Snel en eenvoudig mensen bereiken die een tandarts zoeken

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 05/20/2019 - 15:53

Mensen die op zoek zijn naar een tandarts zien Tandarts.nl vaak bovenaan in de zoekresultaten van een zoekmachine te staan. Klikken ze verder, dan krijgen ze een top 10 te zien van alle praktijken die zich bij ons hebben aangesloten.

Er zijn andere manieren om een praktijk onder de aandacht te brengen, maar vechten om de hoogste plaats met dure zoektermen willen we voorkomen.

Werken met een advertentieprogramma zoals Adwords vergt enige kennis en verdieping. U wilt het systeem naar behoren voor u laten werken en dat kost tijd.

Weer opnieuw beginnen

Tandarts.nl vraagt u niet om u op een specifieke doelgroep te richten. Uw doelgroep als tandarts of mondhygiënist is immers groot. Werken op advertentiebasis is vaak tijdelijk. Zodra de advertentieperiode in Adwords stopt, moet u opnieuw beginnen en raakt u die gekoesterde hoge positie weer kwijt.

Uzelf in de kijker spelen van nieuwe patiënten vindt u prettig, maar u wilt geen torenhoge advertentiekosten betalen. Vooral in de steden en de westelijke provincies is de onderlinge concurrentie tussen tandartspraktijken groot, waardoor de advertentiekosten waarmee u uzelf toch onderscheidt behoorlijk kunnen oplopen.

Goedkoper

Sluit u een abonnement voor bijvoorbeeld een half jaar af op Tandarts.nl, dan vragen we van u uw profielpagina zo volledig mogelijk in te vullen. Daarmee komt u direct hoog in de zoekresultaten te staan voor de plaats waar u bent gevestigd. Gemiddeld bent u de helft goedkoper uit ten opzichte van de kosten die u betaalt voor een programma zoals Adwords.

De mensen die op Tandarts.nl komen via Google, zijn vaak op zoek naar een nieuwe tandarts of mondhygiënist. Ze willen vlot contact met de praktijk van hun keuze. Daarom vragen we iedere nieuwe deelnemer de telefoongegevens en de websitegegevens achter te laten.

Voor iedere deelnemende praktijk bestaat een overzichtelijke pagina, waarop ook de openingstijden of mondhygiënist staan weergegeven. Voor minimaal zes maanden bent u verzekerd van een hoge positie, tegen relatief lage kosten en u bent er weinig tijd mee kwijt.