Een oproep aan alle dentale zorgverleners door tandarts, implantoloog Mike Kesseler.

Ingediend door admin-beheer op do, 06/02/2022 - 16:54

Tandarts, implantoloog Mike Kesseler

Beste collega, ik ben Mike Kesseler, tandarts & implantoloog. Als dentale zorgprofessionals weten we hoe belangrijk het is dat een patiënt stopt met roken. Help je patiënt door de button op je eigen praktijkwebsite te plaatsen en verwijs je patiënten hiernaar voor echte hulp bij het stoppen met deze ongezonde gewoonte. Het is een bewezen programma wat geheel kosteloos is voor de patiënt en praktijk.  

 

Button stoppen met roken

 

(Instructie button(GIF) plaatsen, de button staat in het widgetmenu. Hier zie je landingspagina waar de patiënt komt na de klik op de button voor informatie en video.)

 

De petitie van Sick-of-smoking nog niet getekend?

Doe het nu en teken de petitie voor een rookvrije generatie, een initiatief van longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker voor het realiseren van een wet die dit mogelijk maakt. Help mee onze (klein) kinderen te beschermen tegen de invloeden van de tabaksindustrie.

Lees meer op sickofsmokink.nl

 

Tandarts.nl is een informatief platform voor consumenten en aan de andere kant bieden we service aan praktijken. Daarnaast bieden we podium aan (dentale) ondernemers die werken in de ondersteuning van praktijken en kwaliteitsbevordering.