Dental Clinics Best

Oirschotseweg 70
5684NK
Best

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  8:30 - 17:00
 • dinsdag
  8:30 - 17:00
 • woensdag
  8:30 - 17:00
 • donderdag
  8:30 - 17:00
 • vrijdag
  8:30 - 17:00
 
Tandarts Best

 

 

Uw tandarts in Best

tandarts Best - team Dental Clinics Best

 

Dental Clinics Best is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de buurt Dijkstraten. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin.

Voor het oplossen van uw gebitsproblemen beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis en moderne apparatuur om samen met u een optimaal resultaat te bereiken. U kunt bij ons terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen, waaronder mondhygiëne en implantologie.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed

Wat vinden de patiënten

5.0

1 waarderingen
7.0
Duidelijke uitleg
6.0
Behandeltijd
6.0
Is deskundig
1.0
Aanbeveling

3.7

16 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
A. van der Vlies 01/12/2020 - 11:19

Uitgestelde afspraken voor mondhygiëniste en het zgn, bespreken van een behandelplan ipv daadwerkelijk gebitsonderhoud. Gebitszorg is ondergeschikt gemaakt aan het verdienmodel van Dental Clinics.

Duidelijke uitleg
7
Behandeltijd
6
Is deskundig
6
Aanbeveling
1
5.0
Essa Ahmed 26/08/2021 - 15:57

Ze zijn zeer professioneel en respectvol... Ik dank je echt met heel mijn hart❤️

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Hallo Essa Ahmed, Wat mooi geschreven😊. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring met ons team! Met vriendelijke groet, Het team van Dental Clinics

Sander B 05/08/2021 - 18:27

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Goedemorgen Sander B, Bedankt voor de vijf sterren! Fijn om te zien dat u naar tevredenheid behandeld bent in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Het team van Dental Clinics

Lia van Gestel 28/04/2021 - 22:40

Zeer tevreden met mijn implantaten, kan eindelijk weer normaal eten.

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Hallo Lia, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Geniet van het eten! Met vriendelijke groet, Het team van Dental Clinics

Arno Bollen 14/12/2020 - 17:59

Zeer deskundig personeel die je helemaal gerust stellen.

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Bedankt, Arno!

Ademo Andrieu 24/08/2020 - 20:50

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Wat jammer om te zien dat u niet tevreden bent. Aan de hand van uw naam kunnen we niet achterhalen wat er is voorgevallen. Als u ons belt, staan wij er uiteraard voor open om de beoordeling met u te bespreken en naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

ionela nechifor 18/05/2020 - 22:33

If I could I wouldn't give not even a star. I arrived there with awful pain and the doctor caused me even worse complications. Clearly he didn't know what he was doing because after 4 anesthesia I was still in pain and he called other 3 doctors or nurses to check what was going on. I asked them to stop working because it was too painful and they just didn't stop until I started crying. After I left, my manager helped me call a specialist and finally got my tooth fixed. I would never recommend to go there. They really don't care about the patient, they just want to get the job done and when I saw that he called other nurses/doctors to ask I can't even trust their expertise. DON'T GO THERE! It's really awful.

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Dear Ionela, we are sorry to hear you did not have a good experience with our clinic. We always recommend patients to contact us so we can talk about the situation and try to come up with a solution. If you are willing to do so, please give us a call so we can invite you for a meeting with our officemanager. In our clinic we work in teams with different expertise and it's common to ask a sparring partner for their opinion and possible approach. In that way we can give patients the best possible solution to any dental problem. For example, our dentist director is very experienced in implantology, that's why he is often asked to advise on complex cases. Kind regards, the Dental Clinics team

Erik V 14/12/2019 - 15:09

Zeer kundige en fijne tandartsen. Ook prettig in de omgang. Een fijne praktijk! Erg tevreden met mijn persoonlijk toegewezen tandarts. Goede mondverzorging; alles gebeurt met de allermodernste technieken. Losjes in de omgang, wat ik zeer waardeer, en kort nog tijd voor een lolletje. Deze praktijk krijgt van mij een hoge waardering. Dat hebben ze verdiend. Alle goeds voor het nieuwe jaar, en lots of Sens(e) ☺

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Hallo Erik, bedankt voor je attente bericht! Dat waarderen wij enorm. Veel goeds voor het nieuwe jaar en tot ziens bij je volgende bezoek.

Onno Schel 03/10/2019 - 16:16

Amber Noordenbos 08/07/2018 - 00:34

Ik ben een super tevreden klant/patient. Ik kan er met scootmobiel heel makkelijk naar binnen. En ook binnen kan ik overal heel goed komen met m'n scootmobiel. Helemaal top 👌👍.

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Bedankt voor je mooie beoordeling, Amber!

Cetin De Bruin 11/05/2018 - 14:35

Ik ben met mijn kapotte gedeeltelijk prothese naar mijn tandarts geweest en die hebben ze opgestuurd en kon ik de volgende dag na 3 uur ophalen. De tandarts wou geen afdruk maken waardoor ze het verkeerd hebben gemaakt, nu past de prothese niet meer en toch moet ik ervoor betalen en hebben ze mij zo naar huis gestuurd! Terwijl ik niet kan eten en dit de fout van hun is! Ik raad niemand deze tandarts aan gaat heel slecht om met patienten, het gaat ze alleen maar om het geld en niet de patienten zelf. Ik ben weg van dental mijn protes zo slecht gemak kan nit meer redden bedank bestsmile heb ik slechte tandars noit gezin ik raad nimand en mijn kennisen en fam ongever 38 mensen gaat binnekord weg daar

Reactie van/namens: Dental Clinics Best

Jammer dat u het idee heeft dat het alleen maar om geld gaat. We doen er alles aan om de beste tandheelkundige zorg te verlenen en vinden het jammer als iemand ergens niet tevreden over is. Daarom proberen we om alle klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen. Helaas komt het voor dat we in sommigen gevallen niet tot een oplossing kunnen komen die passend is voor beide partijen.

Erik Noorman 11/02/2018 - 16:12

Linda P 06/10/2017 - 20:48

Richard uit Brabant 06/08/2017 - 10:55

Goede service, je kan altijd vrij snel na reservering een bezoek brengen. Goede uitleg vooraf, bieden je alternatieve aan om de kosten te verlagen of te verdelen. Zij denken met je mee.

gamemeeR 27/01/2017 - 00:12

Nooit gedacht dat een implantaat iets voor mij kon zijn. Goede voorlichting gehad en begrotingen, ze konden zelfs vertellen hoeveel ik van de verzekering kreeg en wat ik zelf moest betalen. Fijne tandarts en die mw. van de receptie was ook zo lief. Moest wel vaak terugkomen voor informatie en korte afspraakjes vantevoren maar het implanteren ging perfect. Geen pijn gehad en nu weer een mooi rijtje tanden. ik stuur iedereen er naar toe.

Frank Frank 27/01/2017 - 00:01

Heel erg blij met Best Smile. Superstrakke hygiënische praktijk waar je altijd vriendelijk wordt Ontvangen. Ik krijg er het gevoel dat ik in goede handen ben en dat er oprecht gekeken wordt naar het behoud van mijn gebit. Een aantal preventieve pijnloze behandelingen heeft me voor mijn gevoel al een hoop leed bespaart. Sinds ik hier kom ben ik een stuk minder huiverig voor mijn bezoeken aan de tandarts. Een mooie recensie waard!

shirley Bakker 24/01/2017 - 20:43

Je krijgt nooit de zelfde tandarts en als je af belt en je familie leden zitten daar ook worden die gebelt met onzin omdat hun vergeten dat je hebt afgebeld ofzo ? Weet nog niet waarom want een reden kon er niet gegeven worden!... Ben er gelukkig weg!!