Tandartspraktijk Bergkwartier

Koningin Wilhelminalaan 37, 3818HN Amersfoort
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.9
Google
4.7
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Implantaten

Team

tandarts
0.0
R.J. Overmars
Implantoloog
BIG nummer: 9023171102
tandarts
0.0
Susan van der Last-Albe
Mondhygiënist

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
9.9
4.7
10
waardering icon
Charles Greiner 15 Jun 2019 - 17:52
Kleine praktijk vriendelijk zeer kundig legt alles vooraf uitstekend uit geen haast. Geen pijn ook niet bij grote moeilijke behandelingen. Menselijk een aanrader. Geen lange wachttijden.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
waardering icon
R. Overmars 07 Sep 2017 - 08:17
Na een paar keer bij andere tandartsen te zijn geweest, kreeg ik bij deze praktijk een duidelijk advies en kreeg ik mijn vertrouwen weer terug
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Calvin Keet 30 Jun 2022 - 09:29

Net mijn eerste afspraak gehad. Wat een fijne behandeling! Heel rustig en legt alles goed uit. Ook gelijk een begroting gehad van toekomstige handelingen die gedaan moeten worden. Al met al, super behandeling en een super omgang met mensen!

Bas 26 Mei 2020 - 17:53

Zeer vriendelijke, professionele en meedenkende tandarts. Dhr. Overmars neemt uitgebreid de tijd voor je, behandelt je als mens en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik was zelf wat in de knoei gekomen met de timing van een doorverwijzing en aangenaam verrast toen ik een mail ontving waarin hier een oplossing voor werd aangeboden. Kortom: een aanrader! Bovendien ligt de praktijk naast het Centraal Station dus is deze ook vanuit andere steden goed bereikbaar.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bergkwartier

Graag gedaan Bas!

Anno De Mol Moncourt 19 Dec 2019 - 10:33

In december 2019 een implantaat laten plaatsen. Door ervaringen in mijn jeugd heb ik een, wellicht voor velen herkenbare angst voor tandartsen opgebouwd en ben met lood in mijn schoenen naar de Tandartspraktijk Bergkwartier door mijn tandarts doorverwezen. Echter vanaf het begin, de contacten met de receptioniste, het eerste onderzoek door de implantoloog en de informatie over de behandeling smolt mijn angst voor de behandeling als sneeuw onder de zon. Het gehele traject is geheel pijnloos en ontspannen verlopen. Alle handelingen werden op sympathieke en vakkundige wijze uitgelegd, op rustige wijze uitgevoerd en het uiteindelijk resultaat is fantastisch. Implantoloog Overmars en zijn staf verdienen een groot compliment over de wijze waarop de Tandartspraktijk Bergkwartier functioneert. Niemand gaat voor zijn plezier naar een tandarts, maar dit is een absolute aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bergkwartier

Beste Anno, je was voor ons een modelpatiënt! Dank voor het mooie compliment aan ons team.

S. Overmars 24 Jun 2019 - 15:48

de allerliefste tandarts!!!!!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bergkwartier

Dank je en jij mijn allerliefste dochter!!

Glenn Stuijfzand 16 Mei 2018 - 09:52

Hele fijne praktijk

Frans van Rijt 21 Mrt 2018 - 11:47

Een tandartsenpraktijk die voelt als een warm badje 👍😊

Patrick Beusekom 19 Feb 2018 - 08:58

Zeer tevreden! Na een duidelijk en eerlijk advies heb ik nu 2 kronen en een brug. Super netjes en snel geregeld.

Monique Mol 05 Feb 2018 - 10:57

Goed geholpen...aardige mensen allemaal. .. rustige tandarts.nam.goed de tijd voor mij ..

André A. Krommenhoek 27 Dec 2017 - 10:49

Ik zag er als een berg tegenop, maar de heer Overmars en zijn collega’s zorgden ervoor dat daar achteraf gezien geen enkele aanleiding voor was. Top!

Ginger Queen 14 Dec 2017 - 12:00

Vandaag mijn laatste verstandskies laten verwijderen. Bij mijn vorige verwijdering was ik enorm zenuwachtig aangezien de verwijdering van mijn andere kiezen bij een andere tandarts erg veel pijn deden. Tijdens mijn eerste bezoek zei mijn held van een tandarts: "Maak je geen zorgen, het is geen surprise party, ik vertel je precies wat ik ga doen". Ik heb nooit ergens last van gehad en ben ontzettend blij dat wij zijn overgestapt naar deze praktijk. Niet alleen de tandarts, iedereen staat altijd voor je klaar en is supervriendelijk. Ik raad deze praktijk voor iedereen aan!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bergkwartier

Met plezier gedaan!

Aynus Aslan 05 Nov 2016 - 10:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Danielle Balk 04 Sep 2016 - 19:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sjoerd Uffen 27 Jun 2016 - 13:51

Echt een vakkundig tandarts die rust uitstraalt en weet wat hij doet. Ik ben zelf verkoper en heb elke keer met bewondering gekeken naar de zeer gastvrije onthaal van zowel René als personeel. Groot compliment !

Mirjam van Kesteren 02 Dec 2015 - 16:19

Ik ken deze tandarts nog uit zijn praktijk in Apeldoorn. Ik was dan ook bij verrast dat hij een praktijk in Amersfoort ging openen. Ben er helemaal blij mee en ik vind hem een deskundige tandarts, persoonlijk en zijn adviezen zijn goed en realistisch.

Charles Greiner 12 Nov 2015 - 19:10

Ik ben overgestapt naar deze tandarts omdat hij rust uitstraalt vakkundig is en rustig en veel tijd voor je neemt. Prima behandelingen en mooie praktijk. Hulde

I.B. Cohen 15 Sep 2015 - 16:56

Een fantastische tandarts!!! Ik kan iedereen deze praktijk aanbevelen! Ik ben door mijn tandarts naar tandarts Overmars verwezen, omdat van mijn brug van de dragende kies de wortel gebroken en ontstoken was. De beste oplossing was trekken en implantaten.Ik kon snel behandeld worden. De behandelingen waren uitstekend!!!!!! De praktijk is zeer netjes en heeft een rustige sfeer. De behandelkamers zijn zeer hygiënisch. De heer Overmars geeft uitgebreide aandacht en voorlichting. Zijn handelwijze is zeer professioneel. Alle ingrepen hebben weinig tot geen pijn gedaan. Zelfs de verdovingsinjecties voelde ik nauwelijks. De implantaten zijn prachtig en ik ben er heel blij mee. I.B.Cohen, arts

Nicky Sterre 08 Sep 2015 - 23:04

Ik ken Rene Overmars nog uit de tijd dat hij praktijk had in Apeldoorn. Na zijn verhuizing naar Amersfoort ben ik met hem meegegaan. Wat een fantastische tandarts en wat een mooie praktijk heeft hij weer gemaakt. Al gaat hij verhuizen naar Amsterdam dan blijf ik toch patient.:)

Jasper Tersteeg 29 Jan 2015 - 19:04

Op aanraden van iemand anders naar praktijk Bergkwartier gegaan en is echt een zeer goede tip geweest want ben erg profesioneel geholpen. Stuk tand afgebroken en deze is zeer kundig en netjes hersteld. waarna ook nog volledig mijn hele gebit is nagelopen en zeer netjes gereinigd is. Zo schoon had ik het nog nooit gehad. Het fijne van de tandarts is dat er ruim de tijd genomen wordt per patient en er precies wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Zodra je praktijk binnenkomt voel je de rust en merk je dat je welkom bent. Tot slot nog een zeer eerlijk advies gekregen dat ik gezien de toestand van mijn gebit pas weer over een jaar ter controle hoeft te komen. Erg klantvriendelijk dus. Echt een aanrader vind ik. Met vriendelijke groet, Jasper

Katatje S 15 Jan 2015 - 10:18

Een mooi weer tandarts. Als alles meezit, fantastisch! Als er iets misgaat, dan is dit niet het soort tandarts dat objectief naar een oorzaak probeert te zoeken en je probeert te helpen. 'Gebrek aan concept en professionalteit' was het oordeel van een andere implantoloog waar ik na 8 maanden implantaat-ellende kwam. Tandarts koos voor een risicovolle ingreep (immediate implant), directe belasting van het implantaat en zei toen het niet lukte "Je bent hypergevoelig". Heeft tenslotte met een mislukte (en bleek later bij de kaakchirurg: onnodige) tandvleesflapoperatie zoveel kaakbot weggehaald dat een implantaat er nooit meer inzit en er een herstelbotoperatie moet plaatsvinden. Wijt het mislukken van de operatie aan mijn angst / gedrag in de stoel... geen aanrader, dus.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Bergkwartier

Uw behandeling en ervaring hebben we zeer uitgebreid besproken en uiteindelijk heeft u een andere keuze gemaakt. Deze keuze respecteren wij en we hebben het naar u toe netjes afgerond. Rene Overmars,, praktijkhouder Praktijk Bergkwartier