No cure, no pay (Brons+)

Ingediend door admin-systeembeheer op do, 03/25/2021 - 10:08

Gratis vermelding (Brons)

Alle tandartspraktijken en mondhygiënistenpraktijken hebben een gratis vermelding op Tandarts.nl. Deze worden vanuit o.a. de Kamer van koophandel automatisch toegevoegd en in basis beheert.

Echter het kan zijn dat deze informatie verouderd is en dat u wijzigingen wilt aanbrengen in de praktijkgegevens.

Deze gegevens kunnen worden bijgewerkt middels een gratis praktijkaccount. Met een inlog heeft u dan zelf de regie over de gegevens op uw praktijkpagina.

No cure, no pay (Brons+)

Wij geloven in de kracht van Tandarts.nl en willen graag dat u dat via de optie Brons+ dit gaat ervaren en daarmee steunt u ook de maatschappelijke functie van het platform.

Met Brons+ behoudt de praktijk de gratis vermelding maar betaalt u slechts voor de aanmeldingen van nieuwe patiënten, de zichtbaarheid op de kaart en het direct vanuit de praktijkpagina uw praktijk te bellen of mailen. Daarnaast kan men gebruik maken van losse service modulen als de Mondzorg Flexpool en de complete en voordelige AutoAudit & Quality Rating.

Statistiek overzicht t/m 15-03-2021
Gegevens t/m 15-03-2021

 

 

 

 

 

 

De gewenste service kiest u zelf.

  • De bijdrage voor een nieuwe patiënt is slechts € 14,95 + € 2,55 platformbijdrage.
  • Directe telefonisch contact met de praktijk € 3,50
  • Een professioneel mailadres: eigennaam@Tandarts.nl kost € 10,00 per maand. Deze service is mogelijk via de betaalde service van Google mails. Eenmaal per maand zal een factuur en incasso worden opgemaakt.

U zit nergens aan vast want ook deze samenwerking is per maand vrij opzegbaar.

Bij meer dan 3 tot 6 patiënten per 6 maanden kan een zilver- of goud samenwerking meer voordeel opleveren.