Dental Factory

Jan van Galenstraat 171
1056BS
Amsterdam

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Neem contact op Bel
Spoed nummer Bel
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  8:00 - 21:30
 • dinsdag
  8:00 - 21:30
 • woensdag
  8:00 - 21:30
 • donderdag
  8:00 - 21:30
 • vrijdag
  8:00 - 17:30
 • zaterdag
  9:00 - 17:30
 • zondag
  9:00 - 17:30

Tandartspraktijk Dental Factory in Amsterdam West is een tandartspraktijk voor alle algemene tandheelkundige behandelingen. Wij hanteren geen wachtlijsten voor nieuwe patienten. Wij helpen u om uw gebit gezond en stralend te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Dental Factory terecht voor mondhygiene, facings, wortelkanaalbehandelingen, kroon & brugwerk, tanden bleken en meer. Ons ervaren team van tandartsen, assistentes, mondhygiënistes en specialisten besteedt veel aandacht aan u en uw gebit. Kom langs en maak kennis met onze enthousiaste team.

 • U bent van harte welkom als nieuwe patient
 • Ruimte voor spoedbehandelingen
 • Ook geopend in de avonduren en weekenden
 • Ervaren team van tandartsen, specialisten en mondhygienisten

Wat mensen zeggen

5
waarderingen
Duidelijke uitleg
7.2
Behandeltijd
8.0
Is deskundig
9.2
Aanbeveling
8.8
8,3
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
B. Ibrahim 01/12/2020 - 12:04

Nu een uitstekende ervaring: De dame achter de balie was super vriendelijk. De persoonlijke aandacht en de enorme openheid van Erol zorgt ervoor dat je je enorm op je gemak voelt, en heb voor het eerst een fijne gebitsreiniging gekregen door de mondhygiene behandelaar Erol. Voorheen was het erg gevoelig en pijnlijk maar deze keer was het aangenaam. Daarnaast ook erg fijn dat er tijdens de behandeling verteld werd wat er precies gedaan werd. Sommige behandelaren vertellen niks en doen maar wat gewoon in je mond zonder dat je weet. Ik kan iedereen aanraden om langs te gaan bij de mondhygiene Erol. Veel bedankt.

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10,0
B. Ibrahim 03/07/2020 - 15:49

Mijn review gaat niet over de tandarts want daar ben ik erg tevreden over. Maar over de mondhygiënist Narmina Huseynow. De huidige mondhygiëniste geeft geen uitleg over de uitvoering van de behandeling. Ook neemt zij niet genoeg tijd en is snel klaar. Voorbeeld: Fluoridebehandeling kreeg ik en zij geeft geen duidelijke instructie over wat zij ging doen en hierdoor moet ik extra betalen zonder te weten dat het niet vergoed word. De vorige mondhygiënist Hanan nam wel genoeg tijd en verteld duidelijk wat zij gaat doen maar helaas is zij niet meer werkzaam. Ik ben niet tevreden over de huidige mondhygiëniste en ik raad haar ook niet aan. Ik wil alleen behandelingen die vergoed worden. Graag van te voren aangeven als iets extra gaat kosten in overleg zodat ik daarvan op de hoogte ben. Ook vind ik belangrijk dat de tijdsduur genoeg is en uitleg. Ik heb twee gebeld met mijn klacht mij werd telefonisch beloofd dat ik de volgende dag door mijn behandelaar terug gebeld zou worden, dit is niet gebeurd.

Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
2
Is deskundig
7
Aanbeveling
4
3,5