Stoppen met roken dr. Wanda de Kanter

Ingediend door admin-beheer op do, 06/02/2022 - 15:26

Oproep aan alle dentale praktijken door longarts dr. Wanda de Kanter.

Wanda de Kanter Longarts

Beste praktijkhouder of behandelaar, Ik ben Wanda de Kanter, longarts en voorvechter van het stoppen met roken. Als zorgprofessionals weten we hoe belangrijk het is dat een patiënt stopt met roken. Help je patiënt en plaats de button op je eigen website en verwijs patiënten hiernaar voor daadwerkelijke hulp bij het stoppen met deze ongezonde gewoonte. Het is een bewezen programma wat geheel kosteloos is voor de patiënt en praktijk.

Button stoppen met roken

(Instructie button(GIF) plaatsen, de button staat in het widgetmenu. Hier zie je landingspagina waar de patiënt komt na de klik op de button voor informatie en video.)

 

Teken dan ook meteen de petitie voor een rookvrije generatie, een initiatief van Pauline Dekker en mij (beiden longarts) voor het realiseren van een wet die dit mogelijk maakt. Help mee onze (klein) kinderen te beschermen tegen de invloeden van de tabaksindustrie. Lees meer op sickofsmoking.nl

 

Wanda de Kanter, longarts

        Sticker stoppen met roken   

Voorzitter:

https://www.stichtingrookpreventiejeugd.nl

https://www.tabaknee.nl

https://sickofsmoking.nl

Tandarts.nl is een informatief platform voor consumenten en aan de andere kant bieden we service aan praktijken. Daarnaast bieden we podium aan (dentale) ondernemers die werken in de ondersteuning van praktijken en kwaliteitsbevordering.