Dom tandartsen

Beethovenstraat 117-119, 1077HZ Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.8
Zorgkaart
9.9
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
M. Van Baarsen
Mondhygiënist
tandarts
0.0
E.L. Dom
Tandarts
BIG nummer: 99020666602
tandarts
0.0
L.S. Dom
Tandarts
BIG nummer: 29919030002
tandarts
0.0
Onne Gubbels
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
0.0
4.8
9.9
CK AE 01 Apr 2022 - 15:09

Toppie

Mark S 25 Mrt 2022 - 09:26

(Vertaald door Google) Geen pijn geen winst 😃 grappen terzijde Lawrence is een fantastisch persoon en een tandarts, en ik beveel hem aan als een van de beste. (Origineel) No pain no gain 😃 jokes aside Lawrence is a fantastic person as well as a dentist, and I recommend him as one of the best.

Coco Cakecloud 04 Mrt 2022 - 13:42

Eerder zat ik bij een tandarts bij mij in de buurt, waar ik me uiteindelijk niet geholpen voelde. Zo ben ik bij praktijk Dom gekomen, waarbij Lawrence me zelfs voor de afspraak gerust heeft weten te stellen en Amanda tijdens de afspraak. Vaak is het fijn om gelijk over te steken naar de andere kant van de gang naar mijn fijne mondhygiëniste Flora. Nu reis ik dus met liefde naar de andere kant van Amsterdam, want bij deze praktijk is er voor mij vertrouwen met transparant en duidelijk advies en fijne afspraken waar ik volledig word geholpen. Vandaag nog bij Lawrence geweest en zó blij met mijn recht (iets door hem geslepen) tanden! #kundig #vertrouwen #gezellig

Fan Zhang 24 Feb 2022 - 10:51

(Vertaald door Google) ten zeerste aanbevolen, ze zijn zeer professioneel. Ik heb vandaag mijn verstandskiezen laten trekken, het ging super soepel :) (Origineel) highly recommended, they are very professional. I got my wisdom teeth removed today, it went super smooth :)

Henk H. 30 Jan 2022 - 09:08

Ik kom ruim dertig jaar tot meer dan grote tevredenheid bij Dom tandartsen. Eerst alleen bij Emile, nog in de Nolensstraat, daarna op de Wilemsparkweg en nu bij Lawrence, Emile en Amanda in hun mooie nieuwe praktijk aan de Beethovenstraat. Het is een geweldig tandartsen team: vakkundig, geduldig, vriendelijk, opgewekt en altijd in voor een gezellig babbeltje. Ik heb er al vele behandelingen ondergaan, niet altijd de eenvoudigste, en heb nog nooit pijn, angst of stress ervaren! Het tandartsen trio wordt professioneel ondersteund door de lieve en behulpzame tandartsassistenten Beth en Daisy en de vriendelijke en precieze mond hygiënistes Flora en Onne, die je "streng" toespreken je tanden beter te poetsen :). Voor mij is er geen beter tandartsen team in Amsterdam, ik ga er zelfs met plezier naar toe. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen!

Aletta Lathouwers 02 Okt 2021 - 09:24

Lawrence Dom al 4 jaar mijn tandarts. Super blij mee!

Lightning Video Editors 23 Sep 2021 - 20:25

(Vertaald door Google) Kan deze tandarts zeker aanbevelen voor expats. Geduldig, aardig en denkt met je mee om ervoor te zorgen dat je een goede ervaring en een gezond gebit krijgt als je pijn hebt. (Origineel) Can definitely recommend this dentist for expats. Patient, kind and thinks with you to make sure you get a good experience and healthy teeth if you have pain.

Daniel Pernet 26 Jun 2021 - 09:08

(Vertaald door Google) Ik hou van deze tandarts, ze zijn klantgericht en erg vriendelijk. Ze lopen vrijwel altijd op tijd en ik heb altijd praktisch advies gekregen zonder overserviced te zijn zoals ik me bij andere Nederlandse tandartsen heb gevoeld. Ze hebben ook een mooie praktijk, over het algemeen een echte aanrader. (Origineel) I love this dentist, they are client-orientated and very friendly. They pretty much always run on time and I’ve always received practical advice without being overserviced like I’ve felt at other Dutch dentists. They also have a beautiful practice, overal thoroughly recommend.

Rogier S 18 Jun 2021 - 17:01

Bij Dom tandartsen is het alsof je bij goede vrienden komt. Gastvrij, vriendelijke teamleden, eerlijk, luisteren goed naar problematiek en super service. Mijn zoon van 11 had in het weekend vreeslijke pijn aan een kies en Lawrence Dom zou bij ons In de buurt zijn en heeft hem direct kunnen helpen. Waanzinnig. Waar kom je dat nog tegen. Tandarts Amanda Scholtes is heel zorgvuldig met de controle en kon zien dat mondhygieniste vrij recent nog had schoongemaakt dus stelde zelf voor dat nu uit te stellen dus geen nodeloze behandelingen. Assistentes zijn ook heel vriendelijk. Mijn kinderen gaan nu zowaar met plezier naar de tandarts!

Hany Amer 02 Jun 2021 - 15:48

(Vertaald door Google) Een echte aanrader, ik ging erheen met diep ontstoken tandvlees en risico op het verliezen van 5 kiezen, ik kreeg een geweldige behandeling met een zeer professioneel, meelevend en leuk team! (Origineel) Highly recommended, I went there with deep inflammated gums and risk of loosing 5 mollars, I got great treatment with a very professional, compassionate and fun team!

Roseanne Teekman 27 Mei 2021 - 08:57

Ik heb al eerder een review geplaatst maar ik blijf zeer tevreden over de service van Tandarts praktijk Dom. Maandag (in de avond) een e-mail gestuurd over een verstandskies die eruit moest. Direct de volgende ochtend teruggebeld. Ondanks een ontzettend druk schema hadden ze toch de volgende dag al een plekje beschikbaar. Ik ben ontzettend bang voor de tandarts en ben daarom eigenlijk altijd te laat, waardoor ik dus al enige tijd pijn had alvorens een afspraak te maken. Om deze reden heb ik ook een scala aan verschillende tandartsen gehad waar ik om wag voor reden dan ook niet meer naar terug durfde en dus maar een andere tandarts zocht in geval van nood. Zo kwam ik, nu ruim 5 jaar geleden, bij tandartspraktijk Dom uit. Dat ik hier al 5 jaar lang terugkom, komt voornamelijk door hoe snel en kundig de tandartsen (allemaal) zijn. Bijvoorbeeld gisteren, Ik was nog geen 10 minuten binnen de praktijk. Ontvangst was zoals altijd vriendelijk en ik voelde me niet veroordeeld vanwege het uit de hand laten lopen van de staat van mijn verstandskies. Recente röntgen foto’s hangen al klaar als ik de kamer binnenkom. Door ervaring en deskundigheid heeft Hr. Dom senior slechts een oogopslag nodig om te bepalen dat deze kies zijn beste tijd heeft gehad. De verdoving ligt al klaar. Geduldig en toch snel wordt mijn onderkaak verdoofd. Zonder me een gevoel van haast te geven, kan ik onder een vriendelijk gesprek de verdoving rustig laten inwerken. Dit remt een heel groot deel van de zenuwen die ik ervaar. Na grondig na te gaan of ik voldoende ben verdoofd, wordt mijn verstandskies met een zeer precieze krachtverdeling in 1 stuk uit mijn kaak verwijderd. Dat is erg knap, hij had makkelijk kunnen breken. Na nauwkeurige instructies hoe ik de wond moet verzorgen sta ik dus letterlijk 10 minuten later weer buiten. Nu ongeveer 18 uur geleden en heb praktisch nergens last van. Mocht je dus echt kiespijn hebben en nog steeds niet naar de tandarts durven, neem dan van mij aan dat je daarna hoe dan ook minder pijn zal hebben dan je nu hebt. Echt vakwerk wordt hier geleverd. Ik ga hier nooit meer weg.

Valery Studinska 14 Mei 2021 - 14:22

(Vertaald door Google) Ik word nu 7 jaar regelmatig behandeld bij Dom Tandartsen. Altijd vriendelijke gezichten, zorgvuldige en zachte benadering. Lawrence verbetert mijn glimlach elke keer dat ik een bezoek heb. Schoonmaakervaring is leuk, meisjes zijn heel voorzichtig en aardig voor elke tand en tandvlees. Ik ben in mijn leven bij veel tandartsen geweest, ik zal hier zo lang mogelijk aan vasthouden. Zou het ten zeerste aanbevelen voor een snelle oplossing en langdurige samenwerking! (Origineel) I am now for 7 years getting regular treatment in Dom Tandartsen. Always friendly faces, careful and gentle approach. Lawrence is improving my smile each time I have a visit. Cleaning experience is nice, girls are very careful and nice to every tooth and gum. I have been to many dentists in my life, will stick to this one for as long as I can. Would highly recommend for a quick-solution and long-term cooperation!

Patrick van Kampen 17 Feb 2021 - 13:34

Thuiskomen in een warm bad, ook hulp met angst nadat mijn vorige tandartsen er een ongelooflijke bende van hadden gemaakt. Wat ben ik blij dat ik de werknemers van Dom Tandartsen heb mogen leren kennen, de vakkundigheid lijkt oneindig en de geruststelling is van een zeer hoog niveau. De angsten veroorzaakt door mijn vorige tandarts en de grove fouten die door die desbetreffende tandarts zijn gemaakt (waaronder wortels vergeten tot drie keer toe en onbekwaam verdoven met palatinale necrose (afsterven van het verhemelte) tot gevolg) zijn weggenomen en verholpen door het team van Dom Tandartsen. Ze hebben herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan mijn gebit en daarnaast een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd die uit het boekje leek te komen; vrij van pijn en een pijnloze/geruststellende behandeling. Ik ga nu weer met een vertrouwd gevoel naar de tandarts en weet zeker dat ik bij Dom Tandartsen in goede handen ben want ze nemen uitgebreid de tijd, ze letten heel goed op hoe ik mij als cliënt voel en behandelen jou op een manier waarop zij zelf ook behandeld willen worden, subliem! Hartelijk dank en tot de volgende controle!

Hello World 26 Jan 2021 - 14:25

(Vertaald door Google) De beste tandartsen zijn hier! Ik heb al veel slechte ervaringen met tandartsen, maar deze is buitengewoon goed. Van de tandarts, mondhygiënist tot receptioniste, iedereen is zo vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om voor, tijdens en na de behandeling met mij te overleggen. Ze zorgen voor de patiënten en Dr. Laurence herinnert zich zelfs mijn exotische naam. Speciale dank aan dr. Laurence en dr. Marike die mijn tanden heel goed hebben behandeld. (Origineel) The best dentists are right here! I have many bad experiences with dentists before, but this one is outstandingly good. From the dentists, mondhygiënist to receptionist, Everyone is so friendly and helpful. They took their time to consult with me before during and after treatment. They care for the patients and Dr Laurence even remembers my exotic name. Special thanks to Dr Laurence and Dr Marike who treated my teeth very well.

Ali 07 Jan 2021 - 13:02

Mijn vader heeft een kunstgebit Laten zetten in dit praktijk bij Eldom . De behandeling is verkeerd gegaan. Hij had heel veel bloedverlies uit zijn mond na de behandeling wat maar niet stopte. We zijn hier erg van geschrokken. Mijn vader heeft hartklachten en werd duizelig. We zijn in de nacht naar de eerste hulp moeten rijden. Die kon niks doen uiteindelijk 15 uur later is zijn bloedende mond weer dicht gehecht en de ziekenhuis zei ons dat zijn tandvlees gescheurd was dus heeft Eldom hij zijn werk niet nauwkeurig gedaan. Ik had hiervoor een assistente aan de lijn. Ze nam me niet serieus en ging respectloos door me heen praten. Ook probeerde deze praktijk alle schuld op mijn vader te gooien terwijl het Eldom is die hem heeft behandeld. na een review te hebben gezet werden andere familie leden lastig gevallen die niks hiermee te maken hebben. door de zoon van Eldom , Hij dreigde en stalkte op een boze manier om de review weg te halen. Mijn vader besloot om toch verder te gaan bij ze. Uiteindelijk zegt hij dat er niet meer goed word gekeken door Eldom en hij anders doet terwijl hij er niks mee te maken had. Dus ook onprofessioneel. Ook hebben ze nooit hun excuses aangeboden. Mijn broer is uitgeschreven door hun alleen om dat hij hier kritiek op had uiteindelijk Hele familie uitgeschreven. Dit is mijn eind review. Hierbij een waarschuwing worden ik of mijn familie door deze review wat waarheid is lastig gevallen /gebeld doe ik aangifte bij de politie wegens stalking verspil jullie moeite ook niet want niks gaat ervoor zorgen dat deze review weggaat . Wij staan dus niet open voor contact en zetten hierna een punt achter 7-01-2021 12:45 want jullie zijn niet volwassen genoeg om jullie fouten te accepteren. En dit mag iedereen zien hoe belachelijk slecht jullie zijn ik weet 100 procent dat jullie fout waren maar wou hier niet juridisch achter aan gaan.

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

Geachte heer Kök, Zoals eerder gezegd: onze wegen scheiden hier, wij wensen u en uw familie succes en een goede (mond)gezondheid toe bij de volgende tandarts. Vriendelijke groet, Dom Tandartsen

Mara Lynn van Dam 25 Dec 2020 - 13:24

Communicatief erg sterk, stelt je erg op je gerust en vertelt duidelijk wat er gaat gebeuren! Precies wat je wilt bij een afspraak bij de tandarts, dus zeker een aanrader!!

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

Dank, Mara Lynn! We doen ons best 😉

Anne Lammertink 15 Dec 2020 - 11:03

Heel goede en prettige praktijk! Zelfs in deze hectische coronatijden nemen de medewerkers alle tijd voor je en is de sfeer prettig. Transparante manier van werken en er wordt goed uitgelegd wat er gebeurt, wat en waarom iets nodig is.

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

Namens het hele team, dank voor de mooie woorden Anne!

Rawoued Bouguila 27 Nov 2020 - 10:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chantal R. 02 Nov 2020 - 22:14

Ik ervaar de DOM-tandartsen als zeer deskundig en vakbekwaam, met daarbij altijd ruimte voor een praatje en grapje. De service en hartelijkheid is groot! Ik ben erg tevreden!

Berc Sarican 19 Okt 2020 - 09:15

Nu al ruim 10 jaar bij deze tandarts. We hebben altijd veel humor en lachen wat af. Professionele zorg en goed advies.

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

Dankjewel Berc, mooi compliment!

Catherine Coutoux 08 Okt 2020 - 09:32

(Vertaald door Google) Uitstekend team! Het is het enige tandartspraktijk waar ik me op mijn gemak voel. Iedereen is erg aardig en ze zorgen echt voor hun patiënten! (Origineel) Excellent team! It's the only dentist office that I feel comfortable going. Everyone is very kind and they really care for their patients!

Marjan Wouda 27 Aug 2020 - 13:24

Drie jaar geleden heb ik tijdens het hockeyen een bal op mijn mond gekregen en daardoor een behoorlijk trauma aan mijn gebit opgelopen... In eerste instantie heb ik vele behandelingen na dit trauma bij mijn toenmalige tandarts laten doen. Maar omdat deze mij geen begroting kon geven en/of een plan van aanpak, plus het feit dat ik telkens met meer pijn wegging dan erna toe, was voor mij de reden om een second opinion aan te vragen. Voor deze second opinion kwam ik bij Dom tandartsen terecht, en vanaf het begin hebben ze mij goed geholpen. Ik heb duidelijk gekregen hoe mijn gebit het beste te 'redden' valt, een duidelijk plan van aanpak en de eventuele risico's voor de toekomst. Ik kwam bij Dom tandartsen binnen doodsbang voor de tandarts. Bij mijn vorige tandarts deed elke wortelkanaalbehandeling, ondanks verdoving, alsnog ongelofelijk veel pijn. Nu een paar jaar later, en vele wortelkanaalbehandelingen later zit ik nu relatief ontspannen in de stoel en kan ik rustig naar de tandarts rijden zonder er voor al uren in paniek te zijn. Ik ben heel blij dat ik bij Dom tandartsen ben terecht gekomen. Toen uit wanhoop voor een second opinion, maar dit is de beste beslissing voor mij geweest. Door hun goede zorgen is mijn gebit na het trauma herstellende op een mooie wijze en kan ik weer tevreden naar de tandarts toegaan zonder angst. Zelfs als het betekend dat ik voor elke afspraak van Utrecht naar Amsterdam moet rijden, het maakt voor mij elke rit dubbel en dwars waard. Dank voor jullie goede zorgen!

Robin Thobiasz 26 Aug 2020 - 12:44

Heel fijn om het bezoek aan tandarts en mondhygiëniste te kunnen combineren in deze mooie praktijk met prettige sfeer. Mijn ervaringen met Lawrence (tandarts) en Flora (mondhygiëniste) zijn zeer positief, beiden zijn erg bekwaam en betrokken bij de patiënt. Aanrader!

Martijn Ramaekers 03 Aug 2020 - 12:19

Beste tandarts waar ik ooit heb gezeten. Naast dat ze me goed hebben geholpen met een slechts kies, is het personeel mega vriendelijk.Verder ziet de nieuwe praktijk er gelikt uit en sturen ze geen gekke facturen.

Sjan Liem 28 Jul 2020 - 18:12

Op korte termijn een afspraak kunnen maken bij zowel mondhygienist als tandarts. Zeer goed geholpen met goede uitleg bij de fotos die gemaakt zijn. Erg tevreden!

mohamed kok 21 Jul 2020 - 22:40

Ik ben al heel lang cliënt van deze tandarts en ben laatst bij deze tandarts geweest en was netjes op tijd en het liep uit ongeveer 10 a 15min niet erg, maar ik vind dat een tandarts wel tenminste moet zeggen van ja excuses het loopt een beetje uit,maar goed niet gebeurd niet erg ik sprak hem hierop aan en we hadden een woordenwisseling en hij deed emotioneel,als tandarts moet je professioneel zijn. Bovendien gebeurd is gebeurd daar zet je een punt achter en eindstand hoor ik van mijn zusje dat ik arrogant ben volgens de tandarts,nadat we dit allang al achter ons hadden gelaten en ,dus vandaar deze rating een dikke 0 voor niet professioneel zijn en emotioneel zijn. Ten slotte word ik gebeld, omdat ik een slechte review heb achter gelaten waar meneer niet tegen kan en komt hij letterlijk discussiëren met me en gaat hij alles omdraaien om ons van dingen te beschuldigen en te zeggen dat hij ons juridisch gaat willen pakken,succes!

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

Geachte heer Kök, Onze wegen scheiden hier. Wij wensen u en uw familie een goede (mond)gezondheid toe! Dom Tandartsen

dizimaniak 18 Jul 2020 - 14:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

(Vertaald door Google) Beste dhr. Gitarci (?), Hoe kunnen we u helpen? Helaas kunnen we niemand met uw naam in ons systeem vinden, dus we kunnen niet echt zien wat we voor u kunnen doen, maar laat het ons weten. Dank je! (Origineel) Dear mr. Gitarci (?), how can we help you? Unfortunately we can not find anyone with your name in our system, so we can't really see what we can do for you, but please let us know. Thank you!

Kristel Akkrum 15 Jul 2020 - 15:57

Ik ga nu al bijna 3 jaar met een vertrouwd gevoel naar deze tandarts. Ik ben nog nooit zo trots en blij geweest met de goede staat van mijn gebit! Voorheen wilde ik nooit naar de tandarts gaan omdat het altijd weer hetzelfde verhaal was en nu ga ik hier elke keer weer met goed advies weg. Zeker een aanrader, omdat je goed advies krijgt, goed geholpen wordt en graag terugkomt voor je eigen gezondheid!

Sanna 01 Jun 2020 - 22:03

(Vertaald door Google) De beste tandartsen ♥ ️ Ik ben behandeld door zowel Lawrence als Amanda en ik ben hen volledig en volledig dankbaar om me te helpen mijn angst voor tandartsen te overwinnen, het spijt me dat ik de eerste 39 jaar van mijn leven heb moeten doorstaan leven voordat ik ze vond. (Origineel) The best dentists ♥️ I have been treated by both Lawrence and Amanda and I’m completely and totally thankful for them both to help me get over my fear of dentists, I’m just sorry I had to go through the first 39 years of my life before I found them.

Tom Kunst 22 Mei 2020 - 13:18

Reeds meer dan 50 jaar patiënt bij Dom Tandartsen. Alleen maar positieve bevindingen. Erg prettig!

Jo Mostert 18 Mei 2020 - 10:41

(Vertaald door Google) Nauwkeurigheid en aardig zijn.Ik waardeer en hou van de hulp, dokter Emily, aangezien ik een ernstig probleem heb met mijn voortanden, hij is er zeer efficiënt in om de kern van mijn probleem te bekijken. hij was mijn vorige tandarts in 2015 en nu ben ik verhuisd naar een andere gemeente. hij helpt me nog steeds. ik raad deze dokter aan met een brede ervaring in de tandheelkunde. ik hoop dat alle dokters dezelfde empathie hebben als hij. vandaag heb ik besloten om dit een eer te geven. ik ben van plan al mijn kinderen naar zijn kliniek te brengen, hij zal u helpen en uw behoeften begrijpen. Dank u dokter. Van Jovelle (Origineel) Accurancy and being kind.I appreciate and love the help Doctor Emily since i have severe problem with my front gums teeth,he is very efficient on it to look the core of my problem. he was my previous dentist back 2015 and now i moved to another municipality. he still helps me.I recommend this doctor with a wide experience in denstistry.I am hoping all doctor have the same emphathy as him.Today i decided to give this a credit .I am planning to put all my children to his clinic,he will help you and understand your needs.Thank you doctor.From Jovelle

Cerezo Irion 30 Apr 2020 - 09:53

Super praktijk, veruit de beste tandarts/ervaring van A'dam. Ook perfect voor mensen met angst voor de tandarts. Altijd een 10 voor Lawrence en zijn team !

J Jo 13 Apr 2020 - 14:30

Zelfs tijdens quarantaine, heeft deze tandarts mij super goed geholpen!! Thx Tandarts Lawrence.

Callum McIntosh 03 Apr 2020 - 09:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gerard Verbree 02 Mrt 2020 - 17:40

Ik zit nu een maand bij deze tandarts en hij heeft mijn tanden naar een hoger level gebracht dat ik niks anders kan doen dan lachen.

Jones Jones 25 Feb 2020 - 15:48

(Vertaald door Google) Ik heb geprobeerd tandartsen het grootste deel van mijn volwassen leven te vermijden vanwege een inherente angst voor de behandelingen sinds de kindertijd. En ik weet dat ik niet de enige ben die daar last van heeft. Sinds ik 2 jaar geleden naar Amsterdam ben verhuisd, heb ik verschillende mensen naar hun tandartsen gevraagd, met zeer gemengde beoordelingen of lange wachtlijsten. Maar ik vond de BESTE tandarts bij Dom Tandartsen in Beethovenstraat! Toen Lawrence tijdens mijn eerste consult een wortelkanaalbehandeling voorstelde, probeerde ik kalm te blijven en niet helemaal in paniek te raken. Maar ik ben super blij om te melden ... en ik kan niet geloven dat ik het eigenlijk zeg ... dat de behandeling bijna een leuke ervaring was: geen enkele pijn, alleen een beetje druk hier en daar, en we praatten over de geniale songwritingvaardigheden van Nile Rogers. Niet zeker of hij (mijn tandarts, niet Nijl) hiervan op de hoogte was, maar ik glimlachte vaak tijdens het wortelkanaal :) omdat ik mijn geluk niet kon geloven. Lawrence en zijn team zeer dankbaar voor het herstellen van mijn vertrouwen in en waardering voor het tandheelkundige beroep. (Origineel) I've been trying to avoid dentists most of my adult life because of an inherent fear of the treatments since childhood. And I know I'm not the only one to suffer from that. Since moving to Amsterdam 2 years ago, I've asked various people about their dentists, with very mixed reviews or long waiting lists. But I found the BEST dentist at Dom Tandartsen in Beethovenstraat! When Lawrence suggested root canal treatment during my first consultation, I tried to stay calm and not freak out completely. But I am super happy to report ... and I can't believe I'm actually saying it ... that the treatment was almost a fun experience: No pain whatsoever, just a bit of pressure here and there, and we chatted about the genius songwriting skills of Nile Rogers. Not sure if he (my dentist, not Nile) was aware of it , but I frequently smiled during the root canal :) because I couldn't believe my luck. Deeply grateful to Lawrence and his team for restoring my faith in and appreciation of the dental profession.

Kim van der Velde 22 Jan 2020 - 16:05

Fijne praktijk met een huiselijke sfeer. Zeer kundige tandartsen en altijd vriendelijke assistentes. Ook angstige mensen zullen zich hier zeker op hun gemak voelen. Een extra puspunt is dat een tandartsbezoek gecombineerd kan worden met een bezoek aan de mondhygiënist.

Tessa Bakker 20 Jan 2020 - 19:13

Niets dan lof over de medewerkers van deze praktijk! Vriendelijke assistentes en zeer begaafde tandartsen. Ik kwam voor een second opinion mbt een kies die getrokken zou moeten worden. Al snel werd duidelijk dat een van de "kanalen", jaren terug bij een andere tandarts, niet was schoongemaakt tijdens een wortelkanaalbehandeling. Geen van de andere tandartsen waar ik ben geweest voor mijn pijnklachten had dit gezien. Ik ben blij dat ik de kies niet heb laten trekken, maar bij deze tandarts ben langsgegaan. Zeker een aanrader (voor noodzakelijk kwaad 😜) Oók voor angstpatienten.

iris ijssel 13 Jan 2020 - 16:54

Na jarenlang slechte ervaringen te hebben gehad bij een eerdere tandarts en hierdoor veel angst voor de tandarts is ontstaan, ben ik zo'n 2 jaar geleden terechtgekomen bij Lawrence Dom. Wat een super fijne, deskundige en vriendelijke tandarts! Hij stelt je enorm op je gemak waardoor het hele tandarts bezoekje totaal geen straf meer is. Mijn angst is weg!

Dutch2day BV 20 Dec 2019 - 13:30

De beste tandarts ooit. Altijd een plekje en altijd de juiste zorg. Nooit is er iets teveel en er wordt meegedacht voor een passende oplossing voor welke tandheelkundig probleem dan ook. Ben al bij deze tandarts vanaf 1987 en voor mij nooit meer een andere tandarts. Ik kan deze tandarts die bestaat uit vader,zoon en schoondochter een ieder aanraden. Verder zijn de mondhygiënisten allemaal top en de tandartsassistentes ook. Als er tien sterren mogelijk waren deed ik dat direct

Stephan Meijer 04 Dec 2019 - 08:42

Op Google Reviews zet ik met name mijn negatieve ervaringen, maar die heb ik nooit opgedaan bij deze tandartspraktijk. Tandarts Dom is een internetbekendheid in de Facebookgroep "Amsterdam Durft Te Vragen" en dat is niet zonder reden! Een eerlijke en transparante tandarts met oog voor kwaliteit, die eenieder behulpzaam wil zijn! Ik vertrouw mijn gebit aan hem toe!

Jasmine Manuela Marlisa 23 Nov 2019 - 11:49

Kwam met een pijnklacht heel snel en fijn geholpen. Ik kom hier zeker terug

Karin Buesink 15 Nov 2019 - 16:45

Fijne moderne en schone praktijk waar altijd een hele positieve en lichtvoetige sfeer is en je met alle zorg en aandacht wordt behandeld door een topteam dat graag perfect werk levert. Zorgvuldig, persoonlijk, nooit gehaast en met geduld voor patienten die niet zo op hun gemak zijn in de behandelstoel. Aarzel niet en kies voor Dom Tandartsen.

High performance program 15 Nov 2019 - 14:27

Heel fijn team aan tandartsen en assistentes. Ze denken met je mee en behandelen zo goed als pijnvrij. Super service!

Inge Visser 06 Nov 2019 - 13:34

Dom is een super goede tandarts. Luistert echt naar je, zowel vader als zoon Dom. En de assistentes zijn ook heel lief en alles is heel persoonlijk. Ik raad deze tandarts aan iedereen aan, want je gebit wordt super mooi.

Juna Zhegu 22 Okt 2019 - 21:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Roseanne Saige 18 Okt 2019 - 19:26

Tandartsen met ontzettend veel geduld. Perfect als je angstig bent. De praktijk is zo prachtig ingericht dat je het gevoel hebt of je bij een celebrity tandarts bent. Daarnaast hebben ze ook nog eens leuke humor en altijd een goed humeur. Dat geldt ook voor de assisstenten. Natuurlijk zijn ze ook nog heel goed in het vullen van gaatjes en trekken van kiezen want dat is wel zo belangrijk. Al met al dikke aanrader! Heb meerdere mensen overtuigd om over te stappen en ze zijn allemaal even tevreden!

Gone Fishing 18 Okt 2019 - 09:15

Altijd bereikbaar, vriendelijk, begripvol, pijnvrije behandeling, snel en kundig. Na jaren gesukkel met diverse tandartsen eindelijk een blijvertje gevonden.

Suzan van Lieshout 29 Aug 2019 - 17:20

Hele prettige tandarts(en) en zeer kundig.

Kawtar Zanzoun 22 Aug 2019 - 12:56

Ik ben al jaren een patiënt! Ik ben zeer tevreden! Er wordt goed naar mij geluisterd als patiënt, bedankt daarvoor!

Dennis Snoek 19 Aug 2019 - 10:47

Snel, pijnloos, vakkundig, begripvol en supervriendelijk! Ik rijd er graag 60 kilometer voor ‘om’

Ewout Stradmeijer 09 Aug 2019 - 13:21

Mijn vaste tandarts sinds enkele jaren. Lawrence werkt zeer zorgvuldig, legt alles goed uit en wat ik erg belangrijk vind; hij luistert goed naar je. Ook fijn dat je per sms op de hoogte wordt gehouden van je afspraken. Absolute aanrader.

Rob Nieuwenhuis 06 Aug 2019 - 21:28

Zondagavond kies afgebroken, maandagochtend geholpen en hersteld. Erg fijne en goede praktijk waar ze de tijd voor je nemen en kennis van zaken hebben.

Anja van der Burgh 07 Jul 2019 - 10:51

Heel snel en fijn geholpen, resultaat was boven verwachting!

Femke Puijman 28 Jun 2019 - 12:31

Hele fijne tandarts. Iedereen is er super vriendelijk en ze hebben me van mijn angst voor de tandarts afgeholpen. Mooie locatie. Aanrader!

Victor Vivelde 27 Jun 2019 - 17:54

Eindelijk een tandarts gevonden waar ik me 100% op mijn gemak voel. Super resultaat en zeer klantvriendelijk, absolute aanrader!

Mauro 18 Jun 2019 - 15:35

Dom Tandartsen is een tandartsenpraktijk dat kwaliteit diensten levert, uiterst vriendelijk en open is, ik vertrouw ze helemaal. Nadat ik ben overgestapt naar Dom tandartsen heb ik ook veel meer vertrouwen in de kwaliteit van mijn gebit gekregen. Alles wordt goed bijgehouden en verzorgd.

Marcel Wit 11 Jun 2019 - 22:14

Kan niks anders zeggen dan super goed geholpen. Kwam met een pijn klacht, werd gelijk de zelfde dag nog geholpen. En nu pijnloos. En gewoon ouderwets gezellige praktijk.

Pat Vanos 09 Mei 2019 - 19:34

Echt een geweldige praktijk met geweldige mensen. Ik rij vanuit wateringen elke keer naar Lawrence toe. Mijn tandarts angsten zijn verleden tijd. Dit is een praktijk die hun beroep echt goed verstaan. Thanks

Kars Koele 08 Mei 2019 - 15:38

Na wat slechte ervaringen met een andere tandarts in Amsterdam, voelde dit als een warm bad. Ik zat met meerdere gebroken en beschadigde tanden na een ongeval. Het team van Dom tandartsen streefde ernaar om me zoveel mogelijk duidelijkheid over mijn behandeling te verschaffen en deed dat fantastisch. Die uiteindelijke behandeling was vlekkeloos.

Fausto Costa 26 Mrt 2019 - 20:44

(Vertaald door Google) Ik ging erheen om gewoon mondhygiëne te hebben en blijkbaar heb ik een boeking voor een afspraak (die ik niet kon annuleren omdat mijn e-mailadres veranderde) die me 100 euro kostte omdat ik niet kwam opdagen. Klassieke manier om geld te nemen van expats die nederlands niet kunnen begrijpen. Mijn advies is, als je niet Nederlands spreekt, ga daar niet heen. Postscriptum DE BENOEMDE BENOEMING WAS NIET DE 1 ° EN SLECHTS ÉÉN DIE JE ASSISTENT MAAKTE. (Origineel) I went there to have simply oral hygiene and apparently I ve got a booking for an appointment (wich I could not cancel because my e mail adress has change) that cost me 100euro because I didn t show up. Classic way to take money from expat that can t understand dutch. My advise is , if you dont speak dutch don t go there. P.S. THE APPOINTMENT I DIDN T SHOW UP WAS THE 1° AND ONLY ONE YOUR ASSISTANT MADE.

waardering
Reactie van/namens: Dom tandartsen

(Vertaald door Google) Geachte heer. Costa, beste Fausto, Het spijt ons dat je je zo voelt. We staan ​​altijd open voor opmerkingen en proberen onze patiënten tevreden te houden, daarom proberen we e-mails zo vaak mogelijk te beantwoorden. Als u suggesties heeft, kunt u een e-mail sturen naar de kliniek. We willen echter een paar dingen verduidelijken. Je afspraak was niet voor 'gewoon mondhygiëne' zoals je zegt. Natuurlijk kunnen we vanwege privacyregels hier niet teveel over uitweiden. Na uw eerste bezoek aan onze kliniek, werd een behandelplan met u besproken. Nadat er overeenstemming was bereikt over dit plan, werden afspraken geboekt, beginnend met twee bezoeken van elk 60 minuten. We proberen bezoeken vroeg van tevoren te plannen omdat de agenda vrij druk is en we proberen al onze patiënten de persoonlijke tijd en aandacht te geven die ze nodig hebben. Na het boeken van een afspraak krijgen alle patiënten verschillende herinneringen: we schrijven een afsprakenkaart, we sturen een (Engels geschreven!) E-mail 2 weken voor de afspraak en 24 uur voor de afspraak sturen we ook een sms-bericht. Heel veel 'hulp' die we onze patiënten geven, proberen te voorkomen dat we vergeten zijn ...! Je kwam niet opdagen voor het eerste bezoek. We hebben geprobeerd je telefonisch te bereiken, maar dat bleef onbeantwoord. Een week later, voor de tweede afspraak, kwam je ook niet opdagen. Omdat dit de tweede keer was dat 60 minuten klinische tijd voor u was gereserveerd, hebben we u een boete voor 100 euro gestuurd. We realiseren ons dat dit een grote hoeveelheid geld is, maar we hebben de consequenties van het missen van een afspraak zonder annulering duidelijk weergegeven op onze website, in de kliniek op een digitaal scherm, op de afsprakenkaart en in de e-mail. Wanneer uw e-mailadres verandert, is het natuurlijk uw plicht om ervoor te zorgen dat we het juiste e-mailadres hebben. Dit geldt ook voor uw fysieke adres en andere gegevens. Houd er rekening mee dat 120 minuten klinische tijd waardevol is, we hadden in die tijd veel andere patiënten kunnen helpen. Ook; we zien veel expats in onze kliniek. Al onze medewerkers spreken en schrijven vloeiend Engels en een van onze assistenten heeft zelfs Engels als moedertaal! Daarom kunnen wij het niet eens zijn met uw verklaring dat onze kliniek alleen geschikt is voor Nederlandstalige mensen. Natuurlijk bent u nog steeds meer dan welkom in onze kliniek, als u wilt dat uw behandelplan wordt voortgezet. In de toekomst raden we u ten zeerste aan contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail, omdat we van mening zijn dat persoonlijk contact met onze patiënten op een betere manier verschillende standpunten kan uiten. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groeten, Dom Tandartsen (Origineel) Dear mr. Costa, dear Fausto, We are sorry you feel this way. We are always open to comments and try to keep our patients satisfied, we therefore try to answer e-mails as frequently als possible. If you have any suggestions, feel free to send an e-mail to the clinic. However, we would like to clarify a few things. Your appointment was not for 'simply oral hygiene' as you state. Of course, due to privacy rules, we can not elaborate on this too much. After your first visit in our clinic, a treatment plan was discussed with you. After agreeing on this plan, appointments were booked, starting with two visits of 60 minutes each. We try to plan visits early in advance as the agenda is quite busy and we try to give all of our patients the personal time and attention they need. After booking an appointment, all patients get several reminders: we write an appointment card, we send an (English written!) email 2 weeks in advance of the appointment, and 24 hours prior to appointment we also send a SMS text message. Quite a lot of 'help' we give our patients, trying to prevent we are forgotten...! You did not show up the first visit. We tried to reach you by phone, but that remained unanswered. A week later, for the second appointment, you also did not show up. As this was the second time that 60 minutes of clinical time was reserved for you, we sent you a penalty for 100 euros. We realize that this is a large amount of money, however, we have displayed the consequences of missing an appointment without cancellation clearly on our website, in the clinic on a digital screen, on the appointment card and in the email. When your email address changes, it is of course your obligation to make sure we have the accurate email address. This also applies to your physical address and any other data. Please consider that 120 minutes of clinical time is valuable, we could have helped many other patients in this time. Also; we see a lot of expats in our clinic. All of our staff members speak and write English fluently and one of our assistants even has English as her native language! Therefore, we can not agree with your statement that our clinic is only suitable for Dutch speaking people. Of course, you are still more than welcome in our clinic, if you would like continuation of your treatment plan. In the future, we would strongly recommend reaching out to us by either telephone or email as we believe personal contact with our patients can express different points of view in a better way. If you have any more questions or comments, feel free to contact us. Kind regards, Dom Tandartsen

Richard Hakunamatata 19 Feb 2019 - 18:37

Louis werd heel goed behandeld door Lawrence. Echt een topper. Hij heeft zijn tijd genomen om nauwkeurig en perfect te behandelen. Dank Lawrence!!!!

Sonja Doves 01 Feb 2019 - 09:11

Geweldig geholpen weer! Was een hele klus (voor de tandarts dan) maar de verwachte napijn bleef uit! En de noodvoorziening is prachtig! Heel mooi gedaan!

Екатерина Титова 11 Jan 2019 - 18:01

(Vertaald door Google) Ik heb vandaag voor het eerst deze tandartspraktijk bezocht en was absoluut opgetogen over de geweldige service, absolute klantgerichtheid en gemoedelijkheid van deze tandheelkundige praktijk in het algemeen en de heer L.S. Dom in het bijzonder. Hij heeft me professioneel geholpen met mijn specifieke geval. Ik raad ten zeerste aan om voor hun tandheelkundige medische diensten te gaan en zal al mijn vrienden adviseren om zich tot hun professionele hulp te wenden. (Origineel) I have visited this dental office for the first time today and was absolutely delighted by the great service, absolute client-oriented approach and geniality of this dental praktijk in general and Mr. L.S. Dom in particular. He professionally assisted me with my particular case. I highly recommend to go for their dental medical services and will advise to all my friends to turn to their professional assistance.

J D 13 Nov 2018 - 19:59

Geweldige tandartsen! Heerlijke humor, heel gastvrij en geduldig. Nummer 1 fan ♥️

moustafa m 28 Jul 2018 - 19:17

Al jaren klant van dom praktijk helemaal top

Auke Bijnsdorp 12 Okt 2017 - 12:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

daniella hädicke 06 Okt 2017 - 18:58

Ook voor mensen met diepgewortelde angst is dit de juiste praktijk. Vandaag bijzonder deskundig en zorgvuldig een behandeling ondergaan.

Edgar Hadicke 21 Mei 2017 - 21:55

Als andere tandartsen je niet meer kunnen helpen en adviseren een volledige prothese te nemen blijkt hier nog wel de perfecte oplossing te bestaan ! 100% deskundigheid !

Terrence Dom 06 Jun 2016 - 23:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Richard Reijmers 26 Mei 2011 - 10:10

Deze Google-recensie is zonder tekst