Ik word gebeld door Tandarts.nl. En dan?

Ingediend door Make Marketing Magic op ma, 06/17/2019 - 11:29

In de zoektocht naar een nieuwe tandarts raadplegen mensen tegenwoordig Google op hun telefoon, tablet of laptop. Bovenaan in de zoekresultaten staat Tandarts.nl. Wie verder klikt, krijgt de aangesloten tandartspraktijken en mondhygiënisten te zien die we helpen hun zichtbaarheid te vergroten in de regio waarin ze actief zijn.

We vertellen praktijken graag over deze werkwijze. In een telefoongesprek inventariseren we waar een tandarts of mondhygiënist behoefte aan heeft. Vervolgens lichten wij toe hoe we daar zo goed mogelijk op in kunnen spelen.

De voornaamste redenen voor een praktijk om zich aan te sluiten bij Tandarts.nl zijn de behoefte aan een grotere groep patiënten en de wens om meer bekendheid te genieten in de regio waarin de praktijk is gevestigd. Op die twee wensen speelt Tandarts.nl in. Tijdens een telefoongesprek met uw praktijk, vertellen we op welke manier we dat doen.

Werkwijze

Een praktijk die actief is op Tandarts.nl, wordt opgenomen in een lijst van andere praktijken en maakt deel uit van een overzichtskaart. De praktijk waarmee we samenwerken, is te herkennen aan een groene V. Deze praktijk krijgt iedere maand een dashboard te zien waarop het aantal keer dat via Tandarts.nl op de pagina is geklikt, staat weergegeven. Ook krijgt een praktijk te zien hoe vaak voor de ‘bel me terug’ button is gekozen, zodat een tandarts of mondhygiënist niet voor verassingen komt te staan. Groeien de telefoontjes een praktijk boven het hoofd, dan kan het aantal keer bellen worden gemaximeerd. Wie zich aansluit bij Tandarts.nl, kan overigens ieder moment opzeggen. Het abonnement sluit u af voor zes maanden.

Uzelf in de kijker spelen

Tijdens een telefoongesprek lichten we graag toe welke mogelijkheden een praktijk heeft zichzelf extra in de kijker te spelen. Bezoekers van Tandarts.nl waarderen foto’s, omdat ze graag een indruk krijgen van de mensen achter de praktijk en de inrichting daarvan. Vanzelfsprekend waarderen mensen het toelichten van de openingstijden van een praktijk op Tandarts.nl, nog meer hechten zij waarde aan een opsomming van specifieke behandelingen die in de praktijk worden uitgevoerd. Bieden jullie bijvoorbeeld wel of geen wortelkanaalbehandelingen aan en is het bleken van tanden ook een optie?

Rechtstreeks bellen

Mogelijk roepen onze mogelijkheden nog vragen bij u op, of wilt u er simpelweg nog meer over weten. Hoe komt u in een bepaalde regio nu bijvoorbeeld gegarandeerd op de eerste plek te staan? Houd die vragen in uw achterhoofd voor het moment waarop we elkaar spreken. Natuurlijk hoeft u niet te gaan zitten wachten op ons telefoontje. U kunt ook zelf contact opnemen, via het telefoonnummer 020-3080189.

 

Auteur: K. Burgers