Dental Experts

Dental Experts
Bredasestraat 10, 4611CG Bergen op Zoom
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
9.9
Google
4.6
Zorgkaart
8.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:15 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:15 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:15 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:15 - 12:15

Dental Experts is geen onderdeel van een keten. Tandarts Robinson is eigenaar van deze tandartspraktijk in Bergen op Zoom. Dental Experts beseft hoe belangrijk het is om gezonde tanden te hebben, waardoor u vol vertrouwen door het leven kunt gaan. Onze onlangs gerealiseerde zeer moderne ‘state-of-the-art’ praktijk loopt voorop op het gebied van wet- en regelgeving. 

Ruime ervaring tandarts

Tandarts Robinson is opgeleid aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en heeft ruime ervaring als tandarts. Daarnaast hanteren wij de meest moderne behandelmethoden. De tandartspraktijk is geopend voor nieuwe patienten. Er is geen wachtlijst.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 39027921402

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
9.9
4.6
8.7
waardering icon
Aydan mehmedov 08 Mei 2024 - 10:02 George Robinson (Tandarts)
.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Annemiek 19 Feb 2024 - 17:23 George Robinson (Tandarts)
Dr.Robinson is heel vriendelijk, behulpzaam en geeft goede uitleg wat hij gaat doen. En bovenal hij werkt heel snel, je staat zó weer buiten!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
a 11 Feb 2021 - 16:36 Review voor de praktijk
De praktijk is modern en schoon! Het personeel is professioneel duidelijk en erg vriendelijk.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
judith welten 09 Mrt 2023 - 11:02

Ik was erg bang om naar de tandarts te gaan, maar ik kreeg veel pijn en heb hulp gevraagd bij dental experts, daar kon ik snel terecht vanwege de pijn. Zeer vriendelijke mensen die alles rustig uitleggen. De angst is helemaal weg en de pijn gelukkig ook.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Dank je voor je aardige review Judith. Goed te lezen dat de pijn over is, maar met name zijn wij blij dat wij je van je angst hebben afgeholpen!

leslie dooren 03 Mrt 2023 - 12:48

Hele fijne en goede tandarts, super vriendelijk en begripvol.
ben supergoed geholpen. ook door de mondhygiënisten supergoed geholpen . ik raad deze tandarts altijd aan.mvg leslie

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Dank voor je mooie recensie. Leuk om lezen dat jij je op je gemak voelt bij ons!

Rémy Crusio 03 Feb 2023 - 15:32

Het is pas de tweede keer bij deze tandarts, maar het is een bijzonder goede ervaring! Hij heeft oog voor mij als (angstig) patiënt, gaf vertouwen en stelde gerust.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Dank Remy voor je aardige woorden.Bij Dental Experts staat een zorgeloze ervaring centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt

Stefanie van Campenhout 16 Jan 2023 - 12:38

Hele fijne tandarts. Kundig en geeft goede/ duidelijke uitleg. Stelt je gerust en op je gemak. Mooie praktijk en werken met de nieuwste technieken. Altijd telefonisch goed bereikbaar. Ik ga niet graag naar de tandarts maar zou deze praktijk iedereen aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Hi Stefanie,
Dank voor je mooie review!

tom Grootenboer 15 Dec 2022 - 13:14

Ik heb meer dan 10 tandartsen gehad,maar sinds een aantal jaar klant bij Dental Experts en dit is de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Vakkundig en professioneel.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Beste Tom, dank voor je aardige woorden!

Reinout Robinson 02 Nov 2022 - 12:49

Mooie praktijk en top tandarts. Altijd fijn om hier te komen

Ashtar Syrië 15 Sep 2022 - 04:59

Ik kan deze dokter niet beschrijven. Hij is meer dan geweldig. Bedankt. Bedankt 🌹🌹

odyssèus blockx 22 Jul 2022 - 16:38

Top tandarts.
Elke behandeling goed geholpen, luisterd en verhelpt of adviseert.
Prachtige praktijk met vriendelijk personeel. Afz t.blockx

Natasha Gadjdjoe 12 Jul 2022 - 09:48

Net nog gebeld voor een afspraak. Word mij gewoon gezegd dat ik een ander tandarts moet zoeken omdat ik reeds uitgeschreven ben. Geeft aan dat ik niet opnieuw ingeschreven kan worden, geen afspraak kan maken voor behandeling en ook niet op de wachtlijst kan. Omdat zij vinden dat ik verplicht geregeld naar controle moet..alsof dat gratis is... Haha Rot op dan

Estrella Sevilla mezas 27 Mei 2022 - 22:49

nul ster.... zeer slechte service, assistente aan de balie grof en uit de hoogte , laatste behandeling dit jaar was erg slordig door de tandarts, hij heeft mij zo naar huis gestuurd. kreeg alleen maar meer problemen, wij zijn daar weg gegaan, naar een ander tandarts, de nieuwe tandarts heeft het opnieuw moeten behandelen, en heeft het uitstekend gedaan.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden zien wij graag dat patiënten reviews over ons schrijven. Erg vervelend dat u een negatieve ervaring bij uw tandarts heeft meegemaakt. Echter, u bent voor ons onbekend. Wij kunnen geen gegevens van u in ons bestand vinden.

Rini De jong 29 Okt 2021 - 15:22

Al jaren tevreden over deze tandarts met mijn hele gezin

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Beste Rini,
Dank voor deze review! Maar vooral dank dat jullie jaren al jaren trouw bij mij komen!

Toosje 27 Aug 2021 - 13:51

Ik ben zelf niet zo iemand die snel iemand beoordeelt maar na het lezen van een eerdere review over deze tandarts heb ik wel de behoefte. Ik ben al jaren niet naar de tandarts gegaan vanwege een angst die werkelijk ongegrond was. Ik ben zo op mijn gemak gesteld door de professionele tandarts en zijn assistente . Na het tandsteen verwijderen en 2 tanden (kies en hoektand) trekken ging ik met een fijn gevoel naar buiten. Alles werd uitgelegd en kreeg ook nog een poetsinstructie. Tandarts George je bent een topper

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Beste Toosje, dank voor je mooie review!

Paolo Potarsky Studio 26 Aug 2021 - 19:16

I won't set foot here again!
For my money, my teeth were ruined here so I had to remove one tooth, and even for an additional €100! Just a nightmare!
Also, teeth cleaning is carried out by barbaric methods: despite my hypersensitive teeth, I wasn't given any anesthesia, the employee was just scraping my teeth with a probe. I ran away from there in horror, jumping out of the chair since I don't need such treatment.
I knew that medicine in so called West in general and in the Netherlands in particular is simply terrible, but I didn't think that it's so bad. Now I understand people who prefer to go for treatment, for example, to Ukraine, better to Russia, but not here ever.
Thank you, but I'm a citizen of the Russian Federation, not some beggar tramp, and I'm used to modern civilization, not to customs like from the Stone Age.

(Vertaald door Google)
Ik zet hier geen voet meer!
Voor mijn geld waren mijn tanden hier geruïneerd, dus ik moest één tand verwijderen, en zelfs voor een extra € 100! Gewoon een nachtmerrie!
Ook het tandenpoetsen gebeurt op barbaarse wijze: ondanks mijn overgevoelige tanden kreeg ik geen verdoving, de medewerker schraapte gewoon mijn tanden met een sonde. Ik rende daar in afgrijzen weg en sprong uit de stoel omdat ik zo'n behandeling niet nodig heb.
Ik wist dat de geneeskunde in het zogenaamde Westen in het algemeen en in Nederland in het bijzonder gewoon verschrikkelijk is, maar ik vond het niet zo erg. Nu begrijp ik mensen die liever voor behandeling naar bijvoorbeeld Oekraïne gaan, beter naar Rusland, maar hier nooit.
Dank u, maar ik ben een burger van de Russische Federatie, geen bedelaarszwerver, en ik ben gewend aan de moderne beschaving, niet aan gebruiken zoals uit het stenen tijdperk.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

X

Birgit Meesters 31 Jan 2021 - 14:21

Professionele praktijk voorzien van de nieuwste apparatuur. De tandarts is snel, menselijk, duidelijk en eigenlijk gewoon heel goed. Mijn angst voor de tandarts is als sneeuw voor de zon verdween na de eerste afspraak bij Dental Experts.

Marjorie Juch 19 Dec 2020 - 17:14

Een geweldige praktijk die als een van de mooiste en beste in de verre omtrek gezien kan worden. George heeft hospitality” hoog in het vaandel staan, zeer deskundig en super vriendelijk. Kortom, top!!

Ewout Vossen 01 Dec 2020 - 21:00

Altijd een zeer professionele behandeling gehad bij George: er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren, hij laat je meekijken en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zie ik een goede samenwerking met de assistente, alle handelingen lopen goed in elkaar over. Er hangt verder een ontspannen sfeer in de praktijk en kom graag terug bij Dental Experts voor mijn controle afspraken

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Beste Ewout, dank voor je aardig review!

Peter 01 Nov 2020 - 14:43

“George en zijn assistente scoren bij mij 10 op alle punten! Bovendien ademt de hele sfeer vertrouwen en rust uit! Was mijn eerste bezoek aan deze toppers en zat niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk met open mond in de stoel! Klasse!”

Michel Sundert 29 Okt 2020 - 16:39

Top tandarts!

Gerard Worm 02 Sep 2020 - 20:34

Uitstekende ervaring met deze nieuwe tandartspraktijk in Bergen op Zoom. Keurig netjes, moderne apparatuur, zeer vriendelijk, goed bereikbaar.

waardering
Reactie van/namens: Dental Experts

Dank je Gerard!

Landgoed de Wildert (Landgoed de Wildert) 24 Jun 2020 - 16:14

Een aanrader !
Sommige dagen hebben een fijn randje. Vorige week weer vertrouwd terug bij George Robinson, geduldig, probleemoplossend en kundig, voelt gewoon goed. Vandaag bij Claudia de mondhygieniste geweest. Vakkundig heeft ze tandsteen weggehaald om erger te voorkomen, voor haar hard werken maar "oh wat ben ik hier blij mee". Daarnaast een transparante, schone en moderne praktijk.

Shirin Rolandus 18 Nov 2019 - 16:47

Robinson is al zoverre ik kan herinneren mijn tandarts. Heel bij dat hij nu zijn eigen praktijk heeft hier in Bergen op Zoom! Het is een lieve man die zeker de tijd neemt om alles goed met jou door te nemen en jou op je gemak laat voelen. En dat is zeker 5 sterren waard!

Beatrix Breznai 14 Okt 2019 - 20:31

Zeer professionele tandarts. Eindeloos vriendelijk, behulpzaam. Goed uitgerust kantoor.

Klaas en karin Roeloffs 15 Jul 2019 - 19:58

Wat een geweldig team is dit ze denken mee met je stellen je gerust en een hele mooie praktijk.

Evelien Goorden 15 Jul 2019 - 14:03

Mijn grote angst voor de tandarts is bijna verdwenen door tandarts Robinson. Hele fijne rustige man die alles van te voren duidelijk uitlegt. Indien er bij controle een nabehandeling nodig is kan dat gelijk of heel snel, dat is erg fijn. Pijn heeft deze tandarts mij nog nooit gedaan. Lieve assistente en een mooie nieuwe praktijk. Ik hoop dat deze tandarts nooit met pensioen gaat 😄

Linda Oostvogels 15 Jul 2019 - 13:31

Al vanaf kinds af aan patiënt bij deze super tandarts. Nu ga ik er met mijn eigen kinderen heen! Voor mij vanzelfsprekend om mee te verhuizen naar de praktijk in Bergen op Zoom.

Rob Toonen 03 Jul 2019 - 08:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jules Speekenbrink 08 Jun 2019 - 19:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

willem janssen 03 Jun 2019 - 19:45

Al bij het eerste contact prima te woord gestaan. Mijn probleem met m'n kiezen perfect verholpen, en daarom ook gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor komende periode.
Prachtige moderne inrichting, zoals tegenwoordig te verwachten valt.
Kortom: aanrader.

Jorgen Hendrickx 30 Mei 2019 - 08:23

Allereerst wat een mooie moderne praktijk. Complimenten.
Tandarts Robinson luisterde goed naar mijn klachten toen ik op controle kwam. Hij nam ruim de tijd en legde mij ook goed uit wat er moest gebeuren. Tijdens de behandeling ben ik fijn geholpen.

Saskia Rombouts 15 Mei 2019 - 16:34

Fijne tandarts. Goede uitleg en heel goed met kinderen! En natuurlijk een vriendelijke assistente . Nieuwe praktijk met moderne middelen.

Esther Verdonk 08 Mei 2019 - 09:56

Noodzakelijke wortelkanaalbehandeling is me 100% meegevallen. Met dank aan George Robinson voor de duidelijke uitleg en secure behandeling. #pijnloos