NovaDental

NovaDental
Arent Janszoon Ernststraat 797, 1082LL Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.2
Google
3.9
Zorgkaart
7.1
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00

Tandartspraktijk Buitenveldert

NovaDental is een tandartspraktijk in Buitenveldert (Amsterdam).  U kunt onze praktijk goed bereiken met openbaar vervoer, fiets en per auto. Wij nemen nog nieuwe patienten aan!

Behandelingen

Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene en cosmetische tandheelkunde. Bovendien staan wij bekend om onze goede wortelkanaalbehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor de mondhygienist. 

Kwaliteit

Als tandarts en mondhygiënist is men nooit uitgeleerd. Om die reden werken wij voortdurend aan de verbetering van de kwaliteit en leren steeds bij door middel van cursussen en congressen. Onze behandelaars zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister (KRT en KRM).

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 49101009302
tandarts
0.0
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 99066586202
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 89925334202

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Spoed
9.2
3.9
7.1
waardering icon
Ingeborg Kollmann 25 Mrt 2020 - 15:56 Review voor de praktijk
Top tandarts!!!
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
8.5
waardering icon
Kub 21 Okt 2019 - 12:22 Review voor de praktijk
Goede en degelijke tandarts. Al jaren hier patiënt.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
9
8.3
waardering icon
Rosita, Sseverin 17 Okt 2017 - 09:05 Review voor de praktijk
Ik vind mijn tandarts heel vriendelijk en hij stelt mij ook op mijn gemak . Ik voel me veilig bij hem .ik vind het ook heel goed dat ik een sms krijg voor mijn afspraken
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Mooie Nagels Schagen 08 Feb 2023 - 17:58

(Vertaald door Google) Prima kliniek, ik ben behandeld door dr. Igor en Marina, super specialisten, zeer tevreden, een cliënt uit Alkmaar kwam op advies van haar cliënt (ze is al meer dan 15 jaar in deze kliniek gediend) Ik kom uit Schagen 😉, niet in de buurt, nou, geloof me, het is het waard!!! 🙏❤️
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zeker
Veel dank aan iedereen die in deze kliniek werkt 🥰

(Origineel)
Отличная клиника, проходила лечение у доктора Игоря и Марины, супер специалисты, очень довольна, пришла по совету своей клиентка из Alkmaar (больше 15 лет она в этой клинике обслуживается) я приезжаю из Schagen 😉, не рядом, ну поверьте этого стоит!!! 🙏❤️
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ однозначно
Большое спасибо всем, кто работает в этой клинике 🥰

Tatiana Smilovskaya 31 Dec 2022 - 16:19

(Vertaald door Google) Felicitaties aan dit geweldige team onder leiding van een hooggekwalificeerde en persoon met een hoofdletter Igor! Gelukkig nieuwjaar! Gezondheid! Succes! Succes!
Het is altijd leuk om je te zien, wat er ook gebeurt!

(Origineel)
Поздравляю этот замечательный коллектив во главе с высококвалифицированным и Человеком с большой буквы Игорем! С Новым Годом! Здоровья ! Успехов! Удачи!
Всегда приятно вас видеть не смотря ни на что!

Olyana 26 Okt 2022 - 13:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Olga S 26 Okt 2022 - 13:00

If You want to loose Your healthy teeth, then this is the right place to visit!
Because of Igor's unprofessional treatments- 2 teeth were killed, one tooth was extracted and several surgeries were conducted.

No apologies were received, just pressure and rude behavior. And yes, he is asking the money for his torture.

(Vertaald door Google)
Als u uw gezonde tanden wilt verliezen, dan bent u hier aan het juiste adres!
Vanwege de onprofessionele behandelingen van Igor - werden 2 tanden gedood, werd één tand getrokken en werden verschillende operaties uitgevoerd.

Er werden geen excuses ontvangen, alleen druk en onbeschoft gedrag. En ja, hij vraagt ​​het geld voor zijn marteling.

Pamela Cortez 17 Aug 2022 - 18:23

Highly recommended. Friendly staff and great service!

(Vertaald door Google)
Sterk aanbevolen. Vriendelijk personeel en geweldige service!

Mariia Sharma 23 Jun 2022 - 23:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Лилия Звеницкая 19 Jun 2022 - 12:25

I had a problem with my tooth. I don't remember the doctor's name, but she is very good. She is young and very attentive. Thanks for your work.

(Vertaald door Google)
Ik had een probleem met mijn tand. Ik weet de naam van de dokter niet meer, maar ze is erg goed. Ze is jong en zeer attent. Bedankt voor je werk.

Татьяна Петкевич 14 Jun 2022 - 20:52

Excellent dental clinic. The staff speaks at least three languages, Dutch, Russian, and English. I changed crowns on my front teeth. Since the first ones were done a very long time ago, I was surprised by the new technologies and the skill of the dentist. Thanks for the beautiful smile, Igor!

(Vertaald door Google)
Uitstekende tandheelkundige kliniek. Het personeel spreekt minimaal drie talen, namelijk Nederlands, Russisch en Engels. Ik heb de kronen op mijn voortanden veranderd. Aangezien de eerste heel lang geleden werden gedaan, was ik verrast door de nieuwe technologieën en de vaardigheid van de tandarts. Bedankt voor de mooie glimlach, Igor!

elena korf 14 Jun 2022 - 12:03

Excellent service across the board !

(Vertaald door Google)
Uitstekende service over de hele linie!

Andrei Ostrooukhov 07 Jun 2022 - 19:33

Super vriendelijk en professioneel personeel. Beste tandarts in Amstelveen!

Artur Gyardushan 03 Jan 2022 - 21:36

(Vertaald door Google) Goede kliniek, hoogwaardige diagnostiek, hoogwaardig werk van artsen, ze spreken drie talen, ik was zeer tevreden, ik adviseer iedereen

(Origineel)
Хорошая клиника, качественная диагностика , качественная работа докторов, разговаривают на трёх языках, я остался очень доволен, всем советую

arab Ебанян 05 Okt 2021 - 11:45

(Vertaald door Google) Igor is geen stomatoloog maar een oplichter

(Origineel)
Игорь не стамотолог а Аферист

waardering
Reactie van/namens: NovaDental

(Vertaald door Google) Margarita Ebanyan - neprecensie met een nepprofiel!

(Origineel)
Маргарита Ебанян - фэйк ревью с фэйк профиля!

Julia Skupchenko 27 Jun 2021 - 16:59

Excellent dental service! I have been registred there for more than a year now and can highly recommend it. I was very happy to find such a professional dentist near home. The office and equipment are very modern. It is a fairly small dental practice which means the staff is always friendly and pays special attention to each customer. The appointments are scheduled seamlessly with a calendar invite. Everything is top quality. Thank you.

(Vertaald door Google)
Uitstekende tandheelkundige service! Ik sta er nu meer dan een jaar ingeschreven en kan het van harte aanbevelen. Ik was erg blij om zo'n professionele tandarts dicht bij huis te vinden. Het kantoor en de uitrusting zijn zeer modern. Het is een vrij kleine tandartspraktijk waardoor het personeel altijd vriendelijk is en veel aandacht heeft voor elke klant. De afspraken worden naadloos ingepland met een agenda-uitnodiging. Alles is van topkwaliteit. Dank je.

Tania Nik 11 Mei 2021 - 20:55

(Vertaald door Google) Tandarts Igor, spreekt Russisch en Nederlands, veel Russisch sprekende patiënten, maar ook veel Nederlands. Goede dokter.

(Origineel)
Стоматолог Игорь , говорит на русском и на нидерландском языках , много русскоязычных пациентов , но также много голландцев. Хороший врач .

Sharwin Sijmons 03 Mei 2021 - 14:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

z x 16 Okt 2020 - 14:54

(Vertaald door Google) Mijn boventanden waren volgens de tandarts licht beschadigd door bruxisme. Hij stelde voor om de rand van de tanden te herstellen. Hij zei dat dat de enige juiste behandeling was. Ik ging akkoord. Hij werkte aan mijn tanden en toen hij klaar was, zag ik dat hij ze aanzienlijk had verlengd. Hier waren we het niet over eens. Hij legde me niet uit dat hij zijn tanden ging verlengen. Ik vertelde hem dat het er vreemd uitzag, maar hij begon me ervan te overtuigen dat dit het juiste was om te doen. Toen kwam ik thuis en kon niet eten, omdat de bovenste tand nu aan de onderste vastklampte en ik niet normaal kon kauwen. Ik vertelde dit meteen aan de dokter en kwam weer naar de afspraak en liet hem het probleem zien. Hij begon me ervan te overtuigen dat ik verkeerd kauwde. Dat ik mijn heelheid verkeerd beweeg en dat ik anders moet leren kauwen. Hier is het de moeite waard om te zeggen dat ik een correct gebit en gelijkmatige tanden heb. Mijn gebit is altijd goed verzorgd. In dit stadium realiseerde ik me al dat dit een incompetente tandarts is die mijn probleem analfabeet benaderde. Hij had geen waardering voor de articulatie in de mond (hoe ik kauw en hoe mijn kaak beweegt), hij bouwde zijn tanden langer op dan nodig was, en wel zo dat ze andere tanden hinderden. Geen wonder dat ik niet goed kon kauwen. Hij beschuldigde me van zogenaamd verkeerd kauwen. Na 3 weken brak de tand die hij had opgebouwd. Degene waarover ik de dokter meteen vertelde dat hij tussenbeide komt en zich vastklampt aan andere tanden. Ik kwam naar de afspraak en de tandarts begon opnieuw te zeggen dat het mijn schuld was. hoe onprofessioneel. De aangrenzende tand was ook licht gebroken. Daarna verhoogde hij deze tand en de aangrenzende tand opnieuw. En nu het meest onaangename, alleen het toppunt van cynisme. Hij heeft me ervoor gefactureerd! Voor zijn fout, die hij corrigeerde! Niet alleen geeft hij niets om de patiënt, hij werkt slordig, doet alles in een blunder, maar hij heeft nog steeds het geweten om ervoor te factureren. Ik ben erg boos. Als ik wist dat hij het voor geld zou repareren, zou ik meteen naar een andere dokter gaan. Ik wil niets meer met deze tandarts te maken hebben. Ik weet het nog niet, misschien krijg ik in de toekomst meer problemen vanwege zijn werk, omdat. Ik merkte dat hij de tand niet maalde na de reparatie. omdat dit zijn mijn voortanden, ik ben bang dat deze vulling in de toekomst donkerder en meer opvalt en dat ik al zijn werk opnieuw zal moeten doen. Het is moeilijk om een ​​goede dokter te vinden in Amsterdam. Maar als je de kans hebt, denk dan twee keer na voordat je naar Igor's Novadental gaat. Hij heeft daar een transportband en het kan hem niet schelen of hij je glimlach bederft. Hij moet zich verantwoorden.
... Het is grappig dat toen ik naar hem toe ging op aanbeveling van een vriend, hij zei dat ik zo bang was om mijn tanden te behandelen. Nee, ik ben niet bang om mijn tanden te behandelen. Ik ben bang om in de handen te vallen van een dokter die mijn tanden kapot zal maken. Wat hij bleek te zijn.

(Origineel)
Мои верхние передние зубы были немного повреждены, по словам дантиста, из-за бруксизма. Он предложил восстановить край зубов. Он сказал, что только это правильное лечение. Я согласилась. Он работал над моими зубами, и когда он закончил, я увидела, что он существенно удлинил их. Мы об этом не договаривались. Он мне не объяснил, что он собирается удлинять зубы. Я ему сказала что это странно выглядит, но он стал убеждать меня, что именно это правильно. Потом я пришла домой и не смогла есть, потому что верхний зуб теперь цеплялся за нижний, и я не могла нормально жевать. Я сразу сказала об этом врачу и пришла еще раз на прием и показала ему проблему. Он меня стал убеждать, что я неправильно жую. Что я неправильно двигаю целостью и что мне нужно научиться жевать по-другому. Тут стоит сказать, что у меня правильный прикус и ровные зубы. За моими зубами всегда был хороший уход. На этом этапе я уже поняла, что это некомпетентный дантист, который неграмотно подошел к моей проблеме. Он не оценил артикуляцию во рту (как я жую и как двигается моя челюсть), нарастил зубы длиннее, чем нужно, и так, что они мешали другим зубам. Не удивительно, что я не могла нормально жевать. Он обвинил меня, что якобы я неправильно жую. Через 3 недели зуб, который он нарастил сломался. Тот, про который я сразу сказала врачу, что он мешает и цепляет другие зубы. Я пришла на прием, и дантист стал опять говорить, что это моя вина. как непрофессионально. Соседний зуб тоже немного сломался. Далее он опять нарастил этот зуб и соседний. И теперь самое неприятное, просто верх цинизма. Он выставил мне счет за это! За свою ошибку, которую он исправлял! Мало того, что ему плевать на пациента, он неаккуратно работает, все делает тяп-ляп, так у него еще хватает совести выставить счет за это. Я очень зла. Если бы я знала, что он будет исправлять это за деньги, я бы сразу пошла к другому врачу. Я не хочу больше иметь с этим дантистом ничего общего. Я еще не знаю, возможно, в будущем у меня появятся еще проблемы из-за его работы, т.к. я заметила что он не шлифовал зуб после починки. т.к. это мои передние зубы, я переживаю, что в будущем эта пломба станет темнее и будет заметна и мне придется переделывать всю его работу. В Амстердаме трудно найти хорошего врача. Но если у вас есть возможность, подумайте дважды, прежде чем идти в Novadental к Игорю. У него там конвейер и ему плевать, что он испортит вам улыбку. Ему главное выставить счет.
... Забавно, что когда я шла к нему по рекомендации подруги, он сказал, что я так боюсь лечить зубы. Нет, я не боюсь лечить зубы. Я боюсь попасть в руки к рукожопому врачу, который мне испортит мои зубы. Каким он и оказался.

Svetlana 08 Sep 2020 - 18:35

(Vertaald door Google) Ochen dovolna hygienistom Nova Dental. visluschala menja vnimateljno, u nee legkaja ruka, en ochen spokojnaja,. bez boli en ochen prijatnoe osschuschenie svezesti. soveti ee rabotajut ja u nee uze 3 raz.

(Origineel)
Ochen dovolna hygienistom Nova Dental. visluschala menja vnimateljno, u nee legkaja ruka, i ochen spokojnaja,. bez boli i ochen prijatnoe osschuschenie svezesti. soveti ee rabotajut ja u nee uze 3 raz.

Львова Валерия 19 Aug 2020 - 15:42

(Vertaald door Google) De mondhygiëniste is erg onbeleefd tegen mijn woorden dat ik niet hoef te worden verteld hoe ik mijn tanden moet poetsen, omdat ik weet dat ze heel scherp en grof reageerde en me een betaalde service oplegde over de vaardigheden van het werken met een tandenstoker en flosdraad. Na de reinigingsprocedure zelf was ik ontevreden, de kwaliteit van de procedure laat veel te wensen over. Voor 1 persoon krijgt ze een half uur de tijd, als ik het goed begrijp. Van deze 20 hield ze zich bezig met lesgeven, hoewel ik haar twee keer direct vertelde dat ik het niet nodig had. De vulling was goed gedaan.

(Origineel)
Гигиенист в стоматологии очень грубая, на мои слова о том, что мне не нужно говорить как чистить зубы, потому что я знаю, она отреагивала очень резко и грубо и навязала мне платную услугу о навыках работы зубной палочкой и нитью. После самой процедуры чистки осталась недовольна, качество процедуры оставляет желать лучшего. На 1 человека ей отдается пол часа, как я поняла. Из них 20 она занималась преподаванием.Хотя я ей прямо сказала дважды, что мне это не нужно. Пломбу сделали хорошо.

Deidre Fereday 05 Sep 2019 - 14:57

This was my worst experience at a dental office EVER. Not only did they change the time of my appointment without an update (which they tried to say was my fault), I thought that I was getting a cleaning first to only be condescendingly talked to by the dentist about how many times a year I should get my teeth cleaned...I had asked to get a filling while making the appointment, which the dentist refused, and then she walked into the cleaning saying I could get it done but that it would have to be in a limited time slot. Really just poor service and awkward atmosphere. I would never recommend this place for anyone.

(Vertaald door Google)
Dit was mijn slechtste ervaring ooit bij een tandartspraktijk. Niet alleen veranderden ze de tijd van mijn afspraak zonder een update (waarvan ze probeerden te zeggen dat het mijn schuld was), ik dacht dat ik eerst een schoonmaakbeurt kreeg om alleen maar neerbuigend door de tandarts te worden gesproken over hoe vaak ik per jaar zou moeten mijn tanden laten poetsen ... Ik had gevraagd om een ​​vulling te krijgen tijdens het maken van de afspraak, wat de tandarts weigerde, en toen liep ze de schoonmaak binnen en zei dat ik het kon laten doen, maar dat het binnen een beperkt tijdsbestek zou moeten zijn. Echt gewoon slechte service en ongemakkelijke sfeer. Ik zou deze plek nooit aan iemand aanbevelen.

Arunsankar Kumarakurubaran 27 Apr 2019 - 13:16

Receptionist was super friendly and helpful. Dentist did filling in the same appointment after x-ray pics. Good service.

(Vertaald door Google)
Receptioniste was supervriendelijk en behulpzaam. Tandarts heeft dezelfde afspraak ingevuld na röntgenfoto's. Goede service.

Nikita Kovalchuk 30 Jan 2019 - 11:35

Super goed service

Fred 22 Jan 2019 - 14:21

Very happy with the service provided by Novadental . I had my first appointment with Mr. Jigouline and he made many pictures/x-rays of my teeths and explained me in detail my dental situation. I can recommend this doctor, he knows his job, explains everything and is honest.

(Vertaald door Google)
Zeer tevreden over de service van Novadental. Ik had mijn eerste afspraak met de heer Jigouline en hij maakte veel foto's/röntgenfoto's van mijn tanden en legde me in detail mijn tandheelkundige situatie uit. Ik kan deze arts aanbevelen, hij verstaat zijn vak, legt alles uit en is eerlijk.

Henk Scholte 29 Jun 2018 - 12:37

Na 35 jaar bij een andere tandarts te zijn geweest vanwege pensioen deze tandarts gevonden via familie. De tandarts gaf duidelijk aan wat er behandeld ging worden. Na 2 behandelingen zagen de voortanden er prima uit. Pijnloze behandelingen, snel, hygiënisch en en zeer tevreden patiënt!

Tabula Rasa 26 Mrt 2018 - 14:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Na Zhao 13 Mrt 2018 - 14:47

I got fillings for my two caries in Nova Dental about two years ago. Until yesterday they had all dropped. When the first one dropped, my present dentist told me the other would drop in one day because the cutting way was not right. And this happened yesterday.
Actually the reason I gave up Nova was once I visited them because of a very sensitive tooth root, but the dentist there told me nothing he could do...not even a pice of advice...so unfriendly...
If you want to go there, be careful the material they use. Because I didn't see any certification on their website.

(Vertaald door Google)
Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik vullingen voor mijn twee cariës in Nova Dental. Tot gisteren waren ze allemaal gevallen. Toen de eerste viel, vertelde mijn huidige tandarts me dat de andere op een dag zou vallen omdat de snijmanier niet goed was. En dit gebeurde gisteren.
Eigenlijk was de reden dat ik Nova opgaf een keer dat ik ze bezocht vanwege een zeer gevoelige tandwortel, maar de tandarts daar vertelde me niets dat hij kon doen...niet eens een stukje advies...zo onvriendelijk...
Als je daarheen wilt, wees dan voorzichtig met het materiaal dat ze gebruiken. Omdat ik geen certificering op hun website zag.

Violetta Turan 05 Jan 2018 - 09:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Juan Liu 22 Dec 2017 - 15:45

Very expensive, they are extorting you

(Vertaald door Google)
Erg duur, ze persen je af

Marina Kuznetsova 20 Aug 2017 - 18:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sumit Kukreja 06 Apr 2017 - 23:56

Super Expensive . Watch your pocket before you go there. It's better to ask the amount before you schedule an appointment.

(Vertaald door Google)
Superduur. Let op uw portemonnee voordat u daarheen gaat. Het is beter om het bedrag te vragen voordat u een afspraak inplant.

Валентина Токарева 25 Jan 2017 - 10:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ben Kirby 07 Aug 2016 - 08:33

(Vertaald door Google) Schone, heldere praktijk, waar zowel de mondhygiëniste als de tandarts zeer vriendelijk en professioneel zijn. De receptioniste is echter ronduit onbeschoft, waardoor het lijkt alsof met jou omgaan het slechtste deel van haar dag is.

(Origineel)
Clean, bright surgery, where both the hygienist and dentist are very friendly and professional. The receptionist is plain rude though, makes it seem like dealing with you is the worst part of her day.