De Tandartsengroep Delft

Adriaan Pauwstraat 86, 2613DB Delft
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.1
Zorgkaart
8.6
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 20:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 20:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:15
 • arrow donderdag
  8:30 - 20:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:15

De Tandartsengroep is één van de oudste praktijken van Delft, waar reeds 2 generaties tandartsen ons voor gingen. Het is een moderne praktijk waar de medewerkers streven naar het aanbieden van hoogwaardige tandheelkunde zorg. Het team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past de meeste moderne technieken toe. De apparatuur is modern en gebruikte materialen (waaronder digitale röntgen en de operatie microscoop) zijn van hoge kwaliteit.

Het team bestaat uit diverse tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten, een tandtechnieker en diverse tandheelkundige medewerkers. Naast reguliere tandheelkundige zorg, kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, parodontologie, endodontologie, implantologie, esthetische tandheelkunde en prothesen. 

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
A.L.M. Lucasius
Tandarts
BIG nummer: 89022589802
tandarts
0.0
J. Kosoredjo
Mondhygiënist
tandarts
0.0
S. Es-Sadi
Preventieassistent
tandarts
0.0
A. Zahaf
Paro-preventieassistent
tandarts
0.0
B. Dominguez Otero
Tandarts
BIG nummer: 29921728602
tandarts
0.0
S. Torabi
Tandarts
BIG nummer: 79909089302
tandarts
0.0
A. Kiene
Mondhygiënist
tandarts
0.0
S. Shirzad
Mondhygiënist
tandarts
0.0
J.T.G. van Overbeek
Tandarts
BIG nummer: 89023166502
tandarts
0.0
N. Vervoort
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
9.8
4.1
8.6
waardering icon
J.H.Kok 09 Mrt 2019 - 17:14 Review voor de praktijk
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling en de vriendelijkheid. Ook mijn vrouw en zoon zijn zeer tevreden over onze tandarts.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.5
waardering icon
aam buzing 01 Nov 2018 - 09:56 Review voor de praktijk
Prima klantvriendelijke deskundige tandarts
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
M Klok 22 Feb 2023 - 13:54

Prima geholpen met mijn wortelkanaalbehandeling door Samer Al-Aidi. De omschrijving over hem op de website klopt als een bus.

alhomsy mu 19 Aug 2022 - 15:26

Slechte klantenservice!

Svitlana Khrystenko 12 Jul 2022 - 14:03

(Vertaald door Google) Onbeleefd personeel, weiger Oekraïners te helpen met verzekeringen. Raad het gebruik van deze kliniek niet aan. Ik ben nog nooit zo grof behandeld in Nederland.

(Origineel)
Rude staff, refuse to help Ukrainians with insurance. Don't recommend using this clinic. I have never been treated so rudely in The Netherlands.

Joris Hooftman 11 Mei 2022 - 08:38

(Vertaald door Google) Nog nooit bij zo'n vriendelijke, behulpzame en efficiënte tandarts geweest. Beste ooit.

(Origineel)
Never been to such a kind, helpful and efficient dentist. Best ever.

Jitske Fennema 18 Mrt 2022 - 11:05

Zowel tandarts Van Overbeek, als preventie assistente Saida èn mondhygiënist Arno Kiené zorgen er iedere keer weer voor dat ik met een positief gevoel naar buiten loop. Ze zijn vriendelijk, tonen oprechte interesse en stellen gerust wanneer dit nodig is.

Jeroen Akkermans 21 Dec 2021 - 00:16

Ik heb aardig wat tandartsen versleten en dit team, waaronder mevrouw Lucasius, mevrouw Guldemondt en i.h.b. de heer Kaldenberg, is verreweg het beste dat zich ooit over mijn gebit gebogen heeft. De heer Kaldenberg, die een brug op twee kronen en een frame geplaatst heeft, is niet alleen een zeer kundig tandarts maar ook erg sympathiek. Hij legt je op een rustige en begrijpelijke manier alle opties voor, inclusief voor- en nadelen. Ik kan iedereen deze tandarts aanraden.

Jimmy Pronk 16 Nov 2021 - 09:24

Altijd heel snel geholpen, kundige mensen. Vriendelijk personeel. Er word altijd goed gekeken naar de beste oplossing voor je. Erg tevreden over mijn tandarts. Mijn complimenten.

Machteld -/- 29 Okt 2021 - 23:26

Ik ben zeer tevreden over mijn overstap naar deze praktijk en raad echt iedereen tandarts Kaldenberg aan. Voor een langdurig traject voor het plaatsen van een implantaat ben ik naar hem overgestapt vanwege de goede reviews die hij met angstpatienten heeft. Dat was een hele goede keuze. Samen met assistente maaike hendriks heeft tandarts Kaldenberg mij van begin tot eind fantastisch begeleid. Met geduld, vakmanschap en begrip voor mijn situatie ben ik nu na een jaar in bezit van een nieuwe kies. Ik ben ze zeer dankbaar!

Maartje Koolhaas 18 Okt 2021 - 12:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

L Buitendijk 17 Sep 2021 - 16:52

Na jarenlang niet bij een tandarts geweest te zijn (uit angst),was er weinig over van mijn gebit. Tanden en kiezen vielen uit,de rest was niet meer toonbaar. Toch de stap genomen om naar de tandartsenpraktijk te gaan voor een intake.Ik kwam terecht bij tandarts mevr. Lucasius. Wat een opluchting en een ontvangst. Ik ben vorig jaar oktober begonnen met de behandeling en vandaag hebben we het afgesloten met een prachtig mooi gebit!! Ik kan weer vrij-uit lachen en voel me weer lekker in mijn vel zitten. Het is een enorme stap om naar de tandarts te gaan als het al veel te ver is,maar deze groep is zo meegaand,behulpzaam en kundig dat ze op alle vlakken kunnen handelen waar nodig is. Ik heb toen de stap genomen en ben er vreselijk blij mee. De tandartsengroep Delft: Mijn complimenten hoe jullie met patiënten omgaan. In het bijzonder mevrouw Lucasius en assistentes.....Dank.

Sjaak Rontberg/Marianne Neve 09 Mrt 2021 - 15:11

Zelf ben ik al vanaf het begin bij deze tandartsengroep.
Eerst tandarts Vroom en daarna tandarts J.H. Kaldenberg.
En niet te vergeten mondhygiënist M.E. Guldenmundt.
Over de kundigheid ben ik heel tevreden en je wordt altijd vriendelijk
geholpen.

Jacques Haenen 16 Dec 2020 - 19:23

Alweer enige jaren ben ik onder behandeling van de Tandartsengroep in Delft. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar zeer tevreden over ben. Mijn vaste tandarts is mw. Overweg, maar ook de mondhygiëniste mw. Guldenmundt draagt haar steentje bij aan het goed onderhouden van mijn gebit. En onlangs heeft tandarts Kaldenberg zeer vakkundig en gedreven een kroon geplaatst op een implantaat. Kortom, ik voel me thuis bij deze 3 vakmensen: met veel enthousiasme en met een deskundig oog voor persoonlijke wensen, houden zij mijn gebit in topconditie. Ik ben dus een zeer tevreden patiënt!

hans rutten 15 Dec 2020 - 18:33

Na jaren van frustraties bij een andere tandarts overgestapt naar de Tandartsengroep.... wat een verademing! Mijn zoontje was zeer gestrest voor alleen een poetsles en behandeling van de mondhygiëniste ... toen we terug reden naar huis vertelde hij hoe fijn het was dat de mevrouw eerst vertelde wat ze ging doen en toen liet voelen hoe het ging voordat ze echt ging behandelen.... ik kan slechts hopen dat het zo blijft. Voor mijzelf bij de tandarts eveneens een geweldige ervaring na 3 behandelingen echt overtuigd ..... totaal niets gevoeld en 3 problemen veroorzaakt door mijn vorige behandelaars zijn verdwenen .... wat heerlijk. Nog een aantal behandelingen te gaan maar dan ben ik weer het mannetje! Nu direct mijn vrouw ook overschrijven.....we hadden gewacht op de eerste ervaringen ... maar het is helder ... wij zijn enorm blij met onze nieuwe tandarts!!!

Azqa Nadeem 12 Nov 2020 - 11:05

(Vertaald door Google) Als je naar een mondhygiënist gaat, blijf dan uit de buurt van dr. G. Shirzaad. Had vreselijke ervaring met haar. Eerst gaf ze me een overdreven diagnose die veel meer geld zou kosten om behandeld te worden, daarna beantwoordde ze mijn vragen niet, zei dat je het online kon opzoeken (waar betaal ik je dan in vredesnaam voor?) en ten slotte daarna online lezen, ik had vervolgvragen en ze nam binnen 2 weken geen contact met me op!! Na een second opinion van een externe tandarts te hebben gekregen, haar vervangen.
Moet zeggen, de praktijk zelf valt mee en de overige tandartsen en mondhygiënisten zijn goed.

(Origineel)
If you go to a dental hygienist, steer clear of Dr. G. Shirzaad. Had terrible experience with her. First, she gave me an exaggerated diagnosis which would cost a lot more money to be treated, then she didn't answer my questions, said you can look it up online (then what the hell am I paying you for?) and finally after reading up online, I had follow up questions and she didn't get back to me in 2 weeks!! After getting a second opinion from an external dentist, replaced her.
Have to say, the practice itself is not too terrible and the other dentists and hygienists are good.

Chantal v starrenburg 29 Jul 2020 - 21:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

carla verleg 19 Jun 2020 - 10:45

Een top team, prachtig gebit door vakkundig werk van tandarts
Jody Kalderberg en mondhygiëniste Marlies Guldenmundt.

Miiszy Angel 15 Mei 2020 - 10:48

Erg onbeschoft en als je er wat van zegt ben jij degene die verkeerd zit! Zo ga je niet met mensen om maar spreek je je onbeschofte collega's aan hoe ze puffend naast een cliënt zitten en onbeschoft de stem verheft! Gaat om Mvr. Lucasius. In de jaren hiervoor nooit een klacht gehad. Maar dit is absurd en vervolgens lekker makkelijk zeggen uw kunt een andere tandarts zoeken! Ongelooflijk hoe jullie Detandarstengroep met cliënten om gaan.

Mieke Dorleijn 09 Mei 2020 - 14:37

Al jaren kom ik in deze praktijk. Hoewel tandartsbezoek misschien nooit echt helemaal plezierig gaat zijn, voel ik me bij tandarts Overbeek in vertrouwde handen.
De behandeling vindt altijd plaats in goed overleg en in nood kon ik altijd terecht. Klachten worden goed uitgevraagd en serieus genomen. Tijdens de behandeling wordt er met aandacht gewerkt zonder de empathie voor de mens in de stoel uit het oog te verliezen. Pijnbeleving, even willen slikken, ongemakken worden gesignaleerd en opgelost.
Tandarts Overbeek is kalm, stabiel en oprecht vriendelijk en meelevend.
Alle ingrepen van de afgelopen jaren van tandsteenverwijdering tot afgebroken kies zijn zeer goed verlopen en met goede resultaten.
Naast aandacht voor een gezond en verzorgd gebit heeft tandarts Overbeek ook aandacht voor de cosmetische aspecten van de tandheelkunde, overigens zonder hierin ook maar in het minst aan te dringen. Nogmaals behandeling altijd in goed overleg waarbij transparantie geleverd wordt waar het eventuele kosten betreft.

Renee Piket 21 Feb 2020 - 19:24

Ik heb uitstekende ervaring met de behandelingen van tandarts Overbeek.
Hij is uitermate deskundig, altijd vriendelijk en voorkomend en dat is niet vanzelfsprekend. Ik heb in mijn leven verschillende tandartsen meegemaakt en tandarts Overbeek is daarop een positieve uitzondering.

Leon Plomp 31 Jan 2020 - 15:16

Fijne praktijk, deskundig tandartsen en assistenten. Fijn team om door behandeld te worden.

Henk Dijker 27 Nov 2019 - 18:04

Best tandarts van Delft altijd luisteren naar je wensen en vertel alles wat ze doen i love it

Karin van ES 05 Nov 2019 - 14:46

Ik ben al jaren tot volle tevredenheid patiënt bij deze tandartsengroep. Ik word héél vakkundig en vriendelijk geholpen door tandarts Esther Overweg, mondhygiënist Marlies Guldenmundt en assistenten. Ik ben een fervente tandenknarser en ondervind slijtage aan mijn tanden. Naast het aanraden van een bitje om schade te voorkomen heeft tandarts Overweg mijn afgebrokkelde tanden zodanig professioneel bijgewerkt dat het er weer heel netjes uitziet. Mijn complimenten! Een échte aanrader!

Jose Rietveldt 16 Okt 2019 - 09:16

Ik ben in deze praktijk terechtgekomen toen ik hier in een noodsituatie (vermoedelijke kaakonsteking), godzijdank gelijk terecht kon.
Tandarts Kaldenberg is inmiddels mijn behandelaar. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze vriendelijke, vakkundige mijnheer. En de manier waarop ik ook door de andere medewerkers benaderd ben, heel prettig! Je voelt de positieve vibe en het enthousiasme waarmee er wordt samengewerkt. En dat is terug te zien in de resultaten. Niet gedacht dat ik deze professionaliteit zo dicht bij huis zou vinden.
Super 👍

Roy de Bokx 05 Okt 2019 - 22:33

Erg prettige behandeling door deskundig personeel. Ik kon erg snel geholpen worden en er werd goed naar mijn wensen gekeken.
Daarnaast is het behandelend personeel erg aardig.

uthayan sivanathan 22 Jul 2019 - 13:54

(Vertaald door Google) Echt slechte nazorg. Nooit meer!!!

(Origineel)
Really bad follow-up service. Never again!!!

Salima Bours 03 Jun 2019 - 20:55

Toen ik voor het eerst bij tandarts Kaldenberg kwam een aantal jaren geleden, was ik nogal wantrouwend en voorzichtig, door eerdere ervaringen bij andere tandartsen. Dus zat ik de eerste keren nat van het angstzweet in de stoel ( er moest meteen veel gedaan worden). Gaandeweg werd dit steeds minder en vandaag had ik na de behandeling gewoon droge handen!
Tandarts Kaldenberg weet me op zo'n prettige manier gerust te stellen en levert zulk mooi werk, dat ik hem inmiddels volledig vertrouw.
Ooit een verdoving gekregen en niet eens gemerkt dat de naald werd geplaatst en de vloeistof erin gespoten werd? Hij kan dat!
Kortom: ontzettend blij met hem.

Hope Burwell 30 Apr 2019 - 16:42

(Vertaald door Google) Ik beveel Dr. Kaldenburg ten zeerste aan. Ten eerste is hij meertalig. Hoewel mijn Nederlands elk jaar beter wordt, zal het waarschijnlijk nooit goed genoeg zijn om het gespecialiseerde vocabulaire van de tandheelkunde van mijn lippen te krijgen. Het is zo nuttig om een ​​beoefenaar te hebben die met mij kan praten in mijn moedertaal. Ten tweede is hij zo bedreven in het toedienen van anesthesie dat ik niet eens wist dat het was gedaan. Dat zegt veel als je een mond hebt die zo zacht is als de mijne en een angst voor tandartsen zo diep als de mijne. Ten slotte heeft hij cosmetisch geweldig werk verricht door mijn afgebroken voortanden te repareren. Mijn glimlach ziet er beter uit dan in decennia!

(Origineel)
I highly recommend Dr. Kaldenburg. Firstly, he is multilingual. While my Dutch gets better each year, it will probably never be good enough to have the specialized vocabulary of dentistry rolling off my lips. It's so helpful to have a practitioner who can speak with me in my native tongue. Secondly, he is so adept at delivering anesthesia I didn't even know it had been done. That's saying a great deal when you have a mouth as tender as mine and a fear of dentists as deep as mine. Finally, he did a great cosmetic job repairing my chipped front teeth. My smile looks better than it has in decades!

sander eijgenraam 24 Mrt 2019 - 17:51

Zeer tevreden over tandarts Overbeek, behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vakkundig!

Bert Heilbron 26 Jan 2019 - 14:44

Getraumatiseerd vanuit ons tandartsenverleden kwamen wij enkele jaren geleden als nieuwe niet enthousiaste patiënten bij tandarts dhr J.H.Kaldenberg .Door zijn vakkundige behandeling gecombineerd met een sympathieke humoristische menselijke benadering heeft mijnheer Kaldenberg ons van ons trauma zowel als menig moeilijk gebitsprobleem verlost.Hiervoor niets dan dank.Het nadeel dat bij de tandarts ook de tand des tijds heeft toegeslagen is voor ons redelijk verdraagzaam daar wij in de tandartsenstoel altijd onze ogen sluiten

Tom 17 Jan 2019 - 00:29

Zeer tevreden, 5 sterren ! Preventieassistente Saïda is top en ook tandarts van Houten de maximale waardering wat mij betreft.

Jesus González 20 Dec 2018 - 08:57

They did procedures I did not need (confirmed by two other dentists afterwards), and the ones I got done were done badly. They overcharged me for these procedures several times - a good professional should be able to do a filling with some warranty, not charging for it again. I almost loose a tooth based on their recommendation...

(Vertaald door Google)
Ze voerden procedures uit die ik niet nodig had (achteraf bevestigd door twee andere tandartsen), en de behandelingen die ik kreeg waren slecht uitgevoerd. Ze hebben me meerdere keren te veel in rekening gebracht voor deze procedures - een goede professional zou een vulling moeten kunnen doen met enige garantie, en er niet opnieuw voor hoeven te rekenen. Ik verlies bijna een tand op basis van hun aanbeveling...

Yvonne Poortvliet 14 Dec 2018 - 14:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Zena Amedy 17 Nov 2018 - 20:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Margreet Hoekstra 17 Mei 2018 - 13:19

Heb aardig wat tandartsenpraktijken gezien door verhuizingen. Deze praktijk is wel echt de beste tot nu toe. Er wordt hier een stuk aandachtiger en systematischer gewerkt. Iedereen is vriendelijk.

Noah 05 Mrt 2018 - 19:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ludmila Rumanova 24 Jan 2018 - 17:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bas H. 23 Jan 2018 - 16:07

Sinds twee jaar onder behandeling bij tandarts Lago en ik ben altijd prettig en professioneel geholpen. Fijne praktijk met kundig personeel.

Merlijn Hajenius 11 Jan 2018 - 13:17

Tandarts C. Lago Garcia de Dios Heeft een zeer mooi stukje werk afgeleverd! Zeer goede tandarts!

W van Akkeren 28 Sep 2017 - 20:25

Prima praktijk,we zijn er al heel lang worden altijd plezierig en goed geholpen door tandarts J Kaldenberg.
Hij stelt de mensen op hun gemak,naar de tandarts gaan is niet leuk maar op deze manier wel te doen.
Fam W van Akkeren.

Sonja B 08 Jul 2017 - 11:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marjoke Van Den Berg 10 Nov 2016 - 14:10

Inschrijven is blijkbaar iets wat erg lastig is bij deze praktijk. Minstens een week al niet 2 moeten wachten op een telefoontje is schijnbaar normaal. Wanneer je langs loopt kunnen ze je ook niet helpen.

Luís Cleto 07 Jan 2016 - 10:09

I was studying abroad in the Netherlands when my wisdom teeth decided to come out. My lower tooth was pushing my gum up a bit and my upper tooth was impacted and was biting it so I was in quite a lot of pain. I went here one morning and after explaining that it hurt a lot and I couldn't fully close my mouth they agreed to take a look at it right away and in 15 minutes I got an x-ray and my wisdom tooth was gone.
Very friendly and competent staff. Would definitely go there again if I needed a dentist in the Delft area.

(Vertaald door Google)
Ik studeerde in het buitenland in Nederland toen mijn verstandskiezen besloten door te komen. Mijn ondertand duwde mijn tandvlees een beetje omhoog en mijn boventand was geïmpacteerd en beet erop, dus ik had behoorlijk veel pijn. Ik ging hier op een ochtend en nadat ik had uitgelegd dat het veel pijn deed en ik mijn mond niet helemaal kon sluiten, spraken ze af om er meteen naar te kijken en binnen 15 minuten kreeg ik een röntgenfoto en was mijn verstandskies verdwenen.
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Zou er zeker weer heen gaan als ik een tandarts nodig had in de omgeving van Delft.