superfijne praktijk met medewerkers die allemaal even aardig zijn. M,n gebit ziet er weer perfect uit en ik durf weer te lachen!! Ik zou deze praktijk echt iedereen aanraden als je gebit je lief is. Je voelt dat je in deskundige handen bent en dat ze er alles aandoen om je gebit gezond te maken en te houden. Bedankt!!!!!

Anna Blanch 12 Mrt 2021 - 22:49

Excellent professionals, with great attention to kids. After many disappointing visits to several dentists in the Netherlands, we finally found this practice which gave the needed attention to the broken tooth of my son. Thank you to the whole team and specially Maria.

(Vertaald door Google)
Uitstekende vakmensen, met veel aandacht voor kinderen. Na vele teleurstellende bezoeken aan verschillende tandartsen in Nederland, hebben we eindelijk deze praktijk gevonden die de nodige aandacht heeft gegeven aan de gebroken tand van mijn zoon. Bedankt aan het hele team en speciaal aan Maria.

Harriët Dierssen 29 Jan 2021 - 10:33

Deskundig, vriendelijk, legt alles goed uit, kortom: dik tevreden!

Simone 27 Nov 2020 - 19:48

Superfijne behandeling. Ze zijn superlief, nemen de tijd en mijn tanden zijn weer brandschoon en gezond. Heel blij mee!

Mohamed Mahdi 01 Okt 2020 - 21:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

arjan nugteren 01 Mei 2020 - 11:29

Ik moest vanwege een ontsteking in mijn tandvlees naar de tandarts. Kon gelukkig snel terecht nu de tandarts weer behandelingen mag doen. Tevoren - tijdens de covis-19 shutdown - al fijn en geruststellend contact gehad. Heel goed en duidelijk uitgelegd wat er de oorzaak van is en welke vervolgopties mogelijk zijn! Perfect behandeld. Vier ipv 5 sterren gegevn omdat het toch een tandartsbezoek blijft!

Rob Berg 24 Apr 2020 - 12:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Syd Osnabrug 19 Feb 2020 - 15:27

Hamza is super in haar vak en heeft met haar behandeling en adviezen mijn mond en tanden weer gezond gemaakt!

Super tevreden!

john teske 03 Dec 2019 - 11:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hanin Saad 25 Jun 2019 - 00:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

gerard wolthers 15 Mrt 2018 - 12:49

Mijn oude tandarts vervangen; was een goede tandarts !

Afgelopen weken weer terug geweest na een jaar, tot mijn verbazing zat er een nieuwe tandarts en zelf een mondhygieniste, echt zeer tevreden zowel de tandarts als de mondhygienste. Geduldig nemen de tijd leggen rustig uit wat ze gaan doen. Ik ga weer met plezier naar de tandarts, en zeker naar de mondhygienste, wat een heerlijk gevoel in je mond als je daar bent geweest. Een goede aanwinst voor Scheveningen. Top !

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Scheveningen

Beste meneer Wolhers, wat heerlijk dat u tevreden bent. Enorm bedankt voor uw feedback en graag tot ziens.

Bauke Brinkers 27 Feb 2018 - 11:37

Zowel een erg goede tandarts als een goede mond-higiëniste, snel en goed werk gehad. echt een aanrader

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Scheveningen

Beste meneer Brinkers, fijn dat u tevreden bent. We zien u graag terug.

Sara S 31 Dec 2017 - 21:16

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door zowel de tandarts als de mondhygiëniste. Ze zijn beiden erg rustig en leggen alles goed uit. Ook mijn kinderen zijn erg blij. Ze hebben zelfs spelenderwijs een poetsles gekregen! Ik raad deze praktijk aan

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Scheveningen

Beste Sara, bedankt voor de feedback en graag tot ziens