Tandartspraktijk dental Da Vinci

Buikslotermeerplein 416
1025WP
Amsterdam

Neemt geen patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  8:30 - 17:00
 • dinsdag
  8:30 - 17:00
 • donderdag
  8:30 - 17:00

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken

Faciliteiten

This practice has not loaded any facility informations yet!

Team

This practice has not loaded any team informations yet!

Wat vinden de patiënten

4.2

20 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Pim Groen 07/01/2021 - 00:38

Abed Hashemi 24/12/2020 - 05:46

Een tandartspraktijk met een team waar je U tegen zegt! Al jaren klant waarbij je eerst een warme welkom van de baliemedewerkster Demi krijgt en gelijk een prettige sfeer proeft. Daarnaast heb je de tandarts Tarek die heel vriendelijk is en uitgebreid uitlegt van wat er voor de behandeling gaat gebeuren en daarnaast wordt geassisteerd door Sham die vol zit met leuke gezellige praatjes. Je ziet hoe nauwkeurig de tandarts met de assistent te werk gaan en daarnaast ook met de patient het heel gezellig houdt. De combinatie van communicatie en concentratie tijdens de behandeling zit hier heel hoog in het vaandel en dat zie je ook tijdens de behandeling. Zelf ben ik in meerdere praktijken behandeld, maar de energieke teamcombinatie en de aanwezigheid van het sfeer in Dental Da Vinci heeft, voor mij, de angst voor de tandarts overwonnen.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Abed, Heel erg bedankt voor de positieve review, wij zijn heel blij om dit te lezen en waarderen het dat je voor ons zo'n uitgebreide review hebt achtergelaten! Vriendelijke groet, Team tandartspraktijk Dental Da Vinci

Terry Ter Haar 23/12/2020 - 19:35

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste meneer ter Haar, bedankt voor de 4 sterren!

Dizzy M 11/09/2020 - 16:50

Do not waste your precious time and/or money here. EDIT 11 September 2020 Serieus een antwoord na twee jaar??? Op zo'n verdrietige manier wilden jullie dus nog klantgericht en vriendelijk overkomen. Veels te laat en veels te zielig. Seriously an answer after 2 years? What a sad way to still attempt to come across as hospitable and client-friendly. Way too late and way too pathetic.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Dear Dizzy, What a pity that you are not satisfied with us. We would like to know what happened and what you are not satisfied with. If you want, you can contact us and we can discuss this.

Roswitha Verwer 02/09/2020 - 14:03

Ik heb veel problemen gehad met tandartsen in Amsterdam en buiten Amsterdam, door mijn angst. Gelukkig kwam ik toen bij Tarek terecht. Hij gaat enorm professioneel op met mijn angst en legt alles van te voren rustig uit. Buiten dat is de sfeer altijd fijn in de praktijk en word ik op tijd geholpen. Ik raad deze praktijk zeker aan voor andere mensen! Ik ga eindelijk met een lach naar de tandarts.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Roswitha, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat je het bezoek aan de praktijk als fijn hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Dental Da Vinci

Alberica Orombelli 02/09/2020 - 03:01

Yasmina B 17/02/2020 - 12:57

Fijne tandarts, kom hier al jaren. Ik vind dat deze praktijk een heel warme en huiselijke sfeer heeft.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Yasmina, bedankt voor de positieve review!

Nuria Amat 24/10/2019 - 14:55

Ik ben hier patiënt samen met mijn moeder. mijn moeder heeft een heel mooie kunstgebit hier laten maken. iedereen denkt dat het haar eigen gebit is. Ik kom hier zelf voor controle. goede tandarts.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Nuria, Bedankt voor het schrijven van een review voor onze praktijk. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over ons!

Dani 96 17/08/2019 - 15:41

Begin dit jaar voor het eerst bij deze praktijk geweest. Na een slechte behandeling bij mijn vorige praktijk werd ik hier wel goed geholpen. Mijn ervaring met deze praktijk is daarom ook zeer positief.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Dani, Hartelijk dank voor de positieve review, wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over ons!

Laura Mansier 26/07/2019 - 12:47

Geduldige tandarts, alles wordt goed uitgelegd. Ik ben hier nu 3 jaar patiënt en erg tevreden!

Marija Koekkoek 13/06/2019 - 21:52

Moderne praktijk. Aardig personeel en een heel kundige tandarts! Blij dat ik hier onder behandeling ben!

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Marija, Bedankt voor het schrijven van een review! Wij zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent!

Ghimiy1 Berhane 19/02/2019 - 15:01

erg vriendelijk en gaat mee met de tijd. De praktijk zit vlak bij het bus station Kortom een fijne tandarts met een goede praktijk.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Hartelijk dank voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden over ons bent!

Meddi N. 13/12/2018 - 01:20

Heel onprofessioneel. Echt ondenkbaar.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Meddi, Wij vragen ons af waarom u onze praktijk beoordeeld heeft met 1 ster. Helaas kunnen wij u niet via uw naam in ons systeem terug vinden. Wij zijn bereid om een oplossing te zoeken voor uw klacht(en). Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen.

Jeroen Hofstra 12/12/2018 - 17:49

Goede tandarts, ik kon gelukkig direct terecht voor mijn afgebroken voortand.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Jeroen, Fijn dat u tevreden bent over ons, bedankt voor het schrijven van een review!

Melissa Mulder 27/11/2018 - 14:01

Mevrouw Pouramiri is altijd erg vriendelijk en ze is een hele goede tandarts. De assistentes zijn ook heel aardig. Ze hebben ook een mondhygiëniste hier wat erg prettig is.

Marloes Amsterdam 02/10/2018 - 14:07

Hele vriendelijke tandartsen. Ik was altijd bang voor de tandarts maar bij mw. Pouramiri en haar collega heb ik geen last van mijn angst. Goede behandelingen, geen pijn tijdens de behandeling gehad.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste Marloes, Wat fijn om te horen dat u geen last heeft van angst of pijn tijdens de behandelingen. Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!

S Vriesman 27/08/2018 - 14:18

Ik ben samen met mijn hele familie al jaren patient bij deze praktijk. Altijd snel terecht kunnen en we krijgen altijd alle informatie over verschillende mogelijkheden. Allemaal heel aardig en professioneel. Ze nemen echt tijd om naar je te luisteren , ben heel tevreden.

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste mevrouw Vriesman, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze praktijk. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Esther De Jong 16/12/2017 - 01:29

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste mevrouw de Jong, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Dental Da Vinci

Nancy B 21/08/2017 - 15:56

Hele goeie behandeling en prijzen

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Fijn om te lezen dat u tevreden bent mevrouw Rigters, bedankt voor uw positieve beoordeling!

Artemis Axen 26/08/2016 - 12:55

Ben naar Amsterdam verhuisd na 6 jaar wonen in Rotterdam en zocht een tandarts. Heb de dichtste bij huis gevonden. Wachtte voor eerste afspraak (intake) voor twee weken. Tandarts sommige dingen kan zelf niet oplossen en moet naar "specialist" doorverwijzen. En volgens mij is die mevrouw enige tandarts in de kliniek. Dus, helaas, moet verder zoeken. Waarom "2 sterren". Ze heeft mij aangeboden paar gaatjes vullen, die makkelijke zijn en waar ik geen last voor heb. Voor de problemen met welke ben ik gekomen, had ze geen oplossing, alleen "extractie" (daar stond vulling). Dus ja, helaas, twee sterren...

Reactie van/namens: Tandartspraktijk dental Da Vinci

Beste meneer Aksenovs, Wat vervelend dat u ons op die manier heeft ervaren. Patiënten kunnen voor een intake altijd terecht binnen 2 weken en voor pijnklachten op dezelfde dag voor gesaneerde patiënten. Bij sommige behandelingen kan het voorkomen dat wij patiënten moeten doorverwijzen naar een specialist omdat deze niet uit te voeren zijn in een reguliere tandartspraktijk. Uiteraard vertellen wij patiënten altijd alle problemen die wij constateren aan het gebit, zoals de vullingen waar u het over heeft, om pijnklachten te kunnen voorkomen. Soms is er helaas geen andere optie dan de tand/kies te trekken, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. U bent natuurlijk altijd vrij om te kiezen of u de behandelingen wilt laten uitvoeren of niet.