Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Tandarts Tandartspraktijk Grinberg in Den Haag | Tandarts.nl

Tandartspraktijk Grinberg

Waardering: 8,7

Tandartspraktijk Grinberg in Den Haag is een moderne praktijk voor algemene tandheelkunde. Naast de reguliere tandheelkunde is onze praktijk gespecialiseerd in het werken met angst patiënten en kindertandheelkunde. Ook cosmetische tandheelkunde, zoals bijvoorbeeld het veilig bleken van uw tanden, behoort tot de mogelijkheden. Drie keer per week staat de mondhygieniste tot uw beschikking. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer: tram 3, tram 12 en bus 21.

Waardering

4
waarderingen
Duidelijke uitleg
8.0
8.0
Behandeltijd
9.0
9.0
Is deskundig
9.3
9.3
Aanbeveling
8.3
8.3
8,7
Alexandra Fedorova  12/04/2019 - 10:13

Het afspraak was een beetje uitgelopen, maar verder ben ik uitstekend geholpen. er was een vervelende gaatje die al 2 keer was gevuld, maar steeds er uit vloog. bij deze tandarts zit ie vast (al 2 jaar). Heel vriendelijk en hartelijk man, ook receptionisten zijn heel aardig. Het is zo groot verschil met de anderen, dat zelfs na het verhuizing op het Noorden blijf ik bij deze tandarts! Ik heb gelukkig niet zo moeilijke tanden, een klein gaatje in een paar jaar - hoef niet te vaak naar Den Haag. Voordeel voor mij, dat hij zelf en receptionisten spreken Russisch, ik voel me veel meet thuis, begrepen en vrij, dan bij anderen. De tandarts stelt zich niet dominant (zo als ik vroeger heb gehad bij de andere tandartsen), geeft goed uitleg en laat de keuze aan de patiënt. Ik vind dat zeer belangrijk, het is mijn lichaam en ook mijn geld, dus ik mag beslissen. En dat gaat niet ten koste van kwaliteit!

Duidelijke uitleg
10
10
Behandeltijd
10
10
Is deskundig
10
10
Aanbeveling
8
8
9,5
Esther  13/09/2017 - 11:39

Zo'n slechte tandarts heb ik nog niet eerder meegemaakt. De heer Grimberg keek hooguit een minuut in de monden van mijn dochters om te constateren dat zij een perfect gebit zonder gaatjes hadden. Bij één dochter schreef hij direct een verwijsbrief voor de orthodontist uit. Bij mijn man keek hij een paar minuten en wilde hij gelijk een afspraak maken voor het maken voor een protese. Bij mij zag hij het verschil niet tussen een vulling en een gaatje. Mensen dit is niet verzonnen, ga dus nooit naar deze tandarts

Duidelijke uitleg
2
2
Behandeltijd
6
6
Is deskundig
7
7
Aanbeveling
5
5
5,0
Anja  28/07/2016 - 11:41

Super praktijk en professioneel personeel!

Duidelijke uitleg
10
10
Behandeltijd
10
10
Is deskundig
10
10
Aanbeveling
10
10
10,0
Anja  13/04/2016 - 20:03

Professioneel, hygiënisch en erg vriendelijk ! Ben zeer tevreden !

Duidelijke uitleg
10
10
Behandeltijd
10
10
Is deskundig
10
10
Aanbeveling
10
10
10,0

Vraag een afspraak aan

Selecteer de afspraak betreffende
Voornaam
Achternaam
Geboorte datum
E-mailadres
Telefoon
Extra informatie

EXTRA vragen

Heb je vooraf informatie gekregen over de kosten van de behandeling?
Hoe ben je te woord gestaan door de medewerkers van de praktijk?
Ben je goed geïnformeerd aan het begin van de behandeling?
Werd je geïnformeerd tijdens de behandeling?
Kreeg je advies en instructies na de behandeling?
Hoe is het resultaat na de behandeling?
De praktijk waar ik patiënt ben, kent flexibele openingstijden
De telefonische bereikbaarheid van de praktijk?