Osdorp Orthodontie

Zuidermolenweg 7, 1069CE Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.5
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 15:00


Onze moderne orthodontistenpraktijk is gevestigd in  Amsterdam Osdorp naast Winkelcentrum Akerpoort.

De praktijk wordt door de meest succesvol architect van Amsterdam ontworpen en ingericht in een eigenaardige Pop-Art-Loft stijl met een oog voor details wat het gemak van onze patiënten aangaat.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
G.K. Zwielich
Orthodontist
BIG nummer: 09060182302

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
3.5
0.0
Y Y 05 Apr 2022 - 19:49

Ontzettend vriendelijke praktijk met kundige mensen. Ben blij dat ik de keuze heb gemaakt hier mijn beugel te laten zetten.

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Hartelijk dank van het hele team! We doen altijd ons best!

Hi Ed 05 Apr 2022 - 00:14

Beste zoekende, geef je echt om je gebid? Bljjf dan uit de buurt van deze oplichters en zeer slechte orthodontisten. Wat ik ook heb gemerkt is dat sommige 5 sterren van hun eigen medewerkers zijn gekomen. Praktijk is nieuw daarom alles schoon behalve de wc, en de orthodontis. Zeer slordig en totaal niet eerlijk.

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Dat is weer een fake review van een fake profiel. Ben je het weer, Hikmet?;) Als je het toilet schoon achterlaat, dan hoeft je niet meer daarover zeuren;)

Leanne Di Fraïa 02 Mrt 2022 - 18:31

(Vertaald door Google) Geweldige ervaring! Ik heb vandaag mijn beugel laten verwijderen en ik ben zo blij met het eindresultaat. Bedankt tandartsassistente Natalia voor je professionaliteit, geweldig gevoel voor humor, grondigheid en aandacht voor detail om mijn perfecte glimlach te bereiken! Ik raad deze plek ten zeerste aan! Alvast bedankt ️ (Origineel) Great experience! I had my brace removed today and I am so happy with the final result. Thank you dental nurse Natalia for your professionalism, great sense of humor, thoroughness and attention to detail to achieve my perfect smile! I highly recommend this place! Thank you so much ☺️

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

(Vertaald door Google) Dankjewel, Leanne! Het was een genoegen om u als onze patiënt te hebben! (Origineel) Thank you, Leanne! It was a pleasure to have you as our patient!

Claas Rembrandt 10 Dec 2021 - 14:08

Ik kan mij in de slechte reviews niet vinden. Hele mooie, moderne praktijk. Behandelplan wordt duidelijk met je doorgenomen. Kosten en tijd van behandeling perfect afgewerkt. Zeer vriendelijk personeel. Aanrader!!

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Bedankt Class!

sigrid sievert 10 Dec 2021 - 13:01

Hele goede orthodontist, heel tevreden

Udahhw Hehhe 29 Nov 2021 - 04:23

(Vertaald door Google) heel slecht. (Origineel) very bad.

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Beste Udahhw, Helaas hebben we geen patient met zo een naam. Maar de profiel is sowieso fake. We vermoeden dat het weer van Hikmet "Leo Leo" is. De meneer is gewoon gestoord.

leo oleo 29 Nov 2021 - 04:22

Zeer slecht. Die meneer met bril is echt een oplichter. Geloof niet in zijn 3d video want dat gaat nooit waarkomen. Viespeuken.

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Beste Hikmet, We hebben in u elke keer veel meer tijd dan gebruikelijk geïnvesteerd. U hebt naar ons naar ons elke maand voor controles 2 keer gekomen en een keer ervan helemaal gratis! Geen andere orthodontie praktijk geeft zo een gepersonaliseerde aanpak dat u van ons hebt gekregen. We hebben inmiddels een heel mooie resultaat bij u bereikt dat uw vorige orthodontisten niet kunnen bereiken. Maar u blijft maar ontevreden zijn en blijft gebreken te vinden waar die niet zijn. We zijn gewoon duper geworden van uw psychische afwijking.

Nandini Binda 15 Sep 2021 - 13:27

Een top orthodontist. Ben zeer tevreden.

N Z 10 Sep 2021 - 11:44

Ben top tevreden over die praktijk! Bekwaam personeel, ze hebben altijd tijd voor me genomen ook toen ik een vraag of pijn had. Ik ben bovendien veel sneller afbehandeld dan het van tevoren was ingeschat. Ben superblij met het eindresultaat!

anne de beer 06 Sep 2021 - 22:25

Ik kwam voor een intake. Ik kreeg barweinig info. De info die ik kreeg stond ook op hun website. En dat kost je dan 22 euro. Makkelijk verdient zou ik zeggen. Het mooiste was dat de orthodontist zeld gele en scheve tanden had. Dat was de reden dat ik hier geen beugel laat zetten

waardering
Reactie van/namens: Osdorp Orthodontie

Beste Anne, Het is onmogelijk tijdens een intake meer informatie te geven zonder een nader onderzoek (inclusief röntgenfoto's). Dat doet ook geen andere orthodontist. We plaatsen de beste beugels in Amsterdam en investeren veel meer tijd in elke patiënt dan ieder andere orthodontist. Het is onterecht dat u ons 1 ster geeft zonder gebruik te hebben gemaakt van onze diensten. En uw uiting over de tanden van de orthodontist is echt gemeen.

Guido Twilightt 23 Jan 2020 - 15:50

Deze Google-recensie is zonder tekst