Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Nijverheidssingel 319
4811ZW
Breda

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts ISO - 9001

Openingstijden

 • maandag
  8:00 - 12:00
 • dinsdag
  13:00 - 17:00
 • woensdag
  8:00 - 12:00
 • donderdag
  13:00 - 17:00
 • vrijdag
  8:00 - 12:00

 

Tandarts Nijverheidssingel

Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

 • Hoogwaardige tandheelkundige zorg
 • Allround moderne tandartspraktijk
 • Narcosebehandeling mogelijk
 • Geen wachtlijsten

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)

Wat vinden de patiënten

3.2

34 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Angelique Bond 04/10/2021 - 17:48

Echt ronduit verschrikkelijk!!!!! Proberen je van alles aan te praten wat je niet nodig hebt, en spreken geen of gebrekkig nederlands. Overgestapt naar een andere tandarts, al 3x een mail gestuurd om mijn gegevens over te laten zetten maar ze weigeren dit te doen!

saman lukman 21/09/2021 - 17:55

oplichters zijn het.ze hebben mij kies niet goed gevuld en als je daar ober belt zeggen ze dat het na een of 2 weken wel beter wordt en als je weer belt dat het niet beter is geworden en dat je een afspraak wilt maken dan wordt er gezegd dat ze vol zitten en ik lang moet wachten.maar ik moet wel gewoon betalen voor iets dat niet goed is.

Marcella Van Osch 24/08/2021 - 03:03

Jaren tandarts Tolsma gehad, nooit geen problemen gehad. Nu ene Danielle die heel gebrekkig Nederlands spreekt en continue aan t kletsen is vooral bij de controlle van mijn zoontje die een hele voorgeschiedenis heeft kwa gevoelens in mond. Hij en ik worden er helemaal zenuwachtig van. En ze spreekt snel over kiezen trekken daar heeft Tolsma nog nooit over gesproken omdat dit nog melkkiezen zijn. Ook bij mij wat kleine problemen met de kiezen ooh we kijken wel weer over een half jaar huh.... Nee sorry nu de oude tandartsen weg zijn zit ik er ook sterk over na te denken weg te gaan. Het is helemaal niks meer daar. Na de halfjaarlijkse controle bij haar heb ik alleen maar meer ellende aan me tanden.

Yvonne Duyverman 17/06/2021 - 23:56

Zeer tevreden over tandarts Marina en assistente Marlou

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Yvonne Duyverman, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Asha Ibrahim 28/05/2021 - 10:50

Cecile van den Dungen 14/05/2021 - 10:45

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Cecile van den Dungen, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Sammie 05/05/2021 - 01:22

Een fijne en vriendelijke praktijk.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Sammie, bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Roy Van Dongen 24/04/2021 - 19:25

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Roy Van Dongen, bedankt voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Suada Wuhl 24/04/2021 - 18:36

Controle bij de nieuwe jonge tandarts gehad. Een hele aardige rustige tandarts. Ik heb 30 jr tandarts Tolsma gehad als tandarts en bljj nu blij met Martine.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Bestte Suada Wuhl, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u nog altijd tevreden bent! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Salomon Suurling 18/03/2021 - 19:21

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Ota razu Salomon, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Victor 04/03/2021 - 00:46

Vandaag kom ik voor een routine controle, na 10 minuten wachten op wachtrruimte zit ik op de tandarts stoel en zij met haar Assistent naar mijn tanden kijken en ze zeggen alleen tandplak schoon maken maar in plaats begin de behandeling zij mij gevraagd als ik kan andere dag kies voor behandeling te doen want volgens haar nu te weinig tijd om te doen, ik denk is zij echt serieus?? Ik heb speciaal vandaag een tijd maken voor tandarts en dit service krijg ik. Na argumenteren met haar over andere datum ik beslis ik ga niet haar mij met deze manier behandeld dus ik zeg ik wil nu (ik ben al op stoel onder de machine) en zoals ik verwacht zij mijn tanden schoonmaken met een rap manier en zo snel mogelijk afmaken, voel ik net als een dier behandeld zonder respect. Ik vind jammer mijn vaste tandart is ziek en de vervanging met deze manier. Wat een service 😏 Het tweede review : De eerste afspraak voor periodiek control is 17 Februari '21, en toen ik op de stoel zat, vertelde de tandarts mij dat ik niet behandeld kon worden, want te weinig tijd voor tandplak te reiniging (dit is niet de eerste keer gebeuren) en hij wil snel foto maken. Dus ik was daar alleen maar voor paar minuten gekomen zonder de reiniging behandeling zoals de plan was. De volgende afspraak op 19 Februari' 21 kom ik weer voor de reiniging van tandplak. Wat maakt dat het super irritant is, krijg ik een factuur op 26 Februari'21 met omschrijving : 1.Periodiek controle = €22.91 2.Maken en beoordelen röntgenfoto (2x €16.88) Dit factuur heb ik direct betalen op die dag. Maar op 3 Maart'21 kom nog een factuur met omschrijving : 7 maal Gebit reining per 5 minuten = €94.64 2 maal preventie voorlichting = €27.04 (dit alleen voor mij informeren hoe voor tanden stok te gebruiken 😡). Ik dacht het eerste factuur is voor alle behandeling maar blijkbaar niet. Ze hebben besluit het eerste afspraak niet behandeld zoals het moet omdat ze niet goed regelen qua tijd voor behandeling. Ik vind deze manier erg voor de klant... krijg extra kosten omdat van hun kant niet goed in tijd management.

Laila Balhaj 05/02/2021 - 18:17

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Laila Balhaj, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

danny pedersen 20/11/2020 - 21:24

zeer duidelijk en betrokken uitleg en behandeling chapo.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste danny pedersen, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Mvg, Team Tandartsenpratkijk Nijverheidssingel

Gugu Ghazarian 15/10/2020 - 17:31

Simon Van der Linde 01/08/2020 - 18:54

Fijne praktijk, wortelkanaalbehandeling gehad. Goede uitleg over wat er ging gebeuren gekregen. Blij dat mijn kies gered is.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Simon Van der Linde, bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben! Mvg, Team Tandartspraktijk Nijverheidssingel

Nathalie Kik 16/06/2020 - 01:10

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Nathalie Kik, dank voor de positieve beoordeling! Mvg, Team Tandartspraktijk Nijverheidssingel

Elsa Verheijen 02/06/2020 - 19:10

Sinds tandarts van Erp, over wie we zeer tevreden waren, weg is, vind ik het allemaal een stuk minder. Bij de eerste controle bij de nieuwe tandarts werd meteen al gesproken over een eventuele kroon bij een kies waar niks mis mee was en nog steeds niet is. De laatste keer was er een stukje van een vulling los gegaan, ik kreeg een totaal vreemde tandarts die ik nog nooit gezien had en die ook helemaal de taal niet sprak, een assistente vertaalde alles. Ook over het resultaat na de behandeling ben ik niet zo tevreden. Dat tandartsen te taal nog niet spreken, daar heb ik geen problemen mee, maar ze moeten wel deskundig zijn. We weten dus ook nog niet of we wel bij deze praktijk blijven.

Mustafa EL Aatiaoui 05/05/2020 - 14:18

Niki Rijkers 10/04/2020 - 17:24

Sinds kort verhuisd naar Breda vanuit Den Bosch, om de hoek bij deze tandarts. Helaas had ik nog geen nieuwe tandarts en met spoed een tandarts nodig. Aangegeven dat ik me Meteen wil Inschrijven en geholpen wil worden. Inschrijven kan wel maar helpen niet! Willekeur als je het mij vraagt, wel de lusten niet de lasten. Vervolgens wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Waardeloos. Blij dat ik bij een andere tandarts in Breda wel meteen geholpen kan worden en me in kan schrijven.

Deborah Post 03/03/2020 - 15:48

toen van erp er zat was het prima maar nu hij weg is gaat het er niet top. kreeg ineens een buitelandse vrouw en die was amper te verstaan en bij ons thuis was het bij meerdere dat er kiezen getrokken moesten worden. bleek nadat we er weg waren nooit nodig zijn geweest. ben blij dat we niet hebben laten trekken.

mohsen mirani 21/02/2020 - 14:16

You have to swear bible to prove that you have pain. Very young dentist's out of experience Not Recommended

Luna Ray 11/11/2019 - 16:01

Marleen Janssens 07/10/2019 - 14:47

Liever had ik vooraf! deze recensies gelezen. Met een zeer ontevreden gevoel net thuisgekomen.

Selda Staal 02/09/2019 - 17:19

Tandarts Martina sinds Van Erp weg is gegaan. Ze is een waardeloze tandarts. Heb aantal mensen gesproken die zeggen het ook. Dus ben niet de enige met slechte ervaringen van deze tandarts Martina.

dirk de Vos 19/10/2018 - 22:53

1e bezoek gehad bij deze praktijk. Goede uitleg over verschillende behandelopties. Heel tevreden.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste meneer de Vos, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik ga het delen met mijn collega's. Mvg, Bas

Ton Van Haperen 01/10/2018 - 22:58

Vandaag weer bij de tandarts geweest. Ik ben geen held maar voel mij in deze praktijk echt op m'n gemak. Ze weten dat ik bang ben en er wordt altijd extra tijd voor mij genomen. Fijn hoor. Jammer dat van Erp met pensioen gaat maar de nieuwe tandarts is ook erg aardig. Ik heb er alle vertrouwen in.

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste meneer Van Haperen, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik ga het delen met mijn collega's. Mvg, Bas

denise doeland 28/09/2018 - 12:44

Tandarts die nu helaas naar pensioen gaat ( eerd ) is echt een topper. maar de baliemedewerkers wat een on-professionele zooi. Dan bel je in de ochtend dat je 5 minuten later bent, en word er onderhand tegen je geschreeuwd over facturen die naar gestuurd worden. Dan vraag je als patiënt zijnde om de tandarts, want die gaat over de tijd? ik bedoel kan ik nog terecht als ik 5 min later ben of kan ik een nieuwe afspraak maken? zegt ze dat ze een hoge functie heeft en geeft heel stoer der naam yvonne... nou dame ik heb een dikke klacht in gediend, en zolang zij daar werkt ben ik daar weg, en dat voor een patiënt die al meer als 10 jaar bij deze praktijk komt...... Terwijl ik 2 weken van te voren meer dan 1,5 uur in de praktijk heb gewacht met me dochtertje op een spoedgeval, wat ik overigens niet erg vind, want ja daar heeft de specialist geen grip op. ik ben meer als 10 jaar patiënt in deze praktijk geweest, en nooit klachten gehad. maar de dames die er de afgelopen 3 jaar zijn gaan werken, wat betreft het balie werk is ronduit schandalig

Jme 13/05/2018 - 22:50

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste James, Bedankt voor de beoordeling! ^Bas

Armanda V 11/02/2018 - 00:30

Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel

Beste Armanda, Dank voor de 5-sterren beoordeling! Ik ga het delen met mijn collega's op de praktijk. ^Bas

saeid asl sharhani 22/11/2017 - 04:24

Gijs Ernst 17/08/2017 - 15:11

Ahmed Aloun 05/05/2017 - 14:36

Adolfo Roman 10/04/2017 - 10:04

Sophie Van Erp 17/10/2016 - 01:35

Vriendelijk personeel, ze doen hun werk professioneel. Weinig op aan te klagen