Praktijkpagina & eigen website samen sterk!

Ingediend door admin-beheer op wo, 01/24/2024 - 12:02

Online organische zichtbaarheid vergroten

Praktijkpagina & eigen website samen sterk!

Voor wie een eigen praktijkwebsite heeft lijkt het dubbel om ook een praktijkpagina op Tandarts.nl te hebben. In basis heeft elke praktijk een praktijkpagina met enkele basisgegevens. We leggen je uit waarom het belangrijk is om deze pagina goed te beheren.

Naast de reviews die de zoekmachines verzamelen zijn er vergelijkingsplatforms, patiëntenplatforms en commerciële waarderingssites actief. Allemaal met een eigen insteek en/ of belang en laten alleen de door hen verzamelde reviews zien.

In veel gevallen zijn platformen beperkt in informatie en incompleet.

Tandarts.nl verzamelt de reviews van de 4 grootste platforms, online actueel en compleet vindbaar, en ontzorgt hiermee een praktijk bij de online reputatie. 

Uit onderzoek blijkt dat een patiënt meestal niet direct de praktijkwebsite zoekt maar met een andere vraag aan zijn zoektocht begint.

Dit kan gaan over kosten of angst, een mondprobleem of juist een wens zijn. Mensen zoeken via zoekwoorden en komen op verschillende sites terecht. Veel bezoekers belanden op de site van Tandarts.nl. In de 21 jaar dat het platform bestaat, is er een uitgebreide database van dentale informatie op de site beschikbaar. Google waardeert het platform hierdoor met een hoge Domein Ratio en geeft om die reden Tandarts.nl bij veel zoekwoorden weer.

Ook zijn er veel gemeenten, zorg verwijzende instellingen en zorgverzekeraars die het platform gebruiken om inwoners, patiënten of zorgverzekerden naar een behandelaar te verwijzen. Die bezoeken dan eerst jouw praktijkpagina op Tandarts.nl.

Daarom is een praktijkpagina op Tandarts.nl zo belangrijk!

Tezamen met de andere services van Tandarts.nl zorgt de praktijkpagina voor meer praktijkwebsite bezoek. Het is dus verstandig om de praktijkinformatie op jouw praktijkpagina compleet en aantrekkelijk te maken. Hiervoor zijn verschillende slimme services beschikbaar. Je praktijkpagina op Tandarts.nl is een extra toegang tot je praktijkwebsite en levert je dus meer traffic op.