Tandprothetische Praktijk J.M. Volgers - Culemborg

Textielweg 16, 4104AM Culemborg
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
0.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 

Welkom bij Tandprothetische praktijk Volgers Culemborg

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses zijn wij u graag van dienst.

Tandprothetische Praktijk Volgers is gevestigd op industrieterrein Pavijen aan de Textielweg 16 in Culemborg. Na het behalen van het diploma tandprotheticus is praktijkhouder Jan Maarten Volgers medio 1998 begonnen met de praktijk. Door een snel toenemend patiëntenbestand zijn we inmiddels uitgegroeid tot een tandprothesiche praktijk met twee behandelstoelen en een groot laboratorium waar bij de protheses zelf vervaardigen en repareren.

Onze praktijk kenmerkt zich door een ontspannen sfeer,  kleinschaligheid,  persoonlijke benadering en laagdrempeligheid. Doordat uw prothese niet alleen aangemeten, maar ook vervaardigd wordt in het inpandige laboratorium in de praktijk bent u altijd verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht. U kunt bij ons terecht zonder een verwijzing van een tandarts. Mocht de expertise van een tandarts toch noodzakelijk zijn kunnen wij die uiteraard inschakelen. Als gecontracteerde tandprothetische praktijk hebben wij zorgcontracten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Voor u betekent het dat uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd. Kosten die voor uw rekening zijn worden dan door uw eigen zorgverzekeraar aan u doorberekend.

ster
Informatie

Specialisaties

  • Wortelkanaal behandeling
  • Implantaten
  • Protheses-kunstgebit
  • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Team

tandarts
0.0
J.M. Volgers
Tandprotheticus

Faciliteiten

  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
0.0
0.0
0.0