Implantologie & Parodontologie Praktijk Amsterdam

Implantologie & Parodontologie Praktijk Amsterdam
Van Limburg Stirumstraat 2a, 1051BB Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.2
Zorgkaart
9.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00

 

Implantologie en Parodontologie praktijk Amsterdam

Wij zijn volledig toegewijd aan mensen en het vak en zoeken steeds naar nog beter. Betere zorg en communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie. Wij zijn erkend door de NVvP als `tandarts-parodontoloog`, door de NVOI als `tandarts-implantoloog`, zijn aangesloten bij European Federation of Periodontology (EFP) en American Academy of Periodontology (AAP) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister tandartsen (KRT).

Strenge eisen

De mondhygiënisten staan in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Daarmee voldoen zij aan strenge eisen als het om kennis en ervaring gaat. U bent bij ons in vertrouwde handen handen.Ten zijner tijd zullen we hier een voor u begrijpelijke uiteenzetting proberen te geven van specifieke parodontale aandoeningen en de daarbij mogelijke behandeling.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
Preventieassistent
tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 59053024202
tandarts
0.0
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
10.0
4.2
9.3
waardering icon
Ju1954 23 Apr 2024 - 21:12 Review voor de praktijk
Duidelijk en geruststellend.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Teresa 23 Apr 2024 - 13:55 Review voor de praktijk
Erg fijne praktijk
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
waardering icon
Irina 28 Aug 2023 - 19:42 Eddy Farber (Tandarts)
Doctor Farber heeft mij zeer professioneel en snel behandeld. Ik heb veel artsen bezocht en was erg teleurgesteld. Zodra dokter Farber mij behandelde, was het probleem opgelost. Ik ben erg dankbaar!!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Old Slappy 28 Feb 2023 - 18:45

(Vertaald door Google) Het is heel vreemd om enkele angstaanjagende recensies over dr. Farber. Ik heb een tandvleesoperatie en tandheelkundige implantaten door hem laten doen, en "tevreden" dekt het niet. Meneer Farber is een echte professional. Als ik een goede parodontoloog nodig heb, ga ik zonder enige twijfel naar hem toe.

(Origineel)
It's very strange to read some terrifying reviews about dr. Farber. I had gum surgery and dental implants done by him, and "satisfied" doesn't cover it. Mr. Farber is a real professional. If I need a good periodontist I visit him without any doubt.

Mooie Nagels Schagen 08 Feb 2023 - 17:47

Спасибо большое всем сотрудникам, очень благодарна доктору E. Farber, отличный специалист 🙏🙏🙏
Обратилась по совету моих знакомых, всем советую, 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ однозначно 👍👍👍

(Vertaald door Google)
Heel erg bedankt aan al het personeel, ik ben Dr. E. Farber, een uitstekende specialist, erg dankbaar 🙏🙏🙏
Ik heb me aangemeld op advies van mijn vrienden, ik raad iedereen aan, 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zeker 👍👍👍

Fast Travolta 30 Aug 2022 - 15:30

(Vertaald door Google) Geweldige ervaring. dr. Farber is echt wat hij zegt dat hij is, een professional. Voordat ik hier kwam, las ik een paar recensies die anderen over hem schreven, en ik moet zeggen dat ze ongelijk hebben. Ja, dr. Farber is streng, maar soms in een moeilijke medische situatie is dat precies wat een patiënt nodig heeft. Verder is hij een aardig persoon, 24/7 beschikbaar voor al zijn patiënten en doet hij er alles aan om je te helpen. Ik heb niets slechts over hem te zeggen, door hem hoef ik mijn glimlach nooit meer te verbergen.

(Origineel)
Great experience. dr Farber is truly what he says he is, a profesional. Before coming here I read a couple of reviews that others wrote about him, and I must say that they are wrong. Yes, dr Farber is strict, but sometimes in a difficult medical situation that is exactly what a patient needs. Furthermore he is a kind person, available to all his patients 24/7 and does whatever he can to help you. I got nothing bad to say about him, because of him I never have to hide my smile again.

Sander 11 Jul 2022 - 12:45

Deskundig. Heb echt wel na hun consult m’n mondhygiëne structureel kunnen verbeteren. Wordt wel tijd om die praktijkruimte naar het hier en nu te halen. Ziet er wat armoedig uit en dat past niet bij de professionaliteit van de artsen. Sorry, m’n oog wil ook wat 😉

Liron Adamovich 30 Sep 2021 - 14:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sarah F 04 Aug 2021 - 12:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Zara Hinni 03 Aug 2021 - 16:41

(Vertaald door Google) Ik raad je sterk aan! Ik had altijd problemen om naar de tandarts te gaan, maar hier voelde ik me voor het eerst op mijn gemak. Ik weet dat ik in goede handen ben en dat ze goed voor me zorgen.

(Origineel)
I strongly recommend! I always had problems going to the dentist but here i felt comfortable for the first time. I know that I am in good hands and they take good care of me.

Yariv Tenta 14 Jul 2021 - 21:54

(Vertaald door Google) De beste implantoloog van Amsterdam Ontzettend fijne service en ze spreken vele talen. ik kan weer lachen!!

(Origineel)
The best implantologist in Amsterdam Extremely nice service and they speak many language. i can smile again !!

Eelse Pieters 06 Mei 2021 - 08:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tatiana Zinchenko 05 Mei 2021 - 19:35

(Vertaald door Google) Als u de voorkeur geeft aan een zorgzame en beleefde dokter, is dit niet de plek om naartoe te gaan.
Ik heb daar vandaag een ernstige paniekaanval gehad, ik heb ze nog nooit in mijn leven in de tandartsstoel gehad.
De dokter was vanaf het begin erg onbeleefd. Het zou een intakegesprek zijn, maar hij zei dat hij mijn tanden er meteen uit gaat trekken. Ik vroeg om uitstel, hij weigerde.
Ik vroeg hem me uit te leggen wat er gaat gebeuren, ik had nog nooit een implantaat gehad. Hij weigerde. Ik bracht een paar minuten door met smeken tot hij toestemde.
Ik vroeg hem naar bijwerkingen, of wat er eventueel mis zou kunnen gaan. Hij zei dat hij 30 jaar ervaring heeft en dat dit genoeg zou moeten zijn voor mij.
Ik vertelde hem dat ik mogelijk zou kunnen schreeuwen als het pijn deed. Hij zei dat als ik begin te huilen, ze me in het nabijgelegen kanaal zullen gooien, het water daar is koud, wat goed is voor mensen zoals ik.
Toen hij me injecties begon te geven, kreeg ik een paniekaanval. Het was enorm, ik kon de hele dag niet werken. Ik heb nog nooit in mijn leven paniekaanvallen gehad in de tandartsstoel. Tot vandaag.
Het gedrag van de dokter was uiterst onprofessioneel. Ik vind niet dat iemand zijn geld zou moeten betalen om zo behandeld te worden.

(Origineel)
If you prefer caring and polite doctor this is not a place to go.
I had severe panic attack there today, I never had them in dentist's chair ever in my life.
The doctor was very rude from the very beginning. It supposed to be an intake session, but he said he is going to remove my teeth immediately. I asked to postpone, he refused.
I asked him to explain me what is going to happen, I never had an implant before. He refused. I spent a couple of minutes begging him until he agreed.
I asked him about side effects, or what could possibly go wrong. He said he has 30 years of experience and this should be enough for me.
I told him I could possibly scream if painful. He said if I start crying they will throw me in the canal nearby, the water there is cold which is good for people like me.
When he started giving me shots I had panic attack. It was huge, I couldn't work for the whole day. I never had panic attacks in dentist's chair ever in my life. Until today.
Doctor's behavior was extremely unprofessional. I don't think anyone should pay their money to be treated like this.

Rogier Lulof 22 Jul 2020 - 07:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tania Nik 18 Feb 2020 - 17:01

Heel goede dokter ( dr.Farber)

Linda Teunissen 11 Feb 2020 - 16:14

Erg kundige parodontoloog.

Peter Siegel 21 Jan 2020 - 16:05

fantastische parodontoloog, vakkundig, streng, vriendelijk
ook zijn mondhygienist vind ik erg goed. beide heren weten hoe je iemand met tandproblemen moet behandelen!
ik ben uiteindelijk hier toch vertrokken: ik moest een volledige consult betalen voor maar 5 minuten onderzoek en zij hadden verzaakt mij te waarschuwen voor controles waardoor ik nu waarschijnlijk 2 tanden zal verliezen.

mocht je hierheen gaan: stel dus goed vragen en houd de vinger aan de pols!

владимир дмитрушко 22 Nov 2019 - 16:02

(Vertaald door Google) Hallo. Afspraak gehad bij de kliniek Parondonologie implantologie praktijk Amsterdam. Werd geboekt voor een consult. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een implantaat. Ik kreeg te horen dat de kosten van het consult 103 euro zouden zijn. Voor mij is het duur omdat het in andere klinieken 20 euro kost of gratis, ik wilde gewoon een consult krijgen. Ik kreeg het aanbod om de consultvergoeding in 5 delen te verdelen. Ik heb het consult afgewezen. De hoofdarts kwam naar buiten en zei dat hij een specialist was en dat zijn diensten niet goedkoper waren. Hij zei ook dat zelfs naar het toilet gaan in zijn kliniek duur en niet gratis zou zijn. Omdat hij een professionele arts is. Het was erg beledigend voor zulke woorden, ik ben ook een expert in mijn vakgebied, maar ik sta mezelf niet toe om zulke woorden te zeggen. Ik heb de dokter een goede dag gewenst en ben weggegaan zonder een consult te krijgen.” Later kwam er een boete van 80 euro op mijn naam voor het weigeren van consult. Dus denk dat je beledigd bent en betaal er dan geld voor.

(Origineel)
Здравствуйте. Имел встречу в клинике Parondontologie implantologie praktijk Amsterdam. Был записанный на консультацию . Хотел узнать стоимось установки импланта. Мне было сказано что стоимость консультации будет 103 евро. Для меня это дорого так как в других клиниках это стоит 20 евро или бесплатно я хотел получить просто консультацию. Мне предложили разделить оплату консультации на 5 частей . Я отказался от консультации. Вышел главный доктор и сказал что он специалист и его услуги дешевле не стоят. Еще он сказал что у него в клинике даже сходить в туалет будет дорого и не бесплатно . Так как он профессиональнымй врач. Было очень обидно за такие слова я тоже специалист в своем деле но таких слов не позволяю себе говорить. Я пожелал доктору хорошего дня и ушёл так и не получив консультации." В дальнейшем на моё имя пришёл штраф 80 евро за отказ от консультации. Вот и думайте оскорбили а потом ещё за это деньги плати .

Anna Kanounova 25 Sep 2019 - 14:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

TheRichiemor 17 Sep 2019 - 18:35

Dr. Farber is magnificent. The least invasive and most efficient treatment I've ever had.

(Vertaald door Google)
Dr. Farber is magnifiek. De minst ingrijpende en meest efficiënte behandeling die ik ooit heb gehad.

S B 11 Sep 2019 - 14:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nicole Rieskamp 11 Mrt 2017 - 17:17

Deze Google-recensie is zonder tekst