Orthodontie Museumplein

Teniersstraat 2H, 1071DX Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.5
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
Z.L. Meereboer
Tandprotheticus
BIG nummer: 19066650002

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.5
10
Peter Fox 07 Apr 2022 - 16:08

(Vertaald door Google) Prachtig. Ik bezoek van buiten de stad en Dr. Meereboer en haar medewerkers deden hun best om me te helpen! (Origineel) Wonderful. I’m visiting from out of town and Dr Meereboer and her staff went above and beyond to help me!

Famke van 't Hoff 18 Mrt 2022 - 16:30

Professioneel, meedenkend en een prachtig resultaat zover! De locatie en praktijk zijn fraai en het team zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Extra dank aan Wendy onze orthodontist!

The Siren 18 Mrt 2022 - 15:22

(Vertaald door Google) Geweldige mensen, zeer goed geïnformeerd. Ze hielp ons Oekraïense vluchtelingen in een noodsituatie voor een beugel. Zo vriendelijk! ️ (Origineel) Amazing people, very knowledgeable. She helped us ukrainian refugees in an emergency situation for braces. So friendly! ❤️

skill transfers 24 Feb 2022 - 15:33

(Vertaald door Google) heel erg duur, ongeveer 5000 euro in totaal. Als ze fouten maken, moet je ervoor boeten. En als je ooit 5 minuten te laat komt, zullen ze je niet helpen, maar je de rekening sturen. Ik heb er spijt van dat ik daarheen ben gegaan en er nu nog steeds wat van krijg, dat is echt verschrikkelijk. (Origineel) very very expensive, around 5000 euro in total. If they make some mistakes, you have to pay for it. And if you ever come 5 minutes late they wont help you but will send you the bill. I regret going there and still getting some incasso from it now, thats really horrible.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste vaardigheid, Bedankt voor het wijzen op het belang van op tijd zijn. Je weet heel goed dat je niet zomaar 5 minuten te laat was. Check misschien je agenda, je deurmat op facturen en je vaardigheden, het duurt 6 maanden voordat je in Incasso procedures terecht komt. We staan ​​altijd open voor discussie en bieden maximale service aan al onze klanten (Origineel) Dear Skill, Thank you for pointing out the importance of being on time. You know very well that you were not just 5 minutes late. Maybe check your agenda, your doormat for invoices and your skills, it takes 6 months before you end up in Incasso procedures. We are always open for discussion and provide maximum service for all our clients

Een Google-gebruiker 16 Feb 2022 - 18:57

Goede ervaring gehad. In anderhalf jaar de perfecte glimlach gekregen!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Rosa, Heel erg bedankt voor je lieve woorden en geduld voor de behandeling!

Fiona 16 Feb 2022 - 12:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Fiona, We zouden je heel graag met alles willen helpen, we staan voor iedereen klaar. Wij weten niet wie je bent en vragen je daarom contact met ons op te nemen. Vriendelijke groet

Eva Kustermans 12 Feb 2022 - 21:04

(Vertaald door Google) Erg blij met het eindresultaat! (Origineel) Very happy with the end result!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Eva, Enorm bedankt dat je de tijd nam om een mooie review achter te laten en bedankt dat we je mochten helpen!

Diana Jansen 31 Jan 2022 - 16:06

Ik ben bij deze orthodontist terecht gekomen via een vriendin die hele goede ervaringen had en erg te spreken was over Lotte en de professionaliteit van haar praktijk. Ze had helemaal gelijk het is absoluut een aanrader. Ik had gekozen voor de Invisalign. Vooraf kreeg ik een filmpje van hoe mijn gebit er na zoveel maanden uit kwam te zien. Ik ben tot nu toe erg tevreden! Ik heb nog 3 maanden te gaan en dan ben klaar.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Diana, Wij zijn heel erg blij dat we onze beloftes hebben kunnen waarmaken en je hebben mogen helpen met een prachtige lach! Hartelijk dank!!

Dex Valk 29 Jan 2022 - 20:36

Hele fijne orthodontist. Zij konden mij helpen mijn glimlach in redelijk korte tijd te corrigeren.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Dex, Heel erg bedankt dat je in ons hebt geloofd en dat een positief bericht hebt achter gelaten hier! Geniet ze!!

Annemiek Lommers 13 Jan 2022 - 21:15

Echt een hele fijne praktijk. Anderhalf jaar een invisalign gedragen, met tussendoor een kaakoperatie. Ik ben hier hartstikke fijn bij begeleid en zou Lotte en Ruth dan ook aan iedereen aanraden!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Annemiek, Enorm bedankt voor jouw prachtige feedback! Het was een genoegen om je te mogen helpen.

Eline Charlotte 13 Jan 2022 - 13:44

Een vijfsterrenservice binnen de orthodontie. Een beugeltraject mag dan wel een investering zijn, maar het is deze meer dan waard. Vriendelijke service, professioneel advies en nauwe betrokkenheid. Ik raad een behandeling bij Orthodontie Museumplein iedereen aan voor het krijgen van die mooie lach.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Eline, Enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om een zeer attente review achter te laten, geniet van de prachtige lach!

Thy Do 12 Jan 2022 - 15:18

(Vertaald door Google) Dr Lotte is een geweldig persoon en arts met een hoog gevoel voor ethiek. Ze is behulpzaam en wil het beste voor jou, je gebit en je gezondheid. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een specialist in orthodontie. Het is niet gemakkelijk als je naar een nieuwe plek verhuist en allerlei plekken moet ervaren, maar zoek niet verder, je bent hier in goede handen. (Origineel) Dr Lotte is a wonderful person and doctor with high sense of ethics. She is helpful and wants what is best for you and your teeth and health. I would highly recommend her to anyone who is looking for a specialist in orthodontie. It is not easy when you move to a new place and have to be experiencing all kind of places but don’t look any further, you are in good hands here.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste doe, Dit is de meest geweldige recensie ooit! Het doet veel deugd om uw vriendelijke woorden te lezen, we doen ons best voor iedereen. (Origineel) Dear Thy Do, This is the most wonderful review ever! It does great virtue to read your kind words, we do our best for everybody.

Sara Ortega 23 Dec 2021 - 10:24

(Vertaald door Google) Mijn ervaring is geweldig. Ik kwam naar Orthodontie Museumplein na een slechte ervaring in een andere kliniek in Amsterdam, dus ik hoopte dat ze konden luisteren naar wat ik zocht en dat is precies wat er gebeurde! Na 11 maanden met mijn Invisalign-behandeling ben ik meer dan blij met mijn glimlach en dankbaar voor het werk van Lotte en haar team! Volledig aanbevolen (Origineel) My experience has been great. I came to Orthodontie Museumplein after having a bad experience at another clinic in Amsterdam so I was hoping they could listen to what I was looking for and that’s exactly what happened! After 11 months with my Invisalign treatment I am beyond happy with my smile and grateful for Lotte and her team’s job! Fully recommended 🙂

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Sara, Heel erg bedankt voor je vertrouwen en super lieve woorden, geniet ervan! (Origineel) Dear Sara, Thank you very much for your trust and super kind words, enjoy!

Robbert Saam 09 Dec 2021 - 18:44

Ik heb hier mijn Invisalign beugel gehaald. Ik heb er zeer gemixte gevoelens bij. Het resultaat is OK, maar het proces was erg langdurig. Elke keer er naartoe was een soort van mentale struggle. Dit zit hem met name in de (onverwachte) kosten die bij ieder bezoek in rekening worden gebracht. Deze zijn niet transparant en je krijgt er bij navraag een toelichting op waar je weinig mee kan. Er worden allerlei behandelcodes gebruikt op de factuur die niet de daadwerkelijke behandeling weergeven. Hierdoor valt de factuur vaak hoger uit. Daarnaast zijn er ook eenmalig kosten in rekening gebracht waar geen code tegenover stond. De behandeling zelf. De beugels zijn vrijwel pijnloos evenals de behandelingen. Na enkele maanden paste de beugel steeds slechter en bewogen mijn tanden op bepaalde stukken niet meer mee. Na zelf aan te dringen kreeg ik een tussentijdse correctie, nieuwe beugels. Hiervoor betaal je wederom alle behandelingskosten en ben je honderden euro’s extra kwijt. Dit terwijl het aanpassen van beugels gebruikelijk is in een langdurig traject. Na tweemaal een correctie (extra nieuwe beugels) te hebben gehad ben ik nu eindelijk klaar. Het resultaat is beter dan het was, maar niet geheel wat we voor ogen hadden. Gezien de duur van de behandeling had ik gehoopt dat het een beter resultaat had gegeven. Een tweetal vrienden van mij zijn gedurende mijn behandelingstraject ook gestart met Invisalign, wel bij twee andere praktijken. Zij waren ongeveer EUR 1.000,- goedkoper uit qua behandelkosten. Op de Invisalign beugel zelf kregen ze ook een fikse korting, +/- 40%. Die korting kreeg de orthodontist weer van de leverancier van de beugel. De behandelperiode van mijn vrienden was korter met vergelijkbaar resultaat. Een tussentijdse correctie (nieuwe beugels) was vrijwel kosteloos. Dat maakte ook dat al die in rekening gebrachte kosten mij steeds meer gingen tegenstaan. Conclusie, persoonlijk zou ik deze praktijk niet aanraden. Er zijn online genoeg andere Invisalign praktijken met vergelijkbare ervaring te vinden. Mocht je gevoelig zijn voor een mooi uitziende praktijk aan het Museumplein met prima service en speelt geld geen rol voor jou? Dan is deze praktijk een goede keuze.

AMG 03 Dec 2021 - 10:15

(Vertaald door Google) Mijn zoon wordt uitstekend verzorgd door Wendy en het personeel is allemaal oprecht vriendelijk. De afspraken zijn altijd op tijd en we hebben nooit hoeven wachten. Verder is de sfeer erg gezellig. Ik beveel Orthodontie Museumplein ten zeerste aan en zal mijn vrienden vertellen dat dit de plek is waar je heen moet in Amsterdam! ! (Origineel) My son gets excellent care by Wendy and the staff are all genuinely friendly. The appointments are always on time and we never had to wait. Also, the atmosphere is very pleasant. I highly recommend Orthodontie Museumplein and will tell my friends that this is where to go in Amsterdam!!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste AMG, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en vertrouwen in ons team en onze ervaring, we blijven altijd tot uw dienst! (Origineel) Dear AMG, Thank you very much for your kind words and trust in our team and experience, we stay at your service anytime!

Beau B 16 Nov 2021 - 08:29

Een zeer professioneel praktijk. Lotte Meereboer en haar team zijn erg professioneel en meedenkend. Met hun nieuwste apparaten weten ze de beste model berekening te maken.Ik heb iets minder dan een jaar invisalign gehad en wat een verschil. Erg tevreden met het resultaat en met de service die Lotte en al haar collega’s leverden. Zeer aan te raden. Keep up the good work!!! Moos

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Beau, Wij als team zijn bijzonder dankbaar voor deze fijne woorden, het motiveert ons om nog beter ons best te doen. Geniet ze!

Mido Farahat 10 Nov 2021 - 13:05

(Vertaald door Google) Professioneel team dat mijn glimlach aanzienlijk heeft verbeterd !! (Origineel) Professional team that improved my smile significantly!!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Mido, Enorm bedankt voor deze fijne feedback!

Inna Maksima 09 Nov 2021 - 15:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Inna, Jammer dat we je niet kunnen vinden in ons systeem, anders hadden we je graag geholpen waar nodig, wij staan altijd voor je klaar

fangetjuh 12 Okt 2021 - 11:59

Ik heb eerst heel lang getwijfeld of ik een beugel moest nemen. Ik wilde geen slotjes en invisalign bood de oplossing. Ik werd goed ingelicht en er werd goed meegedacht. 1,5 jaar later ben ik klaar en heb ik net mijn nachtbeugel laten aanmeten. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik durf weer voluit te lachen en mijn tanden te laten zien.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste blije klant! Enorm bedankt voor de positieve feedback, het maakt ons zeer gelukkig dat we je een waardevolle service hebben kunnen bieden.

Margarida Lisboa 08 Sep 2021 - 17:03

(Vertaald door Google) Mijn hele leven heb ik problemen gehad met het uiterlijk van mijn tanden. Ik wist al heel lang van Invisalign en ik wilde echt de kans grijpen. Ik ging eerst naar een andere kliniek in Amsterdam en was niet tevreden over de manier waarop ik werd behandeld. Dus ik ging op zoek naar de beste van de stad. En inderdaad ik kreeg het beste, sinds mijn eerste afspraak voelde ik dat ik in de juiste kliniek was. De clinic ziet er geweldig uit, iedereen was super lief, informatie en prijzen duidelijk. Ik kreeg de tanden die ik altijd al wilde, sneller dan gepland. Nu ben ik trots op mijn lach! *** Bedankt *** (Origineel) All my life I had issues with the look of my teeth. I knew for long time about Invisalign and I really wanted to take the chance. I went first to another clinic in Amsterdam and I was not happy with the way I was treated. So I looked for the best one in town. And indeed I got the best, since my first appointment I felt I was in the right clinic. The clinic looks amazing, everyone was super sweet, information and prices clear. I got the teeth I always wanted faster than even planned. Now I am proud of my smile! *** Thank you ***

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Margarida, We zijn zo vereerd u als klant te mogen ontvangen, dit is de beste recensie ooit!! Ook een dikke dankjewel!!! :) (Origineel) Dear Margarida, We are so honored to ave you as a client, this is the best review ever!! A BIG thank you too!!! :)

Bas Tijssen 07 Sep 2021 - 12:44

Erg tevreden over Orthodontie Museumplein. Prachtig eindresultaat. Ik kan dit iedereen aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Bas, Hartelijk dank voor de zeer attente woorden en het samenwerken naar een top resultaat!

Ken Fallon 30 Aug 2021 - 10:20

Onze dochter moest een beugel i.v.m. een overbeet. De orthodontist die we oorspronkelijk hadden, gaf aan dat er eerst 4 kiezen getrokken moesten worden, anders zou hij niet behandelen. Onze dochter vond dit vreselijk! Bij Orthodontie Museumplein is ze wel behandeld, zonder dat de kiezen getrokken moesten worden. Het resultaat mag er zijn. Perfect! Bij Orthodontie Museumplein is onze dochter heel goed behandeld, met zorg en aandacht. De behandelende orthodontist was ten alle tijden vriendelijk en behulpzaam met oog voor de speciale zorg die onze dochter nodig had. We zijn heel tevreden over het verloop van de behandeling!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste familie Fallon, Enorm bedankt voor de zeer vriendelijke feedback en ook voor het vertrouwen in onze kwaliteiten, we hebben het samen met uw dochter tot een mooi resultaat weten te brengen.

Hanaa 16 Aug 2021 - 15:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Bijzonder veel dank!!

Caroline Hooper 16 Aug 2021 - 10:40

(Vertaald door Google) Super service! (Origineel) Super service!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hartelijk dank! Het is prachtig!!

Marloes 04 Aug 2021 - 11:36

Na een zeer slechte intake bij een bekende orthodontist in Amsterdam (inclusief een half jaar wachten), kwam ik via Google bij Orthodontie Museumplein terecht. Vanaf de eerste minuut was alles zo perfect voor mij! De website, het via WhatsApp kunnen toesturen van een foto van mijn gebit, het vlotte en vriendelijke contact erna, de snelle intake, mijn behandelplan, de transparantie… Alles! Ik heb mijn beugel in totaal twee jaar gehad, een combinatie van Invisalign en slotjes en alle controles voelden als een feestje. Lotte, Wendy, Ruth, de dames bij de receptie… Iedereen is zo aardig en kundig! En de praktijk heeft vaak met mij meegedacht en ik ben dankbaar voor de hulp en tegemoetkoming die ik heb mogen ervaren. Ik heb het Lotte ook gezegd, maar ik mis het echt dat ik er niet meer af en toe langskom. Wat een fijne plek! Dus ja, ik zou iedereen die een beugel overweegt aanraden om hier eens te gaan praten! En natuurlijk ook belangrijk te vermelden dat mijn tanden nu zo mooi rechtstaan en ik ontzettend blij ben met mijn gebit! Dankjewel Lotte & team!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Marloes, Super veel dank dat je de tijd nam voor deze feedback! Het motiveert ons om scherp te blijven en anderen ook zo fijn te kunnen helpen, geniet ze!

Jacqueline Rebel 29 Jul 2021 - 14:00

Lotte Meereboer en haar team zijn zeer kundig en professioneel. Lotte weet met haar 3D modelberekening het maximale resultaat te behalen. Dat is zeker niet altijd het geval bij andere Invisalign praktijken!! Na 1,5 jaar ben ik zeer tevreden met het resultaat. Contact is persoonlijk en vriendelijk. Ook was het behandeltraject incl. kosten van tevoren helder gecommuniceerd. Super fijne kliniek!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Jacqueline, Bijzonder veel dank dat je de tijd nam om deze heldere en attente feedback te geven, fijn dat we je blij hebben kunnen maken!

Alexandra Chelariu 27 Jul 2021 - 16:24

(Vertaald door Google) Ik heb mijn beugel laten aanbrengen in mijn thuisland en ik droeg al twee jaar een beugel toen ik voor een consult bij Orthodontie Museumplein kwam. Mijn vorige orthodontist wilde ze voor mijn verhuizing naar NL verwijderen en zei dat dit de beste resultaten zijn die ik kan krijgen. Ik besloot het niet te doen, omdat het leek alsof ik nog steeds wat verbeteringen kon krijgen. Toen ik in NL aankwam, ging ik naar een andere praktijk en ze gaven me een erg duur plan met de enige optie om mijn huidige beugel te verwijderen en een nieuwe aan te brengen voor ongeveer. nog 2 jaar. Ik wilde niet weer voor andere beugels betalen en dat lange proces doorlopen. Daarom heb ik besloten om een ​​second opinion aan te vragen. Ik kwam naar Orthodontie Museumplein en vanaf het eerste consult waren ze erg gastvrij en ondersteunend. Ze kwamen overeen om mijn behandeling voort te zetten met mijn huidige beugel zodat ik geen extra kosten maak (ook al waren ze niet gewend om met dat type te werken) en ongeveer 6 maanden later waren mijn tanden goed gecentreerd. Wendy en het team waren van begin tot eind geweldig. Zeer behulpzaam en ondersteunend en ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen. Dank je voor je hulp! (Origineel) I had my braces applied in my home country and I was already wearing braces for two years when I came to Orthodontie Museumplein for a consult. My previous orthodontist wanted to remove them before my move to NL, saying that these are the best results that I can get. I decided not to since it seemed like I could still get some improvements. When I arrived to NL, I went to a another practice and they gave me a very expensive plan with the only option to remove my current braces and apply a new one for approx. 2 more years. I didn't want to pay for other braces again and go through that long process. Therefore, I decided to get a second opinion. I came to Orthodontie Museumplein and from the first consult they were very welcoming and supportive. They agreed to continue my treatment with my current braces so I don't incur extra costs (even though they were not used to working with that type) and approximately 6 months later, my teeth were properly centered. Wendy and the team were great from the beginning to end. Very helpful and supportive and I can not recommend them highly enough. Thank you for your help!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Alexandra, Bedankt voor dit geweldige compliment! We zijn echt vereerd! (Origineel) Dear Alexandra, Thank you for this amazing compliment! We are truly honored!

joyce de Louw 20 Jul 2021 - 13:16

Ontzettend fijn geholpen en heel erg blij met het eindresultaat! Kan niet anders zeggen dan dat Wendy mij uitstekend geholpen heeft en ik ontzettend tevreden ben :)

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Joyce, Hartelijk dank voor jouw lieve woorden! Geniet ze!

Anna Dahlman 15 Jul 2021 - 14:27

(Vertaald door Google) Grote dank aan Lotte en haar team voor mijn nieuwe glimlach - ik heb net mijn Invisalign-behandeling binnen het budget afgerond en sneller dan aanvankelijk gepland (12 in plaats van 16 maanden). Het team is gastvrij en vriendelijk, ze beantwoordden vragen en afspraken waren snel en efficiënt. Ze begrepen ook allemaal de uitdagingen en het geduld die je nodig hebt om een ​​invisalign-behandeling te doen, en gaven advies over hoe je dit in het dagelijks leven kunt aanpakken (bijvoorbeeld wat je wel/niet mag drinken). Zou het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een kliniek voor invisalign. (Origineel) Big thanks to Lotte and her team for my new smile - I just finished my Invisalign treatment within budget and faster than was initally planned (12 rather than 16 months). The team is welcoming and friendly, they answered questions and appointments were quick and efficient. They were also all understanding of the challenges and patience you need to do an invisalign treatment, and gave advice on how to go about it in everyday life (e.g. what you can/cannot drink). Would recommend to anyone looking for a clinic for invisalign.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Lieve Anna, Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en het nemen van de tijd hiervoor, het was een eer om je bij ons te hebben! (Origineel) Dear Anna, Thank you so much for your kind words and taking the time for this, it was an honor having you with us!

Sandro Sognatore 12 Jul 2021 - 20:49

(Vertaald door Google) Behandel je niet als een patiënt maar als een wandelende portemonnee. Zeer onbeleefd en hebzuchtig. Vermijd. (Origineel) Treat you not like a patient but like a walking wallet. Very rude and greedy. Avoid.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Sandro, Je moet je vergist hebben, we hebben je nooit eerder gezien of van je gehoord. Laat een bericht achter bij de juiste kliniek. We behandelen al onze patiënten als zeer gewaardeerde klanten (Origineel) Dear Sandro, You must have been mistaken, we never saw you or heard from you before. Please leave a message at the right clinic. We treat all our patients as highly valued customers 😃

David Antheunis 05 Jul 2021 - 17:35

Ik heb langs veel verschillende orthodontisten gegaan maar deze is tot nu toe de beste. Vriendelijke medewerkers, goed behandelplan!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste David, Hartelijk dank voor deze fijne woorden! Geniet ze!

Mehrnaz Massarrat 05 Jul 2021 - 15:24

Professioneel en duidelijk! Hele fijne ervaring

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Mehrnaz, Ontzettend bedankt voor de heldere feedback!! Bedankt dat je ons gekozen hebt.

yingyu 24 Jun 2021 - 16:04

(Vertaald door Google) Ik heb vandaag mijn behandeling voor Invisalign voor 8 maanden afgerond! Ik raad hier echt aan! Alle artsen en mensen zijn zo warm en zo aardig! Helpt elk probleem dat ik heb ontmoet en met een zeer vriendelijke houding om me te helpen! Ik ben super blij met mijn resultaat en alle vooruitgang die ik heb doorgemaakt! Zeer professioneel en erg aardig! Als je je tanden recht en perfecter wilt krijgen, aarzel dan niet om hier te komen! (Origineel) I have completed my treatment today, for Invisalign for 8 months! I really recommend here! All the doctors and people are so warm and so nice! Helping every problem I have met and with very friendly attitude to help me! I am super happy with my result and all the progress I have been through! Very professional and very nice! If you want to get your teeth straight and more perfect please don’t hesitate to come here!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Ying, Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden, het helpt ons om ons nog meer ons best te laten doen! Geniet van je prachtige lach😃 (Origineel) Dear Ying, Thank you so much for your kind words, it helps us to make us do our best even more! Enjoy your wonderful smile😃

Natalia Szymanska 09 Jun 2021 - 20:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Natalia, Bedankt voor je vriendelijke feedback🙏 (Origineel) Dear Natalia, Thank you for your kind feedback🙏

Elena 08 Jun 2021 - 11:36

(Vertaald door Google) Ik heb mijn Invisalign-behandeling gehad in deze kliniek. Het was geweldig en alles ging zoals verwacht. Zeer professionele plek. Ze maken een duidelijk en sluitend budget zonder verdere verrassingen. Sterk aanbevolen!. (Origineel) I had my Invisalign treatment at this clinic. It was great and every went as expected. Very professional place. They make a clear and close budget without any other surprises. Highly recommended!.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Elena, We zijn zo blij om uw vriendelijke woorden te lezen, heel erg bedankt en geniet ervan! (Origineel) Dear Elena, We are so happy to read your kind words, thank you very much en enjoy!

Martine van den Boomen 28 Mei 2021 - 11:04

Fantastisch geholpen door Ruth en Lotte. Na lang wikken en wegen er toch voor gekozen het traject aan te gaan. De expertise en technologie zorgen ervoor dat je op hele fijne wijze wordt meegenomen door het traject. Ik kon per week zien hoe mijn tanden ervoor stonden, hoe ze er afgelopen week bij stonden, en over twee weken uit zouden zien. Daarnaast is de beugel vrijwel onzichtbaar en wen je er zo aan dat je bijna vergeet dat je hem hebt. Dank dames voor jullie werk!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Martine, Echt geweldig dat je de tijd nam om een review te schrijven, enorm bedankt voor jouw feedback, we streven altijd naar beter. Het is een eer dat we je blij hebben kunnen maken!🙏

Karen van Duijvenbode 27 Mei 2021 - 10:22

Afgelopen 1.5 jaar een invisaslign behandeling gehad bij Orthodontie Museumplein. Super blij met het eindresultaat! Ik werd altijd erg fijn geholpen, mooie praktijk en snelle service. Ik raad het zeker aan!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Karen, Hartelijk dank voor jouw vertrouwen in ons en dat wij je mochten helpen! Het is geweldig geworden!

Wouter Smook 26 Mei 2021 - 17:36

Partij komt gemaakte afspraken richting ons niet na en is erg incorrect richting ons. Zodra je ze daar op aan spreekt geven ze niet thuis of verdraaien ze de feiten. Plus daarnaast twee zeer belangrijke punten die we voor de zorgvuldigheid en correctheid eerst via een formele schriftelijke klachtenprocedure willen laten lopen voordat we mensen daarvan in kennis stellen. Deze loopt nu. Zodra daar een uitspraak over bekend is zullen we deze delen. Advies: 1) Leg alle afspraken per mail vast (!) 2) Indien het een dure behandeling is, dan is het absoluut raadzaam en zorgvuldig om een second opinion aan te vragen bij een andere orthodontist. 3) Zorg voor schriftelijke heldere afspraken over de daadwerkelijke kosten en laat een maximum bedrag op papier zetten. Betreffende organisatie werkt met voorschoten die niet helder zijn weergegeven. Ook kunnen voorschoten nooit gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. Wilt u net zoals ons een dergelijk traject via de zorgverzekeraar laten lopen, dan bent u hier op dit adres absoluut niet op het juiste adres. We kunnen verder niets inhoudelijks zeggen over de vakinhoudelijke kundigheid van deze organisatie omdat het zover niet heeft kunnen komen. Het is ook niet onze bedoeling deze organisatie met dit bericht te schaden, echter we benadrukken met klem ons advies ter harte te nemen!

Rosa Keizer 16 Apr 2021 - 21:45

(Vertaald door Google) Als je overweegt om Invisalign aan te schaffen, dan raad ik je zeker aan om het samen met Lotte en haar team of Orthodontie Museumplein voor elkaar te krijgen! 100% tevreden met de resultaten en kosten. Van het begin tot het einde was het een heel persoonlijke en op maat gemaakte ervaring. Als u vragen heeft, reageren Lotte en haar team onmiddellijk op u. Het team is zeer professioneel en flexibel, met veel ervaring, dat zie je terug in de resultaten. Ik wil Lotte en het team bedanken voor de goede begeleiding en ondersteuning tijdens mijn Invisalign-reis! (Origineel) If you consider getting Invisalign, I definitely recommend you to get it done with Lotte and her team or Orthodontie Museumplein! 100% satisfied with the results and costs. From the beginning till the end it has been a very personal and tailored experience. Whenever you have questions Lotte and her team immediately respond to you. The team is very professional and flexible, with a lot of experience, which shows in the results. I want to thank Lotte and the team for the good guidance and support throughout my Invisalign journey!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Rosa, We willen je hartelijk bedanken voor je mooie en vriendelijke woorden. Het maakt echt onze dag, of liever het hele jaar !! Je bent een geweldige en begripvolle klant geweest. We wensen je het allerbeste en talloze glimlachen voor altijd! 🙏😃 (Origineel) Dear Rosa, We want to sincerely thank you for your beautiful en kind words. It really makes our day, or rather the whole year!! You have been a wonderful and understanding client. We wish you all the best and countless smiles for ever!🙏😃

Luuk Dankmeijer 13 Apr 2021 - 20:47

Super fijne orthodontist. Persoonlijk aandacht staat hier centraal. Ik kan iedereen aanraden om naar deze praktijk te gaan. Lotte, Ruth & alle andere collega's enorm bedankt voor alle goede zorgen. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Luuk, Jouw review maakt ons zo enorm enthousiast en dankbaar! Hartelijk dank voor het geduld en vertrouwen in ons!

Leontien Bes 08 Apr 2021 - 17:46

Heel erg blij met het resultaat na een jaar invisalign. Erg fijne service gehad bij Orthodontie Museumplein. Heel schone en mooie praktijk. Erg duidelijke uitleg en instructies over de behandeling en het dragen van de beugel.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Leontien, Graag willen we heel hartelijk danken voor jouw lieve woorden en de positiviteit die je ons gebracht hebt!

PAO 02 Apr 2021 - 18:28

(Vertaald door Google) Meestal schrijf ik geen recensies, maar ik heb wel het gevoel dat ik dit keer mijn ervaring moet delen. Niemand in de praktijk droeg het masker, wat verplicht is. Toen ik zei dat ik me niet op mijn gemak voelde en de orthodontist vroeg een masker te dragen, kreeg ik in ruil daarvoor een verbijsterde blik. Ik was niet erg blij. (Origineel) Usually I do not write reviews, but I do feel that this time I have to share my experience. Nobody at the practice was wearing the mask, which is mandatory. When I expressed that I was uncomfortable and asked the orthodontist to wear a mask I have received a dismayed look in return. I wasn’t very happy.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste anonieme gast, Raadpleeg eerst de regels en beperkingen voordat u uw negatieve mening met de wereld deelt. Een kliniek is geen openbare ruimte en als we niet in behandeling zijn, zijn gezichtsmaskers niet verplicht. (Origineel) Dear anonymous guest, Please consult the rules and restrictions first before sharing your negative opinions with the world. A clinic is not a public space and when we are not in treatment facemasks are not mandatory.

Sander van Strijp 31 Mrt 2021 - 15:07

Zojuist mijn laatste afspraak gehad omtrent mijn Invisalign behandeling. Ik ben onwijs blij met het resultaat, en wil Lotte en haar team ook erg bedanken hier voor! Ik heb de afspraken altijd als heel prettig ervaren. Je merkt dat Lotte ontzettend veel ervaring heeft met het Invisalign proces. Niet alleen in het realistische advies dat ze geeft, maar ook in de technische handelingen die zij (en haar team) uitvoert. Alles verliep heel soepel en transparant, en ik heb nooit pijn gehad tijdens het plaatsen/verwijderen van de knopjes. Super goede service! Mocht je er aan denken om iets aan je tanden te doen kan ik Lotte en haar team van harte aanraden!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Sander, Duizendmaal dank voor jouw positieve feedback en uitgebreide uitleg van hoe je het ervaren hebt bij ons, je motiveert ons om nog meer ons best te doen!

Alexander Zufar Wilshaw 30 Mrt 2021 - 12:17

(Vertaald door Google) De invisalign-ervaring hier is geweldig, en het personeel is super aardig en behulpzaam. Ze geven echt om je en zorgen ervoor dat je blij bent met de ervaring! Dit is de perfecte plek voor invisalign in Amsterdam: al het personeel spreekt perfect Engels, de omgeving is gastvrij en professioneel en ze zijn constant op zoek naar feedback en manieren om te verbeteren. Ik beveel ze ten zeerste aan. (Origineel) The invisalign experience here is great, and the staff are super nice and helpful. They really care for you, and make sure that you are happy with the experience! This is the perfect place for invisalign in Amsterdam: all the staff speak perfect English, the environment is welcoming and professional, and they are constantly looking for feedback and ways to improve. I highly reccomend them.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Alexander, Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en de tijd nemen om deze recensie te plaatsen, we kijken ernaar uit om je mooie glimlach snel weer te zien! (Origineel) Dear Alexander, Thank you so much for your kind words and taking the time to post this review, we look forward to see your pretty smile soon again!

Maud Hulsebosch 30 Mrt 2021 - 11:30

Lotte is super professioneel, luistert goed naar je wensen. Mijn eind resultaat is verbluffend!!! Zou het iedereen aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Maud, Het doet extreem goed om te lezen dat wij je blij hebben kunnen maken, het was een uitdaging maar je hebt het dapper doorstaan, hartelijk dank voor het vertrouwen!🙏

Arnold b 24 Mrt 2021 - 14:57

(Vertaald door Google) Geweldige service en ook een geweldig eindresultaat. Personeel is vriendelijk, zou deze plek aanbevelen als je een beugel nodig hebt. (Origineel) Great service and great end result also. Staff is friendly, would recommend this place if you are in need for braces.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Arnold, We willen je oprecht bedanken voor het geduld en vertrouwen in ons team, geniet van je nieuwe glimlach! (Origineel) Dear Arnold, We sincerely want to thank you for having the patience and trust in our team, enjoy your new smile!

joost lohuis 24 Mrt 2021 - 11:03

Een professionele praktijk met een vriendelijk en zeer behulpzaam team. Als er wat was, kon ik ook altijd snel terecht. Al met al; zeer tevreden met de behandeling.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Joost, Super lief dat je de tijd nam om een positieve feedback te geven, we nemen dit ter harte, dank je wel!

K S 23 Mrt 2021 - 17:23

Ik kwam daar vandaag voor intake gesprek, ik vond het toen ik daar was dat het allemaal te mooi om waar te zijn. Ik legde mijn procedure uit hoe het ging bij mijn vorige orthodontist, ik weet niet of de mevrouw mij serieus nam, haar gezichtsuitdrukkingen etc. Dus heel gemakkelijk voelde niet daar. Update: Ik heb niet gezegd dat je niet goed advies hebt gegeven, maar dat ik niet comfortabel voelde hoe jij reageerde. Bovendien was het een intake gesprek en ik had aangegeven ik de mening wilde weten van een andere orthodontist, dus heeft niks mee te maken met de prijzen of behandelingen.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Kim, Je kwam klagen over je vorige orthodontist en de dramatische toestand die het al vele jaren was, wij hebben je juist goed advies gegeven, meerdere opties besproken en niet direct een nieuwe dure behandeling laten nemen, lijkt ons wel erg schappelijk. Bizar dat je zo'n review schrijft.

James Fouché 23 Mrt 2021 - 08:59

Lotte Meereboer en haar team zijn zeer kundig, professioneel. Contact is persoonlijk en vriendelijk. Fijne kliniek!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste James, Wij hechten zeer veel waarde aan jouw positieve feedback, zeker van een kenner zoals jij! Dank voor het vertrouwen in ons team🙏

Rodrigo Otazu 20 Mrt 2021 - 13:17

(Vertaald door Google) Geweldige service, geweldige resultaten en zeer vriendelijk personeel :) (Origineel) Amazing service great results and very friendly staff :)

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Rodrigo, Een gelukkige patiënt maakt een gelukkige dokter !! Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en voor je vriendelijke woorden. (Origineel) Dear Rodrigo, A happy patient makes a happy doctor!! Thank you for choosing us and for your kind words.

Rene van den Branden 19 Mrt 2021 - 11:41

Oh wat ben ik blij met Lotte!! Vorig jaar begonnen met de beugels. En de kluns die ik ben heb ik de laatste doos weggegooid. Ik belde op en het was geen probleem. Ik werd snel ingepland voor een nieuwe scan die zonder problemen gemaakt werd. Ik kan over gelukkig over 2 weken weer verder met de laatste paar weken invisaline. Zo ontzettend fijn!! Heel blij met de snelle professionele service. En wat me heel erg opvalt elke keer als ik de praktijk binnen loop is de glimlach op een ieders gezicht. Je voelt je er erg welkom en op je gemak. Ik raad dan ook aan iedereen Lotte Meerenboer aan als orthodontist!!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Rene, Hartelijk dank voor het beschrijven van jouw positieve ervaringen, je lieve woorden doen extreem goed en motiveren ons om nog harden ons best te doen en mee te denken met de klant.

Aris Prins 19 Mrt 2021 - 09:10

Op advies van mijn tandarts gestart met Invisalign bij Orthodontie Museumplein. Nu na 2 jaar ben ik klaar en zeer tevreden. Professionele praktijk met niet alleen advies op het gebied van orthodontie. Heb met veel plezier de 2 jaar volbracht. Weten waar ze het over hebben.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Aris, Graag willen wij, het hele team, je bedanken voor jouw bijzondere geduld en het geloven in ons vakwerk, samen met jou zijn we tot een prachtig resultaat gekomen! Geniet ze!

The Landrovers 18 Mrt 2021 - 17:26

Heel blij en tevreden met de service en kwaliteit van Orthodontie Museumplein! Zowel met Lotte als Wendy en de rest van het team. Een top team. Altijd een warm welkom, en op en top professioneel. Mijn smile is als nooit tevoren. Mijn dank is groot, en een grote aanrader voor iedereen.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Landrover genieter! Het was een waar genoegen je te mogen helpen, hartelijk dank voor het vertrouwen🙏

Jasmijn Groen 15 Mrt 2021 - 20:48

Fijne praktijk voor behandeling met Invisalign beugel. Lotte geeft goed aan wat er mogelijk is en geeft ook eventuele beperkingen in de behandeling met Invisalign aan. Mocht er een beter resultaat met brackets mogelijk zijn, dan zal zij dit ook met je bespreken. Ik ben zelf heel tevreden over mijn behandeling. Een fijne praktijk met vriendelijk personeel!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Jasmijn, Het was een extreme eer jou te mogen helpen, een echte kenner van het vak en als geen ander weet hoe het moet! Hartelijk dank voor jouw positieve review!🙏🙏

elise molenaar 15 Mrt 2021 - 17:55

Super tevreden!!! Een geweldig team en Lotte is echt een topper! Prachtige praktijk 😍. Heel erg blij met de stand van mijn tanden nu!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Elise, Je maakt ons zo blij! Onze dagelijkse inzet en motivatie heeft een goede boost gekregen, hartelijk dank!

R R 12 Mrt 2021 - 17:10

(Vertaald door Google) Tip: ga hier nooit heen! U krijgt een intake bij een tandarts, maar daarna wordt u alleen nog behandeld door assistenten. Ze hebben het in mijn geval erg slecht gedaan en veel vreselijke fouten gemaakt. Ze geven ook geen service of flexibiliteit en elke keer dat ik een afspraak had, waren ze extreem gestrest en haastten ze zich alles. Ze nemen geen tijd voor je. Ook achteraf kwam ik erachter dat de kosten bij Orthodontie Museumplein veel hoger zijn dan bij andere klinieken die ook Invisalign aanbieden. Mijn vriend had er een grappig citaat over: je betaalt voor Emirates, maar je krijgt Ryan Air. Ik heb ook geleerd dat hier alleen tandartsen werken en geen echte orthodontisten. Een orthodontist moet 4 jaar meer studeren dan een tandarts (!). U krijgt dus een intake met een reguliere tandarts (in plaats van een orthodontist) en daarna alleen met assistenten. De sfeer die daar heerst is arrogant en verwaand. Zelfs de receptioniste heeft altijd de ergste en meest onvriendelijke houding ooit. Na al mijn afspraken voelde ik me zo verdrietig. Mijn tip: kies voor jezelf en kies voor een andere kliniek! (Origineel) Tip: Never go here! You get an intake with a dentist, but after that you will be treated by assistants only. They did a very poor job in my case and made a lot of terrible mistakes. They also give no service or flexibility and every time that I had an appointment they were extremely stressed and rushed everything. They will not take any time for you. Also afterwards I learnt that the costs at Orthodontie Museumplein are way higher than other clinics who also offer Invisalign. My friend had a funny quote about it: You pay for Emirates, but you get Ryan Air. I also learnt that there are only dentists working here and no real orthodontists. A orthodontist has to study 4 more years than a dentist (!). So you will have an intake with a regular dentist (instead of an orthodontist) and after that only deal with assistants. The atmosphere that prevails there is arrogant and stuck up. Even the receptionist always has the worst and most unfriendly attitude ever. After all my appointments I felt so sad. My tip: Choose for yourself and choose a different clinic!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste mysterieuze klant, zou je je spoedig willen melden bij de praktijk? Anoniem kunnen we je al helemaal niet helpen en raden wie je bent gaat lastig omdat ons deze klachten niet bekend zijn. Natuurlijk staan wij klaar voor je, altijd!

Charlotte Wesselius 11 Mrt 2021 - 15:53

Heel erg tevreden over Orthodontie Museumplein! Altijd op tijd geholpen en iedereen is super vriendelijk. Er werd gezegd dat ik 12 maanden mijn beugel zou moeten hebben maar dit was zelfs 3 maanden korter dan gepland. Onwijs blij met het resultaat. Bedankt Wendy, Lotte en de rest van het team!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Charlotte, We zijn vereerd dat je ons gekozen hebt uit velen! Jouw blije bezoekjes aan de praktijk deden ons beseffen hoe fijn het is om anderen te helpen, hartelijk dank!

Raoul Farla 02 Mrt 2021 - 14:19

Enorm blij met de professionele service. State of the art apparatuur en erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Cheers Raoul

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hi Raoul, Enorm bedankt voor je hartelijke feedback! Je motiveert ons om altijd ons best te blijven doen! 👍🙏

Consuelo Sartori 23 Feb 2021 - 22:44

(Vertaald door Google) Ik denk dat dit de beste kliniek is! Ik heb mijn Invisalign-behandeling gehad en het ging verbazingwekkend goed, de kliniek is schoon, modern, efficiënt en met een bijzonder goede smaak wat betreft de stijl van het interieurontwerp (een plezier voor mensen met een artistiek oog!). Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, de orthodontisten zijn altijd professioneel maar ook gemakkelijk in de omgang, en het allerbelangrijkste: ik had de kans om te zien hoe zorgzaam ze zijn, vooral in deze moeilijke tijden. Ik weet niet hoe ik ze moet bedanken, als ik 100 sterren zou kunnen plaatsen, zou ik het doen! (Origineel) I think this is the best clinic! I had my Invisalign treatment and went amazingly well, the clinic is clean, modern, efficient and with have a particular good taste on the style of the interior design (a pleasure for those with artistic eye!). The staff always kind and helpful, the orthodontists are always professional but also easygoing, and most important I had the chance to see how caring people they are specially during this difficult times. I don’t know how to thank them, if I could put 100 stars I would!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Consuelo, Je maakt onze dag compleet !! Eigenlijk ons ​​leven🙏😘 Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en positieve energie, het betekent veel voor ons en laat ons harder werken, geniet van je mooie glimlach (Origineel) Dear Consuelo, You make our day complete!! Actually our lives🙏😘 Thank you so much for your kind words and positive energy, it means a lot to us and makes us work harder, enjoy your pretty smile

Gabriella Wilkins 25 Jan 2021 - 20:46

(Vertaald door Google) Niet iemand die normaal beoordelingen schrijft, maar aangezien ik google-beoordelingen heb gebruikt om deze plek te vinden en het een beoordeling heeft van 4,6 (!!), dacht ik dat ik er een moest schrijven! Ik bezocht vandaag voor een eerste afspraak, helaas ging het niet goed vanwege het feit dat ik voelde dat ik vanaf het begin invisalign werd verkocht. Ik was mijn opties gaan overwegen en de assistent had het niet duidelijker kunnen maken - tot op het punt van onhandigheid - dat invisalign zoveel beter was dan vaste beugels (ik weet zeker dat dit ook niets met de prijs te maken heeft ... ...). Dit was voordat iemand zelfs maar naar mijn tanden had gekeken, ik voelde dat ik een product verkocht werd zodra ik ging zitten, er was helemaal geen klantenrapport. Zelfs toen de orthodontist mijn gebit beoordeelde, kon ik nog steeds zien dat deze praktijk niet het belang van hun klanten op de eerste plaats stelt, het gaat allemaal om het geld! Vreselijk. (Origineel) Not one to write reviews normally but considering I used google reviews to find this place and it has a rating of 4.6 (!!) I thought I should write one! I visited today for an initial appointment, unfortunately it did not go well due to the fact that I felt I was being sold invisalign from the get go. I had gone to consider my options and the assistant could not have made it more obvious- to the point of awkwardness- that invisalign was so much better than fixed braces (I'm sure this has nothing to do with the price too......). This was before anyone had even looked at my teeth, I felt I was being sold a product as soon as I sat down, there was no customer rapport whatsoever. Even when the orthodontist assessed my teeth I could still tell that this practice does not put the best interests of their customers first, it's all about the money! Terrible.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Gabriella, Waarschijnlijk heb je onze bedoelingen totaal gemist. Er is voor ons geen reden om u welk type beugel dan ook te adviseren, voor ons zijn ze allemaal hetzelfde, omdat we zeer ervaren zijn in beide typen en we er zeker van zijn dat u na uw behandeling van uw glimlach zult genieten en voor altijd gelukkig zult zijn !! (Origineel) Dear Gabriella, It is most likely that you totally missed our intentions. There is no reason for us to advise you any type of braces, to us they are all the same, because we are very experienced in both types and we are certain that you would love your smile after your treatment and be happy for ever!!

imme 21 Jan 2021 - 19:34

“Echt een hele fijne praktijk met een zeer professionele orthodontisten. Ons kind is onder behandeling van Wendy. Ze legt alles zeer goed uit, richt zich op het kind en maakt duidelijk behandelplan. Aanrader!”

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Imme, Hartelijk dank voor jouw lieve woorden, echt een groot compliment!

Ties Kruijer 18 Dec 2020 - 12:06

Allereerst wil ik Lotte en haar fantastische team bedanken voor alle goede zorgen over de afgelopen 18 maanden. Ik kwam binnen met een vrij gecompliceerde beet maar Lotte en haar team hebben ervoor gezorgd dat het resultaat mooier is dan ik had durven hopen. In de prachtige praktijk word je zeer kundig en vriendelijk geholpen wat maakt dat je er nooit met tegenzin naartoe gaat. De Invisalign behandeling verliep soepel, pijnloos en is zo goed als onzichtbaar. Lotte & team nogmaals bedankt, dankzij jullie loop ik weer met een mooie glimlach rond.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Ties, Heel erg bedankt voor jouw zeer attente woorden, geduld en vertrouwen. Het was een eer om jou een nog mooiere lach te geven! Geniet ze👌

Romina Pignataro 18 Nov 2020 - 21:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Romina, Hartelijk dank voor je lieve review! Nu in de huidige Corona situatie is het niet altijd makkelijk geweest. Ook hartelijk dank voor jouw vertrouwen en dat je elke keer vele uren hebt gereden om naar ons te komen!

Beatriz García 09 Nov 2020 - 10:01

(Vertaald door Google) De service was erg goed. Mijn mond is volledig veranderd met Invisalign en nu ziet het er echt goed uit. De mensen die je behandelen zijn erg aardig. Ze slaagden erin mijn mond te veranderen zonder gezonde tanden te verwijderen, wat ik op prijs stel. U moet er alleen rekening mee houden dat de video's die ze u laten zien mogelijk niet gebeuren zoals ze zijn gepland en dat de behandeling langer kan duren met meer verfijningen. Er zijn andere klinieken die u om een ​​duurdere behandeling vragen (inclusief eindeloze verfijningen) of deze die voor de lagere basisprijs geldt, en als u dan verfijningen nodig heeft, betaalt u daarbovenop. Het hangt van uw gebit af of u extra ontwerpen nodig heeft of niet. Ik moest na de eerste behandeling om 2 herontwerpen vragen. Ze waren het erover eens dat de laatste verfijning een goede keuze was. Dus in het geval dat je tanden erg eigenwijs zijn, is het misschien beter om voor een pakket met alle verfijningen te gaan, maar dit weet je van tevoren nooit. Over het algemeen ben ik erg blij met de behandeling. (Origineel) The service was really good. My mouth changed completely with Invisalign and now it looks really good. The people treating you are very nice. They managed to change my mouth without taking healthy teeth out which I appreciate. Just you have to be mindful that the videos that they show you might not happen as they are planned and the treatment might take longer with more refinements. There are other clinics that ask you for a more expensive treatment (endless refinements included) or this one which goes for the basic cheaper price, and then if you need refinements then you will pay on top of that. It depends on your teeth if you will need extra designs or not. I needed to ask for 2 redesigns after the 1st treatment. They agreed that the last refinement was a good choice. So in the case your teeth are very stubborn it might be better to go for an all-refinements included package, but this you never know in advance. Overall im very happy with the treatment.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Beatriz, Heel erg bedankt voor je feedback, we weten dat orthodontie niet altijd gemakkelijk is, maar we geven nooit op! Gracias !! (Origineel) Dear Beatriz, Thank you so much for your feedback, we know orthodontics is not always easy, but we never give up! Gracias!!

Canan Cakmak 06 Nov 2020 - 14:29

Ten eerste mijn dank voor Lotte en haar team die mij hebben geholpen, met hun warme ontvangst, professionele uitleg en hygienische uitvoering. Invisalign is een geweldige oplossing en is bij mij met kunde aangepast bij Orthodontie Museumplein. Mijn voor tanden en kiezen zijn mooi recht en kan weer goed kauwen zonder kaak pijn. Binnen 10 maanden had ik weer mooie rechte tanden. Behandeling was pijnloos en in korte tijd hele mooie resultaat. Zeker een aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Canan, Wat een hartverwarmende woorden, vooral in deze tijd!! Het was een eer je als klant te mogen ontvangen en je hebt ons laten zien dat we op elkaar kunnen rekenen! Hartelijk dank!

Ibtissam Ulad Ali 20 Okt 2020 - 14:14

Een hele mooie en professionele orthodontie. Hele vriendelijke mensen en er hangt een hele leuke sfeer daar. Als je een Invisalign beugel wilt dan is dit your place to be!!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hi Ibtissam, Dit is een verassende en prachtige recensie! Hartelijk dank voor jouw bijdrage en heel veel succes!! Liefs

Desiree Orij 14 Okt 2020 - 16:03

Heel tevreden met de behandeling, de communicatie en - heel belangrijk- het eindresultaat!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Desiree, Enorm bedankt voor jouw motiverende review! Elke dag hopen iedereen blij te maken en aan iedereens verachtingen te voldoen. Geniet van de mooie tanden!!

Bas Van Den Ban 06 Okt 2020 - 17:30

Super tevreden met het mooie resultaat. Lotte en haar collega’s zijn zeer professioneel. De behandeling was snel, pijnloos en zo goed als onzichtbaar! Het viel bijna niemand op dat ik een Invisalign beugel had :)

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hi Bas, Wat een zeer attente en lieve review! Wij zijn blij dat jouw ervaring bij ons positief bevallen is!!

Shadi Saad 11 Sep 2020 - 10:02

Een vakkundig en zeer vriendelijk team!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Shadi, Geweldig dat je zo'n positive review achter gelaten hebt! Wij zijn erg dankbaar dat je van zo ver, een ander land, steeds onze praktijk bezocht en ons gekozen hebt!

alexandra alan 14 Aug 2020 - 17:02

(Vertaald door Google) Na 2 jaar was ik klaar met mijn orthodontiebehandeling. Het is een lange reis geweest, maar mijn tanden zien er beter uit dan voorheen. Ik wil de assistent bedanken die voor me heeft gezorgd. Ze was erg toegewijd en aardig, evenals voor Dr. Lotte. (Origineel) After 2 years, I finished my orthodontics treatment. It has been a long journey, but my teeth look better than before. I would like to thank the assistant who took care of me. She was very dedicated and nice, as well as to Dr. Lotte.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Alexandra, Bedankt voor je vriendelijke woorden, orthodontie kan wat extra moeite kosten, maar we stonden voor hard werken samen. Bedankt voor je toewijding en om onze klant te zijn! (Origineel) Dear Alexandra, Thank you for your kind words, orthodontics might take some extra effort, but we stood for some hard work together. Thank you for your dedication and for being our client!

Maarten van Bemmel 22 Jul 2020 - 13:51

Gisteren zijn de attachments verwijderd en kan ik na een maand of 10 genieten van het eindresultaat. Ik ben erg tevreden met het mijn nieuwe glimlach en moet zeggen dat het hele proces enorm is meegevallen. Je hebt tijdens het proces wel wat meer werk doordat je overdag vaker je tanden gaat poetsen, maar dit heb ik niet als vervelend ervaren. Als je erover nadenkt om een Invisalign beugel te nemen kan ik Lotte Meereboer in ieder geval aanraden. Zelf vond ik het bijvoorbeeld erg fijn dat je ook op zaterdag bij ze terecht kan, deze flexibiliteit vond ik bij andere orthodontisten niet.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hi Maarten, Veel dank voor het schrijven van een positive recensie en de goede beschrijving van jouw ervaring bij ons. Wij hopen elke dag weer mensen blij te maken en zijn dankbaar dat dat bij jou gelukt is!!

Menno Weller 22 Jul 2020 - 11:23

Zeer blij met het resultaat van mijn invisalign behandeling en de goede en vakkundige service van Lotte; echt een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hi Menno, Veel dank voor jouw mooie woorden en dat je de tijd genomen hebt om dit op te schrijven! Geniet ze!

Dionee Gouvernante 13 Jul 2020 - 13:44

Zeer kundig en altijd vriendelijk!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Dionee, Het doet ons veel goeds om jouw positieve feedback te lezen, hartelijk dank, ook voor je geduld!

Daisy Brown 14 Jun 2020 - 14:23

(Vertaald door Google) De dame achter de balie was onprofessioneel en arrogant. Ze sprak al arrogant aan de telefoon, in het echt heeft ze ook een houding. Ik vind ook dat deze plek te veel gericht is op het verdienen van geld. (Origineel) The lady behind the desk was unprofessional and arrogant. She already talked arrogant on the phone, in real life she also has an attitude. I also feel this place is too much focused on earning money.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Daisy, We hebben helemaal geen gegevens over uw telefoontje of afspraak. Kun je worden verward met een andere kliniek? Onze frontdeskmedewerkers nemen gastvrijheid en onze klanten zeer serieus (Origineel) Dear Daisy, We have no records of your phone call or appointment at all. Could you be confused with an other clinic? Our frontdesk staff takes hospitality and our clients very serious

Rena Chen 08 Jun 2020 - 18:05

(Vertaald door Google) Zeer goede service, redelijke prijs. en Dr. Lotte is de mooiste tandarts die ik ooit heb gezien. Ik gebruik de Invisalign-beugels al meer dan een jaar. erg blij met het resultaat. Bedankt Dr. Lotte. (Origineel) Very good services, reasonable price. and Dr Lotte is the most beautiful dentist I have ever seen. I have used the Invisalign braces for more than one year. very happy about the result. Thank you Dr Lotte.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Rena, Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en de tijd om deze recensie te plaatsen !! Het was een eer om jou als klant te hebben! (Origineel) Dear Rena, Thank you so much for your kind words and taking the time to post this review!! It was an honour to have you as a client!

Rauke Schalken 13 Mei 2020 - 21:24

Fijne, deskundige mensen en bovenal; zo blij met het fantastische eindresultaat! Dank jullie wel!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Rauke, Hartelijk dank voor jouw attente woorden en geweldige feedback!! Geniet van de prachtige tanden!

Silvana Bekker 26 Apr 2020 - 19:10

Ik heb telefonisch contact gezocht met deze praktijk. De “dame” aan de telefoon was tijdens het maken van de afspraak al niet echt vriendelijk, maar iemand kan zijn dag niet hebben. Afspraak was gemaakt, bevestiging zou volgen via de e-mail. Toen ik deze na 3 dagen nog niet had, belde ik om te vragen waar deze bleef. Wederom dezelfde “dame” aan de lijn die mij afsnauwde en 3 keer op Schelle toon vertelde wanneer de afspraak was. Dat was mijn vraag niet, ik wilde een bevestiging via de e-mail. Na deze ervaring, heb ik gebeld om de afspraak af te zeggen, het vertrouwen was al weg, voor ik überhaupt binnen was geweest. En ik dacht erover na dat het best gek is dat er intakegesprekken gehouden worden in Corona tijd. Schetst mijn verbazing, op de dag van de afspraak word ik gebeld, waar ik bleef.... ik lag notabene met Corona op bed. Als het zo lastig is om klantvriendelijk te zijn en afspraak te noteren en na te komen, ga ik wel opzoek naar een klantvriendelijkere praktijk.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Sil, Heel begrijpelijk dat je het klantcontact als onder de maat hebt ervaren. Het was helaas een chaotische tijd, nieuwe medewerkers en overuren hebben een rol gespeeld. Wie weet zouden we je toch aan een stralende lach kunnen helpen binnenkort! Daar zijn wij namelijk erg goed in!

Florijn n 26 Apr 2020 - 12:37

Wat een super professionele service en flexibiliteit in de CoVid19 toestand mag de slotjes beugel van mijn dochter bij jullie toch uit.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Florijn, Het is geweldig om te lezen dat we de juiste zorg hebben kunnen bieden die van ons verwacht werd! We blijven gemotiveerd en zijn trots dat we dit werk mogen doen!! Hartelijk dank

Yvonne Been 15 Apr 2020 - 09:57

Ten eerste; ik ben ooooooontzettend blij met het eindresultaat! Ik hoef niet uit te leggen hoe ze te werk gaan want dat wordt helder en duidelijk uitgelegd door andere blije mensen en hier sta ik volledig achter! :D Mocht je rechte tanden willen dan beveel ik deze praktijk zeker aan!! Ze zijn goed bereikbaar zowel via de mail als telefonisch. Ze nemen de tijd om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Mensen uit mijn omgeving hadden de eerste weken niet door dat ik een beugel had en dit vond ik erg prettig! Ik sliste ook totaal niet, maar had af en toe ietwat last van pijnlijke plekjes aan de binnenkant van mijn wangen. Maar hier kan je niet omheen en had er geen last van in het dagelijks leven. So that's okay! Nu ik klaar ben met beugelen heelt alles weer super mooi. Ik heb wel een kleine tip betreft de communicatie over de vervolgafspraken. Als je weggaat wordt er (vaak) aangegeven wat je te wachten staat bij de volgende afspraak. Op deze manier weet je voor jezelf wat je financeel te wachten staat. Echter kwam dit niet altijd overeen. Er zit een kostenplaatje aan (dit weet je van tevoren), maar ik had het prettig gevonden dat ik weet wat ik bij de volgende afspraak kwijt ben qua kosten. Ik ga zeker afsluiten met veel positiviteit want dat hebben ze verdient!! Het proces is fantastisch en wil zeggen; twijfel niet en DOE het als je behoefte hebt aan rechtere tanden. Na 1 jaar en dik 3 maanden ben ik van scheve tanden naar een recht gebit gegaan en zou het zo opnieuw doen. Bedankt team orthodontie!! Jullie doen fantastisch werk met z'n allen.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Yvonne, Wat fantastisch om jouw positive verhaal te lezen!! Ik wil je enorm bedanken voor jouw feedback en de tijd die je hier voor wilde nemen. Het is ook super mooi geworden, geniet ze!!!

Sumeyye Sahin 01 Feb 2020 - 16:31

SUPERR en zeer goed, ik ben heel blij met deze praktijk. Ik wil er niet van af! Ze zijn ook heel netjes!!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Sumeyye, Hartelijk dank voor deze geweldige recensie!!

Heleen van Duijkeren 13 Jan 2020 - 20:18

Vorige week is mijn behandeling bij Orthodontie Museumplein met goed resultaat afgeronden. Ben erg tevreden over de professionaliteit en persoonlijk aandacht die ik heb gehad van drs Meereboer en haar team. Bedankt hiervoor!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste Heleen, Enorm bedankt dat je zo'n mooie recensie hebt geschreven! Het helpt ons nog beter ons best te doen!!

TJ Hornman 13 Jan 2020 - 12:53

Duidelijk plan, grondige uitleg en een goed overzicht wat me te wachten stond, van kosten tot retainers. Filmpje naar aanleiding van de scans over de voortgang geeft een goed beeld van hoe je gebit eruit gaat zien! En na alle beugels, stelt de werkelijkheid niet teleur. De professionele praktijk en de vriendelijkheid van iedereen die er werkt is top. Zo blij dat ik bij deze praktijk terecht gekomen ben.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Wat super attent dat je met jouw lieve woorden ons beschreven hebt! Het was een eer om je te mogen helpen!

Seyda Kaplan 09 Jan 2020 - 21:21

Eind december 2018 ben ik online gaan zoeken naar een invisalign praktijk in Nederland. Ik kwam al snel terecht op de site van Comfortho. Na telefonisch contact met de receptioniste kon ik terecht voor een afspraak met Dr. Lotte Meereboer in haar praktijk te Amsterdam. Tijdens de eerste afspraak heeft Dr. Lotte Meereboer mijn gebit grondig bekeken, goed geluisterd naar mijn wensen en daarna aangegeven wat de mogelijkheden van een invisalign beugel zijn. Ik was zeer enthousiast en kon snel terecht voor de volgende afspraak om röntgenfoto's te nemen en een 3D scan te maken van mijn gebit. Ook zijn er before foto's genomen en daar ben ik nu (vandaag is mijn beugel 'eraf' gehaald) heel erg blij mee! Ik kreeg een video opgestuurd van mijn 3D scan. Ik kon in de video zien wat de eindresultaat zou zijn. Dat is natuurlijk superfijn om te weten! Dr. Lotte Meereboer heeft niet alleen de video opgestuurd, maar ook advies gegeven. De hele ervaring van de invisalign beugel was pijnloos. De praktijk van Dr. Lotte Meereboer in Amsterdam straalt deskundigheid en accuratesse uit. De medewerkers die er werken weten wat ze doen (ze vertellen alle stappen die zij nemen duidelijk uit). Ik kon met al mijn vragen voor mijn beugel bij hen terecht. Dank jullie wel Comfortho! Niet twijfelen, gewoon doen!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Seyda, Wat een recensie!! Echt geweldig dat je hier de tijd voor wilde nemen, extreem bedankt en geniet van jouw prachtige lach!

Ingeborg de Groot 17 Dec 2019 - 16:15

Zeer vakkundig en vriendelijk team. Duidelijke afspraken over behandelplan met een prachtig eindresultaat!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hartelijk dank voor jouw lieve woorden! Namens het hele team!!

Floris-Jan van der Peet 22 Nov 2019 - 14:59

Kliniek met fijne mensen waar ik vakkundig en met de laatste technieken geholpen ben. Na 16 maanden Invisalign een super resultaat. Hartelijk dank!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hey Floris-Jan, Geweldig dat je de tijd wilde nemen voor deze feedback! Veel dank in het vertrouwen in ons en voor jouw geduld!

Bram Valbracht 04 Nov 2019 - 12:13

geweldige praktijk! De service was keer op keer goed en snel, afspraken maken ging makkelijk en ze zijn zeer flexibel met dagen en last minute veranderen. Na de gehele behandel periode loop ik dan ook met een dikke (rechte) glimlach weer de deur uit!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Hey Bram! Wat een fijne recensie!! Extreem bedankt en geniet van de super rechte tanden!

Naomi Sanders 30 Sep 2019 - 12:15

Wat een fijn team om een behandelplan mee in te gaan. Erg vakkundig en nemen echt de tijd voor je. Niks gipshappen, alles wordt digitaal gescand en omgevormd in een 3D overzicht. Vooraf wordt er een 3D filmpje gemaakt waarop je een mooi beeld krijgt van het eindresultaat. Het leuke hiervan is is dat je bij elke nieuwe beugel kan ziet wat er gaat veranderen. In het begin was ik iets sceptisch.. Maar ik zag zichtbaar mijn tanden per bitje veranderen! Ze hebben echt de tijd genomen en meegedacht om mijn tanden zo mooi mogelijk te maken. Eindresultaat: een lach waar ik super blij mee ben. Dankjulliewel! Groetjes

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Naomi, Heel erg bedankt voor jouw prachtige uitleg van hoe wij werken, dat wordt enorm gewaardeerd! Ook zouden wij jou willen complimenteren voor je geduld en jouw vertrouwen in ons.

Sharon Baks-Werink 15 Aug 2019 - 15:41

Anderhalf jaar geleden hadden mijn man en ik besloten wat te doen aan ons gebit. Na lang twijfelen hebben we uiteindelijk gekozen voor de invaslign beugel. Door onze tandarts zijn we doorverwezen naar een praktijk in het noorden van het land. Dit bleek echter een drama te zijn. Onze beugels werden niet goed afgesteld, waardoor het er erger aan toe was dan voorheen. De ortho was maar 1 dag in de maand beschikbaar en ga zo maar door. Wat waren wij blij dat ik verder ging kijken naar een andere optie. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Orthodontie Museumplein en ik kan zeggen dat Lotte en de rest van het personeel ons ontzettend goed heeft geholpen. Na onze slechte ervaring in het Noorden hebben ze bij Orthodontie Museumplein nieuwe 3-d scans gemaakt van ons gebit (hallo 2020!), aan de hand hiervan zijn er nieuwe Invisalign beugeltjes gemaakt. Het fijne hiervan is dat alles goed hersteld is en dat we de beugels korter in hoefden dan het originele plan en dat is toch wel heel prettig! De voor en na filmpjes zijn ook heel leuk om te zien. Het eindresultaat is dan nog duidelijker! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en raden ook iedereen die twijfelt om bij Orthodontie Museumplein een kijkje te gaan nemen. De vestiging waar wij altijd heen gaat ziet er uit om door een ringetje te halen. Je ziet dat er aandacht aan besteed is. En wij zijn er altijd van overtuigd dat als je aan het interieur aandacht besteed dat je dat ook zeker aan je werk doet! Kortom: top service, top kwaliteit, echt een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Lieve Sharon, Enorm bedankt voor jouw fantastische uitgebreide review!! Wij zijn heel dankbaar dat we jullie van dienst mochten zijn en dat wij jullie blij hebben kunnen maken met prachtige tanden! Heel veel lach plezier gewenst :)

Teo Alex Kan 26 Mei 2019 - 12:22

(Vertaald door Google) Ik vroeg gewoon om te betalen voor het 1e consult. Ik hoopte op een goede consultatie. Wat ik kreeg was een aardige dame die simpelweg het boek met de prijzen liet zien ... Geen echte raadpleging ... ik moest 21 euro betalen om alleen de prijzen te krijgen (Origineel) Simply asked me to pay for the 1st consultation. I was hoping to have a proper consultation. What I got was a kind lady showing simply the book with the prices... No real consultation... I had to pay 21 euros for getting just the prices

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Theofilaktos, Het is heel jammer om te lezen dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan, we weten zeker dat we je veel informatie hebben gegeven over wat nodig is en waarom, alternatieven en verschillende behandelingsopties. Het kan inderdaad een beetje overweldigend zijn. (Origineel) Dear Theofilaktos, It is very unfortunate to read that we did not meet up with your expectations, we are certain that we gave you a lot of information about what is needed and why, alternatives and various options of treatment duration. Indeed it can be a bit overwhelming sometimes.

M M 06 Mei 2019 - 16:33

Voor mij zijn zij de beste en meest professionel mensen, die hun vak zeer goed verstaan. Hiervoor was ik bij mijn eigen tandarts begonnen met invisilign maar na 3,5 jaar zag t nog steeds niet goed uit, maar tegenovergestelde. heb toen besloten om bij Meereboer orthodontie mijn tanden weer goed te krijgen, deze mensen weten hoe ze het moeten uitvoeren en gaan zeer nauwkeurig te werk! Ben nu klaar en ben Super blij met het resultaat! Geen twijfel , meest ervaren en deskundige mensen.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

Beste M, Enorm bedankt voor jouw zeer motiverende beschrijving! Wij ervaren dit als een geweldig compliment en zal ons aanmoedigen om tot het uiterste te gaan! Duizendmaal dank!!

Jose Otte 27 Mrt 2019 - 15:53

(Vertaald door Google) De mensen aan het Orthodontie Museumplein hebben me geholpen mijn glimlach terug te krijgen. Zorgvuldig, nadrukkelijk en enthousiast verzamelden ze zich allemaal om me te helpen tijdens dit proces van herschikken :) (Origineel) The people at Orthodontie Museumplein helped me get my smile back. Carefull, emphatic and enthusiast they all gathered to help me during this process of rearranging :)

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Lieve Jose, Je vriendelijke woorden zijn echt een grote steun voor mij en mijn collega's die elke dag hard werken om de mooiste glimlach voor elk lichaam te maken. We zijn erg dankbaar dat we je als klant hebben gehad. (Origineel) Dear Jose, Your kind words are truely a big support for me and my colleagues who work hard, every day to make the most beautiful smiles for every body. We are very thankful to have had you as our customer.

Timothy Nahr 02 Jan 2019 - 18:20

(Vertaald door Google) Het leukste team op aarde. Hoogopgeleide professionals zullen u tijdens uw hele behandelingsprogramma helpen. Dus, met wat geduld en toewijding, zul je die perfecte glimlach hebben om die tandpastareclame te landen die je altijd al wilde hebben! (Origineel) The nicest team on Earth. High skilled professionals will help you all the way throughout your treatment program. So, with some patience and dedication, you'll have that perfect smile to land that toothpaste commercial you've always wanted!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Museumplein

(Vertaald door Google) Beste Timothy, Dit is een fantastische recensie !! We willen je heel erg bedanken voor je vriendelijke woorden en de tijd die je hebt genomen voor deze beoordeling. U was de beste en vriendelijke patiënt en we zijn dankbaar dat u ons vertrouwde met uw kostbare tanden! (Origineel) Dear Timothy, Dit is een fantastische recensie!! We extremely want to thank you for your kind words and the time you took for this review. You were the best and friendly patient and we are grateful that you trusted us with your precious teeth!