Oproep aan alle praktijken door van mondhygiënist, auteur en leefstijlcoach Yvonne Kort.

Ingediend door admin-beheer op do, 06/02/2022 - 18:16

Oproep aan alle praktijken door van mondhygiënist, auteur en leefstijlcoach Yvonne Kort.

Beste praktijkhouder of behandelaar, Ik ben Yvonne Kort en oprichter van Oergezondemond.nl.  Als dentale zorgprofessionals weten we hoe belangrijk het is dat een patiënt stopt met roken. Elke praktijk kan de patiënt snel, eenvoudig en via je eigen website verwijzen naar een succesvol coachingprogramma wat geheel kosteloos is en een geweldige service voor je patiënt. Haal de url op en plaats de button op je website. 

Button stoppen met roken

(Instructie button(GIF) plaatsen, de button staat in het widgetmenu. Hier zie je landingspagina waar de patiënt komt na de klik op de button voor informatie en video.)

Teken dan ook meteen de petitie voor een rookvrije generatie, een initiatief van collegae voorvechters en longartsen Wanda de Kanter & Pauline Dekker voor het realiseren van een wet die dit mogelijk maakt. Help mee onze (klein) kinderen te beschermen tegen de invloeden van de tabaksindustrie. Meer informatie lees je op  sickofsmoking.nl

Tandarts.nl is een informatief platform voor consumenten en aan de andere kant bieden we service aan praktijken. Daarnaast bieden we podium aan (dentale) ondernemers die werken in de ondersteuning van praktijken en kwaliteitsbevordering.