Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Parijsch,Tandheelkundig Centrum
Pascalweg 2, 4104 BG Culemborg
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.1
Zorgkaart
5.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO - 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 21:15
 • arrow dinsdag
  8:00 - 21:15
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
 • arrow zaterdag
  8:30 - 17:00

 

Tandarts Culemborg

Met een goed gevoel in de stoel:

Wij ontvangen u met een grote glimlach en u zult zich bij ons geen nummer voelen. Heeft u net als zovelen in onze maatschappij meer of minder angst voor de tandarts? Dat begrijpen wij en daarom is onze doelstelling om  zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Daarnaast nemen we de tijd om u (opnieuw) te laten wennen aan tandheelkundige behandelingen. Tijdens een behandeling vertellen we wat we gaan doen en wat we zeggen doen we ook echt. Natuurlijk geeft het ons een professionele ‘kick’ als we technisch een mooi stukje werk afleveren, maar het geeft ons nog veel meer plezier als u tevreden, maar vooral zonder angst onze praktijk verlaat. We zijn oprecht geïnteresseerd in u als patient. Met plezier en vertrouwen helpen wij u aan een stralende glimlach en dit doen we niet alleen maar samen met u.

https://www.tcparijsch.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
Anna Koevoets
Tandarts
BIG nummer: 79929027002
tandarts
0.0
Annabel van Ree
Tandarts
tandarts
0.0
Dhr. Frans Frankenmolen (kindertandarts / medewerker)
tandarts
0.0
Erwin van Wijk
Tandarts
BIG nummer: 19056480302
tandarts
0.0
Joris van den Boom
Tandarts
tandarts
0.0
Kerim Roodenburg
BIG nummer: 19924352802
tandarts
0.0
C. Kints
tandarts
0.0
Mevr. Femke van der Berg (tandarts)
tandarts
0.0
Mevr. Karianne van der Heijden (mondzorgkundige)
tandarts
0.0
Mevr. Rian van den Biggelaar (mondzorgkundige)
tandarts
0.0
Mevr. Tamara Kievit (mondzorgkundige)
tandarts
0.0
Mevr. Tjitske van Mierlo (tandarts)
tandarts
0.0
Tim Schwebke
Tandarts
BIG nummer: 19925735602

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
4.1
53 waarderingen
5.5
3 waarderingen
daan van dijk 05 Jun 2022 - 15:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste Daan, Wat jammer dat dit je ervaring is in onze praktijk. Ik had graag met je meegekeken op het moment dat het speelde. Ik zie nu dat je 28 mei op controle bent geweest. Om 11.29 uur heb je de behandelkamer verlaten en zijn er meerdere afspraken gepland. Daarvan hebben we je ook herinneringen gestuurd en bij de eerste niet nagekomen afspraak hebben we ook nog telefonisch contact geprobeerd op te nemen met je en je voicemail ingesproken voor de afspraak die nog stond. Ik vind het vervelend dat je zelf aan geeft geen afspraken te hebben en dat er in ons systeem toch 2 in staan, met ook informatie wat er zou moeten gebeuren naar aanleiding van je controle. Ik zou het fijn hebben gevonden als je direct contact met mij zou hebben opgenomen in plaats via google recensies, dan had ik wellicht met je mee kunnen kijken wat er dan mis is gegaan en het kunnen oplossen. Wellicht kun je dit alsnog doen, dan kunnen we het ook hebben over het vervolg. Je kunt mij bereiken via ilona@tvkdolfijn.nl Ik zie je reactie graag tegemoet. Ilona van Wijk

Bas van den Bosch 22 Mrt 2022 - 10:49

Goede praktijk maar ik moet wel lang wachten vaak

A D 21 Mrt 2022 - 11:58

Ik heb nooit begrepen waarom mensen een hekel hadden aan de tandarts, laat staan er bang voor waren. Van kleins af aan kom ik bij Erwin en heb dat nooit als iets vervelend ervaren. Erwin is een fijne tandarts, die graag open en eerlijk is naar zijn patiënten. Alles wat hij ziet wordt hardop besproken en waar nodig aan je uitgelegd. Helaas kan Erwin niet als enige tandarts werken binnen zijn praktijk en kwamen wij laatst bij Mevr. Koevoets. Wat een vreselijk bezoek was dat. Alles wat je normaal bij Erwin gewend bent, was dit niet. Bij binnenkomst staarde zowel deze tandarts, als twee assistenten (?) je aan. Geen van drieën stelde zich voor en er begon meteen een ondervraging. Wanneer de controle in mijn mond begon, werd er in 'tandarts-taal' naar elkaar gecommuniceerd, ditzelfde met de foto die werd gemaakt, de drie stonden achter mijn rug te fluisteren en niks werd met mij gedeeld. Misschien gewoon niet zo’n sociale tandarts, zou kunnen… Maar zoveel pijn tijdens een controle heb ik nog nooit meegemaakt, mijn tandvlees lag overal open en ze bewoog met apparaten in mijn mond alsof ze een muur aan het uitbreken was, mega lomp. Ik heb nog drie dagen een onverdraagbare pijn gehad in mijn mond, eten en tandenpoetsen was haast niet te doen. Ik wil niet meteen weg bij deze praktijk, maar ga de volgende keer wel aangeven dat ik niet meer bij deze tandarts wil.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Goedendag A D, Wat jammer dat u zo’n vervelende ervaring bij 1 van onze tandartsen heeft gehad. Ik zou graag uw klacht persoonlijk met u willen bespreken zodat wij hiervan kunnen leren en ik de casus in ons team kan bespreken. Zou u mij een mail met uw naam en telefoonnummer willen sturen zodat ik telefonisch contact met u op kan nemen. Mijn mailadres is hanneke@tvkdolfijn.nl Alvast bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Hanneke Plagge Praktijkmanager

M. B. 07 Mrt 2022 - 15:32

Al jaren zitten wij bij deze praktijk. We zijn er terecht gekomen omdat 1 kind zeer angstig was. Ook nog diegene waarbij alles scheef stond. Erwin heeft hem stapsgewijs met humor en vrolijkheid van zijn angst afgeholpen en kon zelfs moeiteloos 4 elementen trekken om ruimte te maken voor zijn gebit. Had ik vroeger maar zo'n tandarts gehad. Ik vind het toegankelijk en heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt, ik snap ook echt sommige recensies niet. Ik weet zeker dat als je ergens mee zit dit prima besproken kan worden. Het zijn hardwerkende mensen en zijn goed voor hun patiënten. Zeker als het om kinderen gaat, zo lief en geduldig.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Wat een ontzettend aardig bericht! Ik kan het zelf wel zeggen maar het is veel belangrijker dat iemand anders zijn of haar ervaring deelt. Dat geeft meer vertrouwen! Ontzettend bedankt voor deze review. Zulke berichtjes maken mijn dag :-) Groetjes Ilona

Ellen Overduijn 15 Dec 2021 - 11:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Diana Passon 26 Okt 2021 - 14:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan de Geus 21 Jul 2021 - 20:54

Hun compassie en hun passie - van receptie tot tandarts stoel - een zee van begrip en zorg. Voor piepjong, voor kraak oud, voor kwetsbaren en alle anderen. Hier moet je zijn. Hier kom je terug, hier ga je niet meer weg.

Lissa Janssen 10 Jun 2021 - 13:39

Allereerst is het een mooie praktijk maar over het algemeen zijn mijn ervaringen niet erg prettig geweest. Ze zeggen dat ze er zijn voor mensen met angt, dit heb ik nog nooit gemerkt en wordt geen extra aandacht aan besteed. Verder ben ik er 1x met mijn kindje geweest wat 5 minuten duurde en er niet eens in de mond gekeken werd maar ze met een spiegeltje mocht spelen. Ikzelf moest 4 x terug komen voor 1 wortelkanaalbehandeling omdat er telkens te weinig tijd voor ingepland werd. Dus maar weer een noodvulling. Kost me steeds weer extra geld. Al met al lijkt het meer een commercieel bedrijf in plaats van een zorginstelling. Gauw opzoek naar een andere praktijk waar wel oog is voor de patient.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste Lissa, wat ontzettend jammer dat je ervaring in onze praktijk zo is. Veel mensen bevelen onze praktijk juist aan vanwege hun angst en de behandeling van hun kinderen. Helaas heb ik je niet in ons systeem kunnen vinden, anders had ik wat meer specifiek kunnen kijken. Ook hebben we de laatste tijd geen wortelkanaalbehandelingen gedaan waar iemand 4x voor terug moest komen, het is voor mij dus heel lastig om je klacht in te schatten. Mocht je mij alsnog meer informatie willen geven, neem dan even contact met mij op via de website. Fijne avond. Ilona

Laurens Van Dijk 25 Apr 2021 - 20:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Charles Dumas 20 Apr 2021 - 10:46

Zeer geslaagd traject ivm parodontitis doorlopen. Uitstekend team onder aanvoering van tandarts Roodenburg. Vakkundig, transparant, communicatief en sympathiek. Met recht een moderne tandheelkundige praktijk.

Greet Hanegraaf 19 Apr 2021 - 18:55

Vandaag weer naar de tandarts met knikkende knieën super geholpen door Kerim&Monique bedankt voor jullie snelle service top tandartspraktijk!

Jordy Brame 29 Mrt 2021 - 14:20

Ik vind het een erg rare reactie. Als iemand al maanden rondloopt met ontstoken kiezen en keer op keer niet (goed) geholpen wordt dan kan ik me voorstellen dat er enige irritatie ontstaat. Een goede tandarts zou met de klant in gesprek zijn gegaan en een oplossing hebben geboden, en iemand niet 4 maanden met erge pijn laten rondlopen. Als tandarts zul je vast weten wat voor impact erge kiespijn op iemands leven kan hebben. Een beetje empathie zou je een stuk verder hebben gebracht. Belachelijke dienstverlening

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Ik ga er vanuit dat u mijn reactie bedoeld onder de review van Miem. U lijkt het verhaal als buitenstaander goed te kennen! Ofwel u bewijst opnieuw met slechts 1 review op uw naam dat u opnieuw onder een andere naam onze praktijk 1-ster als waardering geeft! Ik ga er vanuit dat u begrijpt dat de lezer dit ook prima door heeft! Het zegt inmiddels namelijk meer over u dan over ons!

Karin Plagge 23 Mrt 2021 - 07:20

Elke half jaar gaan mijn kinderen en ik met plezier naar de tandarts. Ene keer hebben we Erwin en de andere keer Tong. Assistenten zijn lief en spontaan. Even een gezellig praatje maken, daarna worden zorgvuldig onze tanden bekeken. Ik had laatst enorme pijn en mocht gelijk komen. Niets is te veel. Ze helpen je graag. Deze praktijk is echt een aanrader voor jong en oud!

Klaasje Plagge 17 Mrt 2021 - 09:29

Van de week, weer mijn halfjaarlijkse controle gehad. Zoals vaker, geen problemen, wat tandsteen gevonden, wat direct behandeld werd. Ook nu weer duidelijke informatie en begeleiding tijdens de behandeling. Voor mij gewoon een top praktijk, met uitstekende tandartsen en hulpvaardige en betrokken medewekers.

Rinus Korteweg 15 Mrt 2021 - 11:25

Op deze praktijk word je prima geholpen, zowel door de tandartsen, de assistenten als de mondhygiënisten. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoudt en wat de mogelijkheden zijn, zelfs als je kies half afgebroken is. Voor noodgevallen kan je binnen 24 uur terecht. Alleen maar goede woorden!!

Eli van Mourik 15 Mrt 2021 - 11:14

Zeer nette praktijk, goede service!

Annette Dahm 15 Mrt 2021 - 10:51

Ik ben erg blij met de tandartsen van deze praktijk. Je wordt altijd vriendelijk en vrolijk ontvangen, ze luisteren naar jouw wensen en ze bieden extreem goede zorg. Laatst werd ik na een trauma direct gezien, er werd zeer goed rekening gehouden met alle pijnplekken, alle handelingen werden heel voorzichtig uitgevoerd en alle stappen duidelijk uitgelegd. De tandartsen overleggen bij moeilijke situaties, zodat alle expertise bij elkaar komt. Wij zien Erwin al jaren met het hele gezin en de kinderen voelen zich altijd fijn en op hun gemak. Hij en zijn collega's hebben al zo veel extra's voor ons gedaan, ik kan allen maar zeggen : Prima Praktijk!!

Harry Plagge 14 Mrt 2021 - 10:07

2 jaar geleden al eens een 5 sterren review voor deze praktijk geplaatst, maar zoals ik bij reviews wel vaker doe, update ik deze op basis van opgedane ervaringen. Afgelopen 2 jaar, bij zowel, één van de tandartsen als bij één van de mondhygiënistes geweest, zowel voor controles als behandelingen. Ik ben altijd (totaal een keer of 4-5) uitstekend begeleid en behandelt. Goede instructies en begeleiding tijdens de behandelingen. Duidelijke informatie aangaande kosten. Zoals gezegd, ik ben meer als tevreden en daarom wederom 5 sterren. Dit is een uitstekend tandheelkundig centrum en kan mijn ervaringen, dan ook totaal niet rijmen met 2 of 3 negatieve reviews, die ik voorbij zag komen.

Liselotte Weijs 09 Mrt 2021 - 20:25

Ik ben erg tevreden en dankbaar voor die snelle hulp.Tandarts en team verdienen een dikke 10. Danke.

Cas Swart 05 Mrt 2021 - 09:40

Wat een zielige figuren die W en die J alleen al hoe ze een riview schrijven, volgens mij is het gewoon de zelfde persoon, als je je niet of te laag verzeker is snel iedere rekening te hoog ik zeg maar zo wat je zelf niet kan dragen moet je gewoon verzekeren, ik kan mij ook niet voorstellen hoe dit figuur er bij kan komen dat dit een slechte praktijk is ik zelf heb juist super goede ervaringen met deze praktijk en de tandarts in questi..

Wout en Hanny de Vries 04 Mrt 2021 - 11:16

Wij zijn al jaren patiënt bij Erwin van Wijk en zijn heel erg tevreden. Elke behandeling wordt goed besproken. Angst voor de tandarts is niet meer nodig!!! Was vroeger in onze jeugd wel anders!!

Thea de Bree 04 Mrt 2021 - 00:01

Super fijn dat mijn afgebroken kies zo snel en vakkundig gemaakt kon worden. Dank Gr Thea

Helen Latupeirissa 03 Mrt 2021 - 23:54

Zeer tevreden wordt altijd goed geholpen. Top team al die negatieve berichten zeg het face to face valt altijd over te praten.

Dennis de Vries 03 Mrt 2021 - 14:11

Ik kom al jaren bij deze praktijk. Al die jaren naar tevredenheid geholpen door Erwin als tandarts. Na mijn halfjaarlijkse controle bij Erwin, breng ik ook altijd een bezoekje aan de mondhygiëniste. Inmiddels meerdere behandelingen gehad bij verschillende mondhygiënisten. Allemaal even vriendelijk en altijd netjes geholpen. Ik geef eerlijk toe dat het bezoek aan de tandarts niet mijn favoriete hobby is maar bij deze praktijk wordt je professioneel geholpen en stelt men je op je gemak. Kortom een absolute aanrader voor iedereen.

Anneke Smits 03 Mrt 2021 - 13:54

Helemaal blij met mijn 6 nieuwe voortanden! Dank je wel Erwin en alle assistentes!! Ondanks de coronatijd hebben jullie er toch voor gezorgd dat ik er weer mooi bij loop. Alle hygiënemaatregelen keurig op orde. Petje af!!

Martin en Gerda van Schaik 03 Mrt 2021 - 13:41

Al jaren kom ik bij deze mooie praktijk en vroeger had ik altijd wel wat angst maar hier ga ik graag naar toe. De medewerkers zijn van balie tot behandelkamer vriendelijk en deskundig. Het blijft mij om het even wie de behandelaar is, ze zijn allemaal TOP en het geeft me een goed gevoel. Ik voel me thuis.

Jessica K 03 Mrt 2021 - 13:24

Goede praktijk!

Annemiek De Graauw 03 Mrt 2021 - 12:34

Het lijkt erop dat de tandartspraktijk hieronder de dupe wordt van iemand die zich ernstig benadeeld voelt en dat graag van het dak wil schreeuwen. Ik kan bij totaal niet vinden in de beoordelingen die hier in het korte tijdsbestek geplaatst zijn. Vorige week ben ik weer op mijn halfjaarlijkse controle geweest en heb ik bij het maken van de afspraak aangegeven dat er een stukje van mij kies was afgebroken. Het lijkt mij logisch dat hier meer tijd voor nodig is en er in sommige gevallen een extra afspraak gemaakt moet worden. Ik had geluk, want ook mijn tandsteen kon meteen verwijderd worden. Ik werd geholpen door tandarts Carlos, een ontzettend vriendelijke tandarts. Ook de assistente was lief. Over een halfjaar ben ik er weer voor mijn halfjaarlijkse controle en het maakt mij echt niet uit bij wie ik in de stoel lig. Deze tandartspraktijk is voor mij een fijne plek waar ik mijn gebit graag aan toevertrouw.

ben philippi 03 Mrt 2021 - 12:31

Vakmensen, kundig, up to date met de nieuwste technieken, en zeer betrokken met de patient , voor de beste en juiste behandeling.

Martijn van Beckhoven 03 Mrt 2021 - 11:47

Ik lees hieronder een aantal slechte recensies. Ik kan me hier TOTAAL NIET in vinden! In mijn optiek totaal niet terecht! Wat een fijne tandarts, mooie praktijk en aardig personeel! Stuk voor stuk! Wij gaan twee keer per jaar op controle. Met onze drie kinderen (5, 8 en 10). Ze vinden het echt een feestje om te gaan. Altijd leuk en grappig met Erwin. Naast zijn enthousiasme ervaren wij hem ook als zeer kundig! Een vakman met passie voor zijn vak! Wat ons betreft een aanrader!

Melvin Bijl 03 Mrt 2021 - 11:40

Professionele mensen die de tijd voor je nemen en verstand hebben van het vak !

Mery Philippi 03 Mrt 2021 - 11:39

Ik ben enorm goed geholpen, door Erwin. Heb een nare tijd gehad met mijn speeksel klieren,ook hier is hij deskundig in, zo dankbaar hiervoor. Ook bij onze dochter merkte hij op tijd een complicatie op, door snel en deskundig te handelen is zij voortijdig van een pijnlijke kies af. Wij gaan al jaren met plezier naar de tandarts. Top team!!

Amelie's Paardenwereld 03 Mrt 2021 - 10:52

Onlangs bij deze tandarts geweest na eerst jaren ergens anders te zijn geweest. Ben zo ontzettend goed geholpen, was eerst bij Erwin en daarna bij de mondhygienist. Goed geholpen, duidelijke uitleg, ruime openingstijden heel klantvriendelijk ontvangen bij de balie en top Corona voorbereiding. Veel geduld aangezien ik niet graag naar de tandarts ga. Dank je wel ik heb weer vertrouwen in naar de tandarts gaan!

Willem de Vries 22 Nov 2020 - 09:04

Edwin is altijd heel vriendelijk. Daar kun je echt niets van zeggen. Ik heb hem nooit boos of onvriendelijk gezien. Toch vind ik hem nep en hij overschat zichzelf en onderschat de klant. Edwin doet alsof hij je kent, maar hij heeft serieus geen enkel idee. Dat geeft ook niet met zoveel patiënten, maar doe niet alsof dat wel zo is. Een afspraak maken op korte termijn is onmogelijk. Vaak ben je pas welkom na een aantal maanden en dan op vaak ongunstige tijden. Je mag zelf regelmatig lang wachten in de wachtkamer. Als je daarentegen zelf een keer te laat bent, dan word je verzocht een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard moet je de rekening wel betalen. Het receptiepersoneel kan heel onvriendelijk en geagiteerd zijn. Ze plannen continu afspraken met je in. Voorafspraken, om bepaalde behandelingen van te voren te bespreken. Gewone afspraken. En afspraken om alles nog eens te controleren wat ze hebben gedaan. Je kunt zeggen dat dit professioneel is. Volgens mij is het bedoeld om veel geld te verdienen. Is het een kwalitatief goede praktijk. Het gaat. Bij mij zijn er regelmatig dingen fout gegaan. Maar je mag wel elke keer betalen. In mijn omgeving hoor ik ook positieve geluiden. Zou ik deze praktijk aanraden? Nee.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste Willem, Oh wat ontzettend jammer dat je deze ervaring hebt met onze praktijk. Ik zou heel graag persoonlijk met je naar je dossier kijken waar het precies mis gaat. Ik zie een klacht namelijk altijd als gratis feedback en het biedt ons de mogelijkheid onze service en zorg daar waar mogelijk te verbeteren. Niemand is bij ons een nummer, je kunt snel bij ons terecht alleen sommigen klanten hechten heel erg aan Erwin (dus niet Edwin) en bij hem lopen de wachttijden inderdaad erg op. Maar we werken in onze praktijk als team en klanten zijn niet gebonden aan 1 tandarts. Erwin is daarin de coach en leider en zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde manier werkt en dat iedereen mondzorg levert van een hoog niveau. Nacontroles van behandelingen behoren niet in opnieuw in rekening gebracht te worden, dit is inderdaad een service om ons eigen werk te kunnen controleren en om van de klant te horen dat alles naar wens is. Maar waar mensen werken worden fouten gemaakt, dus ik zou heel graag de mogelijkheid hebben te kijken waar het in de facturering mis is gegaan, zodat ik eventuele fouten kan herstellen. Je mag mij rechtstreeks mailen op ilona@tvkdolfijn.nl en dan ga ik er gelijk mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Ilona van Wijk

daan van dijk 31 Okt 2020 - 13:46

Ze beweren dat ik een afspraak had gemaakt. Er zijn 2 facturen opgesteld van niet nagekomen afspraken. Lol ik weet van niets. En dan had ik 2 gaatjes. Na second opinieonderzoek bleek dat gewoon goede vullingen te zijn. Die ooit vervangen dienen te worden echter nu nog lang niet.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste Daan, Wat jammer dat dit je ervaring is in onze praktijk. Ik had graag met je meegekeken op het moment dat het speelde. Ik zie nu dat je 28 mei op controle bent geweest. Om 11.29 uur heb je de behandelkamer verlaten en zijn er meerdere afspraken gepland. Daarvan hebben we je ook herinneringen gestuurd en bij de eerste niet nagekomen afspraak hebben we ook nog telefonisch contact geprobeerd op te nemen met je en je voicemail ingesproken voor de afspraak die nog stond. Ik vind het vervelend dat je zelf aan geeft geen afspraken te hebben en dat er in ons systeem toch 2 in staan, met ook informatie wat er zou moeten gebeuren naar aanleiding van je controle. Ik zou het fijn hebben gevonden als je direct contact met mij zou hebben opgenomen in plaats via google recensies, dan had ik wellicht met je mee kunnen kijken wat er dan mis is gegaan en het kunnen oplossen. Wellicht kun je dit alsnog doen, dan kunnen we het ook hebben over het vervolg. Je kunt mij bereiken via ilona@tvkdolfijn.nl Ik zie je reactie graag tegemoet. Ilona van Wijk

Gijs De Raad 01 Okt 2020 - 18:24

Afspraak optijd willen verzetten, en vervolgens pas na 2,5 maand een nieuwe afspraak kunnen maken.

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste Gijs, Dank voor uw feedback. Om onze service te kunnen verbeteren is het voor mij belangrijk wat meer informatie te hebben? In mijn beleving hebben we namelijk ruim voldoende plaats in de agenda, dus ik zou graag iets meer van de omstandigheden willen weten. Ook zou ik graag willen weten, of het maken van een afspraak na 2,5 maand echt een 1-ster waardering waard is. Zijn er dan misschien nog meer zaken waar u ontevreden over bent? Misschien wilt u contact met mij opnemen op ilona@tvkdolfijn.nl Met vriendelijke groet, Ilona van Wijk

Bas Heerkens 09 Jul 2020 - 18:50

Professionele praktijk, deskundige tandarts, goed geholpen

Monique Beverloo 09 Jul 2020 - 18:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wc Leeuwen 03 Apr 2020 - 14:53

Deze mensen hebben geen respect voor de iets minder financiële bedeelden in Nederland ze vinden poen belangrijker dan dat iemand pijn heeft zelfs kinderen zijn hier niet welkom als je vraagt of je later mag betalen smerige viespeuken zijn het

waardering
Reactie van/namens: Parijsch,Tandheelkundig Centrum

Beste meneer/mevrouw W.C. van Leeuwen, Jammer dat u dit zo ervaren heeft in onze praktijk. Wij hebben toch een iets ander beeld van dit verhaal. Op het moment dat iemand jarenlang stelselmatig zijn facturen niet betaald, wordt het lastig om zorg te blijven leveren. Echter kinderen sluiten wij nooit uit. Kinderen staan bij ons altijd op nummer 1, zij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor het betalingsgedrag van de ouders. Behandelingen bij kinderen worden daarom altijd uitgevoerd en er zijn ook geen financiële motieven vanuit onze zijde om dit niet te doen, mondzorg voor de jeugd wordt namelijk altijd vergoed vanuit de verzekering. Met vriendelijke groet, Ilona van Wijk

van Berg 26 Aug 2019 - 23:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jeroen Visser 29 Mrt 2019 - 14:35

perfecte behandeling: Madelon daar moet je zijn !!

m Meeet 19 Mrt 2019 - 14:33

Ivm omstandigheden gebeld voor het verzetten van een afspraak wat wel mogelijk was als je in de ochtend belt maar voor twee uur later een factuur wordt gestuurd. Bijdehande receptioniste die je verhaal niet laat afmaken, eerder gericht op discussie voeren dan probleemoplossend met de patiënt meedenken. En leuk dat ze zelf de praktijk vergeleek met een bakker of een supermarkt waar je iets koopt. Dan is het denk ik duidelijk: commerciële doeleinden gaan voor service en daar zie je mij geen 5 sterren als review voor geven.

Harry Braam 16 Dec 2018 - 21:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ralph Iseger 01 Jul 2018 - 10:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hans Blom 30 Jun 2018 - 18:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

H.H.C. van Hattum 21 Apr 2018 - 08:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Anika Nijhuis 15 Feb 2018 - 15:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Willem Leemans 11 Mei 2017 - 16:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ankelien Barkman 11 Apr 2017 - 08:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

reijer v lunteren 25 Nov 2016 - 12:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Frans Hoffer 23 Sep 2016 - 09:02

ik vind dat deze praktijk te vaak nieuwe afspraken voor handelingen maakt en de handeling niet gewoon afmaakt. Ik heb daarom na heel wat jaren toch besloten naar een andere praktijk te gaan

Monique Kohler 29 Aug 2016 - 06:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Stefanie de Jongh 30 Dec 2015 - 17:36

Deze Google-recensie is zonder tekst