Online reputatie in eigen hand nemen.

Ingediend door admin-beheer op do, 01/25/2024 - 12:47

 

Neem Online reputatie in eigen hand.

Steeds meer mensen zoeken en vergelijken online voor een keuze wordt gemaakt. Tandarts.nl geeft alle reviews transparant en naast elkaar weer, die gemaakt zijn via Google, Zorgkaart, Klantenvertellen en Tandarts.nl.

Patiënten waarderingen verzamelen

Via een nieuwe functie binnen Tandarts.nl 3.0 is het mogelijk om patiënten eenvoudig uit te nodigen om hun ervaring met de praktijk en met de buitenwereld te delen. Hier zijn slimme volautomatische als ook semiautomatisch oplossingen voor.

 

 

Ook een KRT-enquête is op deze wijze eenvoudig te organiseren.

De gemaakte reviews worden allemaal weergegeven in Google, op Zorgkaart Nederland of op een pagina van Klantenvertellen en via Tandarts.nl.

Alle reviews van genoemde platformen worden door Tandarts.nl verzameld en weergegeven op de praktijkpagina die van elke praktijk op Tandarts.nl aanwezig is. Voor zowel een oriënterende patiënt als voor een praktijk is het transparante overzicht van de belevingswaarde van bestaande patiënten zichtbaar. Voor een praktijk is er de Report Monitor als service-tool voor beheer, inzicht, response en waarschuwingsnotificatie.

Een waardering voor praktijk en behandelaar.

Reviews via Tandarts.nl kunnen op praktijk en/ of behandelaar worden gemaakt. Hiermee krijgt de waardering een waardevolle betekenis, de praktijk is niet alleen “goed”, maar ook de behandelende medewerkers krijgen hun waardering. Dit geeft een totaal inzicht van de reputatie per behandelaar, praktijk en ook van een praktijk binnen een groep.

Notificatie via e-mail instellen bij een bepaalde score

Via een naar voorkeur in te stellen notificatie kunnen nieuwe reviews direct en eenvoudig worden beheerd. De melding kan naar de verantwoordelijke persoon worden gemaild die hier direct op kan reageren.

Plaats een reactie bij een review

Voor de praktijk is er de mogelijkheid om bij een waardering van een patiënt een reactie te schrijven.

Waarde voor de (nieuwe) patiënt

De toegevoegde waarde van Tandarts.nl is, naast het overzicht van de diverse reviewplatforms, de laagdrempelige toegankelijkheid en actuele praktijkinformatie voor onze bezoekers (patiënten en consumenten), gemeenten en de zorgverwijzers.

Waarde voor de (nieuwe) medewerker.

Via het vacature overzicht op de homepage kunnen oriënterende medewerkers in contact komen met een praktijk.

Oriënterende medewerkers hebben online veel keuze. De reputatie en informatie over de praktijk kan hierbij een extra stimulans zijn om voor jouw praktijk te kiezen.

3 tot 5% van de bezoekers van Tandarts.nl oriënteert zich en leest pagina’s over werken en leren in de tandheelkunde.

Weergeven real-time widget op de eigen praktijkwebsite.

 

Kijk voor tarieven en bestellen op Services & Tarieven