Het Coronavirus en hoe Tandarts.nl u als praktijkhouder kan helpen

Ingediend door admin-systeembeheer op do, 03/19/2020 - 10:04

 

Beste dentale zorgaanbieder,

De impact van het coronavirus en de gevolgen voor het dagelijks leven heeft ons uiteindelijk toch overvallen. U zult al uw reguliere patiëntenzorg hebben uitgesteld. Een enorme organisatorische klus. Uw patiënten kunnen vragen hebben over het uitstellen van behandelingen en zich wellicht zorgen maken. Tandarts.nl voelt zich als grootste en drukbezochte website voor dentale vragen mede verantwoordelijk uw patiënten digitaal te informeren. 

De komende tijd zijn veel mensen thuis en zoeken ze online naar informatie. Bezoekers informeren over de conditie op peil houden en een goede weerstand zijn voor ons altijd, maar nu meer dan ooit van belang. 

Heeft u nieuws dat u specifiek met uw patiënten wilt delen? Gebruik daarvoor uw profielpagina. Wanneer u uw inloggegevens niet direct bij de hand heeft, dan kunt u deze bij ons aanvragen via info@tandarts.nl.

Wij laten inmiddels een informatieband over de website lopen waarmee wij alle patiënten informeren over de actuele zorgverlening die is geadviseerd door de overheid en de koepelorganisaties. 

We willen u graag ondersteunen met een functie op Tandarts.nl om de uitgestelde afspraken na 6 april weer in te plannen. Dit om te voorkomen dat de praktijk telefonisch wordt overbelast wanneer de praktijk weer opengaat. Deze dienst is in ontwikkeling en we gaan deze gratis aanbieden aan alle praktijken.

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief willen weten wat Tandarts.nl nog meer voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij wensen u het allerbeste in deze bijzondere tijd.

Team Tandarts.nl