MAKZ Mondzorg

Stationsstraat 40, 9401KS Assen
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
P. Koole
Tandprotheticus

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.9
0.0
Erik Hardonk 13 Sep 2022 - 16:48

Nette kliniek. Komt erg professioneel over. Tijdens mijn behandeling (kies trekken en implantaat plaatsen) werd elke stap duidelijk verteld. (nu nog afwachten hoe het is als de verdoving is uitgewerkt...)

Joel Lie 20 Jun 2022 - 20:14

De kaakchirurg werkzaam bij MAKZ ben ik na jaren voor de tweede keer tegengekomen. Ik vind het prettig hoe hij zaken uitlegt en de tijd lijkt te nemen. Mijn hardnekkige/lastige pijnklacht heeft hij adequaat beoordeeld en de waarschijnlijk oorzaaak gevonden. Een deel van de pijn was weg nadat hij een zeer kleine aanpassing aan een kies had gedaan. Ik vond het bijzonder hoe iets kleins al zoveel verschil kan maken. Ook vond ik het prettig dat hij zijn hypothese nog heeft getest. Het advies is besproken met mij en doorgegeven aan de tandarts. Afspraken zijn netjes op tijd en ook de mensen aan de balie zijn vriendelijk/behulpzaam. Ook prettig is dat ze je snel lijken te kunnen helpen. 5 sterren, omdat afspraken netjes zijn nagekomen en dat het behaalde resultaat boven verwachting is.

Corina Kaper 16 Feb 2022 - 18:28

Super fijne ervaring! Onze zoon van net 3 moest 2 kiezen laten verwijderen ivm een foutje van de natuur. Aangezien hij zo angstig was bij z n eigen tandarts was dit een uitkomst. Super snel geholpen en hele lieve medewerkers!

Patrick s 01 Feb 2022 - 21:35

Vandaag 4 implantaten laten plaatsen terwijl ik als de dood ben voor de tandarts. Dr Nesse en assistente Jessica hebben me goed gerustgesteld en de behandeling vrijwel pijnloos en zeer goed uitgevoerd.

Anna Lilith 11 Jan 2022 - 12:50

Heel fijn praktijk! Ik heb hier drie verstandskiezen laten verwijderen onder narcose. De artsen waren heel aardig en probeerde me goed gerust te stellen zodat ik niet angstig zou worden.

Vreestyle 17 Dec 2021 - 11:45

Vandaag heen geweest om m'n laatste verstandskies te laten verwijderen. Zeer professioneel en hygiënisch verwijderd. Goed advies mee gekregen. Welgeteld 7, ja 7 minuten in de stoel gelegen. Eerst brak de kop van m'n verstandskies af, wat ik zelf al voorspeld had. Toen in tweeën geslepen en pakte ze de 2 lossen delen er zo uit. Ik ben absoluut geen held als het om zorginstellingen tandartsen en ziekenhuizen gaat, maar deze mensen hebben mij erg goed geholpen. Hoe blij een mens kan zijn met het verwijderen van een kies...😉😂😂 Een zeer terechte aanrader.

Colin Klopstra 13 Okt 2021 - 13:40

Ben in augustus geweest voor een behandeling, nadat ik ben doorgestuurd door de tandarts. Hierbij zeer goed geholpen door betreffende arts en assistenten. Ook hierbij goede uitleg gehad over wat men ging doen en hoe verder met afronding van behandeling en kosten. Dat wat er is afgesproken is men zeker nagekomen. Na enkele dagen van de pijn af. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Nogmaals dank Martin.

diewerke bosker 12 Okt 2021 - 18:54

Heel goed en deskundig geholpen door assistentes en kaakchirurg. Dank.

Tineke Huberts 04 Okt 2021 - 21:38

Erg tevreden over de behandeling van de specialist als ook de inzet en professionaliteit van de receptionistes. Na een probleem met de zorgverzekeraar is door Makz mondzorg bemiddeld. Uiteindelijk met een positief resultaat. Heel tevreden en blij mee.

Rene Eefting 15 Sep 2021 - 09:57

Verbaast over de negatieve reacties hier. Ik heb gelukkig geen ervaring met het niet uitkeren van de kosten en vooralsnog geen complicaties. Dus ik kan mijn review beperken tot de behandeling an sich. Ik werd door mijn tandarts doorverwezen. Twee behandelingen gehad, wortelretracties. Beide keren super geholpen door de heer Timmenga en zijn assistentes. Hele relaxte sfeer, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk en patientgericht. Beide keren vrijwel geen napijn. Dus jammer voor de mensen die een andere ervaring hebben, maar ik ben gelukkig vooralsnog zeer positief. 6 sterren wat mij betreft.

Nico Pomp 10 Sep 2021 - 16:31

erg brutale mensen zit hier met grote gebit problemen er worden afspraken in gepland zonder te vragen of ik als persoon die dag kan komen en krijg er als cliënt ook nog de schuld ervan wordt behandelt als vuil terwijl je netjes dingen probeert te regelen zou daar al niet meer durven te liggen als ze al zo praten tegen je wat doen ze dan wel nog meer.

Jon van Beek 03 Jul 2021 - 23:06

Ga niet hier heen. Slechte service en slechte artsen.

J T 14 Apr 2021 - 22:09

Het is wat prijzig, maar gezondheid is een groot goed. Goed geholpen. Ik vond de receptie wel van mindere kwaliteit. De receptie kon mijn vragen niet beantwoorden. De behandeling zelf en het gesprek met de arts waren vakkundig en betrouwbaar. Er wordt zorgvuldig behandeld. De patiënt staat centraal in de behandelkamer. Daarbuiten valt wat winst te behalen.

Renke Walstra 05 Mrt 2021 - 16:09

Verschillende ervaringen. Op de dag zelf goed geholpen. Door een trauma aan mijn kaak lukt het niet om op ‘normale’ wijze mijn verstandskiezen te verwijderen, maar gebeurde dit onder narcose. De arts ging op dat moment super om met mijn trauma en angst. En de anesthesist van AIC Services was een vakman! Bij het intake gesprek (met een andere arts van MAKZ) had ik mijn twijfels. Hierbij kreeg ik de indruk dat ik geen vragen mocht stellen en mijn trauma werd voor mijn gevoel niet goed opgepakt. Dus ik was erg blij dat uiteindelijk een andere arts mij hielp. De behandeling zelf viel mij 100% mee. Helaas viel de nazorg mij ook tegen. Door een fout (dit is niet te verwijten aan de arts), werkt de rechter helft van mijn tong inmiddels al 4 maanden niet. Geen gevoel etc. Hiervoor moest ik terugkomen op eigen kosten. Tijdens deze afspraak werd ik niet serieus genomen i.v.m. mijn trauma. Ik heb geprobeerd dit te bespreken (zowel tijdens de afspraak als later per mail), maar helaas werd hier ook niet serieus mee omgegaan. Kortom, kundige artsen voor hun vakgebied, maar de communicatie valt erg tegen.

Roland ten Napel 19 Feb 2021 - 18:27

Supervriendelijk, superduidelijk en superveel lachen; Maakt het compleet verwijderen van het (natuurlijk) gebit een feest 😁 Professioneel, denken mee en ondanks dat ik niets kon zeggen toch een geweldige communicatie met zowel de arts als de assistente. Door de uitleg en deze interactie weet je ook mee te bewegen wanneer dat nodig is en maakt het hun werk een stuk makkelijker en de ervaring voor jezelf een stuk aangenamer.

Jos B 16 Feb 2021 - 10:06

Goede service en zonder klachten na de behandeling, wel erg aan de prijzige kant.

pamela van vliet 14 Jan 2021 - 15:25

ga eerst heel goed na of Makz aangesloten is bij jouw verzekering. zo niet dan kan je een rompslomp van nota's krijgen, eindeloze telefoontjes en van het kastje naar de muur gestuurd om uiteindelijk een incassobureau achter je aan te krijgen. hoge kosten. Na een wortelpunt behandeling kreeg ik een bloeduitstorting aan mijn gezicht zo groot dat ik niet meer de straat op durfde. heb ook erg veel pijn gehad. jammer het had anders gekund

Sjoerd Vriesema 08 Dec 2020 - 21:51

Ze hebben mijn verstandskiezen getrokken en als ik er nog vier had, dan had ik het weer bij Makz laten doen. Men is hier in goede handen.

Izabella Samu 22 Okt 2020 - 18:23

Hun administratieve medewerkers zijn echt super slordig! Ik heb mijn eigen risico betaald en de restbedrag zal verrekend worden. Na een lange tijd hebben ze hiermee alsnog niets gedaan. Ik krijg incasso kosten omdat ze hun eigen zakjes niet op rolletjes hebben. Belachelijk!!!

Linda Lai 24 Sep 2020 - 12:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

Siem Te Hennepe 01 Sep 2020 - 07:51

Enigszins slordig. Tand ging er snel en goed uit. Daarna kreeg ik 3 recepten voor antibiotica, later bleken deze voor iemand anders te zijn, ze hadden mij verward met iemand anders. Had slecht kunnen aflopen als we dat niet hadden gezien. Ook kreeg ik een factuur van 500€ die op mijn naam stond, maar niet van mij was. Nogmaals verward met iemand anders.

El T 30 Aug 2020 - 19:54

Fantastische zorg met eerlijk advies

ireen m (ireeeennnn) 11 Aug 2020 - 11:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

boombastic JP 05 Jun 2020 - 10:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ferry Stienstra 08 Mei 2020 - 18:30

Uiterst vakkundige zorginstantie, waarbij complimenten aan Dr. Timmenga. Nog niet eerder zo'n helder, eerlijk en sympathische dokter meegemaakt in de mondheelkunde, of in een ander gebied. Dit bedrijf stelt zorg centraal voor de patiënt met de juiste tekst, uitleg en informatievoorziening. Ik kan deze praktijk zeker aanraden, om vanuit een tandarts ook naartoe doorverwezen te worden.

Jos Pistorius 07 Feb 2020 - 13:05

Op 23 januari jl een kaakoperatie ondergaan bij MAKZ. Uitgevoerd door dr Koos Timmenga. Perfect verlopen. 0 napijn. Hele moderne praktijk en stuk voor stuk aardige lui. Je bent hier geen nummer maar een persoon. Nemen de tijd voor je. Erg aardige assistentes. Zeer zeker aan te bevelen deze kliniek.

Marieke Buitenweg 27 Jan 2020 - 10:20

Zeer goed geholpen. Dokter Timmenga is kundig, eerlijk en tactvol. Zeer vriendelijke en duidelijke assistenten. Als je kaakchirurg angst hebt ben je bij deze mensen in goede handen!

Dowine de Bruijn 24 Dec 2019 - 15:30

Prachtige praktijk en zeer kundige mensen. Ik was eigenlijk heel bang/zenuwachtig voor de behandeling. De behandelend arts kon mij goed geruststellen, nam alle tijd voor mijn vragen en zorgen en heeft mij zeer kundig geholpen. Goede nazorg. Al met al was het een zeer goede ervaring!

Willemien Werff 19 Dec 2019 - 20:35

Ik ben erg tevreden en het ziet er netjes en schoon uit. Echt een aanrader als je een tand of kies probleem hebt.

Pascalle Verhees 03 Dec 2019 - 09:20

Uiterst professionele kliniek voorzien van de nieuwste apparatuur en een team van gedreven kaakchirurgen die me altijd heel kundig en snel helpen. Bedankt en mijn complimenten!

Scorpion Queen 25 Nov 2019 - 07:51

Duur en je moet super lang wachten..

Thijs Slijkhuis 31 Okt 2019 - 14:00

Wachten, wachten, wachten....