Aqua Dental Clinic

Burgermeester Hovylaan 78
2552AZ
Den Haag

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Neem contact op Bel
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  8:00 - 20:00
 • dinsdag
  8:00 - 17:30
 • woensdag
  8:00 - 17:30
 • donderdag
  8:00 - 17:30
 • vrijdag
  8:00 - 17:30

Deze zeer klantvriendelijke en prachtige tandartspraktijk is al meer dan 30 jaar een toonaangevende tandartspraktijk op tandheelkundig gebied en levert hoge kwalitatieve mondzorg aan meer dan 4.500 inwoners van Loosduinen / Den Haag. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk, naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen tevens wordt er gewerkt volgens de hoogste Europese hygiëne normen.

Team tandartsen

Onze tandartsen Dr. I. Vigder en Drs. J.V. Hillers adviseren en helpen u graag. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistentes. Tevens kunt u 1 keer per maand terecht bij onze kaakchirurg Dr. K. Rötzel. Hij is onder anderen gespecialiseerd in het verwijderen van verstandskiezen, apex recessies en implantaten. Binnen de tandartspraktijk is er een uitstekend mondhygiëne team aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiëniste Mw. Nguyen. Dit uitstekende team maakt ons tot een complete tandartspraktijk in Loosduinen / Den Haag.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed

Wat vinden de patiënten

4.2

52 waarderingen

6.5

1 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Bryan Humpig 21/10/2021 - 15:25

Drie weken terug heb ik twee afspraken gehad bij Mohep Hakim voor facings. Ik ben erg tevreden over het resultaat, in mijn ogen had het niet beter gekunt! Ik zou iedereen die twijfelt over facings aanraden om bij Mohep langs te gaan voor een intake gesprek. Hij neemt de tijd en houdt rekening met de wensen die je hebt.

Carla ossel 13/09/2021 - 19:27

Ik heb 2x wel 20min in de wacht gestaan en dan wordt je er uit gegooid schandalig gewoon

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Carla, ik kan mij voorstellen dat je dit niet prettig hebt ervaren. Voordat we één en ander uitzoeken heb ik vooraf 2 vragen: 1- Ben je patiënt van Aqua Dental en heb je Aqua Dental gebeld? 2- Of probeerde je de spoed tandarts te bereiken die op dezelfde locatie is gevestigd? Met vriendelijke groet, Aqua Dental Clinic

Erika Sjukur 28/08/2021 - 10:54

Was altijd angstig voor de tandarts en bij vooraf aangeven bij het maken van een afspraak kwam ik bij mondhygienist Mo terecht. Hij stelde me op mn gemak en liet altijd vooraf weten wat ie ging doen. Ook wanneer hij merkt dat je pijn hebt, gaat hij er goed mee om en stelt hij je weer gerust. Als je angstig bent voor de tandarts, tandplak of tandsteen hebt, maar ook voor facings kan je hier terecht! Heel erg blij en super tevreden met mijn facing. Super mooi gedaan, Mo! Echt een aanrader dus!!! Je gaat er altijd lachend weer weg. Top team, maar vooral een top mondhygienist!

Amber Van blok 23/07/2021 - 17:41

De tandartsen zijn echt super fijn! Je word goed geholpen en zijn allemaal heel vriendelijk. De telefonistes zijn verschrikkelijk. Hangen gewoon op tijdens een telefoon gesprek en zijn totaal niet fijn om mee te praten.

geza kiss 16/07/2021 - 15:28

Ik ben echt blij dat ik deze tandartspraktijk 5 jaar geleden heb gevonden. Ik ga altijd samen met mijn vader naar de behandelingen en wij zijn altijd tevreden met het resultaat. Drie jaar geleden zijn er nieuwe implantaten voor mijn vader geinstalleerd door deskundige chirurgen, tandartsen van Aqua Dental Clinic. Ze hebben uitstekende goed werk gedaan. Mijn vader kan weer normaal voeding eten en hij heeft altijd glimlach op zijn gezicht omdat hij echt blij is met zijn nieuwe tanden. De nabehandelingen worden door Dr. Mohep Hakim gedaan. Hij werkt echt nauwkeurig en hij heeft altijd aandacht voor zijn patiënten. Hij zorgt ervoor dat je zo min mogelijk of helemaal geen pijn ervaart tijdens de behandelingen. De assistenten zijn heel vriendelijk en ze werken ook precies. De assistenten bij de balie zijn vrolijk en ik vind de overaal sfeer erg vriendelijk bij Aqua Dental Clinic.

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Geza, dank voor deze 5 sterren en voor de mooie woorden! En ook goed om te lezen dat je vader weer normaal kan eten en weer kan lachen. Team Aqua Dental

Nico v Duivenboden 14/07/2021 - 23:01

Wilde even melden hoe blij ik ben met Dental Aqua clinic Burg. Hoveylaan den haag met tandarts Mo (mondhygienne). Kwam by hem terecht n.a.v. klachten bloedend tandvlees al jaren !!! Vorige tandarts was gestopt met praktijk dus effe verwaarloosd. Heb twee zware behandelingen en vervolgbehandelingen doorlopen bij Mo, fantasties begeleid en super goed aangepakt. Zo goed als nu verholpen, met aanvullende behandelingen nu. Top vent, vriendelijk en gezellig en zorgt dat je op je gemak voelt in de stoel. Ben geen Fan van de tandarts maar wel van hem, hahahaha. Dankjewel lieve Mo en tot de volgende behandeling maar weer. Groetjes Lydia van Duivenboden -Simon

Gal Gul 07/05/2021 - 02:20

I arrived with an urgent tooth problem and got the best service one could. professional doctors, very kind and patients. the best clinic in Den Haag

DCM Assistant 07/05/2021 - 02:14

Super professional and nice doctors, the clinic gives a swift service, surronded by a very calm area that suits the need after a treatment :)

Yonatan Ron 06/05/2021 - 19:16

Dr. Vigder was genuinely professional and tender when treating me, thank you!

Bianca Meijer 09/04/2021 - 10:37

Zeer fijne praktijk. Na jaren niet naar een tandarts geweest stap gezet naar deze praktijk. Tandarts vigder heeft mij super geholpen eerst van ontsteking af daarna naar kaakchirurg, ook nu gebeurt en nu verder herstel van mijn gebit. Maar ben zeer tevreden erg vriendelijk en ook achter de balie blij dat ik eindelijk weer een tandarts heb gevonden nu hoef ik niet meer bang te zijn en samen mijn gebit weer gezond maken.

hydromann1 28/01/2021 - 18:02

Mijn kleinzoon is op vrijdag 22-01-2021 bij Aqua Dental Clinic Den Haag langsgeweest omdat hij een pijnlijk bultje op zijn tandvlees had. Door de tandarts is letterlijk gezegd dat het niet om een abces ging. Door deze onkundige diagnose heeft mijn kleinzoon het hele weekend onnodig pijn geleden. De maandag daarop is hij bij een goede tandarts langsgegaan die vast heeft gesteld dat het dus wel een abces is. Hij heeft daar antibiotica voor gekregen waardoor de pijn enorm is verminderd en er is een afspraak gemaakt voor een behandeling. Als de fluttandarts van Aqua Dental Clinics Den Haag de juiste diagnose had gesteld dan had mijn kleinzoon al dagen eerder met de antibiotica kunnen beginnen. Mijn advies aan iedereen is dan ook om een betere tandarts te zoeken want bij Aqua Dental Clinic is de professionaliteit ver te zoeken.

Betty See 17/09/2020 - 15:19

Great experience, expat friendly! A very skilful & professional team of specialists. I have been their client for almost 2 years now.

Paul Albus 04/09/2020 - 14:40

My first appointment with Aqua Dental Clinic was (unfortunately for me) for an emergency filling. Despite the circumstances I was in good hands from the beginning and have now been a regular client for the past 3.5 years. I'd highly recommend Aqua Dental to anyone who is looking for a dental clinic in the Hague.

Monique Power 19/08/2020 - 13:03

Op 17 juli 2020 heb ik facings laten zetten door tandarts Vigder. Het resultaat is geweldig, ik ben meer dan tevreden. Mijn facings zien er mooi verzorgd en natuurlijk uit. Ik ben super blij!

c vervaart 03/07/2020 - 20:16

Hele slechte administratie! Een behandeling meteen met pin betaald aan de balie, nu een half jaar later krijg ik nog steeds herinneringen om te betalen! Al zo vaak gebeld en gemaild en iedere keer beloven dat het goed komt. Niet dus!!

ron massing 17/01/2020 - 14:29

Slecht slecht een keer geweest om dat mijn eigen tandarts blok er niet was ... zag er niet friis uit ..en het personeel Rookte ook niet echt fris moest me brug vast Latten zetten en die was de volgende dag al weer los.. pfffdf zo naar mijn idee SLECHT

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Dhr. Ron Massing, u heeft uw recensie op de verkeerde praktijk geplaatst, dit is namelijk Aqua dental clinic. Zou u zo vriendelijk kunnen zijn en deze reactie verwijderen en plaatsen op de juiste praktijk. Dank u wel alvast voor uw medewerking.

Ahzmorevette Rodriguez 07/10/2019 - 20:55

Kiez pijn heeft naar dr. Alesio gegaan vraag hem om het eruit te halen hij zij dat het ingevulde kan worden.een lose kiez heeft 401betaald en nu pijn kom ik te horen dat ik nog 400iets moet betalen voor een lose kiez dat kan niet nooit meer.ze moeten gewoon doen wat mensen vraag niet wat hun wil om meer geld te verdienen dam

Byron van Wyk 04/04/2019 - 18:49

The dental service wasn't bad but this review is because I received a bill for a missed appointment. All dental practises I have been to send reminders when future booking. I was not contacted or informed of this appointment but was sent a bill of EUR30 for missing the appointment. Any organisation today that is unable to provide customer service and just slaps you with a bill deserves to be pointed out that is unacceptable practise.

John Veenboer 07/02/2019 - 22:50

Vandaag op zeer goede wijze van heftige kiespijn verlost door spoedtandarts Felix Anglada Pena en assistente Mehtap Bakir. Heel veel dank aan hen beiden en top dat Aqua Dental mij direct kon inplannen! Dus als je een goede tandarts zoekt...…hier moet je zijn….mvg John

Szilvia Kiss 29/11/2018 - 15:04

Wat een treurige bedoeling is dit zeg... op email wordt niet geantwoord, beloftes om foto's op te sturen worden niet nagekomen, maar uiteraard wel de rekening sturen dat kunnen ze wel. Geldklopperij door behandelingen uit te voeren die niet nodig zijn.Een GROTE afrader.

Richard Vollebregt 29/09/2018 - 22:08

Al jaren patient bij Aqua, superlieve assistente die Dounia of Dina heette die mijn zoontje gerust stelde. En natuurlijk Laura die daar al jarenlang is!! Eindelijk een praktijk waar de assistentes zo zorgzaam zijn!! En natuurlijk tandarts Mnr. Vigder, die de beste is!

ko klijn 24/09/2018 - 06:59

Echt belachelijk dat je met zware kiespijn niet geholpen wordt omdat je niet kan pinnen (pasje kapot) maar wel gewoon contant kan en wil betalen...... nemen dus geen contant geld aan wat niet op hun website terug te vinden is.... ik wilde gewoon met euro biljetten betalen niet met bitcoins oid 😡 hardstikke bedankt voor jullie niet-service !

Joce Lyn 07/09/2018 - 23:52

Fella de Vries 21/07/2018 - 00:28

My son was helped by dentist/ surgeon Vasilious he was very nice and professional. We had to remove a wisdom tooth and this could not be done by our regular dentist were we live ( Aruba). No complaints so far my son is doing good. We are coming back in e few months to remove the other wisdom tooth. Would recommend this doctor.

William Richter 08/06/2018 - 16:39

Paul Reijnders 08/06/2018 - 16:38

Simran Amani 07/05/2018 - 15:02

Brenda Stikkelorum 22/02/2018 - 15:33

Pierre is een super tandarts ! Ook zeker als je bang bent voor de tandarts. Zelfs bij het trekken van de kies niks gevoeld. Ik zeg het is een topper !

Sivan Vigder 22/02/2018 - 03:46

Ellen Dorsen 31/01/2018 - 13:36

Super leuk praktijk !!!

jasper van veen 02/11/2017 - 19:59

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Bedankt voor het achterlaten van de positieve recensie Jasper, met vriendelijke groeten Aqua Dental Clinic Den Haag

jordey de vries 01/11/2017 - 13:31

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Jordey, bedankt voor je positieve beoordeling van onze praktijk!

Raluca Popa 11/10/2017 - 01:22

Monique van Stuijvenberg 15/09/2017 - 20:06

Ik ben ontzettend blij dat ik bij deze tandartspraktijk terecht gekomen ben. Er wordt goed met de patiënten meegedacht en er is altijd een oplossing. Top dus!

Richard Staak 22/03/2017 - 18:08

Eindelijk een tandarts die met je meedenkt en de patient voorop zet. Angst en pijn worden besproken en weggenomen. De behandeling is goed en zorgvuldig. En de tandartsen lijken plezier in hun werk te hebben en zijn zo trots op hun resultaat dat ze er zelfs garantie op geven. De assistentes helpen ook bij de receptie en zijn vakkundig en behulpzaam. Een buurvrouw met angst werdt dusdanig gerustgesteld, dat ze nu zelfs zonder begeleiding naar afspraken komt. Op ons aanraden komen onze zoon en kleinkind nu ook hier en zijn ook zeer tevreden. Goed dat ze een 24/7 spoed dienst en ruime inlooptijden hebben. Dan hoeft mijn afspraak niet binnen kantoortijden te vallen

Izay Isik 08/03/2017 - 17:34

Top praktijk, ze zijn hier erg begripvol en vriendelijk!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Izay, Bedankt voor je positieve beoordeling!

MaSan E 23/01/2017 - 12:55

Men is erg klant (patient) vriendelijk. Je bent hier geen nummer. Al jaren klant/patient bij Aqua Dental Clinic en ben nog steeds tevreden. Mijn tandarts mevrouw Hillers is erg geduldig en open. Geeft goede adviezen en kan goed met kinderen omgaan. Mijn kinderen zijn dus ook niet bang voor de tandarts. Een paar keer haar collega's gehad en zij zijn net als mevrouw Hillers vriendelijjk en open en vooral kindvriendelijk. Jammer dat zij weg is😔

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste MaSan E, Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw reactie! Fijn dat u goede ervaringen heeft met tandarts Hillers. Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

lanny the 31/10/2016 - 21:08

Ben blij met deze tandarts omdat ik altijd goed word geholpen.

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Bedankt voor je positieve beoordeling!

mark r 09/10/2016 - 13:12

Jan Hoogduijn 05/10/2016 - 12:57

prettige en kundige mensen. ik word altijd goed geholpen en de praktijkondersteuners zijn vriendelijk en staan je goed te woord. de praktijk zelf heeft een professionele uitstraling.

Rajesh Ramlal 21/09/2016 - 14:44

Na een verhuizing, naar een nieuwe tandarts. Super geholpen, m'n vaste plaats nu!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Rajesh Ramlal, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat uw ervaring met onze tandarts goed is!

marjan louweret 21/09/2016 - 13:15

Najaren lange angst heeft tandarts Hillers mij hiervan genezen. Een geweldige tandarts met gevoel voor haar patienten en goede adviezen. Verteld wat ze doet en bereid je voor op de behandeling. Ik ben dik tevreden

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Marjan Louweret, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij dat u goede ervaringen heeft met tandarts Hillers.

M B 21/09/2016 - 13:01

Keurige nette behandeling.Fijn dat je weet wat er gaat gebeuren en goed advies

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Martijn Buis, Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Stans van Alten 08/08/2016 - 22:30

Ik heb goede ervaringen met deze praktijk. Ze zijn hier erg klantvriendelijk. Wat voor mij een pro is als een werkende vrouw kan ik er ook maandag avond terecht. Scheelt met vrije uren. :)

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Stans van Alten, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Elly Westerdijk 27/07/2016 - 19:21

Fijne tandarts. Was al een tijd niet bij de tandarts geweest. Heb ook een angst voor de tandarts. Stelde mij helemaal gerust, vertelde wat hij ging doen en nam de tijd voor mij.

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Elly Westerdijk, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We vinden het fijn dat u goede ervaringen heeft met onze praktijk! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

You Too 27/07/2016 - 16:38

Goede tandarts. Kom hier al vanaf kleins af aan. leuke vriendelijke assistentes........Vooral Laura ken ik al heel wat jaartjes. altijd goede uitleg en nemen de tijd ook voor je.

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Ramon Wolters, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We vinden het fijn dat u goede ervaringen heeft met onze praktijk! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Tina Swan 26/07/2016 - 17:29

mijn ervaringen zijn top.allemaal even vriendelijk en behulpzaam.alle lof

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Tina Swan, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Kamal Ibrahim 20/07/2016 - 00:45

Al lange tijd was ik niet bij de tandarts geweest. Vorige week ben ik voor de eerste keer in Aqua Dental Clinic geweest. Ik ben zeer tevreden! De tandarts stelde mij op m'n gemak en nam de tijd voor mij. Mijn complimenten!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Kamal Ibrahim, Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat u zich op uw gemak voelt bij onze tandarts. Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Lianne Toet 20/07/2016 - 00:11

Mijn voortanden waren erg versleten, waardoor ik mij ontzettend aan mijn voortanden ergerde. Tandarts Vigder heeft er twee prachtige voortanden van gemaakt! Ze zijn stralend wit en heel natuurlijk gebleven. Ik ben er blij mee!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Lianne Toet, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij vinden het fijn dat u blij bent met het resultaat! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Britt -=- 18/07/2016 - 15:04

Ik heb tandarts Vidger, hele fijne tandarts, die de tijd voor je neemt. ook vragen worden goed beantwoord en de behandeling onderbreekt hij als je je hand op steekt! Kortom een fijne betrouwbare tandarts!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Britt, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Desi 13/05/2016 - 03:44

Tandarts hillers is enorm fijn, rustig, geduldig, eerlijk en zegt alles wat ze doet tijdens de behandeling. Echt top!

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Desiree Van T Wout, Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat u goede ervaringen heeft met tandarts Hillers

Sivan Vigder 19/02/2016 - 01:09

Reactie van/namens: Aqua Dental Clinic

Beste Sivan Vigder, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u goede ervaringen heeft met onze tandartspraktijk.